Erkeğe Alınabilecek ilginç Hediyeler

erkek için farklı hediyelerBugüne kadar Erkek arkadaşınıza henüz ilginç bir hediye almadıysanız şimdi önereceğim erkeğe ilginç hediyeler ilginizi çekebilir. Sevgiliniz sizin elinizden bugüne kadar, hep bilindik ya da hemen hemen her bayan sevgilinin, erkek sevgilisine aldığı türden herkesin hediyeler aldı. Örneğin bir parfüm hediyesi, kol saati, gömlek, kazak gibi. Hediyeniz ne olursa olsun, erkek sevgiliniz için çok kıymetli, uzun yıllar hatırası olabilecek çok değerli hediyelerdir. Çünkü bu hediyeyi, erkek sevgilinizi düşünerek siz aldınız! Ancak, ilişkinizin süresi uzadıkça ve ardı ardına doğum günleri, sevgililer günü, yılbaşı, bayram, yıl dönümü derken hediyeleriniz sürekli birbirini tekrar etmeye başladı ve bu durumdan artık siz de sıkılmaya başladınız öyle değil mi? Düşünseniz de, size sevgiliniz tarafından her doğum gününde benzer tipte hediyeler gelmesi sizi ne kadar heyecanlandırabilir ki? Aynı şey erkek sevgiliniz için de geçerli bir durum. Bu sebeple gelin, bu sefer erkek sevgiliniz için hediye alışkanlıklarınızda bir değişiklik yapıp, bu sefer sevgilinize bir de ilginç ve onu şaşırtacak tipte hediyeler deneyin. Göreceksiniz sevgiliniz sizin bu sıra dışı ve beklenmedik hediye tercihiniz karşısında çok şaşıracak. İlginç hediyeler tercihi aynı zamanda içerisinde sürpriz de barındırdığından herkesin denemesi gereken bir hediye olduğunu düşünüyoruz. İlginç hediye kavramını şu şekilde de söylemek mümkün; şaşırtıcı, dikkat çekici, farklı, enteresan! Şimdi sıra erkeğe ilginç hediye fikirlerimize geldi. Buyurun ilginç hediye önerilerimize hep birlikte bakalım. Size bu noktada hediye rehberliği yapacağım… Keyifli bir vakit geçirmeniz dileği ile…

Erkeklere Özel İlginç Hediyeler


Erkeğe ilginç hediyeler

İlginçlikte Sınır Tanımayan İçecek Şapkaları

Ohi oh! Gel keyfim gel! İşte bu içecek şapkaları kullanana bu sözleri söyletiyor. Çünkü hem en sevdiğiniz içecekleri yudumlayabilecek, hem de iki elinizi de kullanarak işlerinizi kolaylıkla yapabileceksiniz. Sıra dışı ve süper bir buluş olan İçecek Şapkaları ile, kola, bira, ayran, su gibi aklınıza içmek için ne geliyorsa, hepsini başınızın üstüne taşıyacaksınız. Dolayısıyla, ders çalışırken, iş yaparken, mutfakta sebze soyarken kısacası aynı zamanda içeceklerinizi de yudumlayıp kolaylıkla işlerinizi yapacaksınız. İçecek Şapkaları, bir erkeğe hediye olabilecek en ilginç ürünlerden biri. Özellikle futbol hastası erkeklerin kesinlikle çok beğeneceğini düşündüğümüz ürünlerden biri.


erkeğe ilginç hediye fikirleri

Nostaljik Arabalar

Her erkeğin çocukluktan itibaren en büyük hayali bir araba sahibi olmaktır. Ancak daha çocukken arabalarla ilgili olarak şunları düşünemez; Örneğin mahallesinde arabası park halindeyken gıcık birinin gelip de arabasını çizebileceğini. Yine örneğin efendi bir şekilde aracıyla bir kavşağa girerken, diğer bir yoldan sür’atli ve dikkatsiz bir şekilde bangır bangır müzik çalarak gelip arabasına bir başkasının çarpabileceğini pek düşünmezler. Çocukken bir arabam olsun diye hayal eden bir erkeğin aklından bunlar hiç mi hiç geçmez! Ne zaman ki o küçük erkek çocuk büyür ve neyin ne olduğunu daha iyi anlar, işte o zaman da geceleri araba park etmek için en güvenilir park neresi onun araştırmasına girer:)


Erkeğe ilginç doğum günü hediyesi

Araç içi Kamera 

Konumuza dönecek olursak; Erkeğe ilginç ancak bir o kadar da işine yarayabilecek bir doğum günü hediyesi düşünüyorsanız, Araç İçi Kameralar tam size göre. Bildiğiniz gibi araba ile seyir halindeyken bizleri hangi risklerin beklediğini, ne gibi tehlikelerin beklediğini ön göremiyoruz! Kaza bu aniden oluyor ve insan neye uğradığını şaşırıyor. İşte araç içi kameralar bu gibi durumlarda gerek kaza anını gerekse unutulmayacak bir anıyı kaydetme yeteneğine sahip! Araç İçi Kameralar 5 faklı modeli ile karşınızda.


Erkeğe ilginç hediyeler

Hayatınızdaki Erkeği OSCAR Heykeli ile Ödüllendirin

Hayatınızın en özeli erkek arkadaşınıza hem şaşırtıcı derecede ilginç, hem de kendisi ile ne kadar gurur duysam azdır dedirtecek onur verici bir hediye mi araştırıyorsunuz? Fazla uzağa gitmenize hiç gerek yok! Çünkü sevgilinize tüm bu istediklerinizi bir çırpıda hissettirecek Büyük Boy Oskar Başarı Heykeli var! Gülüşü ile, bakışı ile, alçak gönüllüğü ve jestleri ile benim sevgilim tam Oscar Ödülüne layık diyorsanız, buyurun işte OSCAR! Erkek arkadaşınıza Hediye Oscar Heykeli vererek bulutların üzerine taşıyın! Değişik bir hediye alternatifi olduğu kadar aynı zamanda gurur verici de bir hediye sayabileceğimiz Büyük Boy Oskar Başarı Heykeli erkeğe verilebilecek en ilginç hediyelerden biri.


Erkeğe ilginç hediyeler

Kişiye Özel Çöp Adam Yastıkları

Belki evlisiniz, belki de evlenmek üzeresiniz. Ancak her iki durumda da hayallerinizi ve geleceğinizi süsleyen o biricik erkeğe şirin mi şirin bir hediye vermek istediğinizde Kişiye Özel Çöp Adam Yastıkları size çok yardımcı olacaktır. Tasarımında buram buram romantizm bulunan Kişiye Özel Çöp Adam Yastıkları, erkeğe ilginç olduğu kadar romantik de bir hediye alternatifi. Kişiye özel olarak hazırlanan buı yastıklara isimlerinizi yazdırabiliyorsunuz.


Erkeğe alınabilecek ilginç hediyeler

Hafif Elektrik Şoku Veren Kalem

Evde veya ofiste her defasında masanızın üzerindeki kalemi birilerinin almasından mı şikayetçisiniz? Dert ettiğiniz şeye de bakın! Alın bir ŞOK KALEM bu dertten külliyen kurtulun. Kaleminizi sizden habersiz kullanmak isteyen kişiler, bu kalemin tepesine bastıklarında hafif bir şok dalgası yiyecekler ve asla kaleminize bir daha dokunmak istemeyecekler. Hatta kaleminizi gördükleri yerde yollarını değiştirip devam edecekler:) Şok kalem, hem ofis hediyesi, hem de erkeklere verilebilecek en ilginç hediyelerden biri.


ilginç hediyeler erkeğe

Telefon Kulübesi Dokunmatik Gece Lambası

Londra’nın herkesçe bilinen en ünlü simgelerinden biri olan telefon kulübeleri bu gece lambasının tasarımına ilham kaynağı olmuş! Son derece etkileyici bir görünüme sahip olan ve tek dokunuşla (elinizi üzeride gezdirdiğinizde) yanan ve bir kez daha dokunduğunuzda otomatik bir şekilde kapanan bir gece lambası! Ortama kattığı loş ve büyüleyici ışıklarıyla da bizden tam puan alan bu ilginç gece lambası, erkeklere hediye edilebilecek en ilginç armağanlardan biri!

Erkeğe alınabilecek ilginç hediyeler

Cep Telefonları için Mini Mikroskop

Mikro dünyayı anlama arzunuzu, doğayı keşfetme merakınızı, evinizi adtea bir laboratuvar gibi kullanabileceğinizi ve tüm bunları elinizdeki cep telefonunuzla yapabileceğinizi söylesem? Evet yanlış duymadınız! Gözle göremeyeceğiniz kadar küçük şeyleri cep telefonunuzun kamerasına takacağınız ve baktığınız objeyi 60 kat yakınlaştıracak Cep Telefonları için Mini Mikroskopu ile artık görebilmeniz mümkün! Yaprakların damarlarını mı merak ediyorsunuz? Veya börtü böceğin ayrıntılarını mı görmek istiyorsunuz, tüm bu işler için telefonunuzu Cep Telefonları için Mini Mikroskop ile en ince ayrıntısına kadar görebilirsiniz. Cep Telefonları için Mini Mikroskop, bir erkeğe alınabilecek en ilginç hediyelerden biri.

Mini Masa Üstü Futbol Oyun Seti

Masa Üstü Futbol Oyunu

Erkeğe en ilginç hediye fikirlerimiz son sürat devam ediyor. Ofisinize futbol turnuvası şenliği geliyor. Hayatımızı idame ettirmek için çalışmanın bir zorunluluk olduğunu, ancak aynı zamanda inanılmaz derecede de can sıkıcı olduğunu hepimiz biliyoruz! İş yapmak veya çalışmak can sıkıcı ise, o halde iş yerini eğlenceli hale getirerek bu sıkıcılığı bir nebze de olsa giderebiliriz! Mesela nasıl mı? Masa Üstü Futbol Oyunu ile… Öğlen boşluğunda toplayın arkadaşlarınızı çalışma masanızın etrafına Masa Üstü Futbol Oyunu ile mini bir turnuva düzenleyin! İlk okuldayken hepimiz bir şekilde sıralarımız üzerinde bozuk metal paralar ile futbol ya da basketbol oyunları oynamışızdır.


Masa Üstü Basketbol Oyunu

Masa Üstü Basketbol Oyunu

İşte Masa Üstü Basketbol Oyunu bunu bir tık daha öteye taşıyor. İşe biraz daha profesyonellik ve eğlence katıyor. Ofisinizde eğlencenin yeni adı olacak Masa Üstü Basketbol Oyunu hem size, hem de mesai arkadaşlarınıza acayip keyifli anlar yaşatacak! Erkeğe alınabilecek ilginç hediyeler içerisinde Masa Üstü Basketbol Oyunu en lkeyifli armağanlardan biri. Üstelik Masa Üstü Basketbol Oyununu oynamak da çok kolay. Şöyle ki; fırlatma rampasına üzerine minik basket topunu koyuyorsunuz ve iple bağlı küçük topu potaya fırlatıyorsunuz tamamen bu.


Dinamit Çalar Saat

Dinamit Çalar Saat

Aksiyon filmlerinde bir sahne vardır ki, o olmazsa sanki filmde heyecan dozu ve aksiyon eksik kalıyor! Şöyle ki; Bir okula, trene, bankaya ya da kalabalık bir metro istasyonuna kötü kişiler tarafından bir bomba koyulmuştur. Bu bomba üzerinde dijital bir saat vardır ve hızla saniyeler geriye doğru tükenmek üzeredir. İşte bu heyecan dolu anda kahramanımız yüzlerce kişinin hayatını kurtaracak önemli bir karar vermek zorundadır; Mavi kabloyu mu yoksa kırmızı kabloyu mu kesmeli?  İşte mavi mi kırmızı mı derken bir tanesini keser ve yürekler o an ağza gelir:)


USB Şişe Lambası - Şarj Edilebilir Şişe Işığı

USB Şişe Işığı Lamba

Eğer siz de bu tip filmlerden ve aksiyon sahnelerinden hoşlanıyorsanız, Dinamit Çalar Saat tam sizin hayatınıza hitap ediyor. Aksiyon filmlerindeki bomba düzeneklerini aratmayacak bir tasarıma sahip olan Dinamit Çalar Saat ile, sabahları uyanmak bambaşka bir duygu! Dinamit Çalar Saat görüntü itibari ile tıpkı gerçek bir dinamit lokumu şekilde dizayn edilmiş be işleyiş olarak da bir dinamit bombası tasarımına sahip! Bu saati kurduğunuzda son olarak 10’dan geriye doğru saymakta ve sanki o an infilak edecekmiş gibi görünmektedir. Erkeğe ilginç doğum günü hediyesi arıyorsanız, Dinamit Çalar Saatten daha iyisi yok diyebiliriz.  güzel hediyelerden biri olacaktır.


Erkeğe alınabilecek hediyeler

Erkeğe Kişiye Özel Çay Fincanı

Erkek arkadaşınıza, babanıza, eşinize veya çocukluk arkadaşınıza duyduğunuz sevgiyi, ufak bir hediye ile göstermek isterseniz, Kişiye Özel Çay Fincanı, sizi sevdiklerinize her zaman hatırlatacak en özel armağanlardan biri. Sabah kahvaltısında, akşam çayında yanından asla ayırmak istemeyeceği, üzerinde kendi isminin yazılı olacağı Kişiye Özel Çay Fincanı, çay keyfini kişiye özel hale getiriyor. Sipariş etmeyi düşünüyorsanız hemen belirtmekte yarar var; çay tabağı da fincanla birlikte 2 parça olarak ayağınıza kadar geliyor.


Nikon Lens Termos

Nikon Lens Görünümünde Termos

Fotoğraf çekmeyi bir tutku olarak gören ve güzel bir fotoğraf çekebilmek adına dağları taşları aşan sevdiklerinize, ilginç ve bir o kadar da sıra dışı bir armağan vermek ister misiniz? Fotoğraf tutkunlarının değim yerindeyse hediye olarak ayıla bayıla almak isteyeceği Nikon Lens görünümündeki Termos, siyah ve beyaz renk seçeneği karşınızda. Bu termos içerisine konulan içecekler çok uzun bir süre sıcaksa sıcak, soğuksa soğuk olarak korunuyor ve size de günün keyfini yaşamak kalıyor.


erkeklere ilginç hediye fikirleri

Fotoğraf Makinesi Objektifi Kupa Bardak

Orijinal Nikon 70-200 mm lensten ilham alınarak tasarlanmış olan bu ilginç kupa bardak, fotoğraf çekme meraklılarının doğadayken yanlarında taşıyabilecekleri hem kullanışlı, hem de tamamlayıcı bir aksesuarı olacak! Her an ve her yerde yanınızda rahatlıkla taşıyabileceğiniz bu kupa  bardağın iç yüzeyi paslanmaz çelikten, dış yüzeyi ise kaliteli bir plastikten üretilmiştir. Şahane bir görünüme sahip Nikon Lens Kupa/kalemlik uzun seyahatler yapan erkeklere, fotoğraf meraklılarına, tarz ürünlerden hoşlanan erkeğe verilebilecek en güzel ve en ilginç hediyelerden biri.


Kişiye Özel 5000 Mah Power Bank

Şarjım Bitti Derdine Son 

En olmadık anlarda telefon şarjının bitmesi size kabuslar mı yaşatıyor? Telefon yaşamınızın vazgeçilmezleri arasındaysa ve bir saat şarjınızın bitmesin bile hop oturup hop kalkmanıza neden oluyorsa sizin Kişiye Özel Güç Kaynağına ihtiyacınız var demektir. Aynı anda iki telefonu birden şarj eden bu özel cihaz, üstelik isminize özel. Kişiye özel güç kaynağı ile artık telefonunuzu elinizden düşürmeyeceksiniz. Kırmızı, mavi, siyah ve gri renk seçenekleri ile Kişiye Özel 5000 Mah Power Bank, size ve sevdiklerinize kesintisiz iletişim vaat ediyor. Bu kullanışlı ürünü kendiniz için satın alabileceğiniz gibi, erkek arkadaşlarınıza, eşinize dostunuza da özel günlerde hediye edebilirsiniz.

3 Boyutlu Araba Lambalar

Araba Meraklısı Erkeğe İlginç Hediyeler & 3D Gece Lambaları

Spor arabalara karşı ilgisi bulunan bir erkeğe ilginç ve Onu mutlu edecek ne hediye alınır? Elbette ki içerisinde efsane spor otomobillerin bulunduğu 3D Gece Lambaları alınır. Mavi, sarı ve kırmızı olmak üzere 3 farklı rengi seçeneği bulunan 3 Boyutlu Araba Gece Lambaları, karanlıkları aydınlatan yeni nesil aydınlatma araçlarıdır. Bu sıra dışı lambalar ile tüm dikkatleri odanıza çekmek mümkün! Tıpkı aksiyon filmlerinde bolca gördüğümüz arabayla kovalamaca sahnelerinin bir örneğini evinize taşıyacak olan 3D Araba Gece Lambaları, dekoratif havasıyla da evinize renk katacak. İster salonunuza, ister çalışma odanıza isterseniz de yatak odasına kurabileceğiniz bu özel lambalar ile hayatınıza tarz katın.

erkeklere ilginç hediye fikirleri

USB LED Işıklı Klavye Lambası

Erkek Arkadaşınıza son derece ilginç bir armağan ister misiniz? Evet mi? o halde şimdi yazılanları dikkatli okumanızı tavsiye ediyoruz. Cep Telefonunuzun eminiz ki daha kullanmaya hiç vakit dahi bulamadığınız ve ne olduğu hakkında şu an için herhangi bir fikir sahibi olamadığınız yüzlerce fonksiyonu ya da çözülmesi gereken bir çok özelliği vardır. Ancak cep telefonları sadece “Alo” demenin ötesinde bir de eğlence aracıdırlar. En çok da müzik dinlemek için! İşte tam da bu noktada bir sorun var. Çünkü bir cep telefonunun dışarı vereceği ses kalitesinden ne olacak?


Mikrofonlu Kablosuz Hoparlör

Cep Telefonları İçin Mikrofonlu Kablosuz Hoparlör

Tasarımcılar buna dahiyane bir çözüm üretmişler. İşte bu çözümün adı Mikrofonlu Kablosuz Hoparlör! Hem bir mikrofon, hem de bir hoparlör işlevi gören Mikrofonlu Kablosuz Hoparlör, bluetooth özelliği ile herhangi bir kablo kargaşası yaşatmadan size müzik keyfini doyasıya yaşatıyor. İster cep telefonunuzda, isterseniz de bilgisayarınızda Mikrofonlu Kablosuz Hoparlörü rahatlıkla kullanabiliyorsunuz. Ürünün teknik özellikleri hakkında detaylı bilgi almak, fiyatını öğrenmek ve sipariş etmek için Lütfen “Satın Al” butonuna tıklayınız!


Emoji Tasarımlı Duvar Saatleri

Emoji Tasarımlı Duvar Saatleri 

Dünya üzerinde 100 tane efsane sanatçı sayın deseniz ilk onun içerisine ben Michael Jackson’u tereddütsüz eklerdim. Gerçek anlamda tam bir Star’dı. Hatta Star denildiğinde aklıma gelen ilk sanatçılardan biriydi. Kendine özgü dansları ve show’ları ile kesinlikle bir fenomen! Şimdi önereceğim hediye ile Popun Kralı Michael Jackson Sarkaçlı Duvar Saati ile sonsuza dek yaşayacak. Saniye mekanizmasına bağlı olarak dans eden Michael Jackson Sarkaçlı Duvar Saati, bir efsaneyi odanıza kadar getirmeye kararlı. Sarkaçlı Duvar Saatlerinde hem en sevdiğiniz figürler hem de her göreni hayrete düşüren özel bir mekanizma yer alıyor.


duvar saati

Michael Jackson Sarkaçlı Duvar Saati

Sarkaçlı Duvar Saatleri ikon mertebesindeki ünlüleri dans ettiriyor. Michael Jackson Sarkaçlı Duvar Saatinde saniye ile sarkacın birlikte hareket etmesi sonucunda figür dans ediyor görüntüsüne kavuşuyor. Bir diğer deyişle Michael Jackson Sarkaçlı Duvar Saati tik tak duymayagörsün, hemen dans etmeye başlıyor. Böylelikle ister salonunuzda ister çalıma odanızda ister ofisinizde son derece eğlenceli ve hareketli bir duvar saatine sahip oluyorsunuz. Erkeğe alınabilecek ilginç ve güzel hediyelerden biri.

Sevgili Cüzdanı

Kişiye Özel Sevgili Cüzdanı

Erkek arkadaşınıza son derece ilginç ve esprili bir hediye vermek ister misiniz? İşte karşınızda fotoğraflarınıza özel olarak hazırlanan ve tıpkı evlilik cüzdanı şeklindeki gerçekçi tasarımıyla oldukça orijinal bir hediyeye dönüşen sevgili cüzdanı! Yıldönümü hediyesi olarak erkek arkadaşınıza klasik bir hediyenin yanında bir de sevgili cüzdanı hediye ederek, hem yüzünün gülmesini sağlayacak, hem de Ona aşkınızı şahene bir yolla göstermiş olacaksınız! Sevgili cüzdanı, tamamen size özel olarak hazırlanan son derece esprili bir hediye seçeneği!


erkeklere farklı hediyeler

Kişiye Özel Karakalem Resim Efektli Kahve Kupası

Gönül işlerinizin çay ya da kahve içtiğiniz bir kupa bardakta olması sizce nasıl bir fikir? Örneğin bir ofiste çalışıyorsunuz ve çalıştığınız ofis oldukça kalabalık. Belki de çalıştığınız iş yerinde yüzlerce erkek ya da bayan çalışıyor. Karşı cinse gönül durumunuzu kahve veya çay kupası ile ilan edebilirsiniz. Karakalem Resim Efektli Kupa Bardak çevrenizdeki karşı cinse ümit de verebilir veya ümitlerini tamamen bitirebilirsiniz. Fotoğrafınızın karakalem resim efekti şeklinde hazırlanacağı Kahve Kupası ile kalbiniz boş mu dolu mu herkes öğrenecek! Özellikle bu ürünü kıskanç eş ya da kıskanç sevgili düşünebilir.


erkeğe farklı hediyeler

Kişiye Özel Yılın En Şık Erkeği Sertifikası

Hayatınızda şu ikilemi mutlaka ki yaşamışsınızdır; “Acaba erkek arkadaşım, futbolu benden daha mı çok seviyor?” Çünkü böyle bir yargıya varmak için haklı nedenleriniz vardır. Sevgilinizi arar ve Onunla görüşmek istediğinizi söylersiniz. Ancak Ondan hiç beklemediğiniz bir cevap alırsınız; “Sevgilim! Arkadaşlara söz verdim bu akşam halı saha maçımız var!” Her hafta tekrar eden halı saha maçları ve bir hafta boyunca sevgilinizi arayan takım arkadaşları, sizi iyiden iyiye sinir etmeye başlar! Derken şöyle düşünmeye başlarsınız; “Sanki arkadaşlarına sizden daha çok zaman ayırıyor veya futbolu sizi düşündüğünden daha fazla düşünüyor.” Sadece futbol mu?


Kişiye Özel Erkek Hediyesi Sertifikası

Kişiye Özel Erkek Hediyesi Sertifikası

Bazı erkekler ise hayatlarının merkezine bilgisayar oyunlarını koyar! Bazı alışkanlıklar, hobi, erkek için bir tutkuya dönüşür! Size de artık bu tutkusunu takdir etmek düşüyor! Şimdi önereceğimiz ilginç hediye ile erkek arkadaşınızı inanılmaz derecede mutlu edebilirsiniz! Kişiye Özel Erkek Hediyesi Sertifikası, erkek arkadaşınızın yapmaktan en çok keyif aldığı ve en fazla mutlu olduğu hobilerine yönelik ilginç bir armağan! Üzerine 2 adet fotoğraf bastırabileceğiniz, etrafı ahşap çerçeve ile kaplı Kişiye Özel Erkek Hediyesi Sertifikası, erkeğe sevgililer günü hediyesi olarak da düşünülebilecek en güzel hediyelerden biri!


sevgiliye ilginç hediye

İlişki Durumu Kupa Bardak

Eşinin ya da sevgilisinin etrafında dört dönen karşı cinse, bu ilginç kupa bardak ile ancak bu kadar net bir cevap olabilir. İlişki Durumu Kupa Bardak üzerinde çeşitli ilişki durumlarını gösterir ibareler bulunmaktadır. “Müzmin Bekar”, “İlişkisi var”,”Evli, Mutlu Çocuklu”,”Şen Dul”,”Mucize Bekliyor” gibi sözlerden size en uygun olanını işaretleyip, herkese ilişki durumunuzu basit ama oldukça etkili bir yol ile ifade edebilirsiniz. Belki de aradığınız aşkın kaynağı bu ilginç kupa bardak olacaktır kim bilebilir ki? Aynı zamanda eşinizin olası hayranlarının önünü kesmek isterseniz de ona bu kupa bardağı hediye edebilirsiniz. İlginç hediye seçenekleri içerisinde İlişki Durumu Kupa Bardak gerçekten de çok ilginç!


Erkeğe ilginç hediyeler

Benzin Göstergeli Duvar Saati

Bazı kadınlara göre, “Erkekler arabalarını kendilerinden daha çok önemsiyor ve daha çok seviyor.” Çoğu bayanlar özellikle eşleri için, yalvarsanız veya üzerine para dahi ödeseniz, bir perde takmaya veya bulaşık işlerine yardım için yerinden kaldıramazsınız diye düşünüyor. Söz konusu erkeğin kendi arabası olsa, arabanın temizliği ve bakımı için ne gerekiyorsa yapar. Erkeklerin araba merakının büyük bir tutku olduğunu zannediyorum herkes kabul ediyordur. Araba merakı yüksek, araba sevdalıları için harika bir hediye önerim var; Benzin Göstergeli Duvar Saati. Oldukça şık bir tasarıma sahip, orijinal bir benzin göstergesi olan bu ilginç duvar saatini ofis hediyesi veya erkeklerin çalışma odaları için hediye etmeyi düşünebilirsiniz. İlginç hediyeler kategorisi içerisinde Benzin Göstergesi Duvar Saatini önemle tavsiye ederim.


erkeğe ilginç hediyeler

Prestijli İsme Özel Akıllı Cep Telefonu Kılıfları

Şimdi önereceğim hediye günlük yaşamda kullanımı oldukça yaygın olan ve erkekler ile bayanların oldukça işine yarayacak türden hem çok şık, hem de kullanışlı bir hediye olacak. Düşünebiliyor musunuz, sizin için hayati bir iş görüşmesi yapıyorsunuz ve telefonunuzun şarjı beklenmedik bir anda bitiyor ya da sabah evden çıktığınızda telefonunuzu şarj etmeyi unutmuşsunuz ve o gün içerisinde telefonunuzu şarja takabileceğiniz rahat bir mekan yoksa tüm sevdikleriniz ile iletişiminiz o gün için sekteye uğruyor. Ancak, Şarjlı Kılıflar sayesinde en gerekli zamanlarda bir anda telefonunuzun şarjı bitmeyecek. Gün içerisinde telefonunuzu gönlünüzce kullanabilecek şarjı azaldığı zaman da Şarjlı Kılıfların tek bir tuşu ile telefonunuzu şarj edebileceksiniz.


erkek hediyeleri

Şarjlı Cep Telefonu Kılıfları – iPhone ve Samsung

iPhone 4-4S-5 ve Samsung Galaxy SIII için kullanabileceğiniz Şarjlı Kılıflar telefonunuzu hem şarj edecek hem de darbelere çizilmelere karşı korunaklı hale gelecek. Ayrıca cep telefonunuz Şarjlı Kılıflar siyah ve beyaz seçenekleri ile oldukça şık bir görüntüye kavuşacak. Evde veya iş yerinde telefonunuzu şarj ettikten sonra Şarjlı Kılıflarınızı da şarj ediyorsunuz ve telefonunuza takıyorsunuz böylece telefonunuzun kendi şarjı bittiğinde Şarjlı Kılıfların şarjından yararlanabiliyorsunuz ve iki kat daha uzun ömürlü bir bataryanız olmuş oluyor. İphone 4/4S/5 modelleri ve Samsung Galaxy SIII modeli için uyumlu olan Şarjlı Kılıfların Siyah ve Beyaz olmak üzere iki ayrı modeli bulunmaktadır.


erkekler için ilginç hediye seçenekleri

Dönen Küp Resim Çerçevesi

Erkeklere alınabilecek ilginç ve özel hediyelerden bir diğeri ise, kendi etrafında 360 derece dönebilme özelliğine sahip ve çalışma masanızı fotoğraflarınızla renklendirecek olan dönen küp resim çerçevesi. En Güzel fotoğraf karelerinizden 6 tanesini masanızın en güzel yerinde böyle şık bir resim çerçevesi içerisinde daha iyi bir şekilde sergilemek mümkün. Dönen Küp Resim Çerçevesi, kendi ekseninde 360 derece dönerek fotoğraflarınızı şahane bir şekilde sergileyebiliyor. Çerçevenin marifeti bu kadar mı? Hayır! Aynı zamanda masanıza dekoratif bir süs eşyası olarak da kullanabileceğiniz resim çerçevesi içerisine hangi fotoğraflarınızı yerleştireceğiniz ise size kalmış.


İlginç Hediyeler

Manyetik Fotoğraf Çerçevesi

Manyetizma prensibiyle çalışan bu çerçeve, iki bölümden oluşuyor: Şık metal dış çerçevesi ve içine fotoğrafınızı yerleştireceğiniz küçük çerçeve. Öncelikle küçük çerçevenin içine dilerseniz çift taraflı olacak şekilde o özel fotoğraflarınızı yerleştirebilirsiniz. Fotoğraf çerçevesini de dış çerçevenin içindeki manyetik alan içine yerleştirin. Böylelikle fotoğrafınız yer çekimine karşı gelecek şekilde havada asılı kalacak. Elinizle hafif bir itme hareketi verdiğinizde ise fotoğraf çerçevesi kendi ekseni etrafında dönmeye başlayacak. Manyetik Kare Çerçevenin bir diğer özelliği ise metalik renkle uyumlu mavi ışığı.


ilginç hediyeler

Futbol Topu Cam Duvar Saati

Sevgilinizin yaklaşan doğum gününde gözlerini hiç ayıramadığı futbol topu şeklinde bir duvar saati hediye edin! Bu hediyeniz sevgilinize ince bir mesaj da olabilir. Şaka bir tarafa da, gördüğünüz bu futbol topu şeklindeki cam duvar saati, evini veya iş yerini spor mobilyalarla döşemiş sevdiklerinize alınabilecek harika bir ev ve ofis hediyesi olabilir. Futbolu çok seven erkek öğretmeninize öğretmenler günü hediyesi, babanıza doğum günü ve babalar günü hediyesi olarak da düşünülebilir.

erkeğe alınabilecek ilginç hediyeler

Basketbol Topu Duvar Saati

Belki de basketbol Onun yaşamında eksik olan rekabetçi ruhuna hitap ettiğinden bu sporu çok seviyordur! Sevgiliniz madem basketbolu bu kadar çok seviyor ve kendini bu spordan alıkoyamıyor o halde siz de ona istediğini verin! Sevgiliniz basketbol meraklısı biri mi? Belki de basketbol izleyici olmanın dışında, bir de basketbol oynamayı seven biridir. İşe bu ilginç hediye, özellikle basketbolu yaşam biçimi haline getiren erkeklere özel! Kişiye özel olarak hazırlanan basketbol duvar saati ile sevgiliniz tüm basketbol liglerini zamanında izleyebilecek! Üzerinde isminin ve kişisel mesajınızı yazılı olacağı Basketbol duvar saati, bir erkeğe verilebilecek en ilginç hediyelerden biri.

Kişiye Özel 2'li Vosvos Araba

İsim Yazılı 2’li Vosvos Araba

Belki hayatımız boyunca gerçek anlamda merkez bankalarındaki gibi bir altın külçesi görmemiş olabiliriz ama altın külçesi şeklinde bir USB sahibi olabiliriz öyle değil mi? Sevgiliz ve sevdikleriniz için harika bir özel gün hediyesi olmaya aday olan bu külçe altın USB Bellek 4 GB kapasitede bir bellek! Zaten size ancak bir Altın Külçesi USB Bellek yakışır. Altın Külçesi USB Bellek ile gözleri kamaştıracak görenleri kendisine hayran bırakacaksınız. Altın Külçesi USB Bellek üzerinde Bellek Bankası damgası bulunuyor. Dikkatli bakıldığında bu külçenin 1000 gram ağırlığında olduğuna dair ifade görülebilir. Şöyle bir basit hesap yapalım mı?

ilginç hediye

Altın Külçesi USB Bellek

1 Gram Altının 94 TL. kadar olduğu günümüzde 1000 gram altın 95.000 TL değerinde. Ciddi bir servet eden 1.000 Gram altınımız olmaya bilir ama içerisinde taşıdığımız bilgileri para satın alabilir miydi acaba? Örneğin sevgiliniz ile en özel anlarınızın olduğu bir foto albüm! Ya da çocuğunuzun her yaşına ait fotoğraflarının olduğu bir albüm! Özel ve kişisel verilerinizi artık 4 GB boyutunda tüm verilerinizin Altın Külçesi USB Bellek içinde güvenle taşınacağından emin olabilirsiniz. Altın Külçesi USB Bellek’in gövdesinin alt kısmında kızaklı USB girişi bulunmaktadır. Özel kutusundaki bu göz alıcı bellek, sevdiklerinizin sizin gözünüzde ne kadar değerli olduğunu göstermek için inanılmaz güzel bir hediye olacaktır.

Herkes Duysun Seni Seviyorum Sevgili Tişörtü

Herkes Duysun Seni Çok Seviyorum Sevgili Tişörtü

Şimdi tavsiye edeceğimiz hediye, aşk yaşamınıza farklı bir bakış açısı kazandıracak:) Sevdiğinizi ve aşık olduğunuzu herkese duyurmak hiç bu kadar esprili olmamıştı. Seni Seviyorum herkes duysun sevgili tişörtleri kişiye özel olarak hazırlanan rengarenk bir tişört modeli! Erkek arkadaşınıza sevgililer günü veya yıldönümü hediyesi olarak verebileceğiniz en farklı hediye seçeneklerinden biri. Üstünde mesajınızın yazılı olacağı sevgili tişörtünüzle caddelerde, sokaklarda tüm gözler üzerinizde olacak. Özellikle sevgilinize sürpriz yapmak istediğiniz tüm özel günler için sevgili tişörtleri alınabilecek en güzel hediyelerden biri.

İlginç Hediye

Kişiye Özel USB Bağlantılı Sunum Kalemi

Kişiye Özel USB bağlantılı Sunum Kalemi ile etkileyici ve çarpıcı sunumlar için ihtiyaç duyduğunuz tüm özelliklere bu ürün ile sahip olabileceksiniz. Kişiye Özel USB bağlantılı Sunum Kalemi üzerinde sizin isminiz yazdığı için de kimse bu kalemi sizden alıp kullanma cesaretini gösteremeyecek! 15 metre mesafeden bile, sunumlarınızı kolaylıkla kontrol etmenize olanak sağlayacak olan, Kişiye Özel USB bağlantılı Sunum Kalemi, USB ile bilgisayarınızla kablosuz bir bağlantı aracılığı ile bağlanır ve power-point gibi sunum programları üzerinde sayfa değiştirme, ekran karartma, lazer ile işaretleme işlemlerini kolaylıkla kullanabilirsiniz.

İlginç hediyeler

Anahtar USB Bellek

Anahtar USB Bellek sayesinde artık USB belleğinizi anahtarlığınızda yanınızda her zaman taşıyabileceksiniz. Bilgisayarınızda sizin için en özel ve önemli bilgilerinizi Anahtar USB Bellek ile açın, önemli belgelerinizi kilit altında tutun. Anahtar şeklinde oldukça ince ve şık tasarıma sahip bir bellektir. Anahtar USB Belleği anahtarlığınızda rahatlıkla taşıyabilir, ihtiyacınız olan zamanlarda Bilgisayarınızın USB girişine kapı açar gibi takabilirsiniz. Anahtar USB Bellek gri, kırmızı, mavi ve siyah renk seçeneğine sahiptir. 4 GB hafızaya sahip olan Anahtar USB Bellek metal kutusu içerisinde tekli olarak adresinize gönderilmektedir.

Erkeğe ilginç hediye fikirleri

İsme Özel Ahşap USB Bellek

Doğaya karşı kayıtsız kalamayan ancak teknolojiden de kendini geri çekemeyen erkeklere müjde! Teknolojiyi ve doğallığı bir potada başarılı bir şekilde tasarımına taşıyan İsme Özel Ahşap USB Bellek karşınızda. İçerisine 8 GB veri kaydedilebilen bu harika ürün ile, tüm hayati kayıtlarınız her an elinizin altında bulunuyor. İçerisine ister müzik dosyalarınızı, ister en güzel fotoğraflarınızı, isterseniz de iş yerindeki önemli yedeklerinizi kaydedebiliyorsunuz. Üstelik bu ürün kişiye özel yani üzerinde isminiz yazılı. İsme Özel Ahşap USB Bellek, teknolojiye meraklı bir erkeğe verilebilecek en güzel hediye seçeneklerinden biri!

Mini Matara Anahtarlık

Mini Matara Anahtarlık

Canınız çektiğinde en sevdiğiniz içeceklerden o an bir yudum olsa hiç de fena olmaz öyle değil mi? İşte hem bir anahtarlık hem de mini matara görevi gören Mini Matara Anahtarlık bu hayalinizi gerçeğe kavuşturuyor. Üzerine hem anahtarlarınızı asabileceğiniz hem de bir iki yudumluk kola, ayran, kanyak v.s. içeceklerinizi koyabileceğiniz bu ilginç tasarım satışta.

Çiftlere Özel Bank Ürünleri

Çiftlere Özel Bank Ürünleri

Aşka dair kafalarda en çok sombol olan ürünlerden biri de, ayrılıkta, hüzünde, özlemde üzerinde oturulup beklenen banklardır. Siz böyle bir şey yaşamış mıydınız? Mesela sevgilinizden bir süreliğine ayrıldınız ve deniz kenarında bir bank üzerine oturup O’nu düşünmeye başladınız! Bir taraftan martıların sesleri, bir taraftan kıyıyı döven dalgalar ve en çok da sevgili hasreti! Bank üzerinde denizi izleyerek bol bol sevgilinizi düşündünüz! İlişkinizde böyle bir enstantane gerçekleştiyse, bunu sevgilinize göstermek için size Çiftlere Özel Bank Ürünleri öneriyorum! Duvar saati, mouse pad ve resim çerçevesi olmak üzere 2 farklı çeşidi olan Çiftlere Özel Bank Ürünleri tamamen sizin sözleriniz ve isimleriniz ile hazırlanıyor. Erkek arkadaşınıza romantik ve bir o kadar da ilginç bir sürpriz yapmak isterseniz bu ürün tam size göre.


Erotik Görevler İçeren Kavanoz

Erotik Kavanoz

Aşk hayatınıza heyecanlı oyunlar katmak ister misiniz? Kamasutra zarlar ve 100’den fazla erotik görevler içeren bu kavanozla işte bu mümkün! Ayrıca erkeğe alınabilecek en ilginç hediyelerden biri de kişiye özel telefon kapakları. İnsanlar sahip oldukları her şeyde kendilerine ait izler bulmak ve eşya ile bir bağ kurmak ister. Örneğin erkekler bir araba alırlar ama arabanın içerisine, camlarına değişik uygulamalar yapıp o arabayı daha çok sahiplenmek ve sevmek isterler. Şimdi önereceğim ürün Samsung Galaxy III cep telefonu olan sevdiklerinizi çok mutlu edeceğe benzer. Çok sevdikleri cep telefonu iPhone telefonu için bir koruma kılıfı ama bu kılıf tamamen kişiye özel bir kılıf!


Kişiye Özel Samsung III Kılıf

 Kişiye Özel Samsung Kılıf

Kişiye Özel Samsung Galaxy III Kılıfları üzerine ister kendi fotoğrafınızı, isterseniz sevdiklerinizin fotoğrafını ekletip telefonunuzu kişiye özel ve daha sevebileceğiniz bir hale getirebilirsiniz. Kişiye Özel Samsung Galaxy III Kılıflarını arkadaşlarınıza da gönül rahatlığı ile hediye edebilirsiniz. Telefonunuz için en güzel kılıfı kendinizin tasarlayacak olması kulağa sizce de hoş gelmiyor mu? Kendi kılıfınızı kendiniz tasarlayabilirsiniz. Kişiye Özel Samsung Galaxy III kılıflarını ile istediğiniz fotoğraf telefonunuzun üzerinde yer alabiliyor. İster sevgilinizin, ister çocuğunuzun, ister köpeğinizin isterseniz de hayran olduğunuz ünlünün fotoğrafını gönderin.


Erkeğe Özel Fotoğraf Baskılı Çakmak

Sevgilime Hatıram Olsun & Fotoğraflı Romantik Çakmak

Hafta sonları boş vakit bulduğumda kendimi genelde yapı marketlere atmaya ve yeni ve ilginç tasarımlar var mıdır diye gezinmeye çalışırım. Özellikle İkea içerisinde 60 metre kare içerisindeki hem kullanışlı hem de şık tasarımlara bayılırım.  Yani o kadar küçük bir alanda bile bir insana lazım olabilecek her şey çok güzel düşünülmüş. Demek ki tasarım da bir yetenek! Şimdi bahsedeceğim ürün de yine tasarım açısından oldukça etkileyici ve kullanışlı bir ürün.  Bu ürün ile yataktan kalmaya üşendiğiniz yaman yemek yiyebilecek, ders çalışabilecek veya kitap okuyabileceksiniz. Yüksekliği Ayarlanabilir Işıklı Portatif Masa üzerinde bulunan Led ışıkları gece lambası olarak da kullanılabilir.


Ayarlanabilir Işıklı Portatif Masa

Yükseklik Ayarlanabilir Işıklı Masa

Yatakta kahvaltıyı herhalde herkes sever. Yumuşacık yataktan çıkmadan bilgisayar kullanabilmek, kitap okumak veya ders çalışmak her zaman keyif verici olmaktadır. Tüm bu aktiviteleri kolayca yapmanıza olanak sağlayan Yüksekliği Ayarlanabilir Işıklı Portatif Masada bu durumda mükemmel bir ürün oluyor. Yüksekliği Ayarlanabilir Işıklı Portatif Masa yatağınızın boyuna göre ayarlanıp rahatça kullanılabilmektedir. LED lamba sayesinde odanızın ışığını açmadan sabahlara kadar rahatlıkla ders çalışabilir, işiniz bittiğinde de Yüksekliği Ayarlanabilir Işıklı Portatif Masayı katlayıp yer kaplamayacak şekilde bir yerlere kaldırabilirsiniz. Üzerinde yemek yemek, proje ödevi hazırlamak, laptop kullanmak, yazı yazmak, resim çizmek mümkün. Hatta çalışırken bardak koyma gözüne içeceklerinizi, diğer göze de telefon kalem gibi eşyalarınızı koyabilirsiniz. Kız arkadaşınız için veya erkek sevgiliniz için çok enteresan bir hediye olacaktır.


Nostaljik Daktilo Müzik Kutusu

Nostaljik Daktilo

Nostaljik tasarımı ile dikkat çeken Dekoratif Daktilo ile erkek arkadaşınıza ofisinde kullanabileceği harika bir hediye verebilirsiniz. 1930’lu yıllardan 2000’li yıllara kadar kullanılan daktilolar, çalışma masanıza, evinize veya ofisinize nostaljik bir hava katacak! Öğrenci sevdiklerinize armağan edebileceğiniz bir diğer ilginç ürün, aşağıdaki kalam duvar saati. İlginç tasarımı ile dikkat çeken bu duvar saati kurşun kalemlerden oluşmuş çok orijinal bir saat. Kalem Tasarımlı Duvar Saati zamanı gösteren bir saatten çok öte! Özellikle Öğrencilerde ders çalışma şevkini ateşleyen bir duvar saati. Ders çalışmaktan yorulup da saate baktığınızda eksik kalan konularınıza tekrar bakmanız için ve daha fazla çalışmanız gerektiğini hatırlatmak için her saat başı tekrar size ders çalışmanız gerektiğini hatırlatıyor.


Kalem Tasarımlı Duvar Saati

Kalem Duvar Saati

Bazen çok ders çalışmaktan sağa sola baktığımızda olmadık nesneler gözümüze ilişir. Kalem duvar saati de tam öyle bir his yaratacak bir saat çalışıp biraz mola verdiğinizde duvarda duran kalemleri gördüğünüzde gözlerinize başta inanamayabilirsiniz ama Kalem Tasarımlı Duvar Saati hayal ürünü değil tamamen gerçek! Gökkuşağı şeklinde Yeşil, lacivert, sarı ve kırmızı 12 tane kurşun kalemden oluşan Kalem duvar saati ortasındaki Metal gövdesi ile hem çok sağlam hem de zarif bir saat. Çocuk odası için, çalışma odası için ve ofisler için hediye olarak düşünülebilir. Bu orijinal Tasarımlı Duvar Saatini siz de henüz bitmeden alın ister sevdiklerinize hediye edin isterseniz kendiniz kullanın.


erkek sevgiliye Hediye

Masaüstü Dart

Hayatınızdaki o özel erkek, kalbinizi kazanmakla zaten hedefi 12’den vurmuştu. Ama gelin 14 Şubat sevgililer gününde erkek sevgilinize, stresli iş yaşamından biraz sıyrılması ve kafasını yoğun iş temposundan kaldırabilmesi için, masaüstü dart hediye edin. Hayatı bir eğlenceye dönüştüren masaüstü dart ile, kim bilir belki de erkek sevgiliniz ile hedefi tutturma konusunda birbirinize rakip olursunuz. Ama şurası kesin, masaüstü dart sayesinde, sevgiliniz ile çok eğlenceli ve güzel vakit geçireceksiniz. Sevgililer günü için klasik hediyelerden sıyrılıp, farklı ve ilginç bir hediye düşünenlere bu ürünü erkek hediyesi olarak tavsiye ederim.


Erkeğe Alınabilecek Diğer İlginç Hediyeler

Erkeğe ilginç hediyelerErkeğe hediyeler ilginçErkeğe ilginç hediyeler
Erkeğe hediyelerErkeğe alınabilecek hediyelerERKEĞE YILBAŞI HEDİYELERİ
erkeğe ilginç hediyelerErkek için hediyelerErkeğe ilginç hediye
Ahşap Paravan Fotoğraf ÇerçevesiI Love İstanbul Kupa BardakBıyık Gözlük Tutucu
Kol Saati Şeklinde Duvar SaatiIşıklı TablolarMikser Kupa Bardak
sevgiliye doğum günü hediyesi

2 YORUMLAR

CEVAP VER