En Güzel Geçmiş Olsun Mesajları

Geçmiş olsun mesajları özellikle hasta kişiye motive verme amaçlı gönderilmektedir. Zor geçirilen günlerde kendini yalnız hisseden kişiler, sevdikleri kişilerden gelen geçmiş olsun mesajları ile biraz da olsa havasını değiştirir ve mutluluk hisseder. Bu sebeple özellikle sizler de etrafınızda değer verdiğiniz kişilerin rahatsızlandığını ya da kötü bir durum içinde olduğunu biliyorsanız ona güzel bir geçmiş olsun mesajı ile ulaşabilirsiniz.

Geçmiş olsun mesajı sadece hasta olanlara gönderilmez. Aynı zamanda yapmak isteyip yapamadığı bir şey için ya da çok emek verdiği ama başarısız olduğu bir konuda da ona destekleme ve motive etme amaçlı da uygun olan geçmiş olsun mesajlarını iletebilirsiniz. Kısaca aslında bu çok geniş bir kavram. Gerek duyulan her noktada sevdiklerinize söylemekten asla çekinmeyiniz. Ufak bir not bile karşı tarafı fazlası le mutlu edip ilgi alanını olumluya çevirebilir.

Sizler de geçmiş olsun mesajlarını yazmayı pek beceremiyorsanız daha doğrusu kelimeleri bir araya toparlamak benim için çok diyorsanız hazır olarak sunulan geçmiş olsun mesajlarını kullanabilirsiniz. Anneye, babaya, en yakın arkadaşa ya da sevgiliye. Herkese hitap edebilecek farklı farklı geçmiş olsun mesajları bulmak mümkün. Sizler sadece en uyumlu olduğunu düşündüğünüz mesajı bularak karşı tarafa aktarıyor olacaksınız.

Arkadaşa Geçmiş Olsun Mesajları

Umarım her gün seni daha güçlü ve neşe dolu görürüm. Geçmiş olsun!

Hepimiz seni, nezaketini ve mizah anlayışını özlüyoruz! Bilmelisin ki, herkes geri dönüşünü heyecanla bekliyor. Lütfen çabuk iyileş!

geçmiş olsun mesajları arkadaşa

Seni daha iyi hissettirmek için yapabileceğim bir şey olursa bana haber ver. Yüzüne gülümseme getirmek için ne gerekiyorsa yaparım. Geçmiş olsun!

Bir milyon gülümsemeni gördüm ve bir milyon daha göreceğim… Bunu da atlatacaksın. Geçmiş olsun!

Umarım her gün biraz daha iyi hissedersin!

Sen hasta olduğundan beri inan ben de hasta gibiyim. Gece gündüz seni düşünüyor ve sürekli sana dua ediyorum. Benim de hasta olmamı istemezsin değil mi? Bu yüzden bir an önce iyileş ve sağlıklı günlerimize geri dönelim.

Gülümsemek en iyi ilaçtır. Bu yüzden hastalığın süresince gülümsemeyi asla ihmal etme. En kısa sürede iyileşmen ümidiyle!

Sadece benim için ne kadar önemli olduğunu hatırlatmak istedim. Geçmiş olsun!

Tıp diplomam olmayabilir, ama arkadaşlığımın iyileştirici dokunuşları var. Çabuk iyileş!

Söz veriyorum, sana hasta yemeği yapabilirim gibi davranmayacağım. Paket servisi nasıl geliyor?

Ne olursa olsun, ne zaman olursa olsun, senin için her zaman burada olacağım. Geçmiş olsun!

Süper güçlerini kullan ve çabuk iyileş!

Hastanedeyken hiçbir şey için endişelenme. Senin yerine her şeyle ilgilenen bir ‘elf ekibin’ var. Umarım doktorlar sana iyi bakıyordur!

Her gün gücünüzün artması, daha mutlu ve sağlıklı olmanız dileğiyle… Geçmiş olsun!

Anlatacak bir sürü yeni hikayem var! Seni değil kendimi düşünüyor gibi görünsem de, iyileş ve hemen dön. Böylece anlatacaklarımı unutmayayım!

Daha hızlı iyileşemezsen, sana çok daha fazla ağrı kesici enjekte ederim. Bunu göze almak istemiyorsan hemen iyileş!

Hastanede olmanın hiç eğlenceli olmadığını biliyorum. Keşke oradan hemen atılsan! Lütfen çabuk iyileş!

Seni çok özlüyorum. Lütfen ilaçlarını düzenli olarak almayı unutma, böylece seni kısa süre sonra tekrar göreyim.

Umarım şu anda seni çevreleyen tüm sevgiyi hissediyorsundur. Hemen iyileş ve bizi bekletme!

Lütfen hasta yatağında yalnız olmadığını bil. Geçmiş olsun!

Hiç adil değil, orada yatıyor ve tüm dikkatleri üzerine çekiyorsun. Seni kıskanıyorum ama tüm bu enjeksiyon ve ilaçlar eğlenceli olamaz. Bu yüzden kıskanmaktan vazgeçmek üzereyim, lütfen çabuk iyileş!

Umarım her yeni gün tam ve hızlı bir iyileşmeye yakalarsın!

Sana hasta yatağında yemek servisi yapılırken, bazılarımız zor bir iş gününün ardından hala yemek pişirmek zorunda kalıyor. Görüyorsun, hastalığın bile olumlu yönleri var. Ama bu orada yatmaya devam etmen için bir neden değil, o yüzden çabuk iyileş!

Gelip sana hasta görünmediğini söylememe ihtiyacın olursa, beni ara. Yardım etmek için her zaman burada olacağım!

Hastalığınızı duyduğumda gerçekten çok üzüldüm. Umarım hızlı şekilde iyileşir ve sağlığınıza bir an önce kavuşursunuz.

Her gün yanımda olman beni mutlu ediyor, hastanede ne kadar uzun kalırsan o kadar mutsuz olurum. Beni mutsuz etmek istemezsin değil mi?

Umarım hemen iyileşirsin, geçmiş olsun!

Benim için çok şey ifade ediyorsun. Umarım yakında çok daha iyi olacaksın!

Dualarım bu zor zamanlarda seninle, yalnız değilsiniz. Umarım yakında iyileşirsin!

Sevgiliye Geçmiş Olsun Mesajları

Acı bir haber duydum hasta olmuşsun, yatakta yatar gözlerin gülmez olmuş. Eğer şimdi yanında olsaydım başucundan kalkmaz, hastalığın geçene kadar gözlerimi kırpmazdım. Seni seviyorum aşkım geçmiş olsun.

Aldığım nefes, içtiğim su, kalbimin sesi, ömrümün geçmişi geçmiş olsun.

Aşkım sen uff mu oldun, ben geleyim seni öpeyim de uffun geçsin. Geçmiş olsun Aşkım seni çok seviyorum.

Ben seni esen yelden kıskanırken, sen o esen yelden hasta olmuşsun. Geçmiş olsun ama bir daha olmasın aşkım.

Beterin beteri vardır Allah daha büyük hastalıklardan korusun seni, dualarım seninle tez zamanda iyileşmen dileğiyle canım sevgilim geçmiş olsun.

Bu mesaj hasta olan sevgilime şifalar getiren mesaj olsun, hastalığı bir an önce geçsin iyi olsun. Gülen gözleri yeniden gülmeye başlasın. Hayatıma geçmişler olsun.

Canım benim bir an önce iyileş lütfen seni düşünmekten ben hasta oldum bebeğim ne olur kendine gel ve ayağa kalk unutma sen benim her şeyimsin sana bir şey olursa bil ki o gün bende yoğum. Seni seviyorum.

Canım narin bebeğim, nazlı kelebeğim sen hasta oldun yataklara mı düştün, senin yerine ben hasta olayım yeter ki sen iyileş.

Canım sevdiğim sen yataklara düşme ben senin yerine hasta olurum sen yeter ki bana gül o gülüşünü kaybetme. Seni çok seviyorum geçmiş olsun.

Duydum ki hastalanmışsın. Yastıktan kalkmıyormuş başın. Yanında olabilseydim olurdum suyun ve aşın. Unutma, sen başımın tacısın. Geçmiş olsun diyor sana uzaktaki aşkın.

Eğer üşütüp hasta olduysan geçmiş olsun, ama benim aşkımdan hasta olduysan bırak geçmesin hep kalsın.

En kısa zamanda hastalıktan kurtulman dileğiyle, seni seviyorum.

En kısa zamanda iyi olman dileğiyle, dünyanın en tatlı, dünyanın en güzel sevgilisine geçmiş olsun.

Geçmiş olsun Aşkım sana aşkıbiyotik yazıyorum. Sevgi artırıcı, mutluluk verici, tez elden iyileştirici.

Geçmiş olsun aşkım! Aklım hep sende, yüreğim hep seninle sakın unutma!

Geçmiş olsun gönlümün en güzel yerinde yaşayan aşkım.

Geçmiş olsun mesajımı sana o kadar hızlı yolluyorum ki kızıl ötesinden, sesten hızlı umarım dertlerimiz de bu kadar hızlı ve çabuk geçer geçmiş olsun hayatım.

Geçmiş olsun sevdiğinin birtanesi, aklım hep sende nasıl oldun. Her şeyi bırakıp senin yanına gelmek istiyorum içim hiç rahat değil böyle. Seni çok seviyorum.

Geçmiş olsun sevgilim sana sevgi eczanesinden mutluluk şurubu gönderiyorum.

Geçmiş olsun temennilerimi en samimi, en içten dileklerimle gönderiyorum geçmiş olsun canım.

Geçmişler olsun Gönlümün sahibi, yüreğimin en derin sesi.

Geçmişler olsun gönlümün sultanı, geçmiş olsun derdimin dermanı.

Geçmişler olsun, Allah’ım tez zamanda şifanı versin, seni hasta görmeye yüreğim dayanmıyor.

Hadi canım kendine iyi bak ve bir an önce iyileş, bak sen iyileşmezsen ben hasta olacağım seni düşünmekten. O küçücük mikroplara asla yenilme biz seninle ne kadar büyük zorlukları aştık. Birlikte bu hastalığı da atlatacağız Aşkım. Geçmişler olsun Ömrüm.

Hani diyordun ya ben senin hiç üzülmeni istemiyorum diye sevgilim. Eğer benim üzülmemi istemiyorsan hemen iyileş ne olur. Seni çok özledim.

Hasta olduğun zaman üzülmeyeceksin, güleceksin hastalığa karşı güçlü duracaksın ki bu hastalığı tez zamanda atlatasın. Güzel sağlıklı günler dilerim geçmiş olsun.

Hasta olduğunu duyunca çok üzüldüm. Senin ne doktora ne ilaca ihtiyacın var senin benim sevgime ihtiyacın var. Geçmiş olsun Aşkım

Hastalık gelip geçer yüreklerde kalır sevgi, Mevla’m vermez hiçbir zaman dermanı olmayan derdi. Geçmiş olsun Hayatım.

Hastalık nedir ki yürekte sevgi olunca her şey atlatılır yürek sevgiyle doluysa bende kainata sığmayan sevgi dolu yüreğimi sana gönderiyorum. Geçmiş olsun.

Hastalıklar alsın başını gitsin, hastalığın bir an önce geçmiş olsun canım benim. Seni seviyorum.

Hastalıklar fani sana olan sevgim baki kalacak her zaman. En kısa zamanda iyi olmanı dilerim. Seni Seviyorum.

Hayat güzeldir paylaştıkça anılar tazedir geldikçe aklına o günleri yeniden yaşamak için inadına meydan oku hayata! Geçmiş olsun aşkım!

Hayatımın anlamı, yaşamımın kaynağı, ömrümün güneşi, yüreğimin en mutlu sesi geçmiş olsun.

Her zaman adın odamda resmin karşımda ne acılar eksiltir sevgini nede sürpriz acılar geçmiş olsun bebeğim seviyorum seni.

İlaç saatlerini aksatma sevdiğim, seni çok özledim, dön gel artık yanıma. Geçmiş olsun bir tanem.

Kalbimiz seninle, bir an önce gözlerindeki ışıltının tekrar güneşi kıskandıracak parlaklıkta olacağına inanıyorum bir tanem. Acil şifalar aşkım.

Kendine çok dikkat et, sen benim için önemlisin. Geçmiş olsun hayatım.

Keşke sen olmasaydın da ben senin yerine hasta olsaydım. Geçmiş olsun sevgilim.

Kıyamam sana geçmiş olsun aşkım. Tez zamanda iyileşirsin inşallah.

Lokman hekim sadece ölüme bulamamış bir çare, sen asma o güzel yüzünü hastalığına da bulunacak bir şifa. Benim güzelime geçmiş olsun.

Mesajında hasta oldum diyorsun söyle gerçekten mi hastasın yoksa bana mı hastasın Geçmiş olsun tez zamanda iyileşmen dileğiyle Seni seviyorum.

Mesajların en samimisi sevgilerin en sıcağını sana yolluyorum günlerin günlerinden daha güzel olsun kötü günler geçmiş olsun.

Mesajların en samimisi, sevgilerin en sıcağını, sana yolluyorum. Günlerin günlerinden daha güzel olsun kötü günler geçmiş olsun.

Ne güzelliğini ne de huzurunu bozacak bu zamanlar, geçmiş olsun de geç ve hayata ufak bir tebessümle gülümse, o zaman geçecektir kötü günler sevgimizle.

Ne olur bir daha asla hastalanma, hastalanma çünkü ben sensizliğe asla dayanamıyorum. Seni bir gün dahi görmeden yaşamak ölüm be sevgilim.

Ölüm gelmedikten sonra vardır her derde deva. Sen güzel yüzünü asma geçer bu bela, geçmiş olsun canıma.

Rüzgârın estiği taraftayım senin için rüzgâra karşıyım hayata küsme ne olur geçmiş olsun diyerek yanındayım unutma bunu.

Sadece sana geçmiş olsun demek, o güzel gözlerinle göz göze gelmek ve yanağına bir öpücük kondurarak geçmiş olsun demek istedim Aşkım.

Sakın bir daha hastalanıp beni sensiz bırakma. Geçmiş olsun canım.

Sana bir reçete yazıyorum. Sabah güne sevgi şurubu ile başlayacaksın, öğleyin bir adet mutluluk hapı içeceksin, akşamda seni her zaman düşleyen yürekte uyuyacaksın. Geçmiş olsun Bebeğim.

Sen hasta olma ben senin yerine hasta olayım, ben senin yerine öleyim. Sen beni sev yeter Aşkım geçmiş olsun.

Sen hastalanıp yataklara düşme, ben senin yerine yataktan kalkman, sen iyi ol ben ömrün boyunca hasta gezeyim bitanem.

Sen neden bana sormadan hasta oluyorsun sakın bir daha hastalanıp beni sensiz bırakma. Geçmiş olsun Bitanem.

Seni yataklara düşüren o virüsün Allah belasını versin, yolunu şaşırıp bir daha sana uğramasın, senin gibi bir güzeli yatağa bağlamasın. Geçmiş olsun Bitanem.

Seninle ne kavgam biter, ne sevdam her an seninledir duam. Geçmiş olsun dileğim bir an önce ayağa kalkman, Rabbim sana sıhhat sağlık versin anladım ki ben sensiz yapamam.

Sevdiğim hastalanmış, sana ilaç olarak sevgimi yolluyorum. En kısa zamanda iyileşmen dileğiyle.

Sevgim ilaç, ilgim doktorun olacak. Hastalıkları sevgimizle yenip güzel günlerde buluşacağız.

Söyle o hastalığa 24 saat içinde derhal senin bedeni terk etsin, eğer terk etmezse o virüsü doğduğuna pişman ederim. Seni seviyorum canım geçmiş olsun.

Söyle sevgilim! Seni soğuklar hasta ettiyse güneşi tutup getireyim, seni yağmurlar hasta ettiyse üstüne şemsiyeler gereyim, seni aşkım hasta ettiyse bırak kendini o aşka zaten iyi olacaksın.

Tez tüm hekimler seferber ola, bu prenses tez zamanda iyi ola, ona en güzel sevgilerim sunula.

Üşütüp hasta olduysan geçmiş olsun. Ama aşkımdan hasta olduysan geçmesin hep kalsın!

Yaşadığımız güzel günlerin anısına, o güzel günleri yeniden yaşamak inadına, dayan, meydan oku hastalığa. Geçmiş olsun Sevgilim.

CEVAP VER