Özel Fantezi Ürünleri ve Bayan İç Giyim

Fantezi bayan iç çamaşırları

Fantezi iç giyim ürünleri ve sevgililer için özel hediyeler konu başlığı ile herkese merhaba. Bugün erkek-bayan sevgililer ve evli çiftler için göze hoş gelecek ve duyuları harekete geçirecek özel iç çamaşırı ve tabiri caizse fantazi ürünlerinden bahsetmek istiyorum. Hayatınızı birlikte geçirdiğiniz eşiniz yani biricik sevgiliniz ile, ilişkinizi renklendirecek ve birbirinize olan bağlarınızı daha da güçlendirecek özel hediye tavsiyelerinde bulunacağım. Bildiğiniz gibi, bir takvim yılı içerisinde sevgilinize hediye almanızı gerektirecek bir çok özel ve önemli gün bulunmaktadır. Sevgililer günü, yılbaşı, doğum günü, yıl dönümü gibi özel günlerde sevgilimizle hediyeleşiriz. Sürekli birbirinin benzeri hediye almak veya vermek bir yerden sonra insanı pek heyecanlandırmamaya başlar ve hediyenin pek de bir sürprizi kalmaz. O yüzden, ilişkiniz süresince dönem dönem sevgilinizi şaşırtacak ilginç, belki de özel hediyeler tercih etmek ilişkinizin yeni bir ivme kazanması açısından çok önemli ve faydalı olacaktır. İlişkinizi renklendirecek ve adrenalin dozunu arttıracak en önemli ve özel hediyelerin başında fantezi ürünleri yani seksi iç çamaşırları gelir.

Etkileyici Fantezi ve Seksi İç Giyim!

 

Yazının devamına geçmeden önce, okuduğunuz yazı 18 yaş üstünü ilgilendiren yazı ve görsel içerdiğinden lütfen 18 yaş altındaysanız bu yazıyı okumadan şimdi kapatabilirsiniz. Uyarımı yaptıktan sonra devam edeyim. Fantezi geliştirmek ve bunu hayata geçirmek için elbette görsel bir takım şeylere ihtiyaç vardır. Bunların başında da fantezileri süsleyecek etkileyici seksi iç çamaşırları gelir. Evlilik veya sevgililik ilişkisi içerisinde kişinin fantezi geliştirmesi bunu hayata geçirmeye gayret göstermesi aslında, sevgilisine verdiği önemin ve onu memnun etmeye çalışmanın da bir göstergesidir. Eşler arasında yatak odası diye tabir edilen o kutsal alanın, keyifli ve eğlenceli bir hale getirilme çabası, evliliğin sağlıklı yürümesi ve eşlerin birbirine bağlılığını kuvvetlendiren unsurlardır. Eşlerin yatak odalarını renklendirmenin en büyük yardımcıları da duyguları hareketlendirecek ve içerisine adrenalin dozunu serpiştirecek seksi iç çamaşırlarıdır. Elbette seksi iç çamaşırı denildiğinde bunun baş aktörleri bayan sevgililerdir. Nedense iç çamaşırı tasarlayan tasarımcılar erkekler için seksi iç giyim değil de daha çok kadınlar için seksi iç çamaşırları tasarlamışlar. Eee! Ne de olsa ekonominin de baş aktörleri kadınlar! Onlar olmasa ekonomi batar! Genelde toplumumuzda fantezi kurmak sapıklık ile eşdeğer tutulmaya çalışılıyor ancak ben tam tersini düşünüyorum. Kişinin fantezilerinin olması garipsenecek veya aşağılanacak bir durum değildir. Fantezileriniz başkasına zarar verilmediği sürece bırakın kim ne düşünürse düşünsün!

Etkileyici ve Seksi İç Giyim Önerileri

Bayan Seksi İç Giyim & Doreanse Jartiyer Takımı

18 Hediyeler

Eşiniz yani hayat arkadaşınızın dikkatini çekmek ve size yoğunlaşmasını sağlamak açısından etkileyici bir Doreanse Jartiyer Takımı. Romantik ve etkileyici zamanlarınız için göz alıcı ve dikkat çekici bir ürün. Ürün ile ilgili ayrıntılı bilgiyi resim üzerine tıkladığınızda alabilirsiniz. Seksi iç giyimin en can alıcı ve etkileyici tarafı, tasarlanırken estetiğin ön planda tutulmaya çalışılması ve göze hitap etmesidir. Gözlerimiz o kadar enteresan bir organ ki, sadece görme işlevini yerine getirmekle kalmaz, duyu organlarımızı da harekete geçiren çok önemli bir organdır. Kalbi etkilemenin ön koşulu gözü etkilemektir. Göze hoş gelmeyen bir şey kalbi de etkilemez. Ayrıca kimse görmediği bir şeye dokunmak istemez! Tıpkı, bir yemek ne kadar lezzetli olursa olsun, sunumu kötüyse o yemeği tatmak kimsenin içinden gelmez. Seksi ve etkileyici iç giyim, sadece estetiğe hitap etmekle kalmıyor, bunun yanında ilişkisi monotonlaşmış ve rutine girmiş çiftlerin de imdadına yetişiyor. Aslında bir yerde evliliği veya ilişkiyi toparlayıcı ve kurtarıcı bir rol de üstleniyor. Siz de evliliğinizi önemsiyorsanız, evliliği renklendirecek ve ilişkinize yeni bir soluk katacak deneyimlerden ve yeniliklerden çekinmemelisiniz.

Etkileyici Seksi İç Giyim & Yarı Dolgu Jartiyer Takımı

Özel Hediyeler

Eşiniz ile romantik ve etkileyici zamanlarınız için göz alıcı ve dikkat çekici Yarı dolgu Jartiyer takımı! Ürün ile ilgili ayrıntılı bilgiyi resim üzerine tıkladığınızda alabilirsiniz. Karı-koca arasındaki evlilik ilişkisi o kadar özel bir ilişkidir ki, kadın açısından da, erkek açısından da sadakat dediğimiz ve en az aşk kadar özel ve önemli bir duyguyu meydana getirir. Ancak ne var ki, özellikle görsel medya, bunların başında maalesef diziler, magazin programları ve internet, insanları eşine veya sevgilisine sadık kalmamaları konusunda yoğun bir bombardıman altında yaşamaya mahkum bırakıyor. Bu tip mecralar insanları tek eşliliğe değil, tabiri caizse kimin eli kimin cebinde tarzı bir hayat yaşamaya teşvik etmeye çabalıyor. Elbette bu şekilde sadakat dediğimiz duyguyu da törpülenmeye çalışılıyor. Bu konuda kendi gözlemlerimi dile getiriyorum. Bu konuda bana katılmaya bilirsiniz. Ürüne Ait Özellikler: Miorre Yarı Dolgu Jartiyer Takım 6545 Materyal : %100 Polyester Detay : Dantelli, balenli ve yarı dolgulu 1 sütyen, 1 jartiyer çorap, 1 jartiyer ve 1 külot olmak üzere toplam 4 parçadan oluşan takım. Özel gün ve gecelerinizde kullanabileceğiniz gibi, gelinlik altına da giyilebilir.

Kışkırtıcı Fantazi iç Giyim & Gecelik ve Külot Takımı

Seksi iç Giyim

Mutlu bir evliliğin sırrı eşler arasındaki yakınlaşmanın oranı ve sıklığı ile ilgilidir. Elbetteki çiftler arasındaki mutluluk salt çiftlerin gece yaşamı ile izah edilebilir veya açıklanabilir bir şey değildir, mutlu evliliğin temelinde yardımlaşma ve hayata birlikte ortak olma, çiftlerin birbirini iyi anlaması gibi etmenler de etkilidir. Ancak sanırım hiç kimse de, çiftlerin yakınlaşmasının önemini yadsıyamaz! Güzel görünme görevi her ne kadar sadece bayanların üzerine görev sayılsa da son zamanlarda ülkemizde erkeklerin de eşlerine karşı bakımlı ve temiz görünmeleri konusu yeni yeni anlaşılmaya başlamıştır. Neyse, fotoğrafını gördüğünüz bu ürün de, gecelerinizi renklendirecek transparan bir gecelik ve külottan oluşmakta. Ürün ile ilgili detaylı bilgiyi ve fantazi gecelik fiyatını fotoğraf üzerine tıkladığınızda alabilirsiniz. Ürün Açıklaması: Miorre Gecelik Külot Takım 18223 Materyal : % 82 Polyamide , % 18 Elasthan Detay : Takım, külot dahil olmak üzere 2 parçadan oluşur.

Bayan Fantezi Seksi İç Çamaşırı & Dantel Şortlu Jartiyer Takım

Seksi iç giyim

Beyaz renk hemen hemen bir çok insan için duruluğu temizliği ve saflı ifade etmektedir. Evlilik hayatınıza renk katmak ve ilişkinize heyecan katmak için fotoğrafını gördüğünüz bu Dantel Şortlu Jartiyer takımını tercih edebilirsiniz. Çiftlerin cinsel yaşamlarında temiz ve bakımlık olmak kadar sevgilinizin ya da eşinizin karşısında güzel görünmek de hem sizi hem de eşinizi mutlu edecektir. Güzel görünmek temiz olmak, bakımlı olmak sadece kadının yapması gereken vazifeler değildir bunu erkeğin de yerine getirmesi gerekir. Ama bence kadın kendine düşen görevi yerine getirdiğinde, erkeğin de bir şekilde ona ayak uyduracağını düşünüyorum. Bir de öyle bir çağda yaşıyoruz ki, herkes Brad Pitt ile sevgili olmayı veya Angeline Jolie ile bir akşam yemeği hayal etmekte! Bilmiyorum yanılıyor muyum acaba? Böyle bir ortamda eşinizi veya sevgilinizi etkilemek için, yenilik yapmak, ilişkinize heyecan katmak ve sevgilinizi ne kadar çok önemsediğinizi hissettirmek için, ikinizin de hoşlandığı aşk oyunları oynamak, size de ona da ve en önemlisi ilişkinize de çok şey kazandıracaktır. Ürün Açıklaması: Le Jardin Dantel Şortlu Jartiyer Takım 6240 Materyal : %85 Polyamide, %15 Elasthane Detay : Takım 3 parçadan oluşmaktadır. Sütyen dolgusuzdur. Sayın tüketici, satın almış olduğunuz bu ürünün cilt kanserine neden olabilecek hiçbir kanserojen madde içermediği AZO testi ile belgeli.

Bayanlar için Seksi İç Giyim & Lawin Bayan Sütyen Külot Takımı

Özel ve Seksi Hediyeler

Evli çiftler arasında özellikle, evliliğin ilerleyen dönemlerinde, eşler birbirlerinin varlığından bihaber olurlar. Yani her gün ve her akşam karşılaştıkları eşlerine bakarlar ama gerçekten onları göremezler! Bir dönem sırılsıklam aşık olduğu kişi şimdi köşede duran bir koltuk gibi! Tabirimi hoş görün lütfen ama bir yerde durum tam da bu şekilde! Elbette bu yazıyı okuyanlar arasında bu şekilde olmayanlar olabilir, ben kendi gözlemlerimi dile getiriyorum! Ancak ilişkinize renk katmak ve eşinizde size karşı farkındalık yaratmak ve ilişkinizi tekrar ayağa kaldırıp diriltmek için belki de sizin onu değiştirme zamanınız gelmiştir? Bunun en etkili yolu sanırım onun duyularını harekete geçirtecek bir takım değişiklikler yapmak olacaktır. Fotoğrafını gördüğünüz Bayan Sutyen ve Külot takımı ilişkinizi renklendirecek ve eski o hareketli günlerinize dönmenize yardımcı olacak bir ürün olabilir. Lawin Bayan Sutyen ve Külot Takımı Açıklaması: Lawin Bayan Sütyen Külot Takımı 2250 ;%85 Polyamide, %15 Elastan materyalleriyle dış kısmı deri görünümlü kumaştan üretilmiştir.. Sütyen ve tanga külottan oluşan 2 parça bir takımdır.. Özel gün ve gecelerinize renk katacak, fantazi iç giyimde en çok tercih edilen modellerden, seksapelliği ön plana çıkartan bu takım sıra dışı olmayı sevenlerin tercihi..

Bayanlar için Seksi İç Giyim & New Night Erotica

Seksi İç Çamaşırı

Bayan için Seksi iç giyim modellerinden bir diğeri de sizi bir lolita gibi gösterecek New Night Erorica! Özellikle ev hanımları çocuk yaptıktan sonra eşlerinin kendilerine eskisi kadar yoğun ilgi duymadıklarından yakınırlar. Hatta işi “Eşim beni aldatıyor mu acaba?” sonucuna kadar dayandırmaya çalışır ve neredeyse sinekten yağ çıkarırcasına sevgili eşinin hayatını, cep telefonunu, facebook adresini, e-maillerini didik didik etmeye ve bunun için bir delil bulmaya çalışırlar. Bu durum erkek eşleri çileden çıkarır ama yine de eşine karşı yapmadığı bir şeyden dolayı suçlandığını anlatmaya ve kendini eşine karşı ispat etmeye çalışır. Bu durum evlilik yaşamında sancılı ve sıkıntılı bir kısır döngüye yol açar! Belki de birinin çıkıp şeytanın gör dediği şeyi söylemesinin zamanıdır! İlişkinizde eksik olan şey heyecan! Bunun için belki de bir şeyler yapılması gerekmektedir. Ürün Açıklaması: Materyal Detay Ekstra mini fırfırlı etekli düşük bel alt çamaşır ve boyundan bağlı puanlı sütyen.

Fantazi Seksi İç Çamaşırı & Le Jardin Bayan Sütyen ve Külot Takımı

Seksi İç Giyim

Beyaz, siyah ve kırmızı tonlarında gecelerinizi renklendirecek ve eşinizin kalbinin daha hızlı atmasına neden olacak bir iç giyim modeli daha! Le Jardin marka Bayan Sutyen ve Külot Takımı. Günümüzde bayanları güzel, etkileyici ve seksi göstermek için çok ciddi çalışmalar, araştırmalar yapılmaktadır. Yani inaılmaz boyutlarda bir güzellik endüstrisi bulunmaktadır. Bayan deodorant, makyaj malzemeleri, saç bakım setleri, cilt bakım setleri, vücut losyonları, seksi iç çamaşırları, bayan iç giyim, daha neler neler! Yani bu durumda bir bayanın eşine karşı güzel, bakımlı ve seksi görünmesi için elinde başka da bir bahanesi kalmıyor! Tek sorun tonlarca ürünü bulunan bu tip bakım ve güzellik ürünlerine maddi olarak kaynak sağlamak! Şayet eşiniz de size bu imkanları sunuyorsa ve siz de bütçenize uygun, kalitesi iyi fiyatı ucuz ürünler seçip kullanıyorsanız dediğim gibi güzel görünmeniz için elinizde mazeretiniz yok bayanlar, kusura bakmayın! Ürün Özellikleri: Le Jardin Bayan Sütyen Külot Takım 6560 Materyal- %85 Polyamide-%15 Elasthane Detay: Takım 2 parçadan oluşmaktadır. Sütyen dolgusuzdur. Satın almış olduğunuz bu ürünün cilt kanserine neden olabilecek hiçbir kanserojen madde içermediği AZO testi ile belgelenmiştir.

Etkileyici Seksi İç Giyim & Kişiye Özel Bayan Gecelik

Özel Hediye

Eşiniz için benzersiz, zamanda romantik aynı zamanda seksi ve çok özel bir hediye mi bakıyorsunuz? Şimdi size önereceğim ürün çok özel, romantik ve benzersiz bir hediye! Eşinize; üzerinde özel bir mesajınızdan oluşmuş, isim ya da isim baş harflerinizin yazılı olduğu bir fantazi gecelik hediye etmek ister misiniz… Saten kumaştan yapılmış, ince askılı, şık, zarif ve estetik. Yumuşacık dokusuyla kaliteden ödün vermeyenlerin tercihi Miorre güvencesiyle kırmızı, siyah, beyaz renk seçeneklerine ve S,M ile M,L bedenlerine sahip, kısa kesim gecelik ile eşinize çok güzel ve şahane bir sürpriz hazırlayabilirsiniz. Geceliğin sol alt tarafına istediğiniz isim, harf ya da mesajı kişiye özel olarak nakış ile işleniyor. İşlenen nakış kusursuz bir görüntüye sahip ve ortaya eşsiz bir hediye çıkıyor. Bu hediyeyi verdikten sonra harika bir akşam geçireceğiniz hemen hemen kesin!

Fantazi Seksi İç Giyim & Deri Lak Jartiyer Mini Set

Seksi Hediyeler

İnternet üzerinde satışı en fazla ürünler nedir diye bana sorarsanız, cevabım çok basit! Cinsel sağlık ve fantazi ürünleri yani kabaca Cinsellik ile ilgili ürünler! Yani insanlar bir mağazadan utanıp alış veriş yapamadıklarından bu tip ürün siparişlerini internet üzerinden vermeye çalışıyorlar. Çünkü cinsel fantaziler ve fantazi ürünleri nedense toplumumuzda alay konusu olan veya söylenildiğinde insanların utanmasına sebep olan kavramlar! Burada bu kavramlara haksızlık edildiğini düşünüyorum. Cinsel Fantazi kurmak neredeyse sapıklık ile eşdeğer anılıyor. Cinsellik, cinsel fantaziler toplumumuzda herkesin kafasından geçirdiği ve istediği ama topluma karşı bu konuda asla renk vermediği konulardır. Bırakın fantazi kurmayı, fantazi ürünleri satın almayı, insanlar gerçekten neredeyse bir prezervatif bile almak için eczaneye gitmeye utanıyorlar. Ürün Özellikleri: Lak JARTİYER SET Ürün Açıklaması: Özellikler: %90 poyamide %10 lycra Renkler: katalok rengi Beden Ölçüleri: – Small ( S ) – Midium ( M ) Large ( L ) XLarge ( XL ) – Lak (içgiyime uygun suni deri) 4 parçalı set jartiyer ,string ,sütyen, Silikonlu danteli jartiy

Bayanlar için Seksi İç Giyim & La Blinque Kişiye Özel String

Özel Seksi iç çamaşırları

Bayanlar için eşlerinin televizyon karşısında sürekli maç tekrarlarını veya maç yorumlarını izlemesi inanılmaz derecede sinir bozucu bir durumdur. Oysaki, bin bir zahmet ile eşi için bir akşam yemeği hazırlanmış ve en güzel sofralar kurulmuş! Ardından bayan eş, erkek eşten romantik birkaç söz işitmek ve duymak ister ama nafile! Belki de sorun dikkat çekememektir? Bütün gün ofiste o telefon bu telefon, bilgisayar, fakslar derken yorgun düşen ve bilgisayarlardaki gibi kendini korumaya alan uyku modunda erkek beynini uyandırmak için bir şeyler lazım? Erkeğin binlerce yıllık iç güdüsünü harekete geçirmenin zamanı? O da cinsel yönüne hitap edecek fotoğraftaki gibi bir ürün olabilir mi? Cesur bayanlar için tasarlanan ve bayanların özel bölgelerini kapatan bu ürün oldukça kışkırtıcı! Ürün özellikleri: Lame kumaş string partnerinizin ve sizin Baş harflerini parlak tasarımla yazalım ve 2 harfin arasında da Kalbinizi yerleştirelim Kişiye özel string

La Blinque Seksi Bağcıklı Shakira Short

seksi iç çamaşırı

Çiftlerin gecelerini renklendirecek ve heyecan katacak bir diğer ürün, Le Blinque marka, kışkırtıcı kırmızı renge sahip ve Saksi bağcıklardan oluşan, Shakira’nın ismi ile anılan bir bayan Short. Ürün açıklaması: Seksi Bağcıklı Shakira Short Renkler: Kırmızı, beyaz olmak üzere iki renk alternatifi bulunmaktadır. Short her iki ön yanlardan kurdele ile bağlamalı kurdale uçları boncukludur. Güzelliğini ön plana çıkartmak ve seksi görünmek isteyen bayanlar için tasarlanmış bir ürün! Kırmızı renk, dikkat çekici bir renk olduğu için, iç çamaşırı tercihlerinde kullanılması dikkatleri sizin üzerinize toplayacak ve eşinizin gönlünü fethedeceksiniz. Beyaz renk iç çamaşırı ise daha çok duruluğu ve sadeliği göstermesi açısından tercih edilebilir.

Bayanlar için Seksi İç Giyim & La Blinque Shakira Short

seksi iç giyim
Seksi iç giyim ürün modellerinden bir diğeri yine Shakira’nın ismi ile anılan La Blinque marka Short! Kendini çekici hissetmek ve Short’ta bile dekolte özellik arayanlar için tasarlanmış bir ürün! Yine eşinizin veya partnerinizin dikkatini sizin üzerinize toplayacak harika bir ürün! Bayanlar erkeklerin birşeyleri söylemeden anlamalarını beklerler. Bu özellikle ikili ilişkilerde çok fazla karşılaşılan bir durumdur. Kadınlar ister ki, leb demeden erkek leblebiyi anlasın! Hatta bazen bu cinsel ilişkileri için de geçerli bir durumdur. Bu bayanların doğasında var sanırım. Ne olursa olsun erkek halden anlasın! Bu noktada bayanların açık davranması en azından eşine karşı açık olması, ilişkinin. özelde cinsel ilişkinin daha sağlıklı olması açısından çok faydalı olur kanaatindeyim.

Bayanlar için Seksi İç Giyim & Fermuarlı String

özel hediyeler

Evli çiftler arasındaki cinsel ilişkide en sıkıntılı durum sanırım, eşlerden birinin ki çoğu zaman bu kadındır, utangaç bir yapıya sahip olması durumudur. Aslında bu durumu yadırgamamak gerekir. Çünkü Toplumumuzda kız çocuğunun yetiştirilme tarzından kaynaklanır bu durum. Daha küçük yaşlardan itibaren kız çocuklarına ebeveynleri tarafından oturmasından kalkmasına kadar belli ölçüler içerisinde hareket etmesi yönünde telkin ve tavsiyelerde bulunulur. Böyle bir durumda erkek eşe, eşine karşı sabırlı ve anlayışlı davranması görevi düşer. Yanlış anlaşılması burada konunun uzmanı şeklinde bir iddiam yok ama, hayata dair bir takım şeyleri konuşmak için de sanırım Doktora ünvanı veya profesör unvanı almak da şart değil. Ürün Açıklaması: Lame Fermuarlı String Ürün Özellikleri : Renkler: Beden Ölçüleri: Ürün Detayı : lame kumastan kırmızı fermuarlı seksi string

Bayanlar için Seksi İç Giyim & New Night Bayan Gecelik

Bayan gecelik

Sizi eşinize karşı Holywood satarları gibi gösterecek ve kırmızı rengin kışkırtıcı özelliğine sahip, transparan bir gecelik! Size özel gecelerde oldukça renkli ve heyecan dolu bir özellikteki bu kıyafetin özellikleri şöyle: New Night Bayan Gecelik 19322 Materyal : %80 Polyamide, %20 Elasthane Detay : Tamamı transparan tül kumaştan üretilmiş, ön tarafı derin dekolteli kırmızı renkte seksi gecelik ve külot takım. Kadınlar ilişkilerinde rutinleşme veya monotonluk algıladıklarında veya bunu fark etiklerinde ilk başvurdukları şey, kendilerinde seksapelliklerini arttıracak makyaj, saç değişikliği, cilt bakımı gibi değişiklikler yapmaktır. Bunu bir de seksi kıyafetler ile süslediklerinde işin etkisi ve unutulmazlığı daha da artacaktır.

Bayanlar için Seksi İç Giyim & New Night Erotica

Bayan hediye

Saten kumaşın zarif ve estetik yapısı Brode güpür ile süslenmiş, boyundan bağlı sırtı dekolte ipek saten mini gecelik. Saten kumaşın büyüsü ve dokunulduğunda verdiği o yumuşacık ve etkili his ile sanırım eşinizin de çok hoşuna gidecektir. Eşinin utangaç olduğunu düşünen beyler, belki de bu tip bir ürünü kendileri eşlerine hediye edebilirler. Mesela bu ürün, eşinize alacağınız başka bir hediyenin yanında sanırım iyi bir evlilik yıl dönümü hediyesi olabilir. Bu konuda yaratıcılık artık size kalmış. Ancak cinsel yaşamı renklendirmek ve monotonluğu kırmak için dönem dönem bu tip ürünlerle sürprizler yapmak, eşinizi de mutlu edecek ve ona vermiş olduğunuz değeri ve önemi göstermesi açısından önemlidir.

Diğer Bayan Seksi İç giyim Modelleri

Bayan iç giyimSeksi iç giyimözel ve Seksi HediyelerSeksi İç ÇamaşırıÖzel Hediyelerözel hediyelikler
Ev Hediyesi

 ***** 1 – 2 *****

CEVAP VER