Büyüleyici Peçete Katlama Eğitimi

peçete ile sofra nasıl süslenir
Peçete veya bez katlayarak sofralarınıza mükemmel bir şıklık katabileceğinizi biliyor muydunuz? Bu yazımızda sizlere peçete katlayarak ve içerisini çiçeklerle süsleyerek hazırlayabileceğiniz güzel bir sofra süsleme yöntem anlatacağız. Adım adım her aşamasını resimleriyle paylaştığımız Büyüleyici Peçete Katlama Eğitimi ile sofralarınıza acayip bir çekicilik katabileceksiniz. İster eşinize hazırlayacağınız romantik bir akşam yemeği için; isterseniz de misafirlerinize özel hazırlayacağınız yılbaşı sofranızda bu tekniği kullanarak sofranıza şıklık katabilirsiniz. Eğer siz de hayatınızın her alanını küçük dokunuşlarla güzelleştirmek düşüncesindeyseniz, Büyüleyici Peçete Katlama Eğitimini çok seveceğinize eminim! İçerisine ister gül, ister lale, isterseniz de yapay çiçekler koyarak hazırlayabileceğiniz Etkileyici Peçete Katlama Sanatı işte karşınızda

NASIL YAPILIYOR?

peçete ile sofra nasıl süslenir
el yapımı peçete sofra süsü
Adım 1: İşe ütülenmiş bez veya peçete ile başlayın. Hatları sert ve düz peçetelerle işe başladığınızdan emin olun. Kırışıklıkları gidermek için biraz organik nişastalı sprey kullanabilirsiniz.
el emeği peçete sofra süsü
Adım 2: Peçeteyi ikiye katlayın.
el emeği sofra süsleme
Adım 3: Tekrar yarım katlayın. kırışıklıklar alt ve sol tarafta olacak şekilde, sağa doğru tekrar peçeteyi ikiye katlayın.
Büyüleyici Peçete Katlama Eğitimi
Adım 4: Üst kısmını iki kat aşağı doğru katlayın. Sonra bir sonraki katman ile aynı şeyi tekrar edin. Üst tabaka kısmını aşağı doğru katlayın.
Büyüleyici Peçete Katlama Eğitimi
Adım 5: Alt sağ tarafından katlayın. 5 cm. altında sağ tarafını katlayın.
Büyüleyici Peçete Katlama Eğitimi
Adım 6: Peçetenin sol tarafını katlayın. Peçeteyi ters çevirin ve iki tarafın arkasındaki karşılayacak şekilde diğer tarafı üzerine katlayın.
Büyüleyici Peçete Katlama Eğitimi
Adım 7: Artık tüm katlamalar net ve keskin olmaya başladı.
Büyüleyici Peçete Katlama Eğitimi
Adım 8: Şimdi sıra kıvrım içerisine çiçek yerleştirmeye geldi. Şimdi oyun zamanı! Sofra Sunumunuzda her şeyi deneyebilirsiniz. mesela yeşil yapraklar ve çeşitli meyvelerle peçetenizi süsleyebilir, rengarenk bir görünüm elde edebilirsiniz.
Büyüleyici Peçete Katlama Eğitimi
Modern bir sofra için yaratıcılığınızı kullanın! Tıpkı sararan son bahar yaprakları gibi, bu projede de peçete rengi olarak sonbahar teması kullanılmış. Gözünüze hoş gelen tüm peçete renkleri ile dilediğiniz gibi oynayabilir, en beğendiğiniz çiçeklerle de konbininizi tamamlayabilirsiniz.
Büyüleyici Peçete Katlama Eğitimi
Sevdiklerimizi mutlu edecek her sürpriz, gönüllerde tıpkı özel bir hediye gibi değerlendirilir! Bu nedenle sürpriz yapma yolunda atılacak her adım, gösterilecek her çaba şahane bir hediye fırsatı doğurur. Mesela eşinize hazırlayacağınız romantik bir akşam yemeği ya da sevgilinizle baş başa kutlayacağınız özel bir yıl dönümü yemeği, unutulmaz bir sürprize dönüşebilir. Örneğin özenle hazırlanmış bir sofra hayal edin.
Büyüleyici Peçete Katlama Eğitimi

CEVAP VER