Öğretmenler Günü İçin İlginç Hediyeler

ilginç öğretmenler günü hediyeleri
Erkek ve kadın öğretmenler için ilginç hediyeler bu yazımızda sizlerle… Öğretmenler için alınabilecek çok ilginç hediyeler konusu ile herkese saygı ve selamlar. Bugün sizlere öğretmenlerimize alınabilecek hediyelerden bahsedeceğim, ancak bu hediyeler sıradan hediyeler filan değil, bilakis öğretmeninizi şaşırtacak ve dikkatini çekecek türden çok ilginç hediye önerilerinde bulunacağım. Bizler maalesef öğretmenlerimize hediye alacağımız zaman, genelde biraz cimri ve sıradan hediyeler almayı tercih ediyoruz. Oysaki çocuklarımızı emanet ettiğimiz öğretmenlerimize seçeceğimiz hediyelerin daha özenli ve özel olması gerektiğini düşünüyorum. İyi bir hediye, her zaman pahalı hediye demek değildir. Çok makul ve uygun fiyatlarla da pekala gösterişli ve özel hediyeler bulunabilir. Sanırım öğretmenlerimiz için hediye belirleme konusunda, biraz emek vermemek ile ilgili bir sorun yaşıyoruz. Meslekler arasında Dünya’da, en saygın meslekler arasında gösterilen ve herkes tarafından saygı duyulan öğretmenlik mesleği ve bu mesleği özellikle ülkemizin zor ekonomik şartlarında icra etmeye çalışan, kadın ve erkek öğretmenlere adanmış olan 24 kasım öğretmenler gününü kutlamak için geri çok fazla bir gün kalmadı. Okuma yazmayı öğrenmiş olan herkesin hayatında idol olan, örnek aldığı bir öğretmeni mutlaka vardır! Dolayısı ile hepimiz üzerinde bir şekilde çok fazla emeği bulunan, bizleri her zaman gözeten, başarılarımızla övünç, gurur duyan saygı değer öğretmenlerimizin Öğretmenler Gününü bu vesile ile bir kez daha kutluyoruz.

Çok ilginç Öğretmenler Günü Hediyeleri


Öğretmene ilginç hediyeler

Kişiye Özel Film Şeridi Kitap Ayracı

Kütüphanenizde rengârenk boy boy kitaplar olması öğretmeninizi çok mutlu ediyorsa, mutluluğununa mutluluk katacak olan Film Şeridi Kitap Ayracı kitaplarına çok yakışacak. Üzerine öğretmeninize ait 3 farklı fotoğrafını taşıyabileceğiniz ve Öğretmeninizin ismine özel olarak hazırlatabileceğiniz bu özel kitap ayracı ile biricik öğretmeninize en güzel hediyelerden birini verebilirsiniz. Kitap okumayı çok seven öğretmeninize öğretmenler günü için nasıl bir hediye alabileceğinizi düşünüyorsanız, en iyi hediye alternatiflerinden biri de Kişiye özel film şeridi kitap ayracı! Bu ürünü erkek/bayan öğretmeninize hediye edebilir, doğum günü hediyesi olarak sevgilinize alabilir veya Babanıza da hediye edebilirsiniz.

matematik öğretmenine hediye ne alınır

Matematikçiler İçin Duvar Saati

Matematik dersi, istisnalar kaideyi bozmaz ancak biz Türk Toplumunun en sevmediği derslerden biridir. Genellikle sözle derslerde başarılı olduğumuzu eminiz ki siz de kabul edersiniz. Ancak bu sonucun doğması galiba daha çok matematik öğretmeninin bu dersi sevdirme başarısına bağlı! Eğer size matematik dersiniz sevdiren, matematik problemlerini ne şekilde çözebileceğinizi en güzel şekilde anlatan bir matematik öğretmeniniz varsa, Ona öğretmenler günü hediyesi olarak tam da matematikçiler için hazırlanmış bu duvar saatini hediye edebilirsiniz. Matematikçiler İçin Duvar Saati, yalnıca matematiği iyi olanların anlayabilecekleri son derece ilginç bir saat!

Öğretmene ilginç hediye fikirleri

Kişiye Özel Sosyal Ağ Mousepad

Şimdi sizlere öğretmeninize hediye edebileceğiniz harika bir hediye daha önereceğim. Sosyal Medyayı etkili bir şekilde kullanan bir öğretmeniniz varsa, işte Ona hediye edebileceğiniz en ilginç öğretmenler günü hediyesi karşınızda. Kişiye Özel Instagram Mousepad. Dünya’nın en popüler sosyal ağlarından Instagram, Twitter veya facebook’ta istediğimiz şekilde bir profile sahip olabiliyorken neden dijital bir ortam değil de, gerçek hayatta istediğimiz şekilde bir profile sahip olamıyoruz? Sizler de benim gibi düşünenlerdenseniz size harika bir üründen bahsedeceğim. Bakmaya doyamadığınız Instagram profiliniz artık gerçek hayatta da sizin yanınızda, hatta elinizin altında! Nasıl mı? Kişiye özel olarak hazırlanabilen Instagram profili mousepad ile! Instagram Mousepad ile facebook sayfanızdaki profilinizi gerçek masa üstünüze taşıyabilirsiniz.


ilginç öğretmenler günü hediyesi

Birbirinden İlginç Kalem Modelleri

Tasarımlarıyla görenleri hayretler içinde bırakan bu ilginç kalemler, en fazla kalemle işi olan meslek gurubunu oluşturan öğretmenlere verilebilecek en ilginç hediyelerden. İngiliz Anahtarı, Pense, Testere, Balta, Çekiç, Bigben Saat Kulesi, Eyfel Kulesi gibi sıra dışı tasarımlara sahip olan bu kalemlerle 24 Kasım Öğretmenler günü için biricik öğretmeninize en enteresan hediyelerden birini verebilirsiniz.

öğretmenler günü için ilginç hediyeler

Dalgalanmış Türk Bayrağı Anahtarlık

Kalbimizde Vatan Sevdası, yüreğimizde Bayrak Aşkı varsa, bunu en başta ailemize ve bir de en az onlar kadar üzerimizde etkileri bulunan öğretmenlerimize borçluyuz! Her sabah büyük bir aşkla görev yaptığı okulda çocuklarına bilgiyi, terbiyeyi, saygıyı, vatan sevgisini, millet sevgisini aşılamaya çalışan öğretmenlerimize verilebilecek en güzel hediyelerden biri de, Üzerinde Ay Yıldızlı Bayrağımızın yer aldığı bu şirin anahtarlık! Dalgalanmış bayrak görünümüne sahip olan Ay Yıldızlı Bayrak Anahtarlık ile biricik öğretmeninize en anlamlı hediyeyi siz verebilirsiniz.

erkek sevgiliye hediye

Sinema Klaketi

Bir meslek ile alakalı veya iş kolu ile alakalı olarak, Sinema Klaketi kadar meşhur, başka mesleki aygıt var mıdır acaba? Cep telefonlarımızın, yüksek çözünürlükte video çekebildiğini düşündüğümüzde, şayet varsa içinizde küçük klip veya video çekme arzusu, sinema klaketi bu noktada işinize yarayabilir… Ayrıca evinizde veya ofisinizde dekor olarak da kullanabilirsiniz. Herkesin en azından video kaydı yapabilen bir cep telefonu varken, film çekebilmek için geriye tek bir eksik kalıyor: Sinema Klaketi! Bildiğiniz gibi klaket, film sanayisinde ses ve görüntüyü senkronize etmek ve birbiri ile uyumlu hale getirmek için kullanılan basit bir alettir. Eğer bir film çekmeyecekseniz bile odanız için güzel bir aksesuar olabilir ya da sinema meraklısı sevgiliniz için son derece orijinal bir hediye olabilir. 30×28 cm. ölçülerindeki klaketin üzerine dilerseniz favori filminizi de yazabilirsiniz.

Ev Hediyeleri

Kitap Saat

Kitap Saat değerli ve özel kitaplarınızın bulunduğu kütüphaneniz ile uyumlu olabilecek en güzel saatlerden biridir. Misafirleriniz kütüphanenizde bu ürünü gördüklerinde, gerçek kitaplar ile neredeyse ayırt edemeyecekler. Kitap saat, çalışma odanızda hem şık görüntüsü hem de zamanı öğrenmek için ihtiyaç duyduğunuz bir duvar saatinden çok daha fazlasını vaat ediyor. Kitap Saat ile odanız hem şık bir görünüme kavuşacak, hem de orijinal görüntüsü ile kütüphaneniz renklenecek kitap okurken saatinizi ayarlayabileceksiniz. Bunun yanında Kitap saat, kitapsever dostlarınıza da hediye edebileceğiniz çok özel ve ilginç bir saat! Kitap okumayı çok seviyor ve sürükleyici bir kitaba başladığınızda, zamanın nasıl geçtiğini anlamıyorsanız size derhal bir Kitap Saat şart.

erkeklere hediye önerileri

Sinema Klaketi Foto Çerçeve

Hazır bir üst paragrafta Sinema klaketinden bahsetmişken, şimdi de sinema klaketi şeklinde fotoğraf çerçevesinden bahsedelim. En mükemmel, en şahane fotoğrafınızı, sinema film karesi şeklinde bu çerçeveye koyup, fotoğrafınızı daha ilgi çekici yapabilirsiniz. En güzel anınızı fotoğrafladıktan sonra mükemmel bir çerçeve ile tamamlamaya ne dersiniz? Sinema klaketi foto çerçeve ile kendinizi adeta bir film karesinde imiş gibi hissedeceksiniz! İster en yakın arkadaşınızla birlikte bir Hollywood starı gibi olabilir, isterseniz de sevgilinizle beraber verdiğiniz o romantik pozu, eski bir Yeşilçam filminden fırlamış gibi dışarıya lanse edebilirsiniz. Sinema klaketi foto çerçeve film meraklıları ve daima kamera arkasında olmayı hayal edip de bunu gerçekleştiremeyen, masa başı ofis işlerinde çalışmak zorunda kalan erkek sevgiliniz için mükemmel bir hediye olabilir.


erkek hediyesi

Televizyon Fotoğraf Çerçevesi

Bir hediye daha nasıl bu kadar orjinal ve ilginç olabilir artık. LCD ve plazma şimdilerde LED televizyonlardan önceki tüplü televizyonlara ait, nostaljik bir fotoğraf çerçevesi. Her şeyin modern ve dijital olduğu günümüzde nostalji yaşamak isterseniz, en ölümsüz fotoğraflarınız nostalji Tv çerçeve içerisine girsin. İlginç hediye arıyorsanız bence kaçırmayın. Televizyona çıkmak için artık tek ihtiyacınız sevgiliniz ile çektirmiş olduğunuz 10 x 15 ölçülerinde bir fotoğraf. Eski tip analog televizyon şeklindeki TV resim çerçeveleri 2 farklı modelle geliyor, eski siyah-beyaz yayınlı tek kanallı günler nostaljisi vaat ediyor. Her ne kadar bu TV şeklindeki çerçeve ile ününüzü sizden başka kimse bilmeyecek olsa da, çok eğleneceğinize eminim!


erkek hediyesi

Kalp Şeklinde 43 Fotoğraf Karesi Çerçevesi

Sizin için değerli olan yüzlerce fotoğraf karesi içerisinden, 43 tane en özel fotoğrafı bu dev kalp şeklindeki fotoğraf çerçevesi içerisine koymaya ne dersiniz? Bu işlemi yaptıktan sonra bu Kalp çerçeveyi en rahat görebileceğiniz bir yere asın ve kendinizle ve sevdiklerinizle gurur duyun… 60 x 60 Cm. ebatlarındaki bu kalp çerçeve bulunduğu ortama harika bir dekoratif etki katacaktır. Öğretmenler Günü de yaklaşıyorken, Öğretmenime ne hadiye alsam diye karar kara düşünüyorsanız, buyurun bu ürün size göre…

erkek hediyeleri

Pac-Man Gömlek Kol Düğmesi

1980’li yıllarda atari oyunlarında oldukça popüler olan, hayaletlere yakalanmadan labirent içerisinde vitaminlerle beslenen Pac-man, şimdi erkekler için şık gömlek kol düğmeleri ile geri döndüler. Klasik kol düğmelerinden sıkılan ve gömleğinde tarz olan kol düğmeleri arayan erkeklere yönelik harika bir ürün… Erkek sevgiliye yılbaşı veya doğum günü için, iyi ve tarz olabilecek hediyelerden biri! Erkek çocuklar için de yine harika bir hediye olabilir. Pac-man Kol düğmeleri ile ister okul mezuniyetine gidip havanızı sonuna kadar atıp, tüm gözleri üstünüze toplayın ya da isterseniz de mezunlar buluşmasında kullanıp arkadaşlarınıza içinizdeki çocuğun aslında hiç büyümediğini gösterin. Pac-Man oyununu 1980’lerde ortaya çıkmış dönemin en popüler oyundur ve o günden bu güne hala popülerliğini korumaktadır.


erkek sevgiliye sevgililer günü hediyesi

Kişiye Özel Bulmaca Duvar Saati

Erkeklere sevgililer gününde veya doğum gününde alınabilecek en güzel hediyelerden biri de orjinal ve şık tasarımlı bu bulmaca duvar saati olacaktır. İnternette geçirdiği zamanlar dışında veya televizyon karşısında sürekli diziler takip etmenin dışında bulmaca çözmeye meraklı veya en azından bulmacalara karşı ilgisi olan bir erkek arkadaşınız varsa bence bu hediye erkekler için oldukça güzel bir sevgililer günü hediyesi olacaktır. Gerçi illa ki, bu ürünü hediye etmek için bulmaca meraklısı bir erkek arkadaşınızın olması da gerekmiyor yani! Şık ve ilginç bir duvar saati olduğu için, sevgilinize odasında asabileceği harika bir duvar saatini sevgililer günü için hediye etmiş olacaksınız. Öğretmenler günü için de alınabilecek hem güzel hem de çok ilginç bir hediye.

14 Şubat Hediyeleri

Resim Çerçeveli Duvar Saati

Bir duvar saati hayal edin ki, üzerinde en güzel anlarınızdan oluşan, en çok değer verdiğiniz ve hayatta sizin için önceliği olan kişilerden oluşan 12 adet fotoğraf olsun, ve saati öğrenmek için ne zaman gözünüz o duvar saatine ilişirse o sevdiklerinizi hatırlaya bilesiniz. Bu şekilde bir duvar saati, bence hem kullanım açısından, hem de üzerindeki özel ve kıymetli kişilere ait fotoğrafları taşıması açısından kesinlikle özel bir saat olacaktır. 14 Şubat Sevgililer günü için sevgilinize özel bir hediye olarak tavsiye ederim. Sizin de sevdiklerinizin fotoğrafları evinizin vazgeçilmezleri arasındadır. Boş bulduğunuz duvar sehpa üstlerine çerçevelerle süslemek en büyük zevkiniz ise o halde çerçeveli saatler tam size göre! Üzerine 12 adet resim yerleştirebileceğiniz çerçeveler aynı zamanda birer saat. Bu hediyeyi öğretmenine ilginç ve farklı hediye arayanlar için de tavsiye ediyorum.

İlginç Hediye

Kelebek Pano

Doğadaki en güzel canlılardan biri kelebekler. Kelebekler, çiçekler ile birlikte Dünya’nın en güzel varlıkları. Gördüğünüz bu çerçeve içerisindeki 9 Adet kelebekler aslında bizlere bir şeyler hatırlatmak için varlar. Evet! Bu ürün bir hatırlatıcı ve not asabileceğiniz bir pano! Ev ve iş yerindeki panoların ne kadar cansız ve ruhsuz olduğunu, sizi bilmem ama ben biliyorum. Hem dekoratif bir ürün, hem de hatırlatıcı bir duvar panosu arıyorsanız , oldukça ilginç ve güzel bir ürün. Aslında bir nevi Tablo! Sevgililer gününde veya sevgilinizin doğum gününde etkileyici ve uygun fiyatlı güzel bir hediye düşünüyorsanız tavsiye ederim. Bu ürünü öğretmenine ilginç ve değişik hediye arayanlar için de tavsiye ediyorum.


orjinal hediye

Orijinal Laptop Yapıştırmaları

Öğretmenler günü için en ilginç hediyelerden biri de sıra dışı görüntüleri ile Laptop Yapıştırmaları. Düzenli bir şekilde her gün kullandığınız ve onsuz bir hayat düşünemediğiniz laptop bilgisayarınızı daha ilgi çekici hale getirmek ister misiniz? Bunun için size çok güzel bir ürün önereceğim! Gördüğünüz ürün bir dizüstü bilgisayar yapışkanı. Laptop bilgisayarınız ile artık vapurda, piknikte, parkta veya cafe’de çayınızı kahvenizi yudumlarken, eskisinden daha çok dikkat çekeceksiniz. Çünkü oldukça dikkat çekici ve orijinal laptop yapışkanları dizüstü bilgisayarınızın çehresini değiştirecek! Laptop Yapıştırmaları 15,4 inc. ve daha küçük tüm laptop’lar için uygun hale gelebilmektedir. Laptop Yapışkanı ile görenler dizüsütü bilgisayarınıza hayran hayran bakacak!  Siz de hem farkınızı hem de tarzınızı ortaya koyabileceksiniz. Laptop Yapıştırmaları kolayca 15,4 inc. ve daha küçük her boydaki laptop üzerine hava kabarcığı oluşturmadan kolayca uygulanabilmektedir.

Çivi Sanatı Tablo

Çivi Sanatı Tablo

Aynı tipteki tabloları görmekten sıkıldıysanız, size güzel bir haberim var! 2332 Adet çividen oluşmuş ve üzerine konan cismin şeklini alan, bu çivi tablolar dikkatinizi çekebilir. Çivilerle şekil yapmak konusunda tek sınır; sizin hayal gücünüz olacaktır. İsterseniz kendi yüzünüzü bile çivilere yansıtabilirsiniz. Derinliği olan üç boyutlu tablolar günümüzde daha çok moda olduğu için, bu şekilde kendi tasarımınız olan sanat harikası şekli duvarınızda sergileyebilirsiniz. Boyutlar : 20 x 15 Cm.

Kıpkırmızı Dudak Telefon

Kıpkırmızı Dudak Telefon

Bu söyleyeceğimi tamamen espri olarak algılayın lütfen. Hangi kadın Angelina Jolie dudaklarına sahip olmak istemez? Bunun için girmeyeceği estetik operasyon kalmaz sanırım. Ukalalık yapmayı bir tarafa bırakalım değil mi? Efendim bu gördüğünüz obje; dolgun ve tamamen seksi ve kırmızı ruj efekti verilmiş bir dudak masa üstü telefonu… Evde ve ofiste farklı ve değişik ürünler kullanmayı seven dostlarınıza hediye edebileceğiniz güzel bir ürün. Kız arkadaşınıza ilginç ve değişik bir hediye olacaktır. Cep telefonlarının piyasaya çıkmasıyla ev telefonlarının pabucu malumunuz üzere dama atıldı. Belki de bunun sebebi klasik ahizeli ev telefon modellerinden sıkılmış olmamızdır. Ama artık Dudak Telefon var bu telefondan sıkılmak mümkün mü? Güzelliğin ve şehvetin en önemli simgelerinden biri olan “kırmızı rujlu dudak” şeklindeki Dudak Telefon ile artık evden telefonla görüşmeler uzayacak ve sohbetler daha bir tatlı olacak. Yılbaşı veya sevgililer gününde sevgilinize alabileceğiniz çok güzel bir hediye olan Dudak Telefonu isterseniz de kendiniz de kullanabilirsiniz.


iPad Not Defteri

iPad Not Defteri

Hayatlarımıza bilgisayarlar ve akıllı telefonlar girdi gireli, elimiz kalem tutmaz oldu. Birçok alışkanlığımız teknoloji ile beraber tarih oldu. Nerede okuduğumu hatırlamıyorum ama bir makalede cep telefonunda sms yazma ve kullanma alışkanlığının insanoğlunun başparmağını birkaç kuşak sonra belirgin bir şekilde uzatacağından, hatta baş parmağın neredeyse işaret parmağına yakın bir seviyeye geleceğinden bahsedilmişti. Bunu okuyunca çok şaşırdım açıkçası. Demek ki teknoloji sadece beynimizi dönüştürmüyor, bedenlerimiz ve uzuvlarımız da teknolojiden fazlası ile etkileniyor. Bilgisayar başında sürekli oturmak da bence popomuzun şeklinden tutun da, iskeletimizin şekline kadar bir çok şeyi etkiliyordur. Çünkü çok fazla süre ile bir yerlerde oturmak , insanoğlunun biyolojik yapısı ile uygun değil. Neyse uzatmadan, sevgilinize yaklaşan doğum günü için, tıpa tıp ipad tablet bilgisayar şeklinde, masasını renklendirecek güzel ve orijinal bir not defteri hediye edebilirsiniz. Belki bu şekilde parmaklarını klavye üzerinde tutmaktansa, size kendi kaleminden bir şiir yazabilir.


Çatal Kaşık Duvar Saati

Çatal Kaşık Duvar Saati

Önerdiğim duvar saatleri içerisinde sanırım en ilginç ve dikkat çekici olan duvar saati bu çatal ve kaşıktan oluşanı… İlginç hediye diye tutturup, internette gece gündüz hediye bakıyorsanız, bence bu ürünü satın almalısınız, çünkü cidden de şahane bir ürün. Evlerin mutfaklarında bundan daha iyi ve orjinal duracak duvar saati varsa siz lütfen benimle paylaşın.

Gerçekten de en az anne ve babamız kadar üzerimizde hak sahibi olan saygı ve sevgiyi sonuna kadar hak eden öğretmenlerimize, her yılın 24 Kasım günü adanmış olan Öğretmenler gününde, öğretmenlerimiz için alacağımız ufak hediyelerle bile olsa, onları mutlu etmemiz gerekir. Tüm öğretmenlerimize, bizler tarafından hatırlandıklarını hissettirmek ve bizlerle gurur duymalarını sağlamak, bunun yanında iyi bir öğrenci olduğumuzu göstermek için birbirinden güzel, etkileyici ve kullanışlı öğretmenler günü hediyelerini sizler için seçmeye çalıştık. Umarız, öğretmenlerimiz için önerdiğimiz hediyeler ile öğretmenime ne alacağım sıkıntınızı bir nebze de olsa gidermiş oluruz. Öğretmene hediye fikirlerimiz içerisinde mümkün olduğunca, öğretmenlerimizin günlük yaşamlarında rahatlıkla kullanabileceği türden hediyeler seçmeye çalıştık. Ayrıca ilginç sayılabilecek ve öğretmenlerimizi şaşırtacak hediyelere de yer vermeye özen gösterdik. Size de bu durumda en güzel öğretmenler günü hediyelerini incelemek düşüyor.

Dijital Resimli TV AnahtarlıkYazı TahtalarıDijital Masa SaatiPiramit KalemtıraşBalık KalemlerNefes Alan Oyuncak Hayvancıklar
Solar Işıltılı LambaKalp Duvar SaatiTablet Cam Duvar SaatiFincanlı Duvar SaatiRetro Fotoğraf ÇerçevesiHediye kişiye özel
öğretmene hediye

CEVAP VER