Öğretmenlere Doğum Günü Hediyeleri

öğretmenler için doğum günü hediyesi
Öğretmene doğum gününde ne hediye alınabilir? Öğretmen için hediye dendiğinde, ilk etapta akla gelen hediyeler, öğretmenimiz erkek ise; kravat, kemer, kalem veya erkek gömlek, öğretmenimiz bayan ise; parfüm, takı veya çanta hediyesidir. Fakat biz bu sefer bir değişiklik yapacak ve artık geleneksel hale gelmiş öğretmene doğum günü hediyeleri konusunda sizleri biraz sıradanlıktan uzaklaşıp farklı, şaşırtıcı ve daha çok öğretmene özel hediyeler üzerine de dikkatinizi çekmeye çalışacağız. Öğretmenler için hediye konusunda bir diğer detay ise şudur; genelde öğretmenlerimizin diğer insanlardan farklı bir konumda olduğunu düşündüğümüzden, onların da bir yerde bizim gibi insanlar olduğunu unutup, aslında işin kolayına kaçıp kendimizin bile kullanmayacağı türden, sıradan hediyeler seçmeye çalışıyoruz. Bu durumda belki doğum gününü değil ama, doğum günü hediyesini maalesef oldukça sıradanlaşmış bir hale getiriyoruz. Hatta alacağımız hediye konusunda, araştırma bile yapmaya üşenip, bizlere en yakın mağazadan hediye alış verişimizi yapmaya çalışıyoruz. Şimdi hep birlikte bir empati yapalım mı? Mesela kendinizi bir öğretmenin yerine koyun! Sınıfınızda 50 öğrencinin olduğunu varsayın ve doğum günü geldiğinde, öğretmen masanızın üzerinde sürpriz diye konan hediyelerin hepsinin içerisinde, ya bir dolma kalem vardır, ya da hediyeyi alan kişinin ne hakkında yazıldığını dahi ön sözünden okumadığı bir kitap! Bu sizi bir öğretmen olarak heyecanlandırır mıydı? Elbetteki öğretmenler, illa da bir hediye beklentisi içinde değillerdir. Hediye gönülden gelen bir şeydir. Ama dediğim gibi öğretmenlerin de, bizler gibi bir insan olduğunu, onların da hediyeler konusunda sürprizler ile sevinebileceğini veya mutlu olabileceğini sanırım unutuyoruz.

Öğretmene Özel Doğum Günü Hediyeleri


Kişiye Özel Yılın En İyi Öğretmeni Yastık

Kişiye Özel Yılın En İyi Öğretmeni Yastık

Kalbinizde Öğretmeniniz için çok özel bir yer var! Gelin kalbinizden gelen sevgiyi öğretmeninize şık bir hediye ile ifade edin! Öğretmene Özel Kalpli Mesajlı Yastık ile sevgili öğretmeninize ister sınıfça ortak bir hediye ile sevginizi yekpare ifade edin, ister tek başınıza böylesine özel bir hediye ile öğretmeninizi mutlu edin. Bu Öğretmene özel bu yastık içerisindeki nakış ile işlenen sevimli kalp sembolü sizin öğretmeninize olan sevginizi ifade ediyor. Diğer yandan Öğretmene Özel Kalpli Mesajlı Yastık içerisine öğretmeninizin adını ve soya adını yazıp bir de altına sevgi ve saygı mesajınızı eklettiniz mi ortaya inanılmaz güzel bir doğum günü hediyesi ya da öğretmenler günü hediyesi çıkmış olacak! Öğretmene Özel Kalpli Mesajlı Yastık, koltuk üzerinde hem son derece dekoratif duracak, hem de öğretmeninize her daim sizi hatırlatacaktır! Kalıcı ve kişiye özel hediye düşünüyorsanız, Öğretmene Özel Kalpli Mesajlı Yastık tam size göre bir hediyelik!


Öğretmenlere Özel Kitap Okuma Ayracı

Öğretmenlere Özel Kitap Okuma Ayracı

Bizler üzerinde çok fazla emekleri olan öğretmenlerimize doğum gününde alabileceğimiz hediyeler ile ilgili hediye önerilerimiz aşağıdadır. Mümkün olduğunca öğretmenlerimizin işine yarayacak türden hediyeler seçmeye çalıştım, bazı hediyeler öğretmeninizi şaşırtacak, bazı hediyeler ilginç ve sıra dışı gelecek. Bu sayfadaki hediye kadın/Bayan-Erkek öğretmenlere alınabilecek hediyelerdir. Umarız Öğretmenlerimiz için doğum günü hediye seçeneklerini beğenirsiniz. Güzel ve keyifli bir vakit geçirmeniz dileği ile…

Doğum Gününe Özel HDF Resim Çerçevesi

Erkek Öğretmene Alınabilecek Doğum Günü Hediyesi

Sadece öğretmekle kalmayıp aynı zamanda bize hayatımız boyunca rehberlik eden, biricik öğretmenlerimiz, bize her eğitim dönemi sonunda başarılıysak teşekkür, takdir belgeleri verirler. Bu Doğum Günüde öğretmeninize şiir gibi özel bir hediye ile teşekkür edebilir, iyi ki doğdunuz diyebilirsiniz. Öğretmenlik mesleğinin ne kadar kutsal bir meslek olduğundan, artık bahsetmeye sanırım gerek yoktur. Bir öğretmenin ise, en büyük onur kaynağı; emek verdikleri öğrencilerinin hayattaki başarıları ve düzgün insanlar olarak yetişmeleridir. Şimdi öğretmeninizi mutlu etme ve onurlandırma sırası siz öğrencilerde. Öğretmeninize yaş günü için balon desenli resim çerçevesi hediye etmek ve içerisine dilediğiniz bir fotoğrafı yerleştirmek sizce de öğretmeninizi duygulandırmaz mı? Bence Öğretmeninize doğum günü için çok uygun bir hediye.

Balon Desenli Doğum Günü Kupa Bardak

Balon Desenli Doğum Günü Kupa Bardak

Rengarenk balon desenli ve kişiye özel hazırlanabilir kupa bardakla Öğretmeniniz kendini özel ve hatta süper hissetsin. Doğum Günü’nde bütün bir sene boyunca size ders anlatan öğretmeninizin ses telleri artık yıpranmıştır öyle değil mi? Bu hediyeniz ile öğretmeniniz artık çay ve kahvesini yudumlayıp biraz da dinlenecek! Öğretmeninizi son derece anlamlı böyle bir hediye ile mutlu etmek elinizde. Üzerine öğretmeninizin ismini yazdırdığınız Doğum Günü Kupa Bardakla öğretmeniniz sıcacık içecekler içerken sizi hatırlasın. Yıpranan ses telleri içinde, kupanın içine biraz karanfil, zencefil, tarçın ve tabi ki limon eklemesini artık siz hatırlatmayı unutmayın.

öğretmene doğum günü hediyeleri

Fotoğraflı En İyi Öğretmen Madalyonu

Fotoğraf baskılı veya isme özel olarak hazırlanmış ve kendi mesajınızdan oluşan hediyeler, her zaman en favori olarak gördüğüm ürünlerdendir. Çünkü kişiye özel hediyeler inanılmaz güzel hediyelerdir. Özelleştirilmiş hediyeler üzerinde size ait izler bulunmaktadır ve bu, o hediyeyi değerli kılmaya yeter bir nedendir. Öğretmeninize doğum günü hediyesi olarak hediye edebileceğiniz son derece anlamlı bir madalyon var karşınızda. Söz uçar yazı kalır demiş atalarımız. Siz de en güzel sözlerinizi ve en güzel mesajlarınızdan biricik öğretmeninize altın sarısı rengindeki  bu madalyonu hazırlatabilirsiniz. Kişiye özel fotoğraflı en iyi öğretmen madalyonu Erkek veya bayan öğretmeniz için düşünülebilecek en güzel doğum günü hediyelerinden.


Dalgalanmış Türk Bayrağı Anahtarlık

Kişiye Özel Yazılı Kalp Anahtarlık

Öğretmeninize doğum günü için, oldukça hesaplı, aynı zamanda son derece anlamlı bir hediye tavsiyem daha olacak! Hayatımız boyunca ufak tefek araç gereç kullanırız ve çoğu zaman bu araç gereçlerin kıymetini pek bilemeyiz. Örneğin bir anahtarlık! Cebimizde veya çantamızda taşıdığımız anahtarlık, düşünüldüğünde aslında bizler için o kadar büyük yardımcılardır ki misal; evinizin, iş yerinizin, arabanızın veya kasanızın bütün anahtarlarını üzerinde taşır ve sizin ufacık bir anahtarı kaybetmeniz gibi bir sorunun yaşanmamasında büyük yardımları olur. Yani aslında ufacık bir anahtarlık gördüğünüz gibi bizlere nasıl da ciddi zaman kazandırır.


Fotoğraf Ve Mesaj Baskılı Kalp Anahtarlık

Kişiye Özel Yazılı Kalp Anahtarlık

Kişiye Kalp Anahtarlık üzerine, öğretmeninizin fotoğrafını ve kişisel sevgi dolu mesajınızı yazdırabilir ve Ona unutulmaz bir armağan verebilirsiniz. Kişiye Özel Kalp Anahtarlık kalp şeklinde olmasıyla bile zaten öğretmen sevginizi gözler önüne seriyor. Bir de üzerine isim ve fotoğraf eklendi mi, işte ortaya harika bir doğum günü hediyesi çıkıyor. Kişiye Özel Anahtarlık içerisine öğretmeninizin istediğiniz fotoğrafını ekleyip, üzerine de ismini yazdırarak kullanışlı bir hediye sunabilirsiniz. Kişiye Özel Kalp Anahtarlık, öğretmeninize sevginizi göstermenin en kolay ve etkili yolu.

öğretmene doğum günü hediyesi

Canım Öğretmenim Resim Çerçevesi

Özel öğretmeninize özel bir hediye vermeye hazır mısınız? Önereceğim ürün tamamen öğretmenlerimiz için özel bir hediyelik eşyadır. Öğretmenlere Özel Hediyelik Çerçevenin üzerine saygı değer öğretmeninize hitaben, kendi özel bir mesajınızı yazdırabileceğiniz harika bir hediye! Öğretmeninizi ismine özel bu hediyeyle çok mutlu edeceksiniz çok! İstediğiniz renk seçeneklerinden birini seçin, Canım Öğretmenim Resim Çerçevesi sizin istediğiniz şekilde hazırlansın. Öğretmeninize layık bir hediye arıyorsanız, HDF malzemeden üretilen bu çok özel çerçevenin üzerindeki tüm yazıları siz düşünüp ekletiyorsunuz.


öğretmene doğum günü hediyesi ne alınır

Öğretmene Doğum Gününde Ne Hediye Alınabilir?

Açık kahve ve koyu kahve renk tonlarındaki Canım Öğretmenim Resim Çerçevesinin üst ve alt kısmında yer almasını istediğiniz mesajınızı, öğretmeninizin ismini ve doğum günü tarihi veya istediğiniz tarihi yazdırabilirsiniz. Ya da öğretmenlere Özel Hediyelik Çerçeveniz elinize ulaştığında, kendiniz çerçevenin içine öğretmeninizle birlikte çektirdiğiniz güzel bir fotoğrafınızı ekleyin ve öğretmeninize bu harika hediyeyi vererek onu çok mutlu edin! Seçim sizin!


öğretmenler için doğum günü hediyesi

Öğretmene Özel Duvar Saati

Şık ve duvarda son derece hoş duracak bir duvar saati düşünün ve bu duvar saatinin tam ortasında öğretmeninizin fotoğrafı olsun! Daha sonra bu şık duvar saatinin dört bir yanını ise Öğretmeninize özel olarak yazacağınız mesajlarınız kaplasın! Bize göre ortaya inanılmaz güzel bir öğretmenler günü hediyesi çıkıveriyor. Örnekte gördüğünüz gibi “Dünyanın en tatlı ve en güzel Öğretmenine!” Bu yazıyı siz nasıl isterseniz o şekilde hazırlanıyor, yani bu alana istediğiniz mesajı ekleyebiliyorsunuz. Öğretmenler günü için ya da öğretmeninize doğum günü için hem şık, hem de çok dekoratif bir duvar saati!

Öğretmenlere Özel Fotoğraf ve Mesajlı Plaket

Öğretmenlere Özel Fotoğraf ve Mesajlı Plaket

Benim Öğretmenim, Matematik, Kimya, Fizik, Türkçe, Edebiyat, Müzik, Resim, ya da Sınıf Öğretmenliği alanında, kendi branşının en süperi diyorsanız, üzerine başka bir öğretmen tanımam diyorsanız, buyurun size Dünyanın En süper Öğretmeni Plaketi! Öğretmeninize evinde gururla sergileyeceği bu özel plaketle eminim çok gururlanacaktır. Öğretmenlik sıradan diğer mesleklere hiç benzemez! Öğretmenlerimiz bizim idollerimiz ve süper kahramanlarımızdır. Bu görevi seve seve ve hiç bıkmadan yerine getiren cefakar öğretmenlerimizi, yılda bir gün olsa da özel hissettirmek gerekir. Doğum Gününde öğretmeninize üzerinde fotoğrafının ve doğum günü kutlama mesajınızın yazılı olacağı bu özel plaketi hediye edebilirsiniz.

Özel Siyah Deri Kutusunda Erkek Hediye Seti

Siyah Deri Kutusunda Erkek Hediye Seti

“Erkek öğretmene doğum günü hediyesi olarak ne alınır?” Siz bu soruya uygun düşecek hediyeleri düşünedurun, biz hemen size fikir vermesi açısından bir hediye patlatalım! Erkek öğretmeninizin en temel aksesuar ihtiyaçlarından biri olan, kemer ve deri cüzdan, son derece şık bir hediye seti içerisinde bir araya geldi! %100 Dana derisinden imal edilmiş çok kaliteli bir cüzdan ve yine hakiki deriden erkek kemer! Erkek öğretmeninizin uzun yıllar kullanabileceği bu set, belirttiğimiz gibi son derece şık hediyelik siyah deri set içerisinde! 2 parçadan oluşan bu hediyelik aksesuar set ile, öğretmeninizin şıklığı tamamlanmış olacak! Doğum gününde erkek öğretmeninize alınabilecek en iyi aksesuar hediyelerden biri!

öğretmene hediye

Işıklı Kitap Okuma Gözlüğü

LED ışıklı kitap okuma gözlüğü ile geceleri kitap okumak müthiş bir keyfe dönüşüyor. Gece lambasını hiç çalıştırmadan uzanın yatağınıza ve gözlüğünüzden kitabınıza yansıyan güçlü ışıklar sayesinde kitabınızın en karanlık noktalarını bile görünür kılın! LED Işıklı Kitap Okuma Gözlüğü, Öğretmeninize doğum gününde armağan edebileceğiniz en ilginç ürünlerden biri. Ayrıca aşağıda bulabileceğiniz Kitap Saat de yine tercih edilebilir. değerli ve özel kitaplarınızın bulunduğu kütüphaneniz ile uyumlu olabilecek en güzel saatlerden biridir. Misafirleriniz kütüphanenizde bu ürünü gördüklerinde, gerçek kitaplar ile neredeyse ayırt edemeyecekler. Kitap saat, çalışma odanızda hem şık görüntüsü hem de zamanı öğrenmek için ihtiyaç duyduğunuz bir duvar saatinden çok daha fazlasını vaat ediyor.

öğretmenler için ucuz hediyeler

Mini Kitap Lambası

Mini Kitap lambası ile en sevdiğiniz kitaplarınıza karanlıkta da kavuşabileceksiniz. Güçlü ışıkları sayesinde her teferruatı ve her ayrıntıyı kolaylıkla seçebilirsiniz. Kitabınızın ucuna tutturabileceğiniz bu harika okuma lambası hem çok ekonomik, hem de çok pratik! Kitap okumayı seven öğretmeninize hangi kitabı alacağım diye düşünüp duruyorsanız iyisi mi Ona doğum gününde okuma lambası alın:) Sarı kırmızı ve mavi renklerdeki okuma lambalarından istediğinizi seçin! Bu ürünü Öğretmeninize hediye edebilir, doğum günü hediyesi olarak sevgilinize alabilir veya Babanıza hediye edebilirsiniz..

erkek öğretmene doğum günü hediyesi

Dekoratif Kare Cam Duvar Saati

İlginç ve mükemmel bir tasarıma sahip, ev ve iş yerlerine dekoratif bir hava katacak harika bir duvar saati önereceğim. Dinamit Lokumu Şeklinde Alarm Saat! Erkek öğretmeninize doğum günü hediyesi olarak verebileceğiniz bu sıra dışı saat çok sevilip, çok beğenilecek! Dinamit şeklindeki yapısı ile görenleri hayran bırakacak alarm saati, modern ortamlara dekoratif bir görünüm kazandıracak! Bu ilginç duvar saatini gönül rahatlığı ile herkese hediye edebilirsiniz. En başta erkek öğretmeninize doğum günü hediyesi olarak düşünebilirsiniz mesela!

Klasik Öğretmen Sözleri Ürünleri

Klasik Öğretmen Sözleri Ürünleri

Doğum gününde öğretmeninize harika ve komik bir hediye vermek ister misiniz? Öğretmenlere ait klişe olmuş sözler vardır hani. Mesela; “Yavrum numaran kaç?”,”Arka taraf! Ne oluyor orda?”,”Mehmet sen söyle bize…”,”Bu saçlar ne böyle?”,”Oğlum bu gelme saati mi?” gibi öğretmenlerin sıkça kullandığı sözlerdi bunlar. Her öğretmenin öğrenciye karşı farklı bir üslubu ve farklı bir yaklaşımı vardır. Bir de öğretmenin kendine has konuşma tarzı da işin içerisine girince, muzip öğrenciler hemen öğretmenleri ile ilgili esprileri patlatırlar.

bayan öğretmene doğum günü hediyesi

Doğum Günün Kutlu Olsun Taş Baskı

Hediyenizin özel ve unutulmaz bir hediye olmasını istiyorsanız, yapmanız gereken şey, kişiye özel hediye seçmek olacaktır. Çünkü kişiye özel hediyeler gerçekten de, hem anlamı itibari ile hem de özel olması itibari ile unutulmaz ve çok özel hediyelerdir. Şimdi önereceğim hediye de, şık ve kalıcı bir armağan olan Doğum Gününe Özel Taş Baskı! Üzerine öğretmeninizin fotoğrafını ve doğum günü mesajınızı taşıyabileceğiniz harika bir armağan! Bayan öğretmene doğum günü hediyesi ne alınır derseniz, bu harika ürünü kaçırmamanızı tavsiye ederim.

öğretmenlere doğum günü hediyesi

Klasik Öğretmen Sözleri Kupa

Siz de kendi öğretmeninizin en meşhur olmuş konuşmalarını şık ve kullanışlı ürünler üzerine taşımak ister misiniz? Klasik Öğretmen Sözleri Ürünleri, en meşhur ve en çok bilinen öğretmen sözleri ile hazırlanıyor. Öğretmeninize ait sözleri bu son derece şık ve kullanışlı ürünler üzerine yazdırarak, öğretmeninize hem anlamlı, hem de çok esprili bir hediye vermiş olacaksınız! Klasik Öğretmen Sözleri Ürünleri masa saatleri, duvar saatleri, mousepad, sihirli kupa bardak gibi ilginç ürünlerden oluşuyor. İstediğiniz ürünü seçerek, öğretmeninize muhteşem bir sürpriz hazırlayabilirsiniz.

Gülen Emojiler Doğum Günü Duvar Saati

Gülen Emojiler Doğum Günü Duvar Saati

Doğum gününde sevgili öğretmeninizin yüzünde tatlı tebessümlere yol açacak Emoji karakterli ve dilediğiniz mesajı üzerine yazdırabileceğiniz bu duvar saatine ne dersiniz? Hem çok sevimli, hem de oldukça şık bir saat modeli olan gülen yüzler duvar saati işte karşınızda. Gezegenimize en yakın gezegen olan Mars’ta milyonlarca yıl evvel hayat var mıydı veya hala canlı diyebileceğimiz varlıklar yaşıyor mudur, bu tartışma beri dursun! Maalesef insanoğlu başka gezegenlerde hayat var mıdır araştırması içerisinde, üzerinde yaşadığı Dünya’ya inanılmaz şekilde zarar verdi ve hala da vermeye devam ediyor!

bayan öğretmene doğum günü hediyesi

Doğum Gününe Özel Gülen Yüz Yastık

Doğum Gününe Özel Gülen Yüz Yastık ile, öğretmeninizin yüzünde gülücükler açacak. Üzerinde doğum günü kutlama mesajınızı taşıyabileceğiniz bu şirin yastıklar bayan öğretmeninize kendisini çok özel hissettirecek! Doğum Gününde öğretmeninize, edebileceğiniz Kişiye Özel Emoji Karakterli yastıkların bir çok farklı model seçeneği bulunmaktadır. Her model de apayrı mesajlar ve duygular için!

coğrafya öğretmenine hediye

Gezegenimiz Dünya Duvar Saati

İşin acı tarafı ise, bir elin parmaklarını geçmeyecek sayıda çok az insan dışında, bu zarar kimsenin umurunda bile değil! Eklediğim ürün gezegenimiz Dünya’ya ait cam bir duvar saati! Üzerinde dikkatli baktığınızda akrep ve yelkovan ucunda bir uydu ve bir astronot bulunuyor! Doğayı maviyi ve yeşili seven dostlarınıza, öğretmenlerinize verebileceğiniz çok anlamlı ve güzel bir hediye! Belki de bu saati hediye ettiğiniz kişi, saatin kaç olduğunu öğrenmek için bu saate baktığında gereksiz yere sarf ettiği elektriğin, kağıdın ve doğaya verdiği zararın daha iyi idrakine varacaktır! Doğum günü için, öğretmenler günü için, anneler günü ve babalar günü için sevdiklerinize Dünya’yı hediye edin!

Kişiye Özel Dama Desenli Kalem

Kişiye Özel Dama Desenli Kalem

Öğretmeniniz için Doğum Günü hediyesi olarak, kişiye özel ve görüntüsü itibari ile zarif ve etkileyici bir kalem hediye etmekse düşünceniz, tam aradığınız özelliklerde şık bir kalem hediyesi tavsiye edeceğim. Kişiye Özel Dama Desenli Kalemi ister dama seven öğretmeninize, isterseniz de futbol meraklısı öğretmeninize hediye edin. Bu ürünü hediye edeceğiniz kişinin, üzerinde isim yazılı bu kalemi beğenmemesinin imkanı yok! Üzerinde çok şık dama deseni bulunan Kişiye Özel Dama Desenli Kalem üzerine isterseniz kendi isminizi yazıp, bu kalemi kendiniz gururla kullanın. Ya da arkadaşınıza, onun ismine özel hazırlanmış bir dama desenli kalem hediye edin. Plastik ve metal malzemelerin harmanlanması ile üretilmiş olan kalem şık ve özel plastik kutusu içerisinde tek olarak satılmaktadır.


öğretmene doğum günü hediyeleri

Bayan Öğretmene Anlamlı Doğum Günü Hediyesi

Bugüne kadar hep öğretmeniniz sizi değerlendirdi ve size not verdi… Sizin ise sadece sevginizi. Şimdi sıkı durun içinizdeki sonsuz sevgiyi öğretmeninize gösterme zamanı! Kulağa oldukça hoş geliyor ama değil mi? Öğretmeninize olan sonsuz sevginizi sonsuzluk simgeli 925 ayar gümüş kolye ile gösterebilirsiniz. Üzeri parıltılı taşlarla süslenmiş olan sonsuzluk kolyesi, sonsuz sevginizi gösteriyor olması itibari ile bayan öğretmeninize en güzel doğum günü hediyelerinden biri olacak!

öğretmene özel çikolata mesajlı

Mesajınıza Özel Harf Çikolata

Hani siz Öğretmeninize, Doğum Günü için özel bir hediye aramıştınız ya, bu özel hediyenizin üzerinde bir de öğretmeninizin isminin yazılı olmasını yani hediyenizin kişiye özel bir hediye olmasını istemiştiniz! Buyurun öğretmeniniz için aradığınız o kişiye özel hediye karşınızda! Özel kalp kutusu içerisinde oldukça lezzetli kişiye özel harf çikolatalar! Sevgi dolu kalp kutusu içerisindeki bu tatlı çikolatalarla öğretmeninizin doğum gününü unutulmaz bir şekilde kutlayabilirsiniz. Bu çikolataları erkek veya bayan öğretmeninize doğum gününde hiç düşünmeden hediye edebileceğiniz

Hediye

Kişiye Özel Ahşap Kalem

Evlerde ve işyerlerinde sayıları hızla artan ve yazı yazma ihtiyaçlarımıza cevap vermeye çalışan bilgisayarlar hala kalemlerin tahtını sallayabilmiş değillerdir. Kişiler, notlarını, şiirlerini, makalelerini kısacası yazılarını hala kalemle yazmaya devam ediyorlar. Belki de kalem bir ilham aracıdır, yani kaleme dokunmadan, onu hissetmeden bir şeyler üretmek insana zor geliyordur. Hele hele bu kalem bir de özel bir kalem ise, kişiler bu kalemi ellerinden asla bırakmayı düşünmeyeceklerdir. Şimdi hediye olarak önereceğim kalem de, yine kişiye özel ve oldukça anlamlı bir kalem. Sevdikleriniz, hediye edeceğiniz bu kişiye özel kalemi asla ellerinden düşürmek istemeyecek ve yanlarından ayırmayacaklardır. Belki de en önemli sözleşmeler, en önemli kararlar sizin bu özel hediyeniz ile imzalanacaktır kim bilir! Verdiğim linkten Kişiye Özel Ahşap Kalemi, kişiye özel hale getirebilmeniz için yukarıda sepete at butonu üzerindeki bölüme, ürün üzerine yazılacak ismi belirtmeyi unutmayınız.

öğretmene hediye

Öğretmene Özel Hediye Seti

Öğretmeninizin çok beğeneceğini umduğum, hem doğum günü için hem de öğretmeninize doğum günü hediyesi olarak düşünülebilecek harika bir hediye tavsiyem olacak. İçerisinde yok yok! Bu özel kutu içerisinde kalem var, kartvizitlik var ve 4GB’lik flash disk var! Sadece bu kadar da değil! Bu ürünü özel ve önemli kılan en önemli şey ise, öğretmeninizin ismine özel bir ürün olması! Kişiye Özel Öğretmen Seti ile öğretmeninizi inanılmaz mutlu edebilirsiniz. Dediğim gibi üstelik Kişiye Özel Öğretmen Seti içindeki tüm araç gereçlerin üzerinde öğretmeninizin ismi yazılı olacak.  Hayatını bizlerin eğitimine adamış olan sevgili öğretmenlerimizi Kişiye Özel Öğretmen Seti ile ödüllendirmenin, onurlandırmanın vakti geldi. İlla doğum günün gelmesini ya da yıl sonu gelmesini beklemeden, çok değer verdiğiniz öğretmeninize sevginizi Kişiye Özel Öğretmen Seti ile gösterebilirsiniz. Üzerinde öğretmeninizin isim ve soy isminin bulunduğu Kişiye Özel Öğretmen Seti, içerisindeki kalem, kartvizitlik ve 4GB’lik flash disk ile hem öğretmeninizin severek kullanabileceği hem de baktıkça sizi hatırlayacağı çok anlamlı ve özel bir hediye olacaktır.


Hediye Fikirleri

Kişiye özel Fotoğraflı Mousepad

Sürekli bir şekilde bilgisayarla haşır neşir olan sevdiklerinize, dinlenmek için bir mola verdiklerinde, sizin kendisi ile çektirdiğiniz bir fotoğrafa gözünün ilişmesi ile yüzlerinde tatlı bir tebessüm oluşturmak için kişiye özel bir mousepad hediye edebilirsiniz. Sürekli bilgisayar ekranına bakmaktan göz pınarları buharlaşan ve yorulan gözler sevdiklerinizin fotoğraflarının basılı olduğu Kişiye Özel Fotoğraflı Mousepad ile dinlensin.  Siz de vaktinin çoğunu bilgisayar başında geçirenlerden misiniz? Sevdiklerinizin, sizi görmeye pek vakti kalmıyor mu? O’na her zaman çok yakın olabileceğiniz bir çözümüm önerimiz var, Kişiye Özel Fotoğraflı Mousepad! Üzerine fotoğraflarınızı bastırın, eli ne zaman mause’yi tumak için uzansa bakıp sizi hatırlasın. Bu şekilde ne aklından çıkın ne gönlünden. Bu ürünü öğretmenlerinize hediye edebilirsiniz, babanıza iş yerinde kullanmak üzere hediye edebilirsiniz. Hatta çalışan ve bilgisayar başında olan belki bir bankacı veya muhasebeci annenize, bu kişiye özel ürünü hediye edebilirsiniz.


Öğretmene Hediye

Kişiye Özel Ödül Kupası

Kupanın üzerine bakıp, Yılın en iyi Annesi yazısını görüp de, bu hediye öğretmene alınmaz demeyin, Çünkü bu kupa kişiye özel yani istediğiniz şeyi siz kendiniz yazdırabilirsiniz. Yılın en iyi öğretmeni ödülünü öğretmeninize hediye etmek sizce de iyi bir fikir değil mi? Kupanın üzerinde istediğiniz yazıyı ekleyebilirsiniz. Öğretmeniniz için oldukça anlamlı ve özel bir hediye olacaktır… Öğretmeninize En iyi olduğu konularda, yılın enleri kupasını verebilirsiniz. Mesela; Yılın en iyi matematik öğretmeni, edebiyat öğretmeni, veya en iyi müzik öğretmeni, En başarılı coğrafya öğretmeni, Tarihin en başarılı tarih öğretmeni gibi… İnanın bu hediye öğretmeninizi fazlası ile onurlandıracak ve mutlu edecektir.

Erkek öğretmene hediye

Dünyanın En Süper Öğretmeni Kupası

Cripton gezegeninden Dünyamıza gelen ve insan üstü, özel güçleri olan, Süpermen’i bilmeyenimiz yoktur. Bildiğiniz gibi, Dünya’nın başı ne zaman bir belaya girse, özel güçlerini gizlemek için, sıradan bir insan imajı çizen ve bu sebeple, iri siyah çerçeve gözlükleri ile gazeteci kimliğine bürünen Clark Kent, bir telefon kulübesine veya gizli bir odada Süpermen’e dönüşür. Süpermen kısacası Dünyayı kurtaran en meşhur çizgi film karakteridir. Öğretmenler de aslında baktığınızda, sembolik anlamda Dünyayı kurtaran kişilerdir. Çünkü onlar , Dünyayı cehaletten kurtaran insanlardır. Öğretmeninizi tıpkı Süpermen gibi özel güçleri olduğunu düşünüyorsanız veya en azından siz öğretmeninize böyle bir anlam yüklemek istiyorsanız buyurun size Süpermen kupası. Şayet bu şekilde bir hediye alacaksanız, Erkek öğretmeninizin Adını ve Soyadını Kupa Bardağa ekletmeyi unutmayın.

Öğretmene hediye

Öğretmenime Benim Karnem

Öğretmeninizin doğum gününde, öğretmeninize asla unutamayacağı bir karne vermeye ne dersiniz? Karneyi düzenlemek tamamen sizin yaratıcılığınıza ve hayal gücünüze kalmış. İstediğiniz konuda öğretmeninize not verebilirsiniz. Örneğin; Öğretmeninizin kıyafeti 100 Puan, ders anlatma başarısı; 100 puan, Espri yapma yönü;100 puan gibi. Vereceğiniz karnede muziplikler yapıp, örneğin, Dersin kaynamasına izin verme; 100 Puan gibi, öğretmeninizi kahkahaya da boğabilirsiniz. Özel çerçevesi içerisinde vereceğiniz bu hediye kesinlikle, oldukça şık ve orijinal bir hediye.

Öğretmen hediyesi

Yüzyılın en iyi öğretmeni Sertifikası

Öğretmenlik mesleğinin ne kadar kutsal bir meslek olduğundan, artık bahsetmeye sanırım gerek yoktur. Bir öğretmenin ise, en büyük onur kaynağı; emek verdikleri öğrencilerinin hayattaki başarıları ve düzgün insanlar olarak yetişmeleridir. Şimdi öğretmeninizi mutlu etme ve onurlandırma sırası siz öğrencilerde. Öğretmeninize yüz yılın en iyi öğretmeni sertifikası hediye etmek sizce de öğretmeninizi duygulandırmaz mı?

Öğretmene Hediye

En Güzel Öğretmen Çikolatası

Özel olarak imal edilmiş bu çikolata, öğretmeninizin doğum gününde çok konuşulacak. Enfes tadı ve üzerinde sizin mesajınızın yer alacak olması açısından bu çikolatayı diğer hediyelerin önünde tutuyor. Öğretmeninizin hem ağzını tatlandıracak, hem de fiziki görüntüsünü veya ruh güzelliğini övecek bir çikolata hediye etmek kesinlikle iyi bir fikir olacaktır. Doğum günü için Anlamlı ve özel hediye arıyorsanız, bu özel çikolata Öğretmeninizi mutlu edecektir. Ayrıca çikolatanın insanların mutluluğunu arttırdığı yönde bir çok bilimsel makale olduğunu da anımsarsak, çikolata hediye etmenin iyi bir fikir olduğu düşünülebilir. Örnek olarak “En Güzel Öğretmen” çikolatasını gösterdim ama, bunun yanında, “En iyi Öğretmen” Çikolatası, “Canım Öğretmenim” Çikolatası ve “İyi ki varsın Öğretmenim” Çikolatalarının olduğunu da hatırlatmak isterim.

Kişiye Özel Hediye Seti

Kişiye Özel Kartvizitlik, Anahtarlık ve Kalem Seti

Bir hediye nasıl özelleştirilebilir konusunu blogumda fazlası ile işlemeye çalıştım. Kısacası tekrar etmekte yarar görüyorum, hediye sizden ve karşınızdaki kişiden izler taşıyorsa o hediye özel hediyedir. Şimdi tavsiye edeceğim hediye de yine özel hediyelerden biri. Erkek arkadaşınızın, sevgilinizin, Öğretmeninizin, babanızın veya eşinizin isminin yazılı olduğu bir kalem anahtarlık ve kartvizitlik yine bence çok anlamlı ve özel bir hediye olacaktır. Fiyatı da kesinlikle alınabilecek türden…

Öğretmene hediye

Yılın En iyi Öğretmeni Oscarı

Sevdiğimiz kişilere hediye seçmek çoğu zaman insanları sıkıntıya sokan bir durumdur. Ne alsak diye günlerce düşünürüz, hediye alma işini ise çoğu zaman son güne bırakırız ve aldığımız hediyeyi ise biraz mahcup bir şekilde uzatırız… Şimdi önereceğim hediye kesinlikle sizi sevdiğiniz kişi karşısında mahcup bırakmayacak bir hediye, ona sizin parmaklarınızdan çıkmış bir yazı ile ÖDÜL KUPASI hediye edin. Bence uzun yıllar kitaplığında veya evinin en güzel köşesinde bu hediyenizi saklayacaktır. Bu hediyeyi öğretmenize doğum gününde veya Doğum Gününde de alabilirsiniz…

Öğretmene doğum günü hediyesiÖdül MadalyasıSevgili için kişiye özel hediye
Öğretmene Özel Deri ÇerçeveÖğretmene Özel Duvar SaatiEv Hediyeleri
ilgin hediyelerİlginç HediyeKişiye Özel Yazılı Kalp Anahtarlık
hediyeKişiye Özel Dore Kutulu KalemÖğretmene Hediye
öğretmenler için hediyeler

CEVAP VER