Sevgiliye Hediye Fotoğraflı Kar Küresi

Kar küreleri sadece yeni yıl hediyesi olarak değil, yılın her günü hediye edilebilecek kadar romantik ve şık bir hediye olduğunu hepimiz biliyoruz. Kar küresinin içinde yer alan iki aşık adeta sizi simgeliyor olacak. Hem tasarım olarak oldukça etkileyici hem de görseli ve müziği açısında oldukça romantik.

kar küresi

Sevgililer günü hediyesi olarak, yeni yıl hediyesi olarak ya da sevgilinize herhangi bir özel gün için alabileceğiniz bu şık Romantik Çiftler Müzikli Kar Küresi sizin romantik dolu tarafınızı da ortaya koyuyor olacak. Kar küresini salladığınızda çift üzerinde adeta kar yağıyor efektleri olacak bu tasarımın her detayı düşünülmüş. Küre içinde yer alan ışık lambası bile ürünü benzersiz bir şekilde tamamlıyor.

Sevgiliye Hediye Fotoğraflı Kar Küresi

Sizler de romantik hediye bakıyorsanız kar kürelerini mutlaka düşünmelisiniz. Özellikle özür hediyesi olarak da bizce mutlaka gönül alacak bir güce sahip diyebiliriz. Sevgiliye hediye vermek elbette oldukça ince bir düşünme tarzı. Sizler de ne kadar ince ruhlu olduğunuzu böylesine şirin bir hediye ile ona gösterebilirsiniz. Romantik kar küreleri çiftleri temsil eden ve bir ömür boyu saklanabilecek hediyelerden biri olmaya devam edecektir.

Kar Küresi Teknik Özellikleri

1 -) Kar Küresi Ölçüleri: 9 cm çapında ve 8,5 cm. yüksekliğindedir.
2 -) Kar Küresi sallanmaya başladığında içerisindeki beyaz taneler hareket etmeye başlar.
3 -) Nostaljik kar Küresinin fanus malzemesi ve alt kaidesi akrilik malzemeden üretilmiştir.
4 -) Sevgiliye Hediye Fotoğraflı Kar Küresi hafta içi saat 14:00’a kadar verilen siparişlerde Aynı gün kargoya teslim edilir.
5 -) Ürün siparişiniz halinde kırılmayacak ve kargoda zarar görmeyecek şekilde muhafazalı gönderilmektedir.
6-) Ürün içerisine göndereceğini fotoğraf eklenmekte ve kaide kısmı size özel olarak hazırlanmaktadır.

CEVAP VER