Kişiye Özel Fotoğraflı Asker Künyesi

asker künyesi

Sevgilisi askerde olanlara müjde. Artık onu her an yanınızda hissedebileceğiniz bir künye tasarladık. Erkekler askere giderken sevgilisine hediye olarak verebileceği gibi, sevgilisi ya da eşi askerde olanlarda kendileri sipariş ederek bu kolyeye rahatlıkla sahip olabilirler. Üzerinde siyah beyaz bir şekilde tasarlanan bir fotoğraf karenizin yer aldığı bu harika asker künyesi uzakları bir birine biraz daha yakınlaştırıyor olacak. Kişiye Özel Fotoğraflı Metal Asker Künyesi kesinlikle asker yolu gözleyenler için harika bir kolye olsa gerek.

Kişiye Özel Fotoğraflı Metal Asker Künyesi

Sadece askere gidenler ya da askerde olanlar için değil, artık askerliği bitmiş ve dönüş yoluna girenler için hoş bir anı olarak hediye edilebilir. Sevgilinize ilk kavuşacağınız an bu hoş Kişiye Özel Fotoğraflı Metal Asker Künye ile beraber gittiğinizi bir düşünsenize. Sanki o ayrılıkların en iyi anlatımcısı gibi olacaktır. Sizler de Kişiye Özel Fotoğraflı Metal Asker Künye ile her zaman boynunuzdan çıkarmayacağınız bir kolyeye sahip olabileceksiniz. Unisex bir ürün olduğu için hem erkekler hem de kadınlar rahatlıkla takabilir. Bu sebeple künyeden sipariş ederken iki tane etmenizi öneririz. Uygun fiyatlı ve uzakta ki sevgiliyi size yakınlaştıracak en güzel hediye diyebiliriz.

Kişiye Özel Fotoğraflı Metal Asker Künyesi İle İlgili Bilinmesi Gerekenler

1 -) Kolyenin asker künyesi ucu paslanmaz çelikten imal edilmiştir.
2 -) Erkek ve kadının (Unisex) kullanıma uygundur. Ölçüleri: Kolye ucu ölçüleri: 4,5 x 3 cm. Zincir ıuzunluğu ise 42 cm.dir.
2 -) Kolye zinciri deri malzemeden yapılmış olup ayarlanabilir özelliktedir.
3 -) Fotoğraf transferi nasıl yapılmaktadır? Asker künyesi üzerine lazer işleme teknolojisiyle silinmez özellikte kazıma yöntemi ile yapılmaktadır.
4 -) Künyenin size özel hale getirebilmesş için sepete ekle butonu üzerinde yer alan DOSYE EKLE butonuna tıklayarak 1 adet fotoğraf yüklemeniz gerekmektedir.
5 -) Bu künye hafta içi saat 14:00’a kadar verilecek siparişlerde aynı gün kargoya teslim edilmektedir.

CEVAP VER