Sevgiliye Özür Hediyeleri

Sevgiliye özür dileme hediyeleri
Yaptığınız bir yanlıştan dolayı sevgiliniz sizi terk ettiyse ve ilişkinizin bu şekilde bitmesine gönlünüz asla razı gelmiyorsa, şimdi kolları sıvama zamanı. Sevgilinizin gönlünü yeniden kazanmak, O’nunla barışmak, tekrar gözüne girmek, kalbini yeniden fethetmek için eskisinden çok daha yoğun bir şekilde sevgilinize olan aşkınızı-bağlılığınızı göstermeniz gerekiyor. Gerçekten de herhangi bir nedenle sevgilinizin kalbini kırıp, O’nu üzdüyseniz, ahlar vahlar çekmek yerine, kız arkadaşınızın kalbini geri kazanmanın yollarını araştırmak, yapılabilecek en doğru şey! Konumuzun ilerleyen bölümlerinde daha detaylı göreceğiniz üzere, sevgilinizin sizi affetmesi ve geri dönmesi için yapılabilecek en etkili şey; O’na özrünüzü gösterecek romantik hediyeler almaktır. Çünkü, sevgilinize üzerinde “Seni deliler gibi çok seviyorum aşkım. Çok özür dilerim…” hediye notuyla postalanan romantik bir hediye, O’nunla telefonda ya da yüz yüze yapacağınız özür konuşmasından daha etkili olacaktır. Eğer sevgilinize mükemmel bir özür konuşması hazırladıysanız ve karşısına geçip “Bana bir şans daha ver, çünkü seni çok seviyorum” türünden bir konuşma yapacaksanız, bu etkileyici konuşmayı romantik hediyelerle mutlaka desteklemelisiniz! Çünkü bu şekilde hem konuşmanızı daha samimi ve doğal bir havaya sokacak, hem de sevgilinizin  kırılmış kalbini biraz daha yumuşatmış olacaksınız. Ayrıca romantik hediyelerle desteklediğiniz konuşma, sevgilinizin duygu dünyasında daha kısa sürede sonuç verecektir. Peki, sevgilinize karşı yaptığınız hatayı bir nebze de olsa hafifletecek, O’na karşı hatanızı telafi ettirecek, bağlılığınızı ve sevginizi gösterecek, kırgınlığı mutluluğa dönüştürecek ve “Özür dilerim, beni affet” masajı taşıyacak hediyeler hangileri? Sevgilimizden etkileyici bir şekilde özür dilemek için O’na hangi hediyeleri alabiliriz ya da O’nı ikna edecek neler yapabiliriz? Kız Arkadaşımızdan özür dilemek için hangi hediyeleri vermemiz gerekiyor? Şehvet kurbanı olup, büyük bir hata yapıp aldattığımız eşimizden ne şekilde ve hangi hediyeler ile özür dileyebiliriz? Aldatılan kadının gönlünü kazanmak için hangi hediyeler verilebilir? Erkek arkadaşınızın kalbini geri kazanmak için erkeğe alınabilecek romantik hediyeler hangileri? İşte tüm bu sorulara cevap olabilecek, erkeğe ve kadına alınabilecek en romantik özür dileme hediyeleri şimdi burada.

Sevgiliye Alınabilecek Özür Dileme Hediyeleri


Sevgiliye özür dilerim hediyeleri

Çok Üzgünüm Beni Affet Emoji Yastık

Sevgilinizden nasıl etkileyici bir biçimde özür dileyebileceğinizin romantik yollarını aşağıda adım adım bulabilirsiniz. Şimdi ise dilerseniz, sevgilinize özrünüzü daha somut bir şekilde gösterebileceğiniz romantik hediyelere geçiş yapalım. Kız ya da erkek hiç fark etmez, sevgilinize sürpriz ve romantik hediyeler vererek O’nun kalbini geri kazanmaya ne dersiniz? Birbirinden etkileyici özür hediyeleri sevgilinizi ne kadar sevdiğinizi O’na kanıtlayabilecek, kırılan kalbini en güzel şekilde tamir edeceksiniz. İşte sizin için seçtiğimiz, sevgilinize sizi affetmesi için verebileceğiniz ve O’na adeta barışma teklifi olarak sunabileceğiniz en etkileyici romantik hediye fikirleri…


özür dilerim hediyesi

Mesajlı Çikolatalar

Hadi gelin bu krizi tatlıya bağlayalım. Sevgilinizden özür dilemek için, mesajlı çikolatalardan yararlanmaya ne dersiniz? Uygun ve hesaplı fiyatı ile mesajlı çikolatalar, kız arkadaşınızın kalbini yeniden fethetmeniz için size çok ama çok yardımcı olacak! Üzerine “Bilirsin affetmek gibi büyüklük yok. Ben bir hata yaptım ve affına sığınıyorum Aşkım.. Lütfen affet beni…” tarzında bir mesaj yazdığınızda, bundan etkilenmeyecek bir kadın yok!


Özür hediyeleri

Seni Her Şeyden Çok Seviyorum Aşk Kulesi

Unutmayın ki, sevgilinize bir özür borçlusunuz! Bunun artık lamı cimi yok! Önemli olan sevgilinizin kalbini geri kazanmak ve yeniden eski güzel günlere dönmenizi sağlamak! İşte bu uğurda yapabileceğiniz harika bir sürpriz hediye! Sevgilinize 4 kalp kutudan oluşan ve üzerinde seni her şeyden çok seviyorum yazısının yer aldığı; içinde ise, en romantik hediyeliklerin bulunduğu AŞK KULESİ armağan edebilirsiniz. Aşk Kulesini sizin için özel kılan bir diğer önemli tarafı ise; içerisinde yer alan 365 adet aşk mesajı sözleri! Hem göz dolduran, hem de çok büyük bir ihtimal sevgilinizin gönlünü yeniden kazanabileceğiniz Aş Kulesi, sevgiliye özür hediyesi olarak takdim edilebilecek en iyi armağanlardan biri.

sevgiliye özür dilerim hediyeleri

Eşeklik Ettim Lütfen Beni Affet 

Sevgilinize o kadar dil döktünüz, ciddi bir şekilde yalvarıp yakardınız ama O’nun kalbini yumuşatmayı bir türlü başaramadıysanız, o halde biraz daha mizah ögeleri içeren hediyelere göz atmakta yarar var! Şık ve üzerinde “I Love You” yazılı bir hediye kutusu içerisinde, 1 adet eşek oyuncak peluş, “Eşşeklik ettim beni affeder misin?” yazılı leziz kurabiyeler, aynı şekilde yazılı rulo şeklinde kırmızı bir not kağıdı ve kalpli sembolü bulunan romantik bir havlu bulunuyor. Üzeri tüllerle sarılarak son derece etkili birhediye sepeti haline getiriliyor. Ayrıca isterseniz kırmızı kağıda siz istediğiniz kendi Özür Sözlerinizi yazdırabiliyorsunuz!


sevgiliye özür dilerim hediyesi

Seni Seviyorum Mesajlı Sevgiliye Özel Hediye Kutusu

Bir hatanızdan dolayı, size çok kızgın olan bir kadına kalbini yumuşatacak özel bir hediye arıyorsanız, içerisinde şirin hediyeliklerin olduğu ve ilk görüşte kalbini ısıtacak sımsıcak bu hediye sepetine ne dersiniz? İçerisinde peluş ayıdan, çikolatalı bonbonlara kadar aşk dolu romantik hediyeliklerin yer aldığı Sevgiliye Özel Hediye Kutusu, hem bir özür dileme hediyesi, hem de sevgililer günü için de düşünülebilecek en ideal hediyelerden biri. Sevgiliye Özel Hediye Kutusu, kız arkadaşınıza verebileceğiniz hem romantik, hem de çok şirin bir hediye seçeneği. Sevgilinizin gönlünü ısıtacak en romantik hediyeler göz alıcı bu hediye kutusunda toplandı. İçerisinde kalp baskılı şık bir seramik kupa bardak, hanımların değim yerindeyse bayıldığı şirin ayıcık oyuncak, “Seni seviyorum” baskılı kalpli yastık, çikolatalı bonbonlar bulunuyor.


Sevgiliye özür mesajları

SENDEN ÖZÜR DİLERİM Sözleri

Bir kalp kutu düşünün ki, içerisinde af dilemenizi sağlayacak 100 farklı özür mesajı olsun! Üstelik bu sözlerin tamamı da sevgiliye yönelik sözler olsun! Kırmızı renk Kalp Kartlara yazılı olan ve her biri farklı romantik sözlerden oluşan Sevgiliden Özür Dileme Mesajları ile hem sevgilinize olan aşkınızı 100 farklı özür sözü ile göstermiş olacak, hem de kim bilir belki de affedilmenizi sağlayacaksınız! Merak edenler için bir kez daha yenilemekte yarar var; Bu kalp kutu içerisinde tamamen birbirinden farklı tam 100 adet “Özür Dilerim” mesajı yer alıyor. İster tek başına bir özür hediyesi olarak verin; isterseniz de kendi hazırlayacağınız hediye sepeti içerisine Özür Dilerim Sözlerinden serpiştirin. Gerisi size kalmış:)

Özür dilerim hediyesi

Dev Peluş Eşek Oyuncak 50 Cm

Aslında sevgilinize karşı işlemiş olduğunuz kabahat için dilim varmıyor söylemeye ama ben yine de içimde tutamayacağım;”Kabul edelim ki bir eşşeklik yaptınız” Şimdi gelin ayıklayın pirincin taşını:) Bazı anlarda sevgilinizle duygusal bir konuşma yapmak yerine, işi espriye, gırgıra vurmak çok daha iyi olabilir! Belki sevgilinizi güldürebilirseniz, sizi affetmesini de böylece sağlayabilirsiniz. İşte sevgilinizi sinirli ve kızgın anında güldürebilecek özür hediyesi: 50 Cm. boyunda Peluş Eşek Oyuncak! Sevgilinize eşeklik yaptığınızın esprili bir şekilde gösterebileceğiniz Peluş Eşek Oyuncak ile kendinizi affettirme olasılığınız da bir hayli yüksek!

Özür Dilerim Hediyeleri

Kalbimin İnci Tanesine Hediye Sepeti

Kalbimin İnci Tanesine Hediye Sepeti içerisinde yer alan romantik hediyelerle, kalbi kırılan ve birazcık da sizinle ilgili hayal kırıklığı yaşayan bayan sevgilinize, son derece güzel bir hediye verebilirsiniz. İçerisinde yer alan kırmızı renk mektup kağıdı içerisine, Sizi affetmesi için gönlünüzden gelen ve sevgilinizi etkileyecek özür mesajlarınızı yazdırabiliyorsunuz! Hem göz kamaştırıcı, hem de bayanları hoşnut bırakacak şık ve romantik hediyelerin yer aldığı Kalbimin İnci Tanesine Hediye Sepeti içerisinde, Seni Seviyorum Çikolataları, 100 Adet Seni Seviyorum Çünkü şöyle şöyle nedenlerim var sözleri, İstiridye İçinden Çıkan İnci Kolye ve daha bir romantik süsler yer alıyor.

Sevgiliye hediye özür hediyesi

Kişiye Özel Hazırlanan Sütlü Harf Çikolata

Sevgilinizin kalbini kırdınız ve kırılan bir kalbi onarmanın ne kadar zor olduğunu çok iyi bilirsiniz! Peki ama şimdi boş mu duracağız? Elbette ki hayır! Aklımızı, fikrimizi, düşüncelerimizi ve yaratıcılığımızı konuşturup, sevgilimizin gönlünü geri kazanmanın yollarını arayacağız. Sevgilinizden hem özür dilemek, hem de sizi affetmesini sağlamak için çiçekler ve çikolatalar en ideal hediye tercihlerinden. Örneğin yan tarafta gördüğünüz şık kutusu içerisinde Kişiye Özel Hazırlanan Sütlü Harf Çikolata (33 Harf) üzerine, çikolatalardan özür mesajınızı yazdırabilirsiniz.


sevgiliye hediye

Eşinize Karakalem Portre Resim Hediye Edin

Herhangi bir nedenden dolayı eşinizi kırdıysanız ve O’ndan romantik bir hediye ile özür dilemek istiyorsanız, size harika bir önerim daha var! Düğün, nikah ya da nişan fotoğraflarınızdan eşinizin en beğendiği fotoğrafı karakalem resim olarak çizdirebilir ve müstakbel eşinizin gönlünü yeniden kazanabilirsiniz. Karakalem portre resim, hem orijinal bir armağan hem de son derece etkileyici!

beni affet hediyesi

Bir Eşeklik Ettim Beni Affet Hediyesi

Sevgilinizin, görüğünde tüylerini diken diken eden ve eline geçse bir kaşık suda boğmak isteyeceği bir kızdan, cep telefonunuza mesaj geldi ve sevgiliniz bunu bir şekilde fark etti! Eyvah eyvah yandınız… Oysa ki sevgiliniz, size mesaj atan hanımdan ne kadar rahatsızlık duyduğunu, sizi gördüğünde nasıl kaşının gözünün oynadığını size defalarca söylemiş, sizi bu konuda uyarmıştı. Kendi ayağınıza bir nevi kurşun sıktınız diyebiliriz… Peki şu an kıskançlık krizleri geçiren sevgilini nasıl yatıştırmak gerekiyor? Üste çıkmak yerine iyisi mi hatanızı kabul edin ve sevgilinize değim yerindeyse “Ben bir eşeklik ettim” mesajı verecek güzel bir hediye seçin! Eğer bir fikriniz yoksa, bizim bir önerimiz var! Kalbini kırdığınız sevgilinizden özür dilemek için en romantik yol, Kişiye Özel Eşeklik Ettim Ürünlerinde saklı. Üzerine sevgilinizin ismini ve O’na “Özür mesajı” yazabileceğiniz Kişiye Özel Eşeklik Ettim Ürünleri, kupa bardak, duvar saati, mouse pad’e gibi 7 farklı üründen oluşuyor. Tercih sizin…


Sevgiliye hediye özür hediyesi

Kişiye Özel Özür Şarkısı

Bazı hatalar vardır bedeli son derece ağır olur. Örneğin Allah korusun ama evliliğinizin bitmesi ile sonuçlanabilecek, eşinizin sadakat duygularını zedeleyen aldatma gibi hatalar mesela. Aldatılan ya da aldatıldığını hisseden bir kadının kalbini onarmak ve O’ndan özür dilemek, epeyce zor bir durum! Bir kere bu durumdaki bir kadın, kendisini onuru ve gururu ayaklar altına alınmış hisseder. Travmatik bir ruh halindedir yani. Eşinizin kalbini onarmak, sizi affetmesini sağlamak ve bu hatanın bir daha tekrar etmeyeceğini O’na ispat etmek için bir hayli çaba göstermek gerekiyor. Aldatılmak nasıl ki, şok edici bir durum ise, bunu telafi etmek için şok bir hediye gerekebilir. Mesela şimdi size harika bir hediye önereceğiz. Eşinize güzel bir tek taş yüzük alın ve Kişiye özel olarak hazırlanan “Özür Şarkısı” hazırlatıp, her ikisini “Özüt Notunuz” ile birlikte O’na hediye edin. Bana kalırsa bu şekilde pişman olduğunuzu ve O’na geri dönmek istediğinizi en etkili biçimde göstermiş olursunuz! Ürünle ilgili detaylı bilgi almak ve sipariş vermek için “Detaylı İncele” butonuna tıklayabilirsiniz.


Özür Hediyeleri

Fotoğraflarınızdan Oluşacak Kişiye Özel Fotokolaj

Sevgilinizden özür dilemek için baş vurabileceğiniz bir diğer özür hediyesi, üzerinde anılarınızın yer aldığı fotoğraflardan hazırlanacak bir Fotokolaj çalışması! Sevgilinize bu hediye ile, basit bir nedenden dolayı, bu aşkın öyle kolay kolay bitemeyeceği mesajını en güzel bu şekilde gösterirsiniz! Eminim ki, sevgiliniz Kişiye Özel Fotokolaj hediyesini aldığında, gözleri nemlenecek ve ayrılık kararını yeniden gözden geçirecektir.


Sevgiliye özür hediyesi

100 Dilde Seni Seviyorum Kavanozu

Kalbi kırılan bir bayan sevgiliye özür hediyesi ne verilebilir? Galiba bunun için bol bol “Seni Seviyorum” mesajı taşıyan hediyeler verilmesi daha doğru! İçerisinde 1 tane de değil tam 100 tane “Seni Seviyorum” mesajı taşıyan bu aşk kavanozuna ne dersiniz? 100 Dilde Seni Seviyorum Kavanozu, sevgilinizin hatanızı affetmesi ve özür dilemeniz için verilebilecek en romantik hediyelerden biri. Üstelik içerisinde yalnızca “Türkçe” değil, 100 farklı dilde seni seviyorum mesajı bulunuyor.


Özür hediyesi

Özür Mesajınızı Konuşan Çikolatalar İletsin 

Yaptığınız hatadan dolayı ne kadar pişman olduğunuzu ve sevgilinizi kaybetmeyi göze almayacak kadar çok sevdiğinizi konuşan çikolatalar ile göstermek ister misiniz? Kendi sesinizle özür mesajınızı kaydedebileceğiniz Konuşan Çikolatalar kız arkadaşınıza verebileceğiniz en romantik hediyelerden biri. 7 Farklı modeli bulunan Konuşan Çikolatalar, hem sevgilinizin kalbini ısıtacak, hem de özür sözlerinizi O’na iletecek. Eğer sevgiliniz, bir yanlışınızdan dolayı sizi dinlemiyor, telefonlarınızı dahi açmıyorsa, üzerine ses kaydınızı yapabileceğiniz konuşan çikolatalar tam size göre.  Üzerindeki iki adet tuşa aynı anda basarak sesini kaydedebileceğiniz Konuşan Çikolatalar, şaka değil gerçekten de konuşuyor.

Sevgiliye özür hediyesi

24’lü Kuş Tüyü Gül Seti

O’nu çok üzdünüz ama artık bir şekilde olan oldu! Şimdi durumu kurtarma ve sizi terk eden sevgilinizin kalbini kazanma zamanı! Bunun için en etkili yollardan biri, sevgilinize çiçek hediye etmek ve üzerine özür mesajınızı taşıyacak bir hediye notu iliştirmek. Eğer daha kalıcı kurumayan ve her zaman O’na olan sevginizi hatırlatacak özel bir çiçek arıyorsanız, içerisinde 24 adet kuş tüyü gül bulunan bu set tam sizin için! “Seni Çok Seviyorum” ve Senden çok özür diliyorum” mesajını en romantik şekilde sevgilinize ulaştıracak bu özel set, aşkınızın yeniden alevlenmesi için ideal bir seçim! Eğer sevgiliniz uzaktaysa, O’ndan özür dilemeniz gerekiyorsa, Uzaktaki sevgilinize de yine Kuş Tüyü Gül 24’lü Set gönderebilirsiniz. Kuş Tüyü Gül 24’lü Set organik kuş tüyünden üretilmiştir ve sağlık açısından herhangi bir olumsuzluk taşımamaktadır. Ürünle ilgili detaylı bilgiye resim üzerine tıklayarak ulaşabilirsiniz.


Sevgiliden En Etkileyici Özür Dileme Yolları


Sevgiliye çiçek hediye etmek

1-Kız Arkadaşınıza Özür Çiçeği Yaptırın

Ayrılıklar, kavgalar, pişmanlıklar ve keşkeler peri masallarında bile yaşanıyor. Bir kere bunu kabul etmek lazım! Şimdi ise, kız arkadaşınıza zeytin dalı uzatabileceğiniz, kalbini kazanacak en romantik yollardan birincisiyle başlayalım. Sevgiliniz taş kalpli ya da vicdansızın biri de olsa, hiçbir kadın çiçeklerin büyüleyici görüntüsüne hayır diyemez! Eğer bir bayandan özür dileyecekseniz, kapısına bir buket çiçekle gitmek en güzel ve en etkili olanı! Elbette ki çiçek buketi üzerine “etkileyici bir özür dileme mesajı” notu eklemeyi unutmayın! Eğer sevgiliniz size kapıyı açmayacaksa ya da telefonla arıyorsunuz ama telefonu açmıyorsa pes etmek yok! Sevgilinizin iş yeri adresine ya da evine çiçek gönderebilirsiniz. Eğer hatanız öncesinde sevgilinizin sizi %100 sevdiğine inanıyorsanız, yani bir bahane ile bu ilişkiyi noktalayabileceğini kesinlikle düşünmüyorsanız, O’na çiçek göndermekten asla vazgeçmeyin! Diyelim ki bir kere çiçek gönderdiniz, olmadı iki kere yetmedi 5-10 kere bu yönteme devam edin! Eğer hala yelkenler suya inmediyse, sonraki adımlara geçebilirsiniz.


Sevgiliden özür dileme yöntemleri

2- Özrünüzü Çikolatalar İle Gösterin

İnsanoğlu bir makine olmadığına ve duygularından ibaret bir varlık olduğuna göre, hata yapmak da son derece norma. Önemli olan, hatalarımızdan ders çıkartmayı bilmek, bu hataları tekrar etmemeye gayret etmek, eğer mümkünse kırılan kalpleri onarmak ve daha da önemlisi kalbini kırdığımız kişiden hatamızdan çok daha etkileyici bir şekilde özür dilemektir. Her derde deva çikolatalar. Sadakat gibi önemli bir konuda problem yaşanmadığı sürece, bir erkeğin küsmesi ya da sevgilisini terk etmesi öyle kolay kolay yaşanan bir durum değildir. Yaşansa bile öyle çok büyük bir problem gibi algılanmamalıdır. Çünkü erkekler yapı olarak, kadınlar gibi sorunların üzerinde çok da fazla durmazlar. Erkeklerin öncelik diye kabul ettiği şeyler daha farklıdır. Yani kadınlara göre erkeklerin daha rahat olduklarını söyleyebiliriz. Eğer bir erkek sevgilinizi bilmeden kırdıysanız, küskünlüğünü tatlıya bağlamak için dişiliğinizi kullanabilirsiniz:) Diğer bir yöntem de çikolatalar! Çikolataların eşsiz kokusuna ve baştan çıkartıcı lezzetine kim hayır diyebilir ki? Sevgilinize karşı yapmış olduğunuz hatanın cinsine ve şiddetine bağlı olarak, O’na her zaman için çikolata hediye ederek özür dileyebilir, kalbini geri kazanabilirsiniz. Sevgilinize O’na olan sevginizi gösterecek, sevgi mesajlarınızı iletecek ve hatta üzerinde “Senden Özür Dilerim” mesajı yazdırabileceğiniz kişiye özel çikolatalar sipariş edebilirsiniz. Aşağıda sizin için seçtiğimiz özür dileme çikolatalarına göz atabilirsiniz.

Kız arkadaşın gönlünü alma

3-Sevgilinize Durumu Anlatan Romantik Bir Mektup Yazın

Ne yaparsanız yapın ama bir kadının damarına asla basmayın! Bir hata yaptınız ve sevgilinizi/eşinizi inanılmaz derecede kırdınız! Elbette ki kalbi kırılan bir çok insanın gösterdiği reaksiyon sinirdir! İnsan sinirli olunca gözü hiçbir şey görmez! Böyle anlarda sevgilinizle ne kadar konuşursanız konuşun, O’na ne söylerseniz söyleyin aslında sizi o an dinlemiyordur! Bırakın dinlemeyi sinirli olan bir kadın ya acayip derecede içine kapanır, ya da muhteşem bir şekilde agresif olur. Dolayısıyla öfkeli bir anında sevgilinizden özür dilemek için yapacağınız bir konuşma, kesinlikle işe yaramayacaktır. Bırakın konuşmayı size olan öfkesinden sizi bir dakika bile olsun asla konuşturmayacaktır. Böyle anlarda yapılabilecek en güzel şey, sevgilinizin sakinleşmesini beklemek bir süre de olsa ortalıklarda gözükmemek! Ancak işte bu süre çok önemli… Araya fazla uzun süre koyarsanız, sevgilinize “Seninle konuşmak istedim daha ne yapayım?” mesajı vermiş olursunuz, kısa süre olursa bu sefer de hala size olan kızgınlığı geçmediği için ters de tepebilir. Bu noktada size harika bir önerimiz var! Yaşadığınız problemin aslının ne olduğunu, hislerinizi, özrünüzü sevgilinizle yazacağınız romantik bir mektup ile dile getirin. Belki sevgiliniz yüzünüzü o an görmek istemiyordur ama, mektubunuzu mutlaka okuyacaktır. Bu arada mektubunuzu daha etkili kılmak için, eşinizi/sevgilinizin beğendiği bir hediye ile birlikte göndermek çok daha etkili olacaktır. Sitemiz içerisinde Sevgiliye Hediye yazımızdan ilham alabilirsiniz.

Sevgiliden nasıl özür dilenir

4-Aşkta Gurur Olmaz! Diz Çöküp Sevgilinizden Özür Dileyin

“Ne ayağına gideceğim ya! O gelsin” düne kadar belki arkadaşlarınızla olan ilişkilerinizde bu tarz söylemler ağzınızdan hiç eksik olmuyordu ama, bu sefer durum çok farklı. Çünkü bu kızı çok ama çok seviyorsunuz! Sizi bir hatanızdan dolayı terk etmesini ise asla istemiyorsunuz! Yoksa O’nsuz acı çeken yalnız bir kalp ile baş başa kalacaksınız! Eğer olayı akışına bırakmak istemiyor ve tekrar sevgilinizle eski günlerinize geri dönmek istiyorsanız, şimdi, şu an derhal yeni bir şeyler denemeniz lazım. Kısacası aşkta gurur olmadığını ya da kesinlikle olmaması gerektiğini artık kabullenme zamanı geldi. Kız arkadaşınızın önünde diz çöküp, O’ndan yaptığınız hata için sizi affetmesini samimi bir şekilde göstermek yapılabilecek en güzel hareketlerden biri olabilir! Alın sevgilinize romantik bir hediye gerekirse herkesin önünde diz çökerek O’ndan sizi Affetmesini isteyin… Evet belki hayatınız boyunca kimseye bu şekilde yalvarmadınız ama kimseyi de bu kadar sevmemiştiniz! Sevgiliniz/eşiniz buna değer…

Sevgiliye özür hediyeleri

5-Sevgilinizle Açık Bir Şekilde Konuşun

Aşk, acısıyla tatlısıyla yaşanabilecek en özel duygulardan biri. Ancak en büyük aşklarda bile dönem dönem ayrılıklar, pişmanlıklar, hatalar ya da kusurlar söz konusu olabiliyor. Hatta işin güzel tarafından bakacak olursak, bazen yaşanan ayrılıklar veya aşk üzerine yapılmış kavgalar, aşkı çok daha cazip ve ilgi çekici kılabiliyor. Elbette ki bu sözümüzden “Sevgilinizle sürekli tartışıp ayrılın!” mesajı da çıkmamalı:) Yani doğal şekilde gerçekleşmiş ayrılıklar, yeniden bir araya gelme ile sonuçlanırsa, yaşanan aşk bu sınavdan çok daha güçlü çıkar demek istiyoruz! Neyse, şu an bu yazıyı dikkatlice okuduğunuza göre, siz de herhangi bir nedenle sevgilinizin/eşinizin kalbini kırmış ve O’ndan nasıl özür dileyebileceğinizin romantik yollarını arıyorsunuz demektir. Sevgiliniz ile şu an yaşadığınız sorun küçük de olabilir, çok büyük bir problem de yaşıyor olabilirsiniz. Sevgiliniz yapı olarak her türlü sorunda bile konuşmaya, diyaloğa açık biriyse, O’nunla yaşadığınız sorunu tüm detaylarıyla apaçık konuşmayı deneyebilirsiniz. Sevgilinize karşı nasıl ki yanlış yapmak olumsuz bir şey ise, hatayı kabullenmek de sevgilinizin gözünde eminim ki o kadar büyük bir erdem kabul edilecektir. Sevgilinize, yaptığınız yanlış ile ilgili hiç lafı oraya buraya çekmeden, net bir şekilde konuşun ve samimi olmaktan asla çekinmeyin! Belki o an bunu kabullenmek sevgiliniz için zor olacak ama, bu için uzun vadede kazanını emin olun ki siz olacaksınız!

Sevgiliden nasıl özür dilenir

6-Aşkınız İçin Mücadeleyi Elden Bırakmayın

Belki, bir aşkta asla yapılmaması gereken hatalardan birini yaptınız ve sevgilinizin gururunu, duygularını incittiniz. Belki, sevgilinizin en gıcık olduğu kişilerden biriyle mesajlaştınız ve o bunu fark etti. Böylece büyük kıskançlık krizinin fitilini ateşlediniz. Belki, “Canım nereden duyacak veya bilecek?” ya da “Nasıl olsa gerçeği öğrenmez…” diye düşünüp, kendinizle ilgili bir konuda sevgilinize yalan söylediniz. Belki de hiç düşünmeden, hiç hesaplamadan, kız arkadaşınızın son derece hassas olduğu bir konuda ağzınızdan çat diye söylenmemesi gereken bir söz çıkıverdi. Gerçek olan şu ki, sevgilinizin kalbini fena halde kırdınız! Büyük aşkınız, yapılmaması gereken bir yanlıştan dolayı bitme noktasına geldi ve sevgiliniz sizi bu yüzden terk etti. Ancak, bu saatten sonra çok üzülmenin, kendinizi hırpalamanın size hiçbir bir faydasının olmayacağını biliyorsunuz değil mi? Kendinizi Çünkü kabul edelim ki, her insanın her zaman bir hata yapma olasılığı vardır. Önemli olan yaptığımız hatayı kabullenmek, bu hatayı düzelmeye çalışmak ve özür dilemeyi bilmektir. Peki sevgilimize kendimizi affettirmenin veya hatamızı telafi etmenin en etkileyici yolu ne olabilir? Yani ne yaparsak sevgilimizin kalbini yeniden kazanabiliriz? Eğer ortada çok büyük yalanlar, yanlışlar
ve ciddi bir aldatma durumu yoksa bazen anlamlı bir bakış, samimi ve içten bir sarılma, sıcak bir gülüş, ya da ateşli bir bir
öpücük sevgilinizle barışmak için yeterlidir.
Eğer barışmak istediğiniz kişi eski sevgiliniz ise ve araya epeyce bir zaman girip, aşkınızın üzerinde yeller esiyorsa durum daha karmaşık bir hal alır. Bunun için başvuracağınız taktikler ve yöntemler daha farklı çünkü.

Kadınlardan nasıl özür dilenir

7-Sevgilinize Romantik Sürprizler Yapın

Eğer deliler gibi aşık olduğunuz bir kadını kırdıysanız, az önce yukarıda belirtiğimiz gibi yapılacak il iş, O’na üzerinde etkileyici notların yazılı olduğu kırmızı güller hediye etmek. Eğer bunu yeterince etkileyici bulmuyorsanız ve yanına ek olarak neler yapabilirim diyorsanız işte size bir yol daha; Sevgilinizin cep telefonuna sıkıcı ve bunaltıcı olmayacak şekilde sevgi mesajları gönderebilirsiniz. Yetmedi evinin penceresinin altında üzerinde “Seni Çok Seviyorum Aşkım” yazılı uçan balonlar uçurabilirsiniz. Sesinize güveniyorsanız, “Serenat” yapmak hale en etkileyici yollardan biri:) Eğer ikna ediliyorsanız kendinizi affettirmek için O’nu romantik bir akşam yemeğine de çıkartabilirsiniz. Yemekteyken de çok beğenebileceği bir kolye veya yüzük hediye edebilirsiniz. Şiir yazma konusunda kendinizi yeteneksiz bulsanız bile, oturun sevgilinizi ne kadar sevdiğinizi anlatan bir şiir yazın. Sevgilinize O’ndan ayrı kalmanın sizin için ne kadar zor ve çekilmez bir hayat olacağından şiirinizden bahsedin! Sevgilinizin resmini de çizebilirsiniz ya da el becerilerinize güveniyorsanız, sitemiz içerisinde yer alan Sevgiliye El Yapımı Hediyeler başlıklı yazımızdan istifade edip, sevgilinize kendi elinizle romantik unsurları yüksek sürpriz bir hediye de tasarlayabilirsiniz.

Sevgiliden romantik özür dileme

8-Özür için Youtube Klibi Hazırlayın

Büyük ve kalabalık şehirlerde yaşayanlar özellikle trafik, gürültü kirliliği, yetersiz oksijen gibi nedenlerle gereğinden fazla geriliyor ve strese girebiliyor. İşte böyle anlarda bazen en sevdiğimiz kişilere bile orantısız bir şekilde davranıp, yaşadığımız olumsuz şeylerin acısını onlardan çıkartıyor ve dolayısıyla istemeden de olsa kalplerini kırabiliyoruz. Eğer arkadaşlarınız, eşiniz ya da sevgilinize karşı bir kabahatiniz varsa ve siz de kesinlikle kabahatli olduğunuzu düşünüyorsanız, en kısa zaman zarfından O’ndan özür dilemeyi de ihmal etmemeniz lazım. Kadınlar zaten yapı olarak, kırılmaya ve alınmaya son derece müsait varlıklar olduğundan, mümkün mertebe O’nlarla ilişkilerimizde kırıcı olmadan, hareketlerimize dikkat etmemiz gerekiyor. Ancak bir şekilde eşinizin/sevgilinizin kalbini kırdıysanız, size kalbini yeniden kazanabilmeniz adına harika bir öneri sunacağım. Sevgilinizden özür dilemek için Youtube‘yi kullanın… Bana kalırsa bu şahane bir fikir. Eğer yeteneğiniz varsa, ikinizin de aşk şarkısını seslendirin ve O’na şarkı söyleyin. Bu şarkıyı da Youtube’ya yükleyin! Sakın millete rezil olucam v.s. diye düşünmeyin! Öyle bir sosyal çağda yaşıyoruz ki, millet ne yediğini, nerede oturduğunu, kiminle ne yaptığını kısacası her şeyini paylaşıyor, siz niye geri kalasınız ki? Şarkınız bittikten sonra da kabahatli olduğunuzu kabul edip, güzel bir konuşma ile sevgilinizden özür dileyin. Bu kesinlikle bir kadının kalbini kazanmak için baş vurulabilecek en güzel yönetmelerden biri.

Kız Arkadaşa özür dilerim hediyesiSevgiliden özür dileyebileceğim hediyelerSevgiliye hediye
Sevgiliye özür hediyesiSevgiliye güzel hediyeSevgiliye hediye
Sevgiliye hediyeSevgiliye özür hediyeleriMesajlı Çikolatalar
Özür Dileme Hediyesi, Eşşeklik Ettim, Beni Affeder misin?özür dilemek için sevgiliye hediyeKız arkadaşa özür dilerim hediyesi

CEVAP VER