En doğru Alyansı Seçmek

Alyans Nasıl Seçilir
Nişan için alyans yüzük seçmenin püf Noktaları.. Bugünkü yazımda sizlere altın ve gümüş alyans modelleri hakkında bazı bilgiler vermek istiyorum. Bilindiği üzere Alyans kıymetli madenlerden imal edilir, bu madenler işinin erbabı sanatkarlar tarafından, bir takım işlemlere tabi tutulur ve estetik bir yapıya kavuşturulur. Alyansın değeri salt kıymetli bir madenden imal edilmesinden çok taşıdığı o müthiş anlamdır. Çünkü Alyans; sadakattir, bağlılıktır, birlikte olmayı, beraber yaşlanmayı, aşkı ve sevgiyi ifade eder. Bilindiği üzere Alyans sol elin serçe parmağının yanındaki dördüncü parmağa takılır, çünkü eski Mısır inanışında, bu parmaktan geçen damar kalbe kadar kesintisiz uzanır ve başka damar tarafından bölünmez. Bu inanıştan dolayı, günümüze kadar alyans, Sol elin dördüncü parmağına takılmıştır. Alyansın yuvarlak olmasının sebebi de, onu taşıyanların birbirlerine olan sonsuz sevgisini anlatmasındandır… Diğer takılara nazaran alyans, insanların ömür boyunca en uzun süre kullandıkları takıdır. Şayet; alyansımın arasına sabun giriyor parmağım kaşınıyor demeyecekseniz, veya klavye kullanırken saçma sapan sesler çıkartıyor diye düşünmeyecekseniz, ellerim çok fazla suya girdiği için zarar görmesinden korkuyorum o yüzden çıkartıyorum diye düşünmüyorsanız. Çok uzun yıllar kullanacağınız, en anlamlı aksesuarlarınız olacakları ve ayrıca her bakışınızda o güzel gününüzü hatırlatacakları için alyansınızı dikkatli seçmenizi tavsiye ederim. Çünkü alyansınızı parmağınıza geçirdiğiniz andan itibaren, o artık hayatınızın her evresinde sizinle birlikte olacaktır, acı, tatlı birçok şeye artık alyansınızla tanıklık edeceksiniz… Çünkü siz artık yeni bir yaşam biçimini tercih etmişsinizdir ve en önemlisi tekil olmaktan çıkıp ekip olmaya merhaba demişsinizdir! Korkutucu mu geldi?

Sizin için Seçtiğimiz Alyans Yüzük Modelleri

Altınbaş’tan Superlight İkili Alyans Yüzük Modeli

ALYANS YÜZÜKLER
Alyans, Bağlılık, Aşk ve Sadakattir… Sadakatin ve evliliğin simgesi olan alyans, tasarımsal anlamda günümüzde birçok alternatif çeşidi ile üreticiler tarafından bizlerin beğenisine sunulmuştur. Beyaz veya sarı altından yapılmış modelleri, üzeri değerli taşlarla süslenmiş modelleri, Platin ve kırmızı altından yapılmış modelleri gibi birçok seçenekte alyans çeşidi bulunmak mümkün.

Alyans Yüzük Modelleri & Şık Tasarım Alyanslar

alyans yüzük modelleri
Bunun yanında bir çok mücevher markaları son zamanlarda seçkin dizaynları ile alyansa bambaşka görünümler de vermekteler, birbirinden güzel alyanslar arasından seçim yapmanız hayli zor olacaktır. Asil ve zarif bir tek taş mı, yoksa modern tasarımlı beyaz altın bir alyans mı? Tercihinizi ne şekilde yaparsanız yapın, ömür boyu vazgeçilmez bir takınız olacakları için, her zaman rahatlıkla kullanabileceğiniz, giyim tarzınıza uyan bir seçim yapmanızı tavsiye ederiz.

My Love 2 Renkli Alyans Tria Pırlanta Yüzük

yüzük seçerken nelere dikkat etmek lazım
Romantik bir mekanda, Kız Arkadaşınızın önüne diz çöküp, “Benimle Evlenir misin?” dediniz ve “Evettttt” cevabını alır almaz O’nun narin yüzük parmağına özel bir tektaş yüzüğü taktınız! Şimdi ise sıra bu özel birlikteliği resmileştirmeye geldi! Yani Söz/Nişan Yüzüğüne! Bunun için şık bir alyans modeline ihtiyacınız var ama hangisine? Mesela ucuz fiyatı ile bu alyans modeli olabilir mi? Zarif tasarımı ve şıklığı ile kız arkadaşınızın parmaklarını süsleyecek özel bir alyans! Sarı ve beyaz gümüş kullanılarak üretilmiş olan bu alyansın üzerinde ayrıca 3 adet pırlanta yer alıyor. Ürün fiyatını görmek için lütfen “Detaylı İncele- Satın Al” butonuna tıklayın.

Yüzük Seçimi Nasıl Yapılır? My Love Gümüş Alyans

alyans yüzük seçmenin püf noktaları
Tasarımı ile göz kamaştıran ve ucuz fiyatı ile de beğeninizi kazanacağını düşündüğüm eJOYA 6 mm Gümüş Alyans, kız arkadaşınızla birbirinize “Söz” vereceğiniz o özel anınıza şahit oluyor! 925 Ayar gümüşten üretilmiş olan bu harika alyans modeli, eminim ki kız arkadaşınızın da çok hoşuna gidecektir. Ürün fiyatını görmek için lütfen “Detaylı İncele- Satın Al” butonuna tıklayın.

Alyans Yüzük Modelleri & Altınbaş İkili Alyans

alyans modelleri
Şık tasarımı ile göz dolduran bir diğer alyans yüzük modeli ise altın kaplama bir model! Şayet bu ürünü beğendiyseniz bir güzel haberimiz daha var! Altın Kaplama Alyans Yüzük modelini sipariş ettiğinizde bu zarif yüzük adresinize kadife hediye kutusunda gönderilecektir… Bu ürünün tamamı el emeği ile üretilmiştir. Ürün üzerinde bulunan gümüş ve değerli taşlar nedeniyle ağırlığında artı ve eksi %5 sapma olabilmektedir.

Nisan/Söz/Evlilik Alyans Modelleri

alyans yüzük modelleri

Alyans seçimi, özellikle evlilik öncesi sevgililerin en fazla heyecan duydukları şey! Nişan ve söz yüzükleri sanki farklı iki anlama geliyormuş gibi algılansa da, aslında kast edilen ya da anlatılmak istenen yüzük aynıdır. Bu durumda nişanlanırken taktığınız yüzüğün, aslında evlendikten sonra da evlilik yüzüğünüz olacağını bilmeniz gerekir. Ama şu da var ki, bayanlar öyle bir yüzükle filan kalmaz, 2-3’e kadar çıkarlar:)

Alyans Yüzükler Nasıl Seçilmelidir

evlilik teklifi için yüzük
  • Alyans almak istiyorsanız, bunu aceleye getirmeyin, zevkinize uygun bir model bulabilmek için yeterli zaman ayırın.
  • Yine alyans almak için iyice düşünüp, hangi metali istediğinize karar vermelisiniz. 
  • Evleneceğiniz, hayat arkadaşınız olacak kişi ile önceden kararlaştırıp, kuyumcuya birbirinizin yüzükleri içerisine isimlerinizi ve nişan tarihinizi yazdırmayı unutmayınız. 
  • Özel bir tasarım yaptırmak istiyorsanız bunun için 3-6 haftalık bir süre gerekiyor. 
  • Yüzük alırken parmağınıza rahat ve tam oturmasına dikkat edin. 
  • Yüzük parmağınıza tam olduysa bile yorgunluk ya da sıcak yüzünden parmağınızın şiş olabileceğini göz önünde bulundurun. 
  • Diğer takılarınızı seçerken de yüzüğünüz ile uyumlu olmasına dikkat etmelisiniz.
bayana hediye

CEVAP VER