Kişiye Özel Disket Saat

ilginç hediyeler

Nostaljik Disket Teknolojisi ile Masa Saati


Kişiye Özel Disket Saat, çalışma masanıza bir yandan nostaljiyi taşırken, diğer yandan da rengarenk bambaşka bir hava katacak! 90’lı yılların en bilindik veri depolama teknolojilerinden biri olan Disket şimdi çok şık bir masa saati hüviyetinde karşımıza çıkıyor!

Belki günümüzde tek tük özel işler için hala eski tip disketler kullanılıyordur; ancak, özellikle 90’lı yıllarda herkesin çalışma masası üzerinde en az 8-10 adet disket mutlaka vardı. Günümüzdeki USB Bellek, Harici Disk gibi veri saklama teknolojileri, bu tip disketlerin pabucunu artık çoktan dama atsa da, o dönem şartları içerisinde bu disketler az kahrımızı çekmemiştir. Yaklaşık 3 MB gibi çok çok sınırlı veri, fotoğraf saklama kabiliyeti bulunan disketler üzerine içerisinde ne olduğunu anlamak için rengarenk etiketler yapıştırılırdı.

Kırmızı, Yeşil ve Fuşya Renk seçenekleri bulunan Kişiye Özel Disket Saat, sevdiklerinize hediye edebileceğiniz çok sıra dışı ve ilginç bir hediye! Orijinal disket görünümlü bu masa saatinin üzerine kimin isminin yer almasını istiyorsanız O’nun ismi yazılsın! Ya da isterseniz üzerine ilginç bir mesaj, sevgi dolu bir mesaj, kısacası aklınıza ne gelirse O’nu yazın!

Hediye Sipariş

İlginç Hediyeler – Kişiye Özel Disket Saat

Kişiye Özel Disket Saat

var numposts5 = “6”;
var imgw = “180”;
var imgh = “180”;
document.write(“”);
.categorypost{float:left;margin:0 0px 5px 0;padding:0 0 0px;text-align:left;}.categoryimg{float:left;margin:0 5px 5px 0;padding:3px;border:1px solid#e8e8e8;}.categorytitle{font-size:13px;font-weight:bold;}.categorysun{font-size:13px;}.categorymeta{color:#000;font-weight:bold;font-size:10px;text-align:left;float:left;}.categorymeta,.categorysun,.categorytitle{display:none;}

CEVAP VER