Etkileyici Doğum Günü Mesajları

Doğum Gününde sevdiğimiz kişiyi yalnız bırakmak hoş olmayan bir durumdur. Ancak bu durumu hafifletmek için en azından özenle seçilmiş bir Doğum Günü kutlama mesajı seçebiliriz. Biricik Sevgiliniz, kendisine Doğum Günü için göndereceğiniz sevgi dolu mesajları okurken eminiz ki çok mutlu olacak ve kendisine olan sevginizi en güzel şekilde hissetmiş olacak. Doğum Günü ve sizin için özel diğer zamanlarda kullanabileceğiniz en Anlamlı Sevgiliye resimli sözleri sizin için derledik. Sosyal medya hesaplarınızdan ya da Sevgilinize gönderebilmek adına siz de güzel ve etkileyici sözler mi arıyorsunuz? Aşkınızı en etkileyici haliyle Doğum Gününde paylaşmak istiyorsanız sizi en iyi ifade eden ve anlatan Anlamlı cümleyi bulmakta zorlanabilirsiniz. Bir de insan Sevgilisi ile Doğum Gününde veya her an yan yana olamayabiliyor. Bu yüzden de güzel hazırlanmış Doğum Günü mesajları bu manada kurtarıcı olabilir ve uzakları yakın edebilir.

etkileyici doğum günü mesajları

Doğum günü herkesin hayatındaki en özel günlerden biridir. Resimli Doğum Günü mesajları, güldüren, düşündüren sevginizi Sevgilinize iletebileceğiniz en orijinal Whatsapp mesajları sitemizde sizleri bekliyor. Doğa ile ilgili mesajlar, özel gün sözleri, sevdiklerinizi etkileyecek en özlü sözler nehediyealinir’da sizlerle. Özel ve anlamlı bir şekilde Sevgilinizin Doğum Gününü kutlamak istiyorsanız eğer Doğum Günü mesajları arasından dilerseniz çok daha uzun ve anlamlı olanlarını seçebilirsiniz. Normal bir zamanda insanın kendini anlatması kolaydır. Ama iş güzel bir Doğum Günü mesajı hazırlamaya geldiğinde klişelerin dışında insan orijinal Doğum Günü mesajları arar. Bunun için de kim bilir belki de bir yardım eli tutmayı ister. İşte biz de sizin için en güzel Doğum Günü mesajlarını aynı başlık altında bir araya topladık. nehediyealinir olarak kelimelerin sihirli güçlerinin farkında olduğumuzdan sizin için en Anlamlı Doğum Günü mesajlarını derledik.

# Sana hissettiklerimi anlatabilmem için kelimeler yetersiz. Sen benim aşkımsın, mutlu yıllar.

# Hadi ilk güldüğün gibi gül yüzüme, Sar beni ellerinle ve sıkıca tut yüreğimi… Aşkım Aşığım Sana. Beraber Nice güzel yıllara.

# Sen Canımın canı Canım arkadaşımsın iyi ki doğmuşsun.

# Kelebeğin kanadı kadar hafif olsun kederlerin, doğum gününde bu pasta tam sana göre bebeğim… Nice yıllara sevgilim, Doğum günün kutlu olsun.

etkileyici doğum günü mesajları

# Hep zamana yenik düştük esiri olduk anlamsız koşuşturmaların. Ama bir kez adını yüreğimize kazıdığımız dostlarımızı hiçbir zaman unutmadık. Doğum günün kutlu olsun.

# Yeni bir sayfaya güzel hikayeler yazman dileğiyle. İyi ki doğdun…

# Sen bana Allah’ın bir armağanısın. İyi ki doğdun sevdiğim sevdiceğim!

# Sen hayata ne verirsen o da sana bir şey verirmiş, ben hayata ne verdim acaba ki seni bana verdi. İyi ki varsın. İyi ki doğdun.

etkileyici doğum günü mesajları

# Bugün seni tanıyan ve bu muhteşem insanı seven herkes için çok önemli. Doğum gününde ve her zaman her şeyin en mükemmelinin senin olması dileğiyle. Seni seviyorum.

# Yeni yaşının sana sağlık, mutluluk ve huzur vermesi dileğiyle. Doğum günün kutlu olsun.

# Güneşin yolu kadar uzun ömrün, yaşamın onun ışığı kadar aydın olsun, hayalini kurduğun bütün güzellikler senin olsun. Canım arkadaşım doğum günün kutlu olsun.

etkileyici doğum günü mesajları

# Gülmek senin tutkun olsun, eğer bir gün ağlarsan, o da sevinçten olsun, bugünün dünden, yarının da bugünden güzeI olsun. Doğum günün kutlu olsun. Canım arkadaşım…

# Bütün mevsimleri bir günde, bütün yılları bir mevsimde yaşamaya razıyım seninle… Daha Nice doğum gününü beraber geçirmek dileğiyle.

# Günesin buz tuttuğu yerde bir alev görürsen bil ki o yalnız senin için yanan kalbimdir. Doğum günün kutlu olsun.

# Hayatımın parçası olduğun için çok mutluyum. İyi ki doğdun sevgilim.

etkileyici doğum günü mesajları

# Koca bir çölde kum tanesi olmak ya da okyanusta su damlası, ama en güzeli milyonlarca insan arasında senin arkadaşın olmak. Nice mutu yaşlara arkadaşım…

# Tesadüfen doğduk mecburen yaşıyoruz… Doğarken neden ağladığımızı maalesef yaşarken anlıyoruz… Doğum günün kutlu olsun.

# Bugün benim herkesten daha iyi tanıyan ve beni sevmeyi seçen insanı kutlamam gerek. Bana olan aşkın ve sabrın için teşekkürler. Hayatımda sen olduğun için çok şanslıyım.

Işıklı Anı Çerçevesi

# Kalp midir insana sev diyen yoksa yalnızlık mıdır körükleyen? Sahi nedir sevmek; bir muma ateş olmak mı, yoksa yanan ateşe dokunmak mı? Sevdiğim doğum günün kutlu olsun.

# Sana yüz binlerce öpücük ve kucak dolusu sevgi yolluyorum. Bil ki unutulmadın. Aramızda mesafeler olsa da her zaman kalbimdesin. Doğum günün kutlu olsun.

# Yaşanacak güzellikler gözlerinde ki ışık gibi umut verici olsun, umutların kalbin gibi temiz olsun, temiz umutların seni huzurla doldursun, doğum günün kutlu olsun Canım.

etkileyici doğum günü mesajları

# Kilometrelerce uzaklıklara saklanmış olsa da dostluğumuz aynı gökyüzünü paylaştığımız sürece dostuz. Doğum günün kutlu olsun Canım arkadaşım…

# Çok seviyorum söylemiyorum, hediye alıyorum veremiyorum, bugün doğum günün iyi ki yanımdasın bile diyemiyorum…

# Doğum gününün sana tıbbı şaşırtacak kadar sağlık, melekleri kıskandıracak kadar mutluluk getirmesi dileğiyle Nice yıllara Sevgilim…

# Sen geleceğimizin mutluluğu mazilerimizin unutulmaz insanı olarak kalacaksın sevgilim seninle ben her yerdeyim… Kucak dolusu sevgilerle doğum gününü kutlarım.

# Sıradan bir arkadaş, sizi asla ağlarken görmez. Gerçek arkadaşın omuzları, sizin gözyaşlarınızdan sırılsıklam olmuştur. Doğum günün kutlu olsun Canım arkadaşım…

etkileyici doğum günü mesajları

# Seni bir yaşam boyu bitirmek değil de, sana hep hep yeniden başlamak isterim. Doğum günün kutlu olsun bir tanem…

# Hayatının her döneminde mutlu ve sağlıklı olmanı diliyorum. Tüm hayallerin gerçekleşsin, hayat güneşin her daim seni aydınlatsın. Canım arkadaşım doğum günün kutlu olsun..

# Mutlulukların Kafdağı kadar yüksek, üzüntülerin kibrit kadar küçük olsun. İyi ki doğdun. Doğum günün kutlu olsun.

# Dalgalar vuruyor sahile, yıldızlar parlıyor sonsuz mavide, ben de bitmez sevgimle koşuyorum hep gecelerde. Doğum günün kutlu olsun..

# Bugün mutlu olursun, dertlerini unutursun. Doğum günün bugün senin daha ne diye somurtursun.

etkileyici doğum günü mesajları

# Gelemedik ama unutmadık da; Doğum günün kutlu olsun, Tüm güzellikler seni bulsun! Nice yıllara

# Dünya’da birçok insan vardır, kimi mutlu, kimi mutsuz, kimi gülüyor, kimi ağlıyor, ama tüm güzelliklere layık biri var! O da şu anda bu mesajı okuyor… Nice yıllara!

# Sağlık, Mutluluk, Huzur ve Başarılar seninle olsun, Doğum Günün kutlu olsun.

# Yılların sormadığı, yolların yortmadığı, dostların unutmadığı bir ömür için bu doğum günün bir başlangıç olsun, yeni yaşın kutlu olsun.

# Yaşam gülmeyi, sevgi hak etmeyi, vefa unutmamayı, dostluk sadık kalmayı bilenler içindir. Doğum günün kutlu olsun Canım arkadaşım.

etkileyici doğum günü mesajları

# Elimi sallasam ellisi mi diyorsun, sen benim gibisini zor bulursun biliyorsun. İyi ki doğdun.

# Sen ol da; ister yar ol, ister yara; lütfun da başım üstüne, kahrın da. Sen benim başımın tacısın. İyi ki varsın doğum günün kutlu olsun, Nice mutlu senelere…

# Doğum günün kutlu olsun, hep böyle güzel melekler doğsun.

# Doğmanın bedeli ölüm, gençliğin bedeli yaşlılık, sevginin bedeli fedakârlık, dostluğun bedeli paylaşmaksa; bugünün bedeli hatırlanmaktır. Doğum günün kutlu olsun.

etkileyici doğum günü mesajları

# Sevgi dolu kalman ve her zaman mutlu olman dileğiyle, doğum günün kutlu olsun.

# Ben arkadaş gözü göremezsem bu gözlerim nemdir benim. Arkadaşımı duymayan kulakları neyleyim. İyi ki varsın arkadaşım Nice yaşlara.

# Elma dala asılsın, arkadaşım nasılsın, geçirdiğimiz o günler romanlarda yazılsın. Doğum gününde burnun kapıya kısılsın. Nice Nice yıllara…

Erkeğe doğum günü hediyeleri

# Bugün birçok kişiden doğum günü sözleri duyacaksın, ama şu an okuduğun en farklısı. Çünkü tamamen sevgiyle yazılmış bir mesaj. İyi ki varsın. Doğum günün kutlu olsun.

# Dedim, diyorum ve sonsuza dek diyeceğim. İyi ki doğmuşsun, iyi ki varsın, Mutlu yıllar…

# Yeni yaşın hayırlı olsun. Mutluluklar seninle olsun. Bu yeni yaşında hayallerin gerçek olsun.

etkileyici doğum günü mesajları

# Yıldızlar kadar parlayan, ay gibi ışıldayan sevgilim Ömrümü güneş gibi aydınlattın İyi ki varsın Mutlu yıllar…

# İyi ki doğdun, iyi ki benimsin, ve iyi ki benimlesin! Seni Çok Seviyorum…

# Hayatının geri kalanı su gibi berrak olsun. Doğum gününde tuttuğun tüm iyi dilekler gerçek olsun.

# Canım arkadaşım iyi ki doğdun. Sağlık, başarı, aşk, mutluluk kısacası hak ettiğin her şey yeni yaşında seninle olsun.

etkileyici doğum günü mesajları

# O masum yüzünde acı ve hüzün hiç olmasın, gözlerinde mutluluğun en parlak yıldızı parlasın, arkadaş eli elini hiç bırakmasın. Doğum günün kutlu olsun Canım arkadaşım…

# Sen doğdun çünkü kaderimsin! Sen doğdun çünkü nefesimsin! Sen doğdun çünkü sen yalnız benimsin! İyi ki Doğdun Biriciğim!

# Bütün hayallerin, bütün umutlarınla birlik olsun, dileklerin, duaların kabul olsun, doğum günün kutlu olsun Sevgilim.

etkileyici doğum günü mesajları

# Nefes alıyorsak hala umut var demektir. Doğum gününse bugün dilek tutman gerekir.

# Geçmişe bakan geleceği göremez. Geleceği göremeyen ilerleyemez. Hayatta hep emin adımlarla ilerle. İyi ki doğdun.

# Hayatımın anlamı iyi ki doğdun. Doğum günün kutlu olsun.

# Doğum gününde yanında olamadığım için çok özür dilerim ama bilmeni isterim ki ben senin her zaman yanındayım tüm kalbimle, iyi doğdun Sevgilim.

etkileyici doğum günü mesajları

# Mutlu olmak için gülmeyi bekleme. Gülmek için yaratılmış gözlerde yaşlar niye. Doğum gününde mesaj yazdım sırf sen mutlu ol diye.

# Hayatı yenecek kadar güçlü, hayattan beklentilerini alacak kadar umutlu, umudunu yitirmeyecek kadar inançlı, mutlu ve sevgi dolu günler senin olsun. Doğum günün kutlu olsun…

# Güneş kadar sıcak, kar tanesi kadar berrak, yağmur kadar saf ve temiz bir ömür dileğiyle. Doğum günün kutlu olsun.

etkileyici doğum günü mesajları

# Şu hayatta eşsiz bir güzellik varsa o da kalbindedir! Yaşamın bundan sonrası kalbinin güzelliği gibi geçsin. İyi ki varsın, doğum günün kutlu olsun.

# Kimine göre sevmek ölmek demektir, kimine göre ölmek sevmek demektir, ama asıl gerçek ölümüne sevmektir. İyi ki doğdun..

# Dileğim bugün dilediğin tüm dileklerin gerçek olması. Belki yanında değilim ama bil ki kalbimin en derin yerinde bugünü seninle kutluyorum. Nice yaşlara…

# Ha üç eksik ha beş fazIa, saysan ne olur saymasan ne, mumlar söndü haydi gazIa, kessen de olur kesmesen de. Nice yıllara arkadaşım.

# Sen ruhuma cemre diye damlamadıktan sonra ben bu bedende neyleyim… Aşk da sen, hasret de sen, ben de sen… Nice Nice yıllara Sevgilim.

etkileyici doğum günü mesajları

# Doğum günün kutlu olsun şekerim. Her ne kadar sen benimkini unutmuş olsan da.

# Gönlümün meclisinde herkes konuşsun istemem, kimse müdahale etmesin aşk. Yer gök şahidimdir ki siyasi görüşüm yoktur senden başka. Doğum günün kutlu olsun Bir tanem…

# Gözlerime baksana, sevincimi anlasana, bugün en güzel gün bana… İyi ki doğdun…

# Her doğan güneşte umutlanacağın yeni bir gün ve batan güneşte mutluluğuna mutluluk katacak yeni bir gece olacak yeni bir yaş diliyorum. İyi ki doğdun.

# Bugün belki de çok kişiden doğum günü mesajı alacaksın, ancak şu an okuduğun en farklısı çünkü tümüyle sevgiyle atfen hazırlanmış bir mesaj. İyi ki varsın…

etkileyici doğum günü mesajları

# Sevmek yaşamaksa, seninle yaşamayı isterim, ayrı kalmak özlemekse sadece senden ayrı kalmak istemem her zaman yanında olmak isterim iyi doğdun Aşkım.

# Sana binlerce kez teşekkür etsem azdır. Sen benim hayat ışığımsın. Varlığımın tek nedeni, doğum günün kutlu olsun.

# kutlu olsun doğum günün, kötülükler uzak olsun. Mutlu ol ömrünce, üzülmeler Sana yasak olsun. Sen üzülme sakın, üzülmelerim Sana feda olsun.

# Yeni yaşında kalbinin alabildiği kadar sevmen ve her zamankinden daha çok sevilmen dileğiyle. Yeni yaşın mutlu, doğum günün kutlu olsun.

etkileyici doğum günü mesajları

# Sana binlerce öpücük ve sevgi yolluyorum buradan.. Bil ki unutulmadın.. Doğum günün kutlu olsun!

# Gönüllerimizde hiç yerin eksik olmazken yanımızda olman ne de güzel iyi ki doğmuşsun.

# Biricik sevgilim seninle başlayan sevgim şimdi kocaman bir aşk ateşine dönüştü… Seviyorum seni. İyi ki doğdun.

Kişiye Özel Spotify Ses İzi Bardak

# Bundan sonraki yılların kalbin kadar güzel olsun abilerin bir tanesi. Yeni yaşın kutlu olsun mutlu yıllara abilerin gülü…

# Satırları yazarken gözlerimden yaşlar akıyor damla damla. Ben seni unutmadım, sen de beni unutma. Acılar birlikte unutulsun, Doğum günün kutlu olsun.

etkileyici doğum günü mesajları

# Unutma unutulanlar unutanları asla unutmazlar. İyi ki doğdun.

# Sen doğduğun gün eminim ki gökyüzünde bir yıldız daha parlamıştır. Nice yıllara Aşkım..!

# Bütün hayallerin umutlarınla birlik olsun, dileklerin, duaların kabul ve doğum günün kutlu olsun.

# Yaşama sebebim, hayatımın anlamı iyi ki doğmuşsun iyi benim sevgilim olmuşsun seni çok seviyorum, doğum günün kutlu olsun…

# Senden önce yaşamıyordum, seninle doğdum iyi ki varsın iyi ki seni sevmişim Nice beraber mutlu yıllara Seni seviyorum Canım.

# Benim şiirlerim çay kokar, düşlerim sade sen… Demlikte nefesin, bardakta gamzen. İyi ki doğdun hayatımın aşkı bir tanem. Mutlu yıllara…

# Dünyada yüz tane arkadaşın vardır, doksan dokuz tanesi kötüdür. Bir tane arkadaş seç kendine hem arkadaş hem karındaş olsun sana. İyi ki doğdun kardeşim…

etkileyici doğum günü mesajları

# Gözüme, gönlüme, bedenime tüm güzellikleri yaşatan varlık, Doğum günün kutlu olsun.

# Doğum günün kutlu olsun Canım arkadaşım. Allah hep gönlüne göre versin mutlu yıllar.

# Eşsiz bir güzellik varsa; o da kalbindedir. Hayatının geri kalanı yüreğinin güzelliği gibi sevgi dolu geçsin. Hep mutlu olman dileğiyle… Doğum günün kutlu olsun!

etkileyici doğum günü mesajları

# Pastanın etrafında sevdiklerin, kalbinin etrafında sevgilerin, senin etrafında hayallerin olsun, doğum günün kutlu olsun.

# Güzel bir yaş diliyorum sana. Mutlu bir gelecek. Gülümseyen gözlerinle… İyi ki doğdun. Doğum günün kutlu olsun.

# Yokluğun yağmura yazı yazmak kadar zor, sensizlik ölüm kadar acı, sen nefes kadar önemli, Canım kadar değerlisin, iyi ki doğdun sevgilim…

# Tonton bir nine olduğunda bahçendeki sandalyene oturup eski günlerine daldığında hatırlamak istediğin kadar güzel günler seninle olsun. Doğum günün kutlu olsun.

# En güzel günler, en güzel seneler hep senin olsun ve biz hep beraber olalım. Canım abim iyi ki varsın Nice Nice mutlu yıllara…

etkileyici doğum günü mesajları

# Arkadaş kış ortasında yaz getiren, dost çöl ortasında suyunu paylaşandır. Sen benim Canım dostumsun. İyi ki doğdun, Nice mutlu yıllara.

# Dostluk kavramının sözlükteki karşılığı olduğun için, her zorlukta yanımda olduğun için, beni karşılıksız sevdiğin için… Seni çok seviyorum, iyi ki varsın, iyi ki doğmuşsun…

# Doğduğun gün bulutları yırtarak, bir güneş gibi etrafına aydınlık saçarak girdin hayata. Hep sevgiyle yaşa! Nice yaşlara…

# Senin sevginin yeri gönülde hep özedir. Seni sevmek her şeyden güzeldir. Nice insanlar gördüm ama senin varlığın bin insana bedeldir. İyi ki doğdun.

# Bugün geride kalan bir yaşını daha doldurmanın mutluluğunu yaşarken geleceğin sana kalbindeki tüm dilekleri vermesini diliyorum. Doğum günün kutlu olsun.

etkileyici doğum günü mesajları

# Önce kardın, eridin çağlayan oldun. Goncaydın, açtın gül oldun. Gözümde yaştın, bittin gülücük oldun. Bir yaş daha büyüdün, iyi ki doğdun.

# İnsanoğlu ne hindir kimse bilmez kendini, kime iyilik eder isen ondan sakın kendini. İyi ki varsın, iyi ki doğdun…

# Saatlerdir parlak bir fikir arıyorum sana hoş bir mesaj yollayabilmek, pırıl pırıl bir yaşam dileyebilmek için. Doğum günün kutlu olsun!

# Üzgünüm, belki yanında değilim ama bil ki kalbimin en derin yerinde bugünü seninle beraber kutluyorum. Yakında görüşmek üzere, Nice yaşlara…

# Seni yıldızlara benzetiyorum onlar kadar etkileyici, çekici ve güzelsin ama aranızda tek fark var onlar milyonlarca sen bitanesin… Nice yıllara Sevgilim.

# En değerlim! iyi doğmuşsun Seni çok ama çok seviyorum Biriciğim…

# Senden yok bir tane daha bu dünyada. İyi ki doğdun. Nice mutlu yıllara…

# Seninle öyle bütünüm ki.. Sen bensin, bende senim. Senin doğum günün benimde doğduğum gündür. İyi ki varsın İyi ki doğdun..!

# Yaşama bu kadar direnen başka bir insan daha görmedim. Yeni yaşın kutlu olsun.

# Sağlık başarı, mutluluk, aşk seninle olsun, sende hep benimle ol! Mutlu Yıllar

# Seninle öyle bütünüm ki. Sen bensin, bende senim. Senin doğum günün benimde doğduğum gündür. İyi ki varsın iyi ki doğdun!

CEVAP VER