Hediyelik Fotoğraf Baskılı Çakmaklar

fotoğraf baskılı çakmak
Sevdiklerinize çakmak hediye etmek istiyor ancak; çakmak armağan edeceğiniz kişi/kişilerin sigara kullanmamaları nedeniyle çakmak almaktan vaz geçiyorsanız bize göre bu, hatalı bir tutum olabilir! Çünkü, öncelikle çakmak illa da sigara içenlere hediye edilebilir diye bir kural veya kaide bulunmuyor! İkincisi de; çakmak, Evet genellikle sigara yakmak için kullanılan bir şey ama bunun dışında örneğin ateşe ihtiyaç duyulan farklı alanlarda da yararlanılan araçlardan biri! Mesela piknik yaparken, ocak yakarken ya da bir başkasının sigarasını yakarken:) Dahası az sonra modellerini göreceğiniz çakmaklar sıradan çakmak türlerinden çok daha özel!
Eğer sevdiklerinize fiyatıyla ucuz ancak kullanışlı bir armağan vermek istiyorsanız kişiye özel çakmaklar tam size göre. Çakmak modellerini yakından incelemeniz için bir diğer nedense Erkeklere hediye beğenmek zor iş! İşte bu yazımızda size bu işi kolaylayacak harika çakmak modelleri ile sizleri tanıtacağız! Aşağıda göreceğiniz çakmakların her biri tamamen size özel olarak hazırlanıyor! Yani bu çakmaklar kişiye özel! Göndereceğiniz fotoğrafa, yazacağınız mesaja ve belirteceğiniz isim/isimlere özel olarak hazırlanacak kişiye özel çakmaklar sevdiklerinize hatıra olabilecek en anlamlı ve en kullanışlı hediye seçeneklerinden biri! İşte karşınızda çakmak dünyasının en havalı, en romantik, en kişiye özel çakmak modelleri. Erkek arkadaşınıza, babanıza, eşinize veya dostlarınıza özel günler için havalı bir çakmak hediye etmek isterseniz, fotoğraf baskılı, mesaj yazılabilen kişiye özel çakmaklar tam size göre. Kaliteli metal malzemeye sahip, üzerine süblimasyon baskı yapılan fotoğraf baskılı çakmaklar bir erkeğe hediye edilebilecek en güzel armağanlardan biri.

Kişiye Özel Fotoğraf Baskılı Çakmak

Fotoğraflı çakmak
fiyatını öğren
En beğendiğiniz fotoğrafın, en kullanışlı araçlardan biri olan çakmak üzerinde olmasını ister misiniz? İşte bu fırsat tam da karşınızda duruyor. Üzerine  adet fotoğraf baskısı yapılabilen kişiye özel metal çakmak üzerine istediğiniz fotoğrafı taşıyabilirsiniz. İster sevgilinizin fotoğrafını, ister babanızın, ister patronunuzun, isterseniz de kedi veya köpeğinizin fotoğraflarını bastırabilirsiniz. Tek fotoğraflı çakmak modelini beğenmediyseniz aşağıda bir diğer modelle sizi tanıştıralım…

Kişiye Özel Mesaj ve Fotoğraf Baskılı Çakmak

erkeğe hediyelik çakmak
fiyatını öğren
Bir yüzünde fotoğrafınız, arka yüzünde ise mesaj ve bu çakmağı hediye edeceğiniz kişinin adı-soy adı! Özellikle sigara kullanan bir erkeğe bundan daha kullanışlı bir hediye düşünemiyoruz! Kullandıklarında veya yanlarında taşıdıklarında her an sizi sevdiklerinize hatırlatacak Kişiye Özel Mesaj ve Fotoğraf Baskılı Çakmak, aynı gün kargo-Kapıda ödeme kolaylığı ve ucuz-hesaplı fiyatıyla işte karşınızda.

Kişiye Özel İki Fotoğraflı Çakmak

fotoğraf baskılı hediyeler
fiyatını öğren
Erkeğe hediye alternatiflerinin az olduğundan bahsetmiştik! An azından bu seferlik (erkeğe doğum günü hediyesi, sevgilinize yıl dönümü hediyesi gibi) sizi bu sıkıntıdan kurtaracak hediyelik çakmak modellerinden biri daha! Ön ve arka her iki yüzeyine de fotoğraf basılabilen kişiye özel bu şık çakmakla hayatınızda o özel erkeğe en güzel hediye sürprizlerinden birini yapabilirsiniz.

Erkeğe Çakmaklı Kişiye Özel 3’lü Hediye Seti

erkeğe çakmak hediyesi
fiyatını öğren
İçerisinde fotoğraf baskılı çakmak da dahil olmak üzere, fotoğraf baskılı metal bir sigara tabakası ve fotoğraf baskılı seramik küllük bulunan Erkeğe 3’lü hediye seti ile muhteşem bir hediye seçeneği işte karşınızda duruyor…

CEVAP VER