Boyun Askılı Büyüteç

İlginç ürünler

Her eve lazım, pratik bir ürün!


Boyun Askılı Büyüteç, ile minnacık yazıları okumak, küçük parçalardan oluşan araçları tamir etmek, hassas görme gerektiren tüm işlerinizi yapmak, artık çocuk oyuncağı!

Küçük yazılar ile hazırlanan kitaplar, sözleşmeler, dergiler kısacası okuma halinde gözlerinizi yoran her yazı, bu büyüteçten kaçamayacak ve mercek altına alınacak! Size de artık bu yazıları daha iyi anlamak ve keyfini çıkartmak kalacak! Boyun Askılı Büyüteç aynı zamanda küçük parçalardan oluşan saat gibi, elektronik ürünler gibi yine görmekte zorlandığınız ufak parçalara daha iyi odaklanmanızı ve focuslanmanızı sağlıyor! Bu ürün, özellikle evlerde dikiş nakış işleri ile ek gelir elde etmeyi amaçlayan ev hanımlarına, yapacakları hassas işler için çok yardımcı olacak bir ürün! Çünkü dikiş, dantel, nakış gibi işler, hassas ve dikkatle yapılması gereken işlerden!

Kutu içerisinden çıkan boyun askısı ile, ister bu şahane büyüteci boynunuza asın, ister sabit bir şekilde bir yere konumlandırın! Her halükarda, bu büyüteç ile bundan sonra gözleriniz artık hiç yorulmayacak! Eski tip mercekler ya da büyüteçler, siz bir iş yaparkan sürekli bir elinizi meşgul ediyordu! Oysaki Boyun Askılı Büyüteç size her iki elinizi de kullanabilme fırsatı veriyor! Boyun askısı sayesinde tüm hassas işlerinizde artık her iki elinizi de rahatlıkla kullanabilecek ve işlerinizi daha kısa sürede tamamlayabileceksiniz. Bu harika ürünü, saat tamiri yapan dostlarınıza, küçük yazılarla boğuşmak zorunda kalan sevdiklerinize, dikiş nakış, dantel gibi işlerle uğraşan hazımlara hediye edebilirsiniz.

Hediye Sipariş

Pratik Ürünler – Boyun Askılı Büyüteç

Boyun Askılı Büyüteç

var numposts5 = “6”;
var imgw = “180”;
var imgh = “180”;
document.write(“”);
.categorypost{float:left;margin:0 0px 5px 0;padding:0 0 0px;text-align:left;}.categoryimg{float:left;margin:0 5px 5px 0;padding:3px;border:1px solid#e8e8e8;}.categorytitle{font-size:13px;font-weight:bold;}.categorysun{font-size:13px;}.categorymeta{color:#000;font-weight:bold;font-size:10px;text-align:left;float:left;}.categorymeta,.categorysun,.categorytitle{display:none;}

CEVAP VER