Öğretmenler Günü Hediyeleri

öğretmenler günü hediyeleriCanım öğretmenime, en güzel öğretmenler günü hediyesi… Burada yer alan hediyeler, bizler üzerinde müthiş emekleri bulunan, saygıyı ve sevgiyi sonuna kadar hak eden öğretmenlerimiz için. Bu yazımızda öğretmenler günü için değerli öğretmeninize armağan edebileceğiniz birbirinden kaliteli ve orijinal hediye fikirleri yer almaktadır. 24 Kasım Öğretmenler Günününde öğretmene ne hediye alınır? Erkek ve bayan öğretmene en güzel öğretmenler günü hediyesi? Bu sorularınız için en özel hediye önerileri bu yazımız içerisinde yer alıyor. Öncelikle, gerçekten de en az anne ve babamız kadar, üzerimizde ciddi emekleri bulunan bütün Öğretmenlerimizin, 24 Kasım Öğretmenler Gününü tüm kalbimiz ile kutluyoruz. Kendilerine verdiğimiz değeri 2017 yılında da en şık, en özel hediyelerimiz ile göstermeye çalışacağız. Son derece kutsal bir mesleği yürütmeye çalışan öğretmenlerimize, özel olduklarını, değer verildiklerini ve hatırlandıklarını hissettirmek için, birbirinden güzel öğretmenler günü hediyelerini sizler için seçmeye çalıştık. Umarız, tavsiye ettiğimiz armağanlar hem sizin tarafınızdan, hem de öğretmeniniz tarafından beğenilir. Hediye fikirlerimizi oluştururken, özellikle öğretmenlerimizin günlük yaşamda rahatlıkla kullanılabilecek ürünler arasından hediyeler seçmeye çalıştık. Ayrıca ilginç sayılabilecek ve öğretmenlerimizi şaşırtacak hediyelere de zaman zaman yer vermeye özen gösterdik. Yine anlam itibari ile, öğretmenlerimizi gururlandıracak, duygulandıracak, özel ve sürpriz hediyelere de yer verdik. Burada yer alan ürünler ve hediyelikler, İnternet üzerinden güvenle online alış veriş yapabileceğiniz internet siteler arasından seçilmiştir.

Öğretmenler Günü Hediyesi Ne Alınabilir?


Öğretmenler günü hediyeleriÖğretmenlere Özel Fotoğraf ve Mesajlı Plaket

Sevgi, saygı, terbiye gibi olgular ve vatana yararlı bir insan olma erdemi ilk olarak ailede başlar. Ancak daha sonra ise öğretmenler eliyle olgunlaşır. Bir toplumun yapı taşlarını öğretmenler örer. Çocuklarınıza verdiği yararlı bilgiler dışında, iyi bir insan olma erdemini en iyi şekilde öğretmeye çalışan Sevgili Öğretmeninize anlamlı bir öğretmenler günü hediyesi vermek isterseniz, öğretmeninizin ismine, kişisel teşekkür mesajınıza ve fotoğrafınıza özel hazırlanacak bu özel plaket tam size göre.

öğretmenler günü için hediye fikirleriÖğretmenlere Özel Kitap Okuma Ayracı

Kara tahtaya kalkmak ve öğretmenin soracağı soruları tüm sınıfın gözü önünde cevaplamaya çalışmak, dersine çalışmayan bir öğrenci için kabusla eşdeğer bir şey! Kara tahta, beyaz tebeşir ve öğretmenlik mesleği ile ilgili bazı önemli figürler bu kitap ayracının tasarımına ilham nedeni oldular. Öğretmeniniz okuyacağı her kitapta sizi ansın! Mesajınıza, öğretmeninizin ismine özel olarak hazırlanacak kitap ayracı ile Biricik Öğretmeninize küçük ancak en etkili armağanlardan birini verebilirsiniz. Özet tasarımıyla bu kitap ayracı, sevgili öğretmeninizin en beğeneceği hediyelerden biri.

öğretmenler gününe özel hediyelerKişiye Özel Mesajlı Kalp Kutu

Bazen güzel bir hediyeye, boş ve şık bir hediyesi kutusu bulmakta zorlanırız! Ancak, Kişiye Özel Mesajlı Kalp Kutusu ile bu zorluğu şimdi aşabiliriz. Öğretmeninize aldığınız veya hazırladığınız o özel hediyeyi daha anlamlı ve sevgi dolu kılmak ister misiniz? Belki kendi el emeğinizle hazırladığınız, belki de yoğun araştırmalar sonucunda beğenip satın aldığınız hediyenizi, üzerine gönlünüzden geçen en güzel sözleri yazdırarak hazırlayabileceğiniz kişiye özel kıpkırmızı kalp kutuda verebilirsiniz. Kişiye Özel Mesajlı Kalp Kutu, sizin sözlerinizle hazırlanıyor. Öğretmenler günü hediyenizi şıklık ve anlam kazandıracak kalp kutu üzerine “Seni çok seviyorum Öğretmenim” şeklinde yazdırarak armağan edebilirsiniz.


öğretmenler günü hediyeleriFotoğraf Çerçeveli Kalp Anahtarlık

Öğretmenler günü için, hem fiyatı ile uygun, hem de kullanışlı ve şık bir armağan arayışında olanlara sevindirici bir haberimiz var! Fotoğraf Çerçeveli Kalp Anahtarlık ile, hem biricik öğretmeninize duyduğunuz sevgiyi en güzel şekilde ifade edecek; hem de uzun yıllar kullanabileceği şık bir anahtarlık hediye edeceksiniz. İçerisine öğretmeninizle çektirdiğiniz fotoğraflardan birini ekleterek hazırlatabileceğiniz Fotoğraf Çerçeveli Kalp Anahtarlık, en güzel öğretmenler günü hediyelerinden biri!


Sihirli Kupa İki FotoğraflıKişiye Özel Sihirli Kupa İki Fotoğraflı

İçerisine sıcak içecek konulduğunda renk değiştirip, üzerindeki gizli fotoğrafı görünür hale getiren Sihirli Kupa Bardak ile, öğretmeninize en ilginç hediyelerden birini hazırlatabilirsiniz. Kişiye özel olarak hazırlanan Sihirli Kupa Bardağı öğretmeninize özel hale getirebilmeniz için öğretmenizin 2 adet en beğendiğiniz fotoğrafını göndermek yeterli. Hem şaşırtıcı, hem kullanışlı, hem de içerisinde gizli bir sürpriz barındıran Sihirli Kupa, ilginç öğretmenler günü hediyesi düşünenler için iyi bir tercih olacaktır.


Bayan Öğretmene Öğretmenler Günü Hediyesiİstiridye İçinde Gerçek İnci Kolye

Öğrencilerine pozitif yaklaşmayı bilen, hep daha iyisini nasıl öğretebilirim diye arayışlara giren Öğretmenler hep akılda kalıcı olur. Eğer sizin de öyle güler yüzlü, sevgi dolu bir öğretmeniniz varsa, kalbinizin inci tanesi öğretmeninize öğretmenler gününde hediye edebileceğiniz şahane bir hediyeye bakıyorsunuz şu an! İstiridye İçinde Gerçek İnci Kolye ile, sevgili öğretmeninize eşsiz bir armağan verebilirsiniz. Gerçek inci tanesi ile hazırlanmış olan bu kolye ile, hem öğretmeninizi çok özel hissettirecek, hem de yıllarca boynunda gururla sergileyebileceği bir kolye hediye etmiş olacaksınız!


Öğretmenler günü hediyeleriYılın En İyi Öğretmeni Oscarı

Sözlerle ne kadar ifade edilir bilinmez ama, dünyanın en zor meslek dallarından biri de öğretmenliktir. Neden mi? Çünkü kendi hayatımızdan örnek vermek gerekirse; Birilerine bir şeyler anlatırken yaşadığımız sabırsızlığı ya da tahammülsüzlüğü bir hatırlayın isterseniz! Kaldı ki Öğretmenler engin sabırları ile, minicik yüreklere, minicik kalplere her gün yeni bir şeyler öğretmekle meşguller. İşte bu yüzden öğretmenler OSCAR’lık insanlar. Eğer siz de böyle düşünüyorsanız, Öğretmeninize öğretmenler gününde anlamlı bir sürpriz yapıp, Ona Yılın En İyi Öğretmeni Oscarı Ödülü verebilirsiniz. Altın sarısı rengi ve pırıl pırıl parlaklığı ile Yılın En İyi Öğretmeni Oscarı, öğretmeninizin evini süsleyecek en güzel hediye seçeneklerinden biri!


öğretmenler günü hediyesiİsim Yazılı Kupa Bardak

Öğretmenler, öğrencilerinin adı süper kahramanı gibidirler. İşte şimdi bu süper kahraman için adanmış olan ve senede bir kez kutlanan, Öğretmenler Günü yaklaşıyor.  Öğretmenler günü için, öğretmeninize hangi hediyeyi alacağınız konusunda karar veremiyor veya hediye seçmekte zorlanıyorsanız, size mükemmel bir hediye önerimiz var! Üzerinde klasik öğretmen sözleri yazılı olan ve biricik öğretmeninizin ismine özel olarak tasarlanacak şık bir kupa bardak!

öğretmenler günü hediyesiAna Sınıfı Öğretmenine Özel Mesajlı Yastık

Size yine harika bir Öğretmenler Günü Hediyesi fikri verelim mi? Görmekte olduğunuz Öğretmenlere Özel yastık çok kaliteli boncuk elyafla dolgulu kişiye özel bir model. Bu fotoğraf baskılı yastık üzerine siz ne yazılmasını istiyorsanız o yazılıyor. Kusursuz bir tasarım ve fotoğrafları çok iyi sergileyecek harika bir dekoratif ürün. Yatay ve dikey olmak üzere iki farklı şekilde de kullanılabilen bu ürünü tamamen öğretmeninize özel bir hale getirebilirsiniz. Üzerine dilerseniz “Canım Öğretmenim Seni Çok Seviyorum” yazdırın, isterseniz, “Öğretmenler gününüz kutlu olsun.” yazısı yazdırın..

Erkek Öğretmene Özel Mesajlı Kupa BardakErkek Öğretmene Özel Mesajlı Kupa Bardak

Üzerinizde bu kadar emeği olan, bilgisini hiçbir koşulda sizden esirgemeyen öğretmeninize, acaba nasıl anlamlı bir hediye alınabilir? Nasıl bir hediye acaba bu emekleri karşılığında O’na kocaman bir teşekkür olabilir? Bu özel günde sevgili öğretmenime ne hediye alsam diye düşünmeye başlarsınız. Ama meraklanmayın, şimdi size öğretmenize öğretmenler günü hediyesi olarak mükemmel bir hediye fikri vereceğiz. Üzerinde Öğretmeninize fitaben yazacağınız özel mesajınızın ve sevgili öğretmeninizin isminin yer alacağı Erkek Öğretmene Özel Mesajlı Kupa Bardak öğretmeninizin öğretmenler gününü kutlamak için çok şık bir hediye tercihi…

24 Kasım Öğretmenler günü hediyesiYüzyılın en iyi öğretmeni Sertifikası

Öğretmenlik mesleğinin ne kadar kutsal bir meslek olduğundan, artık bahsetmeye sanırım gerek yoktur. Bir öğretmenin ise, en büyük onur kaynağı; emek verdikleri öğrencilerinin hayattaki başarıları ve düzgün insanlar olarak yetişmeleridir. Şimdi öğretmeninizi mutlu etme ve onurlandırma sırası siz öğrencilerde. Öğretmeninize yüz yılın en iyi öğretmeni sertifikası hediye etmek sizce de öğretmeninizi duygulandırmaz mı? Bence 24 Kasım öğretmenler Günü için çok uygun bir hediye.


öğretmenlere özel hediyeler“Canım Öğretmenim” Mesajlı Duvar Saati

Bu öğretmenler gününde kıymetli öğretmeniz için kalıcı ve yıllara meydan okuyan bir hediye mi arıyorsunuz? Öyle ki, siz mezun olduktan yıllar sonra bile bu özel hediyenizin sizi öğretmeninize hatırlatmasını mı istiyorsunuz? Buyurun işte, o kıymetli ve son derece anlamlı hediye önerimize göz atın! “Canım Öğretmenim” Öğretmene Kişiye Özel Mesajlı Ahşap Duvar Saati ile öğretmeninize olan sevginizi sonsuza değin ölümsüzleştirin! Doğal ahşap malzemeden yapılmış olan ve üzerine sizin kendi cümleleriniz ile öğretmeninize iletebileceğiniz mesajları olan bu şık duvar saati en güzel öğretmenler günü hediyelerinden biri!


öğretmenler günü için çikolataKişiye Özel Fotoğraflı Puzzle Çikolata

Özel günler için akıllara gelebilecek en güzel hediye seçeneklerinden biridir çikolatalar. Öğretmenler günü hediyesi olarak da öğretmeninize şık bir hediye kutusu içerisinde çikolata lezzeti sunabilirsiniz. Şayet bir de öğretmeninize hediye edeceğiniz çikolatalar kişiye özel hazırlanabiliyorsa, hem lezzeti, hem de etkileyiciliği ile göz kamaştırıcı bir hüviyete bürünür. İşte karşınızda, üzerine fotoğraf baskısı yapılabilen, altın sarısı hediye kutusuna sahip ve üzeri kurdeleler ile süslenmiş Kişiye Özel Fotoğraflı Puzzle Çikolata! Eğer Kişiye Özel Çikolatayı gördükten sonra da hala “Öğretmenler günü hediytesi ne alınır?” diye kendi kendinize soruyorsanız, daha iyisini bulamayacağınızı iddia edebiliriz:)


Güzel Öğretmenim Hediye Makyaj AynasıÖğretmene Özel İsimli Makyaj Aynası

Öğretmeniniz için öğretmenler günü hediyesi, kişiye özel ve görüntüsü itibari ile zarif ve etkileyici bir makyaj aynası tavsiye edeceğim. Güzeller Güzeli Öğretmenime Hediye Makyaj Aynası hem öğretmenler günü için, hem de öğretmeninize doğum günü için armağan edilebilecek çok şık bir aksesuar.


öğretmenlere hediyeKlasik Öğretmen Sözleri Ürünleri

Sevgili öğretmenlere ait artık klişe olmuş sözler vardır. Mesela bizim öğrenci olduğumuz yıllarda; “Yavrum numaran kaç?”,”Arka taraf! Ne oluyor orda?”,”Mehmet sen söyle bize…”,”Bu saçlar ne böyle?”,”Oğlum bu gelme saati mi?” gibi öğretmenlerin sıkça kullandığı sözlerdi bunlar. Her öğretmenin öğrenciye karşı farklı bir üslubu ve farklı bir yaklaşımı vardır. Bir de öğretmenin kendine has konuşma tarzı da işin içerisine girince, muzip öğrenciler hemen öğretmenleri ile ilgili esprileri patlatırlar. Siz de kendi öğretmeninizin en meşhur olmuş konuşmalarını şık ve kullanışlı ürünler üzerine taşımak ister misiniz? Klasik Öğretmen Sözleri Ürünleri, en meşhur ve en çok bilinen öğretmen sözleri ile hazırlanıyor. Öğretmeninize ait sözleri bu son derece şık ve kullanışlı ürünler üzerine yazdırarak, öğretmeninize hem anlamlı, hem de çok esprili bir hediye vermiş olacaksınız!


öğretmenler günü hediyeleriÖğretmenime Özel Çiçek Masa Saati

24 Kasım 2017 Öğretmenler günü için erkek ve bayan öğretmene alınabilecek en şirin hediyelerden biri de görmekte olduğunuz Çiçek Tasarımlı Masa Saati. Çiçek tasarımlı, dekoratif Masa Saati üzerinde çizim şeklinde oluşturulmuş balona asılı çocuklar yer alıyor! Öğretmenime Özel Çiçek Masa Saati, Kişiye Özel hazırlanabiliyor. Bu Masa saati üzerinde Öğretmeninizin ismi ile birlikte, O’na sizin tarafınızdan iletilecek özel mesajınız da yer alabiliyor.


Tarih Öğretmenine Özel Kitap AyracıTarih Öğretmenine Öğretmenler Günü Hediyesi

Örnekte gördüğünüz gibi, isterseniz, “Canım Öğretmenim Seni Çok Seviyorum” yazdırabileceğiniz gibi, dilerseniz başka özel mesajlar da yazdırabilirsiniz. Sonuç itibari ile Sevgili Öğretmeninizin masasını süsleyecek ve her baktığında sizi hatırlayabileceği şirin mi şirin, dekoratif bir masa saati armağan etmiş olacaksınız! Öğretmenler Günü Hediyesi olarak, günün anlamına uygun düşebilecek ne hediye alabilirim diye düşünüyorsanız, Öğretmenime Özel Çiçek Masa Saati tam size göre bir hediyelik!


öğretmenler günü hediyeleriÖğretmene Kişiye Özel Ahşap Resim Çerçevesi

Öğretmenler günü için veya öğretmeninize doğum günü için, oldukça hesaplı, aynı zamanda kişiye özel hediye olan, müthiş bir hediye tavsiyem olacak şimdi de! Öğretmenler günü için öğretmeninize sınıfınızı hediye edin! Nasıl mı? Bu şık resim çerçevesi içerisine toplu olarak sınıfça çektirmiş olduğunuz en güzel fotoğraf karesini yerleştirerek. Öğretmene Kişiye Özel Ahşap Resim Çerçevesi, doğal gürgen ağacından yapılmıştır ve üzerine yazılan yazılar lazer işleme teknolojisi ile hazırlanmaktadır.


Ana Okul Öğretmenlerine Özel MousepadÖğretmene Kişiye Özel Ahşap Resim Çerçevesi

Uzun yıllar değerli öğretmeninizin evinde baş köşede duracak müthiş bir hatıra fotoğrafı! Özellikle mezun olacak öğrencilerin bu tipten bir armağanı mutlaka öğretmenler günü hediyesi olarak, öğretmenlerine takdim etmeleri şart! Aradan uzun yıllar geçse de bu fotoğrafta yer alan tüm öğrenciler, öğretmeninizin anılarında güzel izler bırakacak! Öğretmene Kişiye Özel Ahşap Resim Çerçevesinin bir köşesinde “Canım”, diğer köşesinde ise “Öğretmenim” yazısı var. sol tarafta kalan kısım ise tamamen sizin öğretmeninize yazacağınız özel mesaj için var! Şık ve anlamlı bir öğretmenler günü hediyesi için bu ürünü tavsiye ediyoruz.


Öğretmene hediyeBayan Öğretmene Özel Mesajlı Kupa Bardak

Eğitim ve öğretim yılında bir öğrenci, doğal olarak anne ve babasından daha çok, öğretmeni ile zaman geçirir. Bu zaman dilimi içerisinde öğretmen tarafından kendisine hem rutin ders eğitimi verilir, hem de ahlak kuralları, insanlık dersleri, hayat tecrübeleri gibi bilgiler aktarılır. Öğretmen bir öğrenci için artık referans alınan yegane kişi olmaya başlar. Bu yüzdendir ki bir öğrenci için öğretmen sevgisi bambaşka bir şeydir! Çünkü bu sevgi o kadar katıksız, o kadar doğal ki, adeta anne ve baba sevgisi gibidir. Bu kadar yoğun sevgi duyduğunuz öğretmeninize 24 Kasım Öğretmenler gününde özel ve anlamlı bir hediye almayı düşünüyorsunuz, ama bu hediye ne olabilir acaba? Bayan Öğretmene Özel Mesajlı Kupa Bardağa ne dersiniz?

öğretmene mesajlı çikolataÖğretmene Mesajlı Çikolatalar

Tül ile süslenmiş kalp kutu içerisindeki hediye sepetlerini beğenir misiniz? Eğer cevabınız “Evet” ise, bu hediye sepeti tam size göre! Bazı insanlar her gün ne şartta olursa olsun, bir fincan Türk Kahvesi mutlaka içer! Kahve bu kişiler için salt bir sıcak içecek değildir; bilakis, bir keyif bir dinlenme aracıdır! Kahve Saati geldi mi, bu insanları iple bağlasanız yerlerinde durmazlar! O bir fincan kahve mutlaka içilecek! Aynı zamanda Türk Kahvesi, özel misafirleri ağırlamak için de servis edilen bir içecektir! Kalp içerisinde mesajlı çikolatalar gül yapraklar ile süslenmiş bu hediye sepeti, öğretmenler gününde Bayan öğretmeninize armağan edebileceğiniz en mükemmel öğretmenler günü hediyesidir!


Öğretmene özel hediyelerÖğretmenlere Özel Ahşap Çerçeve

Finalde ortaya kusursuz güzellikte ve uzun yıllar Öğretmeninizin masasını ya da vitrinini süsleyecek harika bir hediyeniz çıkmış olacak! Öğretmenlere Özel Ahşap Çerçeve’nin dikkat ederseniz kenarlarında çok şirin Kalp süslemeleri var. Bu çerçevenin sağını da, solunu da tamamen sizin güzel sözleriniz süsleyecek. Ürün üzerine yazılan yazılar lazer baskı ile yazıldığından uzun yıllar değerinden hiçbir şey kaybetmeyecek şekilde korunacaktır. Artık öğretmeninize de bu çerçeveyi dolduracak güzel bir fotoğraf seçmek düşecektir. Bütçenize de hitap edebileceğini düşündüğüm ucuz ve mükemmel bir öğretmenler günü hediyesi.


Öğretmenler günü hediyeleriÖğretmenlere Özel Madalyon

Birbirinden şık Öğretmenler Günü Madalyonları ile çok değerli öğretmeninizin öğretmenler gününü kutlamak için şahane bir fikir. Kişiye Özel Fotoğraf Baskılı Madalyonlar içerisinden en beğendiğiniz modeli seçip kıymetli öğretmeninize özel hale getirin! O’na zarif, yıllarca saklayabileceği özel bir hediye ile teşekkür edin. İlk defa okula adım attığınız günü ve ilk öğretmeninizi bir hatırlayın! Nasıl da korkmuştunuz öğretmeninizden!


Kimya Öğretmenlerine Özel Deney ÖnlüğüKimya Öğretmenine Özel Deney Önlüğü

Belki ilk öğretmeniniz bir bayandı, belki de bir erkek! Ama ilk kez sizin saçınızı okşadığında, ilk kez size herhangi bir konuda “aferin” dediğinde, kalbinizdeki bu gereksiz tedirginlik ve korku yerini müthiş bir sevgiye bırakmaya başlar. Zaman geçtikçe, öğretmeniniz sizin en yakın hayat arkadaşınız olmaya başlar. Arık O’na o kadar güvenirsiniz ki, belki de kimseyle paylaşamadığınız sırlarınızı gidip O’nunla konuşursunuz. Öğretmeniniz hem sizin sırdaşınız, hem arkadaşınız, hem de bilgisine müthiş derecede saygı duyduğunuz gerçek bir “bilge” oluverir.


Öğretmenler günü hediyesiYüzyılın En iyi Öğretmeni Sertifikası

Sadece öğretmekle kalmayıp aynı zamanda bize hayatımız boyunca rehberlik eden, biricik öğretmenlerimiz, bize her eğitim dönemi sonunda başarılıysak teşekkür, takdir belgeleri verirler. Bu Öğretmenler günü döneminde de, tüm yıllardaki başarısından dolayı siz de ona şükranlarınızı gösteren bir sertifika verin. Öğretmenlik mesleğinin ne kadar kutsal bir meslek olduğundan, artık bahsetmeye sanırım gerek yoktur. Bir öğretmenin ise, en büyük onur kaynağı; emek verdikleri öğrencilerinin hayattaki başarıları ve düzgün insanlar olarak yetişmeleridir. Şimdi öğretmeninizi mutlu etme ve onurlandırma sırası siz öğrencilerde. Öğretmeninize Yüz yılın en iyi öğretmeni sertifikası hediye etmek sizce de öğretmeninizi duygulandırmaz mı? Bence 24 Kasım öğretmenler Günü için çok uygun bir hediye.


Öğretmenler günü hediyeleriKişiye Özel Deri Kapaklı 2017 Ajanda

Öğretmenlik öyle dışarıdan zannedildiği gibi hiç de kolay değil! Öğretmen sınıfa girer, dersini anlatır, sonra doğruca evine! İşte bu kadar basit değil! Öğretmen okuldaki işi bittiğinde, tıpkı öğrencileri gibi sonraki günün ders hazırlıklarına evinde devam eder. Aslına bakarsanız sadece çocuklarına değil,w kendisine de ödev verir:) Bir kere, eğitim yılı süresince her şey planlı programlı yürümeli ki, hem öğrenciler iyi yetişsin, hem de öğretmenler ne yaptıklarını iyi bilsin! İşte öğretmeninize 2017 yılı içerisinde son derece yardımcı olacak bir ajanda modeli! İçerisine plan ve prgramlarını kaydedebileceği 2017 ajanda, tüm yıl süresince öğretmeninizin elinden düşüremeyeceği harika bir hediye seçeneği! Kişiye Özel Deri Kapaklı 2017 Ajanda üzerinde sevgili öğretmeninizin ismi yazılı olacak! Şık ve güzel öğretmenler günü hediyesi düşünüyorsanız, bu armağan kesinlikle kaçmamalı:))


Öğretmenler günü hediyesiKişiye Özel Deri Kapaklı Ajanda Model 2

Planlı, programlı hareket etmeyi seven öğretmenler için ideal bir armağan tercihi! 2015 Ajandaları, öğretmenler günü için düşünülebilecek en kullanışlı hediye alternatiflerinden biri! Üstelik bir de öğretmeninizin ismine özel olarak hazırlanıyorsa! Yukarıda gördüğünüz ajanda modeli ilginizi çekmediyse, bu modele göz atmak isteyebilirsiniz! Son derece şık ve etkileyici bir tasarıma sahip!


Erkek öğretmene öğretmenler günü hediyesiErkek Öğretmene Kişiye Özel Cüzdan

Sınıf öğretmeniniz erkek bir öğretmen ise, bu hediyeye tam anlamıyla bayılacak! Üzerine sevgili öğretmeninizin isminin yazılı olacağı Kişiye Özel Erkek Cüzdanı, öğretmenler gününün en farklı, ancak bir o kadar da en uzun soluklu kullanılabilecek hediyelerinden biri! Siyah ve Taba renk seçeneklerinden istediğinizi seçin, üzerine öğretmeninizin ismini yazdırarak, O’na uzun yıllar kullanabileceği şık bir cüzdan armağan edin!


Bayan öğretmene öğretmenler günü hediyesiBayan Öğretmene İsim Yazılı Cüzdan

Öğretmenimi çok seviyorum ama Ona layık bir hediye bir tülü bulamıyorum diye, serzenişte bulunanlara harika bir öneri daha! Üzerinde bayan öğretmeninizin isminin yazılı olacağı bu cüzdan modeli çok beğenilecek! Kaliteli ve yumuşak deriden üretilmiş olan Kişiye Özel Bayan Cüzdanı hem öğretmenler günü için farklı bir hediye alternatifi, hem de öğretmeninizin her alış verişte yanında taşıyacağı ve dolayısıyla sizi hatırlatacak şık bir hediye!


öğretmenler günü hediyeleriTürkçe Öğretmenine Hediyelik Kitap Okuma Ayracı

Öğretmenler gününde, değerli öğretmeninize son derece şık, son derece dekoratif bir duvar saati sizce de şık bir hediye tercihi değil mi? Üstelik bu duvar saati üzerine hem mesajınızı ekleyebiliyorsunuz, hem de dilerseniz öğretmeninizin fotoğrafını bastırabiliyorsunuz! Canım Öğretmenim Cam Duvar Saati kişiye özel olarak hazırlanan çok şık bir duvar saatidir. “Öğretmenime 24 Kasım Öğretmenler Gününde, özel ne hediye alabilirim?”


Öğretmene özel hediyeler“Canım Öğretmenim” Cam Duvar Saati

Bu soruyu kendi kendinize soruyor ve hala bu sorunuza karşılık gelen bir hediyeyi bulamıyorsanız, gerçekten de hem şık tasarımı, hem anlamı, hem de görünümü ile öğretmeninizin uzun yıllar kullanabileceği çok hediye ile karşı karşıya olduğunuzu söylemeliyim. Canım Öğretmenim Cam Duvar Saati hem doğum günü hediyesi hem de öğretmenler günü hediyesi olarak çok şık bir ürün!


Öğretmenlere Özel Kristal Masa SaatleriÖğretmenlere Özel Kristal Masa Saatleri

Öğretmeninize çok orijinal bir hediye vermek ister misiniz? Görmekte olduğunuz kristal masa saati daha ilk görüldüğünde bile kendisine aşık eden özel bir tasarıma sahip! Kristalin parlaklığı ve tasarımındaki şıklıkla öğretmenler günü için mükemmel hediyelerden biri. Bu saati özel kılan tek özelliği sadece şık ve zarif oluşu mu? Elbette ki sadece bununla sınırlı değil! Öğretmenlere Özel Kristal Masa Saatleri Kıymetli Öğretmeninizin ismine özel düzenleniyor. Bu Kristal Masa Saatleri zaman meydan okuyor! Öğretmen masası üzerinde aynı zamanda şık bir aksesuar, sizden ise öğretmeninize çok güzel bir hatıra olacak! 2 farklı modeli bulunan bu masa saatlerinden hangisini seçerseniz seçin, öğretmeninize çok anlamlı bir hediye vermiş olacaksınız!


Öğretmene farklı hediyelerÖğretmenlere Özel Mesajlı Kahveler

24 Kasım Öğretmenler günü için sürekli klasik hediyeler almaktan sıkıldıysanız, hediye tercihlerinizi değiştirmenin zamanı gelmiş demektir. Mesela; Öğretmeniniz Türk Kahvesi içmeyi seven birisi mi? O halde bu hediye O’nu çok mutlu edecektir. Üzerinde, Öğretmene özel 10 tane sevgi mesajlarının yer aldığı Öğretmenlere Özel Mesajlı Kahveler, 24 Kasım için alışılmışın dışında çok farklı ve orijinal bir hediye olacaktır. 18’li ve 24’lü paketler halinde satılan Öğretmenlere Özel Mesajlı Kahveler, özel hediyelik kırmızı kutular içerisinde yer almaktadır. Bu sıra dışı ve farklı hediye, öğretmenler odasında en çok konuşulacak hediyelerden biri!


Öğretmenim "Seni İşte Bu Kadar Çok Seviyorum" Duvar SaatiÖğretmenim “Seni Bu Kadar Çok Seviyorum” Duvar Saati

Öğretmenler gününde, öğretmeninizin karşısına geçip, kollarınızı da iki yana açıp “Öğretmenim Seni Bu Kadar Çok Seviyorum” demek, öğretmeniniz için hediyelerin en mükemmeli olacaktır! Bunu kesinlikle yapmalısınız! Bu fikir hoşunuza gittiyse, bu hareketin bir de hediyeleşmiş hali var! Öğretmenim “Seni Bu Kadar Çok Seviyorum” Ürünleri ile, Öğretmen Sevgisini hediyeniz üzerine taşıyacaksınız! İster Masa Saati, İster Kupa Bardak, İster Mouse Pad ve isterseniz bu duvar saati ile! Öğretmenler gününde öğretmeninize olan kocaman sevginizi en şık şekilde bu ürünler ile gösterebilirsiniz!


kişiye özel cüzdanKişiye Özel İsim Yazılı Cüzdan

Kaliteli deriden imal edilmiş ve üzerinde öğretmeninizin isminin yer alacağı Kişiye Özel Deri Cüzdan, erkek öğretmenler için en şık hediyelerden biri. Siz, “Erkek Öğretmene hediye ne alınabilir?” diye hediye fikirleri istiyorsunuz, size en iyi hediye seçenekleri arasında yer alan bu şık aksesuarı öneriyoruz. Kişiye Özel Cüzdan, erkek için hem çok kullanışlı hem de çok havalı! Havalı diyoruz çünkü üzerinde kendi ismi yazıyor! Bu harika aksesuar, hakiki deriden üretildiği için de uzun yıllar deforme olmadan ve aşınmadan rahatlıkla kullanılabilir. Üzerine yazılı olan isim ise kolay kolay silinmiyor. Erkek öğretmeninize farklı ve orijinal bir hediye için Kişiye Özel Cüzdan iyi bir tercih olabilir.


Öğretmene Hediye TIME Dergi KapağıÖğretmene Esprili TIME Dergi Kapağı

Öğretmen, öğrencisi için en iyi rehberdir. Öğrencinin yaşamına yön veren tabiri caiz ise bir kutup yıldızı gibidir Öğretmen. İşte hayatınızın en parlak yıldızı olan sevgili öğretmeninize, ancak böylesine değerli ve anlamlı bir hediye yakışır! Kişiye Özel Öğretmenlerin Yıldızı Ödülü, kıymetli öğretmeninizin ismine özel düzenleniyor. Mükemmel bir şıklıkta tasarlanmış olan Kişiye Özel Öğretmenlerin Yıldızı Ödülünün sol üst köşesinde yıldız sembolü yer alıyor.


öğretmenler günü için anlamlı hediyelerKişiye Özel Öğretmenlerin Yıldızı Ödülü

Bu yıldız, kalbinizin de yıldızı olan sevgili öğretmenizi simgeliyor. Diğer yandan bu şık ödülün başlığını ise kendiniz belirleyebiliyorsunuz. İster, “Öğretmenlerin Yıldızı” yazdırın, ister “Öğretmenlerin Bir Tanesine” yazdırın, isterseniz de “En iyi öğretmen” yazdırın. Bu ürünü kişiye özel hale getirebilmeniz için, sipariş vereceğiniz esnada, Sevgili öğretmeninizin adını ve soy adını belirtmeyi unutmayın!


Öğretmene Özel Deri ÇerçeveÖğretmene Özel Deri Resim Çerçevesi

Özel öğretmeninize özel bir hediye vermeye hazır mısınız? Önereceğim ürün tamamen öğretmenlerimiz için özel bir hediyelik eşyadır. Öğretmenlere Özel Hediyelik Deri Çerçevenin üzerine saygı değer öğretmeninize hitaben, kendi özel bir mesajınızı yazdıra bileceğiniz harika bir hediye! Öğretmeninizi ismine özel bu hediyeyle çok mutlu edeceksiniz çok! Taba ve lame deri renk seçeneklerinden istediğinizi seçin, Öğretmenlere Özel Hediyelik Deri Çerçeveniz sizin istediğiniz şekilde hazırlansın. Öğretmeninize layık bir hediye arıyorsanız, Öğretmenlere Özel Hediyelik Deri Çerçeve tam da aradığınız hediye.


Biyoloji Öğretmenine Hediye PlaketBiyoloji Öğretmenine Hediye Plaket

Hayatınızın En’lerine isme özel bir Ödül vermeye ne dersiniz? Şahane bir tasarıma, parlak ve şıkır şıkır bir görünüme sahip Kişiye Özel Kristal Yıldız Ödülü üzerine ne yazacağınız tamamen siz belirliyorsunuz! Yazılmasını istediğiniz metinler özel lazer baskı ile Kristal Ödül üzerine yazılacağından yıllarca silinmeden ve bozulmadan ilk günkü hali ile kalabilir.


Öğretmenler Günü HediyesiKişiye Özel Kristal Yıldız Ödülü

Örneğin; Yılın En iyi Öğretmeni, En Komik Kişisi, Yılın En Güzel Sevgilisi, Yılın En Anlayışlı İnsanı, Gönlümün Birincisi, Bu Yılın En iyi Girişimcisi gibi sözler ile hediyenizi ölümsüz kılabilirsiniz…En Güzel Öğretmenler Günü Hediyesi olarak önerebilceğimiz Kişiye Özel Kristal Yıldız Ödülü bu özel gün için mükemmel bir hediye tercihi olacaktır.


Canım Öğretmenim Kanvas TabloCanım Öğretmenim Kanvas Tablosu

Şimdi tavsiye edeceğimiz hediye özellikle sunum yapma işlerini bir görsel şölene dönüştürecek harika ve aynı zamanda kişiye özel bir ürün! Doğum günü için veya ziyaretlerinizde hediye almanızı gerektirecek, mesleği itibari ile sunum yapma işleri olan doktorlar, avukat veya öğretmenlere alınabilecek çok şık ve özel bir hediye!


İlginç HediyeKişiye Özel USB Bağlantılı Sunum Kalemi

Üstünde isminizin yazılı olduğu Kişiye Özel USB bağlantılı Sunum Kalemi ile sunumlarınız artık çok daha özel ve kişilikli olacak. Özellikle öğretmenlerin çok işine yarayacak olan Kişiye Özel USB bağlantılı Sunum Kalemi, öğretmenlere alınabilecek en güzel hediyelerden biri. Kişiye Özel USB bağlantılı Sunum Kalemi ile etkileyici ve çarpıcı sunumlar için ihtiyaç duyduğunuz tüm özelliklere bu ürün ile sahip olabileceksiniz.


Kimya Öğretmenlerine Özel AnahtarlıkKimya Öğretmenine Özel Hediyelik Anahtarlık

Bir sanat eserinin başkalarınca takdir görmesi, eser sahibini nasıl gururlandırıyor ve mutlu ediyorsa, bir öğretmen için de, öğrencilerinin başarılı olması, bir yerlere gelmesi bu derece mutluluk verici bir şeydir. Her öğrenci, öğretmen için birer sanat eseridir. Muhtemelen sizler de şahit olmuşsunuzdur; Gerçekten de öğretmenler, kendi eserleri olan öğrencilerin gelişimi için, canla başla ve sabrın sınırlarını zorlayarak çalışmaktadırlar.


Öğretmenler günü hediyeleriÖğretmenler Günü Ödülü Model 2

Şimdi bu gayretlerin, emeklerin ödüllendirilme zamanı. Yaklaşmakta olan öğretmenler günü için, birbirinden şık Öğretmenler Günü Akrilik Ödül Modelleri, çok değerli öğretmeninizin öğretmenler gününü kutlamak için çok şık bir hediye seçimi olacaktır. Öğretmenler Günü Akrilik Ödül Modelleri içerisinden en beğendiğiniz modeli seçip, kıymetli öğretmeninize özel hale getirin ve O’na zarif, yıllarca saklayabileceği özel bir ödülle teşekkür edin.


öğretmen için özel hediyeÖğretmenler Günü Hediyesi Ödülü Model 3

Öyle bir hediye olmalı ki, abartıdan uzak ama çok şık olacak! yine öyle bir hediye olmalı ki, öğretmeninize duyduğunuz sevgi kadar doğal olacak! Ayrıca, yıllarca bozulmadan, çürümeden ve her baktığında sizi hatırlatacak bir hediye olmalı. Sözü daha fazla uzatmadan, bırakın bu konuda size biz yardımcı olalım. Öğretmeniniz için aradığınız o özel hediye tam da şu an karşınızda duruyor. Üzerinde “Değerli Öğretmenim “Öğretmeninizin Adı” “Öğretmenler Gününüz Kutlu Olsun” mesajı yer alan Kişiye Özel Öğretmenler Günü Akrilik Ödül Model 3, öğretmeninizin öğretmenler gününü kutlamak için çok şık bir hediye olacaktır…


Matematikçilere Özel Kupa BardakMatematik Öğretmenine Özel Kupa Bardak

Üzerinde “Canım Öğretmenim …” yazılı olan Öğretmenler Günü Akrilik Ödül Model 4 öğretmenler günü için tasarlanmış çok şık bir hediyedir. Noktalı alanlara kendi öğretmeninizin adını yazıp, bu son derece dekoratif ödülü, öğretmeninize özel hale getirebiliyorsunuz. Öğretmenler Günü Akrilik Ödül Model 4’ün sağ üst köşesinde ise sevimli kalp figürü yer alıyor ve değerli öğretmeninize duyduğunuz sevgiyi ifade ediliyor.

öğretmenlere hediyeÖğretmenler Günü Hediyesi Ödülü Model 4

Çok şık olan hediyelik bu ödülün arka fonunda da, tekrar eden yazılarla “Canım Öğretmenim” mesajları yer buluyor. Yaklaşmakta olan öğretmenler günü için, birbirinden şık Öğretmenler Günü Akrilik Ödül Modelleri, çok değerli öğretmeninizin öğretmenler gününü kutlamak için çok şık bir hediye seçimi olacaktır. Öğretmenler Günü Akrilik Ödül Modelleri içerisinden en beğendiğiniz modeli seçip, kıymetli öğretmeninize özel hale getirin ve O’na zarif, yıllarca saklayabileceği özel bir ödülle teşekkür edin.

Kişiye Özel Dama Desenli KalemKişiye Özel Dama Desenli Kalem

Kişiye Özel Dama Desenli Kalemi ister dama seven arkadaşınıza, isterseniz de fanatik futbol taraftarı arkadaşınıza hediye edin. Bu ürünü hediye edeceğiniz kişinin, üzerinde isim yazılı bu kalemi beğenmemesinin imkanı yok! Üzerinde çok şık dama deseni bulunan Kişiye Özel Dama Desenli Kalem üzerine isterseniz kendi isminizi yazıp, bu kalemi kendiniz gururla kullanın. Ya da arkadaşınıza, onun ismine özel hazırlanmış bir dama desenli kalem hediye edin. Plastik ve metal malzemelerin harmanlanması ile üretilmiş olan kalem şık ve özel plastik kutusu içerisinde tek olarak satılmaktadır.


Coğrafya öğretmenine hediye1500 Parça Puzzle Türkiye Siyasi Haritası

1500 adet Puzzle ile Türkiye Siyasi Haritası oluşturmaya ne dersiniz? Bu özel Puzzle ile coğrafya bilgilerinizi tazelemekle kalmayıp, hangi ilçe hangi ile bağlı, hangi göl hangi il sınırları içerisinde, tüm bunları sindire sindire öğreneceksiniz! 1500 Parça Puzzle Türkiye Siyasi Haritası sevdiklerinize ofis hediyesi olabileceği gibi, aynı zamanda Coğrafya öğretmeninize de müthiş bir öğretmenler günü hediyesi olacaktır! Türkiye’nin her santimetre karesi bu 1500 parçadan oluşan puzzle’da saklı1 Parçalar bir araya geldiğinde, Türkiye’nin siyasi haritası, il, ilçe, deniz, göl ve köyleri ile birlikte oluşmuş olacak! Elbette ki böylesine değerli parçalardan bir araya gelen puzzle ile de duvarlar son derece dekoratif bir görünüme kavuşmuş olacak!


Mermer Tabanlı Elipsoid Kristal - Lazer Fotoğraf İşlemeÖğretmene Sınıfça Alınabilecek Öğretmenler Günü Hediyesi

Öğretmeninize tüm sınıf kendi aranızda para toplayıp, şık bir hediye almak mı istiyorsunuz? Aslında öğretmeninize karşı yapılabilecek en güzel, en şık hareketi yapmış oluyorsunuz! Çünkü tüm sınıf, tüm öğrenciler tek vücut olup, değerli öğretmeninizi mutlu edecek bir hediye arayışındasınız. Hepinizin bu ortak fikir etrafında toplanması ve böyle güzel bir jest yapma çabanız bile başlı başına öğretmeninizi mutlu etmeye yeter. Hediye önerimize dönecek olursak, Mermer Tabanlı Elipsoid Kristal ile öğretmeninize, hem ömürlük ve güzel bir hediye vermiş olacak, hem de süper bir sürprize imza atacaksınız. Bu harika sürprizi hazırlamak için öncelikle öğretmeninize ait güzel bir fotoğraf bulmak zorundasınız! Hatta mümkünse, ailesi ile birlikte yer aldığı bir fotoğrafı kullanmak çok daha etkili ve şık olacaktır.


Kişiye Özel Dore Kutulu Kalemİsme Özel Dore Kutulu Kalem

Hani siz Öğretmeninize, öğretmenler günü için özel bir hediye aramıştınız ya, bu özel hediyenizin üzerinde bir de öğretmeninizin isminin yazılı olmasını yani hediyenizin kişiye özel bir hediye olmasını istemiştiniz! Buyurun öğretmeniniz için aradığınız o kişiye özel hediye karşınızda! Özel altın sarısı kutusunda ve oldukça zarif kişiye özel bir tükenmez kalem. Size armağan edilmiş olan özel bir kalemin kaybolma derdi artık tarih oluyor. Kişiye Özel kutusu içerisindeki bu şık kalem üzerinde yazan isminiz sayesinde, artık kimse sizin kaleminizi almaya cesaret edemeyecek. Dore kutusunda Kişiye Özel Kalem, yalnız ve yalnız size özel olacak ve sizin hizmetinizde olacak. Bu kişiye özel ürünü özel günlerde ve resmi günlerde kullanışlı bir hediye vermek isterseniz rahatlıkla düşünebilirsiniz.


Canım Öğretmenime Duvar SaatiCanım Öğretmenime Duvar Saati

Öğretmene Özel Cam Duvar Saatinin tasarımında sizin de katkınız olacak! Nasıl mı? Canım Öğretmenime Duvar Saatinin ortasına sizin seçeceğiniz bir tane öğretmeninize ait fotoğraf ayarlıyorsunuz! Yalnız duvar saatinin genel olarak rakamların olduğu bölüm beyaz olduğu için, seçeceğiniz fotoğrafın saat içerisinde çok belirgin durmaması için daha açık tonlarda fotoğraf bulmanızı önereceğiz. Diğer taraftan yine bu duvar saati içerisine işlenmek üzere öğretmeninize iletmek istediğiniz güzel bir mesaj bulup yazıyorsunuz! Öğretmeninizin adını ve soy adını da yazdıktan sonra ortaya yukarıda örneğini gördüğünüz gibi mükemmel bir öğretmenler günü hediyesi çıkıyor. Canım Öğretmenime Duvar Saati, öğretmeninizin evinde, en göze hoş gelen duvarda yıllarca sizi hatırlatacak çok dekoratif ve orijinal bir hediye…


Sevgili için kişiye özel hediyeKişiye özel Mesajlı Masa saati

İsme özel olarak hazırlanmış ve kendi mesajınızdan oluşan hediyeler, her zaman benim dikkatimi çekmiştir ve bana göre bu tip hediyeler inanılmaz güzel hediyelerdir. Özelleştirilmiş hediyeler üzerinde size ait izler bulunmaktadır ve bu, o hediyeyi değerli kılmaya yeter bir nedendir. Ofis-Büro hediyesi olarak hediye veya sevgilinizin doğum gününde, Sevgiliniz ile en çok dinlediğiniz bir şarkının sözleri veya sevgiliniz için yazdığınız bir şiir, sevgiliniz ile aranızdaki belkide kimsenin anlamını çözemeyeceği şifreli ve esprili sözler. Bunların hepsi ne kadar değerli ve güzel değil mi? Söz uçar yazı kalır demiş atalarımız. Siz de en güzel sözlerinizi ve en güzel mesajlarınızı, kalp şeklindeki içerisinde saati de bulunan bu zarif ve şeffaf cam üzerine yazdırabilirsiniz Aşkınız ve sözleriniz ölümsüzleşmiş olsun… Bu ürünü aynı zamanda Erkek veya bayan öğretmen için düşünülebilecek en güzel hediyelerden.


Kalıcı ve anlamlı öğretmenler günü hediyesiKişiye Özel Ağaç Plaketler

Öğretmeninize olan dupduru sevginizi, son derece doğal bir hediye seçeneği olan Kişiye Özel Ağaç Plaketler ile göstermek ister misiniz? Üzerine Öğretmeninizin ismini, Öğretmenler günü kutlama mesajınızı ve Öğretmenler günü tarihini yazdırarak hazırlatabileceğişniz Kişiye Özel Ağaç Plaketler, sevgi dolu hediyelerin başında gelmektedir. Hem sevginizi gösterebileceğiniz son derece doğal bir armağan, hem de öğretmeninizin evinde yıllarca saklayabileceği kalıcı ve unutulmaz bir hediye alternatifi.


Öğretmene Hediye İsim Yazılı CetvelÖğretmene Hediye İsim Yazılı Cetvel

Eti Senin, Kemiği benim Hocam! Eskiden veliler, çocuklarını okula yazdırırken, şartsız ve koşulsuz olarak çocukları öğretmene bu şekilde teslim ederlerdi. Evet aslında kulağa pek hoş gelmiyor bu cümle ama, eskinin eğitim anlayışı ve velilerin yaklaşımı bu şekildeydi! Yine eskilerde kalmış ve şimdilerde bir nostaljiye dönüşmüş olan “Sıra Dayağı” muhabbeti vardı. O yıllarda sıra dayağından geçmemiş bir sınıf yoktur! Tüm sınıf bir kaç öğrencinin yaramazlığı yüzünden ceza alır! Öğretmen elindeki cetvel ile, tüm sınıfı ayağı kaldırır ve her bir öğrenci, tek tek sıra dayağından geçirirdi. Sıra dayağı o yıllarda yaramaz bir öğrenci için, adeta bir apoletti:) Günümüzde hala var mıdır sıra dayağı bilemeyiz ama, şimdi önereceğimiz hediyelik ürün, üzerinde öğretmeninizin isminin yazılı olduğu ve mesajınızı eklettirebileceğiniz, Öğretmene Hediye İsim Yazılı Cetvel! Farklı ve nostaljik bir hediye düşünürseniz, bu ürünü öğretmene hediye edebilirsiniz!


İsim İşlemeli Küçük Not Defteriİsim İşlemeli Küçük Not Defteri

Erkek Öğretmeninize özel notlarını tutabileceği ve kapağında kendi isminin yer alacağı özel bir not defteri hediye edebilirsiniz! Şarkı Sözü yazan, şiire meraklı veya hayata dair minik notlar tutmayı alışkanlık haline getiren sevdiklerinize de armağan edebileceğiniz İsim İşlemeli Küçük Not Defteri’ni istediğiniz her yere rahatlıkla yanınızda götürebiliyorsunuz. Öğretmenler günü hediyesi olarak bu şahane not defterini, erkek öğretmene de, bayan öğretmene de gönül rahatlığı ile hediye edebilirsiniz. İsim İşlemeli Küçük Not Defter üzerine ne işlenmesini (Ne yazılmasını) istiyorsanız, bunu siz belirleyebiliyorsunuz. İster “Öğretmenim seni çok seviyorum”, ister “Yılın en iyi öğretmenine”, ister “Öğretmenler Gününüz Kutlu Olsun” ne yazılmasını istiyorsanız, bunu yazdırın! 150 kaliteli yapraktan oluşan bu harika not defteri ile değerli öğretmeniniz, kendisine özel en özel notları, sizin kendisine armağan etmiş olduğunuz bu deftere yazacak!


Öğretmenler günü hediyesiÖğretmene Özel Dekor Hediye

Pırıl pırıl şıklığı ile beğeni toplayan ve üzerinde sizin belirteceğiniz mesaj ile değerine değer katan Öğretmene Özel Dekor Hediye karşınızda. Üzerine Öğretmenler günü ile ilgili olarak istediğiniz özel kutlama mesajınızı yazabileceğiniz Dekor hediye, hem erkek, hem de kadın Öğretmenlere verilebilecek en unutulmaz, en anlamlı öğretmenler günü hediyesi. Kendi özel yazacağınız mesajla tamamen öğretmeninize özel hale getirebileceğiniz Öğretmene Özel Dekor Hediye, hem diğer öğretmenleri, hem de sınıf arkadaşlarınızı kıskançlıktan adeta çatlatıyor:) Sert ve son derece şık bir malzeme olan akrilikten yapılmış olan bu özel dekor hediyesinin sağ üst köşesinde ise, Öğretmeninize olan sevginizi simgeleyen kırmızı kalp sembolü yer almakta.

Erkeklere Hediyeİsme özel Bir Tanesin Plaketi

Yıllar yılı sizi notları ile değerlendiren öğretmeninize siz bir değerlendirme yapıp kendisine 1 tanem ödülü vermeye ne dersiniz? Muzipçe bir hediye olacağı kesin… Ama öğretmeninizi fazlası ile gururlandıracak ve onurlandıracak bir hediye olacağı da kesin… Bu ödülü isterseniz babanıza isterseniz annenize takdim edebilirsiniz. Sevdiğiniz ve hayatınızda önemli sayılan kişileri ödüllendirmek ve onları gururlandırmak için bence iyi düşünülmüş bir hediye. kişiye özel Bir tanem Ödülünü doldurmak ve ne yazacağınıza karar vermek, tamamen sizin hayal gücünüze kalmış.


Kişiye Özel Hediye SetiKişiye Özel Kartvizitlik, Anahtarlık ve Kalem Seti

Bir hediye nasıl özelleştirilebilir konusunu blogumda fazlası ile işlemeye çalıştım. Kısacası tekrar etmekte yarar görüyorum, hediye sizden ve karşınızdaki kişiden izler taşıyorsa o hediye özel hediyedir. Şimdi tavsiye edeceğim hediye de yine özel hediyelerden biri. Erkek arkadaşınızın, sevgilinizin, Öğretmeninizin, babanızın veya eşinizin isminin yazılı olduğu bir kalem anahtarlık ve kartvizitlik yine bence çok anlamlı ve özel bir hediye olacaktır. Fiyatı da kesinlikle alınabilecek türden…


Öğretmenler günü hediyesiFotoğraf Çerçeveli Hediye Kutusu

Öğretmeniniz için aldığınız bir hediyeyi daha şık bir hediye kutusu içerisinde sunmaya ne dersiniz? Üstelik kırmızı ve son derece alımlı bir görünüme sahip olan bu hediye kutusunun üzerine istediğiniz resmi de bastırabiliyorsunuz! Mesela sınıfça çektirdiğiniz bir fotoğraf olabilir mi? Ya da, Öğretmeninizle çektirmiş olduğunuz bir fotoğrafa ne dersiniz? Fotoğrafınızın üzerine de “2015 hatırası” diye yazdırdığınızda muhteşem bir hediye kutusu sizindir:)

sevgiliye romantik en iyi hediyelerAhşaptan Posta Kartı

Öğretmenler Günü için Öğretmeninize verebileceğiniz en anlamlı hediye, doğal ve en içten şekilde hissetmiş olduğunuz sevgidir. Öğretmeninize yanda resmini gördüğünüz ahşap posta kartına sevginizi kazıyarak O’na unutulmaz ve son derece anlamlı bir öğretmenler günü hediyesi hazırlayabilirsiniz. Öğretmeninizin alacağı bu hediye yılları yılı unutulmayacak bir hediye olacaktır. Silerseniz bu özel posta kartının yanında öğretmeninize başka hediyeler de alıp, ahşap kartı hediye kutusu içerisinde de Ona sunabilirsiniz. Sedir ağaçlarından yapılmış olan bu ahşap kart, öğretmeninize duyduğunuz sevgiyi sonsuza kadar üzerinde taşıyacak harika bir yol.


Öğretmene farklı hediyeÖğretmenlere Özel Kanaat Notu Defteri

Öğretmenler, öğrencilerini sadece sınavlarda göstermiş oldukları performanslar ile değerlendirmez. Bununla birlikte öğrencinin sınıf içerisindeki hal ve hareketlerini, arkadaşları ile uyumunu, derslere aktif olarak katılıp katılmadığını da değerlendirir. İşte bu değerlendirmeye “Kanaat Notu” denir. Eskiden öğretmenlerin çok sık kullandığı ve öğrencilerin sene sonu korkulu rüyası haline gelen “Kanaat Notu” şimdi, çok esprili ve şık defterler olarak karşımıza çıkıyor. Öğretmenlere Özel Kanaat Notu Defteri ile öğretmeninize süper bir sürpriz yapabilir ve öğretmenler gününde O’na bu güzelim defterlerden armağan edebilirsiniz. Siyah, Pembe, Beyaz modelleri ile bu defterler çok şık! Öğretmenlere Özel Kanaat Notu Defteri üzerine istediğiniz notu ekleyebiliyor, öğretmeninizin ismini yazdırabiliyorsunuz…

24 Kasım Öğretmenler Günü Kutlu Olsun

Öğretmenlik sadece bir meslek dalı ya da memurluğun çok ötesinde çok özel, çok kutsal bir şey! Çünkü Öğretmenlik ya da eski adı ile “Muallimlik” veya “Hocalık” adına ne derseniz deyin, hayat boyu devam eden çok dinamik bir süreçtir. Öğretmenler toplumumuzda bambaşka ve çok özel bir yere konumlandırılır. Meslek yaşamı boyunca binlerce öğrenciye rehberlik ederler ve onlara tecrübelerini, bilgilerini, görgülerini aşılamaya çalışırlar. Hepimizin yaşamında iz bırakan bir öğretmeni mutlaka vardır! Bu yüzdendir ki, Öğretmenler emekli olduktan sonra bile inanılmaz derecede toplumda saygı görürler! Öğretmenler gününde sadece aktif olarak öğretmenlik yapan öğretmenler için değil, yaşı sebebi ile emekli olmuş öğretmenlerin de unutulmaması, minik bir hediye bile olsa gönüllerinin alınması taraftarıyım. Çünkü ben Öğretmenlerimizi emekli olduktan sonra, bir zamanlar ünlü olmuş, şöhret olmuş ancak daha sonra unutulmuş sanatçılara benzetirim. Daha önce kapısının önünden ayrılmayan magazin basını görevlileri, TV muhabirleri şöhreti azaldıktan sonra bu sanatçılara karşı çok acımasız ve vefasız davranabiliyorlar. Öğretmenler de bana göre aynen böyle! Emekli olduktan sonra inanılmaz emekler vererek hayata hazırladığı öğrencileri ve öğrenci velileri tarafından artık ne aranır ne de hali vakti sorulur! İşte şimdi “Canım Öğretmenim Seni Çok Seviyorum” diye hediyeler hazırlattığımız Öğretmenlerimizin kıymetini acaba ne kadar iyi biliyoruz? Tüm Öğretmenlerimizin ellerinden öper, Öğretmenler gününü saygı ve şükranlarımızla kutlarız…

CEVAP VER