İlginç Doğum Günü Hediyeleri

ilginç doğum günü hediyesi

Sevdiklerinize alabileceğiniz erkek ve bayanlar için ilginç doğum günü hediye fikirleri ile merhaba! Sevdiklerinize veya sevgilinize hediye almanızı gerektirecek özel günler yaklaştığında, insanı hediye seçme gerginliği ve telaşı sarar. Hele hele bir de yoğun bir iş temposu içerisinde çalışıyorsak ve hediye almak için boş zaman yaratmak gibi bir sorunumuz varsa, o zaman bu gerginlik tavan yapmaya başlar. Bir de hediye almayı unutma gibi bir alışkanlığımız varsa telaşımız daha da artar ve ikiye katlanır. Dolayısı ile tek çaremiz; dışarıdan mağaza mağaza dolaşıp hediye alamıyorsak, alış veriş merkezlerinin boğucu atmosferinden nefret ediyorsak, mecburen oturduğumuz yerden öğlen iş boşluğunda veya akşam evde bilgisayar karşısında İnternetten hediye seçmeye ve araştırmaya çalışmak olacaktır. Peki ama sevdiklerimizin dikkatini çekecek, aynı zamanda mutlu edecek ve tabiri caiz ise hediyelerimiz ile onlara “Aman Allah’ım!” dedirtecek cinsten Sıra dışı ve etkileyici hediyeler hangileri? İşte biz de tam bu konuda size yardımcı olmaya, farklı ve ilginç doğum günü hediye fikirlerimiz ile sizde seçeceğiniz hediyeyi belirlemenizde bir kanaat oluşturmaya çalışıyoruz. Umarız önermiş olduğumuz hediye veya hediyeler sizin de ilginizi ve dikkatinizi çeker, size sadece sevdiklerinize yapacağınız doğum günü sürprizi kalır. Sitemizde keyifli bir vakit geçirmeniz dileği ile.

İlginç Doğum Günü Hediye Fikirleri


ilginç doğum günü hediyesi

Kalp Şeklinde Su Küresi

Özellikle yılbaşı için hediye seçeneklerimiz arasında yer alan, içerisinde çam ağaçları, Noel Baba, Geyikler, hediye paketleri gibi figürler yer alan kar küresi, bu sefer karşımıza kalp tasarımıyla çıkıyor! İçerisine en sevdiğiniz fotoğrafı koyabileceğiniz ve ister masanızda, ister kitaplığınızda, isterseniz de yatağınızın başucunda sergi,leyebileceğiniz kalp şeklinde su küresi, sevdikleriniz için de doğum gününde verebileceğiniz en güzel armağanlardan biri!

ilginç doğum günü hediyeleri

Çakmaklı Kol Saati

Bir kol saati düşünün ki, hem asli görevi (yani kendinden beklenen görev olan saat, dakika, saniyeyi) yerine getiriyor; hem de diyelim ki sigaranızı yakmak istediğinizde bir tuşuna basıyorsunuz ve bir anda sizin için çakmağa dönüşüyor! İşte bu ilginç ürünün adı da Çakmaklı Kol Saati. Son derece şık bir görünüme sahip olan Çakmaklı kol saati, hem gösterişli, hem de ihtiyaç duyduğunuz anda bir çakmak! Özellikle erkeğe ilginç doğum günü hediyesi vermek istiyorsanız, çakmak ve kol saatinin bir arada olduğu bu özel saati armağan edebilirsiniz.

ilginç doğum günü hediyeleri

Kişiye Özel Instagram Kupa Bardak

Facebook, Twitter ve Instagram son yıllarda ülkemizde oldukça popüler hale geldi. Eğer sizin de sosyal medyayı ve özellikle de Instagram’ı sıkı bir şekilde takip eden, paylaşımlarda bulunan bir arkadaşınız varsa, Ona doğum gününde verebileceğiniz en ilginç hediyelerden biri herhalde ki Kişiye Özel Instagram Kupa Bardak olacaktır. Üzerine 8 farklı fotoğraf taşıyabileceğiniz, sihirli kupa ve düz olmak üzere iki farklı modeli bulunan bu kupa bardakla, hem sevdiklerinize kullanışlı bir doğum günü hediyesi verecek, hem de onları çok şaşırtacaksınız!

ilginç doğum günü hediyesi

Kişiye Özel 100 Dolar Banknot

Parayı seven, söz konusu hesap ödemeye geldiğinde cimri davranan arkadaşlarınız mı var? O halde Ona 100 Dolar Üzerinde kendi resminin yer alacağı bu sertifikayla doğum gününde güzel bir sürpriz yapabilirsiniz. Kişiye Özel 100 Dolar Banknot özel çerçevesi içerisinde sevdiklerinize verebileceğiniz en esprili ve ilginç doğum günü armağanlarından biri.

İlginç Doğum Günü Hediyeleri

Para Sayan Kumbara

Bundan böyle kumbaranızda ne kadar paranız kaldığını, ne kadar para biriktirdiğinizi size kılı kılına hesaplayıp söyleyecek olan Para Sayan bir Kumbaranız var. Kavanoz şeklindeki tasarımı, kapağı üzerinde yer alan LCD ekranı ile içine attığınız her bozuklukta size ne kadar paranız olduğunu “ŞAK” diye söyleyecek olan Para Sayan Kumbara, hem çocuklara, hem de büyüklere doğum günlerinden verilebilecek en enteresan hediyelerden biri. 10 Kuruş, 50 Kuruş, 1 TL! Tüm metal paraları tanıyan bu kumbara aynı zamanda alarm saat özelliğine de sahip!

ilginç doğum günü hediyeleri

Cep Telefonları için Mini Mikroskop

Telefonunuzu aynı zamanda bir mikroskop olarak kullanmayı ister miydiniz? İşte karşınızda kullanımı son derece kolay olan ve objeleri tam 60 kez büyütebilen Cep Telefonları için Mini Mikroskop! Mikro Dünyayı daha iyi anlamak için oldukça istifade edebileceğiniz mini telefon mikroskobu ile laboratuvar ortamını gittiğiniz her yere taşıyabilirsiniz. Telefonunuzda Cep Telefonları için Mini Mikroskop varken, en küçük canlılar, gözle görülmesi zor olan bitkiler, detay görmek istediğiniz tüm objeler cep telefonunuzun kamerasına yansıyacak! İlginç kategoride yer alan bu harika ürünü aynı zamanda sevdiklerinize doğum günü hediyesi olarak da verebilirsiniz.

sevgiliye ilginç doğum günü hediyesi

Sevgiliye Özel Aşkıbiyotik

Piyasaya sürüldüğü ilk günden itibaren, özellikle sevgililer tarafından çok ilgi gören Sevgiliye Özel Aşkıbiyotik, sevgilinize ilginç bir doğum günü hediyesi olmak adına heyecanla sizi bekliyor. Bildiğiniz ilaç kutusu şeklinde tasarlanmış olan bu sıra dışı ürün, aynı zamanda oldukça da romantik öğelere sahip! Çünkü kutu içerisinde yer alan prospektüs acayip derecede romantik! Bu ilginç ürünü özellikle sevgilinize aldığınız başka bir hediyenin yanına ek eğlenceli bir armağan olarak eklemenizi tavsiye ediyoruz! Sevgiliye Özel Aşkıbiyotik kutusu üzerine sizin-sevgilinizin isimleri yazılmakta olup içerisinde ise birbirinden lezzetli rengarenk şeker drajeler bulunuyor. “Sevgiliye ilginç doğum günü hediyesi ne alınır?” diyorsanız, Sevgiliye Özel Aşkıbiyotik bu alanda en çok tercih edilen armağanlardan biri! Ürün neredeyse %100 klasik ilaç orijinalliğinde tasarlanmıştır. İçinde bulunan prospektüse hangi mesajın yazılmasını istiyorsanız size özel mesajınız yazılabiliyor.


Erkeğe ilginç doğum günü hediyeleri

Buzlu Kupa Bardak Soğutucu Bardak

Buzlu Kupa Bardaktan erkekler için harika bir doğum günü hediyesi olur. Neden derseniz? Hem ürün ilginç özelliklerini okuduğunuzda, hem de erkeklerin keyfine düşkün oldukları düşünüldüğünde, ne kadar isabetli bir hediye kararı olduğu kendiliğinden ortaya çıkmış oluyor! Öncelikle neden erkeğe uygun bir hediye? Bildiğiniz gibi erkekler futbol delisi insanlardır. Televizyonda bir futbol maçı varsa, kesinlikle ellerinde ya bir bira, ya bir kola, ya da buzlu soda olur! İşte bu kupa bardak, tüm keyif veren, serinlik veren içecekleri buz gibi tutmaya yarıyor. Bildiğiniz gibi özellikle sıcak yaz günleri geldiğinde, bunaltıcı havadan dolayı adeta içimiz kavurmaya başlar. İşte bu gibi anlarda hemen soluğu buzdolabı önünde alırız! Ancak ne varki dolaptan aldığımız soğuk bir içecek, daha 2 dakika geçmeden oda sıcaklığına geri geliyor! İşte bu ürün de tam olarak bu nedenle tasarlanmış son derece ilginç bir ürün! Yaz sıcağından içeceklerinizi korumak için üretilen Buz Bardakla her an içecekleriniz adeta dolaptan yeni alınmış gibi! Ürünle ilgili teknik özellikleri “Satın Al” butonuna tıklayarak öğrenebilirsiniz! Buzlu Kupa Bardak, erkek arkadaşa ilginç doğum günü hediyesi düşünenler için oldukça cazip!


Erkek arkadaşa ilginç doğum günü hediyesi

Mini USB Buzdolabı

Heyecanlı bir bilgisayar oyunu oynarken ya da, Youtube’da komik videolar izlerken, masamızın üzerindeki soğuk kola kutusu bir bakmışız ki, ateş gibi olmuş! Ama bu her defasında tekrar eden bir durum! Acaba yok mu bunun bir çaresi diye düşünenlere süper bir haberimiz var! Artık kendinizi bilgisayara kaptırdığınızda içeceğiniz asla ısınmayacak! Çünkü Mini Usb Buzdolabı var artık! Bilgisayarınızın USB girişine takın Mini USB Buzdolabını her an içeceğiniz bu gibi kalsın! Size de yerinizden kalkmadan, buz gibi içeceğinizi yudumlamanın keyfi kalsın! Erkek Arkadaşa Hediye olarak ilginç ürünlerden tercih yapmak isteyenler için Mini USB Buzdolabı süper bir seçenek!


ilginç hediye

Ctrl+Alt+Del Tuş Takımı Bardakları

Windows işletim sistemi içerisinde meşhur Ctrl+Alt+Del tuş kombinasyonunu bilirsiniz, sistem kararsızlığı, ekran donması, hatalı bir uygulamanın sonlandırılması için, bu tuşlara aynı anda basarsınız ve görev yöneticisi penceresi karşınıza gelir, bu şekilde kapatmak istediğiniz tüm uygulamaları sonlandırabilirsiniz. Ctrl+Alt+Del tuş kombinasyonu, kötü gidişe, hatalı uygulamalara, son veren bir çözümdür. Yani bilgisayar kullanıcısı için bir şanstır. Sözü fazla uzatmadan, dahi tasarımcılar, bilgisayar klavyelerimizde yer alan, Ctrl+Alt+Del tuşlarından, harika bir çay, kahve kupası seti yapmışlar. İster içinde salep için, ister köpüklü nescafe’nizi, isterseniz tavşan kanı çayınızı. Sevgilisine ve dostlarına ilginç ve orjinal hediye arayanlara duyurulur.


ilginç hediyeler

Hareketli Mini Masaj Aleti

Şehir yaşamı, uzun seyahatler, hareketsiz bir yaşam ve benim gibi masa başı iş yapanlar için, eklem yeri ağrıları veya boyun ağrıları belli bir süre sonra ciddi bir sıkıntı kaynağı olmaya başlayabiliyor. Bunu önüne geçmenin en iyi yolu spor veya belirli periyotlarla egzersiz yapmaktır. Ama gelin görün ki, bir çoğumuz bırakın spor yapmayı, ailesini bile yeterli derecede görmeye zaman bulamıyor. Ben de tam bu noktada çantanızda rahatlıkla taşıyabileceğiniz ve özellikle sırt ve boyun bölgelerinize, hatta saçlarınızda dökülme oluyorsa, kafanız üzerinde kan damarlarında gezdirebileceğiniz portatif bir masaj aleti öneriyorum. Bu ürünün en önemli özelliği her yere rahatlıkla taşıyabilmeniz ve pil ile çalıştırabilmeniz, uzun seyahatlerde yanınızdan ayırmayacak olmanız. Erkek arkadaşınıza, eşinize, kankanıza veya babanıza farklı bir yılbaşı veya doğum günü hediyesi arıyorsanız uygun fiyatı ile dikkat çeken bu hediyeyi önerebilirim.


ilginç doğum günü hediyesi

Kişiye Özel Google Arama Sonucu Sertifikası

Google’a “Dünya’nın En Yakışıklı Doğum Günü Çocuğu?” diye yazıyorsunuz, karşınıza “Bunu mu Demek İstediniz?” şeklinde erkek arkadaşınızın ismi ve 6 adet fotoğrafı çıkıyor:) İşte bu güzel sürpriz hediyeyi Kişiye Özel Google Sertifika ile yapabiliyorsunuz. Günümüzde artık sosyal paylaşım sitelerinde yer almayan kişileri, amiyane tabiri ile orman adamı veya dünyadan bihaber olarak görmekteler. Bu çağda yaşıyorsan, sosyal ağlar içerisinde en meşhur olanlarından mutlaka bir Facebook sayfan ve Twitter profil hesabının olması gerekir. Yoksa sen, kaba tabiri ile asosyal bir kişisin. Hal böyle olunca mutlaka sizin ve sevgilinizin facebook veya twitter hesabı vardır veya belki de siz sevgiliniz ile bu sosyal ağlar sayesinde tanışmış ve bir ilişkiye başlamışsınızdır. Dolayısı ile bayan sevgiliniz için bu sevgililer gününde ilginç bir hediye seçmek isteyebilirsiniz. Bayan sevgilinize, yüzyılın en iyi twitter profil sayfası sertifikasını hediye etmek isteyebilirsiniz. Not: Bu ürün özel çerçevesi içerisinde size kargo edilir.


Sevgiliye ilginç doğum günü hediyesi

Kişiye Özel Aşkını Kumlara Yazdım

Sevgililerden genellikle erkeğin yaptığı en romantik jestlerden biri de Kum üzerine sevgilisinin ismini ve “Duygularını” yazmaktır:) Kuma Yazı Yazma ritüelini şık bir resim çerçevesi ile huzurlarınıza getiriyoruz. Aşkını Kumlara Yazdım Çerçevesi ile sevgilinize en ilginç hediyelerden birini verebilirsiniz. Sosyal ağlardan ve Twitter‘dan bahsedip de, Facebook’tan bahsetmemek haksızlık olur herhalde. Sevgilinizi ilk defa, facebook profilinden görüp etkilenmişseniz ve onun kalbini yoğun bir çaba ile yine facebook üzerinden kazanmışsanız, sizi tanıştıran facebook’a bir teşekkür borçlusunuz artık. Facebook’a teşekkür edemeyebilirsiniz ama sevgilinizin en güzel fotoğrafını sizi tanıştıran facebook profili şeklinde ve özel çerçevesi içerisinde, sevgilinize hediye edebilirsiniz. Sevgililer günü için bayan sevgilisine hediye düşünenlere, hem esprili hem de orijinal, güzel bir hediye olur sanırım.


ilginç doğum günü hediyeleri

Romantik Gece Lambası Projektör

Sevgilinizle, eşinizle baş başa romantik bir gece geçirmek istiyorsanız, mum ışıklarına alternatif olabilecek, duvarlara yansıtacağı olağanüstü büyüleyicilikteki ışıklarıyla Projeksiyonlu Romantik Gece Lambası ilginizi çekebilir. Evinizde bol yıldızlı, romantik ve masalsı bir atmosfer yaratmak istiyorsanız görmüş olduğunuz bu yıldız ışıklı projektör lamba, evinize inanılmaz bir ambiyans katacak. Çocuk odalarına da gidebilecek harika ve dinlendirici bir gece lambası olarak da düşünebilirsiniz… Yıldızların altında uyumak oldukça keyifli olacaktır…


ilginç hediye

Sıcak Kalpler

Kış denince, biraz hali vakti yerinde olanlar için, Palandöken’de veya Uludağ’da kayak demek, eğlenmek demek! Ama bu durum herkes için bu şekilde olmuyor. Soğuk kış günleri geldi çattı. Özellikle 20.12.2012 tarihinde yani dün, İstanbul’da trafikte inanılmaz bir kar çilesi yaşandı. Kilometrelerce araç, yollarda mahsur kaldı ve kontak kapattı. Bu çileden dün, ben de fazlasıyla nasibimi aldım. Soğuk kış günlerinde, elinizi cebinize attığınızda, sizi orada bekleyen küçücük bir kalbin olduğunu ve bu kalbe parmaklarınızla dokunduğunuzda, parmaklarınızı yarım saat kadar ısıtacağını bilmek sanırım sizi de mutlu edecektir. Hele hele bu kalbi siz birine adadıysanız, o zaman mutluluğunuz ve keyfiniz daha çok artacaktır… Resimde gördüğünüz ürün böyle bir ürün. Dokunduğunuzda sizi ısıtıyor. Sevgilisine uygun fiyatlı ve anlamlı, romantik bir yılbaşı hediyesi arayanlara bu ürünü öneriyorum.


kameralı kol saati

Kameralı Kol Saati

Hayat olağanca hızıyla akıp gidiyor. Bazı mutlu anlar vardır ki, hafızalara kazınıyor ve hiçbir zaman unutulmak istenmiyor. Ne var ki, insan hafızasının da belli bir kaydetme kapasitesi vardır. Zaman ilerledikçe kaydedilen bilgiler, görüntüler silinip gidiyor. İşte size üzerinden asırlar da geçse, yaşadığınız ve her zaman hatırlamak istediğiniz anları kaydedecek süper bir buluş. Hem son derece şık metal bir kol saati hem de 8GB veri kaydetme kapasitesi bulunan kamera. Her iki özellik Kameralı kol saatinde bir araya toplandı. Erkek arkadaşınızı doğum gününde şaşırtmakla kalmayıp, aynı zamanda hayretler içerisinde bıraktıracak ilginç bir hediye düşünüyorsanız kameralı kol saati muhteşem bir hediye alternatifi.


PowerBank - Seyyar Güç Kaynağı

Seyyar Güç Kaynağı

Akıllı Cep Telefonları ile ne kadar barışık olmaya, onunla birlikte yaşamaya çalışsak da, bazı anlar geliyor ki, insan cep telefonundan gerçek anlamda nefret eder duruma geliyor. Bir örnek ister misiniz? Mesela tam sevgilinizle hararetli bir aşk muhabbetine tutulmuşken, şarjınızın “çat” diye bitmesi durumu gibi. Ya da aracınız yolda arıza ettiğinde yardım istemek için telefonunuzu cebinizden çıkarttığınızda şarjının bittiğine tanıklık etmek gibi! İşte böyle zamanlarda insan cep telefonunu ayaklarının altına alıp parçalamak istiyor. Eğer bu ve benzeri durumlarla karşılaşmak sizi de anormal derecede rahatsız ediyorsa, size yine süper bir buluştan bahsedeceğiz. Seyyar Güç Kaynağı ile telefon şarjından kaynaklanan iletişim kesintileri asla yaşamıyorsunuz. Telefonunuzu Seyyar Güç Kaynağı ile özgürce her yerde rahatlıkla kullanabiliyorsunuz! Bu harika ürünü kendiniz kullanabileceğiniz gibi sevdiklerinize doğum günü hediyesi olarak da verebilirsiniz.


Kişiye Özel Disket Saat

Kişiye Özel Disket Saat

90’lı yıllarda hayatımıza bir disket fenomeni vardı! İçerisine çok basit oyunlar, bir kaç word veya excel dosyası atabildiğimiz, belki 2-3 tane de fotoğraf yükleyebileceğimiz disketler vardı! Bu yedekleme aykıtlarının kapasitesi 3 MB ile sınırlıydı! Şimdilerde bu tip bir teknolojinin esamesi bile okunmuyor ama, 90’lı yıllarda herkesin masasının üzerinde en az 8-10 tane disket bulunurdu! O dönemler çok meşhur olan disketlerin renkli etiketlerinin üzerine ise birbiri ile karışmasın diye notlar yazılırdı! Aksi halde yüzlerce disket içerisinde aradığınız şeye ulaşmak için saatlerinizi harcamak zorunda kalabilirdiniz! Günümüzde ise bu disketlerin yerini artık Tera Bayt cinsinden ifade edilebilecek çok gelişmiş harici bellekler aldı! Ama hayatımıza yeni ürünler girdikçe, eski ürünleri de nostalji sınıfına itiyor! 90’lı yıllara yetişmiş ve disket kültürünü bir şekilde almış sevdiklerinize sıra dışı bir doğum günü hediyesi vermek isterseniz, Kişiye Özel Disket Saat bunun için ideal! Orijinal bir disket gibi tasarlanmış olan bu harika masa saati üzerine istediğiniz ismi yazdırabiliyorsunuz! Kişiye Özel Disket Saat ile çok farklı ve ilginç bir hediye deneyiminiz olacak!


Erkeğe ilginç doğum günü hediyesi

İçki Lambası Jack Daniels Şişe Abajur

Erkek arkadaşlarınıza, dostlarınıza, eminim ki hediye olarak bayıla bayıla alacakları ve her kullandıklarında da sizi anımsayabilecekleri en ilginç dığum günü hediyelerinden birine merhaba diyebilirsiniz! Normalde bu şişelerden heri biri barlarda kullanılan içki şişeleri. Ancak, parlak fikirli bir tasarımcı bu şişelerin tükendiğinde çöpe atılmasına ve öylece toprak olup gitmesine gönlü pek razı gelmemiş. Sonuçtaysa ortaya son derece ilginç tasarımsa sahip İçki Lambası Jack Daniels Şişe Abajuru çıkartmış. Aydınlatma aracı olarak, ev ve ofislere bambaşka bir çehre kazandıracak olan İçki Lambası Şişe Abajuru, özellikle erkekler için doğum günü hediyesi olarak gönül rahatlığı ile düşünebilirsiniz! Bu ürünle ilgili teknik bilgilere, nasıl hazırlandığına ya da ne şekilde kullanılabileceğine dair bilgilere “Satın Al” butonuna tıklayarak ulaşabilirsiniz!


Bayana ilginç doğum günü hediyesi

Mesajlı Oyuncak Ayı

Kız Arkadaşınıza Onu ne çok sevdiğinizi ifade edecek, en sevimli, en romantik hediyeyi arıyorsanız, bakmadan kesinlikle geçmemeniz gereken hediyelik şirin mi şirin bir ayıcığımız var! Bayan sevgiliniz, oyuncak ve benzeri hediyelerden keyif ve mutluluk duyuyorsa, bu ayıcık Onu çok ama çok mutlu edecek! Üstelik üzerindeki kıyafette sizin mesajınız yer alıyor. Bu da elbetteki bu sevimli oyuncağı, daha romantik, daha etkileyici bir doğum günü hediyesine çeviriyor. Kişiye özel olarak hazırlanan Masajlı Oyuncak Ayı, romantik hediyelerden hoşlanan tüm bayanlar için çok ideal bir tercih olacaktır. Sevgilinize iletmek istediğiniz romantik mesajın işleneceği bu oyuncak ayı, sevgiliniz hiç yanından ayırmak istemeyeceği türden Ayının üzerine ister doğum günü kutlama mesajınızı yazdırın, ister sevgilinizin mutlu olmasını ve sevildiğini en iyi şekilde anlayacağı kendi mesajınızı yazdırın!


Bayana ilginç doğum günü hediyesi

Topuklu Ayakkabı Çakmak

Bir erkek olarak kadınların nasıl oluyor da topuklu ayakkabılar ile yürüyebildiklerini siz merak ede durun, biz sizin için seçtiğimiz ve bir bayanın kesinlikle çok beğeneceği Topuklu Ayakkabı Çakmağımızı tanıtalım! Bildiğiniz klasik kadın topuklu ayakkabısı şeklinde tasarlanmış olan bu ilginç çakmak, bayan çantalarının vaz geçilmezi haline gelecek! Sevdiğiniz bir bayana hem fiyatı ile ucuz, hem de hediye olarak aldığında çok şaşıracağı ilginç bir doğum günü hediyesi isterseniz, Topuklu Ayakkabı Çakmak kaçırılmaması gereken bir armağan! Sarı, kırmızı, siyah veya beyaz renk seçenekleri bulunan Topuklu Ayakkabı Çakmakla tarzınıza tarz katın!


Kişiye Özel Halı Saha Kupa Bardak

Kişiye Özel Halı Saha Kupa Bardak

Metin! Oğlum akşama maç var bak sakın ekme bizi!,”Hüseyin! Bugün kalede sen oynuyorsun…” Erkekler için futbol gerçek bir sevgi ve gerçek bir tutku! Elbette ki bazı erkekler için futbol sadece ekran başında oturularak izlenen bir şey olmayıp, aynı zamanda icra edilen de bir şey olmalı! Bu yüzden standart olarak haftanın bir günü, erkekler kendi aralarında Halı Saha turnuvaları düzenlerler! Sizin de böyle bir Halı Saha takımınız var ve bileğiniz bükülmüyorsa, takımınızdaki yıldız oyuncuya şık bir hediye verebilirsiniz! Üzerine istediğiniz notu ve istediğiniz arkadaşınızın ismini yazıdırabileceğiniz Kişiye Özel Halı Saha Kupa Bardak ile takım nasıl olunurmuş herkese gösterebilirsiniz! Üzerinde yeşil halı saha bulunan ve futbol çizgileri ile son derece şık bir görünüme sahip Kişiye Özel Halı Saha Kupa Bardak, aynı zamanda sihirli bir kupa bardak! Sihirli kupa bardaklar ile ilgili diğer modeller ve ayrıntılı bilgiler görmek için lütfen tıklayın: Sihirli Kupa Bardak


Karanlıkta Parlayan Bileklik Seti

Karanlıkta Parlayan Bileklik Seti

Kadınlar için fark edilmek, dikkat çekmek en önemli şey! Peki karanlıkta bile dikkatlerin üzerinize toplanacağını söylesek? Karanlıkta Parlayan Bileklik Seti ile barda, diskoda ya da akşam sahilde yürürken her yerden fark edileceksiniz! Rengarenk görüntüleri ile Karanlıkta Parlayan Bileklik Seti sizi fark edilebilir kılıyor! Parlayan Bileklik kolunuzda, tüm dikkatler üzerinizde! Bu sıra dışı ilginç ürünü, tüm hanımlara armağan edebilirsiniz!


Kişiye Özel Balonlu Doğum Günü Ürünleri

Kişiye Özel Balonlu Doğum Günü Ürünleri

Bir yıl içerisinde 365 gün var ancak bu günler içerisinde bir gün var ki, çok daha özel ve önemlidir! Yıl içerisindeki en önemli gün, kişinin yaş günü olan doğum günüdür! Üzerinde rengarenk uçuşan balonların yer aldığı, kendi resminizin üzerinde basılı olduğu Kişiye Özel Balonlu Doğum Günü Ürünleri ile ister kendi yaş gününüzde kendinizi ödüllendirin, ister sevdiklerinizin doğum günleri için O’nlara şık hediye sürprizleri yapın! Eğer sevdiklerinize doğum günlerinde kendilerini özel hissetmelerini sağlamak istiyorsanız, Kişiye Özel Balonlu Doğum Günü Ürünlerinin 4 adet çok güzel hediye seçenekleri içerisinden birini seçebilirsiniz! Kişiye Özel Balonlu Doğum Günü Ürünleri beyaz kupa, sihirli kupa, magnet ve Mouse ped’ten oluşmaktadır. Hangi ürünü seçerseniz, seçmiş olduğunuz ürün tekli olarak adresinize gönderilecektir.


Kız Arkadaşınıza İlginç Doğum Günü Hediyesi

Twigy Ev Çorapları

Olağan üstü tasarımları ile Twigy Marka ev içi kullanım için tasarlanmış olan çoraplar ile sıcacık ayaklar! 14 farklı renk ve model seçenekleri ile Twigy Ev Çorapları, evdeki şıklığınıza şıklık katıyor! Kız ve erkekler için farklı model ve renkleri bulunan bu çoraplardan ister kendiniz için satın alın, ister kız arkadaşınıza doğum günü hediyesi olarak armağan edin!


Astronot Usb Işık

Astronot USB Işık

Tarihler 20 Temmuz 1969 saat 20:18’i gösterdiğinde, insanoğlunun varoluşundan o ana kadarki en büyük rüyası gerçekleşmiş ve Amerika Birleşik Devletlerinden Neil Armstrong Ay’a ayak basan ilk insan olarak tarihe geçmişti. Çocukken herkesin kafasında bir gün astronot olarak uzaya çıkma hayali mutlaka geçmiştir. Ancak ne var ki, bu hayalini gerçekleştiren kişi sayısı 7 milyon kişiden 1 kişi! Bir gün astronot olup uzayı keşfetme hayaliniz belki hiç bitmeyecek ama, şu an size bu hayallerinizi az da olsa somutlaştırabilecek minik bir ürün önerebiliriz. Masanızın üzerinde Bilgisayarınızın USB Portuna bağlayabileceğiniz ve karanlıkta bilgisayar başında rahatlıkla iş yapabilmenize olanak sağlayan Astronot Usb Işık, her baktığınızda kendinizi o an için uzayda hissetmenizi sağlayacak harika bir lamba! Geceleri bile bilgisayar ile çok fazla zaman geçiren sevdiklerinize ilginç bir doğum günü hediyesi düşünüyorsanız, Astronot Usb Işık tam size göre!


ilginç doğum günü hediyesi

Cızırtı Kutusu Ses Kutusu

Melodiler hayatınızın vazgeçilmezleri arasındaysa, şimdi önereceğimiz ilginç ürün tam size göre! İçinizdeki müzik ateşi Cızırtı Ses Kutusu ile hep devam edecek! Bu süper buluş nasıl çalışıyor? İlk önce Sus Kutusunun ses kayıt düğmesine basıyorsunuz ve kendi sesinizi kaydediyorsunuz! Ardından ritm ve tempo eşliğinde adeta kendinizi adeta bir Hip Pop yıldızı gibi hissediyorsunuz! Artık tamamen kendi yazdığınız sözlerden kendi şarkınızı yaratabileceksiniz! Çünkü her an yanı başınızda Cızırtı Ses Kutusu var! Cızırtı Kutusu ile arkadaşlarınıza da sürprizler yapabilirsiniz! O’nların normal konuşmalarını kaydedin ve hemen ardından cihaz üzerindeki diski çevirin! Az önce kaydettiğiniz o normal konuşmadan, nasıl muhteşem bir Hip Pop şarkısı çıktığıan siz bile inanamayacaksınız! Ürün boyutları, 12.8 X 10.4 cm’dir. Ses Kutusuna ilk önce kendi sesinizi yada arkadaşlarınızın konuşmasın kaydedin, ardından müziğin ritmine kendinizi bırakın! Son derece eğlenceli bir ürün olan Cızırtı Ses Kutusu, sevdiklerinize doğum günlerinde armağan edebileceğiniz en eğlenceli hediyelerden biri!


İlginç hediyeler

Doğum Gününe Özel Oyun Canavarı Ürünleri

Elinde oyun konsolu, karşısında dev bir ekran ve kendisini oyunun bir parçası gibi gören, adeta bilgisayar oyunun içinde yaşayan oyun meraklısı bir arkadaşınız mi var? Yaklaşan doğum gününde O’na sıra dışı bir doğum günü hediyesi verebilirsiniz! Doğum Gününe Özel Oyun Canavarı Ürünleri, Playstation veya bilgisayar oyunları meraklısı sevdiklerinize verebileceğiniz en esprili hediyelerden biri! Doğum Gününe Özel Oyun Canavarı Ürünleri şu ürünlerden oluşmaktadır; Kupa bardak, Sihirli Kupa ve magnetler! Bu eğlenceli ürünün fiyatını ve modellerini daha yakından görmek için görsele tıklamanız yeterli!


Kişiye Özel Rengarenk Doğum Günü Ürünleri

Kişiye Özel Rengarenk Doğum Günü Ürünleri

Renkler hayatı güzelleştiren ve çeşitlendiren en önemli şeylerden biri! Düşünebiliyor musunuz hayatımız siyah beyaz olsaydı, ne kadar kasvetli ve iç karartıcı olurdu! Bildiğiniz gibi renklerin insan psikolojisi ve davranışı üzerinde müthiş etkileri vardır! Mavi renk özgürlüğü temsil ederken, kırmızı renk kışkırtıcılığı ve aşkı temsil eder! Her rengin farklı bir mesajı ve yarattığı farklı duygular vardır! Eğer siz de benim gibi düşünüyorsanız, muhtemelen doğum günü hediyenizin de renkli ürünlerden oluşmasını isterseniz! O halde size bomba bir haberim var! Sevdiğiniz kişilere basma kalıp hediyeler yerine daha cıvıl cıvıl, daha renkli doğum günü hediyeleri vermek ister misiniz? Üzerinde rengarenk doğum günü pastasının, doğum günü mumlarının ve renkli balonların yer aldığı, kişiselleştirilebilir Rengarenk Doğum Günü Ürünleri ile tarzınızı da, farkınızı da ortaya koyabilirsiniz! 7 farklı çeşidi bulunan rengarenk doğum günü ürünler üzerine hem yaş günü olan kişinin ismini, hem de üzerine doğum günü kutlama mesajınızı yazdırabiliyorsunuz! Sevdiklerinizin içini ısıtacak, baktıkça tekrar tekrar bakmak isteyecekleri Kişiye Özel Rengarenk Doğum Günü Ürünleri ile sizleri tanıştırma zamanı geldi! Kişiye Özel Rengarenk Doğum Günü Ürünleri, Sihirli kupa bardak, metal yüzeylere yapışabilen magnetler, masaların üzerine hayat verecek masa saati, duvar saati, Mouse pad ve
yapbozdan oluşmaktadır.


Mini Çalar Saat

Mini Çalar Saat

Rengarenk tasarımları ile bu minik çalar saatler, erken kalmanız gereken tüm sabahlarınızda elinizin altında olacak! Rengarenk çalar saatler için minik dediğimize bakmayın, çıkardıkları sesleri duyunca kulaklarınıza inanamayacaksınız! Mini Çalar Saat, sabahları çıkardığı seslerle boyundan büyük işlere kalkışıyor! Beş farklı renk seçeneği bulunan Mini Çalar Saat ile artık sabahları hiçbir randevunuza geç kalmayacaksınız!


Şişme Konuşma Balonu

Şişme Konuşma Balonu

Doğum günü partisine sıra dışı bir aktivite ve ilginç bir eğlence katmaya ne dersiniz? İster kendi partinizde, isterseniz de arkadaşlarınızın partisinde, söylemek isteyip de söyleyemediğiniz ver varsa, tüm bunları şişme konuşma balonları ile dile getirebilirsiniz. Doğum gününde tüm dikkatlerin üzerine toplanacağı konuşma balonları ile, daha neşeli ve eğlenceli kutlamalar sizi bekliyor. 3 farklı modeli bulunan şime konuşma balonları ile ilgili fiyat ve detaylı bilgi almak için ürün üzerine tıklamanız yeterli.


Bıyıklı Seramik Kupa Bardak

Bıyıklı Seramik Kupa Bardak

Kahve içerken bile tüm dikkatler üzerinizde olsun! Sıra dışı tasarımı ile Bıyıklı Seramik Kupa Bardak, kahve keyfinize neşe ve eğlence katıyor. Bu sıra dışı ürünü ister iş yerinizde kullanın, ister evinizde! Kadınlar için pambe, erkekler için siyah modeli bulunan Bıyıklı Seramik Kupa Bardak, hem çok süslü hem de çok şık! Üzrinde kapağı bulunan bu dev bardak ile, gelsin kahveler çaylar! Doğum gününde arkadaşlarınıza ilginç olduğu kadar dikkat çekici bir armağan vermek isterseniz erkek ve bayanlar için ayrı modelleri bulunan bu enteresan ürünü armağan edebilirsiniz.

Kişiye Özel Duvar Saati

Kişiye Özel Sosyal Medya Duvar Saati

Bir de dijital yaşamın insanları A-Sosyal yaptığı söylenir! Ama gelin görün ki, İnternet aleminde sayısız Sosyal Medya platformu var ve her geçen gün bu mecralara binlerce yeni insan dahil oluyor. Hatta öyle ki, siz İnternetteki en popüler Sosyal Paylaşım Sitesine üye olduğunuzu düşünürken, bir arkadaşınız size bambaşka bir sosyal Paylaşım sitesi öneriyor. Her bir sosyal alan insanlara farklı paylaşımlar sunma imkanı sağlıyor. Eğer çevrenizde Sosyalliği ile övünen bir arkadaşınız varsa ve bu arkadaşınızın yaklaşan doğum günü için bu sosyalliğine vurgu yapacak güzel bir hediye almayı düşünüyorsanız, Kişiye Özel Sosyal Medya Duvar Saati tam size göre bir ürün. Kişiye Özel Sosyal Medya Duvar Saati üzerinde en popüler sosyal paylaşım sitelerinin ikonları bulunuyor. Böylesine ilginç ve sevimli duvar saatini sizden hediye alan arkadaşınız, bundan böyle sosyal paylaşım sitelerindeki randevularına asla gecikmeyecek. Bu duvar saati üzerindeki 12’ye kadar olan her bir saat, farklı bir Sosyal Paylaşım İkonu ile gösterilmiş ve çok sevimli bir hale getirilmiş. Üzerine arkadaşınızın ismini yazdırarak kişiye özel hale getirebileceğiz Kişiye Özel Sosyal Medya Duvar Saati ile hediye ettiğiniz kişinin her saate baktığında sizi hatırlamasını sağlayabilirsiniz. Bu şık duvar saatini dilerseniz Sosyal Medya ile içli dışlı olan sevgilinize de hediye edebilirsiniz.


Gizli Bölmeli Duvar Takvimi

Gizli Bölmeli Duvar Takvimi

Merak ve gizem, insanoğlunun karşı koyamadığı en büyük dürtülerinden biri! Gizemli, saklı ve gizli kalmış şeyler, her zaman insanlarda merak uyandırmıştır. Eskiden beri insanlar, kendilerine ait özel şeyleri başkalarının görmemesi için saklama gereği duymuşlardır. Bu ya, çok kıymetli takı, maden, para, mücevher, ya kişisel mektup, hatıra gibi şeyler olmuştur. Bu bahsettiğimiz şeylerin, ilginç doğum günü hediyeleri başlıklı yazımız ile ne ilgisi var diyebilirsiniz. Ancak görmekte olduğunuz Gizli Bölmeli Duvar Takvimi, hem duvarlarınıza ilginçlik katacak dekoratif bir ürün, hem de içerisine değerli eşyalarınızı koyabileceğiniz minik bir kasa! Ahşaptan yapılmış olan Gizli Bölmeli Duvar Takvim, üzerinde yer alan renkli düğmeleri ile günün tarihini değiştirebiliyorsunuz! Sevdiklerinize doğum gününde sıra dışı bir ürün hediye etmek isterseniz, Gizli Bölmeli Duvar Takvimi ilgi çekici olabilir.


orijinal hediyeler

Portatif Bükülebilen Kablosuz Led Işığı

Bu ürün sizlere, gece ışıklardan kimseleri rahatsız etmeden kitap okuyabilme keyfi yaşatacak, aynı zamanda daracık karanlık bir yere ışık tutabilme rahatlığını yaşatacak, belki de tamir etmek istediğiniz ufak tefek, yakından görmenizi gerektirecek bir takım keşif veya onarım faaliyetlerinizde size ışık tutacak kim bilir. Ya da el işi yapmaya çalışan, size çoraplar, kazaklar örmeye çalışan babaanneniz için faydalı bir alet olacak. Şu bir gerçek ki; bu 4 Adet LED ışığı önünüzü aydınlatacak portatif ışık çok işinizi görecek çok! Pil ile çalışan portatif ışık, bükülebiliyor ve ister boynunuzda, isterse bir yere tutturarak işlerinizi rahatlıkla yapabiliyorsunuz… Bu ürün de yine oldukça güzel ve iyi bir Doğum günü hediyesi olabilir.


sevgililer günü hediyesi

Tünel Ayna

Dünyaca ünlü pop starlar veya tiyatro sanatçıları, gösteri ve oyunlarından önce kendilerine ayrılmış bir odada, etrafında yüzlerce ışıl şıl aynanın karşısında makyajlarını yaparlar ya hani! Ben işte o aynaya bitiyorum. Sanatçının kendisini özel hissetmesi için sanırım, öyle bol ışıklı bir ayna tasarlanmış… Gerçi daha sağlıklı makyaj yapmaları ve kendilerini daha iyi görmeleri için olduğu kesindir de. Neyse şimdiki ürün, içerisinde bol ışık yansımasının olduğu özel bir çerçeve ayna! Siz de sevgilinizin kendisini özel hissetmesi için özel bir ayna arıyorsanız, buyurun! Sevgili için çok özel bir hediye olacağı kesin.


erkeğe sevgililer günü hediyesi

En iyi Komedyen Sertifikası

Sizi en bunalımlı anlarınızda gülümsetmeyi başaran, en sıkıntılı anlarınızda telefondaki bir sözü ile hayatınızı normale sokan ve hayatınızda sürekli neşeyi ve espriyi ustalıkla koymayı başaran yetenekli erkek arkadaşınıza, artık bu yeteneği için bir sertifika vermek şart oldu! Komik ve esprili bir sevgiliniz olduğunu düşünüyorsanız, gelin bu doğum gününde, bu sefer de sizin onu güldüre bileceğiniz şık ve güzel bir hediye verelim. Yılın en komedyen kişisi sertifikası! En komedyen kişi sertifikasında kişi kısmına erkek sevgilinizin ismini yazdırın ve onun bu komik yönünü ödüllendirin. Doğum günü için en güzel erkek hediyelerinden biri olacağını düşünüyorum.


İlginç Doğum Günü Hediyeleri

Bayana İlginç Doğum Günü Hediyesi & Pırlanta Kedi Kolye

Her defasında koynunuza usulca sokulan, kafasını omzunuza yaslayan, en önemlisi bundan müthiş bir şekilde keyif duyan ve sizden adeta bir “kedi” gibi şefkat ve sevecenlik bekleyen biricik aşkınıza, ilginç bir doğum günü hediyesi arıyorsanız, Pırlanta Kedi Kolye ile tanışmanızın zamanı gelmiş demektir! Divas Pırlanta’nın çılgın tasarımcıları, kimi zaman sevecen, kimi zaman hırçın ve kimi zamanda kıskançlık krizleri geçiren hanımlar için Pırlanta Kedi Kolyeyi tasarladı! Size de artık böyle ilginç ve bir o kadar da şık bu kolyeyi, kız arkadaşınıza doğum gününde armağan etmek düşer! Sıra dışı tasarım çizgisi bulunan Pırlanta Kedi Kolye ile ilgili detaylı bilgiler almak istiyorsanız “Satın Al” butonuna tıklamanız yeterli. Ayrıca sitemiz içerisinde yer alan diğer kolye modellerine de göz atmak isteyebilirsiniz: Bayan Kolye Modelleri


ilginç hediyeler

Dönebilen Şık Metal Resim Çerçeveleri

Bizim için oldukça önemli olan fotoğrafların sergilenmesi ve daha şık durması için, onları iyi bir resim çerçevesi içerisine koymak ve iyi bir yere asmak gerekir. Ancak çoğu zaman bu mümkün olmayabiliyor, neden mi? Mesela siz her an, oturma veya bakma açınıza göre fotoğrafları konumlandırmak ve doğru açıyla bakmak isteyebilirsiniz. Sabit resim çerçeveleri buna pek elverişli değildir. İşte tam bu noktada size önerim, şık bir metal çerçeveye sahip ve siz nereye dönmesini istiyorsanız, sağa sola, oraya dönebilen resim çerçeveleri imdadınıza yetişiyor. Oldukça güzel tasarlanmış resim çerçevelerini Sevdiklerinize hediye edip, onlarla en güzel anlarınızı, bu çerçeveler içerisinde sonsuza kadar yaşatabilirsiniz…


ilfinç hediye

Dekoratif Kitap şeklinde Saklama Kutusu

Evlerde ve ofislerde küçük çaplı ne kadar çok, ıvır zıvır eşyalar oluyor değil mi? Bulunduğunuz mekanın derli toplu gözükmesi için, saatlerce uğraşırsınız ama, gelişi güzel konmuş, üç tane kalem, bir kaç tane CD, faturalar, kumanda v.s. derken evler yine dağınık gösterir kendisini. Evinizde ve ofisinizde minik bir kütüphaneniz varsa, Kitap Şeklindeki bu saklama kutusu, kütüphanenizin bir elemanı gibi gözükecek ve ortamdaki ufak tefek ne kadar eşya varsa, hepsini içinde saklayacak.


ilginç hediye

Fermuar Kitap Ayracı

Kitap okuma alışkanlığının kazanılması süreç isteyen bir iştir. Yani malum; toplum olarak ne gazete, ne da kitap okumayı severiz. Belki bahsedeceğim mazerete bazılarınız katılmayacak ama, bence okumayı istediğimiz kitaplar da biraz bütçemizi sarsıyor açıkçası. Kitap okuma konusunda devletin biraz daha kitap fiyatlarının aşağı çekilmesi konusunu gözden geçirmesi gerekiyor. Elbette bu benim naçizane fikrim. Şimdi önereceğim ürün, şayet kitap okumayı seven biriyseniz ve kitap okuduktan sonra kaldığınız sayfa konusunda size yardımcı olmasını istediğiniz şık bir ayraç arıyorsanız, buyurun size fermuar şeklinde orjinal bir kitap ayracı…


ilginç hediye

İlginç Bilgisayar Ekran Süsleri

Ofis veya evdeki masaüstü bilgisayar ekranları için, harika ekran üstü süsler! Günümüzde her konuda insanlar bir tarz arayışında, yine insanlar sahip oldukları her objeyi kişiselleştirmek ve eşya ile bir aidiyet bağ kurmak istemekteler. Bunun en tipik örneğini ofis çalışanları arasında görebilirsiniz, ofis çay saatinde, herkesin kendine özel çay bardağı veya kupası bulunmaktadır mesela. Herkesin kendine özel kupasının olmasının tek nedeni, farklı olmaya çalışmak değildir elbette, sağlık ve hijyen daha başta gelen nedenlerdir. Ancak şahit olmuşsunuzdur mutlaka, ofisteki herkes cicili bicili bir kupa sahibidir. Yani her konuda tarz edinme çabasını en basit buralarda bile görebiliriz. Siz de Ofisinizdeki bilgisayar ekranına güzel süsler arıyorsanız önerebileceğim harika ekran üstü süsleri verdiğim linkten bulabilirsiniz. Orkideden tutun da, ekran üzerine dökülen bir kova su şekline kadar bir çok süs sizleri bekliyor.


hediye önerileri

1 YORUM

CEVAP VER