Kişiye Özel Hediyeler

kişiye özel hediye
Daha değerli bir armağan için hediyenizi kişiselleştirin! Kişiye özel hediye veya isme özel hediye tavsiyelerime geçmeden önce, kişiye özel hediye nedir veya nasıl kişiye özel hediye olur, bu sorulara kısaca cevap arayalım, daha sonra hediye önerilerimize geçeriz. Bence, kişiye özel hediye; “Hediye edilecek bir objenin, sözlerle, yazılarla veya görselliği değiştirilerek, hediyeyi alacak kişiye ait özelliklerin, belirtilerin, kazandırılması ile daha anlamlı ve özel hale getirilmesidir.” Hediye bir nevi, kişiselleştirilmiş bir hediyedir ve üçüncü kişiler, o hediyenin, hediyeyi alan kişiye ait olduğunu ve özel olduğunu kestirebilirler. Başka bir anlatımla kişiye özel hediye; Hediye alan kişiyi, diğer kişilerden ayırt eden özelliklerini beraberinde taşır. Pek doğaldır ki, kişiye özel olan hediye, bu yönü ile, diğer hediye türleri içerisinde, daha anlamlı ve daha çok tercih edilen hediye türüdür. Dikkat ederseniz kişiye ve isme özel hediye tabirlerini bir arada kullandım, çünkü iki şekilde de internetten arama yaparsanız benzer hediye türleri ile karşılaşırsınız. Kısaca kişiye özel hediye veya isme özel hediye tanımını yaptıktan sonra, şimdi kişiye özel hediye tavsiyeleri konusuna giriş yapabiliriz. Kişiye özel hediye, yukarıda da belirttiğim gibi, kişiye ait özellikler ve mesajlar taşıdığı için, özellikle sevgililer arasında son yıllarda oldukça popüler hale geldi. Aslında kişiye özel hediye yüzyıllardır var olan bir hediye türü, yeni keşfedilmiş bir şey de değil. Eskiden sevgililer arasında bir mendil veya bir deniz kabuğu, özel bir taş, bunların üzerine isim veya şekil çizilerek kişiye özel hale getirilirdi. Ancak günümüzde hediye dünyası, teknolojinin de gelişmesi ile inanılmaz boyutlara ulaştı. Artık günümüzde gördüğünüz her nesne kişiselleştirilebiliyor ve özel hediye haline getirilebiliyor. Maddi gücünüz yeterse şayet, İsterseniz Everest dağını bile, kişiye özel hediye haline getirebilirsiniz. Sevgilinizin fotoğrafını gökyüzündeki bir uydudan, güçlü bir projektör yardımı ile Everest dağına yansıtabilirsiniz. Aslında oldukça parlak bir fikir.
Aşağıda sizler için derlediğim, daha çok hoşuma giden ve dikkat çekici yine ağırlıklı olarak sevgililere ve evli çiftlere doğum günü, yılbaşı, sevgililer günü ve yıl dönümleri için kişiye özel hediye tavsiyelerime bakabilirsiniz. Belirttiğim hediyeler dışında, İsme özel hediye önerileri olan değerli okuyucularımdan ricam, görüşlerini bizlerle paylaşması. Beşinci salonda film başlamak üzeredir. Keyifli vakit geçirmeniz dileği ile…

 

Kişiye Özel Hediye Fikirleri


Kişiye Özel Hediyeler

Konuşan Kalpler Duvar Saati

Aşkınızı beyaz bir sayfada kelimelere dökmek yerine, yine üzerine aşk dolu mesajlarınızı yazdırarak hazırlatabileceğiniz kişiye özel duvar saati ile göstermeye ne dersiniz? Şık, kaliteli, romantik ve %100 size özel olarak hazırlanacak Konuşan Kalpler Duvar Saati, sevgilinize alabileceğiniz en romantik kişiye özel duvar saatlerinden biri! Üzerinde yer alan 5 adet kalp şekil içerisine yazın ne yazabilirseniz! İster sevgilinize olan aşkınızı duygusal kısa cümlelerle gösterin, ister yıldönümünüzde erkek arkadaşınıza aşkınızı bir kez daha güçlü bir şekilde haykırın!


kişiye özel çikolata

Kişiye Özel Fotoğraflı Puzzle Çikolata

Kişiye özel cüzdan, kişiye özel kupa bardak, kişiye özel duvar saati ya da anahtarlık olur da çikolata neden kişiye özel olmasın? İşte çikolatalarla sevdiklerinize özel hale  harika bir hediye önerisi! Sevgilinize sürpriz nitelikli hediyeler vermekten hoşlanıyorsanız, eminim ki puzzle çikolataları çok seveceksiniz! Kişiye özel olarak hazırlanan Puzzle Çikolata üzerinde fotoğrafınız 20 çikolata parçasına bölünüyor. Hem fotoğrafınıza, hem de mesajınıza özel olarak hazırlanan bu lezzetli hediye ile, sevgilinize evlenme teklifinde bulunabilir, aşkınızı itiraf edebilir, özür dileyebilir, doğum gününü kutlayabilirsiniz!

Kişiye özel hediye fikirleri

Kişiye Özel Fotoğraf Baskılı Kalp Makyaj Aynası

Çirkin kadın yoktur; bakımsız kadın vardır! İşte bu sözü çok seviyorum… Sizinle 5 dk. için bile olsa buluşmaya geldiğinde her zaman şık ve güzel olmalaya çalışan sevgilinize kişiye özel ne hediye alınabilir? Kalp şeklinde kişiye özel makyaj aynasına ne dersiniz? Güldüğünde gözlerinde güneşler parlayan kız arkadaşınıza, tüm güzelliğini gözler önüne serecek şirin ve romantik bir ayna hediye edebilirsiniz. Üzerine fotoğraf baskısı yapılan kalp ayna ile sevgilinize en aşk dolu hediyelerden birini armağan edin!

kişiye özel hediyeler

Kişiye Özel İki Fotoğraflı Sihirli Kupa Bardak

Erkeğe sürpriz yapmak isteyenlere Sihirli Kupa Bardaklar! Renk değiştiren sihirli kupa bardak, içerisine sıcak içecek konulduğunda renk değiştiriyor ve üzerindeki saklı fotoğrafları dışa gösteriyor. Siz de en beğendiğiniz 2 fotoğrafla sevdiklerinize sihirli kupa bardak sürprizi yapabilirsiniz. Normalde soğuk haldeyken siyah bir görüntüye sahip olan sihirli kupaya sıcak çayınızı dolduruyorsunuz ve şahane bir sürprizle karşılaşıyorsunuz! Merak edenler için hemen söyleyelim; kaliteli malzemeden hazırlanmış olan kişiye özel bu kupa bardağın insan sağlığı açısından herhangi bir olumsuzluğu bulunmuyor. Yani gönül rahatlığıyla satın alıp, sevdiklerinize hediye edebilirsiniz.

Sevgiliye kişiye özel hediye

Kişiye Özel Aşk Mesajı Konserve Kutusu

Bu konserve kutusu size şaşırtıcı gelebilir ancak sevgilisine sürpriz arayışında olanlar için tam bir baş yapıt diyebilirim. Çünkü içerisinde size özel aşk mesajı saklayan kişiye özel aşk mesajı konserve kutusu sevgilinize yapabileceğiniz en güzel sürprizlerden birine dönüşüyor. Aşkıma Mesaj Konserve Kutusu içerisinde sevgilinize duygularınızı, düşüncelerinizi anlatabileceğiniz size özel bir not kağıdı yer alıyor. İçerisine şiir, aşk mektubu, özür mesajı, eşeklik ettim beni affet gibi esprili mesajlarınızı yazarak sevgilinize inanılmaz etkileyici ve şaşırtıcı bir hediye verebilirsiniz.


Kişiye Özel Hediyeler

Sevgiliye Özel Fotoğraflı Kupa Bardak

Sabahları çay veya kahve içmeden güne başlamak sizin için bir kabusa mı dönüşüyor? Daha ofise adımınızı attığınızda, ilk yaptığınız şey kupa bardağınızı alıp, kendiniz için kahve mi hazırlamak? Demek ki, kahve veya çay sizin vazgeçilmezleriniz arasında! Bir de görmemeye asla dayanamayacağınız sevgiliniz tabi! Sevgiliye Özel Fotoğraflı Kupa Bardak ile hem kahvenizi keyifle yudumlayabilecek, hem de çok özlediğiniz sevgilinizi o an karşınıza görebileceksiniz! Üzerine sizin belirleyeceğiniz 3 adet fotoğraf eklenebilen, Sevgiliye Özel Fotoğraflı Kupa Bardak ile kız arkadaşınıza olan özleminiz artık sona eriyor. Bir sihirli kupa bardak olan (İçine sıcak su konduğunda siyah olan kupa beyaz porselen bardağa dönüşüyor ve 3 adet fotoğraf ile isimleriniz ortaya çıkıyor) Sevgiliye Özel Fotoğraflı Kupa Bardak, sevgilisine sürpriz bir hediye vermeyi düşünenler için kesinlikle ideal ve son derece ucuz hediyelerden biri. Bu ilginç ve kullanışlı kupa bardak ile, iş yaşamınızı bundan böyle daha romantik ve daha keyifli hale getireceksiniz.


Kişiye özel hediyeler

Kişiye Özel Gümüş Pırlantalı 2 Harf Kolye

Kadınların kolye/takı/aksesuar gibi hediyelere verdikleri önemi bilmem anlatmaya gerek var mı? Eğer yanınızda bir kadınla aksesuar ürünlerinin yer aldığı bir vitrinin önünden geçiyorsanız yandınız! Saatlerce tüm modellere göz atmadan asla yürümeyi düşünmez! Madem kadınlar takılara bu kadar düşkün, o halde siz de hayatınızda derin izler taşıyan o değerli kadına anlamlı bir hediye verin! Gösterişli bir hediye kutusu içerisinde yer alan Goldstore marka Kişiye Özel Pırlanta 2 Harf Kolye ile, sevgilinize hediyelerin en anlamlısını takdim edin! Harflerin ortasında içerisinde pırlanta taşıyan kalp ile, hem sevgilinize aşkların en güzelini hissettirecek, hem de ona ömrü boyunca kullanabileceği değerli bir hediye vermiş olacaksınız.


romantik kişiye özel hediyeler

Romantik Kişiye Özel Aşk Gazetesi

Bu zamanda sevgiliye orijinal sürprizler bulabilmek epeyce bir zor! Eğer siz de sevgilinize orijinal, yıllarca unutamayacağı değişik bir sürpriz yapmak istiyorsanız bu hediye ürün tam aradığınız şey! Bugüne kadar Ona olan aşkınızı ifade etmek için bir çok yol denediniz ama, iddia ediyorum ki böylesini daha önce hiç görmediniz! Sizin hiç aşkınıza özel bir gazeteniz oldu mu? Olmadıysa işte bu büyük fırsat ayağınıza kadar geldi. Aşkınıza özel olarak hazırlanacak aşk gazetesi ile Ona hayatının en sürpriz dolu armağanını verebilirsiniz. Tam 4 sayfadan oluşan Aşk gazetesinin diğer sıradan gazetelerden ayrılan en önemli özelliği tamamen ilişkinize, size, aşkınıza ve sevgilinize özel olarak hazırlanması! Özellikle sevgilisine sürpriz yapma düşüncesinde olan erkeklerin kaçırmaması gereken çok özel ürünlerden bir tanesi.


Kişiye özel hediyeler

Kişiye Özel Instagram Yastık

Her şeyim var ama şöyle sarılıp kendimi huzur içinde hissedebileceğim bir Instagram Yastığım yok diyenler sakın üzülmeyin. Üzerine istediğiniz fotoğrafları yansıtabileceğiniz Kişiye Özel Instagram Yastık ile, çağımızın en büyük hastalığı olan Sosyal Medya çılgınlığına farklı bir boyuttan siz de dahil olabilirsiniz. Bu harika ürünü evinize dekor olarak hazırlatabileceğiniz gibi, Instagram’dan tanıştığınız arkadaşlarınıza, sevgilinize, dostlarınıza da hediye edebilirsiniz. Yastığınızı sevdiklerinizin fotoğrafları ile süsleyin. Bu harika yastığı hediye ettiğiniz kişi, asla baş ucundan ayırmayacak ve her zaman sizi hatırlayacak. Beyaz,kırmızı ve siyah saten üzerine baskı yapılır ve elyafı ile
birlikte gönderilir.


Bayana Hediye Kişiye Özel Kolye

Bayana Kişiye Özel İsim Yazılı Kolye

Bir kere birine aşık oldunuz mu, o andan sonra o kişiye ait her şeyi çok seversiniz. Bunlardan biri de sevgilinizin taşıdığı isim! İsimler, doğum anında genellikle ebeveynleri tarafından kişilere verilir ve o dakikadan sonra yaşamı boyunca insanlar artık o isim ile anılırlar. Bir başkasına ait olan isim, siz dikkatinizi cezbetmeye bilir veya sizin için çok sıradan bir isim gelebilirken, O ismi taşıyan kişiye aşık olan kişi için ise çok şey demektir. Dedik ya, aşık olduğunuz kişinin ismi de, cismi de artık çok özel ve önemlidir.


bayana kişiye özel hediyeler

Kişiye Özel Harfli Bayan Kolye

Şimdi önereceğim kişiye özel bayan kolye tam olarak üzerinde bir isim taşımıyor ama isme ait baş harfi taşıyor. Biricik aşkınıza şöyle şık ve gösterişli bir aksesuar hediye etmek isterseniz, Kişiye Özel Harf Kolye ilginizi çekebilir. Kız Arkadaşınıza, doğum günü hediyesi olarak kalıcı ve özel bir hediye için Kişiye Özel Harf Kolye’yi tercih edebilirsiniz. Ya da eşinize mükemmel bir evlilik yıl dönümü hediyesi olarak bu son derece şık ve anlamlı kolyeyi hediye etmeyi düşünebilirsiniz. Üzeri 14 ayar altınla kaplı olan bu kolye, kesinlikle altın suyu değildir. Sipariş edilmesi halinde ürün ile birlikte, 42 cm boyundaki zinciri de ürüne dahildir. Kişiye Özel Harf Kolye mükemmel şıklıktaki hediye kutusu ve içerisinde ürün sertifikası ile birlikte gönderilmektedir.


kişiye özel kanvas tablo

Kişiye Özel Kanvas Tablo

Aşkınıza sevginizi güçlü bir şekilde hissettirmek mi istiyorsunuz? Sadece sözle bunu O’na söylemek size yeterli gelmiyor mu? Gelin Eşinize, sevgilinize ya da Annenize Dünyanın en mucizevi sözü olan “Seni Seviyorum” cümlesini daha etkileyici bir şekilde dile getirin. Nasıl mı? “Seni Seviyorum” Fotoblog çerçeve içerisinde, her harf sizin fotoğraflarınızdan biri ile hayat buluyor ve sevdiklerinize sevginizi sizin için dile getiriyor. Fotoblog çerçeve içerisinde hangi fotoğrafların gireceğine kendiniz karar veriyorsunuz!


kişiye özel hediyeler

Seni Seviyorum Fotoblok Çerçeve

İster bu harika ürünü kendi eviniz için düşünün, ister sevginizi hak eden sevdiklerinize ev hediyesi olarak armağan edin. Şık çerçeve içerisindeki Fotoblok ile hayatınızın aşkına çok sıra dışı ve çok romantik bir şekilde O’nu sevdiğinizi ifade etmiş olacaksınız! Yatak odanıza, ya da salonunuza, farklı ve dekoratif bir ürün düşünüyorsanız, Seni Seviyorum Fotoblok Çerçeve tam aradığınız şey! 100 cm eninde ve 30 cm. yükseklikte olan bu harika dekoratif ürünü salonunuzun duvarına asın ve herkes sizin ne kadar romantik biri olduğunuzu görsün!


Kişiye özel hediyeler

Kişiye Özel Kaliteli Erkek Deri Cüzdan

Hem kişiye özel, hem oldukça kaliteli, hem de hediye edeceğiniz erkeğin çok uzun yıllar kullanabileceği güzel bir armağan düşünüyorsanız, kişiye özel erkek deri cüzdan tam size göre. Üzerine sahibinin ismini, soy ismini ve isim baş harfini ekletebileceğiniz bu şahane cüzdan modeli. Erkeğin prestijine hava katacak olan Kişiye Özel Deri Erkek Cüzdan üstelik ücretsiz kargosu ile oldukça da cazip bir hediye alternatifi.


Kişiye özel hediyeler

Kişiye Özel Gerçek Deri Cüzdan

Erkeklere hediye olarak ömürlük bir deri cüzdan hediye etmek ister misiniz? Kişiye Özel Gerçek Deri Cüzdan, bir cüzdanın sahip olabileceği her şeye eksiksiz olarak sahip. Aynı zamanda erkek hediyeleri içerisinde düşünülebilecek harika bir hediye. Üzerine isim ve soy isim yazdırabileceğiniz bu özel ürün, yumuşak dana derisinden üretilmiştir. Kişiye Özel Gerçek Deri Cüzdanın çok sayıda kart bölmesi, nüfus cüzdan bölmesi, cep kısmı, kağıt ve bozuk paralar için özel bölmeleri bulunuyor. Eşinize, sevgilinize ya da Babalar Günü hediyesi olarak sevgili babanıza çok şık ve anlamlı bir hediye vermek istiyorsunuz ama ne hediye edeceğinizi mi kestiremiyorsunuz?


kişiye özel bayan deri cüzdan

Kişiye Özel Rugan Bayan Deri Cüzdan

Üzerinde sevdiklerinizin isimi ve soy isminin yazılı olacağı çok şık bir deri cüzdan kesinlikle tüm erkeklerin beğeneceği bir hediye olacaktır. Yumuşak dana derisinden üretilen Kişiye Özel Gerçek Deri Cüzdan, erkeğin sahip olabileceği en göz alıcı, taşımaktan keyif duyacağı, en şık cüzdanlardan bir tanesi. Kalıcı bir lazer baskı tekniği ile isimler deri cüzdan üzerine yazıldığından uzun yıllar kullanılabilecek harika bir ürün. Tasarım açısından da bu deri cüzdan oldukça şık! İki Farklı renk ile tasarlanmış olan bu cüzdanlar tek kelimeyle ömürlük.


Kişiye Özel Hediyeler

Kişiye Özel Resim Albümü Saat

Kişiye özel olarak hazırlanan bu rengarenk duvar saatin 12 rakamının her birinde, en beğendiğiniz fotoğraflarınız yer alsın. Üzerine ister bebişinizin resimlerini ekletin, ister sevgilinize hoş bir sürpriz yapıp, ilişkiniz özetleyen 12 fotoğraf ekletin. Sonuç olarak her yönüyle Kişiye Özel Resim Albümü Duvar Saati, evinizin duvarlarını süsleyecek acayip hoş bir dekor olacaktır.


Sevgiliye kişiye özel hediyeler

Kişiye Özel 80 Parça Puzzle

Aşkınızı kaç parçaya ayırmak isterdiniz? Aman aman, yanlış anlamayın! Düşündüğünüz gibi demek istemedim!:) Kişiye özel olarak hazırlanan puzzle’lardan bahsettim. Görmekte olduğunuz bu puzzle, aşkınızı 80 parçaya ayırıyor ve sevgilinize de, bu parçaları bir araya getirip eşsiz bir haz almak kalıyor. Sevgilinizle birlikte çektirdiğiniz en beğendiğiniz fotoğrafı gönderiyorsanız, fotoğraflarınız 80 farklı yapboz parçasına ayrılıyor. Kız arkadaşınıza güzel ve etkileyici bir sürpriz hediye vermek isterseniz Kişiye Özel 80 Parça Puzzle yakından incelemeniz gereken ürünlerden biri.


kişiye özel hediye

Kişiye Özel Emoji Duvar Saati

Yoğun iş hayatı ve ofis yaşamı insanın aklını başından almaya yetiyor. Bir taraftan hiç susmayan telefonlar, bir taraftan gelen giden e-mailler, bir yandan fakslar derken bazen yapmak istediğimiz ama o iş hengamesi içerisinde unuttuğumuz şeyler olur. Bunun için sticker’lardan yararlanır ve her gün üzerine bir çok notlar alırız. Filanca iş yapılacak, filanca kişi aranacak, filanca yerin telefon numarası şeklinde bir çok not! Ancak bu notlar içerisinde bazıları bizim özel yaşamımızı ilgilendiren notlardır. Örneğin, sevgilimiz ile alakalı, örneğin ailemiz ile alakalı, ya da sağlığımız ile alakalı.


kişiye özel hediye

Kişiye Özel Notlu Duvar Saati

Kişiye Özel Notlu Duvar Saati ile size özel en önemli 6 notu, duvar saati üzerine işleyip, saatinizi kendinize özel hale getirebiliyorsunuz. Kişiye Özel Notlu Duvar Saati üzerine evlilik yıl dönümü, eşinizin ya da çocuklarınızın doğum tarihi veya kız arkadaşınızın doğum tarihi gibi bilgileri ekleyerek, bu özel tarihleri artık asla unutmayacaksınız. Kişiye Özel Notlu Duvar Saati üzerine 6 adet not girebiliyorsunuz. Ofisinizde, zamanı öğrenmek için her saate baktığınızda, hem zamanı öğrenecek hem de aynı zamanda kendinize özel 6 adet mesajınızı görebileceksiniz. Bu son derece şık duvar saatini ister sevdiklerinize ofis hediyesi olarak armağan edin, ister kendi iş yerinizde kullanın. Bu arada, saat siparişinizi verirken, 6 adet notunuzu girmeyi de unutmayın!


Kişiye Özel Kol Saatleri

Kişiye Özel Kol Saatleri

Değişik onlarca modeli bulunan, birbirinden güzel şampanya bardaklarından beğendiğinizi seçin ve erkek sevgilinize veya eşinize, doğum günü için yapacağınız sürprizin hazırlıklarını şimdiden yapmaya başlayın. Doğum gününde alacağı bu özel hediye ile, erkek arkadaşınızın çok mutlu olacağını düşünüyorum. Şampanyayı seven sevgiliniz artık bu özel kadehi elinden düşürmeyecektir. Yaş günü için hem romantik, hem de çok güzel bir hediye olacağı kanaatindeyim. Kişiye Özel Şampanya Kadehleri son derece şık, özel ve güzel bir doğum günü, evlilik yıldönümü ve sevgililer günü hediyesi olabilir.


kişiye özel hediye fikirleri

Üzerinde İsim Yazılı Şampanya Kadehleri

Kutlama yapmak ve hediye vermek için özel bir sebep aramayanlardansanız sevdiklerinize beklenmedik sürprizler yapmanın en kestirme ve klas bir yolu. Tam 8 modeli bulunan Kişiye Özel Şampanya Kadehlerinden ikisini tercih edin, kadehlerin üzerine isimlerinizi ve dilediğiniz bir tarihi işlettirebilirsiniz. Kadehlerin üzerine yapılacak işleme, lazer ile kazıma yöntemiyle yapılır ve asla çıkmaz. Kişiye Özel Şampanya Kadehlerinizi gönül rahatlığıyla bulaşık makinesinde yıkayabilirsiniz. Bir şişe şampanya ve Kişiye Özel Şampanya Kadehleri ile sevgilinize sürpriz yaptığınızı bir düşünün. Sevgiliniz bu romantik jest karşısında nasıl da şaşıracak ve mutlu olacaktır. Hadi o zaman, vakit kaybetmeyin.


kişiye özel hediyeler

Erkeğe Kişiye Özel Hediye Seti

Erkeğe özel Hediye Seti sevgilinizin şıklığını tamamlayacak benzersiz %100 Deri Aksesuarlardan oluşuyor. Erkek Sevgilinize ihtiyacı olan tüm aksesuarların bir arada olduğu şık bir doğum günü hediyesi vermeye ne dersiniz? Bu hediye setini özel kılan en önemli yanı içerisindeki deri cüzdan ve anahtarlığın tamamen sevgilinizin adına düzenleniyor olması. Yapmanız gereken şey ise çok basit! Verdiğim linkten “Sepete ekle” butonu üzerindeki kutucuğa erkek sevgilinizin ismini ve soy ismini yazmak! Kişiye Özel Deri Hediye Seti içerisindeki ürünlerin tamamı %100 dana derisinden yapıldığı için içerisindeki ürünler uzun yıllar kullanılabilecek kalitededir. Kişiye Özel Deri Hediye Setinin iki ayrı modeli bulunuyor. Birinci model sadece Deri cüzdan ve deri kemer, ikinci model ise Kemer, cüzdan ve anahtarlıktan oluşuyor. Erkeğe doğum günü hediyesi olarak hangi modeli seçerseniz seçin, her halükarda çok şık ve güzel bir hediye seçmiş olacaksınız!


kişiye özel Üç İsimli Kolye

Üç İsim Yazili 14 Ayar Altın Kolye

3 özel isim bu kolyede bir arada! Daha önce tek isim yazılı kolyelerden mutlaka görmüşsünüzdür! Tek isim ile yetinmeyip 2. hatta 3. isim de yazılı olsa ne iyi olurdu diye düşünenlerdenseniz, Üç isim Yazılı 14 Ayar Altın Kaplama Kolye tam size göre bir ürün! Bu harika kolyenin üzerinde yer alacak isimleri tamamen kendiniz belirleyebiliyorsunuz! İster annenizin, babanızın ismi ile birlikte kendi isminizi yazdırın, ister eşiniz ve çocuğunuzun isimlerinden oluşan bir kolye tasarlayın! Her halükarda boynunuzda gururla ve büyük bir mutlulukla taşıyacağınız çok özel bir kolyenizin olacağı kesin!


kişiye özel hediyeler

İsme Özel Yüzük

Erkek eşlere sesleniyorum! Eşinize üzerinden yıllar geçse bile hiç unutamayacağı bir evlilik yıl dönümü hediyesi mi arıyorsunuz? O halde Üç isim Yazılı 14 Ayar Altın Kaplama Kolye hem eşinizin çok beğenebileceği, hem de anlam itibari ile çok özel sayılabilecek bir kolye! Özel Siyah Kutusu içerisinde adresinize gönderilecek olan Üç isim Yazılı 14 Ayar Altın Kaplama Kolye, aynı zamanda tüketiciyi bu değerli kolyenin, altın suyundan üretilmediğini ispat etmek açısından sertifikası ile birlikte geliyor.


kişiye özel hediyeler

Kişiye Özel Doğum Günü Takvimi

Sevgilinize gerçek bir emek ve araştırmacılık gerektiren, çok özel bir hediye vermek ve kendisini çok özel hissettirmek ister misiniz? Nasıl mı? Şöyle; Sevgilinizin doğduğu tarihte neler olmuş, neler bitmiş, o dönem en popüler şarkı hangisiymiş, ekmek kaç liraymış, başbakan kimmiş bu ve buna benzer bilgilerin olduğu çok özel bir Kişiye Özel Doğum Günü Takvimi. Doğum günü insanlar için çok özeldir, çünkü bu tarih dünyaya merhaba dedikleri günün yıl dönümüdür. Doğum Günü olan sevdiklerimiz için bu gün ne kadar özel bir gün ise, bizler için de çok önemli ve özeldir. Çünkü aslında sevdiğimiz değer verdiğimiz insanlar da bir nevi bize en güzel hediyedirler. Sözü çok uzatmadan, sevgiliye doğum günü hediyesi olarak aslında yüzlerce hediye seçeneği bulunabilir.


Kişiye Özel Doğum Günü Takvimi Çerçeveli

Kişiye Özel Çerçevceli Doğum Günü Takvimi

Bütçeniz ve zevkleriniz doğrultusunda parasını öder ve en beğendiğiniz hediyeyi doğum günü hediyesi olarak verirsiniz. Ancak! Hepsi bu kadar mı? Bana göre hediyelerin en güzel veya en anlamlısı emek verilmiş olan, kafa patlatılmış olan hediyelerdir. Bu tip hediyeler içerisinde emek barındırdığı için uzun yıllar kalıcı olurlar. Kişiye Özel Doğum Günü Takvimi de işte bu tipte emek verilen doğum günü hediyelerinden biridir. Kız arkadaşınıza, erkek arkadaşınıza, sevgilinize, annenize veya babanıza, fiyatı ile ucuz ama özel bir doğum günü hediyesi düşünüyorsanız, Şık kırmızı karton kutusu içerisinde Kişiye Özel Doğum Günü Takvimi tam size göre bir hediye.


kişiye özel hediye

Kişiye Özel Nakış İşleme Gecelik

Sevgililer günü veya sevgiliye doğum günü hediyelerinden şimdi önereceğim hediye, saten kumaştan hazırlanmış, üzerine eşinizin ve kendi isminizin nakış ile yazılı olduğu, kişiye özel harika bir gecelik. Kırmızı, siyah ve beyaz modelleri bulunan, baştan sona romantizm kokan bu özel ürün, sevgililer gününün en romantik ve sürpriz dolu hediyesi olacaktır. S-M-L bedenleri bulunan bayanlar için özel gecelik, sevgililer günü için evli eşlere tavsiye edebileceğim bir ürün. Evlilik yaşamınızda bazen küçük değişiklikler evliliğinize yeni bir soluk kazandırabilir veya evliliğinizi renklendirmeye yardımcı olabilir.


erkeğe kişiye özel hediyeler

Kişiye Özel Gümüş Kaplama Dikdörtgen Kol Düğmesi

Erkeklerin hele hele çalışan erkeklerin, gömlek dışında maalesef başkaca bir giyim alternatifleri olmadığı için, erkeklere hediye aksesuar olarak, ya kravat iğnesi, ya kemer ya da görmüş olduğunuz bu şık gömlek düğmeleri hediye olarak alınabilir. Yalnız belirtmekte yarar görüyorum, görmüş olduğunuz bu şık kol düğmeleri hem gümüş, hem de tamamen isme özel hazırlanabilen bir ürün. Biraz ukalalık olacak ama hediye iyi çok güzel de, isme özel hediye tabiri ne demek? Sadece sevgilinizin isminin yer aldığı ve sevgilinizin kendini daha da özel hissettiği hediye türüdür. Hediye çeşitleri içerisinde kesinlikle en özel olanları, kişiye özel hediyelerdir. Siz de, sevgililer günü için ,sevgiliniz erkeğe güzel bir hediye düşünüyorsanız, bu şık kol düğmeleri ilginizi çekebilir.


erkeğe kişiye özel hediyeler

Kişiye Özel İsim ve Tarih Yazılı Metal Çakmak

Umarım erkek arkadaşınız bir sigara tiryakisi değildir, şayet sigara kullanmayan bir erkek sevgiliniz varsa, erkek sevgiliye hediye önerimi siz pas geçebilirsiniz., Çünkü bu ürün daha çok sigara kullanan kişilere alınabilecek bir hediye. Gördüğünüz bu şahane ürün üzerinde sahibinin ismini taşıyan özel bir çakmak! Dolayısıyla diğer sıradan çakmaklardan çok daha farklı ve özel. İster babanıza, ister eşinize, isterseniz de sevgilinizin ismine özel olarak hazırlatabileceğiniz Kişiye Özel İsim ve Tarih Yazılı Metal Çakmak çok şık ve çok gösterişli.


kişiye özel hediye

Kol Düğmesi ve Kravat İğnesi

Bir erkeğin şıklığını bir bütün halinde tamamlayacak en güzel armağanlardan biriyle sizi tanıştıralım! Üzerinde isim baş harfleri yazdırılan gümüş kaplama kol düğmesi ve kravat iğnesi, tüm erkeklerin hayranlıkla kullanabileceği şahane aksesuarlardan biri. Erkekler için sevgililer günü hediyesi ne alınır diye günlerdir arama tarama çalışması yapıyorsanız buna artık bir son verin çünkü güzel bir erkek hediyesi görüyorsunuz şu an!


kişiye özel hediyeler

Kişiye Özel Gerçek Deri Kartvizitlik Cüzdan

Erkek sevgilinize yaklaşan doğum Günü için kalıcı ve çok özel bir hediye vermek ister misiniz? Kişiye özel (üzerinde ismi yazılı olacak şekilde) hazırlanacak olan, hem bir kartvizitlik, hem de cüzdan olarak kullanabileceği son derece kullanışlı bir armağan seçeneği. Kaliteli bir deriden imal edilmiş olan Kartvizitlik&Cüzdan erkek arkadaşınızın en vazgeçilmez özel eşyası olacaktır. Malumunuz üzere, bayanlara kıyasla, erkeklere takı aksesuar hediye yelpazesi oldukça zayıf olduğu için, şayet doğum günü için bir erkek aksesuarı düşünüyorsanız, bence kişiselleştirilmiş olan ve erkek sevgilinizin üzerinde ismini ve isminin baş harflerini taşıyan bu şık deri cüzdanı, doğum günü hediyesi olarak düşünebilirsiniz. Oldukça şık ve çok güzel bir hediye olacağı düşüncesindeyim.


Kişiye Özel Hediye

Şık hediye Kutusunda Kişiye Özel Hediye Seti

Öğretmenler gününde öğretmeninize, doğum gününde patronunuza ya da mesai arkadaşlarınıza alabileceğiniz son derece kullanışlı ve prestijli bir hediye seti karşınızda. Baş döndürücü güzellikteki hediye kutusu içerisinde, 1 adet isim yazılı şık kalem, 1 adet deri kartvizitlik ( bu ürün de kişiye özel) ve son olarak da 1 adet isim yazılı anahtarlık bulunuyor. 3 ürününn 3’ü de kişiye özel olarak hazırlanıyor. Erkek arkadaşınıza yaklaşan doğum günü için, kendi ismine özel bu hediye setini armağan edebilirsiniz. Sevgiliniz iş yaşamında artık, cüzdanından buruş buruş olan kartvizitini çıkarmak yerine, özel kutusu içerisinde, gıcır gıcır kartvizitini taşıyabilecek. Doğum günü için erkek hediyesi arayanlara ve kişiye özel hediye düşünenlere bu ürünü tavsiye ediyorum.


Çiftlere Özel Romantik Yastıklar

Romantik Çiftlere Özel Sevgili Yastığı

Hani bize has, “Bir yastıkta kocamak” diye bir deyimimiz vardır. İşte o yastıklar, görmüş olduğunuz bu romantik isme özel yastıklar. Yıl dönümü için eşinize veya sevgilinize güzel bir sürpriz hediye düşünüyorsanız, isme özel sevgili yastıkları sevgilinizi veya eşinizi eminim çok mutlu edecektir. Bir yastıkta kırmızı kalp şekilleri arasında ve harika bir yazı karakteri ile sizin isminiz, diğer yastıkta ise eşinizin ismi yazılı olan sevgili yastıkları, evinizin artık en değerli eşyalarından biri olacaktır. Çiftlere Özel Romantik yastıkların üzerinde Mr. ve Mrs. ibareleri bulunuyor.


kişiye özel hediyeler

Kişiye Özel Künye Kolye

Hemen yanlarına kendi isimlerinizi yazdırdığınızda hem size; hem de eşinize özel iki adet yastığa sahip oluyorsunuz. Beyaz saten kumaş üzerine harika kırmızı kalpler ve kendi isimlerinizle Çiftlere özel romantik yastıklar, sade ve klasik bir tasarıma sahip! Sevgililer Günü hediyesi fikirleri arasında kaybolduysanız, eşinize şık ve anlamlı bir armağan almak istiyorsanız, çiftlere özel Romantik Yastıklar tam da size göre. Yumuşak elyaf dolgulu, dikdörtgen şeklindeki Çiftlere Özel Romantik Yastıklar 45×2 x10 cm ebatlarındadır.


kişiye özel hediye

Aşk Kadehleri

Şimdi, sevgiliniz ve sizin için çok güzel ve bence çok romantik özel bir hediye önerim olacak. Kişiye özel, yani ikinizin isminin yazılı olduğu Paşabahçe markasının özel serisi olan, muhteşem ikili şarap kadehleri. Dilerseniz bu tasarım harikası ve kişiye özel aşk kadehlerini, evlilik yıl dönümünüz için, dilerseniz sevgilinize doğum günü hediyesi veya yaklaşmakta olan 14 Şubat Sevgililer günü için sevgilinize hediye edin. Evinizde özel bir yemekte, size ve sevgilinize ait olan bu kadehler ile, yemekleriniz daha romantik bir atmosferde geçecek.


kişiye özel hediye

İsme Özel Bileklikler

Bu arada, evlilik yıl dönümü veya sevgilisinin doğum gününü unutan erkekler için, bence harika bir hediye olacak. Çünkü sizin ve sevgiliniz için önemli ve özel olan tarihleri bu şık ve zarif kadehler üzerine yazdırabileceksiniz. Şayet bu tarihleri unutma basiretsizliği yaşarsanız. Kadehlerin üzerinde yazılı olan tarihlere göz atabilirsiniz. Sevgililer günü için romantik ve özel hediye arayanlar için ideal bir hediye…


kişiye özel hediyeler

Kişiye Özel Kalp Kutuda Aşk Mesajlı Kalp Saat

Sevgilinize, yıl dönümünüzde veya sevgililer gününde, aşkınızı ve ilişkinizi ne kadar önemsediğinizi ve sevgilinizi ne kadar sevdiğinizi, ona iliklerine kadar hissettirecek bir hediyeye ne dersiniz? Sevgiliniz ve sizin için, en özel tarihlerden biri olan ilk buluşma tarihinizi, veya ilk görüşme tarihinizi, ikinizin isimlerinin baş harflerini, bu muhteşem Akrilik cam içerisine yazdırabilirsiniz. Üstelik üzerinde aşkın en önemli sembollerinden olan gül çiçeği ile birlikte. Sevgililer günü için alınabilecek en romantik en güzel hediyelerden biri. Özel bir madde olan akrilik, oldukça dayanıklı bir madde olduğu için, uzun yıllar sevgiliniz bu hediyeyi saklayabilecektir. Sevgililer gününde ne hediye almalıyım diye, internette saatlerce geziniyorsanız, bence elinizi mouse’dan ve klavyeden çekin! Bu hediye Sevgililer günü için en güzel ve en anlamlı hediye olabilir.


Kişiye özel hediyeler

İsme Özel 925 Ayar Gümüş Kalpli Kolye

Bayan sevgilinizin doğum günü veya sevgililer günü için alınabilecek özel hediyelerden bir diğeri de, içerisine sevgilinizin ve sizin isim baş harflerinizi yazdırabileceğiniz bu çok şık ve zarif gümüş kolyedir. Sevgililer günü için pahalı veya ucuz hiç fark etmez, sıradan yüzlerce kolye alabilirsiniz, ama bu kolyeyi özel kılan şey, içerisinde, hem de aşkın en önemli sembolü olan kalp kapağı içerisinde, size ve sevgilinize ait isim baş harfleri içeriyor olmasıdır. Sevgilinizi, yaklaşan 14 Şubat Sevgililer Gününde Romantizmin zirvesine taşıyacak bu hediye, çok anlamlı bir sevgililer günü hediyesi olacaktır.


kişiye özel kolye

İsme Özel 925 Ayar Gümüş Kalpli Kolye

14 Şubat sevgililer gününde veya sevgilinizin doğum günü, ilişkinizin yıl dönümünde sevgilinize gelin güzel bir sürpriz yapalım. Sizin ve eşinizin isimlerini, oldukça şık ve estetik bir kolye modeli üzerine yazalım ve o kolyeye de “Seni Seviyorum” yazalım. Özel günler için inanılmaz güzel bir hediye aksesuar seçiyorsunuz emin olun. Kişiye özel kolye modelleri bayan sevgilinizle özel günleriniz için en iyi hediyelerden biri.


kişiye özel hediyeler

Kişiye Özel Romantik Fotoğraflı Bu Kalp Yastık

Evlilik ne enteresan şey. Allah öyle bir sabır veriyor ki, bir ömür boyunca, eşiniz ile birlikte yaşlanıyorsunuz ve hayata dair acı tatlı her şeyi birlikte göğüslüyor, birlikte paylaşıyorsunuz. Bunun için erkek ve kadın çiftlerin sevgilerinin ve aşklarının öyle büyük olması gerekiyor ki, yoksa başka türlü sanırım kimse böyle bir birlikteliğe katlanamaz. Bir düşünün bakalım, sekiz saatlik bir otobüs yolculuğundan sonra, yanınızda oturan şahsı belki de hayatınız boyunca görmek istemezsiniz. Ama eşiniz için bir ömür feda etmeyi göze alabiliyorsunuz. Muhteşem bir şey!


Kişiye Özel Parlak Gümüş Renkli Köstekli Cep Saati Kolye

Nostaljik Kişiye Özel Köstekli Cep Saati

Sevdiklerinize, ömür boyu kullanabilecekleri ve her kullandıklarında sizi sevgi ile hatırlayabilecekleri özel bir armağan vermek isterseniz parlak gümüş rengiyle son derece gösterişli kişiye özel köstekli saat tam da aradığınız ürün! Üzerine istediğiniz mesajı yazdırabileceğiniz bu özel saat ile nostalji rüzgarları sevgiyle buluşacak! Özel kadife hediye kutusu içerisinde yer alan bu anlamlı hediyeyi, tüm sevdiklerinize doğum günü, yılbaşı gibi tüm özel günlerde hediye edebilirsiniz.


erkeğe kişiye özel hediyeler

Erkeğe Kişiye Özel Mesaj Nakışlı Gömlek

Bir erkeği en şık gösteren kıyafeti gömleğidir! Bu sözümüzü çok mu iddialı buldunuz? Aslına bakarsanız, erkeğe hediye denildiği zaman kadınların aklına ilk gelen hediye alternatifidir gömlek. Demek ki bir kadın gözüyle, erkeğe çok yakışacağı düşünüldüğü için, gömlek en fazla tercih edilen hediye seçeneği. Hele hele bu gömlek bir de şık ve kaliteliyse, nakışla üzerine mesaj yazılabiliyorsa, anlamı da değeri de bir kat daha artmış olur. Görmekte olduğunuz bu şık beyaz gömlek, tamamen sizin direktifleriniz doğrultusunda hazırlanan kişiye özel bir üründür. THEORIE marka kaliteli, şık gömleği kendinize özel hale getirerek, babalar gününde babanıza, evlilik yıldönümünüzde eşinize, sevgililer gününde de sevgilinize gönül rahatlığı ile armağan edebilirsiniz. Kaçırılmaması gereken bu harika ürün için daha fazla bilgiye “Fiyatını Görmek İçin “TIKLA” butonuna tıklayarak ulaşabilirsiniz.


Kişiye özel hediyeler

Sevgiliye Özel Akrilik Kalp Ödül

Özellikle sevgililer gününde kız arkadaşınıza etkileyici bir sürpriz hediye vermek isterseniz Kalp şeklindeki görüntüsü ve romantik lazer işlemeleri ile dekoratif kalp ödül tam sizin için tasarlanmış kişiye özel bir ürün! Bu ödülü alan kişi mutluluğa boğuluyor! Kalbinizin en güzel yerindeki en nadide çiçeğe güzel ve anlamlı bir hediye mi arıyorsunuz? İşte bu fırsatı şimdi ta ayağınıza kadar getiriyoruz. Sevgiliye Özel Akrilik Kalp Ödülün her milimetresinde aşk var! Aşkın en güzel simetrik şekli olan “Kalp” figürü esas alınarak tasarlanmış son derece dekoratif bir ödül. Üzerinde isimlerinizin yer alacağı ve isimlerin ortasında kalp figürü ile tamamlanmış Sevgiliye Özel Akrilik Kalp Ödül, sevgilinize olan en güzel duyguların ifadesi olacak!


kişiye özel hediyeler

Kişiye Özel El Yapımı Altın Bileklik

Şıkır şıkır parlayan görüntüsü ile bu son derece şık akrilik ödül ile, sevgilinize O’nu ne kadar çok sevdiğinizi hissettirmiş olacaksınız, hem de yıllarca kalıcı ve son derece anlamlı bir hediye vermiş olacaksınız! İçerisine sevginizi sonsuza kadar hapsedeceğiniz Dekoratif Sevgiliye Özel Akrilik Kalp Ödül, masa üstünde, Tv ünitesinde, kitaplıkta gururla sergilenebilecek bir ödül! Kırılmayan, eskimeyen ve değerinden uzun yıllar geçse de, hiçbir şey kaybetmeyecek olan Kalpli Akrilik Ödül sevgiliniz ile birlikte geçireceğiniz tüm özel günler için mükemmel bir hediye seçeneği.


kişiye özel hediyeler

Fotoğraflı ve ışıklı Anahtarlık

Erkek sevgilinize, Doğum günü veya sevgililer günü için yine çok özel bir hediye önerisinde bulunacağım. Erkek arkadaşınızın doğum gününde veya sevgililer gününde alınabilecek en romantik hediyelerden biri. Gördüğünüz bu ürün şık bir anahtarlık! Ayrıca içerisinde özel bir led ışığı bulunmakta ve bu hediyenin en can alıcı ve etkileyici özelliği ise, size ait bir fotoğrafı kristal içerisinde taşıması. Gülen yüzünüzün ve gülen gözlerinizin olduğu en güzel ve en mutlu anınızı yansıtan bir fotoğrafı bu kristal içerisine yerleştirip sevgililer gününde erkek sevgilinize hediye edin. Hatta bence bencillik yapmadan ikinize ait bir fotoğrafı kristal içerisine ekletebilirsiniz. Üretici firma lazer teknolojisi ile fotoğrafınızı anahtarlık içerisine işliyor ve yıllar yılı fotoğrafınızda herhangi bir deformasyon olmayacağını size garanti ediyor. Sevgililer gününde erkek sevgiliniz için özel hediyelerinden biri…

1 YORUM

CEVAP VER