En Güzel Yılbaşı Masası Önerileri

Yılbaşını evde kendi sofralarında geçirmek isteyenler en güzel yılbaşı masası önerileri ile davet masalarını hazırlayabilirler. Yılbaşı için sizler de bir davet masası hazırlamayı düşünüyor ve sade ve kırmızının ağırlıkta olduğu bir yılbaşı sofrası kurmayı planlıyorsanız, yılbaşı çiçeği ya da kokina olarak bilinen, kırmızı top top taneleri olan bitkinin tanelerini kullanarak davet masanızı hazırlayabilirsiniz.

Yine masanızın orta kısmına da bembeyaz mumları koyarak son derecede şık hale getirebilirsiniz.

Daha şık ve farklı bir masa hazırlamak adına sofrada kuru yapraklar kullanarak da kışı iliklerinize kadar hissedebilir, sofranızda romantik bir atmosfer oluşturarak davetlilerinize ve kendinize yılbaşını anımsatabilirsiniz.

Yılbaşı Masa Süsleme Önerileri

Yılbaşı için yılbaşı masa süsleme önerileri ile harika yılbaşı sofraları hazırlanabilir. Sizler de mumlarla süsleyebileceğiniz sofrada peçetelerin üzerine gerçek ya da yapay kokina dalları koyarak yılbaşı sofranızın son derecede şık bir hale gelmesini sağlayabilirsiniz.

Kokina dalları ile yılbaşının vazgeçilmez davet sofralarını hazır hale getirebilirsiniz Yine dilerseniz davet sofranızın tam ortasına harika bir meyve tabağı koyarak davetlileriniz için hem şık hem de lezzetli bir sofra hazırlamış olabilirsiniz.

Yılbaşı masası süslemek isterseniz eğer daha farklı bir tarzı olması açısından ağaçlardan yerlere dökülen irili ufaklı kozalakları toplayıp ufak dokunuşlarla güzelleştirerek sofranız için harika dekor ürünleri haline getirebilirsiniz.

Yine bu eşyaları boyayarak ve üzerlerine sim ekleyerek de oldukça iyi bir dekor oluşturmalarını sağlayabilirsiniz.

Yılbaşı masalarının en dikkat çekici objelerinden birisi de kadehlerdir.  Bunun için de kadeh şeklindeki bardakların içine çam ağacı ya da geyik gibi kışı anımsatan detaylar dekor olarak kullanılabilmektedir. Böylelikle de en güzel yılbaşı sofraları için harika dekor ürünleri hazırlanabilir.

Yine sofranın çok daha dikkat çekici ve yılbaşına uyumlu şekilde şık görünmesi adına kardan adam figürlerine de yer verilebilir. Kırmızı, yeşil ve beyaz renklerinin ağırlıklı olduğu masalar ile harika sunumlar yapılabilmektedir. Böylelikle de yılbaşını evlerinde geçirecek olan kişiler biri birinden şık olan masalarda yeni yılı hep birlikte en mutlu şekilde karşılayabilmektedirler.

CEVAP VER