Sevgiliye Farklı Yılbaşı Hediyeleri

sevgiliye yılbaşı hediyesi

Sevgilinizi şaşırtacak son model ilginç hediyeler. Yılbaşında sevgilinize hediye olarak kolye, bileklik, deri aksesuar, klasik kol saati veya benzeri türden hediyeler almayı düşünüyorsanız, size durun yapmayın derim! Çünkü, yılbaşına daha vakit var ve ilk önce burada yer alan ilginç hediyelere bir göz atın derim. Klasik sayılabilecek armağanlar, tabirimi hoş görün ama, bir yerden sonra artık “kabak tadı” vermeye başlar! Heyecanını yitirir ve sürprizi kalmaz! Sevgilinize alabileceğiniz sıra dışı ve çok ilginç yılbaşı hediyeleri ile sizlere yeni bir yılda, çok farklı bir hediye deneyimi yaşatmaya kararlıyım. Denenmemişi denemeye, görülmemişi göstermeye hazır mısınız? Yeni yılda hediyeleriniz ile sevgilinizi şaşırtmak, Onda farklı bir heyecan yaşadığını görmek hoşunuza gidecek ise, burada göreceğiniz ilginç ürünler keyfinize keyif katacak! Yılbaşında tarzınızı ve farkınızı birbirinden ilginç hediyeler ile sevgilinize gösterebilirsiniz. Sevgiliye ilginç yılbaşı hediyesi olarak önermiş olduğumuz hediyelikleri daha ilk gördüğünüzde siz bile gözlerinize inanamayacaksınız. Ve bu sıra dışı ürünlere daha yakından bakmak isteyeceksiniz! Burada yer alan ürünlerin hepsi, parlak insan zekasının buluşları. Yeri gelmişken, gerçekten de böylesine sıra dışı tasarımlara imza atan hayalperest tasarımcıları tebrik etmek gerekiyor. Şimdi! Uçuşa hazır mısınız? Yılbaşına özel, sevgilinizi şoke edecek ilginç hediye önerilerime geçebiliriz artık!

Yılbaşı için Sevgiliye Alınabilecek ilginç Hediyeler


3 Boyutlu Kol Saati

erkeğe ilginç yılbaşı hediyesiBir kol saatinden ne beklersiniz? Şıklık? Dikkat çekicilik? Ve pek tabi ki bir de zamanı göstermesini beklersiniz. Ancak, başkalarının bu saati kolunuzda görmesi ve fark etmesi için yapamayacağınız şey yok! Ama! Bir kere de 3 Boyutlu Minyatür Saati gördüler mi, kesinlikle hayran kalacakları çok özel bir saati! 3 Boyutlu Minyatür Saatler ile, tarzınızı da farkınızı da ortaya çıkarabileceksiniz! Olağanüstü tasarımı ile Minyatür Saatler, hayranlık uyandıracak güzellikte ve şıklıkta. Spor giyinmeyi seven erkek arkadaşınıza farklı ve çok ilginç yılbaşı hediyesi düşünürseniz, Minyatür Saatler tam size göre bir hediyelik! Bu saate neden 3 boyutlu denildiğine gelince; Minyatür Saatler içerisindeki figürlerin, sembollerin hepsi, derinliği olan ikonlar. Erkek için farklı bir çok modeli bulunan 3 Boyutlu Minyatür Saatler içerisinde Eyfel Kulesi’nden alış veriş ikonlarına kadar bir çok 3 boyutlu şekil yer almakta! Nasıl harika bir buluş öyle değil mi? Eğer bu kol saatinin sadece erkekler için modelinin olduğunu düşünüp üzülüyorsanız; üzülmeyin! Çünkü Minyatür Kol Saatinin bayanlar için de modelleri bulunuyor. 3D Minyatür Kol Saatleri ile kız arkadaşınıza, sevgilinize, eşinize sıra dışı ve çok orijinal bir yılbaşı hediyesi vermiş olacaksınız!


Mikser Kupa Bardak

Kız arkadaşa ilginç hediyelerÜçü bir yerde poşet kahveler, son dönemde özellikle kahve meraklılarının çok tuttuğu ürünlerden! Kreması, kahvesi ve şekeri aynı poşette yer alan bu ürünleri bardağınıza boşaltır ve kahve içmenin keyfine varırsınız! Peki, özel bir kupa bardağınız olsa ve etrafınızda çay kaşığı olmadan 3’ü bir yerde kahvenizi içerisindeki mekanizması sayesinde sizin yerinize karıştırsa nasıl olur? Mikser Kupa Bardak ile kahveniz donmadan en mükemmel kıvamda her an yanı başınızda olacak! Mikser Kupa Bardak, kahve veya çay içmeye meraklı sevdiklerinize armağan edebileceğiniz en ilginç yılbaşı hediyesi olmaya aday!


Seramik Ayakkabı Saksı

İlginç Yılbaşı HediyeleriBüyük şehirlerde yaşıyorsanız, belediyelerin belli dönemlerde ektikleri laleler, güller dışında, etrafınızda bir tek çiçek bile göremezsiniz! Oysa ki gerçekten ne yazık! Etrafımızda bir tek çiçek görmeye bile hasret kalıyoruz! Bazı kimseler için çiçek bakımı bir yaşam biçimidir. Çünkü çiçek onlar için güzelliktir, süstür, yaşamdır! Çiçek bakmaya meraklı olan sevdiklerinize yeni yıl hediyesi olarak çok şık ve aynı zamanda çok ilginç bir yılbaşı hediyesi vermeye ne dersiniz? Seramik Ayakkabı Saksı, sevgilinize de, sevdiklerinize de verebileceğiniz hem çok dekoratif, hem de benzersiz şıklıkta, orijinal bir yılbaşı hediyesidir. Bu saksı, topuklu ayakkabı şeklinde tasarlandı ve çiçekleri diğer sıradan saksılara göre çok daha farklı gösteriyor.


Seramik Ayakkabı Vazo

İlginç Yılbaşı HediyesiYukarıda orijinal tasarımı ile dekoratif ayakkabı saksıdan örnek vermiştim! Şimdi ise, sevgilinizi yine yılbaşında şaşırtacak çok ilginç bir çiçeklikten daha örnek vermek istiyorum. Kırmızı, siyah ve beyaz renk seçenekleri ile Seramik Ayakkabı Vazo, evinizdeki en dikkat çekici eşya olmaya aday! Bakmaya doyamadığınız en güzel çiçeklerinizi, Seramik Ayakkabı Vazo içerisine yerleştirin ve büyük bir keyifle onları izleyin! Kız arkadaşınıza yılbaşı gecesi kırmızı güller mi hediye edeceksiniz? Mesela bu güller ile birlikte bir de ilginç tasarımlı Seramik Ayakkabı Vazo hediye edebilirsiniz!


Metal Vazo

Sevgiliye Farklı Yılbaşı HediyesiGörmekte olduğunuz şeyin aslında bir vazo olduğunu mutlaka siz de tahmin etmişsinizdir! Tamam bu bir vazo da, acaba nasıl bir vazo? İşte bu en esaslı soru! Metal Vazoya şeklini şemalini tamamen siz veriyorsunuz! Evinizde kola, pet şişe, zeytin yağı şişesi gibi boş şişelerden herhangi birini bu vazo içerisine yerleştirin ve ortaya çok ilginç dekoratif bir ürün çıkartın! Ürün ile ilgili detaylı bilgi almak için görsel üzerine tıklayabilirsiniz.

Kişiye Özel Twitter Profili Mousepad

Sevgiliye Hediye Ne AlınırBazı hediyeler vardır hediye alan kişi bu hediyeyi sıklıkla kullanır ve devamlı göz önünde bulundurur. Sevgilinize aradığınız tam da böyle bir hediye ise size önerebileceğim en iyi hediyelerden biri Mousepad veya diğer adı ile fare altlığıdır. Hele hele bu mousepad bir de kişiye özel bir hediye ise, bir de üzerinde sevgilinize ait twitter profili bulunuyorsa o zaman böyle bir hediye için beklemek ve almadan durmak anlamsız kalacaktır. Twitter’a ne yazdın, ne yazmadın derdine son. O’nu ne çok sevdiğinizi anlatan en önemli Twitter mesajınızı Kişiye Özel Twitter Profil Mousepad üzerine yazdırabilirsiniz. Sevgilinize karşı, aşkınızın şüpheye yer vermeyecek derecede güçlü ve kalıcı olduğunu ispatlayın. Kişiye Özel Twitter Profil Mousepad. Kişiye Özel Twitter Profil Mousepad verdiğim linkteki kutucuklara ekleyeceğiniz profil fotoğrafınız ve 3 adet tweet’inizle gerçeğinden farksız olarak hazırlanacak. Bu 3 tweet ile sevgilinizle tanışma hikayenizi anlatabilirsiniz. Ya da ona aşkınızı en güçlü şekilde itiraf edebilirsiniz.


Heykel CD Tutucu

ilginç hediye
Evinizde sinema sistemi var mıdır ya da film izlemeye meraklı mısınız acaba? Yine Playstation, Bilgisayar oyunları tutkunu muzunuz? Buna cevabını evet ise, muhtemelen eviniz bir CD çöplüğüne dönüşmüştür! Tabi Oyun, müzik, film CD’lerinizi bir yerlerde düzenli olarak tutmuyorsanız. Sürekli en sevdiğiniz filmi bulmak için veya en beğendiğiniz müzik albümünü dinlemek için dakikalarca CD’lerinizi karıştırıyorsanız, size şık bir CD tutucu önerebilirim. Salonunuzda bir de şık bir TV ünitesi varsa of of! bu heykel el CD tutucu bu TV ünitesinin üzerinde harika duracaktır. Sevgililer gününde Erkek arkadaşınıza, doğum günü için ilginç bir hediye ne alabilirim diye düşünüyorsanız, bence bu ürün, çok iyi bir doğum günü hediyesi olabilir.

Düşen Kitap Tutucu Adam

ilginç hediyeEv veya ofisinde dekorasyona özel bir titizlik gösteren herkesin, mutlaka salonunda veya çalışma odasında minik de olsa bir kitaplığı vardır. Şimdi bu kitaplığa daha hoş ve güzel bir hava katmaya ne dersiniz? Resimde de gördüğünüz gibi, sanki üzerine kitap devriliyormuş gibi bir adam figürü bulunmakta olan bu kitap tutucu ile kütüphaneniz daha şık ve derli toplu görünecek. Sevdiklerinize, doğum günleri veya özel günler için, ilginç ve değişik bir hediye düşünüyorsanız bu ürün yine ilginç ve iyi bir hediye olabilir. Etkileyici ve akıl dolu bir tasarıma sahip olan ve orijinal bir hediyenin bütün vasıflarını taşıyan bu ürünü çocuklara doğum günü hediyesi olarak veya öğretmenlerimize öğretmenler günü hediyesi olarak düşünebiliriz.


iPad Ayna

ilginç hediyeleriPhone ve iPad çılgınlığı dünyada tüm hızı ile devam ededursun, bu teknoloji harikası ürünlere sahip olmak için insanlar bi dünya para harcıyorlar. Şimdi bahsedeceğim ürün orijinal bir iPad olmayabilir belki ama, siz bile bu özel aynanın ön yüzüne bakmadığınız sürece, bunun iPad görünüşlü şık bir ayna olduğunu fark edemeyeceksiniz. Kadınlar bazen, toplum içerisinde mesela özel bir yemekte makyajlarının nasıl göründüğü konusunda, sürekli bir telaş yaşarlar ve belli periyotlarla kimsenin fark edemeyeceği alanlarda, cep aynaları ile makyajlarının ve saçlarının nasıl göründüğünü kontrol etmeye çalışmaktadırlar. Halbuki bir iPad ayna almış olsalar, onlar saçlarını ve makyajlarını kontrol ederken, başkaları onların sürekli iş yapan ve özel yemeklerde bile işlerini ihmal etmeyen bayanlar olarak görürler. Kadınlara doğum günü ve ya Sevgililer gününde alınabilecek en iyi hediyelerden…


Aşk Yastıkları-1

ilginç ve komik hediyeSevgilinize veya eşiniz olan sevgilinize, doğum günü için tavsiye edebileceğim ilginç hediyelerden bir diğeri, görmüş olduğunuz komik aşk yastıkları. Üzerinde birbirinden güzel çöp adam çizgilerinin bulunduğu, esprili yastıklar, sevgililer gününüzü eğlenceli bir havaya sokacaktır. Şekil-A ‘da görüleceği üzere, erkek çöp adam, elinde baloncuk ile sevgilisine kalp baloncukları gönderiyor. Oldukça romantik değil mi? Aslında hediye olarak, doğum günü için hem romantik bir hediye, hem de komik ve esprili bir hediye. Şayet sevgiliniz ile henüz evlenmedi iseniz, yastıklardan biri sizde kalsın, diğer yastık ise onda kalsın ve siz evlendiğiniz gün, bulmacanın parçaları bir araya gelsin! Vay be ne laf ettim ama! Bu bir nevi, kendi aranızda takmış olduğunuz yüzük gibi olacak yani… Evlilik sözünden dönenin kaşığı kırılsın!


Dönebilen Küp Resim Çerçevesi

ilginç hediyeler
Konu hazır fotoğraflardan ve resim çerçevesinden açılmışken, bir hediye tavsiyesinde daha bulunmak istiyorum; bir önceki küp şekildeki küp resim çerçevesi şeffaf ve küpün içerisine fotoğraf koyularak kullanılabiliyordu, şimdi bahsedeceğim küp resim çerçevesi ise, masanızın üzerinde dönebilecek kabiliyete sahip bir resim çerçevesi. Sevgiliniz, eşiniz veya çocuklarınızın en güzel fotoğraflarını bu küp çerçeve içerisine yerleştirip, iş stresinden bunaldığınız anlarda, onların size gülümseyerek baktıkları fotoğraflarla neşeniz yerine gelsin! Sevgililer günü veya doğum günü için, sevdiklerinize verebileceğiniz en güzel hediyelerden…

Heykel El Kalemlik

Sevgiliye HediyeÇalışma masamızda bazen o kadar çok ıvır zıvır oluyor ki, mesela cetvel, makas, maket bıçağı, fosforlu kalem, tükenmez kalem, kurşun kalem daha neler neler… Bunların hepsini bir arada tutmak için kalemlik kullanmak neredeyse kaçınılmaz oluyor. Bir de en lazım olan anlarda, mesela yaptığınız işi için makas lazım, ama makas ortada yok! Nereye koymuştunuz acaba? Ee! o an tamda işinize konsantre olmuşsunuz ne olacak şimdi? Hadi bakalım, kalk da makas bul şimdi! Bütün buna benzer sorunları çözmek için yumruğunuzu masaya vurmanın zamanı geldi! Hem de bu heykel el kalemlik ile. Lafı fazla uzatmadan, dağınık bir çalışma masası olan erkek sevgilinize Doğum günü için ilginç bir hediye arıyorsanız, size bu şık kalemliği tavsiye edebilirim.


LED’li Kitap Okuma Büyüteci

ilginç hediye önerileri

Başınıza gelmiş midir acaba, özellikle aynı odada uyumak zorunda olan öğrenciler ve karı kocalar için belli bir saatten sonra kitap okumak, uyuyan kişi yada kişilere rahatsızlık veren bir durum olduğu için, en sevdiğiniz kitabı okuyamadan uyumak zorunda kalırsınız. Bu oldukça sinir bozucu bir durumdur. Tam da okuduğunuz kitabın en heyecanlı yerinde, eşinizin “Sen hala uyumadın mı?” ya da “artık kapatsan şu ışığı, uyuyamıyorum” şeklinde sitemkar ve biraz da sinirli sözlerini duyarsınız. Şimdi size güzel bir üründen bahsedeceğim. Hem güzel, hem de çok faydalı. Artık karanlıkta köşe bucak kitap okumak zorunda kalmayacaksınız! Bahsedeceğim ürün, led ışıkları ve büyüteci ile kitap okuyan gözlerinize çok iyi bakacak! Led ışıkları ve büyüteç özelliği sayesinde, kitaptaki en küçük detayları bile rahatlıkla yatağınızda okuyabileceksiniz. Yoğun bir şekilde rapor hazırlayan, veya bir sonraki güne sunum yapmak zorunda olan , örneğin; doktor, muhasebeci, öğretmen, avukat gibi meslekteki arkadaşlarınıza alabileceğiniz en güzel ve en ucuz hediyelerden biri…


Şifreli Metal Kasa

sevgililer günü hediyesi

İki kişinin bildiği şey sır değildir derler. Bunu ne için söyledim, hemen izah edeyim; Kendimize ait özel bir takım şeyler vardır, mesela günlük gibi, hala yazan var mıdır ama mektuplarımız gibi, özel şahsi eşyalarımız gibi, maddi ve manevi değeri olan eşyalarımız gibi, gerisini siz tamamlayın artık. Bütün bu bizim için özel ve önemli sayılan eşyaların evimizde veya ofisimizde ulu orta kalması kimi rahatsız etmez ki. İşte bu gibi özel ve önemli eşyaların, iyi şekilde muhafaza edilmesi ve korunması gerekmektedir. Şimdi bahsedeceğim ürün işte tam da bunun için var! Bu bir metal kasa ve sizin belirleyeceğiniz bir şifre ile kapısı açılıp kapanır! Nasıl? Küçük bir kasa olması sebebi ile, evinizde rahatlıkla saklayabilirsiniz. Diyelim ki bu kasa bir şekilde bulundu! İçiniz rahat olsun çünkü şifreleri sizde. Gevezelik yapmadan, bu ürünü de ilginç hediyeler kategorisi içinde hediye öneri listeme alıyorum. Sevgilinize ilginç ve farklı bir hediye düşünüyorsanız bence iyi bir hediye fikri olabilir.


Wi-Fi Bulucu Kol Saati

ilginç Hediyeler
Orjinal sayılabilecek hediyelerden bir tanesi yan tarafta fotosunu gördüğünüz saat. Evet bu saat bulunduğunuz ortamda wi-fi var mı yok mu bunu size bildiriyor. Hem de bulunduğunuz konumda internet bağlantısı varsa hangi şiddette olduğunu da size bildiriyor. Özellikle fazlaca seyahat eden tanıdıklarınız varsa, onlar için düşünülebilir, iyi bir hediye sanırım. Bu şekilde bir hediye ile ellerinde lap top köşe bucak wi-fi sinyali olan yer aramamış olurlar… Havaalanları, otobüs terminalleri veya tatile gittiğinizde, otel v.s. wi-fi sinyalini artık kolunuzdaki bu süper saat ile öğrenebileceksiniz. Sevgililer günü için de bence ilginç ve iyi bir hediye seçeneği olabilir.

Manyetik Vazolar

MANYETİK VAZO TAKIMI

Vazolar, bence alınabilecek ideal ev hediyelerinden… Bu vazoları değerlerinden farklı kılan özelliği manyetik olmaları ve görüntü itibari ile diğer vazolardan daha şık durmaları. 5 adet manyetik vazoyla beraber gelen mıknatıslı metal altlıkları masa örtüsünün altına yerleştiriliyor ve üstüne de vazolar konuyor, bu şekilde mesela bir yemek masası daha şık kendini gösteriyor… Ev hediyesi arıyorsanız bence iyi bir tercih olur…


Sevimli Panda Terlikler

Fuzzy Terlikler Panda

Soğuk kış günlerine yaklaştığımız şu günlerde, yazın olduğu gibi sık sık dışarı çıkamayacağız, bunun anlamı eve daha çok kapanacak olmamızdır. Hazır yılbaşı da yaklaşıyor, Annenize, eşinize, ablanıza veya sevgilinize alacağınız yılbaşı hediyenizi belirleyemediyseniz, size sevimli ve bir o kadar da uygun fiyatlı bir yılbaşı hediye önerim olacak; Şık ve zarif bu panda terlikler. Ev içerisinde kullanımı çok rahat bu terliklerle, uzun yıllar akıllardan silinmeyecek ve her giyildiğinde hatırlana bileceğiniz bir hediyeniz olacak.


Dijital Anahtarlık

Dijital AnahtarlıkOldukça güzel bir hediye fikri daha; Dijital anahtarlık… Bir anahtarlık düşünün, hem ofis ev araba v.s. anahtarlarını taşıyor , hem de içerisine 55 adet fotoğraf yüklenebiliyor, ve en önemlisi sevdiğiniz insanların fotoğraflarını yanınızda taşıyorsunuz… Bu anahtarlık masa üzerine de dik konumlandırılabiliyor. Ayrıca arkası mıknatıslı olduğu için metal her şeye tutturup anahtar arama derdiniz kalmıyor… Nasıl böyle bir şey güzel bir hediye olmaz mı?


Bayan Şeklinde Sigara Küllüğü

Bayan Şeklinde Sigara Küllüğü

Gördüğünüz bayan şeklindeki sigara küllüğü şık tasarımı ile evinize güzel bir hava katabilir, sıradan küllüklerin artık rafa kaldırma zamanı geldi. Söz konusu küllüğün 4 farklı renk seçeneğinden istediğinizi seçerek, umarım kullanımıyorsunuzdur ama, sigara kullanıyorsanız şayet, sigara keyfinize bu ürünle estetik katabilirsiniz. Hangi ressama sorarsanız sorun, estetiğin resmini çizin deseler ortaya çıkacak eserlerden birçoğunda kadın vücudu yer alacaktır. Çünkü kıvrımları ve yumuşak hatları ile kadın vücudu sanatsal, ilham verici ve etkileyicidir. Bayan silueti Küllük ise bu estetik görüntüye sahip çok şık bir küllüktür. Üzerinde sigara söndürmeye kıyamayacağınız bu küllüğü isterseniz evinizde veya ofisinizde dekoratif amaçla da kullanabilirsiniz! Ürün camdan üretilmiştir. Şeffaf, siyah, sarı ve kahverengi renkleri bulunan bu şık küllük seçmiş olduğunuz renkte tek olarak adresinize gönderilir.


İlginç Hediye Önerileri-Kendini Şarj Eden Lamba

Sıra dışı hediyelerORJİNAL Bir Hediye… Yine uygun bir ev hediyesi, veya sevdiklerinize gece lambası olarak hediye edebileceğin oldukça şık bir hediye… Bu yepyeni ampulün icadıyla ampul yeniden hayat buldu. Sert bir akrilik tuğlanın içine hapsedilmiş karanlıkta-parlayan ampul doğal gün ışığında kendini şarj eder, karanlıkta parlar. Bu yeni nesil ampulün en ilginç yanı ise gerçek bir ampulle yapılması ama hiç bir tungsten tele ihtiyaç duymadan yanabilmesi!


İlginç Hediye Önerileri-iPhone Sabit Telefonu

Sıra dışı hediye

Sevdiklerinize bu hediye ile varsa iphone telefonlarını daha çok sevmelerini sağlayabilirsiniz. Nasıl mı ? iPhone 4 Masaüstü Telefonu ile. Bu Masaüstü telefon ile sevdikleriniz Bir yandan iPhone telefonu ile konuşabilecek , diğer yandan da da iphone daki maillere, mesajlarına bakabilecek. Eminim iPhone 4 Masaüstü Telefonu’na bayılacaklar…


Ucu Kopmuş Gibi Duran USB Bellek

ilginç HediyelerUSB belleğiniz en az sizin kadar ilgi çekici olacak! Parkta, plajda, vapurda veya iş yerinde herkes pür dikkat sizin USB belleğinize kilitlenecek! Nasıl mı? Gördüğünüz USB Belleğin kablolu tarafı sanki kesilmiş gibi duruyor! Görenlerin şaşkınlıkla bakacağı bu USB bellek, diğer usb belleklerden çok farklı. Harika tasarımı ile sanki kopmuş izlenimi veren bu USB’yi taşımaya da kullanmaya da emin olun doyamayacaksınız! Klasik USB belleklerden sıkılıp, bıktıysanız ve kimseden olmayan ve görenleri şaşkına çeviren bir USB bellek arıyorsanız sıkı durun! O zaman Kopuk USB Bellek Hacked tam size göre. Dünyaca ünlü tasarım firması tarafından dizayn edilen Hacked tüm görenleri şok edecek. Sanki ucu kopmuş gibi duran bu USB bellek ile türünün tek örneği usb belleğe sahip olacaksınız. 2 GB hafızası ile 500 şarkı ve binlerce resmi içinde kolaylıkla kaydedebilir. Bu ürünü erkeklere hediye olarak düşünebilirsiniz.


Özel Tasarımlı Kulaklık

Özel Tasarımlı KulaklıkDünyada hangi şey müzik dinlemek kadar insanın ruhunu ve bedenini harekete geçirebilir ki? Müzik dinlemek birçok kişi için vazgeçilmez bir zevk. Müzik dinlemek günün sıkıntısını, yorgunluğunu zihninizden atmak ve kimi zaman sakinleşmek, kimi zaman da enerji dolmak için güzel bir yol. Ama müzik dinlerken başkalarını da rahatsız etmemek çok önemlidir. O yüzden toplum içerisinde kulaklıkla müzik dinlemek gerekir. Peki, saatlerce kulağınızda olan bu küçük aparatın şık ve eğlenceli olmasını istemez misiniz? Bu özel tasarım Kulaklıklarla müzik dinlerken tarzınızı ortaya koyun. Özel Tasarımlı kulaklıklarınızı kulağınıza takın kendi dünyanızda bir yolculuğa çıkın.


Seramikten Not Defteri

Seramik Not Defteri

Unutmak istemediğimiz şeyleri not kağıtlarına yazarız, işimiz bittikten sonrada bu not kağıtlarını yerlerinden kopartıp, çöp kovalarına fırlatırız. Şimdi bahsedeceğim Not Defteri ürününü öyle kolay kolay buruşturamayacağınızı hemen belirtemeliyim. Çünkü Bu not Defteri seramikten yapılmış! Sizin için önemli ve hatırlamanız gereken durumları bu mükemmel şekilde tasarlanmış seramik Not Defterine kaydedebilirsiniz. İsterseniz ofisinize, isterseniz mutfağınıza asın. Özel kalemi ile gelen ürün evinizin ve ofisinizin vazgeçilmezi olacak. Sevdikleriniz için ilginç ve özel hediye arıyorsanız önemle duyurulur.


LED’li Lazer, Tükenmez, Sunum Kalemi

değişik hediyelerBir kalem düşünün ki, içerisinde bir çok fonksiyon bir arada bulunsun. Neler mi? Mesela kapak kısmından led ışıkları olsun ve bir nevi bu kalemi fener olarak kullanabilesiniz, ikincisi tükenmez kalem yazma özelliği olsun, üçüncüsü mesela bir öğretmensiniz ve tahtada kaleminizi uzatarak bir nevi sunum çubuğuna dönüştürsün, dördüncüsü ise, kırmızı lazer ışıkları olsun! Bunlardan ziyade bir de şık bir kalem olsun! Çok oluyoruz artık! Şaka bir tarafa da, Yaklaşan 14 Şubat Sevgililer Günü için veya erkek arkadaşınızın doğum günü için ucuz fiyatlı ama gösterişli şık, kullanışlı bir hediye düşünüyorsanız bence böyle bir hediye için doğru bir başlığı okuyorsunuz… Erkek arkadaşınızın bu kalemi çok beğeneceğini düşünüyorum ve sürekli cebinde taşıyacağını da garanti ediyorum. Çünkü belirttiğim gibi bir çok özellik bu kalemde toplanmış durumda.


LED Işıklı Çakmak Fener

Değişik Hediyeler

Zippo çakmakların nasıl bir gerçek efsane olduğunu birçoğumuz biliriz. Belki sigara kullanmıyorsunuzdur ki bence en iyisini yapıyorsunuz, çakmak taşımak için illa da, sigara kullanmak gerekmez değil mi? Gerçi bahsedeceğim ürün bir çakmak da değil aslında. Zippo çakmak ile tıpa tıp aynı güçlü LED ışıkları olan bir fener aslında. Tasarımı ve güçlü led ışıkları ile cepte taşınması kolay şık bir fener! Erkek Sevgilinize ilginç sevgililer günü hediyesi veya erkek arkadaşınıza ilginç bir doğum günü hediyesi düşünüyorsanız, bu ürünü aklınızda bulundurun derim…


Çarkıfelek Cam Duvar Saati

Çarkıfelek Cam Duvar Saati
Siz de sürekli hayatta başınıza gelen şansızlıklardan mı şikayetçisiniz? Şansızlığın bir türlü yakaınızdan düşümemesi mi tek derdiniz? Unutmayın ki, hayatta olmak, nefes almak, tat almak, sevmek ve sevilmek dünyada insan için var olan en büyük şanstır! Affınıza sığınarak, konuya giriş yapacağım ya nasıl gireyim diye düşündüm derken parmaklarımdan bu şekilde sözler çıktı! Çarkıfelek Cam Duvar Saati, ünlü televizyon şovunu duvarlarınıza taşıyor. İlk olarak 1975 yılında yayınlanan çarkıfelek yarışması izleyiciler tarafından yoğun ilgi görünce yıllarca ekranlarda kalmaya devam etti. Bu bir şans oyunuydu ve çevirdiğiniz rengarenk ve para ödülünün bulunduğu renkli turnike, dönen turnikenin hızını yavaşlatmak için bulunan dil sayesinde duruyor ve size sorulan harf sorusuna doğru cevap verdiğinizde para hanenize yazılıyordu! Neyse işte şimdi bu meşhur yarışmanın, meşhur çarkıfeleği şimdi şık bir cam duvar saati olarak evlerinizi süsleyecek! Sevgilisine, eş ve dostuna şık ve şans getirmesini umduğunuz bir hediye arıyorsanız bu hediye tam size göre bir seçenek.

Birlikte El Ele Eldiveni

değişik hediye

Bu hediye de, birlikteliklerinde ellerini hiç ayırmayan sevgililere gelsin! Radyo anonsu gibi oldu değil mi? Bu şarkı da tüm sevenler için gelsin… Neyse, soğuk kış günlerinde sevgilinizle el ele yürürken ya da kanepede oturup diz dize, göz göze film izlerken Sevgili Eldiveninizden daha güzel bir aksesuar olamaz. Kalp Şeklinde iki el girişi olan büyük bir eldiven ile birer sağ ve sol eldivenden oluşan bu setle kış günleriniz sıcacık geçecek. Polar kumaştan üretilmiş, aşkın rengi kırmızı bu Sevgili Eldivenini sevgilinize hediye ettiğinizde bu romantik jestiniz karşısında çok mutlu olacağından emin olabilirsiniz.


yılbaşına özel hediyeler

CEVAP VER