Bayana Alınabilecek ilginç Hediyeler

Bayana ilginç hediye

Kadınlar için İlginç Hediye Önerileri. Kız Arkadaşınız için daha önce ilginç bir hediye almadıysanız şimdi önereceğim bayana ilginç hediyeler konu başlığımız ilginizi çekebilir. Sevgiliniz, sizin elinizden bugüne kadar, hep bilindik ya da hemen hemen her erkek sevgilinin, bayan sevgilisine aldığı türden hediyeler aldı. Örneğin bir tyakı hediyesi, bileklik, kolye, makyaj malzemesi gibi. Hediyeniz ne olursa olsun, kız arkadaşınız için çok kıymetli, uzun yıllar hatırası olabilecek çok değerli hediyelerdir. Çünkü bu hediyeyi, sevgilinizi düşünerek siz aldınız ve hediye ettiniz! Ancak, ilişkinizin süresi uzadıkça ve ardı ardına doğum günleri, sevgililer günü, yılbaşı, bayram, yıl dönümü derken hediyeleriniz sürekli birbirini tekrar etmeye başladı ve bu durumdan artık siz de sıkılmaya başladınız öyle değil mi? Düşünseniz de, size sevgiliniz tarafından her doğum gününde benzer tipte hediyeler gelmesi sizi ne kadar heyecanlandırabilir ki? Aynı şey bayan sevgiliniz için de geçerli bir durum. Bu sebeple gelin, bu sefer bayan sevgiliniz için hediye alışkanlıklarınızda bir değişiklik yapıp, sevgilinize bir de ilginç ve onu şaşırtacak tipte hediyeler deneyin.Göreceksiniz sevgiliniz sizin bu sıra dışı ve enteresan hediye tercihiniz karşısında çok şaşıracak ve mutlu olacaktır. İlginç hediye tercihi aynı zamanda içerisinde sürpriz de barındırdığından, herkesin denemesi gereken bir hediye seçeneği olduğunu düşünüyoruz. İlginç hediyeler kavramını şu şekilde de söylemek mümkün; şaşırtıcı, dikkat çekici, farklı, enteresan! Şimdi sıra kız arkadaşa ilginç hediye fikirlerine geldi. Buyurun ilginç hediye önerilerimize hep birlikte bakalım. Size bu noktada hediye rehberliği yapacağım… Keyifli bir vakit geçirmeniz dileği ile…

Bayanlara Alınabilecek İlginç Hediyeler


bayana hediye fikirleri

Kişiye Özel Aşkpirin

Aşka ilaç yok derlerse hiç mi hiç kanmayın! Çünkü, yan tarafta görmekte olduğunuz ilginç ürün, aşkın ilacı iddiasıyla karşınızda. Bu ilaç kutusundan sabah-akşam, hafta içi-hafta sonu olmak üzere haftanın 7 günü istediğiniz dozda sevgi alabilirsiniz:) Aşkınızı eminim ki daha önce hiç bu kadar ilginç bir şekilde gösterebileceğiniz aklınıza gelememiştir. İşte karşınızda içerisindeki prospektüs de dahil kişiye özel olarak düzenleyebileceğiniz Aşkpirin!

bayana hediye

Love Dudak Bakım Kremi

Bayanlar alanabilecek ilginç hediyelerden bir diğeri de, ruj şeklindeki şık tasarımı ve roman kapağı şeklindeki özel kılıfıyla Love Dudak Kremi. Kuruyan dudaklarınıza sevgi dolu bir bakım yapacak olan Love Dudak Bakım Kremi işte karşınızda. Adeta bir romantik aşk romanını andıran kitap şeklindeki özel tasarımıyla bayan sevgilinize verebileceğiniz oldukça kullanışlı hediyelerden biri. Üstelik bu harika ürünü tercih etmeniz iin bir diğer sebep de içerisinde en etkileyici romantik mesajlarınızı yazabileceğiniz bir de özel alanı bulunuyor olması.

bayanlara ilginç hediyeler

Projeksiyonlu Romantik Gece Lambası

Geceleri odanızda Love yazıları, kalp figürleri, sevgili çiftler gibi aşk dolu ışıklarla büyüleyici bir atmosfer yaratmak isterseniz, Projeksiyonlu Romantik Gece Lambası tam da aradığınız şey! Yatak odanıza katacağı büyüleyici ambiyansla en tatlı hayallerin içerisinde kendinizi bulursanız hiç şaşırmayın! Projeksiyonlu gece lambası romantik ve ilginç hediyelerden hoşlanan bayan sevdiklerinize harika da bir hediye seçeneği.

bayana ilginç hediyeler

Saç Topuzu Kiti

çıkartacak olan topuz yapma kiti ile topuz saç modeli yapmak artık çok kolay! Bu harika ürünü ister kendiniz için satın alın isterseniz bayan sevdiklerinize hediye edin. İşte karşınızda şip şak topuz saç yapma kiti.


Bayanlara en ilginç hediyeler

8 Mart Kadınlar Günü İçin İlginç Bir Hediye

Her yıl 8 Mart, Dünya kadınlar günü olarak kutlanıyor. Peki bu özel gün dolayısıyla hayatınızdaki en özel kadına klasik bir hediye mi vermeyi istiyorsunuz yoksa ilginç ve şaşırtıcı bir hediye mi? Eğer yanıtınızı ikinci seçenekten yana kullanıyorsanız, işte karşınızda kadınlar günü hediyesi olarak annenize, eşinize vaya sevgilinize armağan edebileceğiniz LED ışıklı Kitap Okuma Gözlüğü, Her iki tarafından ışık veren bu okuma gözlüğü, özellikle geceleri kitap okumayı oldukça kolay ve keyifli bir hale getiriyor.

Seni Seviyorum Yazısı Açan Sihirli Çiçek

Seni Seviyorum Yazısı Açan Sihirli Çiçek

Bayan sevgilinize duyduğunuz aşkınızı sürpriz ve sıra dışı şekillerde göstermekten mi hoşlanıyorsunuz? İşte önce sizi, ardından da bu ürünü hediye vereceğiniz sevgilinizi şoke edecek sihirli çiçek! Romantik bir saksı içerisinde bulunan Sihirli çiçek, suladığınız vakit yapraklarında aşk mesajları açıyor. Görenlere “Adamlar Yapmış” dedirtecek olan “Seni Seviyorum” yazısı açan sihirli fasulya, bir bayana verilebilecek en ilginç ve romantik hediyelerden biri.

Senin Hakkında Hissettiğim Şeyler

Senin Hakkında Hissettiğim Şeyler Konservesi

Sevgiliniz bayana verebileceğiniz en ilginç hediyelerden biri işte karşınızda. Konserve kutu içerisinde çikolatalar ve 50 adet aşk mesajlı romantik tasarımlı kartlar bu konserve kutusunda.

bayana alınabilecek hediyeler

İstiridye İçinde Gerçek İnci Kolye

İstiridye Kabuğu içerisinde deniz tozlarının zerreciklerinden meydana gelen bir inci tanesi ile kız arkadaşınıza fantastik bir hediye verebilirsiniz. İstiridyeler denizlerde yaşayan canlılardır. Beslenmek için kabuklarını araladıklarında araya deniz kumu ve diğer mikroskobik zerreler doluşmaya başlar. İstiridye bu durumdan rahatsız olmaya başlar ve bu maddelerin üzerini kendi özel salgısıyla örtmeye başlar. Bu işlemi her gün tekrar eder ve zamanla o tozlardan esrarengiz bir biçimde ay parçası gibi inci taneleri oluşur. İşte size bayan sevgilinize hediye sürprizi yapabileceğiniz eşsiz bir fırsat! Sevgilinize sevgililer günü hediyesi olarak hem romantik, hem de göz kamaştırıcı İstiridye İçinde Gerçek İnci Kolye armağan edebilirsiniz.

Bayana hediyeler

Kalp Şeklinde Su Küresi

Salladıkça içerisinde uçuşan kalp tanelerini ive ardında da kendi fotoğrafınızı izlemeye doyamayacağınız Kalp Şeklinde Su Küresi, bayan sevgilinize hem ilginç, hem de romantik hediyelerden biri. Kalp şeklindeki tasarımıyla içerisine fotoğrafınızı koyabileceğiniz dekoratif bir süs eşyasına ne dersiniz? Sevgilinizin baktıkça içini mutluluğun saracağı Kalp Şeklindeki Su Küresi işe karşınızda duruyor.

Bayana ilginç hediyeler

Karaoke Ribbon Mikrofon

Hadi en sevdiğiniz şarkılara Karaoke mikrofon ile eşlik edin. Sesinizin güzelliğini duymayan kalmasın! Siz de “Ah ahhh, zamanında babam izin verseydi, şimdi tüm Türkiye’nin tanıdığı çok ünlü bir sanatçı olmuştum…” diye mi düşünüyorsunuz? Karaoke Ribbon Mikrofon ile belki milyonlara değil ama en sevdiklerinize güzel sesinizi duyurabilirsiniz. Eğer sesine güvenen bir sevgiliniz varsa, işte hediye ettiğinizde O’nu son derece mutlu edecek Karaoke Ribbon Mikrofon karşınızda! 70’li yılların nostaljik miktofonları şeklinde tasralanmış olan Karaoke Ribbon Mikrofon, USB bağlantı girişiyle bilgisayarınıza bağlayabileceğiniz ve eğlence dolu anlar yaşayabileceğiniz en ilginç ürünlerden biri!

Fotoğraflı Kalp Anahtarlık

Fotoğraflı Kalp Anahtarlık

Aşkınız minik ama oldukça kullanışlı bir armağan ile bayan  sevgilinize göstermeye ne dersiniz? Her kapı açışında, her kilitleyişinde, kalbi aşkla dolsun, yüzünü tebessüm sarın! Bayanlar Baylar, üzerine arkalı önlü 2 adet fotoğraf ekleyebileceğiniz Fotoğraflı Kalp Anahtarlık karşınızda. Gün boyunca elimizde en çok dolaşan eşya anahtarlıktır. Peki bu en işlek minik eşyanın ucunda en sevdiğiniz kişilerin resimlerinin yer alması sizce nasıl olurdu? Eğer cevabınız “Harika Olurdu” ise, üzerine kız arkadaşınızın fotoğrafını ekletebileceğiniz kişiye özel kalp tasarımlı anahtarlık, ucuz fiyatı ve tüm romantikliği ile, sevgilinize en güzel hediyelerden biri! Kişiye Özel Kalp anahtarlığın size özel hale gelebilmesi için, siparişiniz esnasında fotoğraf eklemeyi unutmayınız.

bayana ilginç hediyeler

Hem Saat, Hem de Gizli Kasa

Bayan arkadaşlarınıza içerisinde ziynet eşyalarını saklayabilecekleri ilginç saat kasa hediye edebilirsiniz. Romantizmin baş kenti Paris’ten evinize özel şık bir duvar saati tasarımı geliyor. Öyle ki, saatlerin en romantiği Eyfel Kulesi Duvar Saati karşısında akşam yemeği yemek büyük bir zevk olacak! Eyfel Kulesi Duvar Saati hem son derece şık bir dekor, hem de bayan arkadaşınıza en güzel hediye seçeneklerinden biri. Kalbi aşka tutulan her aşığın, aşkını yaşamak istediği en romantik şehirlerden biri olan Paris’in en özel simgelerinden biri olan Eyfel Kulesi, duvar saati olarak duvarlarınızı süslemeye geliyor. Ona her baktığınızda kendinizi romantizmin kollarına bırakacaksınız. İster kız arkadaşınıza hediye edebileceğiniz, isterseniz de ev hediyesi olarak sevdiklerinize armağan edebileceğiniz Eyfel Kulesi Duvar Saati ahşap ve cam malzemelerden üretilmiştir.

Kişiye Özel Fotoğraflı Arama Motoru Bardak

Kişiye Özel Google Kupa Bardak

Rahatlıkla söylenebilir ki, bakımlı bir bayanın ömrünün 1/10’u makyaj yapmakla geçer. Sabah evden çıkarken makyaj, iş yerinde makyaj, düğün, toplantı veya dernekte makyaj, akşam yemeğinde makyaj! Kısacası makyaj, bir bayanın gün içerisinde en sıklıkla yaptığı şeylerden biri. Eğer bir bayana klasik olmanın ötesinde farklı bir hediye arıyorsanız, Kişiye Özel Fotoğraflı Arama Motoru Bardak ilginizi çekebilir. Bunun dışında İçerisine makyaj malzemesi konabilen Makyaj Bohçası, tüm bayanların çantalarının yeni vazgeçilmesi! Klasik makyaj çantalarının sık sık arıza çıkartan fermuarları olur. Makyaj bohçası ile artık fermuar derdi ortadan kalkıyor:) Açılması ve kapatılması son derece kolay olan Makyaj Bohçası, siyah rengi ile de oldukça asil duruyor. Makyaj Bohçasını, sevgilinize, eşinize, kız kardeşinize ya da annenize gönül rahatlığıyla hediye edebilirsiniz.

Parmakların Aşkı Duvar Saati

Kişiye Özel Parmakların Aşkı Duvar Saati

Otoriteler ve işin uzmanları tarafından yeryüzünde gelmiş geçmiş en seksi ve en güzel kadınlardan biri olarak gösterilen; hatta sadece bir kadın da değil o bir fenomen! Kimden bahsettiğimizi sanırız tahmin etmişsinizdir; Marilyn Monroe! Bildiğiniz gibi ölümünden sonra bile hala onu taklit ederek veya ona benzemek isteyen binlerce kadın oldu, kendini daha seksi bulanlar mı dersiniz, ondan daha güzelim diyenler mi dersiniz, ancak kesin olan şey şu ki, kimse Marilyn’in yanına bile yaklaşamadı. Şimdi kız arkadaşınıza alabileceğiniz ilginç ve gerçekten çok güzel bir hediye tavsiyem olacak! Üzerinde sevgililerin parmak şeklinde gösterildiği oldukça romantik ve bayan sevgilinize verebileceğiniz harikulade anlamlı bir duvar saati.

Bayana ilginç hediye fikirleri

Kişiye Özel Bardaklı Termos

İçecekleriniz hep aynı sıcaklıkta korunsun! Üzerinde farklı figürler yer alan ve siyah – mavi renk seçenekleri ile kişiye özel hale getirilen Kişiye Özel Bardaklı Termos, üzerinde kupa bardağı ile keyfinizi her yerde devam ettirmenizi sağlıyor! İçerisine ister soğuk içeceklerinizi koyup plaja gidin, ister sıcak çay koyup pikniğe çıkın! Kendi isminize özel olarak hazırlanan Kişiye Özel Bardaklı Termos ile, her an içecekleriniz aynı sıcaklık değerleriyle yanı başınızda! Kişiye Özel Bardaklı Termos, sıcak veya soğuk içeceklerinizi her an yanınızda taşıyabilme kolaylığı sağlarken, üzerinde yer alan kupa bardağı ile de keyfinize keyif katıyor!

Sevgililere Özel Ahşap Aşk Defteri

Aşk Defterleri

Sevgili çiftlerin yer aldığı romantik tasarımlı ahşap kapağı ile bu aşk defterini doldurun ve kız bayan arkadaşınıza unutamayacağı çok özel bir armağan verin! Sevdiğiniz bir arkadaşınızın ya da aile dostunuzun evine yemeğe davetli olduğunuzu bir düşünün! Önünüze mükemmel bir et yemeği geldi… O kadar beğendiniz ki bu yemeği, arkadaşınızdan tarifini almak istiyorsunuz! Acaba eti ne kadar süre pişirdi? İçerisine hangi miktarda yağ kattı? İşte bu gibi bilgileri içerisine yazabileceğiniz ve çantanızda rahatlıkla taşıyabileceğiniz şık bir not defteriniz olsa hiç de fena sayılmaz? Belki de siz şiir yazmaktan hoşlanan birisiniz! Gözlerinizi mest eden bir deniz manzarası karşısında otururken, bir de şiir yazmak için ilham periniz omuzlarınıza kondu! Belki de hayatınızın en güzel şiirini kaleme alacaksınız! Belki de o an için yazmadığınız takdirde, daha sonra unutabileceğiniz enfes kelimeler aklınıza gelmeye başladı! Eyvah o da ne? Yanınızda kalem var ama kağıt bulamıyorsunuz?

Twigy Hayvanlı Ev Terlikleri

Twigy Hayvanlı Ev Terlikleri

Genellikle bayanların çok büyük bir bölümü canlı hayvanlardan korkarken, hayvanların oyuncak versiyonlarına ise bayılırlar! Üzerinde sevimli hayvan figürleri bulunan, rengarenk Twigy Hayvanlı Ev Terlikleri bayanlara verilebilecek en sevimli hediyelerden! Sevimli hayvan figürleri Kedi, Köpek, Penguen, İnek, Baykuş bu terliklere can veriyor-sevimlilik katıyor. Turkuaz, turuncu, pembe, kırmızı ve daha bir çok renk seçeneği içerisinden zevkinize en uygun modeli seçin ve kız arkadaşınıza hediye edin. Farklı bir çok modeli bulunan Twigy Hayvanlı Ev Terlikleri aynı zamanda mükemmel bir ev hediyesi de olabilir!

Bayana hediye

Kişiye Özel Manikür Seti

Bazı kadınların, bir erkekle tanışma esnasında özellikle erkeğin saçından başından gözlerinden ya da yakışıklılığından ziyade, ilk olarak tırnaklarına bakıp karar verdiğini hepimiz biliyoruz! Tırnak bakımı, şık görünmeye her zaman önem veren bir kadınlar için son derece önemlidir! Bu bilgiyi cebimize koyduktan sonra, bakımlı bir kadına ne hediye alınır diye soracak olursanız, hiç tereddüt etmeden Manikür Seti en iyi hediye seçeneklerinden biridir diyebilirim. Görselini görmekte olduğunuz manikür seti, bir bayanın el ve ayak tırnaklarının bakımı için, gerekli olan tüm araç gereçlere sahip! Kişiye Özel Manikür Seti…

Kırmızı Dudak Kalem

Dudak Kalem

Dudak şeklindeki çekici tasarımıyla bu kalem bayan arkadaşınıza hem fiyatıyla uygun hem de dikkat çekiciliği ile son derece ilginç bir armapan olacaktır. Vücudumuzun tüm yükü, gün boyunca sürekli ayaklar üzerine biner. Hele hele gün içerisinde oturma ve dinlenebilme fırsatı bulamayan insanlarda ise ciddi şekilde ayak veya topuk ağrıları baş gösterir. Bir de Bayanların sırf şık görünmek uğruna giyindikleri şu topuklu ayakkabılar da yok mu! Topuklu ayakkabıların bel ve ayak sağlığı açısından ne kadar zararlı olduğu artık bilimsel olarak da kanıtlanmış durumda! Bu ürün aşağıda yer almaktadır.


Pembe Bıyıklı Seramik Kupa Bardak

Pembe Bıyıklı Seramik Kupa Bardak

Madem topuklu ayakkabılar giyilecek ve bu kadınlar için olmazsa olmaz! O halde bunu bir düzene sokma vakti geldi! Şimdi size harika bir üründen bahsedeceğim! Topuklu ayakkabılarınız ile iş yerine kadar gittiniz, masanıza kuruldunuz. Sonra? Sonrası şu çantanızdan son derece şık Katlanabilir Babet Ayakkabılarınızı çıkartıp, topuklu ayakkabılarınızın yerine giyiyorsunuz! Akşam olduğunda yine Topuklu ayakkabılarınızı tekrar giyinir ve evinize doğru yola koyulursunuz! Bahsettiğimiz bu ürüne aşağıda yer verdik.


Mıknatıslı Masaüstü Not tahtası

Mıknatıslı Masaüstü Not tahtası

En azından gün içerisinde topuklu ayakkabıların, ayaklarınıza ve sırtına vereceği zararı, en asgari seviyeye düşürmüş olursunuz! Aynı şey düğün ve davetler için de geçerli. Çantanızda Katlanabilir Babet Ayakkabı olduğu sürece, acı çeken ayaklarınız kurtulmuş olacak! 36-41 ayak numara aralığında seçenekleri bulunan Katlanabilir Babet Ayakkabılar ile işiniz bittiğinde rulo haline getirip, ister çekmecenize, isterseniz çantanıza koyuyorsunuz! Sevgilisine ilginç, kullanışlı ve sağlık açısından yararlı bir hediye düşünüyorsanız, zarif ve son derece şık görüntüsü ile Katlanabilir Babet Ayakkabılar tam size göre bir hediye…


Bayana ne hediye alınır

Resimli Love Tablo

Hepimizin hayatında bazı kişiler derin izler bırakır, örneğin Annemiz, babamız, sevgilimiz, çocuğumuz, eşimiz veya öğretmenimiz! Bu özel kişiler ile çektirdiğimiz ve bizim için özel anlamları olan fotoğraflar bulunur ve biz o fotoğraflara ne zaman baksak, geçmişteki hatıralarımız gözlerimizde canlanır ve belki hüzünlenir ve çocuğu zaman mutlu oluruz. Bu fotoğraflar çok özel olduğu için isteriz ki sürekli bizim karşımızda bulunsun ve gözlerimiz en sıkıldığımız anlarda rahatlamak için o fotoğraflara ilişsin! Sizin için özel olan fotoğrafların şık ve Love yazılı bir masa üstü tablo içerisinde olmasını ister misiniz? Kişiye Özel Love Resim Çerçevesi ile fotoğraflarınız masanızda sihirli bir şekilde sergilenecek. Doğum günü hediyesi olarak içerisinde sizin ve sevgilinizin olduğu bir fotoğraf ile bu hediyeyi vermek oldukça güzel ve anlamlı olacaktır.


İsme Özel Metal Yuvarlak Makyaj Aynası

İsme Özel Metal Makyaj Aynası

Bildiğiniz gibi kadınlar eşyalarının takım olmasına çok dikkat ederler, bir kıyafet giyinmek için gar dolapları tepeden tırnağa değişir. Kıyafete uygun çanta, ayakkabı, aksesuar ve hatta cep telefonu! Kıyafet ile uyumlu cep telefonu kılıfı seçmeye ve kullanmaya çalışırlar. Yani bayanlar teknolojiyi bile, giyim kuşamlarına uygun olsun isterler. Şimdi bahsedeceğim ürün belki teknolojik bir ürün olmayabilir ama, kesinlikle Apple marka Laptop meraklısı bayanları sevindirecek bir ürün. Bu ürün bir makyaj aynası, ama diğer cep makyaj aynalardan çok farklı. Çünkü tamamen orijinal bir Apple Laptop şeklinde tasarlanmış. Kadınlara doğum günleri için, uygun fiyatlı, ilginç bir hediye bakıyorsanız, tavsiye edilir…

İlginç hediyeler

Zarif, Taşlı Kolye USB Bellek

Sevdiğiniz için en özel kişisel dijital verilerin, şık ve taşlı bir kolye üzerinde taşınması fikri sizce de çok orjinal ve ilginç sayılabilir mi? Gördüğünüz ürün şık bir USB kolye Bellek! Hemde bayanların aldığı diğer taşlı takı kolyelerden hiçbir farkı da yok! Taşlı USB kolye Bellek ile sevgilinizin hem şıklığına şıklık katacak hem de USB bellek her zaman yanında olacak! İşte ben tam da bu USB bellek için taşınabilir kavramının uygun olduğunu düşünüyorum. Gerçek anlamda taşınabilir bellek bu! Sevgilinize hem zarif; hem de çok kullanışlı bir hediye düşünüyorsanız Taşlı USB Kolye Aradığınız o güzel hediye olabilir. Bu ürünü bayan Öğretmeninize de doğum günü ve öğretmenler gününde hediye edebilirsiniz. 4 GB hafızası olan bu özel USB bellek ile, tüm saklanması gereken veriler güvende olacak!


Cüzdan Dudak Parlatıcılar

Cüzdan Dudak Parlatıcılar

Bayanların her birinin, kişilikleri birbirinden farklı olabilir, farklı burçlara mensup olabilirler, değişik beğenileri olabilir, farklı şeylerden hoşlanabilirler! Her kadın, tepeden tırnağa çok dikkatlice okunması gereken birbirinden farklı kalın ansiklopediler gibidir. Şurası bir gerçek ki, tüm kadınların ortak bir noktası vardır. O da, kadınlar her koşulda ve her yerde bakımlı ve güzel olmayı ister! Dış görünümüne dikkat eden ve çantasında her zaman dudak parlatıcısı olan bayan arkadaşınıza sıra dışı bir hediye vermek ister misiniz? Cüzdan Dudak Parlatıcılar, bir yandan bayanların güzelliklerine hizmet ederken, bir yandan da görenleri adeta büyülüyor. Birbirinden ilginç cüzdan tasarımları ile Dudak Parlatıcılar, bayanlara hediye edilmek üzere sizi bekliyor!


Gökkuşağı Gece Lambası

Gökkuşağı Gece Lambası 

Aksesuar şeklinde bir USB bellek de yine fena olmazdı sanırım. Erkek ve bayanların kullanabilecekleri şekilde tasarlanmış olan bu USB bellek aslında aynı zamanda birer bileklik! Artık Bileklik USB Bellek sayesinde, çalıştığınız işyerinin veya evinizin tüm dijital verileri sizden sorulur olacak. Bu ürün şık bir aksesuardan çok daha ötesi! 2 GB Bileklik USB Bellek, hem sizin hem etrafınızdaki sevdiklerinizin çok işine yarayacak. Bu USB bileklik ile ilgili romantik bir senaryo yapalım mı? Mesela kız arkadaşınız ile buluşmaya gideceksiniz ve onun sevdiği tarzda müzikleri de biliyorsunuz! Kız arkadaşınızın hayranlıkla dinlediği MP3 müzik parçalarını bu şık USB bilekliğe yükleyin ve bu şık ürünü kız arkadaşınıza hediye edin! Artık sevgilinizin hem üzerinde taşıyabileceği ve sizi hatırlatacak bir aksesuarı, hem de en sevdiği şarkılardan oluşacak bir müzik koleksiyonu olsun! Alın size fıstık gibi bir romantik doğum günü hediyesi işte! Mıknatıslı kilitlenme özelliğiyle son derece güvenli bir kullanım sunan Bileklik USB Bellek deri ve metal malzemeden üretilmiştir. USB girişi olan tüm bilgisayarlarda kullanabileceğiniz Bileklik Belleğin siyah ve kahverengi renk seçenekleri bulunuyor.

ilginç hediyeler bayan için

Film Şeridi iPhone Telefon Kapağı

Sevgililer günü için veya sevgilinizin doğum günü için şöyle komik ve her baktığında yüzünde bir tebessüm oluşturacak bir hediye önereceğim. Ancak bunun için sevgilinizin bir iPhone telefonunun olması gerekiyor. iPhone 4-4S-5 Model cep telefonu olan sevgilinize üzerinde film şeridi tasarımlı telefon kılıfı bulabilirsiniz. Bence bu seferki sevgililer günü hediyeniz, daha önce aldığınız diğer hediyelerinizden çok daha ilginç olacak. Sıradan iPhone kılıflarından kurtulmak istiyorsanız bu kılıflar tam size göre.

Saatli masa tabloları

Saatli Masa Tabloları

Orjinal hediye olarak tavsiye edeceğim şimdiki armağan hem Size özel resminizi sergileyecek hem de bir masa saati! Yani masanızın üzerini kendi resminizle süslemekle kalmayacak aynı zamanda saat olarak da kullanabileceksiniz. Kız kulesi, Galata Kulesi, Eyfel Kulesi, resimdeki gibi Marilyn Monroe, Klasik arabaların far kısmına eklenmiş şık masa saati, Nostaljik Taksim görüntüsü. Bayanlar için düşünülebilecek harika ve orijinal bir hediye. Aynı zamanda sevgililer için de harika bir doğum günü hediyesi. Siz de kendi zevkinize veya hediye alacağınız kişinin zevklerine en uygun tabloyu, Pardon! Hem tabloyu hem de masa saatini seçip hediye edebilirsiniz. Eminim bu ilginç ve orijinal hediyeniz çok beğenilecektir.

bayana hediye

Özel Tasarım Aynalar

Bir bayanın çantasında olmazsa olmaz eşya nedir? Kesinlikle Hanımların çantalarının vazgeçilmezi aynalardır. Bayanları mest edecek aynaların en güzelleri ise Özel tasarımlı bu seri içerisinde. Birbirinden şık ve özel tasarlanmış Aynalar arasından seçim yapıp, kız arkadaşınıza hediyede siz de zorlanabilirsiniz. Dünyaca ünlü tasarım markasının bu zarif ve şık ürünleri tüm görenleri kendine hayran bırakıyor. Son derece kaliteli malzemeden üretilmiş Özel tasarım aynaların üzerinde birbirinden şık ve sevimli figürlerin baskıları yer alıyor. Hafif metalden üretilen Özel Tasarım Aynaların çapı 7 cm, yani tam avuca oturacak boyutta. Bu ürün iddia ediyoruz ki, tüm bayanların çok seveceği bir hediye. Size düşense ister kendiniz için ister hediye olarak alabileceğiniz Özel Tasarım Aynaların hangi modelini seçeceğinize karar vermek.

Sevgiliye ilginç hediyeler

FENG SHUI-Büyüyen Kristal

Son derece ilginç olan Büyüyen Kristal ile sevgilinize o kadar ilginç bir hediye vereceksiniz ki, gerçekten gözlerine inanamayacak. Romantizm ve tasarım bu şık kavanoz içerisinde bir araya geldi ve ortaya inanılmaz güzel bir buluş çıktı. Detaylarını biraz sonra okuyacağınız bu ürün ile ilgili olarak, tasarımcıları bu kavanozdan olabilecek en güzel şeyi tasarlamışlar. Büyüyen Kristal Kavanozunun içerisinde yer alan kristallerin büyümesini ve gelişmesini capcanlı bir şekilde izleyebileceksiniz. Kristallerin gelişimini gözlemleyeceğiniz süre yaklaşık 15 gün kadar sürüyor. FENG SHUI Büyüyen Kristal Kavanozu içinde 15 gün süresince büyüyen kristal, renkli LED ışığı eşliğinde bulunduğu ortama muhteşem ışıklar saçıyor.

Kalp Şeklinde LED Lamba

Kalp Şeklinde LED Lamba

Bu özel kavanoz içerisinde 8 farklı mesaj bulunuyor ve bu mesajları hediye edeceğiniz kişiye iletiyor. Büyüyen Kristal Kavanozunun tıpa bölümüne takılan ve renk değiştiren LED ışıklar ile odanız büyüleyici bir ortama dönüşüyor. Sevgilinize aynı zamanda mükemmel bir süs eşyası da hediye etmiş oluyorsunuz. Kavanoz içerisinde bulunan kristallerin renkli LED ışıkları sayesinde nasıl ortama ışık yaydığını siz de gözlemlediğinizde bu özel ürüne olan hayranlığınızı gizleyemeyeceksiniz. Tıpadaki yer alan ve renk değiştiren LED sayesinde bu ürünü odanızda ışık dansını izleyebileceğiniz bir gece lambası şeklinde de kullanabilirsiniz. Sevgilinize ya da sevdiklerinize ilginç ve bir o kadar da etkileyici güzel bir doğum günü hediyesi araştırıyorsanız, Büyüyen Kristal tam da aradığınız hediye ürün.

Aşk Çek Defteri

Aşk Çekleri

Aşkınıza sözleriniz için birer yaprak aşk çeki verebilirsiniz. Hem esprili, hem de romantik bir hediye seçeneği olan aşk çekleri, bayanlar için en ilgi çekici hediyelerden biri. Sevdiklerinizin yaşamını kayıt altına alabilecekleri bir defter, anı defteri hediye etmek ister misiniz? Bu öneri sizin için de geçerli. Sevdikleriniz, aşklarınız, aileniz, arkadaşlarınız, seyahatleriniz ve yaşadığınız yerler… Hepsi bir cilt Hayat Hikayem’de. Başarılarınız, aldığınız ödüller, yetenekleriniz. Sevdiğiniz kitaplar, müzikler, filmler, kişiler… ayrıca özel mektuplar ve kartlar… Hayattaki arzularınız ve bir kez olsun gerçekleştirmek istediğiniz hayalleriniz… hepsini kaydedebilirsiniz. Dilediğiniz gibi doldura bileceğiniz bir dünya haritasını da bu anı defteri içinde bulacaksınız. Eğer doldurmak için çok küçükseniz, o zaman sizin yerinize ilk adımlarınızı, ilk fotoğraflarınızı, ilkokul gününüzü ekleyecek birilerini bulabileceğinizden eminiz. Çünkü bu sizin gerçek hayat hikayeniz.

Bayan Hediyesi

Kişiye Özel iPhone Kılıf

İnsanlar sahip oldukları her şeyde kendilerine ait izler bulmak ve eşya ile bir bağ kurmak ister. Örneğin erkekler bir araba alırlar ama arabanın içerisine, camlarına değişik uygulamalar yapıp o arabayı daha çok sahiplenmek ve sevmek isterler. Şimdi önereceğim ürün iPhone cep telefonu olan sevdiklerinizi çok mutlu edeceğe benzer. Çok sevdikleri cep telefonu iPhone telefonu için bir koruma kılıfı ama bu kılıf tamamen kişiye özel bir kılıf! Kişiye Özel iPhone 4/4S/5 Kılıfları üzerine ister kendi fotoğrafınızı, isterseniz sevdiklerinizin fotoğrafını ekletip telefonunuzu kişiye özel ve daha sevebileceğiniz bir hale getirebilirsiniz. Kişiye Özel iPhone 4/4S/5 Kılıflarını arkadaşlarınıza da gönül rahatlığı ile hediye edebilirsiniz. Telefonunuz için en güzel kılıfı kendinizin tasarlayacak olması kulağa sizce de hoş gelmiyor mu? Kendi kılıfınızı kendiniz tasarlayabilirsiniz. Kişiye Özel iPhone 4/4S/5 Kılıflarını ile istediğiniz fotoğraf telefonunuzun üzerinde yer alabiliyor. İster sevgilinizin, ister çocuğunuzun, ister köpeğinizin isterseniz de hayran olduğunuz ünlünün fotoğrafını gönderin.

Çiftlere Özel Aşkımızın Hikayesi Yastık

Aşkımızın Hikayesi Yastık

Konuşma faaliyeti insan beyninin sol tarafında gerçekleşmekte. Erkeklerin sol beyni kadınlara göre daha az geliştiği için konuşma konusunda kadınlara göre iyi değiller. Erkekler çoğunlukla kafalarının içinde düşünüp konuşurlar ve kadınların iletişim kurma konusundaki sözel yetenekleri gibi bir özelliğe sahip değiller. Gün sonunda erkeğin işten döndükten sonraki suskunluk halinden günümüzde pek çok kadın şikâyetçidir! Bunun sebebi erkeklerin düşünmeye kadınların ise konuşmaya ihtiyacı olması. Bu söylediklerim ne kadar bilimsel bilmiyorum ama çok konuşan kadınlara mizahi açıdan sus demenin zamanıdır. Kadınların yapmış olduğu dır dır, Dır Dır Yastık Kılıfı sayesinde somut bir sahneye dönüşüyor. Çoğu zaman kadın konuşur erkek susar, bazen de kulaklarını tıkar Dır Dır Yastık Kılıfı ise bunun en esprili ifadesi. Kadınların kendilerini ifade ettikleri konuşmalar çoğu zaman gereğinden fazla uzar ve erkelerin kulağına sadece kuru gürültü olarak gelir. Bu ürüne aşağıda ulaşabilirsiniz.

Ayarlanabilir Işıklı Portatif Masa

Yükseklik Ayarlanabilir Işıklı Masa

Hafta sonları boş vakit bulduğumda kendimi genelde yapı marketlere atmaya ve yeni ve ilginç tasarımlar var mıdır diye gezinmeye çalışırım. Özellikle İkea içerisinde 60 metre kare içerisindeki hem kullanışlı hem de şık tasarımlara bayılırım.  Yani o kadar küçük bir alanda bile bir insana lazım olabilecek her şey çok güzel düşünülmüş. Demek ki tasarım da bir yetenek! Şimdi bahsedeceğim ürün de yine tasarım açısından oldukça etkileyici ve kullanışlı bir ürün.  Bu ürün ile yataktan kalmaya üşendiğiniz yaman yemek yiyebilecek, ders çalışabilecek veya kitap okuyabileceksiniz.


LED Işıklı Kitap Okuma Gözlüğü

LED Işıklı Okuma Gözlüğü

Yüksekliği Ayarlanabilir Işıklı Portatif Masa üzerinde bulunan Led ışıkları gece lambası olarak da kullanılabilir. Yatakta kahvaltıyı herhalde herkes sever. Yumuşacık yataktan çıkmadan bilgisayar kullanabilmek, kitap okumak veya ders çalışmak her zaman keyif verici olmaktadır. Tüm bu aktiviteleri kolayca yapmanıza olanak sağlayan Yüksekliği Ayarlanabilir Işıklı Portatif Masada bu durumda mükemmel bir ürün oluyor. Yüksekliği Ayarlanabilir Işıklı Portatif Masa yatağınızın boyuna göre ayarlanıp rahatça kullanılabilmektedir.

Gözlük Kalem

Gözlük Tasarımlı Kalem 

LED lamba sayesinde odanızın ışığını açmadan sabahlara kadar rahatlıkla ders çalışabilir, işiniz bittiğinde de Yüksekliği Ayarlanabilir Işıklı Portatif Masayı katlayıp yer kaplamayacak şekilde bir yerlere kaldırabilirsiniz. Üzerinde yemek yemek, proje ödevi hazırlamak, laptop kullanmak, yazı yazmak, resim çizmek mümkün. Hatta çalışırken bardak koyma gözüne içeceklerinizi, diğer göze de telefon kalem gibi eşyalarınızı koyabilirsiniz. Kız arkadaşınız için veya erkek sevgiliniz için çok enteresan bir hediye olacaktır.

Kişiye Özel Nostaljik Mesaj Şişesi

Nostaljik Şişe

Şimdi size bir hediye önereceğim ancak bu hediye hakkında yazılanları okuduktan sonra bir kez daha düşünmenizi rica ediyorum. Hayaletler ile aranız nasıl, ya da hayaletlere inanır mısınız bilmiyorum ama şimdi bayan sevgiliniz için tavsiye edeceğim bu ilginç hediye, biraz korkutucu ve ürkütücü bir hediye. Aslında esprili denebilecek komik bir hediye desek daha doğru. Hayaletli Ayna ile arkadaşlarınızı korkutmaya hazır mısınız? İlk bakışta sıradan bir ayna görünümüne sahip Hayaletli Aynanın yakınına gidildiğinde işler bambaşka bir hale geliyor. Hayaletli Ayna ilk görüşte iki yanında iskelet figürleri olan bronz bir ayna görünümünde.

EMOJI Mini Kar Küreleri

EMOJI Mini Kar Küreleri

Dilediğiniz odaya asabileceğiniz Hayaletli Aynanız duvarda öylece duracak, elbette bir kurban bu aynaya bakmak için yaklaşacak ve film ondan sonra kopacak! Sonrasında korku, heyecan, panik, eğlence ve kahkaha sizleri bekliyor olacak. Çünkü Hayaletli Aynaya yaklaşan arkadaşınız aynada korkunç bir hayaletle karşılaşacak. Ses ve görüntüyü algılayan sensorları sayesinde Hayaletli Ayna normal ayna görüntüsünden çıkacak ve aynanın yüzeyinde bir hayalet belirecek. Dehşet verici bir görüntü! Aynadan size bakan bir hayalet silueti! Şüphesiz herkesin dizlerini titretecek derecede korkunç bir görüntü. Üstelik bu hayaletin görüntüsüne korkunç sesler de eşlik edecek. Arkadaşınız Hayaletli Aynadaki hayaletin gerçek olmadığını ise muhtemelen sizin kahkahalarınızdan anlayacaktır. Umarız arkadaşınız şakadan anlıyordur ve birlikte gülmeye devam edersiniz. Yoksa yandınız!

USB Bellek

Çanta Şeklinde USB Bellek

Ekonomik anlamda orta bir standartta geliri olan bir çok bayanın, farklı renk ve modellerde en az 10 ayakkabısı ve en az 10-15 el çantası bulunur. Aksesuar olarak kullanılan her şey birbiri ile uyumlu olmalı ve sırıtmamalıdır. Şimdi önereceğimiz USB bellek kadınların oldukça dikkatini çekecek cinsten. Bayan çantası şeklinde bir USB Bellek! Bir çok bayanın, çanta tutkusu farklı şekilde yorumlanarak ofis hayatında kendine 8 GB’lık bir yer buldu. Çanta Şeklinde USB Bellek sapındaki askısı sayesinde şık bir anahtarlık olarak da kullanılabiliyor.

Urbanbag - Tasarım Omuz Çantaları

Tasarım Omuz Çantaları

İlginç ve kusursuz tasarımı ile ortaya şıklığından ödün vermeyen hanımların çok beğeneceği Çanta Şeklinde USB Bellek çıktı. Turkuaz, pembe ve mor renkleri bulunan Bayan Çanta USB bellek boyundan beklenmeyecek bir performans gösteriyor. Tam 8 GB’lık kapasitesi ve USB 2.0 bağlantısı ile hızlı ve güvenli data transferi ve depolama sağlıyor. Bayan sevgiliye doğum günü hediyesi olarak bu ilginç ürün düşünülebilir!

Sevgiliye Doğum Günü Hediyesi

Öpücük Desenli Şemsiye

Sevgilisine Doğum Günü Hediyesi olarak Romantik bir hediye arayanlar bu hediyeye biraz daha yakından bakabilirler. Üzerinde sımsıcak aşk dolu öpücüklerin olduğu ve oldukça güzel bir şekilde tasarlanmış olan Öpücük Desenli Şemsiye, kız arkadaşınızın şıklığını tamamlayacak bir ürün. Oldukça güzel ve şeffaf bir tasarıma sahip olan öpücük desenli şemsiye, Sevgilinizin yağmurlu ve güneşli havalarda yanından ayırmayacağı çok şık bir tamamlayıcı eşyası olacak. Yağmurlu bir havada deniz kenarında, bu şemsiyenin altında hiç ıslanmayacak ve el ele-kol kola çok romantik dakikalar yaşayacaksınız. Bu ürünü aynı zamanda Annenize de hediye edebilirsiniz. Gerçekten de olağanüstü bir tasarıma sahip.

 Sevgiliye en iyi hediyeler

CEVAP VER