Romantik Günaydın Mesajları

Sevgilinize günaydın demek için yapılabilecek en güzel şey, sevgilinize etkileyici günaydın mesajları göndermektir. Sabah saatlerinde insan en sevdiğinden tatlı bir günaydın mesajı alınca muhtemeldendir ki günü çok daha verimli ve güzel geçecektir. Morali ve keyfi yerinde olan bir insan ise etrafına adeta ışık saçar. Siz de en sevdiğiniz kişilerden sevgilinize günaydın mesajı atmak için dakikaları sayıyor olabilirsiniz. O halde sizin için seçtiğimiz sevgiliye günaydın mesajları içerisinden duygularınızı en iyi ifade eden mesajı seçin ve şimdi ona hemen gönderin. İster resimli olarak, isterseniz de resimsiz yani SMS mesajı olarak gönderebileceğiniz anlamlı günaydın mesajları ile sevgilinize küçük ancak oldukça da hoş bir sabah sürprizi yapabilirsiniz. Aşkınızı sevgilinize sıcak ve içten hissettirmek için sayfamızda size uygun hazırladığımız seni seviyorum anlamına gelen günaydın mesajlı sözler yer almaktadır. Okuduğunda sevgilinizi çok mutlu edecek ve kendisine olan sevginizi daha da iyi kavrayacağı en romantik günaydın sözlerini burada sizler için paylaştık. Duygular paylaşıldıkça değerlidir ve özeldir. Paylaşılan duygular sevgileri yakın eder. Gerçek zamanlı mutluluk şimdi nehediyealinir’de sizlerle. Sevgilinizi çok seviyorsanız, kanaatimizce varlığınızı ona her an hatta her sabah hissettirmelisiniz. İlişkinizi canlı tutacak ve sevgilinize romantizmi dolu dolu yaşatacak anlamlı günaydın mesajları nehediyealinir’da sizleri bekliyor. Size özel olarak resimli mesajlar şeklinde hazırladığımız günaydın mesajları arasından beğendiğinizi sevgilinizle paylaşarak sevgilinizin yüzünde her sabah harika bir tebessüm oluşturabilirsiniz.

Etkileyici Günaydın Sözleri

* Gözlerini araladığında odanda ve hayallerinde hep ben olayım. Günaydın aşk bahçem.

* Aşk yüreğin güneşidir. Kimi yürekte her gün doğar, kimi yürekte ebediyen batar. Yüreğime doğan güneşe ortak ettim seni. Sende beni güneşimden mahrum bırakma! Günaydın.

sevgiliye günaydın mesajları

* Güneş kadar aydınlık, gözlerin kadar güzel, sözlerin gibi kusursuz bir güne merhaba demek için tam zamanı günaydın sevgilim.

* Şimdi yanımda olamasan da adınla başlıyorum yeni hayata, yüzünü görmesem de hayalinle yürüyorum adını yazdığım sokaklarda, günaydın sevgilim.

* Dilerim ki hakkında her şey hayırlı olsun. Kötülük senden kilometrelerce uzakta olsun. Dünyada hiç kimse senin kadar sevilmiyor, bunu bil sevgilim. Günaydınlar.

* Gecelerimin yıldızı, sabahlarımın güneşi, günlerimin aydınlığı, günaydın bebeğim.

sevgiliye günaydın mesajları

* Günün aydın olsun! Bugün benden sana özel bir armağan olsun. Günaydınlar benim tatliş bebeğim.

* Yılların yaprak solgun gibi dökülüp, sevgilerin buz gibi eridiği ve insanların öz değerlerini yitirdiği şu dünyada güzelliğini kaybetmeyen en güzel insana kucak dolusu sevgilerle. Günaydınlar.

* Ay doğar ayazlanır, gün doğar beyazlanır, benim sevgili yârim, uyanmaya nazlanır. Hadi uyan benim narin sevgilim!

* Karanlık geçmiş silindi. Ömrümüzün kalanına ışıkla bakıyoruz artık. Günaydın bitmeyecek yarınlarım, günaydın benim en büyük sevdam.

sevgiliye günaydın mesajları

* Aylardan en güzel haziran, günlerden pazar, dünyanın en güzel aşkı sen. günaydın aşkım.

* Sensiz bir sabah nasıl bir şey biliyor musun? Eşiyle köye giderken, ön koltuğu kaynanasına kaptıran yeni gelin gibi… Ben de güne öyle uyandım!

* Bir bebeğin gözlerindeki masumluk kadar tatlı bir gün diliyorum aşkım, her günün bir önceki günden daha güzel geçsin. Günaydın bebeğim.

sevgiliye günaydın mesajları

* Bu gün gözlerimi açtığımda hayata daha güzel bakacağım çünki bugün senin adınla uyandım tıp kı yarında bu bugün uyanacağım gibi günaydın bir tanem.

* Önce kendime sonra evime sonra evimdekilere sonra kapılarımı açtığımda bana değen ne varsa yüreğimle beynim arası çizgi derinliğince günaydın.

* Sabah aydınlığım, gönlümün ilacı, baş tacım, eninle bir güne daha uyanmak ne mutlu.

* Günaydın her sabah hayatıma güneş gibi doğan aşkım, seni çok seviyorum.

sevgiliye günaydın mesajları

* Sen yanımda olamasan da bugünde rüyamda yanımdaydın, bugün ellerini tutamasam da yarın ellerinle buluşacağım, günaydın bir tanem.

* Sensiz açılan gözlerim bugün seninle buluşmanın hasreti içinde bakıyor güne bugünde senin adınla nefes alıyorum sevgilim günaydın.

* Hayatımın temel rengi! Rüyalarımın başrol oyuncusu. Hayatımın gayesi, neşesi! Gönlümün sultanı, günün musmutlu olsun.

Erkek sevgiliye doğum günü hediyesi

* Seni seviyorum bebeğim gözlerin gibi bugün de günaydın olsun güneşime.

* Karanlıkları yırtıp atan gün ışığım! Yüzünü gördüğümde günümü güzelleştiren ay parçam! Sana da günaydın.

sevgiliye günaydın mesajları

* Sensiz uyandığım her gün gece gibi, sensizlik dipsiz karanlık bir kuyu, aç gözlerini güzel gözlüm. Aç ki hayatıma ışık gelsin.

* Bir rüyanın gerçeğe dönüştüğü en tatlı halisin sevgilim. Günaydın.

* Günaydın gülüşü güneş gibi içimi ısıtan ve kalbime aydınlık olan tatlı sevgilim.

* Senin olmadığın günün sabahına uyanmak zor da olsa, sana bir adım daha yaklaştıran güne merhaba. Günaydınlar Biricik Sevgilim.

sevgiliye günaydın mesajları

* Her güne merhaba dediğimde sadece seni görmek istiyorum, başucumda. Güneşim doğduğu, her gün seni koklamak, duymak ve görmek istiyorum. Günaydınlar canım.

* İnsanın uyanıp ta ilk baktığı telefonsa ya saate bakmıştır ya da yüreğinde yer etmiş birinin ona günaydın demesini arzulamıştır. Günaydın.

* Uyanır uyanmaz gelirsin aklıma, bir güneşe bakarım birde duvardaki bana gülen fotoğrafına, benim için en güzel gün, seninle uyanacağım günlerdir sevgilim. Günaydın Sana.

sevgiliye günaydın mesajları

* Sen gördüğüm en güzel rüyasın, bu rüyadan hiç uyanmak istemiyorum. Günaydın canım, cananım.

* Günaydın taze bahar kokulum! Kır çiçeğim, nefesim, gözüm, en güzel ses, her şeyim… Günaydın günaydın canımın özüm.

* Sevgiyi seninle, yaşamayı gözlerine, gülmeyi kalbine, sıcaklığını ellerine, gülüşün ise rüyalarımdaki meleğin ta kendisi günaydın sevgilim.

Günaydın Sevgilim Mesajları

* Ruhunun ve bedeninin güzelliği gibi, günün de senin gibi aydın ve tatlı olsun sevgilim.

sevgiliye günaydın mesajları

* Gül kokuları arasında, taze bir simit ve tavşan kanı bir çay lezzetinde günaydınlar! Bu sabah bütün mutluluklar bizi bulsun.

* Geçip giden günlere değil seninle gelecek yeni günlere hasretim sevgilim, günaydın güneşim.

* Bu sabah gözlerim aralandı. Sen yoksun diye ışık bile karalandı. Arala gözlerini bir tanem ki dünya aydınlansın. Günaydın gün ışığım.

* Yere düşen yağmur damlaları kalbine inecek güneşi engellemesin güneş bulutların arasından hep sana doğru baksın. Güneş güzellikler getirsin ruhuna. Günaydın Bebeğim…

sevgiliye günaydın mesajları

* Güneşin parlak ışıklarıyla doğan, saflığıyla süzülen, herkese nasip olmayan mutluluk denen o en güzel duygu sizinle olsun. Günaydın.

* Güneşe herkese doğuyor. Ben ise her gün, seninle yeniden yeniden doğuyorum inci tanem.

* Senin ne kadar güzel olduğunu sabah resmine bakınca tekrar anladım. Başucumda duruyorsun ve sana bakmadan güne başlayamıyorum. İyi ki varsın aşkım.

* Bir sabah daha sensizlik, bir tanem artık gözlerinde kaybolmak istiyorum, günaydın aşk güneşim.

* Bu sabah da her zamanki gibi muhtacım sana! Hayatıma renk katan, her gece bana kavuşacağım günü özleten biricik aşkım günaydın.

sevgiliye günaydın mesajları

* Güzelliğin bir rüya gibi, gözlerin bir rüyanın en muhteşem eseri bugün seninle rüyalarımı süsledin, seninle güne merhaba dedim günaydın sevgilim.

* Günaydın, karanlıkta bana yol gösteren kutup yıldızım. Seher vakti yapılan ve kabul olan duam.

* Günler seninle başlar, gözlerimi açtığımda yeni bir güne seninle uyanmanın mutluluğunu yaşıyorum sevgilim günaydın.

Işıklı Anı Çerçevesi

* Güzel kardeşim, yeni günün ışıklarıyla sıkıntıların gece karanlığı gibi geride kalsın, günlerin huzurlu, günün hayırlı olsun.

* Her güne senin aşkınla başlamak senin sevginle uyanmak çok güzel. seni cok seviyorum canım Aşkım.

* Günaydın sevgilim gün aydınlık seninle günler seninle parlak bugün ki gibi gün seninle güzel sevgilim günaydın.

sevgiliye günaydın mesajları

* Mutlulukların aşkımızla bütünleştiği, üzüntülerin kıyılarımıza ulaşmadığı, aşkın en güzel halinin bize yakıştığı güzel bir güne merhaba diyelim mi sevgilim?

* O kadar güzel bir gün olsun ki bugün, hiç bitmese dediğin ve bitmeye yakınken yarının özlemini çektiğin. İyi ki varsın arkadaşım. Günaydın.

* Hayat boştu bir zamanlar! Sonra bir uyandım sen varsın… Şimdi ise sığmıyor hiç bir yere bu hayat. O kadar mutlu ve umutlu. Günaydın Sevgilim.

* Günaydın, yeni doğan gün, günaydın baharım, günaydın en güzel manzaram, günaydın balım, kır çiçeğim…

sevgiliye günaydın mesajları

* Sensiz günlerim karanlık, sensiz aldığım nefes yarım, sensiz güneşi görmeyen benim sevgilim, günaydın can özüm günün aydın olsun.

* Güneşin doğduğu yer gözlerin gibi umut verici, gözlerine her baktığımda umutlarım yeşeriyor seninle… Bir tanem günaydın.

* Oysa ki tek isteğim, sana günaydın dediğimde gözlerini benim için açman ve yanımda uyuyor olmandı. Seni seviyorum günaydın.

* Güneşin ilk ışıkları yatak odanı aydınlattığında, sevincini deper verdiğin biriyle paylaşmak istediğinde, pencereni aç ben orada olacağım sevgilim. Günaydınlar Hayatım.

sevgiliye günaydın mesajları

* Sadece bu günüm değil, bundan sonraki kalan ömrümün ol! Yarınlarım ol benim. Günaydın bir tanem, günaydın.

* Günaydın dünyalar güzeli biricik sevgilim! Hadi uyan artık aç o güzel gözlerini bana doğru. Seni çok özledim Günaydın.

* Bu sabah tutamasam da elini, sabahın erken saatlerinde göremesem de güzel gözlerini, seviyorum seni sensiz olmaz unutma bu kelimelerimi, günaydın sevgilim.

Kısa Günaydın Mesajları Sevgiliye

* Günaydın canım sevgilim. Seni tanıdığım günden beri ruhuma hep neşe vermeyi başardın. Seninle güzelleşti her şeyim. Seninle anlam kazandı hayatım. Seni çok seviyorum hayatımın en güzel şeyi.

* Seni sevmek güneşe dokunmak gibi, sana bakınca eriyor içimdeki buz kütleleri, her günüm seninle başlar, seninle yaşanır ancak bu hayat, günaydın aşkım.

* Gözlerimi bugünde senin için açtım hayata, yarında senin için açılacak bunu sakın unutma günaydın prensesim.

sevgiliye günaydın mesajları

* Geceleri uzaklara çığlık olur sesim yosun kokusundan keskin sana olan özlemim bu sabah sırf senin için aralandı gözlerim günaydın her şeyim benim.

* Sana doğru bir kelebek uçurdum, dağları denizleri aştı seni buldu, yanağına ufacık bir öpücük kondurdu hissettin mi? Günaydın bebeğim.

* Güzel meleğim, rüyalarımın sultanı, bir güne daha seninle uyanmak ne güzel. Günaydın güzel gözlü ceylanım.

sevgiliye günaydın mesajları

* Günaydın yatağımda rüyalarım isimde hülyalarım soğuk kış günlerinde sımsıcak saran ılık, ılık damarlarımda akan can suyum günaydın.

* En tatlı hayallerimi süsleyen sevgilim, günaydın.

* 24 saatlik ömrü olan bir kelebek olsam, sabah kalktığında yanağından öperek, sana sadece bir günaydın deyip oracıkta can vermek isterdim!

* Başımı yastığa koyduğumda ilk ve tek dileğim sen oluyorsun! Seni görmek rüyamda ve bu gecenin sabahında da seni gördüm rüyamda, günaydınlar olsun biricik sevgilim.

sevgiliye günaydın mesajları

* Günler aydınlık zamanın huzurlu olsun günün aydın olsun günaydın olsun sana bir tanem.

* Akşam başını yastığa koyduğunda düşündüğün, sabah gözlerini araladığında aklındaysa, aşk 24 saattir. Günaydınlar günüm.

* Rüyalarımın sahibi sensin, uykumdan uyanınca adın yankılanır odamda, sabah güneşi usulca doğarken, bu mesajı yolluyorum sana günaydın hayatımın anlamı.

sevgiliye günaydın mesajları

* Bir gün daha başlıyor hayatımda, kısa bir gecenin ardından merhaba diyorum hayata ve hayatıma, seviyorum seni günaydın hayatımın tek gerçeği.

* Her sabah seninle yeni güne uyanmak, yeniden doğmak gibi günaydınlar bir tanem.

* Aşk bir gün değil, bir ömür sürmeli! Sevgi, umut, emek, aşk ve mutlu günaydınlarla devam etmeli. Seni seviyorum biriciğim günaydın.

* Günaydın canım sevgilim. Sen benim bir tanecik sevgilim, canımın içi. Seni çok ama çok seviyorum bir tanem. Günün aydın olsun ruhun neşeyle dolsun.

sevgiliye günaydın mesajları

* Ellerimiz uzak olsa da birbirinden, gönüllerimiz bir, şu an gözlerine bakamasam da güneşin ışığı avutur beni sensizliğimde, günaydın biriciğim benim.

* Kalbimi aydınlatanlara, güneş ışığı kadar parlak kalplere günaydınlar.

* Günaydın! Tıpkı bir güneş gibisin ya da ne bileyim bir ay gibi! Her ikisi de sen olabilirsin. Hem gecemi, hem de gündüzümü aydınlatıyorsun! Gözlerimde bir ışık gibi parlıyorsun nur yüzlüm.

sevgiliye günaydın mesajları

* Kurduğu çalar saate karşı verdiği amansız mücadeleyi bugün de kaybeden değerli insan: Sana da günaydın.

* Günaydın hayatımın anlamı… Günaydın içimin sönmeyen ateşi… Günaydın sultanım, baş tacım. Günaydın güzeller güzeli sevgilim.

Mükemmel Günaydın Mesajları

* Yine bugün kalktığımda Allah’a binlerce kez şükürler ettim. Senin gibi eşsiz birini hayatıma kattığı için şükür. biricik aşkım kocaman günaydın.

* Sen benim yıldızımsın, güneşim olduğun gibi, sen benim bitmeyen günlerimsin. Tıpkı şu anda bugün olduğu gibi. Günaydın sevgilim, günaydın benim güzel yüzlü yarim.

sevgiliye günaydın mesajları

* Günaydın benden sonra en çok uykuyu seven uykucu şirinim! Bu güzel günü ne olur kaçırmayalım. Yeni bir güne sevgiyle uyan! Hadi tut ellerimden güne gülümseyerek merhaba diyelim seninle.

* Günaydın gecenin karanlığında yolunu kaybetmişlere yol gösteren kutup yıldızım! Seher vakti yapılan ve kabul olunan en güzel dualarım. Günaydın sevgilim…

sevgiliye hediye

* Günaydın ruhum. Doğum günün bugün senin ve tuttuğun tüm dileklerin gerçekleşme zamanı. Hayallerini gerçekleştirmek için elimden geleni yapacağım canım sevgilim, hem de bir ömür boyu.

* Günlerimin ışığı gecelerimin yıldızısın sabahlarımın güneşi gecelerimin ayısın sabahlarımın günaydını gecelerimin dumanısın bebeğim günaydın.

* Bugünde gözlerimi seninle açtım hayata, senin adınla baktım evdeki her eşyaya, adını anıp dinlediğim şarkılarda hep san varsın bebeğim yaşarcasına günaydın bir tanem.

* Günler günleri kovaladıkça, ben her defasında adınla uyanacağım bu hayata, seviyorum seni sakın unutma! Günaydın.

* Rüyalarımı çepeçevre saran prensesim! Senden hiç kurtuluş yok. Gecemde de sen, gündüzümde de! Sen damarlarımda akan can suyumsun. Günaydın güzel gözlüm uyan.

sevgiliye günaydın mesajları

* Biriciğim günaydın. Benim bu hayattaki en büyük huzurum ve mutluluğum yalnızca sensin. Senin gülüşün dünyalara bedeldir benim için. Canım sevgilim seni çok seviyorum, günün güzel geçsin.

* Her güzel şey mutlu biter ama sen bende hiç bitmeyeceksin bir tanem günaydın.

* Günaydın sabahımı aydınlatan nur yüzlü güneşim.

sevgiliye günaydın mesajları

* Günaydın yüreğime yağmur gibi yağan gece mi yıldız yıldız bezeyen karanlığımı dolunay gibi aydınlatan günaydın

* Günlerimin biricik aydın ışığı bugün gün senin için doğuyor kalbimden günaydın bebeğim.

* Gözlerin, bugüne öyle bir aç ki her şey istediğin gibi gitsin bebeğim günaydın.

* Her günün ayrı bir güzelliği olsun yanında güne gülerek başla sevgilim, bugünde seni kıskansın her şeyim günaydın.

Sevgiliye Resimli Günaydın Mesajları

* Gece aklımda yine sen vardın, sabah senin özleminle uyanmışım. Bir gün seninle sonsuza dek uyanmak dileğimle, günaydın can parçam.

* Elini verene gözünü değdirene sözünü diyene diyemeyene sevgimi görene göremeyene günaydın…

* Güneşin karanlığa veda ettiği şu saatlerde beni düşünen biricik aşkıma günaydınlar.

* Günaydın gönlümün prensesi günaydın varlığıma sebep olan aşk böceğim günaydın içime huzur veren nurdan yaratılmış dünyadaki hurim. Günaydın, günaydın, günaydın.

sevgiliye günaydın mesajları

* Sensiz doğsa da güneş odama, biliyorum kalbimiz bir ayrı olsak da, şimdi yanında olamasam da, güneşe bak sana gülüyorum usulca, seviyorum seni günaydın sevgili.

* Sen varsan geceler bile gündüz, sen yoksan gündüzler bile gece, günaydın ay ışığım.

* Dünyanın en tatlı en güzel insanına ve böyle güzel bir insan sahip olduğum için çok şanslıyım seni seviyorum biricik aşkım kocaman günaydın.

Sevgiliye Sabahları Atılacak Güzel Mesajlar

* Kalbimin sultanı, yarınım, canım, cananım günaydın aşkım.

* Bir rüya gördüm içinde sen varsın, rüyaların içinde hiç bitmeyecek rüyamsın sevgilim günaydın meleğim.

* Gönül gözüm sana açılan bir yoldur! Günaydın… Sana geliyorum aşkım hadi iki kişilik bir kahve doldur. Biri sana, öteki de bana!

CEVAP VER