Kişiye Özel Notlu Duvar Saati

Kişiye Özel Hediyeler
Bildiğiniz not kağıtları şimdi suvar saati üzerinde! Yoğun iş hayatı ve ofis yaşamı insanın aklını başından almaya yetiyor. Bir taraftan hiç susmayan telefonlar, bir taraftan gelen giden e-mailler, bir yandan fakslar derken bazen yapmak istediğimiz ama o iş hengamesi içerisinde unuttuğumuz şeyler olur. Bunun için sticker’lardan yararlanır ve hergün üzerine bir çok notlar alırız. Filanca iş yapılacak, filanca kişi aranacak, filanca yerin telefon numarası şeklinde bir çok not! 

Ancak bu notlar içerisinde bazıları bizim özel yaşamımızı ilgilendiren notlardır. Örneğin, sevgilimiz ile alakalı, örneğin ailemiz ile alakalı, ya da sağlığımız ile alakalı. Kişiye Özel Notlu Duvar Saati ile size özel en önemli 6 notu, duvar saati üzerine işleyip, saatinizi kendinize özel hale getirebiliyorsunuz. Kişiye Özel Notlu Duvar Saati üzerine evlilik yıl dönümü, eşinizin ya da çocuklarınızın doğum tarihi veya kız arkadaşınızın doğum tarihi gibi bilgileri ekleyerek, bu özel tarihleri artık asla unutmayacaksınız. Kişiye Özel Notlu Duvar Saati üzerine 6 adet not girebiliyorsunuz.
fiyat
Ofisinizde, zamanı öğrenmek için her saate baktığınızda, hem zamanı öğrenecek hem de aynı zamanda kendinize özel 6 adet mesajınızı görebileceksiniz. Bu son derece şık duvar saatini ister sevdiklerinize ofis hediyesi olarak armağan edin, ister kendi iş yerinizde kullanın. Bu arada, saat siparişinizi verirken, 6 adet notunuzu girmeyi de unutmayın!
not yazılabilen duvar saati

CEVAP VER