Sevgililer Günü Hediyeleri

sevgililer günü hediyeleri
14 Şubat sevgililer gününde, bayan ve erkek sevgiliye alınabilecek en güzel hediye fikirleri ile herkese kucak dolusu selamlar. Aktörlerimiz erkek ve bayan aşıklar olunca, ister istemez tavsiye edeceğimiz hediyeler daha çok aşk teması içeren hediyeler olmalı diye düşünüyorum. Aslında ben sevgililer günü hediyesi belirlemek konusunda, kendimi belli başlı kalıplar arasına sıkıştırma düşüncesinde değilim. Çünkü benim sevgililer günü için sevgilime alacağım hediye, üç aşağı beş yukarı herkesin, sevgilisine aldığı aynı tip ve birbirinin benzeri hediyeler olmak zorunda değil. Hediye seçme konusunda kendimi rahat ve özgür hissetmek istiyorum. Ancak bir yerde sevgilisine hediye seçmek için bu siteyi ziyaret eden okuyucunun beklentilerine de cevap vermek zorunda hissediyorum kendimi. Çünkü diğer türlü; bu yazıyı bir sinema filmi gibi düşünecek olursak ve filmimizin afişi, “Sevgiliye Sevgililer günü hediyesi seçmek” şeklindeyse, izleyici filmin afişine inanıp, aşk filmi izlemek için sinema bileti almış ve bu salona girmiş ise, o izleyiciye macera filmi izlettirmeye çalışmak haksızlık olur diye düşünüyorum. Okuyucuyu bu durumda aldatmamak gerekir diye düşünüyorum. Konuyu fazla uzatmadan ve seyirciyi fazla sıkmadan, hemen sevgililer günü hediyelerimize geçelim dilerseniz. Bu arada dilerseniz, sevgililer günü için erkek hediyeleri ile sevgililer günü için bayan hediyelerine ayrı ayrı bakabilirsiniz.

İlgi Çekici Sevgililer Günü Hediyeleri


Sevgililer günü hediyeleri

Kişiye Özel Madalyon

Sevgililer gününde, sevgilinizi veya eşinizi şık tasarımı ile dikkat çeken, orijinal bir madalyondan hemen hemen hiç ayırt edilemeyen ve kişiye özel hazırlanabilen bu güzel madalyon ile ödüllendirmek, sevgililer günü için iyi bir hediye fikri olabilir. Bildiğiniz gibi madalyon, bir kulvarda veya yarışta başarılı olmuş kişilere verilir. Elbette sevgiliniz hiçbir şey için yarışmıyor, ve bu madalyonu da bir yarışın birincisi olarak almayacak ama aslında hayatın kendisi bir rekabet ve yarış. Eşiniz veya sevgilinizin, şu ana kadar sizin için göstermiş olduğu fedakarlıklar ve emekleri göz önünde bulundurduğunuzda sanırım artık bir madalyonu hak etmiştir. Sevgililer günü için sevgilinize yıllar yılı, büyük bir onur ve gurur ile saklayabileceği güzel bir hediye vermiş olacaksınız.

14 Şubat Hediyeleri

istiridye Kolye Seti

Doğal taşların insanlar üzerindeki negatif enerjiyi aldığı yönünde bir çok yayın okuduğumu hatırlıyorum. Doğal taşlar içerisinde İnci taşlar ile ilgili ise bir çok efsane okuduğumu biliyorum. Mesela bir inanışa göre, inci içerisinde sihirli ve insanı koruyan bir gücün gizlendiği ve o kişinin tüm hayallerini ve rüyalarını gerçekleştirdiği şeklinde bir inanış vardır. Bu tip inanışlarınız var mıdır bilemiyorum ama, şimdi önereceğim sevgililer günü hediyesi, bayanların takı merakına fazlası ile cevap verecek harika bir inci küpe seti. Dünya’nın en değerli akoya incisi gerçek istiridye içerisinde ve 925 ayar gümüş ile süslenmiş olarak bayanların beğenisine sunuluyor. Bu ürün aynı zamanda, tasarımı tescillenmiş özel bir kadife kutusu içerisinde satılmaktadır. Bayan sevgilisine biraz pahalı ama tasarım ve kullanım açısından oldukça şık ve zarif bir hediye arayanlara tavsiye edebileceğim harika bir ürün. Eminim bayan sevgiliniz, bu hediye ile kendisini sevgililer gününde çok özel hissedecektir.

sevgililer günü hediyeleri

Sevgiliye Özel Hayatımın Anlamısın Hediye Sepeti

Sevgililer günü hediyesi olarak bayan sevgilinize romantik bir hediye sepeti, hediye etmeyi düşünür müsünüz? Özenle süslenmiş kalp kutuya sahip ve içinde; seni seviyorum mesajlarınızı etkili bir şekilde kendi cümlelerinizle anlatabileceğiniz sürpriz mesaj şişesi, 365 adet kalpli kartlarda yazılı romantik aşk sözleri, kalp şeklinde çikolatalar, gül yaprakları ve Seni Seviyorum yazısının olduğu kalp bir yastık bulunuyor. Sevgiliye Özel Hayatımın Anlamısın Hediye Sepeti, kırmızı renkli tülle sarılarak en romantik halinde bayan sevgiliniz için hazırlanmış durumda. Hediyeniz içine eklemek istedikleriniz için rulo mesaj kağıdı için, siparişiniz sırasında hediye notunuzu da eklemeyi unutmayınız.

Hediye Romantik Duvar Saati

Her ne kadar günümüzde çok fazla kullanılmasa da, köstekli saat hala eski cazibesini ve şıklığını koruyor. Zamanı öğrenmek için kolumuzda saat taşımamıza bile artık hiç ihtiyaç yok, çünkü cep telefonları, bilgisayarlar, araç içi dijital saatler, televizyonlar zamanı bize haber veriyor. Ancak yine de nostaljiden vazgeçemeyenler için, özel kutusu içerisinde köstekli saati, sevgililer gününde erkek sevgiliniz için hediye edebileceğiniz bir ürün. Sevgiliniz bu saati hem bir aksesuar olarak kullanacak hem de yıllar yılı bu hediyenizi asla unutmayacaktır. Bu ürünü aynı zamanda erkek sevgilinizin doğum gününde de hediye edebilirsiniz. Krom kaplı ve özel kutusu içerisinde köstebek saat sevgililer gününün dikkat çekici hediyelerinden.

Erkeğe sevgililer günü hediyesi

Kişiye Özel Çakmak

Sevgilinize 14 şubat sevgililer gününde, 100 kaliteli beyaz sayfadan oluşan ve üzerinizde sevgilinizin isminin yazılacağı, kurdeleli ve tokalı şık bir defter hediye etmek de yine düşünülmesi gereken bir hediye seçeneği. Belki de, sevgiliniz ile geçirdiğiniz en önemli anları, sevgiliniz bu deftere günlük olarak kaydedecektir. Bence sevgililer günü için bayan sevgilinize alınabilecek kişiye özel ve çok güzel bir hediye. Sevdiğiniz birine, “kişiye özel hediye” aldığınızda, bu hediyenin yeryüzünde bir benzeri daha yoktur. Hediyeniz sadece hediye ettiğiniz kişiye özel düzenlenmiştir. Kişiye özel hediyeler ömür boyu hatıra olarak saklanabilecek, çok anlamlı hediyelerdir.

komik sevgililer günü hediyeleri

Kişiye Özel Portre Karikatür

Sevgililer günü hediyeleri için size güzel bir hediye tavsiyesinde daha bulunacağım. Sevgililer günü hediyeniz hem komik hem de çok güzel mesaj içeren bir hediye olsun ister misiniz? Erkek arkadaşınıza hayal gücü ve muhteşem çizimi ile Ona özel bir karikatür hediye etmek ister misiniz? İstediğiniz şekilde hayal gücünüzü kağıda karikatür olarak yansıtabileceğiniz bu özel armağan ile sevgililer günü hediyem farklı olsun ve değişik bir hediye olsun diye aklınızdan geçiyorsa ilginizi çekebilir. Artık sevgilinizle birlikteyken gülmek için bahane aramanıza gerek kalmadı. Çünkü sizi gülmekten kırıp geçirecek Kişiye Özel Karikatürünüz ile masanız eskisinden çok daha renkli olacak.

sevgililer günü hediyeleri

Kişiye Özel Resimli ve Mesajlı Duvar Saati

Sevgililer günü hediyelerinden bir diğeri, sevgilinizin ve sizin isimlerinize özel ve yine sizin anlamlı ve özel mesajınızı taşıyacak olan şık bir duvar saati. Kişiye özel hediyelere şahsen bayılıyorum ve çok önemli buluyorum. Gerçekten de isme özel veya kişiye özel bir hediye, diğer klasik hediyelerin yanında açık ara önde ve özel oluyor. Çünkü adı üzerinde, kişiye özel hediye! Kişiye özel hediye, hediye alacak kişiyi inanılmaz derecede özel hissettirir. Kişiye özel hediye, üzerinde size ve sevgilinize dair izler taşıdığı için daha kıymetli hediye türüdür. Yıllar da geçse, ömür de bitse bu aşk bitmez diyecek kadar iddialıysanız Özel bir malzemeye sahip Kişiye Özel Fotoğraf ve Mesaj Baskılı Duvar Saatinin üzerine sevgiliniz ile mutlu bir fotoğrafınızı, üzerine de sevginizi ifade eden cümlenizi bastırın. Ortaya resimlerdeki gibi çarpıcı, bir o kadar da anlamlı bir hediye çıksın. Sevgilinize bu hediyeyi anlamına layık bir şekilde sunmak ise işin size kalan tarafı. Kişiye Özel Fotoğraf ve Mesaj Baskılı Duvar Saatinin üzerine basılan fotoğraf ve mesaj sublimasyon baskı tekniği ile hazırlanır.

ilginç sevgililer günü hediyeleri

LED Işıklı Kitap Okuma Gözlüğü

Filmlerde çok sık rastladığımız bir sahne vardır bilir misiniz, boğulma tehlikesi geçirmiş güzel bir genç kızın üzerine, meraklı onlarca kişi toplanır ve derken o kalabalığı yarıp gelen, yakışıklı ve genç bir adam şu klişe lafı söyler; “Açılın ben Doktorum!” O doktorun havası, belki bir başbakanın veya çok ünlü bir pop starın havasından daha fazladır o an! Minik bir senaryo yazdıktan sonra, sevgililer günü hediyelerinden bir diğeri, isme özel ve arkasında güçlü led ışığı olan, özel bir tükenmez kalem. Belki de henüz Tıp fakültesinden yeni mezun bir doktor adayı sevgiliniz vardır kim bilir. Kişiye özel kalem yine güzel bir sevgililer günü hediyesi olabilir.

Sevgililer günü için romantik hediyeler

Adını Kumlara Yazdım

Sevgilinizin adını daha evvel gerçek kumlara hiç yazamadıysanız, işte size ön prova olarak hazırlayabileceğiniz adını kumlara yazdım çerçevesi. Günümüzde artık sosyal paylaşım sitelerinde yer almayan kişileri, amiyane tabiri ile orman adamı veya dünyadan bihaber olarak görmekteler. Bu çağda yaşıyorsan, sosyal ağlar içerisinde en meşhur olanlarından mutlaka bir Facebook sayfan ve Twitter profil hesabının olması gerekir. Yoksa sen, kaba tabiri ile asosyal bir kişisin. Hal böyle olunca mutlaka sizin ve sevgilinizin facebook veya twitter hesabı vardır veya belki de siz sevgiliniz ile bu sosyal ağlar sayesinde tanışmış ve bir ilişkiye başlamışsınızdır. Dolayısı ile bayan sevgiliniz için bu sevgililer gününde ilginç bir hediye seçmek isteyebilirsiniz. Bayan sevgilinize, yüzyılın en iyi twitter profil sayfası sertifikasını hediye etmek isteyebilirsiniz. Sertifikaları aşağıda bulabilirsiniz.

sevgililer günü için romantik hediyeler

Aşkını Ağaçlara Kazıdım Çerçeve

Sosyal ağlardan ve Twitter’dan bahsedip de, Facebook’tan bahsetmemek haksızlık olur herhalde. Sevgilinizi ilk defa, facebook profilinden görüp etkilenmişseniz ve onun kalbini yoğun bir çaba ile yine facebook üzerinden kazanmışsanız, sizi tanıştıran facebook’a bir teşekkür borçlusunuz artık. Facebook’a teşekkür edemeyebilirsiniz ama sevgilinizin en güzel fotoğrafını sizi tanıştıran facebook profili şeklinde ve özel çerçevesi içerisinde, sevgilinize hediye edebilirsiniz. Sevgililer günü için bayan sevgilisine hediye düşünenlere, hem esprili hem de orijinal, güzel bir hediye olur sanırım.

sevgililer günü hediyeleri

Sevgililer Gününe Özel Yılın Sevgilisi Sertifikası

Onunla tanışacağınız ilk günün sabahını hatırlıyor musunuz? Nasıl bir heyecan duymuştunuz, dolabınızdan onlarca kıyafet denediniz, o olmaz bu olmaz diye, ya bir aksilik olur da görüşme yerine gelemezse diye hafif de bir telaşınız vardı aynı zamanda. Sonra görüşme yerine gittiniz o üç beş dakika size bir ömür gibi geldi. Ne zaman gelir diye, saatinizi kontrol ettiniz sürekli. Derken o çıkageldi ve kanlı canlı karşınızda duruyordu, heyecandan kalbiniz yerinde fırlayacak gibi oldu. Sonra ikinci buluşma, üçüncü buluşma… Şimdi sayısını hatırlayamıyorsunuz ama değişmeyen bir şey var ki, siz sevgilinizi aynı heyecan ve her geçen gün artan bir aşkla seviyorsunuz. Sevgililer günü hediyelerinden özel bir hediye bakıyorsunuz ama hangisi? Bence yıllar sonra sizin ve sevgiliniz için güzel bir hatıra olabilecek Yılın Sevgilisi Sertifikasını sevgililer günü hediyesi olarak düşünebilirsiniz.

Kalbimin Tapu Senedi

14 Şubat Sevgililer Günü hediyesi seçenekleri arasında bir hediye var ki, sevgilinizi inanılmaz derecede duygulandıracak ve mutlu edecek ve çok büyük anlamı olan bir hediye. Tamamen sizin mesajınızdan oluşacak özel çerçevesi içerisinde Kalbimin Tapu Senedi. Bildiğiniz üzere, gökyüzünde birbirinden farklı milyarlarca yıldız var, tıpkı yeryüzündeki insanlar gibi. Yıldız kelimesi uzay ile ilgili bir terim olmasına rağmen, insanlar bu kelimeye farklı anlamlar yüklemişlerdir. Yıldız tabiri bir konuda, en başarılı ve en değerli kişiler için kullanılır. Sizde 14 Şubat Sevgililer günü için erkek sevgilinize bu duygu yüklü ve kendi ifadelerinizden oluşan şık sertifikayı hediye edebilirsiniz. Kalbimin yıldızı sertifikası, en güzel sevgililer günü hediyelerinden biri.

sevgililer günü hediyeler,

Sevgililere Özel Resim Çerçevesi

Hayatımız o kadar hızlı akıyor ki, bir çok ortamda fotoğraf çektiririz, bir çok yerde anımız olur ve her zaman bu fotoğrafları çerçeveletme imkanına sahip olmayabiliriz. Hele hele şık bir çerçeve yaptırmak istediğiniz bir fotoğraf için, bir dünya para ödemek zorunda kalırız. Şimdi size fiyatı açısından sizi zorlamayacak ve mıknatıs özelliği ile üzerinde 8 adet fotoğraf taşıyabilen fotoğraf askısından bahsedeceğim. Çelik kablosu ve mıknatıs özelliği ile evinizin ve iş yerinizin istediğiniz yerine bu ürünü asabilirsiniz. Bu hali ile sevdiğiniz 8 tane fotoğrafı ve o fotoğraftaki sevdiklerinizi her şekilde görme şansınız olacak. Alternatif ve değişik sevgililer günü hediyesi düşünenlere bu ürünü tavsiye ederim.

14 Şubat için Hediyeler

Sevgiliye Özel Konuşan Kalpler Kupa Bardak

Size özel aşk dolu sevgililer günü mesajlarınızla hazırlatabileceğiniz ve üzerinde sevgilinizle birlikte çektirmiş olduğunuz hatıra dolu bir fotoğrafınızla kişiye özel hale gelecek son derece anlamlı bir hkupa bardak karşınızda! Romantizmin tavan yaptığı bu özel kupa, sevgililer günü için erkek ya da bayan sevgiliye alınabilecek farklı ve güzel hediyelerden. 8 x 10 cm. boyutlarındaki seramik üzerine kaliteli bir baskı ile hazırlanan çay/kahve kupası, keyfinize keyif katmaya geliyor. Kaynar suda yıkanmadığı sürece, üzerindeki karikatür baskı zarar görmüyor.

sevgililer günü hediyeleri

Seni Her Şeyden Çok Seviyorum Aşk Kulesi

4 kalp kutudan hazırlanan ve içerisinde oldukça romantik hediyelerin oluşturduğu aşk kulesi ile sevgilinizi çok mutlu edebilirsiniz. Bunun dışında bayan sevgiliniz şal kullanmayı seven ve sürekli olarak şal aksesuarı kullanan bir bayan ise, onu sevgililer günü için inanılmaz güzel bir hediye bekliyor. Aslında şal kullanmayan bayan pek yoktur ancak, diyelim ki; şal kullanmayı düşünmeyen bayan bir sevgiliniz var, buna rağmen bu şalı görünce fikri değişecektir. Çünkü bu şalı diğerlerinden farklı kılan tarafı sevgilinizin ismini veya isminin baş harflerini taşıyacak olmasıdır. Sevgilinize 14 Şubat sevgililer günü için sürpriz bir hediye bakıyorsanız, isme özel şal aradığınız hediye olabilir. Hem sevgilinizi soğuktan koruyacak hem de, şıklığına şıklık katacak harika bir ürün. Sevgiliniz uzun yıllar bu şalı kullanacak ve sürekli sizi hatırlayacaktır.

sevgililer günü için hediye

Çiftlere Özel Fantezi Hediye Seti

Tek düze devam eden evlilik hayatınıza renk ve heyecan katmak için yapacağınız ufak değişiklikler sizi bu durgunluğun içerisinden çıkartabilir ve ilişkinizin başladığı o fırtınalı; belki de deli dolu günlerinize geri döndürebilir. Sevgililer günü için eşinize güzel ve sürpriz bir hediye bakıyorsanız, Çiftlere Özel Fantezi Hediye Seti ilginizi çekebilir.

sevgililer günü hediyeleri

Kişiye Özel Film Şeridi Yastık

Aşkınızı şık bir yastık üzerinde ebedileştirmek ister misiniz? 3 fotoğrafınıza ve sevgilinizle birlikte isimlerinize özel olarak hazırlanacak bu şık yastık ile, kız arkadaşınıza evinde gururla sergileyebileceği en anlamlı hediyelerden birini verebilirsiniz. 14 Şubat Sevgililer günü için, erkek sevgilisine uygun fiyatlı hediye arayanlara önerebileceğim bir diğer hediye Kişiye Özel Film Şeridi Yastık. Gerçekten de bunu ısrarla söylemeye çalışıyorum, hediyenin büyüğü küçüğü olmaz diye. Önemli olan özel günlerde sevdiklerimizi hatırlamaktır. Hediyeye ne kadar para ödediğimizin hediyeyi alan kişi tarafından pek de önemi yok! Görmüş olduğunuz yastık da sevgililer günü için bir sevgilinize alabileceğiniz güzel hediyelerden biri.

sevgililer gününe özel hediyeler

Kalp Kutuda Fotoğraflı Çikolatalar

Sevgililer gününde biricik aşkınıza lezzetli çikolatalar yedirin, ağzından romantik sevgi dolu cümleler eşliğinde bal damlasın:) Üzerinde size özel fotoğraf baskısının yer alacağı Kalp Kutuda Fotoğraflı Çikolatalar bu sevgililer gününün en lezzetli hediyesi. Günlük olarak taze çikolatalardan hazırlanan çikolataları yemeğe kıyamayacaksınız! Sevgililer günü için en güzel hediyelerden biri olan çikolatalar tülle sarılmış kalp kutu içerisinde geliyor. Dışı çok şık, içi ise enfes çikolata lezzetlerinden oluşan bu özel armağan fotoğraflarınız ve isimlerinizle birlikte hazırlanıyor.

sevgiliye anlamlı sevgililer günü hediyesi

Kadife Kutusunda Resim ve Mesajlı Plaket

Sevgilinize şiir gibi bir hediye vererek hem gururunu okşayın, hem de Ona sevginizi kalıcı bir armağanla en güzel şekilde hissettirin. Kişiye özel olarak hazırlanacak Plaket üzerine size özel bir fotoğraf, duygu dolu mesajlarınız ve isimlerinizi yazdırabiliyorsunuz! Sevgililer günü için yine uzun yıllar saklanabilecek en güzel kişiye özel hediyelerden bir diğeri, Kadife Kutusunda Resim ve Mesajlı Plaket! Sizin ve sevgilinizin en güzel fotoğraflardan biriyle hazırlanacak bu özel plaket sevgilinize kalbinizden gelen en güzel mesajınızı ve isimlerinizi yazdırabilirsiniz. Hem dekoratif, hem de çok anlamlı sevgililer günü hediyesi. Erkek arkadaşınızın veya eşinizin masasını süsleyecek çok anlamlı sevgililer günü hediyelerinden…

bayana sevgililer günü hediyesi

Kişiye Özel Makyaj Aynası

Bayan sevgiliniz için alınabilecek en iyi hediyelerden bir diğeri de, onun en fazla kullandığı kişisel eşyaların başında gelen, makyaj malzemelerine yönelik bir ürün hediyesi olabilir. Örneğin, üzerinde sevgilinizin isminin nakışla işleneceği şık bir makyaj malzeme çantası. Kişiye özel makyaj malzemesi çantası, 14 Şubat sevgililer günü için veya sevgilinizin doğum günü için, bir bayana alınabilecek en güzel ve sürekli kullanabileceği şık bir hediye olur düşüncesindeyim. Sevdiğiniz birine, “kişiye özel hediye” aldığınızda, bu hediyenin yeryüzünde bir benzeri daha yoktur. Hediyeniz sadece hediye ettiğiniz kişiye özel düzenlenmiştir. Kişiye özel hediyeler ömür boyu hatıra olarak saklanabilecek, çok anlamlı hediyelerdir. Sevdiklerinize orijinal, ilginç ve farklı bir hediye vermek isterseniz Kişiye Özel Hediye tercih edebilirsiniz. Seçtiğiniz hediyenin özelliklerine göre sevdiğinizin resmini, adını, istediğiniz bir yazıyı vs. ekleterek aldığınız hediyeyi daha güzel ve özel bir hale getirebilirsiniz.

Harf Çikolata

Seni Seviyorum Çikolatası

Sevgiliye ne hediye alınmalı sorusuna cevap, seni seviyorum çikolatası. Aslında ne kadar hoş bir başlık attım öyle. 9’lu, 16’lı ve 25’li çeşitleri ve altın sarısı özel kutusu üzerinde el değmeden üretilmiş olan sütlü madlen çikolata ve en önemlisi her bir çikolatanın üzerinde aşkınıza onu ne kadar çok sevdiğinizi sizin adınıza defalarca söyleyen “Seni Seviyorum” cümlesi. Sevgililer günü için veya doğum günü için almış olduğunuz bir hediyenin yanında yani ona ek olarak, bu çikolata bence çok iyi ve anlamlı bir hediye olacaktır.

sevgililer günü hediyesi ne alınır

Seni Düşünüyorum Aşk Yastığı

Hani biz Türklere özgü bir sözü vardır ya, “Bir yastıkta kocayın…” diye! Kocayın kelimesi ile, uzun yıllar evliliğiniz devam etsin, birlikte yaşlanın, aileniz büyüsün, nüfusunuz artsın anlatılmak istenir. Sevgililer günü hediyeleri önerilerimden bir diğeri, erkek veya bayan yastık kılıflarından birinin fikrinde, yan tarafındaki sevgili var. Sevgililer günü için eşine veya sevgilisine sürpriz ve anlamlı bir hediye düşünüyorsanız, seni düşünüyorum yastık kılıfları ilginç ve güzel bir sevgililer günü hediyesi olur.. Sevgilinizi yanınızdayken bile özlüyor musunuz? Uykunuzda bile aklınızda hep sevgiliniz mi var? Seni Düşünüyorum Yastık Kılıfı ile O’nu ne kadar sevdiğinizi ifade edebilirsiniz. Düşünce baloncuğu oluşturacak şekilde tasarlanan Seni Düşünüyorum Yastık Kılıfına başınızı koyduğunuz anda yanı başınızdaki sevgiliniz gece boyu aklınızdan ve rüyalarınızdan çıkmayacak. Seni düşünüyorum yastıkları ile rüyanızda O’nu gördüğünüzü bilen sevgiliniz bir bebek gibi huzurlu uyuyacak.

Erkek sevgiliye Hediye

Kişiye Özel Theorie Mavi Gömlek

Erkeğe alınabilecek en güzel hediyelerden biri gömlektir. Hele hele bu gömlek bir de marka ve kişiye özel bir gömlek olursa o zaman hediyenizin kıymeti bir o kadar artar. Görmekte olduğunuz ürün, Theorie marka mavi renk bir gömlek. Özellikle mavi renk gömlek koymak istedim. Çünkü erkeklerin en fazla tercih ettiği gömlek rengi mavidir. Bu özel gömleğin yakasına, erkek sevgilinize iletmek istediğiniz özel mesajınızı ve gömleğin koluna ise, onun baş harflerini nakış ile işlettire bilirsiniz. Nakış ile işlenmiş olan bu özel gömlek bir erkeğe alınabilecek en anlamlı ve en özel sevgililer günü hediyelerinden. Sevgilinize doğum gününde de hediye edebileceğiniz, tamamen kişiye özel bir gömlek… Eğer ona özel ve anlamlı bir hediye vermek istiyorsanız hemen bir kişiye özel gömlek siparişi vererek, üzerinde ona olan sevginizi anlatan ve sadece ona özel bir hediye alın. Gömleğin yakasına istediğiniz mesajı, sağ manşetine ve gömlek cebine de isim ve soy isim baş harflerini yazdırabilir, ömür boyu saklayacağı şık bir hediye verebilirsiniz.

Sevgiliye Hediye Ne AlınırSeni Düşünüyorum Aşk YastığıSevgiliye Hediye
Sevgililer günü hediyeleriSevgiliye Özel HediyeSevgililer günü hediyesi
Sevgililer günü hediyesi erkek içinSevgililer günü hediyesisevgililer günü hediyesi
14 Şubat Sevgililer Günü HediyeleriErkeğe sevgililer günü hediyesiSevgililer günü hediyelerisevgililer günü hediyesiSevgililer günü hediyeleriBayan sevgili için sevgililer günü hediyelerien güzel sevgililer günü hediyesiSevgililer günü hediyeleri
sevgiliye alınabilecek hediyeler

CEVAP VER