Yeni Evlilere Verilebilecek Hediyeler

Yeni evlilere verilebilecek hediyeler arasından seçimler yaparak onları mutlu etmeye ne dersiniz? Ülkemizin en önemli gelenek ve göreneklerinden bir tanesi yeni çiftlerin düğün sonrasında hayırlı olsun için evlerini ziyaret etmektir. Bu geleneğin yaygın olması kadar bu ziyaret sırasında hediye götürülmesinde yaygın olduğunu söyleyebilmek mümkündür. Yeni evliler için ne götüreceğinizi kara kara düşünüyorsanız, hediye içeriklerinin derya deniz olduğunu rahatlıkla söyleyebiliriz. Ancak seçeceğiniz hediyenin karşınızdaki çifti mutlu etmesi, değerli ve özel hissettirmesi oldukça önemli olacaktır. Bu sebeple kişilerin evlerinde uzun süreler kullanabileceği, baktıkça sizi anımsatacak kalıcı hediyelere yönelmelisiniz.

1- Kişiye Özel LED Işıklı Kalp Pano

Yeni Evlilere Verilebilecek Hediyeler

Yeni evlilere verilebilecek hediyeler arasında yer alan bu pano oldukça şık ve dekoratif bir görünüme sahiptir. Özellikle anılarını fotoğraflarla ölümsüz çok seven çiftler için tercih ederek karşınızdaki kişilerin gönlünü fethedebilirsiniz. Bu hediye kalp formunda oluşturulmuş olup iç kısmında yaklaşık 23 fotoğraf yer almaktadır.

Yeni Evlilere Verilebilecek Hediyeler

Fotoğraflar için yatay ya da dikey sınırlandırılması yapılmamakta ve kişilerin özgürce fotoğraf seçimi yapabilmesi mümkün olacaktır. Bu panonun dış kısmında LED mini ışıklar kullanılmıştır. Bu özelliği ile akşamları ortamlara farklı bir ambiyans oluşturabilecektir. Görünümü ve kalıcı oluşu ile oldukça beğenilen bu hediye kaliteli baskı içeriği sayesinde uzun yıllar sevdiklerinizin baş ucunda saklanabilecektir.

2- Dönme Dolap Çerçeve

Yeni Evlilere Verilebilecek Hediyeler

Yeni evlilere verilebilecek hediyeler arasında oldukça dekoratif bir içerik ile karşınızdayız. Hediye arayışında olduğunuz kişi sıra dışı hediyelere ilgi duyacak bir kişi ise bu hediye tam ona göre! Döne dolap şeklinde tasarlanmış bu çerçevede 8 farklı fotoğraf bulunmaktadır. Fotoğrafları çevirmek için çerçeveyi dönme dolap gibi döndürmeniz gereklidir.

Yeni Evlilere Verilebilecek Hediyeler

Seçilen 8 farklı fotoğrafında yatay olması gerekecektir. Ahşap olması yüzünden darbelere ve düşmelere dayanıklı bir üründür. Bunun yanı sıra dönme dolap çerçevede ahşap rengi, kırmızı, sarı, turuncu gibi farklı renk seçenekleri de bulunmaktadır. Oldukça yenilikçi bir görünümü bulunan bu hediyelerin evlere farklı bir hava katacağı yadsınamaz bir gerçektir.

3- Çiftlere Özel Mini Yapay Bahçe

Yeni Evlilere Verilebilecek Hediyeler

Hediye deyince akıllara ilk gelen nesne tartışmasız çiçeklerdir. Çiçeklerde ortaya çıkan farklı modeller, hediye çiçek algısını da tamamen değiştirmiştir. Mini bahçe hediyesi sempatik görünümü ve kalıcı olması nedeniyle oldukça ilgi çekicidir. Yapay olarak tasarlanmış olması yıllar boyunca ilk günkü gibi saklayabilmenizi elverişli hale getirir.

Yeni Evlilere Verilebilecek Hediyeler

Büyük bir kupa içerisinde tasarlanmış olan mini bahçenin içerisinde ev yaşlı teyze ve nine gibi sevimli figürler bulunmaktadır. Kupanın ön kısmına mesaj içeriği yazılabilmesi, tarih ya da özel isimlerin yazılabilmektedir. Hediyem sevimli olsun, tebessüm ettirsin, şaşırtsın ve daima beni hatırlatsın derseniz yapay mini bahçe yenievlilere verilebilecek hediyeler içerisinde ideal bir seçim olacaktır.

4- Kişiye Özel 3D LED Lambalar

Yeni Evlilere Verilebilecek Hediyeler

Zaman belirtmesi açısından tercih edilen ve oldukça dekoratif olan saatler yenievlilere verilebilecek hediyeler arasında yer almaktadır. Yuvarlak şekle sahip bu saatin ölçüleri 27 cm’dir. Duvara asabileceğiniz gibi aparat ile herhangi bir nesne üzerinde kullanılabilmesi mümkün olabilmektedir. Saatin iç kısmında bir adet yatay fotoğraf kullanılabilmektedir.

Yeni Evlilere Verilebilecek Hediyeler

Fotoğrafın yanı sıra duvar saatinde anlamlı 4 farklı mesaj içeriği kullanabilirsiniz. İsterseniz çiftin sizin için ne kadar önemli ve değerli olduğuna dair mesajlar, dilerseniz de komik ve tebessüm ettiren mesaj içeriklerini kullanabilirsiniz. Baskı kalitesinin çok iyi olması sebebiyle saatin renkleri güneş ışığının altında dahi uzun süre kullanılabilecektir.

5- Fotoğraflı Fener Mumluk

Yeni Evlilere Verilebilecek Hediyeler

Fener mumluk çeşitleri dekoratif görünümü sayesinde özellikle yaşam alanlarında dekorasyon objeleri olarak tercih edilmektedir. Fotoğraflı fener mumluk yeni evlilereverilebilecek hediyeler arasında hem çok dekoratif hem de oldukça anlamlı bir hediye içeriğidir. Siyah fener şeklinde tasarlanan bu objenin iç kısmında mumluk bölümü yer almaktadır.

Yeni Evlilere Verilebilecek Hediyeler

Ürün müşterilere mumsuz olarak gönderilmekte olup kişinin istediği mumluğu kullanabilmesi mümkün olacaktır. 28 cm boyunda olan ürün her yere rahatlıkla sığabilmektedir. Fenerin ön kısmında çifte özel dikey bir fotoğraf tasarımı bulunmaktadır. Mumun yanmasıyla birlikte karanlık ortamda çiftin mutlu anısı göz önünde olacak, ortamda farklı bir ambiyans yaratılabilecektir. Fotoğrafın korunması sebebiyle mum yandığında fotoğrafa herhangi bir zarar vermeyecektir. Sizde çiftler için anlamlı ve romantik bir hediye vermeyi düşünüyorsanız fotoğraflı fener mumluk modelini tercih edebilirsiniz.

CEVAP VER