Kendin Yap Erkeğe Pratik El Yapımı Hediyeler

Kendin yap erkeğe pratik el yapımı hediyeler almak istediğiniz hediyenin fiyatının yüksek olması, tam olarak isteğiniz hediye türünü bulamamanız ya da alıcıya vermek istediğiniz hediyenin manevi bir değer taşımasını arzuladığınız zaman karşımıza bir alternatif olarak çıkmaktadır. Sizler için hazırladığımız bu kendin yap erkeğe pratik el yapımı hediyeler listesi kullanışlı, manevi değeri olan hediyelerden oluşuyor.

El Yapımı Kemer Askılığı

erkeğe el yapımı hediye

Kendin yap erkeğe pratik el yapımı hediyeler yapacak iseniz alacağınız kişi için kullanışlı olması gerekir. Onu günlük hayatta ufak da olsa zorlayan bir takım şeyler için çözümler bulabilirsiniz. Kemerler de erkekler için bazen sorun olabilmektedir. Onları oldukça rahatlatacak olan bu el yapımı hediyeyi yapmak için çoğu mağazadan bulabileceğiniz bir askılık gerekiyor. Bir askılık aldıktan sonra bu askılığın alt kısmına yine çoğu mağazadan bulabileceğiniz küçük askı uçları yerleştirmelisiniz. Küçük askı uçları sayısı onlara takılmasını istediğiniz kemer sayısına bağlı olarak değişiklik gösterir. Oldukça basit ve pratik olan bu hediye alıcısını mutlu edecek ve ona günlük hayatında yardımcı olacaktır.

Laptop Koruyucu Kılıf

erkeğe el yapımı hediye

Teknolojik aletler her an yanımızda ve onlar olmadan kendimizi eksik hissediyoruz. Laptoplar da taşınabilir olduğu için en az telefonlar kadar çok kullanılmaktadır. Dışardan gelen tehlikeler bu tür teknolojik cihazlara zarar verebilir. Telefon, flash bellek gibi küçük teknolojik cihazları korumak amaçlı kılıfları her teknolojik cihaz mağazasında bulunmaktadır. Laptop sahibi ve onu çokça yanında taşıyan bir arkadaşınız, babanız, sevgiliniz var ise sizde birkaç basit ürün ile bir laptop koruyucu kılıf yapabilirsiniz. Tercihen deri bir kumaş, kalın bir dikiş ipi ve dikiş iğnesi ile bu kılıfı dikmek istediğiniz

laptopun ebatına göre bir kılıf dikebilirsiniz. Kendin yap erkeğe pratik el yapımı hediyeler arasında bulunan laptop koruyucu kılıf hediyenin alıcısı için oldukça kullanışlı olacaktır.

El Yapımı Ahşap Fotoğraf Albümü

erkeğe el yapımı hediye

Geçmişi yâd etmek, eski anıları tekrardan canlandırmak için kendin yap erkeğe pratik el yapımı hediyeler arasında el yapımı ahşap fotoğraf albümü en uygun hediyelerden biri olacaktır. Bu hediyeyi yapmak için ihtiyaç duyacağınız malzemeler; iki ahşap parça (boyutu tercihe bağlıdır), mukavva karton, deri bir şerit, bir düğme ve bu albümün içerisinde yer almasını istediğiniz fotoğraflar gereklidir. İlk yapmanız gereken deri şeridi bu işlemi yaptığınız alan üzerine koyunuz. Mukavva kartonları yelpaze (zikzak) şeklinde katlayın. Katladığınız mukavvalar üzerine kullanmak istediğiniz fotoğrafları yapıştırın. İki ahşap parçadan birini alın ve mukavva yelpazesinin ön tarafını bu ahşap parçasına yapıştırın. Aynı şekilde diğer ahşap parçasına da mukavva yelpazesinin son tarafını yapıştırın (Tıpkı bir kitap gibi). Bütün bu işlemler sonrasında deri şeridini ahşap parçalarının orta kısmına denk gelecek şekilde ahşap parçalarına yapıştırın ve elinizde olan düğmeyi bu deri şeridine ekleyin. Tüm bu işlemler sonrasında el yapımı ahşap fotoğraf albümünüz hediyenin alıcısı için hazır durumda olacaktır.

Şişe Kapağından Dekoratif Balık Yemleri

erkeğe el yapımı hediye

Kendin yap erkeğe pratik el yapımı hediyeler kişinin günlük hayatını kolaylaştırmak amacı ile birlikte dekoratif amaçlı da olabilir. Tüm hediyeler gibi el yapımı hediyeler de kişinin zevklerine göre hazırlanmalıdır. Hediye alıcısının odasına, evine sizden de bir parça olmasını istiyorsanız bu el yapımı şişe kapağından dekoratif balık yemleri tam olarak size göre bir hediyedir. Bu el yapımı hediyeyi yapmak oldukça basittir. Şişe kapağı, dekoratif zincir ve balık yemi uçları ihtiyacınız olan malzemelerdir. Kullanacağınız şişe kapakları özel bir anınızdan olursa manevi değeri daha yüksek bir hediye olacaktır. Bu hediyeyi yapmaya şişe kapaklarını ortadan ikiye eğmeniz gerekiyor. Eğdikten sonra şişe kapağının iki uç kısmına bir zincir halkası eklenir. Bunun için şişe kapağının iki ucunu delmeniz gerekiyor. İki uca da zincir halkası yerleştirdikten sonra bir uca önceden almış olduğunuz balık yemi uçlarından birini ekleyin. Şişe kapağının delinmiş ve zincir halkası yerleştirilmiş diğer ucuna ise tercihinize bağlı olarak bir zincir ekleyin. Bu işlemler sonunda hediyeniz kullanılmak için hazırdır. Bu hediye bardak, kalemlik vb. eşyalar üzerine takılabilir.

İskambil Kâğıtlarından Notlar

erkeğe el yapımı hediye

Erkek arkadaşınız, aile üyeniz bir erkek ya da arkadaşınız yani kısacası her kesim için uygun bir kendin yap erkeğe pratik el yapımı hediyeler arasında bulunan iskambil kâğıdından notlar hazırlamak oldukça basittir. Bu el yapımı hediyeyi yapmak için ihtiyacınız olan materyaller tercihinize bağlı olarak bir veya iki iskambil kâğıdı destesi, klasör dosyalarından bulabileceğiniz dosya halkaları, notları yazacağınız kâğıtlar, yapıştırıcı ve bir adet kalemdir. Tabi ki yazacağınız notlar da bu materyaller kadar önemlidir. İlk yapmanız gereken şey iskambil kâğıtlarını bir delgeç ile kenarlarından delmeniz. Deldikten sonra dosya halkalarını bu deliklerin içine yerleştirin. İskambil kâğıtları üzerine notları yazmış olduğunuz kâğıtları ortalayarak yapıştırın. İşte hediyeniz alıcısı için hazır durumda bekliyor.

Çikolatalardan Oluşan Bir Enstrüman

erkeğe el yapımı hediye

Kendin yap erkeğe pratik el yapımı hediyeler arasında belki de en tatlı olan hediye bu olacaktır. Bu hediyeyi yapmak için tahmin ettiğiniz üzere çokça çikolataya ihtiyacınız var. Büyük bir mukavva, makas, kalem, dekoratif amaçlı enstrüman telleri ve bir de yapıştırıcı ihtiyacınız olan diğer materyaller arasında yer almaktadır. Aldığınız mukavvayı kalem ile yapmak istediğiniz enstrüman şeklinde çiziniz. Bu enstrüman hediyeyi alacağınız kişinin en çok hoşlandığı enstrüman olursa daha çok sevecektir. Çizdiğiniz enstrüman şeklini dikkatli bir şekilde kesmeniz gerekiyor. Bu şekilde kestikten sonra almış olduğunuz çikolata paketlerini uygun bir şekilde enstrüman şeklinde kestiğiniz mukavva üzerine yapıştırın. Yapmış olduğunuz enstrüman telleri var ise dekoratif amaçlı olarak teller ekleyebilirsiniz. Bu tatlı el yapımı hediye alıcısını için artık hazırdır.

Doğal Bardak Altı

erkeğe el yapımı hediye

Hayatımızın her alanında yapay, fabrika ürünü eşyalar kullanıyoruz. Çoğu zaman bu hayattan az da olsa uzaklaşmak için doğaya kaçarız ve doğanın keyfini çıkarırız. Kendin yap erkeğe pratik el yapımı hediyeler arasında en doğal hediye doğal bardakaltı olacaktır. Bu hediyeyi almak istediğiniz kişi de doğayı sevmeli ve doğa ile iç içe olmayı sevmeli. Bu el yapımı hediyeyi yapmak için eski bir ağacın gövde kısmından bardakaltı yapılması için uygun boyutta bir parça kesmelisiniz. Bu tür bir parça bulamazsanız marangozlar sizin için bir alternatif olacaktır. Ahşap parçasını kestikten sonra kalıcı bir kalem ile üzerine hediye etmek istediğiniz kişinin adını ya da onun her zaman görmek istediğiniz bir not yazabilirsiniz. Bu işlemi yapmak hediyenin tamamen ona özel olmasını sağlayacaktır.

Kişiye Özel El Yapımı Kravat

erkeğe el yapımı hediye

Kendin yap erkeğe pratik el yapımı hediyeler arasında kravat tabi ki de bulunacaktır. Fakat bu kravat tamamen hediyeyi alacağınız kişiye özel olacak. Bu hediyeyi yapmak için ihtiyacınız olan malzemeler kişinin seveceği bir veya tercihe göre bir kaç kravat almalısınız. Bu kravatın üzerine hediyeyi alacağınız kişi için özel bir yazı veya harf gibi belirli semboller dikmek için dikiş ipi ve dikiş iğnesi gerekiyor. Bu malzemeleri alıp hediyeyi hazırlayabilirsiniz.sevgiliye hediye

CEVAP VER