Kısa Doğum Günü Mesajları

Doğum günü için inanılmaz sözler ister misiniz? Arkadaşınıza, kardeşinize, sevgilinize veya anne – babanıza gönderebileceğiniz en güzel doğum günü mesajlarını sizin için hazırladık. Bu yazımızda özellikle sizi abartılı sözlere boğmadan direkt olarak nokta atışı yani duygularınıza en iyi şekilde hitap edecek kısa doğum günü mesajları ile buluşturmak niyetindeyiz. Her zaman olduğu gibi içeriğimizi kaliteli tutarak sizlere en güzel resimli doğum günü mesajları hazırlamak istedik. İster resimli doğum günü mesajları, isterseniz de kısa doğum günü mesajları içerisinden beğendiğinizi seçin ve WhatsApp ile sevdiklerinizin yeni yaşlarını kutlayın! İnsanların gündelik hayatında manevi olarak önemsediği birkaç olay vardır. Bunlardan birisi de Yaş günüdür. Yaş günü insanların çok önemsediği kutlanmasına önem verdiği özel bir gündür. Herkes şu ana kadar en az birkaç defa Yaş günü kutlamıştır. Yaş günün kötü geçmesi cidden insanın başına gelmesini istemediği bir şeydir. Bu günün önemi böyle fazla olduğunu düşünürsek, bizim ortalama arkadaşlarımıza göre daha fazla değer verdiğimiz kişilerin Yaş gününün önemi daha da artmaktadır. Çevremizdeki ortalama insanlara göre daha fazla değer verdiğimiz bir diğer kişi de sevgilimizdir.

Etkileyici Kısa Doğum Günü Mesajları

Bugün senin günün! Yani doğum günün.. Biricik Aşkım Seni çok seviyorum. İyi ki doğmuşsun.

Ne dersin bugünü en güzel günlerin başlangıcı yapalım ve bugün en kötü günün olsun! Doğum günün kutlu olsun.

Bana her an getirdiğin mutluluk hissini yaşayacağın bir yıl diliyorum. Doğum günün kutlu olsun!

Yaşadığın anılarını ileride gülerek hatırlayacağın, hayatında acıdan çok neşenin olacağı güzel bir yıl olması dileğiyle. İyi ki doğdun, güzel yaşlara ve günlere…

Seninle birlikte yaşamak boş bir defteri en güzel şiirler ile doldurmak gibi her görüldüğü zaman mutlu gülümsemenin nedenisin. İyi ki doğdun aşkım, seni çok seviyorum.

kısa doğum günü mesajları

Kısa bir mesaj olmalı bu. Sana binlerce öpücük ve sevgi yolluyorum buradan.. Bil ki unutulmadın.. Doğum günün kutlu olsun!

365 gün boyunca en güzel anları yaşamanı diliyorum birtanecik kız kardeşim. Sana sahip olduğum için hayattaki en şanslı kişiyim. Bir kardeş, en yakın arkadaşsın bana iyi ki varsın, iyi ki doğdun ve bizimlesin.

kısa doğum günü mesajları

Hissettiğin yaşta geçireceğin neşeli ve keyifli bir 365 gün olur umarım senin için. Doğum günün kutlu olsun.

Bu dünyada doğum günü kutlayan en güçlü ve en eğlenceli insan sensin babacığım. Nüfus cüzdanın da ne yazarsa yazsın sen neşen ile her zaman aramızdaki en genç kişi olacaksın. İyi ki doğdun, nice mutlu yaşlara.

Etrafınıdaki tüm insanlara yaydığın mutluluk, bu gün sana geri gelsin. İyi ki doğdun!

kısa doğum günü mesajları

Sen.. Saç tellerine kadar sevdiğim. Varlığına ne kadar şükretsem az. İyi ki doğdun, iyi ki varsın!

Yıllar boyunca hep yanımda olduğun için sana minnettarım. İyi ki doğdun canım kardeşim.

Bugün seni düşünen birinin olduğunun sevincini hisset ve mutlu ol! Tüm dileklerinin gerçekleşmesi dileğimle.. Nice yıllara…

Yüzündeki sevginin bir an olsun bile eksilmediği, aksine her gün daha artacağı güzel bir yaş geçirmeni dilerim. İyi ki doğdun.

kısa doğum günü mesajları

Her sene bir sene öncekine göre daha genç görünüyorsun! Doğum günün kutlu olsun!

Gözlerini kapat ve mumlarını üfle. Bu yıl, senin için dilenen tüm iyi dileklerin gerçekleşmesini sağla. İyi ki doğdun!

Hayatın acılarının uğramayacağı, mutluluk ve huzur dolu bir yıl geçirmeni dilerim. Nice mutlu yıllara.

Erkeğe doğum günü hediyeleri

İnsanın hayata tutunması için geçerli sebepleri olması gerekir. Sen benim en büyük sebebimsin. Kardeşten yakın insan. İyi ki doğdun. Doğum günün kutlu olsun.

Hayatın tahminimden daha güzel olabileceğini gösteren kadın. Seni herşeyden çok seviyorum. İyi ki doğdun!

kısa doğum günü mesajları

Geri kalan ömrümde yalnızca sen olsan yeter bana, tek bir gülüşün tüm sıkıntıları unutturmaya yeter. Yeni yaşının ilk günü kutlu olsun birtanem, iyi ki doğmuşsun, nice mutlu güzel yıllarımıza.

Her yeni yaşında mutluluğa uçarak ulaşmanı, geleceğin sana kalbindeki tüm dilekleri vermesini diliyorum. Doğum günün kutlu olsun.

En acı günlerimde yanımda, desteğin ile beni düştüğüm yerden kaldıran güzel insan, doğum günün kutlu olsun iyi ki arkadaşımsın iyi ki dostumsun.

kısa doğum günü mesajları

Bazen insanlar güzeldir. Sadece görünüşleriyle değil. Sadece söyledikleriyle değil. Olduklarıyla. Varlığın hayatıma anlam katıyor. İyi ki doğdun, iyi ki varsın..

Yaşa. Sev. Gül! Yaşın kaç olursa olsun her şeyin en güzeli seninle olsun. Nice mutlu, neşeli ve yaşam dolu yaşlara…

Geleceğini oluşturacak her yeni günün bir önceki günden daha güzel, isteklerine uygun ve seni mutlu edecek şekilde olmasını dilerim. Nice seneler.

Kötü günlerin geçmişte kalacağı, güzel günlerin ise her gün yaşanacağı güzel bir yıl geçirmeni diliyorum. Önündeki 365 gün boyunca yeryüzündeki iyi olan şeylerle karşılaşmanı diliyorum. Güzel yıllar dilerim.

kısa doğum günü mesajları

Anneciğim, yanında olamasam da gittiğim her yerde seni düşünüyorum. Senin varlığın benim için bu dünyayı renkli kılıyor. İyi ki varsın ve nice mutlu güzel yaşlar geçirmeni diliyorum.

Beni tanıyan, her anımda yanımda olup beni tamamlayan bir arkadaş olduğun sana ne kadar teşekkür etsem az gelir. İyi ki doğdun ve iyi ki varsın arkadaşım. Musmutlu sağlıklı güzel yıllar seninle olsun.

Umutlarını ve neşeni koruyabileceğin, hayattaki zorlukların seni yıldırmayacağı bir yıl geçirmeni diliyorum. Güzel yaşlara.

Bir umut serpilsin yüreğine, bin tatlı mutluluk doğsun günlerine, bin bir hayalin gelecekle buluşsun, her şey kendin gibi güzel olsun. Nice mutlu yıllara.

kısa doğum günü mesajları

Sevgilerin ve mutlulukların en güzelini yaşayacağın, en güzel deneyimlerin hayatına yön vereceği, geçmiş yıllarından daha güzel bir yıl dilerim. Gökyüzündeki maviliklerin huzurunu hissedebileceğin yeni bir yaş olur umarım. İyi ki doğmuşsun.

Doğum günün kutlu olsun cancağımız. Gökyüzündeki tüm güzel renkler yeni yaşında hayatını aydınlatsın, her zaman güzel günlerin olması dileğiyle, nice mutlu yıllara.

kısa doğum günü mesajları

Seni tanıdığım için kendimi dünyanın en şanslı insanı olarak hissediyorum. Seninle birlikte geçirdiğimiz günler benim için her zaman. Bugün ise senin en özel günün. Doğum günün kutlu nice mutlu yıllara…

Dilerim yeni yaşında mutlulukların en güzelini yaşar, başarı merdivenlerini rahatlıkla tırmanırsın. Dilerim yüzün hep güler, neşeni hiç yitirmezsin. Mutlu yaşlar.

Umarım doğum günün, kalbinin arzuladığı her şeyi getirir! Doğum günün kutlu olsun!

Sen; en güzel şiirlerin bile kuramadığı kafiyesin. İyi ki doğdun, iyi ki seni tanımışım!

kısa doğum günü mesajları

Hayatı yenecek kadar güçlü, hayattan beklentilerini alacak kadar umutlu, umudunu yitirmeyecek kadar inançlı, mutlu ve sevgi dolu günler senin olsun

Yeni yaşın umuyorum sana mutluluk getirecek. Belki de ilerdedir yaşanacak günlerin en güzelleri. Doğum günün kutlu olsun!

Bugün geride kalan bir yaşını daha doldurmanın mutluluğunu yaşarken geleceğin sana kalbindeki tüm dilekleri vermesini diliyorum. Doğum günün kutlu olsun.

Hayattaki tek dileğim ileride çocuklarıma senin gibi eşsiz bir baba olabilmek, her an onların yanında olan hissettirmeden destekleyen bir baba, sevgisi sonsuz olan bir baba. Mutlu yıllara babacığım.

kısa doğum günü mesajları

Üzgünüm, belki yanında değilim ama bil ki kalbimin en derin yerinde bugünü seninle beraber kutluyorum. Yakında görüşmek üzere, nice yaşlara.

Dünya, senin gibi insanlar yüzünden daha iyi bir yer. Doğum günün kutlu olsun!

Geçmişi unut, gelecek için sabırsızlan. Çünkü senin için en iyi şeyler henüz gelmedi. İyi ki doğdun!

kısa doğum günü mesajları

Her yıl olduğu gibi bu yıl da en iyisini hak ediyorsun. İyi ki doğdun!

Doğum günleri yeni başlangıç ve hedefler için her zaman özel bir gündür. Umarım bu sene yeni başlangıçlar yapacağın ve hedeflerine ulaşacağın bir yıl olur. Doğum günün kutlu olsun!

Arkadaşlık çiçeklere benzer bazıları solar gider bazıları ise ömür boyu canlı olarak kalır yanımızda. Sen hayatımızdaki solmayan çiçeksin, vakit geçirmeye doyamadığım insansın, umarım çiçekler kadar güzel bir yıl geçirirsin dostum. İyi ki doğdun.

kısa doğum günü mesajları

Yokluğun yağmura yazı yazmak kadar zor, sensizlik ölüm kadar acı,sen nefes kadar önemli, canım kadar değerlisin, iyi ki doğdun bir tanem.

Geçmişe bakan geleceği göremez. Geleceği göremeyen ilerleyemez. Hayatta hep emin adımlarla ilerle. İyi ki doğdun.

Bazen yalnız olduğunu düşünebilirsin. Ancak değilsin, hayatın boyunca yanında olacak biri var. Daha güzel günlerimiz olması dileğiyle, mutlu günler seninle olsun.

Bugün hep gülümse ve her zaman gülümsemek için bir neden bul kendine. Evet, belki yıllar katmaz hayatına ama, muhakkak “hayat katar” yıllarına. Doğum günün kutlu olsun.

Tüm hayallerinin gerçeğe dönüşeceği mükemmel bir yıl diliyorum. İyi ki doğdun!

Hayatında istediğin her şeyin gerçekleşeceği güzel bir yıl diliyorum. Doğum günün kutlu olsun.

Geçmişinde de hep mutluydun, geleceğinde de hep mutlu olman, bizleri de mutlu etmen ve güldürebilmen dileğiyle. Doğum gününü tüm içtenlikle kutlarım.

Hayatımda tanıdığım en eşsiz insansın, seninle paylaştığımız anılar için her gün geçmişe teşekkür ediyorum. Nice mutlu yeni anılar yaşamak dileğiyle iyi ki doğdun ve iyi ki arkadaşımsın.

kısa doğum günü mesajları

Ama coşkun, ama yorgun, bir yıl daha geçiyor yaşamından.. Olsun. Sevgilerin en güzeli ile yoğrul, doğum günün kutlu olsun.

İlk dünyaya gelişinde kıskanmıştım seni, kavga ettik, didiştik ama bil ki; hep sevildin. Mutlu yıllar!

Sağlıktan öte güzelliğin olmadığı şu dünyada sana yaşamların en sıhhatlisini diliyorum. Doğum günün kutlu olsun.

Bu güzel gününde yanında olamamak beni ne kadar üzüyor olsa da kalbimle hayatının her anında yanında olduğumdan emin olabilirsin. Yeni yaşında her dileğin gerçek olsun, neşen hiç eksilmesin, iyi ki doğdun ve varlığın ile bizi mutlu ettin.

Umarım kalbininin özlediği her şey her zaman elininin altında olur. Doğum günün kutlu olsun!

kısa doğum günü mesajları

Doğum günü pastan senin kadar tatlı, doğum günü partin de senin kadar unutulmaz olsun. Mutlu yıllar!

Kalp midir insana sev diyen, yoksa yalnızlık mıdır körükleyen? Sahi nedir sevmek; bir muma ateş olmak mı, yoksa yanan ateşe dokunmak mı? Sevdiğim doğum günün kutlu olsun.

Kardeşlik son bulmayan arkadaşlıktan doğar. Bugün hep gülümse mutluluğun kadar. İyi ki doğdun.

Bu yıl her anı yakaladığından ve yoluna çıkan her zorluğu yendiğinden emin ol. Mutlu yıllar!

Gözlerimin en parıltılı ışığısın, gülümsemelerimi süsleyen kadınsın, kalbimin atmasının en güzel nedenisin. İyi ki doğdun ve iyi ki benim hayatımın en kaynağısın. Mutlu güzel yıllarımızın olması dileğiyle bir tanem.

Hayatın anlamını gülümsemelerine göre ölç, gözyaşlarına göre değil. Doğum günün kutlu olsun!

kısa doğum günü mesajları

İnsanlar tek bir şey düşünmez çok şey düşünür. Düşündüklerini gerçekleştireceğin bir yıl olsun. İyi ki doğdun.

Doğum günün kutlu olsun! Umarım tüm doğum günü dileklerin ve hayallerin gerçekleşir.

Hayatın her zaman doğum günü pastanızda yanan mumlardan daha güzel ve parlak olsun. Mutlu yıllar!

Dostluğumuzun daha da artacağı ve iyi-kötü gelecek olan her günü beraber karşılayacağımız 365 gününü görmek için sabırsızlanıyorum. Mutlu yıllar dostum.

Yılların sormadığı, yolların yormadığı, arkadaşların unutmadığı bir ömür için bu doğum günün yeni bir başlangıç olmasını dileriz. Doğum günün kutlu olsun.

kısa doğum günü mesajları

Yeni yaşında da seninle kurduğumuz tüm hayalleri gerçekleştirmeden pes etmeyeceğiz dostum. Nice güzel yıllara, iyi ki doğdun.

Sensizlik susuz yaşamak kadar imkansız. Sensizlik tedavisi olmayan ölümcül hastalıklar gibi. Yaşamıma anlam katan en değerli varlığımsın. İyi ki doğdun.

Şefkatli bir kardeşe hayatımda yer verdiğin için Allah’a şükrediyorum. Doğum günün kutlu olsun. Hayatta her şeyin en iyisi senin olsun

Her doğum günü yeni maceralara atılacağın günün ilk adımıdır. Umuyorum ki yeni maceraların sana yalnızca mutluluk ve huzur getirir. Güzel bir yıl geçirmen dileğiyle, iyi ki doğdun!

Ne istersen alabileceğin, neyin cevabını ararsan bulabileceğin ve hayatındaki tüm boşlukları doldurabileceğin mükemmel bir yıl geçirmen dileğiyle. Doğum günün kutlu olsun!

Doğum günleri, insanların hayatındaki en özel gün olurmuş. Benim için en özel günün senin doğum günün. Nice mutlu, güzel yıllara. Umarım sonsuza kadar her gün beraber oluruz.

Senin gibi bir arkadaşım olduğu için çok şanslıyım. İyi günde kötü günde birlik olduk. Geçirdiğimiz tüm güzel günlere yenilerini de eklememiz dileğiyle. Doğum günün kutlu olsun.

Herkes beni reddettiğinde bile yanımda durdun. Bana benzeri görülmemiş ölçüde sevgi gösterdin. Bana karşı olan şefkatini asla unutamayacağım. İyi ki hayatıma dokundun, iyi ki doğdun!

kısa doğum günü mesajları

Yeni yaşında kalbinin alabildiği kadar sevmen ve her zamankinden daha çok sevilmen dileğiyle. Yeni yaşın mutlu, doğum günün kutlu olsun.

Sevdiklerin ile birlikte geçireceğin güzel bir yıl yaşarsın umarım. Neşe dolu bir yıl geçirmen dileğiyle.

Bugün, herkesin hayatına mutluluk getirdiğin yıl sayısını kutlayacağımız gün. Doğum günün kutlu olsun!

Her mum hayatının ışığıdır, pastanda ki mumlar çoğaldıkça yaşamın daha çok aydınlanacaktır. Yeni ışığın hayırlı, doğum günün kutlu olsun…

kısa doğum günü mesajları

Sıcak havalarda klimalı ortama girildiği zaman yaşanan mutluluğu, yılın her günü yaşayacağın güzel bir yaş dilerim. Nice güzel, mutlu yıllara.

Hayatının geri kalanı yüreğinin güzelliği gibi sevgi dolu geçsin. Hep mutlu olman dileğiyle… Doğum günün kutlu olsun!

Seni tanıdığım ilk gün dün gibi aklımda. O günden bu yana hayatıma kattıkların için sana kocaman teşekkür ederim. İyi ki seni tanımışım. Doğum günün kutlu olsun.

Hayal edebildiğim en büyük hazinem kardeşim olarak yaşıyor. Doğum günün kutlu olsun.

Keşke senin gibi her hareketiyle insanları mutlu eden biri olabilsem, ama senden daha iyi biri olmanın yolu yok. Doğum günün kutlu olsun!

Yüzündeki haylaz gülümseme seni asla yalnız bırakmasın canım kardeşim. Sen her zaman gül ve bizlere şakalar yapmaya, kızdırmaya devam et. Seni çok seviyorum. İyi ki doğdun, nice beraber yıllara.

kısa doğum günü mesajları

Dilerim yeni yaşında mutlulukların en güzelini yaşar, başarı merdivenlerini rahatlıkla tırmanırsın ve dilerim yüzün hep güler, neşeni hiç yitirmezsin. İyi ki doğdun.

Sen hayatım boyunca tanıdığım en ilham verici insansın. En zor günlerimde yanımda oldun. Seni tanımak, en harika şeylerden biri. İyi ki doğdun.

Tüm yaşadıklarımız ve yeri doldurulamaz hatıralar için teşekkürler. Sana doğum gününde bir sürü dilek gönderiyorum canım kardeşim.

Belki yanında değilim ama bil ki bugünü kalbimin en derin yerinde seninle kutluyorum. Nice yıllara.

Keşke kuru bir mesajla değil de, yanı başında gözlerinin içine bakıp kutlayabilseydim. Kocaman, sanki hiç bırakmayacakmış gibi sarılabilseydim sana…

kısa doğum günü mesajları

Tüm hayallerinin gerçekleştiği ve hayatının her döneminde mutlu ve sağlıklı olduğun bir ömür diliyorum. Doğum günün kutlu olsun…

Umarım bu yıl, kalbinin arzuladığı her şeyi gerçekleşir! Doğum günün kutlu olsun!

Doğum gününde senin için dileğim, her zaman mutlu ve sağlıklı olman. Asla değişme! Mutlu yıllar canım.

Doğum gününde yanında olmayabilirim, ama seni düşünüyorum ve sana harika bir doğum günü diliyorum.

Bütün mevsimleri bir günde, bütün yılları bir mevsimde yaşamaya razıyım seninle… Daha nice doğum gününü beraber geçirmek dileğiyle…

Sevgilinin Yaş gününün iyi geçmesi, günün sonunda unutulmayacak anlar oluşması herkesin en içtenlikle arzu ettiği bir durumdur. Peki, bu durumlarda sevgilinin Yaş günü nasıl kutlanır akıllara gelen bir sorudur. Bu sorunun yüzlerce farklı cevabı olmak ile birlikte ilk başta yapılacak davranış bellidir: mesaj atmak. Pahalı ya da ucuz, sıradan veya gösterişli sevgilinin Yaş günün yapılacak çokça aktivite vardır ancak bu aktivite ve planları ayarlamadan önce uygun bir vakitte sevgiliye Yaş günü mesajı ya da mesajları atmanız gerekmektedir. İhtiyacımız olan sevgiliye Yaş günü mesajları yapılacak aktiviten uygun bir zaman önce atılması hem sürecin hafif gerginliğini üzerinden atmanızı sağlayacak hem de başlangıç için iyi bir giriş olacaktır.

kısa doğum günü mesajları

Sevgilinizin Yaş gününde, Yaş gününü son derece güzel bir şekilde kutlamak için uygun şartlar oluşmayabilir ancak unutulmamalıdır ki; insanların en önem verdiği kalıp ‘’’düşünmen yeter’’dir. Sevgilinize atacağınız Yaş günü mesajları sizi bu manevi sorumluluktan da kurtaracaktır. Yaş günü gibi özel günlerde insanların bir diğer aklını karıştıran sorun da sevgiliye Yaş günü mesajının ne zaman atılacağıdır. Sevgiliye Yaş günü mesajları Yaş gününe girilen günü gecesinde atılmalıdır. Bu şekilde onun ilk Yaş gününü kutlayan kişi olacaksınız. Ayrıca gece saatinde atılacak bir ileti, insanların özel vakit olarak nitelendirdiği saatlerde olacağı için kendi zamanınızdan sevgilinize bir pay çıkarmanız onun da çok hoşuna gidecektir. Sevgilinin Yaş gününün kutlanmasını önemi çok büyüktür çünkü her şey unutulur gider ama sizin o an yaptığınız jestler ve güzellikler unutulmaz. Bunun bilincinde hareket edilmeli, Yaş gününe o geceden küçük bir jestle başlanılmalıdır.

Emin olunmalıdır ki o mesajınızdan sonra gün içinde zamanınızı hangi aktivite ile geçirirseniz geçinin, sıkıcı gelmeyecektir çünkü sevgilinizin sizi önemsediği fikri oluşacak, ufak tefek aksiliklerde göze batmayacaktır. Sevgilinizin Yaş gününde yapacağınız bu tarz davranışlar ilişkinizi perçinleyecek, hayatınızı daha güzel hale getirecektir. Sevgilinize Yaş gününde uygun zamanda atmayacağınız Yaş günü mesajı karşı tarafta onun bu özel gününü unutup unutmadığına dair ciddi bir şüphe uyandırabilir. Onu sonradan hatırladığınız ya da rastgele anımsadığınızı düşünebilir. Bu düşüncelerin her birine engel olmak için bazı şeyleri eksiksiz yapmalıyız ki, sevgiliye doğum günü mesajları, bu eksiksiz yapılması gerekenler listesinde birinci sıradadır.

Bu açıklamalar size cidden bu durumun bu kadar önemli olup olmadığını sorgulatabilir. Emin olabilirsiniz ki en ufak hareketiniz düşündüğünüzden kat ve kat önemlidir çünkü insanlar özel günlerinde çok hassas olurlar ve gündelik yaşantısında çok da kafasına takmayacağı şeyleri o gün problem edebilirler. Bu durumda aslında gayet normaldir çünkü Yaş günü yüzünden insanlarda bir beklenti olur. Beklentiler de insanları hassaslaştırır. Bu beklentilere karşılık vermek, en ince detayı düşünmek aslında karşılıklı duygusal bağların olduğu sevgiliye karşıda bir sorumluluktur. Bu yüzden en ufak detay bile boş geçilmemelidir. Yoksa ilişkinizde bu detaylar kalıcı hasarlara sebep olabilir. Çünkü bu detaylar başta küçük görünse de dikkat edilmediği takdirde daha büyük sorunlara yer açacaktır. Anlaşılacağı üzere sevgiliye Yaş günü mesajları göründüğünden daha önemlidir. İlişkinin iki tarafı da bu konuda hassas olmalıdır çünkü ilişki dünyadan bağımsız bir halde yaşanmaz.

kısa doğum günü mesajları

Atacağınız çok hoş bir Yaş günü mesajı normal bir arkadaş çevrenizden de çok güzel bir karşılık bulacaktır. İnsanların takdiri hem ilişkinizi güçlendirecek hem de size rahatlama ve mutluluk hissi verecektir. İnsan yaşam şartları gereği her zaman sevgilisinin yanında olmayabilir. Ondan zorunluluktan dolayı uzakta belirli bir süre yaşamak durumuna düşebilir. Kimse sevgilisinin Yaş gününün böyle bir tarihe denk gelmesini istemez ama yaşanabilir bir durumdur. Böyle bir durumda sevgilinize atacağınız içten, yeni yaş gününü kutlayan bir Yaş günü mesajı uzakta olsanız dahi gönüllerin bir olduğunu gösteren güçlü bir mesaj olacaktır. Böylelikle ondan uzak olsanız dahi onu unutmadığınızı en kısa ve en etkili yoldan gösterebilirsiniz. Diğer türlü bu durum çok olurdu.

kısa doğum günü mesajları

Sevgiliye atılacak Yaş günün mesajlarının bir diğer tarafı da ona onu her şartta düşündüğümüzü belli etmektir. Onu unutmadığınız anda dünyalar sevgilinizin olur ve bunun size dönüşü de duygu dolu olabilir. Gün içinde duygu dolu anlar yaşamadan önce uygun bir zamanda atılacak Yaş günü mesajı her şeyi değiştirir. Hem insanın sevgilisi ile arası her zaman çok iyi olmayabilir. Bu durumda bile Yaş günü aranızı düzeltmek için çok iyi bir fırsat olacaktır. Böylelikle partnerinizin size karşı tavrı da kırılacak ve güzel günlere daha çabuk ulaşabileceksiniz. Bu küçük jestleri yaparken insanın duygusal tarafı unutulmamalı, maneviyatı bu tarz davranışlarla doldurulmalıdır. Bu yüzden de her şeyi bir sıralamaya koymalı, karşılıklı sevgi beslediğiniz insanın özel günüde atacağınız ilk adım ona atacağınız bir Yaş günü mesajı olmalıdır. Sonuç olarak Yaş günü mesajının atılması hem sizin hem sevgilinizin hem de ilişkinizin akıbeti için iyi sonuçlar doğuracağına emin olabilirsiniz.

CEVAP VER