Sevgiliye Doğum Günü Hediye Tavsiyeleri

Doğum günü hediyeleri

Aşıklara Doğum Günü Hediye Fikirleri

Sevgililer arasında unutulmaması gereken ve önem verilmesi gereken en özel günlerden bir tanesi de, doğum günü kutlamaları ve doğum günü hediyeleridir. Doğum günü gibi özel günlerde sevgilinizi mutlu etmenin en etkili yolu, onu etkileyecek, hoşuna gidecek özel ve romantik bir bir hediye vermek olacaktır. Sevgilinize gerçekten etkileyici ve özel bir doğum günü hediyesi belirleme süreci ise biraz sıkıntılı olabilir. Bunun için belirli bir bütçenizin ve doğum günü hediyesi aramak için yeterli bir zamanınızın olması gerekiyor. Ama şunu unutmamalısınız ki sevgilinizin yüzündeki mutluluk ifadesi ve size sevgi dolu bakışları, sizin bu hediyeyi temin etmek için göstermiş olduğunuz zahmete fazlası ile değecek ve ilişkinizin temelinin daha güçlü ve sağlam olmasına katkı sağlayacaktır.

Sevgiliye doğum günü hediyeleri konusunda hediye alternatiflerinizin sınırlı olduğu gibi bir düşünce kafanızda oluşmamalıdır. Etrafınızda gördüğünüz her şey hediye olabilecek bir potansiyel taşımaktadır. Bu yüzden doğum günü hediyesi seçerken çok klişe hediyeler almamaya özen gösterin. Sevgilinize doğum günü hediyesi konusunda yaratıcı olmalısınız. Çünkü hediye alacağınız kişi sizin hayatınızda en değerli kişi olan sevgiliniz! Biz de En Uygun hediye olarak sevgilinize alabileceğiniz doğum günü hediyeleri konusunda fikirlerimizi sizinle paylaşmak ve size doğum gününde sevgilinizi etkileyecek ilginç, romantik, sıra dışı ve özel hediye tavsiyelerinde bulunmak istedik. Umarız, sizi aradığınız hediye ile buluşturur ve sevgilinize hediye seçme sancınızı dindirmiş oluruz.

Sevgiliye Doğum Günü Hediye Fikirleri

konu çizgisi

Bayan Sevgiliye Pırlanta Altın Kalp Yüzük

Pırlanta Altın Kalp YüzükAşkınızın sembolü sevgilinizin narin parmaklarında! Pırlanta Altın Kalp Yüzük, olağanüstü tasarıma sahip, aşk dolu bir yüzük! 8 Ayar Altın kaplama Pırlanta Altın Kalp Yüzük, sevgilinize bir de doğum günü hediyesinden çok daha ötesi! Yüzüğün üzerinde bir kalp ve o kalbin üzerinde ise 0,01 Ct. pırlanta yer almakta! Hem değerli, hem de son derece romantik! Böylesine anlamlı ve şık bir yüzüğü parmağından asla çıkartmak istemeyecek birisi varsa o da sizin kız arkadaşınız! 9’dan 21’e kadar boyları bulunan bu yüzüklerden sevgilinizin parmağına uygun olan boyu seçebilirsiniz. Bu ürünü sipariş verdiğinizde özel hediye kutusu içerisinde adresinize ulaştırılır.
konu çizgisi

Aşkıma “Kırk Bir Kere Maşallah” Sevgi Kavanozu

Aşkıma Kırk Bir Kere Maşallah Sevgi KavanozuBu kavanozun içerisinde aşk var! Aşkınıza nazar değmesinden mi korkuyorsunuz? O halde, içerisinde nazar boncuğu da yer alan çok özel bir hediye ürün ile sizleri tanıştırma zamanı gelmiş demektir. Aşkıma Kırk Bir Kere Maşallah Sevgi Kavanozu içerisinde hem sevginizi ifade edebileceğiniz mesajlar var, hem de şık bir nazar boncuğu! Bu çok romantik Sevgi Kavanozu ile ilgili daha fazla ayrıntılı bilgi vermek gerekirse, Aşkıma Kırk Bir Kere Maşallah Sevgi Kavanozu içerisinde Kişiye Özel Çikolata var (24 Adet adet Mabel Marka, Üzerinde sizin belirleyeceğiniz fotoğraf ile)… Yine bu özel kavanoz içerisinde 30 Adet birbirinden romantik sevgi mesajları var (Örnek mesajlardan bir tanesi;  Seni seviyorum çünkü; her sabah kalktığımda yaşamak için tek nedenim, sen varsın.) Güller ile süslenmiş bir adet çok enfes kalpli çikolata ve son olarak da, sevgilinizi kem gözlerden sakınacak bir nazar boncuğu yer alıyor. Üzerinde kurdele ile süslenmiş tüle sarılmış şekilde çok mükemmel bir hediye…

konu çizgisi

“Seni Seviyorum Çünkü…” Şekerlemeleri

Seni Seviyorum Çünkü… ŞekerlemeleriGelin bu doğum gününde sevgilinize alacağınız özel hediyenin yanına ek olarak bu özel Şekerlemelerden hediye edin. Sevgilinizin doğumunun yıl dönümü yaklaşıyor ve yeni yaşına gireceği o özel saatlerde siz de biricik aşkı olarak yanında yer alacaksınız! Sevgilinizin yeni yaşını kutlayacağınız bu özel günde her şey kusursuz olmalı! Bu özel kutlamanın yapılacağı mekan için en güzel yeri seçtiniz. Sevgilinizin beğenebileceği en güzel hediyelerden birini de aldınız! O halde doğum gününde ağzınızı tatlandıracak son bir şey daha kaldı! “Seni Seviyorum Çünkü… Şekerlemeleri“, Bu fıstık gibi şekerlemeler üzerinde tam 8 farklı sevgi mesajı yer alıyor. İsterseniz doğum günü kutlamasına çağırdığınız ortak arkadaşlarınıza bu şekerlemelerden de ikram edip, sevgilinizin gözünde kendinizi yüceltebilirsiniz. 3 Farklı modeli bulunan Seni Seviyorum Çünkü… Şekerlemeleri’nden en beğendiğiniz şekerlemelerden birini seçin! Her bir model içerisinde yer alan şekerlemeler üzerinde 8 sevgi mesajı yer alıyor. Modeller şöyle; 1-) 300 gr Sütlü Napoliten Çikolata 45 adet sütlü napoliten çikolata. 2-) 300 gr 6 farklı Aromada Bonbon Şeker 56 adet 3-) 500 gr 6 farklı Aromada Bonbon Şeker 90 adet.
konu çizgisi

“İyi ki Doğdun Sevgilim” Şekerlemeleri

İyi ki Doğdun Sevgilim ŞekerlemeleriMutlu bir evlilik bugünden başlar! Belki yaşınızdan dolayı, belki zorunluluklarınızdan ya da bazı beklentilerinizden dolayı, hayatınızdaki o özel insan ile henüz evlenemediniz. Mutlu bir evliliğin temelleri ancak seviyeli ve sağlıklı bir sevgililik ilişkisinden geçer. Siz de halihazırda şu an için mükemmel bir sevgililik ilişkisi yaşıyorsunuz. Öyle ki, O’nu bir gün bile görmeden, sesini duymadan, bir kez dahi olsa “Seni Seviyorum Aşkım” demesini duymadan, yaşam sizin için imkansız ve berbat hale geliyordur. Şimdi ise sizi mutluluklara gark eden o özel insanın doğum günü yaklaşıyor. Hayatınızda var olduğu için, size yaşama gücü verdiği için, en zor anınızda elinizi tuttuğu için ve daha birçok şey için, O’na farklı bir şekilde teşekkür etmek mi istiyorsunuz? Bunun için size harika bir hediyelik önereceğim. “İyi ki Doğdun Sevgilim” Şekerlemeleri, sevgilinize hediye edebileceğiniz en şirin doğum günü hediyelerinden biri. İçerisinde 7 farklı doğum günü mesajı yer alan İyi ki Doğdun Sevgilim Şekerlemeleri ile sevgilinizin gururunu okşayacak ve sizinle sevgili olmak için verdiği o kararda ne kadar haklı olduğunu ispat etmiş olacaksınız! 3 Farklı modeli bulunan İyi ki Doğdun Sevgilim Şekerlemeleri’nden en beğendiğiniz şekerlemelerden birini seçin! Her bir model içerisinde yer alan şekerlemeler üzerinde 7 farklı doğum günü mesajı yer alıyor. Modeller şöyle; 1-) 300 gr Çikolata Kaplı Badem Drajeden 56 adet. 2-) 300 gr 6 farklı Aromada Bonbon Şeker 56 adet 3-) 500 gr 6 farklı Aromada Bonbon Şeker 90 adet.
konu çizgisi

Kişiye Özel Dekoratif Kalpli Ayna

En Güzel Doğum günü Hediyesi

Tarkan’ın son dönemde popüler olan bir şarkısı “Adını kalbime yazdım.” Evet şimdi bu sözü siz gerçeğe dönüştürebilirsiniz. Gerçekten de sevgilinizin adını kalbinize yazdırabilirsiniz. Elbette sevgiliniz de sizin adınızı kalbine yazdıracak. Görmüş olduğunuz kalp şeklindeki dekoratif ayna sizin ve sevgilinizin adını üzerinde taşıyacak. Sevginiz ve aşkınız devam ettiği sürece, o ayna evinizin en güzel eşyası olacak. Doğum günü için özel ve çok güzel bir hediye bakıyorsanız, bence inanılmaz etkileyici ve romantik bir doğum günü hediyesi olabilir. Sevdiğiniz birine, kişiye özel hediye aldığınızda, Bu hediyenin bir eşi benzeri daha olmaz. Çünkü kişiye özel hediyeniz sadece hediye ettiğiniz kişiye özel hazırlanmıştır. Hediyeler içerisinde en çok beğenilenler isme veya kişiye özel hazırlanmış olanlardır. Kişiye özel hediyeler hediyeyi alan kişi tarafından ömür boyu hatıra olarak saklanır ve çok anlamlı ve farklı hediyelerdir. Bayan ya da erkek sevgilinize orijinal, ilginç ve sıra dışı bir doğum günü hediyesi vermek istiyorsanız Kişiye Özel Hediye tam size göre olacaktır. Seçtiğiniz ürüne sevdiğinizin resmini, adını, istediğiniz bir yazıyı aldığınız hediyenizin üzerine ekleterek, hediyenizi daha güzel ve özel bir hale getirebilirsiniz.
konu çizgisi

Etkileyici Doğum günü Hediyeleri & Dekoratif Kelebek Ayna

En Güzel Doğum günü HediyesiDoğum günü için, güzel hediye tavsiyelerimden bir diğeri de, hazır aynalardan bahsediyoruz, görmüş olduğunuz harika dekoratif kelebeklerden oluşan duvar aynası. Tabiatın en güzel canlıları olan kelebekler, şimdi şık ve dekoratif görüntüsü ve modern tasarımı ile evinizin en güzel eşyaları olacak aynalara dönüştü. Sevgiliniz için güzel bir doğum günü olmaya aday. Doğum gününde, ben sevgilime kalem, cüzdan ve diğer klasik hediyeler dışında dekoratif bir hediye bakıyorum diyorsanız, bence, dekoratif kelebekler aynası iyi bir doğum günü hediyesi olabilir.
konu çizgisi

Kişiye Özel Kurdeleli ve Tokalı Defter

Sevgililer günü hediyeleri

Kız arkadaşınızın doğum gününde, 100 kaliteli beyaz sayfadan oluşan ve üzerinizde sevgilinizin isminin yazılacağı, kurdeleli ve tokalı şık bir defter hediye etmek de yine düşünülmesi gereken bir hediye seçeneği. Belki de, sevgiliniz ile geçirdiğiniz en önemli anları, sevgiliniz bu deftere günlük olarak kaydedecektir. Bence doğum günü için bayan sevgilinize alınabilecek kişiye özel ve çok güzel bir hediye. Sevdiğiniz birine, kişiye özel hediye aldığınızda, Bu hediyenin bir eşi benzeri daha olmaz. Çünkü kişiye özel hediyeniz sadece hediye ettiğiniz kişiye özel hazırlanmıştır. Hediyeler içerisinde en çok beğenilenler isme veya kişiye özel hazırlanmış olanlardır. Kişiye özel hediyeler hediyeyi alan kişi tarafından ömür boyu hatıra olarak saklanır ve çok anlamlı ve farklı hediyelerdir. Bayan ya da erkek sevgilinize orijinal, ilginç ve sıra dışı bir doğum günü hediyesi vermek istiyorsanız Kişiye Özel Hediye tam size göre olacaktır. Seçtiğiniz ürüne sevdiğinizin resmini, adını, istediğiniz bir yazıyı aldığınız hediyenizin üzerine ekleterek, hediyenizi daha güzel ve özel bir hale getirebilirsiniz.

konu çizgisi

Sevgiliye İlginç Doğum günü Hediyesi & Eriyen-Akan Saat

erkekler için Doğum günü hediyesi

Doğum günü için ilginç bir hediye olabilecek diğer bir hediye seçeneği de, Evde ve ofiste kullanılabilecek sıra dışı ve dikkat çekici bu duvar saati veya masa saati diyelim. Siz nasıl kullanmak isterseniz artık. Tarz olabilecek, dekoratif etkili bir duvar saati arıyorsanız, bu ürün tam size göre bir ürün. Ofis veya büro için de alınabilecek bir hediye. Görenleri hayrete düşürecek bir hediye vermiş olacaksınız. Bu da kesinlikle önerebileceğim bir hediye. Ucuz ve ilginç bir hediye için bence iyi bir hediye seçeneği olabilir. Tarz olabilecek ürünleri beğenen sevgilinize gitsin bu hediye.
konu çizgisi

Doğum günü Hediyesi & Kişiye Özel Mousepad

erkekler için hediye

Şimdi önereceğim hediye ile, erkek arkadaşınız sizden iyice sıkılmaya başlayacak. Çünkü gece günüz sürekli, sevgilinizin elinin altında olacaksınız ve sizi görmek zorunda kalacağı için belki de artık sizi görmekten gına gelecek. Fena bir espri olmadı sanırım ha? Elinin altında olmak. Tavsiye edeceğim Doğum günü hediyesi, bir mousepad ama oldukça orijinal bir mousepad! Çünkü üzerinde sizin fotoğrafınız olacak. Gerçekten de Doğum günü için oldukça orijinal ve güzel bir hediye seçmiş olacaksınız. Sevgiliniz de eminim bu hediyeye bayılacak. Bu hediyeyi Doğum gününde, bayanların erkek sevgililerine hediyesi olarak daha uygun görüyorum…
konu çizgisi

Sevgiliye Komik Hediyeler & Game Over Kapı Paspası

erkek hediyeleri

Sevgiliniz ile olan birlikteliğinizi, finalde bir evlilik ile taçlandıracaksanız, aman dikkat derim! Dikkat etmişsinizdir mutlaka, özenle süslenmiş gelin damat arabalarında, ön plaka kısmında “Evlendik” arka plaka kısmında ise “Ayvayı yedik” veya “Eyvah Yandık!” şeklinde, evlilik olayına esprili bir bakış açısı ile yazılar bulunur. Hatta bazıları olayı daha da abartır. Neyse, Doğum gününde sevgilinize alacağınız hediyenin içerisine, biraz espri veya mizah katmaya ne dersiniz? Gördüğünüz bu ilginç kapı paspasında evliliğe ilk adımını atmış olan damat için, artık oyunun bittiğini gösteren “Game over” kapı paspası. Damadın surat ifadesine dikkatli bakarsanız, şaşkın ve üzüntülü, gelin ise halinden oldukça memnun. Dikkat çekici ve esprili sürpriz bir Doğum günü hediyesi olur kanaatindeyim.
konu çizgisi

Doğum günü için Erkeğe Hediye & Seni Seviyorum Aşkım Çorabı

Erkek için Doğum günü hediyesi

Doğum günü için, erkek sevgilisine uygun fiyatlı hediye arayanlara önerebileceğim bir diğer hediye üzerinde “seni seviyorum aşkım” yazılı, özel erkek çorapları. Gerçekten de bunu ısrarla söylemeye çalışıyorum, hediyenin büyüğü küçüğü olmaz diye. Önemli olan özel günlerde sevdiklerimizi hatırlamaktır. Hediyeye ne kadar para ödediğimizin hediyeyi alan kişi tarafından pek de önemi yok! Görmüş olduğunuz erkek çorabı da Doğum günü için bir erkeğe alınabilecek güzel hediyelerden biri.
konu çizgisi

Doğum günü hediyesi & 4’ü birarada Sunum Kalemi

Doğum günü hediyeleri

Bir kalem düşünün ki, içerisinde bir çok fonksiyon bir arada bulunsun. Neler mi? Mesela kapak kısmından led ışıkları olsun ve bir nevi bu kalemi fener olarak kullanabilesiniz, ikincisi tükenmez kalem yazma özelliği olsun, üçüncüsü mesela bir öğretmensiniz ve tahtada kaleminizi uzatarak bir nevi sunum çubuğuna dönüştürsün, dördüncüsü ise, kırmızı lazer ışıkları olsun! Bunlardan ziyade bir de şık bir kalem olsun! Çok oluyoruz Artık. Şaka bir tarafa da, doğum günü için ucuz fiyatlı, gösterişli şık bir Doğum günü hediyesi düşünüyorsanız bence böyle bir hediye için doğru bir başlığı okuyorsunuz… Erkek arkadaşınızın bu kalemi çok beğeneceğini düşünüyorum ve sürekli cebinde taşıyacağını da garanti ediyorum. Çünkü belirttiğim gibi bir çok özellik bu kalemde toplanmış durumda.
konu çizgisi

Sevgiliye En iyi Doğum günü Hediyesi & İsveç Duvar Saati

erkeklere Doğum günü hediyesi

Bir duvar saati düşünün ki, sadece 1,5 cm. kalınlığında olsun ve duvarınızda adeta bir tablo gibi dursun, yetmedi sessizlik içerisinde sinir bozucu tik tak sesleri de olmasın. Çok mu abarttık? Yoo alakası yok böyle bir saat var. Çok ince, çok sessiz ve hatasız çalışan bir saat. Yalnızca 1,5 cm. kalınlığında olmasıyla dünyanın en ince duvar saatlerinden biri. İsveç Duvar Saati, evde ve ofiste sade bir şıklık arayanlar için çok yerinde bir tercih. Yalın bir yaşam tarzını benimsiyorsanız bu zarif duvar saatini çok beğeneceksiniz. Doğum gününde Erkek arkadaş veya kız arkadaş için ne hediye alınır diye düşünenler için de güzel bir hediye seçeneği.
konu çizgisi

Sevgiliye İlginç Doğum günü Hediyesi & Su Saati

erkekler için hediye

Günümüzde, sanayi ve ev atıkları o kadar çok yaşadığımız dünyaya zarar veriyor ki, şimdi insanoğlu bu evsel ve sanayi tipi atıkları toplamak ve geri dönüşüme kazandırmak için çabalıyor. Doğaya zararlı ve geri dönüşümü zor atıklardan biri de, elektrikli araçları çalıştırmak için kullandığımız piller! Evinizde pille çalışan ne kadar cihaz vaya araç olduğunu düşündüğünüzde durumun ne kadar vahim olduğu ortaya çıkıyor. Siz pille çalışan hiçbir şey kullanmasanız bile, çocuğunuzun pille çalışan bir oyuncağı illaki vardır. Şimdi sıkı durun! Fotoğrafını gördüğünüz ürün bir saat ama enerjisini pillerden değil, sadece ama sadece, içmek için kullandığımız doğal sudan sağlıyor! Nasıl iyi fikir değil mi? Evinizde pille çalışan saatleri bir tarafa atın artık! Bu doğa dostu saatler, su matarası şeklinde hem dekoratif, hem de çok kullanışlı. Bence erkekler için harika bir doğum günü hediyesi!
konu çizgisi

Erkek Hediyeleri & Kişiye Özel Bulmaca Duvar Saati

erkek sevgiliye Doğum günü hediyesi

Erkeklere Doğum gününde alınabilecek en güzel hediyelerden biri de orjinal ve şık tasarımlı bu bulmaca duvar saati olacaktır. İnternette geçirdiği zamanlar dışında veya televizyon karşısında sürekli diziler takip etmenin dışında bulmaca çözmeye meraklı veya en azından bulmacalara karşı ilgisi olan bir erkek arkadaşınız varsa bence bu hediye erkekler için oldukça güzel bir Doğum günü hediyesi olacaktır. Gerçi illa ki, bu ürünü hediye etmek için bulmaca meraklısı bir erkek arkadaşınızın olması da gerekmiyor yani. Şık ve ilginç bir duvar saati olduğu için, sevgilinize odasında asabileceği harika bir duvar saatini Doğum günü için hediye etmiş olacaksınız.
konu çizgisi

Erkek Sevgili için Hediyeler & Resim Çerçeveli Duvar Saati

erkekler için hediye

Bir duvar saati hayal edin ki, üzerinde en güzel anlarınızdan oluşan, en çok değer verdiğiniz ve hayatta sizin için önceliği olan kişilerden oluşan 12 adet fotoğraf olsun, ve saati öğrenmek için ne zaman gözünüz o duvar saatine ilişir ise, o sevdiklerinizi hatırlaya bilesiniz. Bu şekilde bir duvar saati, bence hem kullanım açısından, hem de üzerindeki özel ve kıymetli kişilere ait fotoğrafları taşıması açısından, kesinlikle özel bir duvar saat olacaktır. Erkek Sevgiliniz için, güzel ve iyi bir Doğum günü hediyesi olabilecek kadar şık ve özel bir duvar saati.

konu çizgisi

Özel Doğum günü Hediye Seçenekleri & Kişiye Özel Aşk Filmi Yastığı

Doğum günü hediyesi

Sevgilinize veya eşinize aşkınızın ve ilişkinizin geçmişini, ilk tanıştığınız andan itibaren düşündüğünüzde, aslında sıkı bir filmden farkının olmadığını siz de göreceksiniz. Gerçekten de yeryüzünde yaşanmış aşkların hepsi, sonu mutlu veya acıklı biten birer öykü veya birer filmdir. Bu sinema filmi şerdi şeklindeki aşk yastıklarını hediye olarak düşünüyorsanız, sizin aşkınız mutlu sonla biten filmlerden demektir. Sevgilinize doğum günü için güzel bir hediye düşünüyorsanız, üzerinde size ait beş adet fotoğraf baskısı ve sizin isimlerinizin yer alacağı kişiye özel aşk film yastıkları tam da aradığınız hediye olabilir. Bu ürünü de size hediye olarak tavsiye ederim.
konu çizgisi

Erkeğe En Güzel Doğum günü Hediyeleri & İsme Özel Kalem

En Güzel Doğum günü Hediyesi

Doğum gününde, erkek arkadaşınız için düşünebileceğiniz bu kalem seti de, yine şık bir doğum günü hediyesi olmaya aday. Bu ikili kalem setine sizin ve sevgilinizin ismini yazdırabiliyorsunuz. Doğum günü için özel bir hediye düşünüyorsanız, bu ürünü de doğum günü hediye fikirleri içerisinde düşünebilirsiniz. Erkek sevgiliniz için, kişiye özel hediye aldığınızda, Bu hediyenin bir eşi benzeri daha olmaz. Çünkü kişiye özel hediyeniz sadece hediye ettiğiniz kişiye özel hazırlanmıştır. Hediyeler içerisinde en çok beğenilenler isme veya kişiye özel hazırlanmış olanlardır. Kişiye özel hediyeler hediyeyi alan kişi tarafından ömür boyu hatıra olarak saklanır ve çok anlamlı ve farklı hediyelerdir. Bayan ya da erkek sevgilinize orijinal, ilginç ve sıra dışı bir doğum günü hediyesi vermek istiyorsanız Kişiye Özel Hediye tam size göre olacaktır. Seçtiğiniz ürüne sevdiğinizin resmini, adını, istediğiniz bir yazıyı aldığınız hediyenizin üzerine ekleterek, hediyenizi daha güzel ve özel bir hale getirebilirsiniz.
konu çizgisi

İsme Özel Deri Cüzdan, Kemer

En Güzel Doğum günü Hediyesi

Erkeklerin aksesuar olarak en fazla kullandıkları, deri kemer ve deri cüzdan seti de, yine isme özel bir şekilde en güzel doğum günü hediyesi olabilir. Erkek Arkadaşınıza doğum günü için Özel bir hediye düşünüyorsanız, bu ürün de iyi bir doğum günü hediye seçeneği olarak aklınızda bulunmalı. Seçeceğiniz bu ürün lazer işleme teknolojisi ile kişiselleştirilebiliyor. Yani bu ürün Erkek sevgilinizin ismini taşıyor olacak. Eminim doğum günü için erkek arkadaşınız bu hediyeye bayılacak. Sevdiğiniz birine, kişiye özel hediye aldığınızda, Bu hediyenin bir eşi benzeri daha olmaz. Çünkü kişiye özel hediyeniz sadece hediye ettiğiniz kişiye özel hazırlanmıştır. Hediyeler içerisinde en çok beğenilenler isme veya kişiye özel hazırlanmış olanlardır. Kişiye özel hediyeler hediyeyi alan kişi tarafından ömür boyu hatıra olarak saklanır ve çok anlamlı ve farklı hediyelerdir. Bayan ya da erkek sevgilinize orijinal, ilginç ve sıra dışı bir doğum günü hediyesi vermek istiyorsanız Kişiye Özel Hediye tam size göre olacaktır. Seçtiğiniz ürüne sevdiğinizin resmini, adını, istediğiniz bir yazıyı aldığınız hediyenizin üzerine ekleterek, hediyenizi daha güzel ve özel bir hale getirebilirsiniz.
konu çizgisi

Doğum günü Hediyeleri & İsme Özel Deri Cüzdan

En Güzel Doğum günü Hediyesi

Sevgiliniz cüzdanından her kredi kartını çıkardığında veya cüzdanına her eli gittiğinde sizi hatırlayacak! Üstelik bu cüzdan sıradan bir cüzdan da değil! Bu şık deri cüzdanın da üzerinde sevgilinizin ismi yazılacak. Erkek sevgiliye, Doğum günü hediyesi ne alınır diye, google veya başka bir arama motorundan arama yapıp heyecanla ne hediyeler karşınıza çıkacak diye beklediniz ya! İşte sizin bu sorunuzun cevabı bu hediye. Gerçekten de çok güzel bir doğum günü hediyesi olacağı kanaatindeyim. Sevdiğiniz birine, kişiye özel hediye aldığınızda, Bu hediyenin bir eşi benzeri daha olmaz.
konu çizgisi

Doğum günü Hediyeleri & Kişiye Özel Anahtarlık

En Güzel Doğum günü Hediyesi

Seçeceğiniz doğum günü hediyesi için bir ton para ödemek zorunda değilsiniz. Önemli olan sevgilinize onu hatırlamış olduğunuzu hissettirmek ve bütçeniz ölçüsünde bir hediye belirlemek. Bu anlamda yine fiyatı ucuz ve üzerinde sizin ve sevgilinizin isimlerinin yer aldığı anahtarlık seti güzel bir doğum günü hediyesi olabilir. Sevdiğiniz birine, kişiye özel hediye aldığınızda, Bu hediyenin bir eşi benzeri daha olmaz. Çünkü kişiye özel hediyeniz sadece hediye ettiğiniz kişiye özel hazırlanmıştır. Hediyeler içerisinde en çok beğenilenler isme veya kişiye özel hazırlanmış olanlardır. Kişiye özel hediyeler hediyeyi alan kişi tarafından ömür boyu hatıra olarak saklanır ve çok anlamlı ve farklı hediyelerdir. Bayan ya da erkek sevgilinize orijinal, ilginç ve sıra dışı bir doğum günü hediyesi vermek istiyorsanız Kişiye Özel Hediye tam size göre olacaktır. Seçtiğiniz ürüne sevdiğinizin resmini, adını, istediğiniz bir yazıyı aldığınız hediyenizin üzerine ekleterek, hediyenizi daha güzel ve özel bir hale getirebilirsiniz.
konu çizgisi

Dekoratif Kitap şeklinde Saklama Kutusu

En Güzel Doğum günü Hediyesi

Doğum günü için sevgilinize alabileceğiniz en güzel hediyelerden biri de, bu şık kitap şeklindeki saklama kutusudur. Evlerde ve ofislerde küçük çaplı ne kadar çok, ıvır zıvır eşyalar oluyor değil mi? Bulunduğunuz mekanın derli toplu gözükmesi için, saatlerce uğraşırsınız ama, gelişi güzel konmuş, üç tane kalem, bir kaç tane CD, faturalar, kumanda v.s. derken evler yine dağınık gösterir kendisini. Evinizde ve ofisinizde minik bir kütüphaneniz varsa, Kitap Şeklindeki bu saklama kutusu, kütüphanenizin bir elemanı gibi gözükecek ve ortamdaki ufak tefek ne kadar eşya varsa, hepsini içinde saklayacak.
konu çizgisi

Erkek için İlginç Doğum günü Hediyesi & Ters Şişe Bardak

En Güzel Doğum günü Hediyesi
Doğum gününde, sevgiliniz olan erkek arkadaşınıza içerisine içecek doldurulduğunda ters şişe varmış gibi duran bu ilginç bardaklardan hediye edebilirsiniz. Şu bardağın orjinalliğine bakar mısınız? Bardak ağzına kadar renkli bir içecek ile doldurulduğunda, sanki içerisinde bir bira şişesi varmış efekti verilmiş. Zaten ürünün adı da oradan geliyor; Ters Şişe Bardak. Hayatında var olan bütün ürünlerde özellik, ilginçlik, tasarım arayanlara yönelik harika bir hediye. Dilerseniz bu bardakları altıya tamamladığınızda set yapmış olursunuz. Bence iyi ve ilginç bir ev hediyesi, ofis hediyesi, yılbaşı hediyesi olabilecek bir ürün.
konu çizgisi

Farklı Doğum günü Hediyesi & Özel Tasarımlı Kulaklık

En Güzel Doğum günü Hediyesi
Doğum günü için önerebileceğim diğer şık hediye ise bu özel tasarımlı müzik kullaklıkları. Dünyada hangi şey müzik dinlemek kadar insanın ruhunu ve bedenini harekete geçirebilir ki? Müzik dinlemek birçok kişi için vazgeçilmez bir zevk. Müzik dinlemek günün sıkıntısını, yorgunluğunu zihninizden atmak ve kimi zaman sakinleşmek, kimi zaman da enerji dolmak için güzel bir yol. Ama müzik dinlerken başkalarını da rahatsız etmemek çok önemlidir. O yüzden toplum içerisinde kulaklıkla müzik dinlemek gerekir. Peki, saatlerce kulağınızda olan bu küçük aparatın şık ve eğlenceli olmasını istemez misiniz? Bu özel tasarım Kulaklıklarla müzik dinlerken tarzınızı ortaya koyun. Özel Tasarımlı kulaklıklarınızı kulağınıza takın kendi dünyanızda bir yolculuğa çıkın.
konu çizgisi

Sevimli doğum günü hediyesi & Ayıcıklar Hediye Sepeti

En Güzel Doğum günü Hediyesi
Doğum günü için şimdi tavsiye edeceğim hediye, aslında bir nevi doğum günü mizanseni sayılabilir. Şirin mi şirin oyuncak ayıcıklardan biri sizi diğeri ise sevgilinizi temsil ediyor. İyi şirin ayıcık da hasır bir sepet içerisinde ve kucaklarında kırmızı kalp taşıyorlar. Ayrıca sepet içerisinde iki adet çay kahve kupası da geliyor size. Kupalardan birinde seni seviyorum yazıyor diğerinde ise küstahça bir ifade ile biliyorum yazıyor. Doğum günü için uygun fiyata, çok güzel ve şirin bir hediye sepeti… Sevdiğiniz birine, kişiye özel hediye aldığınızda, Bu hediyenin bir eşi benzeri daha olmaz. Çünkü kişiye özel hediyeniz sadece hediye ettiğiniz kişiye özel hazırlanmıştır. Hediyeler içerisinde en çok beğenilenler isme veya kişiye özel hazırlanmış olanlardır. Kişiye özel hediyeler hediyeyi alan kişi tarafından ömür boyu hatıra olarak saklanır ve çok anlamlı ve farklı hediyelerdir. Bayan ya da erkek sevgilinize orijinal, ilginç ve sıra dışı bir doğum günü hediyesi vermek istiyorsanız Kişiye Özel Hediye tam size göre olacaktır. Seçtiğiniz ürüne sevdiğinizin resmini, adını, istediğiniz bir yazıyı aldığınız hediyenizin üzerine ekleterek, hediyenizi daha güzel ve özel bir hale getirebilirsiniz.
konu çizgisi

Romantik doğum günü hediyesi & Mesajlı Aşk Kavanozu

En Güzel Doğum günü Hediyesi
Bazen sevgilinize duyduğunuz o müthiş sevgi için nedenler bulmaya kalkışırsınız, onu çok sevmişsinizdir ama neden onu bu kadar büyük bir aşkla sevmişsinizdir, bunun sebeplerini araştırırsınız. Aslında sevgilinize ait düşüneceğiniz her şey sizi mutlu eden şeylerdir. mesela onun harika bir insan olduğu için çok sevmiş olabilir misiniz?, Veya çok güzel gülümsediği için? Çok zeki olduğu için? Çok anlayışlı olduğu için? Belki de onu bu kadar sevmenizin nedeni upuzun dalgalı saçlarıdır? Ya da gözleri mavimsi bir deniz tazeliğidir de, o yüzden onu aklınızdan çıkartamıyorsunuz. Daha bir sürü neden düşünebilirsiniz. Onu çok sevmişsinizdir ama, en çok hangi yönünü, neden sevmişsinizdir? Gelin bu doğum gününde eşinizi veya sevgilinizi şaşırtacak bir hediyeye birlikte imza atalım. Gördüğünüz bu aşk kavanozuna kendi yazınız ile 15 tane seni seviyorum çünkü diye başlayan sevgilinizi övecek ve onu mutlu edecek nedenlerinizi sıralayın. Eminim doğum gününde eşiniz veya sevgiliniz mutluluktan bulutlarda gezinecektir… Doğum günü için en güzel, sürpriz hediyelerden biri.
konu çizgisi

Yeryüzünde Sadece Bir Tane Olan Özel Saat

En Güzel Doğum günü Hediyesi
Nasıl iddialı bir başlık kullandım görüyor musunuz? Yeryüzünde sadece bir tane olan ve o da sizde olacak özel saat dedim. Kesinlikle öyle ama! Kişiye özel hediyenin anlamı da tamamen budur! Sadece size özel bir hediyedir ve dünyada başka da kimsede bu hediye yoktur. Gördüğünüz duvar saatinin, göbeğine sevgiliniz ile birlikte çektirdiğiniz çözünürlüğü yüksek büyük bir fotoğrafınızı ve saat rakamlarından oluşan yere ise, yine sevgilinizle birlikte en güzel anlarınızdan oluşan 12 tane fotoğrafınızı bu saate vermiş olduğum linkten ulaşıp gönderiyorsunuz ve fotoğraflar ilgili site tarafından duvar saatine işleniyor. Hediyenin özeli işte bu şekilde oluyor. Nasıl? Sizce de çok güzel bir Doğum günü hediyesi değil mi?
konu çizgisi

Kalp Şeklinde 43 Fotoğraf Karesi Çerçevesi

En Güzel Doğum günü Hediyesi
Sizin için değerli olan yüzlerce fotoğraf karesi içerisinden, 43 tane en özel fotoğrafı bu dev kalp şeklindeki fotoğraf çerçevesi içerisine koymaya ne dersiniz? Bu işlemi yaptıktan sonra bu Kalp çerçeveyi en rahat görebileceğiniz bir yere asın ve kendinizle ve sevdiklerinizle gurur duyun. 60 x 60 Cm. ebatlarındaki bu kalp çerçeve bulunduğu ortama harika bir dekoratif etki katacaktır. Hazır doğum günü de yaklaşıyorken, güzel ne hadiye alsam diye karar kara düşünüyorsanız, buyurun bu ürün size göre… Gördüğünüz resim çerçevesi gümüş görünümü verilmiş ahşap bir çerçevedir. İster biricik aşkınızın fotoğraflarını yerleştirerek sevgilinize güzel bir sürpriz yapın ister bebeğinizin gelişimini gösteren fotoğraflarla doldurun, ya da geniş ailenizin fertlerini tek bir kalbin içinde de bir araya getirebilirsiniz. Kalp Fotoğraf Çerçevesine 5×5 cm boyutlarında olmak şartı ile dilediğiniz resimleri yerleştirin, kendi hikayenizi yaratın.
konu çizgisi

Bayan Sevgiliye – Gerçek istiridye Damla Küpe Seti

en güzel doğum günü hediyesi

Doğal taşların insanlar üzerindeki negatif enerjiyi aldığı yönünde bir çok yayın okuduğumu hatırlıyorum. Doğal taşlar içerisinde İnci taşlar ile ilgili ise bir çok efsane okuduğumu biliyorum. Mesela bir inanışa göre, inci içerisinde sihirli ve insanı koruyan bir gücün gizlendiği ve o kişinin tüm hayallerini ve rüyalarını gerçekleştirdiği şeklinde bir inanış vardır. Bu tip inanışınız var mıdır bilemiyorum ama, şimdi önereceğim doğum günü hediyesi, bayanların takı merakına fazlası ile cevap verecek harika bir inci küpe seti. Dünya’nın en değerli akoya incisi gerçek istiridye içerisinde ve 925 ayar gümüş ile süslenmiş olarak bayanların beğenisine sunuluyor. Bu ürün aynı zamanda, tasarımı tescillenmiş özel bir kadife kutusu içerisinde satılmaktadır. Bayan sevgilisine biraz pahalı ama tasarım ve kullanım açısından oldukça şık ve zarif bir hediye arayanlara tavsiye edebileceğim harika bir ürün. Eminim bayan sevgiliniz, bu hediye ile kendisini doğum gününde çok özel hissedecektir.
konu çizgisi

Bayan Sevgiliye Hediye Seçenekleri & Kişiye Özel Kupa

Sevgiliye Hediye Ne Alınır
Şimdi önereceğim hediye için fiyat aralığı olarak 20-30 TL olarak belirledim. Bu hediyeyi bayan sevgiliniz için öneriyorum. Aslında erkek sevgili için de çok müsait bir hediye, varın kararını siz verin! Porland markasını muhtemelen duymuşsunuzdur, bu markanın kaliteli ürünler ürettiğini söylemeye gerek var mıdır? Gördüğünüz bu çay kahve kupası kişiye özel bir kupa! Üzerine sevgiliniz için güzel sözler yazdırabilirsiniz. Ayrıca bu porselen bardağın üzeri aşkı simgeleyen kalp şekilleri ile süslenmiş ve üzerinde Love yazısı bulunmakta. Bayan sevgiliniz için alacağınız bu hediyenin güzel bir hediye olacağını düşünüyorum. Sevdiğiniz birine, kişiye özel hediye aldığınızda, Bu hediyenin bir eşi benzeri daha olmaz. Çünkü kişiye özel hediyeniz sadece hediye ettiğiniz kişiye özel hazırlanmıştır. Hediyeler içerisinde en çok beğenilenler isme veya kişiye özel hazırlanmış olanlardır. Kişiye özel hediyeler hediyeyi alan kişi tarafından ömür boyu hatıra olarak saklanır ve çok anlamlı ve farklı hediyelerdir. Bayan ya da erkek sevgilinize orijinal, ilginç ve sıra dışı bir doğum günü hediyesi vermek istiyorsanız Kişiye Özel Hediye tam size göre olacaktır. Seçtiğiniz ürüne sevdiğinizin resmini, adını, istediğiniz bir yazıyı aldığınız hediyenizin üzerine ekleterek, hediyenizi daha güzel ve özel bir hale getirebilirsiniz.
konu çizgisi

Kişiye Özel Resim Baskılı Ahşap Bardak Altlığı

Doğum günü hediyeleri

Doğum gününde sevgilinize sürpriz bir hediyeye ne dersiniz? Üzerinde sizin sev sevgilinizin resimlerinizin olduğu bardak altlıkları ev ve ofis için harika bir fikir. Kişiye Özel Ahşap Bardak Altlığı Setinin üzerine dilediğiniz fotoğrafı eklettirebilirsiniz ve bu şekilde sevdiklerinize hoş bir sürpriz yapabilirsiniz. Kişiye Özel Ahşap Bardak Altlığı Seti ile sevdiklerinizin fotoğrafları hemen elinizin altında. Ahşap malzemeden üretilen bardak altlıklarının üzerine baskı yapılan fotoğraflar kalitelidir, silinmez ve boyası akmaz. Böylelikle Kişiye Özel Ahşap Bardak Altlığı Seti seneler boyunca çay kahve keyfinizde sizinle beraber. Kişiye Özel Ahşap Bardak Altlığı Seti, kendi ahşap rafı üzerinde dikey olarak saklanabilir. Kişiye Özel Ahşap Bardak Altlığı Setindeki bardak altlıkları 10×10 cm ebatlarındadır, kalınlığı 5 mm’dir. Ahşap bardak rafının ölçüleri en: 6 cm boy: 7,5 cm kalınlık: 1,5 cm’dir.

konu çizgisi

CEVAP VER