Evlilik Teklifi Sözleri

Bazı anlar var… Öyle büyülü ve öyle unutulmaz ki? Bir insanın hayatında yaşayacağı en güzel günlerden biri gerek evlilik teklifi ettiği gün, gerek evlilik aldığı gün olacaktır. Bu özel an aslında yeni bir hayatın başlangıcı olsa gerek. Bu sebeple yapacağınız teklifte bir o kadar özel ve anlamlı olmalı. Evlilik teklifi sözleri konusunda çok ince eleyip sık dokuduğunuzu biliyoruz. Hem sadece size özel kelimeler olsun istiyor hem de duyguları ön plana çıkarsın istiyorsunuz. Evlilik teklifi mesajları aslında işin en kilit noktası diyebiliriz. Nasıl bir teklif planlarsanız planlayın içinde mutlaka mesajlar yer alıyor olacak. Teklif yapabileceğiniz birçok fikir arasında kararsız kalmış olabilirsiniz. Biz içinde daha çok duygu barındıran bir seçim yapmanızı öneririz. Örneğin şık ve güzel bir masa kurduysanız, masanın üzerine ona duygularınızı içeren ve aynı zamanda evlilik teklifi mesajının da yer aldığı ufak bir günlük koyabilirsiniz. Kısa evlilik teklifi mesajları bazen vereceğiniz bir hediyenin içinde, bazen lazer ışıkları ile göz yüzüne yazdığınızda, bazen de sadece onun gözlerine bakarak söyleyeceğiz bir şey olabilir. Evlilik teklifi planlarını yapmak sizden, en güzel evlilik teklifi mesajları önerileri bizden.

Klasik bir evlilik teklifine pek sıcak bakmıyoruz. Teklifi bekleyen sevgilinizin de buna sıcak bakmayacağına yemin edebiliriz ama inandıramayız. Dolayısı ile ona farklı bir plan yapmak için biraz araştırma yaparak üstelik en güzel evlilik teklifi mesajlarını da ekleyerek harika ve unutulmaz bir plan yapabilirsiniz. Sevgiliniz zaten her türlü teklifinizi kabul edecek gibi duruyor olabilir ama yine de ona bu günü çok daha özel kılmak sizin elinizde. Bun da anlamlı ve özel bir evlilik teklifi mesajı ile yapabilirsiniz. Özellikle yüzüğü çıkartıp ona verirken güzel bir evlilik teklifi yapmak şart. Evlilik teklifi mesajlarımızdan yardım alarak kendi sözlerini de ekleyerek güzel bir an yaratabilirsiniz. Böylesi günlerde utanma ya da sıkılmaz olmaz. İsterseniz spontane, isterseniz de günlerce hazırlanın fark etmez ama mutlaka güzel bir kutlama yapın deriz. Evlilik teklifi mesajlarından işte bu diyebileceğiniz en güzel sözleri alın ve o anın hayalini kurmaya başlayın deriz.

İlginizi çekebilir » Sevgiliye Sürpriz Hediyeler

# Bi biskrem versem benimle evlenir misin?

# Sen karşıma çıkmadan önce dünyanın bu kadar heyecanlı bir yer olduğunu bilmiyordum. Dünyamı güzelleştirdin sen benim! Dünyanın bana her daim bu denli güzel görünebilmesi için ömür boyu yanımda yer alır mısın?

Romantik Evlilik Teklifi Sözleri

# Güzelliğin kadar güzel bir hayat yaşamak için benimle evlenir misin?

# Ruh eşim, hayatımın anlamı olur musun?

# Ben başka sularda yüzemeyen, beslenemeyen, sadece senin akvaryumunda yaşamaya mecbur hassas bir balık olmuşum. Dertlenmiyorum aksine halinden memnun, bu yaşamaya muhtaçlık cezbediyor beni. Yaşlanıp ölene kadar, balık gibi yüzmeyi unutana kadar kalmak istiyorum sularında. Gel evet de bırakma sakın beni.

# Kendi çapımda işlem hacmi yaratarak mobilyacının, emlakçının, kuyumcunun, fotoğrafçının, gelinlikçinin ekonomik çarkın içinde varlığını devam ettirmesine yardımcı olmama ortak olur musun?

# Hayatının Geri Kalan Bölümünü Benimle Paylaşır Mısın ?

# Sevgilim ilişkimizin devlet tarafından tanınmasını istiyorum.

# Senin yerin başımın üstü, kalbimin odaları; ama sen misafirim değil ruhumun ortağı, bir başınalıkla savaşımın kahramanı. Yüz akım, gururum, aşkım, anlamım gel bir daha gitme bu kalbimdeki federe cumhuriyetinden, mülkiyeti artık sana ait bedenden.

# Yan yana uyuyamayanlar, yan yana uyanıyor bazı sabahlar… uzaktan…. Her sabaha benimle uyanır mısın ?

# Bir resim çerçevesi istiyorum, altın, gümüş filan olmasa da etrafı. Biliyorum ki dünyanın en kıymetlisi en paha biçilemezi dolduracak içini. İster el ele, ister sarmaş dolaş bana yaşamımın en güzel anını en güzel pozunu verir misin benimle bir çerçeve içine girer misin aşkım?

# Belki seçimdir, belki değil. Belki doğaçlamadır, belki rüya. Kurnazlıktır belki. Belki de hesaptır, koşulların denkliğidir, ihtiyaçtır. Zorunluluktur, zorladır. İstemli hırs, ekonomik yaklaşımdır belki de kim bilir kim nasıl kurar. Ben seni ruhuma, aklıma, bedenime üç olmazsa olmazla istiyorum. Benimle evlenir misin?

# Ellerin… Ellerin dünyayı büyütüyor. Seni sevdikçe dünya büyüyor. Bütün evren seni sevmem için bir araya gelmiş gibi. Bütün zorlukları aşabiliriz seninle. Ne kadar düşersek düşelim kalkabiliriz. Ben sevginin aşamadığı hiçbir engel görmedim. Hayata birlikte meydan okuyalım mı?

# Yüzümü güldüren tek kadın olur musun?

# Benimle sonsuza dek birlikte olur musun?

# Alın Yazım Olur musun?

# Geriye dönüp baktığımızda; sadece anlar, anılar olmasın anlatacak. Paylaştığımız yaşam, birlikte yaşanmışlık, beraber yaşlanmaya adanmışlık olsun. Bir ömre sığacak tüm anlar için benimle evlenir misin?

# Önümüzdeki 60 yıl için başka bir planının yoksa evlenebilir miyiz? Benimle evlenir misin?

# Rüyalarımda gördüğüm sensin, her dakikam sensin. Nefesim olur musun?

# Benimle ortak bir hafizaya, ortak bir geçmişe ve anılara sahip olmak ister misin?

# Benimle Evlenir Misin ?

# Her gece sen uyurken yıldızlar dolsun koynuna. Ve her sabah yaşamın içine koşarken; nasıl böyle ışıldadığın muamma olsun başkalarına. Hatta sen bile anlama. Varlığın anlamım, senin mutluluğun andım oldu. Evlenir misin benimle, sayısız yıldızlarımla.

En Güzel Evlenme Teklifi Sözleri

# Bir yuvamız olsun artık. Bize dair, bizi anlatan, bizle dolu. Evimiz derken içimizin hoplayacağı, her şeyi uzaklaştırırken bizi yakınlaştıracak duvarları, pencereleri, odaları, bizle dolu kokusuyla evimiz olsun. İçinde sen olsun, ben olsun, sevgi olsun.

# Hayat boyu benimle aynı geceye uyuyup aynı sabaha uyanır mısın?

# Soyadımı soyadına ekler misin?

# Gözünde Nur, İçinde Huzur Olmak İstiyorum. İç Huzurum Göz Nurum Olur Musun?

# Hayatımı karartmak istiyorum bana yardım eder misin?

# Her yıl evlilik yıldönümümüzü unuttuğum için bana trip atar mısın?

# Nasıl ki adımla beraberdim şimdiye kadar hayatımın geri kalanında da seninle olmak istiyorum!

# Senle yendim makûs talihimi. Kırdım; umutsuzluğun-mutsuzluğun, kimsesizliğin-yalnızlığın birbirine sıkıca bağlandığı zinciri. Kıymetlim tut elimi. Eşim ol. Bir ömür boyu bırakma beni.

# Artık teslimat adresiyle fatura adresi aynı olsun istiyorum!

# Senin bu ellerinde ne var bilmiyorum. Göğe bakalım. Tuttukça güçleniyorum kalabalık oluyorum. Şimdi otobüs gelir biner gideriz. Dönmeyeceğimiz bir yer beğen başka türlüsü güç. Bir ellerin, bir ellerim yeter; belleyelim yetsin. Seni aldım, bana ayırdım. Durma kendini hatırlat, durma göğe bakalım. Kaderim, yirmi beşinci saatim, on üçüncü ayım, beşinci mevsimim…

# eni ilk gördüğüm o andan beri kalbimin ritmini değiştirebilen tek kişi oldun. Bakışını, gözlerini, gülüşünü bir an bile aklımdan çıkartamadım. Düşündüğüm zamanlardaysa kalbim yerinden çıkacakmış gibi olmaya başladı. Eğer sen de istersen bir ömür boyu kalbimin ritmini arttır mısın?

# Sabahları senden önce uyanıp yüzünü izlemek, kötü bir rüya gördüğünde sana su uzatıp “geçti” demek, akşamları kumanda kavgası yapmak, sonra hemen barışmak, sona çorabımın diğer eşinin yerini sormak istiyorum. Bunca basit şeyler yalnızca seninle anlam buluyor. Var olan her şeyin anlamı sensin.

# Sensiz bir hayatı bir an bile düşünmedim. Ömür boyu benimle ol. Seni çok seviyorum

# Dünya olsam, güneşim olur musun? Gökyüzü olsam, mavi rengim olur musun? Deniz olsam dalgalarım olur musun? Bir beden olsam, canım olur musun? Bir can olsam, hayatım olur musun?

# Benim Bir Ömür Boyunca Aşkım Olarak Kalır Mısın ?

Uzun Evlilik Teklifi Sözleri

# Benimle birlikte nikah memurunun sorusuna EVET der misin? Benimle evlenir misin?

# Salonda uyuyakaldığımda kalk yerine yat diyenim olur musun?

# Eğer senin bir parçan olmam gerekseydi, göz yaşların olurdum. Kalbinden gelip, gözlerinde doğmak, yanaklarında yaşamak ve dudaklarında ölmek için. Benimle bir bütün olmaya var mısın?

# Güzelim, kim alacak seni şu yastan sonra, hadi evlenek ha?

# Huzur bulduğum, aşkı tanıdığım Gözlerinde hayatı bulduğum Bir ömür huzurum olur musun, Benimle evlenir misin..?

# Önümüzdeki 50 yıl için başka bir planının yoksa evlenebilir miyiz?

# Evlen Benimle, Kadınım Ol!

# Benimle “Doctor Who” izlemeye var mısın?

# Hayat boyu, bu filmin başrolünde benimle oynar mısın?

# Her günü, her saati, her saniyeyi seninle beraber geçirmek istiyorum!

# Her anımda yanımda olur musun?

# Gözlerimde tutuyorum seni, gözyaşlarım sen. Kalbime hapsettim, her atışı sen. Dilimdeki içli şarkı, burnumdaki sıla kokusu, yanımdaki yamacımdaki yoldaşlık, içimdeki bambaşkalık hepsi sen, sen, sen. Olmasan neylerim ki ben. Varlığını varlığıma armağan eder misin? Benimle evlenir misin?

# Yazılan bütün şiirleri, söylenen bütün şarkıları daha iyi anlıyorum artık. Bize yazılmış sanki hepsi. Aşk, nasılda büyütüyor insan kalbini. Ben artık kendi şarkımızı söylemek istiyorum.

# Sana ömür boyu başımın etini yeme fırsatını sunuyorum…

# Eğer seni sevmek ve nefes almak arasında seçim yapmam gerekseydi, son nefesimi “seni seviyorum” demek için kullanırdım. Son nefesimi verene kadar birlikte olmak için, benimle evlenir misin?

# Geceleri uykun kaçtığında benimle aynı tavana bakar mısın? Benimle evlenir misin?

# Son nefesime kadar gözlerinin içinde gülmeme izin verir misin?

# Bir sen oldu bende; bildiklerimi unutturan, doğrularımı saptıran, ezberlerimi bozup hayatımı senden önce senden sonraya ayıran. Bir geldin böldün, parçaladın, çıkardın ama yine de razıyım. Yeter ki beni senle çarp, senle çoğalt ama asla sensiz bırakma. Yürür müyüz beraberce hayat yolunda?

# Tüm hayretlerimin, hayranlıklarımın ünlem işareti oldun önce, sonra sana ait senle bana gelenleri özenle biriktirirken aralarına koyduğum virgül, senden önce senden sonra derken üç nokta, bizli anları içinde saklayan parantez ve senli cümlemde son noktam oldun. Şimdi bizli anların sonsuza dek bitmeyeceğini anlatan nokta noktalarım ol sonsuz ol istiyorum.

# Hep beni sana getirecek yollar, seninle bana açılacak kapılar, kokunla dolu odalar, seni bende uyutacak yataklar istiyorum. Her şeyden çokta seninle anlam bulan sıcacık bir yuva istiyorum. Benimle evlenir misin?

# Saatler gibi, tıkır tıkır işlerken, ben beş olsam sen yirmi beş geçiyor ol, ben üç olsam sen çeyrek geçiyor ol, altı olsam, buçuk, iki olsam on geçe, dört olsam yirmi geçe, on iki olsam sende tam üstümde benle on iki ol, ne bir dakika ileri ne bir dakika geri hep eşit hep birlik ol istiyorum. Zamanı beraber tutalım gel hadi.

# Bak ben tek maaşla ne araba ne ev alabiliyorum gel beraber duble maaşla her haltı yiyelim…

# Göğe doğru usul usul ama korkusuzca yükselen bir uçurtma yaptım aşkımızdan, bulutlarda bir taht salıncağı kurdum sağlamlığı bir yanında sen bir yanında ben olan iplerden, kendi evrenini seyretsin, kendine yetsin, kararlı ve güçlü olsun istedim. Aşkımız ebediyen sürsün istedim. Bahtım ol, eşim ol, sol yanım ol istedim.

Kısa Evlilik Teklifi Sözleri

# Sabahları gözlerimi açar açmaz görmeyi istediğim yüz, senin yüzün. Duymak istediğim ilk ses, senin sesin. Öyle tanıdık ki her şey… Sanki asırlardır tanıyormuşum gibi seni. Hep varmışsın ve hep olacakmışsın gibi. Saçlarımdaki ilk beyazı sen gör, yaşlandığımda gözlüğü nereye koyduğumu sen bul, ilaçlarımı sen hatırlat. Evlen benimle…

# Artık bana sabahları da yumurta kırmaya var mısın?

# Canımdan bir can olur musun?

# Rakımı tek değil de, aklımda kalbimde ömrümde bir kadın için kaldırmak istiyorum. Sende bardağını alıp benimle rakı içmeye var mısın?

# Annemin kaynanan olmasını ister misin?

# Birlikte yaşamak değil, beraber yaşlanmak istiyorum!

# Gözlerimi her sabah yanında açmak istiyorum!

# Benimle Halley kuyruklu yıldızının geçişini izler misin? (Bilmeyenler için; Halley kuyruklu yıldızının bir sonraki geçiş tarihi 2061!)

# Ben seninle sadece bu dünyada değil ahirette de birlikte olmak istiyorum. Cennete kadar bana eşlik eder misin meleğim benimle evlenir misin?

# Hayatını hayatıma katar mısın?

# Benimle aynı evin faturasına “oha!” der misin?

# Bu çiçek çikolata geçici daima hayatımda olan sensin…

# Annem senin kaynanan olmak için yanıp tutuşuyor, bana gelince, ben senin eşin olup bir ömür aynı yastığa baş koymak için ölüyorum zaten. Babam desen ‘Böyle gelinim olsun, bir dünya borcum olsun’ diyor. Bir ‘Evet’ demen ile en az 3 kişiyi mutlu edeceksin yani. Benimle evlenir misin?

# Sanki ben dünyaya gelirken seni bulacağım ve seninle her şeyin sonsuza dek değişeceği belliydi. Sanki her şey çoktan belirlenmiş, gözlerin gözlerime öğretilmişti. Hiç zorlanmadım sana alışırken… Kadere inanır mısın? Ben seninle inanıyorum. Benim kaderim sensin benimle evlenir misin?

# Hep senle dolu, benim aşkımla deli, ümitlerimle, hayallerimle bezeli, hem hisli hem içli hem çok güçlü dünyamı senli kılar mısın? Elimi sımsıkı tutar mısın sevdiceğim?

# Gözlerinde ki bana bakış, gülümsemende ki iyimserlik, huylarında ki yumuşaklık, burnunda ki kararlılık, doğruda ki inatçılık ve bedeninde ki sımsıcaklık yeter bana. Öylece gel, kendince. Evlenir misin benimle?

# Eğer sevginin, aşkın, dostluğun ve mutluluğun ne olduğunu biliyorsam, senin sayende biliyorum. Sonsuza dek seni hiç yalnız bırakmamama izin verir misin?

# Cebinde benimle aynı evin anahtarını taşır mısın?

# Benimle her gece aynı uykuya dalar mısın?

# Aşkım sen sürekli bizim evde kalıyorsun biz evlenelim o zaman!

# Uzun metrajlı bir aşk filminin başrolünü benimle paylaşmaya var mısın?

# Kelebeklerin ömrü bir gün. Sana hayatımın sorusunu sorarken kelebekler uçurmak istemiştim. Şimdi kargaları uçuracağım, yadırgama sakın. 400 yüz yıl yaşayabiliyorlarmış çünkü. Benimle evlenip katlanabilir misin bana çok uzun yıllar?

# Bundan sonra hep aile çay bahçelerine gitmek için benimle evlenir misin?

# Çoğu zaman uykuya dalmak istemiyorum, sana aşık olmanın gerçekliği rüyalarımdan çok daha harika. Bu rüya sonsuza dek sürsün diye, benimle sonsuz bir uykuya dalmaya ne dersin?

# Müsaitsen evlenebilir miyiz?

# Geceleri uykun kaçtığında benimle aynı tavana bakar mısın?

# Seninle başladı, seninle bitsin istiyorum. Benimle beraber yaşlanmaya ve sonsuza ulaşmaya var mısın ? Sana gönülden evlilik teklifi ediyorum. Benimle Evlenir Misin?

Komik Evlilik Teklifi Sözleri

# O Güzel Kalbini Bana Verir Misin ?

# Bir dakika değil bir saat değil bir gün değil bir ömür boyu benimle olur musun benimle evlenir misin?

# Sonsuza dek seni hiç yalnız bırakmamama izin verir misin?

# Aşk, hiç yoktan köprüler yaratandır; aşk, karanlık yüzünden ertelenmeyecek tek oyundur. Sonsuza dek bu oyuna benimle var mısın?

# Yıllar sonra geriye dönüp baktığımda tüm anılarımda sen ol istiyorum. Benimle evlenir misin?

# Seninle güldüm seninle ağladım ben. Yaşamı sende bulup sende doğdum ben. Hiçbir şey tadımlık bir anlık bir adım sonrası yalnızlık olsun istemiyorum. Tüm aşkım tüm varlığımla sorsam sana benimle evlenir misin?

# Benimle aşkı bitirmek istermisin?

# Ben tek maaşla geçinemiyorum evimin ikinci maaşı olur musun?

# İkimizin kuracağı bir hayatın altına imzanı atar mısın?

# Sana anlatıyorum ya bana dair şeyleri, yüzümü de saklamıyorum hüznümü de, sende öyle. Sonra zaman tükeniyor ayrı yönlere gidiyoruz. Sanki bir kolum bir ayağım orada kalmış gibi, dengem yitmiş gibi oluyorum. Ben böyle tek başına dönüşler, ayrı yürüyüşler, tek yastıklı yataklarda sensiz uykular istemiyorum artık. Yastığınla, sıcağınla, rüyalarınla gelir misin bana.

# Her gece sen uyurken yıldızlar dolsun koynuna. Her sabah yaşamın içine koşarken; nasıl böyle ışıldadığın muamma olsun başkalarına. Hatta sen bile anlama. Varlığın anlamım, senin mutluluğun andım oldu. Evlenir misin benimle, sayısız yıldızlarımla.

# Hatıram değil, hayatım olur musun?

# Günün geceye, tohumun toprağa, toprağın yağmura, gülün bülbüle, yarımın bütüne hasreti gibi; ışığına, saflığına, bereketine, çokluğuna, naif varlığına muhtaçlığım var sana. Kalplerimiz bir, dünyamız biz olsun. Evlenir misin benimle sonsuzluğa?

# Hayatımda her şeyin ortağı ve benim diğer yarım olmak için benimle evlenir misin?

# Bana bir ömür boyu katlanır mısın?

# Engelli koşan atletler gibi, koştum, atladım, aştım tüm engelleri. Şimdi önümde bir tane kaldı. Eğer onu da geçebilirsem, mutlu yorgun ama gönlünün şampiyonu olmak istiyorum. Benimle evlenir misin?

# Rüyalarımdan gerçeğime, karanlıktan ışığa geçişime, gündüzden geceme, dünümden yarınıma ortak, sesime, nefesime, sensiz aciz bedenime destek, ruhuma, kalbime, beynime eş ol istiyorum. Gelip hep benimle ol istiyorum.

# Benimle Beraber Yaşlanıp Ölmek İçin Ne Dersin ?

# İster güneyden gelen karayel, ister kuzeyden gelen poyraz ol, dilersen beni tümden ıslatan sağanaklar ol, güneşinle yanıp, serinliğine bırakayım kendimi, denizinde. Umut ol bana, her şey çok güzel olacak de. Sımsıkı sar üşütmem seni de, çocuklarımız olacak bize benzeyecekler de. Evlen benimle.

# Bazen bir hikaye tutuşmuş iki eldir, bu hikayenin başrolünde benimle olmak ister misin?

# Ömrümün geri kalanı olur musun?

# Benimle evlen yoksa ben seninle evlenirim!

# Kendi yalnızlığımı kucakladım, başka birini bir kalkan gibi görmeden yalnızlığa. Kimsenin beni seyretmesine gereksinim duymadan süzüldüm semalarda yalnız bir kartal gibi. Ta ki seni görene dek. Salt sevip kabullenerek benimle uzun soluklu bir yürüyüşe var mısın?

# Benim Hem Dünyada , Hem Ahirette Huzurum Olur Musun ?

# Ne yani papatyada bir yaprak daha olsaydı beni sevmeyecek miydin ? Ben kendimi sende tanıdım, sende bildim; sende öyle bil…

# Beceriksizin biriyim ben. Ne sana olan hislerimi anlatacak bir bestem, ne güzelliğini betimleyecek bir tablom nede mısraları senle akan bir şiirim var. Ama umudum, senle başlayan bir hikâyem ve bana katılırsan mutlu sonla bitebilecek uzun soluklu bir romanım var.

# Topluma ayak uydurup dışlanmamak adına, hukuki bir dizi işlemin ardından, medeni kanun hükümlerince seninle aynı evi paylaşmak istiyorum!

# Güzelliğin ruhunun aydınlığından, uyumun güzelliğinden, bana getirdiğin düzen uyumundan, kalbimdeki barış düzeninden, içimdeki his bütününden; aşkınla, sevginle gel gel de tamamlansın bu beden.

# Sana doyamayacak kadar kısa olan bu ömrüm de , bir ömür iki ayrı beden de tek yürek olup atmaya ve sonsuza kadar aynı yastıkta yaşlanmaya söz veriyorum.

CEVAP VER