Manevi Değeri Olan Hediyeler

Manevi Hediyeler

Hepimiz değer verdiğimiz, bizim için özel saydığımız kişilere aldığımız hediyelerin, kalıcı olmasını, unutulmaz olmasını, sürekli o hediyeye baktığında veya dokunduğunda bizi hatırlamasını isteriz. Kısacası aldığımız hediyenin maddiyattan ziyade, manevi değerinin yüksek olmasını, anlamlı ve hislerimize tercüman olmasını arzu ederiz. Asıl soru şu; Hangi hediyelerin anlamı vardır veya ne gibi hediyelerin manevi değeri vardır? Bu sorunun cevabı hem kolay, hem de çok zordur. Kolaydır çünkü, bazen bir başkası için sıradan sayılabilecek bir hediye, mesela; denizden onun için topladığınız çakıl taşları veya ona verilmek üzere dalından kopardığınız bir çiçek, belki de dünyanın o an için en değerli, en anlamlı hediyesi olur. Ya da bir blok not kağıdına, kendi el yazınızla yazılmış tek bir cümle “Seni Seviyorum…” Bu kağıdı, diğerlerinden farklı kılan yönü, üzerinde size ait bir duyguyu, size ait bir özelliği taşımasındadır. Manevi değeri olan bir hediye seçmenin zor tarafı ise; sizin için bir değer, bir anlam (mana) ifade eden hediyenin, özel bulduğunuz kişinin iç dünyasında ne şekilde algılanacağı veya sizinle aynı şekilde hissedip hissetmeyeceği sorunudur. Yani kısacası iki tarafın hediye konusundaki algılamaları, bir hediyenin manevi sayılıp sayılmayacağını belirler. Belki de siz dünyanın parasını ödeyip bir hediye alırsınız ama karşı taraf için bahsettiğim bir çakıl taşının vereceği mutluluğu veya etkiyi göstermeyecektir. Bu tamamen kişilerin ruh dünyası ve psikolojileri ile alakalı bir durum. Üzerinden yıllar da geçse asla unutulmayacak ve anlam yönü yüksek bir hediye nasıl olmalıdır? Bu konu üzerinde biraz kafa patlatmaya ne dersiniz? Ben kendimce bir takım yorumlarda bulunacağım, sizin de öneri ve yorumlarınız olursa, lütfen yorum kısmından bizlerle paylaşın. Kendimce konumuzun en sonunda madde madde sıraladığım “Daha anlamlı bir hediye nasıl olmalı?” sorusuna getireceğimiz yorumlar, şu dakikada büyük bir aşkla bağlı olduğu sevgiliye anlamlı hediyeler arayan dostlarımız için de zannedersem çok yararlı olacaktır! Şimdi dilerseniz, anlamlı hediye fikirleri ile sizleri başbaşa bırakayım! Keyifli vakit geçirmeniz dileği ile…

Kişiye Özel Anlamlı Hediyeler


Sevgiliye anlamlı hediyeler

Kişiye özel Fotoğraflı Masa saati

İsme özel olarak hazırlanmış ve kendi mesajınızdan oluşan hediyeler, her zaman benim dikkatimi çekmiştir ve bana göre bu tip hediyeler inanılmaz güzel hediyelerdir. Özelleştirilmiş hediyeler üzerinde size ait izler bulunmaktadır ve bu, o hediyeyi değerli kılmaya yeter bir nedendir. Sevgililer gününde veya sevgilinizin doğum gününde, Sevgiliniz ile en çok dinlediğiniz bir şarkının sözleri veya sevgiliniz için yazdığınız bir şiir, sevgiliniz ile aranızdaki belkide kimsenin anlamını çözemeyeceği şifreli ve esprili sözler. Bunların hepsi ne kadar değerli ve güzel değil mi? Söz uçar yazı kalır demiş atalarımız. Siz de en güzel sözlerinizi ve en güzel mesajlarınızı, kalp şeklindeki içerisinde saati de bulunan bu zarif ve şeffaf cam üzerine yazdırabilirsiniz Aşkınız ve sözleriniz ölümsüzleşmiş olsun…


Doğum Gününe Özel Karakalem Hediye Seti

Kalbinizin sultanına anlamlı bir armağan arıyorsanız, %100 el emeği ile hazırlanacak olan bu anlamlı karakalem hediye setini mutlaka yakından incelemelisiniz. Olağanüstü şıklıktaki romantik bir kalp kutu içerisinde sevgilinize hediye edebileceğiniz en özel armağanlardan oluşuyor. O’na kalbinizde adeta sultanlara yakışır çok özel bir yer açtınız ve bunu doğum gününde O’na en zarif şekilde hissettirmek istiyorsunuz! Bu uğurda Sevgiliniz için baktığınız hediye çok anlamlı olmalı ve sevgi dolu güzel mesajlar içermeli. Benim “Aşkım kalbimin Sultanıdır…” diyorsanız ve sevgilinize anlamlı bir armağan olsun istiyorsanız bu hediye seti ile hem O’nu çok şımartacak, hem de sevgilinize inanılmaz güzel romantik bir sürpriz yapacaksınız. Doğum Gününe Özel Karakalem Hediye Seti ile ilgili diğer ayrıntılara ulaşmak için lütfen “Detaylı İncele-Satın Al” butonuna tıklayınız.


Sevgiliye anlamlı ve özel hediyeler

Sevgiliye Carla Mara Aşk Kavanozu 

An itibariyle kız arkadaşına anlamlı ve özel bir hediye arayışında olan siz, kesinlikle internette Aşk Kavanozu ile ilgili armağanlara rastlamışsınızdır. Aşk kavanozu, sevgilinizin duygu dünyasına hitap eden, içerisinde romantik mesajların yer aldığı hediyelik bir kavanozdan başka bir şey değil. Pembe renk özel kutusuyla yukarıda yer alan Carla Mara Aşk Kavanozunun içerisinde ne olduğunu merak ediyorsanız hemen söyleyelim; 365 adet (Yılın 365 Günü için) birbirinden romantik aşk mesajı kağıtları yer alıyor. Sevgilinizden özür mü dilemeniz gerekiyor? Ya da kız arkadaşınıza aşkınızı mı ilan etmek istiyorsunuz? Bu gibi özel durumlarda Carla Mara Aşk Kavanozunu sevgilinize hediye edebilirsiniz.


sevgiliye anlamlı hediyeler

Sevgiliye Özel Hayatımın Anlamısın Hediye Sepeti

Aşka dair en romantik hediyeler Sevgiliye Özel Hayatımın Anlamısın Hediye Sepeti içerisinde bir araya getirildi. Şöyle ki; kalp şeklindeki hediye sepeti içerisinde, sevgilinizin yılın her günü için okuyabileceği, okudukça da kendinden geçip sevginizi daha güçlü bir şekilde hissedebileceği 365 adet romantik mesaj var! Sevgiliye bundan daha anlamlı nasıl bir hediye verilebilirdi ki? Ona duyduğunuz sevgiyi, içerisinde yer alan gül yaprakları, seni seviyorum yazılı kalp yastık, 365 adet romantik aşk mesajlarıyla ve sevgilinize hitaben kendi sözlerinizle içindeki notu hazırlayabileceğiniz sürpriz mesaj şişesiyle göstermeye var mısınız?


Sevgiliye güzel anlamlı hediyeler

Sevgiliye Özel Kalbimin Aşk Tapusu

Kalbinizi çalan O sevimli aşk hırsızına unutamayacağı çok romantik ve anlamlı bir hediye vermek isterseniz, Kalbimin Aşk Tapusu tam size göre. Kişiye özel olarak hazırlanan Aşk tapusu, tüm zerenizle sevginizi adadığınız o güzel insana en değerli armağanlardan biri. Gerçek bir tapu şeklinde hazırlanmış olan, fotoğraflarınıza ve mesajlarınıza özel olarak hazırlanacak Sevgililere Özel Aşk Tapusu ile hem sevgilinize aşkınızı etkileyici bir biçimde sunmuş olacak, hem de Ona verdiğiniz kıymeti en güzel biçimde göstermiş olacaksınız!

Sevgiliye hediye

Gerçek istiridye İnci Kolye Seti

Doğal taşların insanlar üzerindeki negatif enerjiyi aldığı yönünde bir çok yayın okuduğumu hatırlıyorum. Doğal taşlar içerisinde İnci taşlar ile ilgili ise bir çok efsane okuduğumu biliyorum. Mesela bir inanışa göre, inci içerisinde sihirli ve insanı koruyan bir gücün gizlendiği ve o kişinin tüm hayallerini ve rüyalarını gerçekleştirdiği şeklinde bir inanış vardır. Bu tip inanışlarınız var mıdır bilemiyorum ama, şimdi önereceğim sevgililer günü hediyesi, bayanların takı merakına fazlası ile cevap verecek harika bir inci küpe seti. Dünya’nın en değerli akoya incisi gerçek istiridye içerisinde ve 925 ayar gümüş ile süslenmiş olarak bayanların beğenisine sunuluyor. Bu ürün aynı zamanda, tasarımı tescillenmiş özel bir kadife kutusu içerisinde satılmaktadır. Bayan sevgilisine biraz pahalı ama tasarım ve kullanım açısından oldukça şık ve zarif bir hediye arayanlara tavsiye edebileceğim harika bir ürün. Eminim bayan sevgiliniz, bu hediye ile kendisini sevgililer gününde çok özel hissedecektir.


Sevgiliye anlamlı hediyeler

İsme Özel Mesajlı Duvar Saati

Şimdi önereceğim sevgililer günü hediyesi hakkında bilgi vermeden önce, Ne kadar romantik birisiniz, sorusunu kendinize sormanızı isterim. Şayet cevabınız çok romantik ve duygusal biriyim ise, o zaman bence başka bir sevgililer günü hediyesi araştırmayın derim. Çünkü görmüş olduğunuz ahşap duvar saatine sevgilinize en güzel sevgi sözcüklerinden oluşan mesajınızı bırakabiliyorsunuz. Başka hangi nesne sabah akşam sevgilinizin karşısında durabilir ki? Bence isme özel ve mesajınızın yazılı olduğu bu duvar saati inanılmaz romantik bir sevgililer günü hediyesi olacaktır. Görmüş olduğunuz duvar saatindeki mesaj da yalnız çok anlamlı değil mi? Sensiz geçen zamanın anlamı yok!


Kişiye özel isim yazılı gerçek deri cüzdan

Kişiye Özel Deri Cüzdan

Erkek sevgilinize yaklaşan doğum Günü için kalıcı ve çok özel bir hediye vermek ister misiniz? Kişiye yani isme özel olarak hazırlanacak bu şık deri cüzdan erkek arkadaşınızın, yani biricik sevgilinizin en vazgeçilmez özel eşyası olacaktır. Malumunuz üzere, bayanlara kıyasla, erkeklere takı aksesuar hediye yelpazesi oldukça zayıf olduğu için, şayet doğum günü için bir erkek aksesuarı düşünüyorsanız, bence kişiselleştirilmiş olan ve erkek sevgilinizin üzerinde ismini ve isminin baş harflerini taşıyan bu şık deri cüzdanı, doğum günü hediyesi olarak düşünebilirsiniz. Oldukça şık ve çok güzel bir hediye olacağı düşüncesindeyim.


Sevgiliye özel anlamlı hediyeler

İsme Özel Mesajlı ve Tarihli Sevgililer Duvar Saati

Evlilik yıl dönümü veya sevgilinizin doğum günü için kalıcı ve unutulmaz özel bir hediye arayanlara en uygun hediye gururla sunar:) Sinema afişi gibi bir giriş yaptım sanırım. Sevgililer günü için Gelecek program gösterime girecek hediyenin anonsunu yaptım size. Bu filmin baş rollerinde, üzerinde sizin sevgilinize olan özel mesajınızı içeren sözleriniz ve sevimli ay dede üzerinde sizi temsilen öpüşen sevgililerin yer aldığı, oldukça romantik bir hediye olan bir duvar saati var! Sevgililer günü için, bu hediyeniz çok özel olacak çok! Sevdiğiniz birine, kişiye özel hediye aldığınızda, Bu hediyenin bir eşi benzeri daha olmaz. Çünkü kişiye özel hediyeniz sadece hediye ettiğiniz kişiye özel hazırlanmıştır. Hediyeler içerisinde en çok beğenilenler isme veya kişiye özel hazırlanmış olanlardır. Kişiye özel hediyeler hediyeyi alan kişi tarafından ömür boyu hatıra olarak saklanır ve çok anlamlı ve farklı hediyelerdir. Bayan ya da erkek sevgilinize orijinal, ilginç ve sıra dışı bir doğum günü hediyesi vermek istiyorsanız Kişiye Özel Hediye tam size göre olacaktır. Seçtiğiniz ürüne sevdiğinizin resmini, adını, istediğiniz bir yazıyı aldığınız hediyenizin üzerine ekleterek, hediyenizi daha güzel ve özel bir hale getirebilirsiniz.


Sevgiliye anlamlı hediye fikirleri

Kişiye Özel Sevgili Yastığı

Hani bize has, “Bir yastıkta kocamak” diye bir deyimimiz vardır. İşte o yastıklar, görmüş olduğunuz bu romantik isme özel yastıklar:) Yıl dönümü için eşinize veya sevgilinize güzel bir sürpriz hediye düşünüyorsanız, isme özel sevgili yastıkları sevgilinizi veya eşinizi eminim çok mutlu edecektir. Bir yastıkta kırmızı kalp şekilleri arasında ve harika bir yazı karakteri ile sizin isminiz, diğer yastıkta ise eşinizin ismi yazılı olan sevgili yastıkları, evinizin artık en değerli eşyalarından biri olacaktır. Sevdiğiniz birine, kişiye özel hediye aldığınızda, Bu hediyenin bir eşi benzeri daha olmaz. Çünkü kişiye özel hediyeniz sadece hediye ettiğiniz kişiye özel hazırlanmıştır. Hediyeler içerisinde en çok beğenilenler isme veya kişiye özel hazırlanmış olanlardır. Kişiye özel hediyeler hediyeyi alan kişi tarafından ömür boyu hatıra olarak saklanır ve çok anlamlı ve farklı hediyelerdir. Bayan ya da erkek sevgilinize orijinal, ilginç ve sıra dışı bir doğum günü hediyesi vermek istiyorsanız Kişiye Özel Hediye tam size göre olacaktır. Seçtiğiniz ürüne sevdiğinizin resmini, adını, istediğiniz bir yazıyı aldığınız hediyenizin üzerine ekleterek, hediyenizi daha güzel ve özel bir hale getirebilirsiniz.


Kişiye Özel Doğum Günü Çerçevesi

Kişiye Özel Fotoğraf Çerçevesi

Sevdiklerimize doğum günlerinde en güzel hediye sürprizlerini, mutlu anlardan oluşan fotoğraflarla en anlamlı şekilde yapabiliriz. Çünkü bazı fotoğraflar o kadar özel ve o kadar değerlidir ki, ona bakıldığı her an, bu mutluluğu yeniden yaşamak mümkün olabiliyor! Kız arkadaşınıza doğum gününde içerisinde birlikte yer aldığınız özel bir fotoğrafı Kişiye Özel Doğum Günü Çerçevesiyle birlikte armağan edebilirsiniz! Bu çerçevenin dört bir tarafı da sevgi dolu! İstediğiniz sevgi sözcüklerinizi, doğum günü mesajlarınızı, O’nu ne kadar sevdiğinizi Kişiye Özel Doğum Günü Çerçevesi üzerine yazdırabiliyorsunuz!


Sevgiliye romantik ve anlamlı hediyeler

İsme Özel Saten Yastık

Evlilik ne enteresan şey. Allah öyle bir sabır veriyor ki, bir ömür boyunca, eşiniz ile birlikte yaşlanıyorsunuz ve hayata dair acı tatlı her şeyi birlikte göğüslüyor, birlikte paylaşıyorsunuz. Bunun için erkek ve kadın çiftlerin sevgilerinin ve aşklarının öyle büyük olması gerekiyor ki, yoksa başka türlü sanırım kimse böyle bir birlikteliğe katlanamaz. Bir düşünün bakalım, sekiz saatlik bir otobüs yolculuğundan sonra, yanınızda oturan şahsı belki de hayatınız boyunca görmek istemezsiniz. Ama eşiniz için bir ömür feda etmeyi göze alabiliyorsunuz. Muhteşem bir şey! 14 Şubat sevgililer gününde veya sevgilinizin doğum günü, ilişkinizin yıl dönümünde sevgilinize gelin güzel bir sürpriz yapalım. Sizin ve eşinizin isimlerini, oldukça şık ve sağlıklı bir yastığa yazalım ve o yastığa da “Seni Seviyorum” yazalım. Özel günler için inanılmaz güzel bir hediye seçiyorsunuz emin olun. Kişiye özel aşk yastıkları sevgilinizle özel günleriniz için en iyi hediyelerden biri.


Kişiye Özel Fotoğraf ve Mesaj Baskılı Duvar Saati

İsme Özel Seni Seviyorum Duvar Saati

Sevgilinize onu ne kadar sevdiğinizi hep Türkçe ifadelerle “Seni Seviyorum” diye belirttiniz. 14 Şubat sevgililer günü için veya sevgilinizin doğum günü için bir değişiklik yapıp, çok iyi bir sevgililer günü hediyesi olan ve İngilizce Seni Seviyorum anlamına gelen, I Love You duvar saatine, ikinizin ismini yazdıralım mı ne dersiniz? Bence çok harika olur. Hem hangi lisanda söylenirse söylensin, Seni seviyorum sözü dünyanın en güzel iki kelimesini oluşturuyor. Çünkü sevgi kalp ile ilişkili bir şey ve bunun lisanla, ırkla hiçbir alakası yok. Sevgi gerçekten her şeyin üstünde ve çok kutsal bir şey! Sevgililer gününde iyi bir hediye arıyorsanız, erkek arkadaşınız için veya kız arkadaşınız için, bence oldukça şık bir duvar saati ve aynı zamanda kişiye özel bir hediye almış olacaksınız.


Sevgiliye anlamlı hediye fikirleri

Aşk Kavanozu

Canınıza can katan biricik kız arkadaşınıza duygu yüklü bir diğer armağan; üzerinde “Aşk” yazılı özel hediye çanta içerisinde yer alan romantik hediyelikler! Yukarıda yer alan aşk kavanozunun daha da süslenmiş ve tüllere sarılarak göze oldukça hoş gelen bir estetiğe bürünmüş hali. Ona olan sevginizi sadece bugün değil, bu hafta değil, bu ay değil tam 365 gün gösterin diye Aşk Kavanozu tasarlandı. Bol tülle süslenmiş kapaklı cam kavanozda, her gün için ayrı bir mesaj aşkınızı O’na anlatmaya geliyor. Son derece anlamlı bu hediye seti içerisinde ayrıca T-Box saat de yer alıyor. Ürünle ilgili ayrıntılı bilgiye resim üzerine tıkladığınızda ulaşabilirsiniz!


Sevgiliye Özel Fotoğraflı Romantik Yastık

Fotoğraflı Kalp Yastık

Sevgiliniz, sürekli olarak sizin romantik biri olduğunuzdan yakınıyor, siz ise tam tersine, romantik olduğunuzu düşünüyorsunuz ve sevgilinizin bunu göremediğinden yakınıyorsunuz:) Gelin bu tartışmaya sevgililer gününde bir son verin. Kalp şeklinde, sizin fotoğraflarınız ve konuşma balonları içerisindeki kendi mesajlarınızla oluşturulan bu şık yastıkları hediye edin. O zaman kim romantik değilmiş de herkes görsün:) Şaka bir tarafa da, kalpli ve özel mesajlı yastıklar sevgililer günü için iyi bir hediye. Sevdiğiniz birine, kişiye özel hediye aldığınızda, Bu hediyenin bir eşi benzeri daha olmaz. Çünkü kişiye özel hediyeniz sadece hediye ettiğiniz kişiye özel hazırlanmıştır. Hediyeler içerisinde en çok beğenilenler isme veya kişiye özel hazırlanmış olanlardır. Kişiye özel hediyeler hediyeyi alan kişi tarafından ömür boyu hatıra olarak saklanır ve çok anlamlı ve farklı hediyelerdir. Bayan ya da erkek sevgilinize orijinal, ilginç ve sıra dışı bir doğum günü hediyesi vermek istiyorsanız Kişiye Özel Hediye tam size göre olacaktır. Seçtiğiniz ürüne sevdiğinizin resmini, adını, istediğiniz bir yazıyı aldığınız hediyenizin üzerine ekleterek, hediyenizi daha güzel ve özel bir hale getirebilirsiniz.


Sevgiliye Özel Madalyon

Sevgiliye Özel Madalyon

Gerçek hayat, onunla ilgili hayal ettiklerimizin bir “tık” ötesidir! Bir bakmışsınız hiç ummadığınız bir anda, şok bir gelişme ile sahip olduklarınızdan olmuşsunuz! Önemli olan galiba, bir şeyleri kaybetmeden önce değerini çok çok iyi anlamak ve O’nlara gereken hassasiyeti göstermektir! Örneğin, Anne gibi, Baba gibi, Sevgili ya da Eş gibi! Hayatınıza tarifi imkasız mutluluklar katan, sizi bir an bile olsun yalnız bırakmayan sevdiklerinize, mutluluk verici ve anlamlı bir hediye arayışınız varsa, kişiye özel olarak hazırlanan madalyon tam size göre! Madalyon, herhangi bir konuda ya da herhangi bir dalda başarı gösteren kişileri kutlamak için verilen sembolik bir ödüldür! Siz de sevdiklerinize kişiye özel düzenlenebilen, orjinaline çok sadık kalınarak hazırlanmış ve gerçek altın madalya görünümüne sahip bu özel madalyayı hazırlatarak, kendi ellerinizle boyunlarına asıp, O’nlara unutamayacakları bir sürpriz yapabilirsiniz! Sizce de, sevdiklerinizi şereflendirmenin ya da O’nları onurlandırmanın zamanı gelmedi mi?


sevgiliye anlamlı hediyeler

Kişiye Özel 99 Parça Puzzle

İlişkiniz süresince sevgilinize, doğum gününde, yılbaşında veya genel olarak özel günlerde mutlaka hediyeler aldınız. Ama iddia ediyorum, sevgiliniz, bugüne kadar aldığınız hediyelerden en fazla, bu hediyeyi gördüğünde tepki verecek ve şaşıracaktır. Çünkü başlı başına orijinal bir hediye. Halı üzerine, dokuma yolu ile sizin fotoğrafınız binlerce iplik ile tek tek nakış gibi dokunacak. Sizin ve sevgilinizin ya da eşinizin, en güzel fotoğraf karesi, dekoratif bir halı üzerine işlenecek daha ne olsun! Sevgililer günü için özel hediye arayanlara önemle arz edilir.


Sevgiliye anlamlı hediye fikirleri

Fotoğraf Baskılı Anahtarlık

Bayan için sevgililer günü hediyesi seçmek de ne zor işmiş arkadaş! Hangi hediyeyi alsanız, alamadığınız diğer hediyede de insanın gözü kalıyor. Sevgililer günü için tavsiye edeceğim bu duvar saatine, sizin ve sevgilinizin ismi, çok zarif harf karakterleri yazılı olacak ve isimleriniz arasına da, aşkın sembolü olan kalp girecek ve hepsi sevginizi ölümsüzleştirecek, bu ahşap duvar saatinde bir araya gelecek. Bayan sevgilinize en güzel sevgililer günü hediyesi! Sevgililer günü için özel bir hediyede başka ne olabilirdi? Dekoratif ahşap kare duvar saati, evlerin ve ofislerin en güzel yerinde bulunacak.


Bayan sevgiliye anlamlı hediyeler

Fotoğraflı Makyaj Aynası

Güzel ve Aşk temalı şık duvar saatlerinden bahsetmişken, yine güzel ve isme özel başka bir hediye duvar saatinden bahsetmek istiyorum. Bu duvar saatini üretici firma şu şekilde tanımlamış: “Kalbim Senin için atıyor…” Bence bu hediye ürün için çok güzel bir isim bulunmuş. Kısaca bahsetmek gerekirse, üzerinde modern çizgilerle oluşturulmuş rakam ve kalp figürü ile hemen altında sevgilinizin adının yazılı olduğu bir alan, yine sizin saat üzerine yazdırmak istediğiniz o özel Aşk mesajı. Hepsi bir araya gelince, doğal olarak bu ürünü benim, size sevgililer günü için tavsiye etmem dışında başka bir seçeneğim kalmıyor.


Erkek sevgiliye anlamlı hediyeler

Kişiye Özel Fotoğraf ve Mesaj Baskılı Çakmak

En karanlık gecelerde bile, kendinizi hiç yalnız hissetmeyeceksiniz! Çünkü yatağınızın hemen baş ucunda, sevdikleriniz gecelerinizi aydınlatacak! Üzerine istediğiniz fotoğrafları bastırabileceğiniz Kişiye Özel Resim Baskılı Abajur ile, hem yatak odanıza romantik bir hava katacak, hem de aydınlanma ihtiyacınızı sevdiklerinizin fotoğrafları ile gerçekleştirmiş olacaksınız! Mini ışıklı bir fotoğraf albümü vazifesi gören Kişiye Özel Resim Baskılı Abajurun 4 tarafına 4 farklı fotoğraf yüklenebiliyor! İster üzerine yaşamınızın en özeli, en anlamlı günlerinden biri olan düğününüze ait 4 fotoğraf seçin, isterseniz üzerine çocuklarınızın fotoğrafını bastırın, her halükarda baktıkça özlem giderebileceğiniz çok şirin bir abajurunuz olacak! Kişiye Özel Resim Baskılı Abajur, hem kendinizi kullanabileceği çok kullanışlı bir ürün, hem de sevdiklerinize ev hediyesi olarak hazırlatabileceğiniz çok anlamlı bir ürün!


Sevgiliye romantik ve anlamlı hediyeler

Aşkımızın En Güzel Halleri Hediye Sepeti

Bazı hediyeler vardır, sadece belirli günler ve belirli kişiler içindir ve o güne özel anlamlar içerir. Tasarımı , içeriği hatta kutusu bile özeldir. Lafı dolandırmadan, resmini gördüğünüz bu hediye sepeti sevgililer gününe özel olarak üretildi. cıvıl cıvıl olan ve aşkı anlatan renklerle süslenmiş kutu içerisinde, porselenin doğallığı ile yoğrulmuş, sizin ve sevgiliniz için aşkımızın halleri basklı iki adet kupa bardak bulunmakta. Bitmedi! kırmızı kalp nakışlı bir el havlusu, kalpli metal kutusu içerisinde denizden çakıl taşları şeklinde ağzınıza layık “seni seviyorum” yazılı çikolatalar. Yine bitmedi! kalpli tealight mumlar. Daha ne olsun:) Yalnız kendimi bir an boğazda sefer yapan varpurlardaki seyyar satıcılar gibi hissettim birden. Sevgililer günü için, sevgilinize alınabilecek en iyi hediyelerden biri.

Kız Arkadaşa Anlamlı Hediyeler

Şişede Mesaj Ve Aşk Çikolataları

Bu şişede aşk var, romantizm var! Olsa olsa sadece macera filmlerinde rastlanabilecek içinde yardım mesajı taşıyan şişe, şimdi sevgilinize romantik mesajları götürecek sürpriz bir hediyeye dönüşüyor. Sevgilinize aşkınızı çarpıcı ve etkileyici bir şekilde ulaştırmak istiyorsanız, O’na içerisinde romantik sözlerinizi taşıyacak olan Şişede Mesaj armağan edin! Erkekler genellikle utangaç kızlara karşı duygularını ifade etmekte zorlanırlar! Şişede mesaj hediyesi hem duygularını ifade etmekte zorlanan erkekleri, hem de utangaç kızları bu durumdan kurtarıyor! O’na olan hislerinizi yanında 2 adet enfes lezzetlerdeki kalp çikolataların da bulunduğu şişede mesajla gösterebilirsiniz! İster sevgilinizin doğum gününü kutlayın, ister kız arkadaşınıza evlilik teklifini bu sürpriz hediye ile yapın! Son derece şık kraft karton kutu içerisinde yer alan mesajlı şişe içerisinde deniz kumu ve çakıl taşları şeklinde leziz çikolata drajeler de yer almakta! Sevgiliniz enfes çikolataları afiyetle yerken siz de O’na olan aşkınızı nostaljik bir şekilde göstermiş olacaksınız! Bu anlamlı ve sürpriz ürünü Sevgililer günü hediyesi, özür dileme hediyesi, evlilik yıldönümü hediyesi olarak kız arkadaşınıza verebileceğiniz gibi, sadece sevgilinizin gözlerindeki mutlululuğu görmek için sıradan herhangi bir günde de verebilirsiniz!


Kalpli İsimli Sonsuzluk KolyeSonsuz Sevgi Kolyesi

Bir gülüşüyle, bir bakışıyla ve bir kaç güzel sözüyle size mutlulukların en büyüğünü yaşatan, gönlünüzün sultanı sevgilinize, anlamlı bir hediye arayışınız varsa, buna artık bir son verecek Kalpli İsimli Sonsuzluk Kolye sizlerle! Sonsuz sevginin hediyeye bürünmüş en romantik izlerini Kalpli İsimli Sonsuzluk Kolyede bulabilmeniz mümkün! Zinciri üzerinde yer alan sonsuzluk sembolü ve hemen altında yer alan içerisinde isim yazılı kalp figürü ile anlamını zirvelere taşıyor! Özel hediye kutusu içerisinde yer alan, 14 ayar altın kaplama Kalpli İsimli Sonsuzluk Kolye ile, sevgilinize sadece sevginizi sunabileceğiniz anlamlı bir kolye hediye etmiş olmayacak, aynı zamanda son derece zarif kolye armağan etmiş olacaksınız!


kişiye özel hediye

Kişiye Özel Kol Düğmeleri

Erkeklerin hele hele çalışan erkeklerin, gömlek dışında maalesef başkaca bir giyim alternatifleri olmadığı için, erkeklere hediye aksesuar olarak, ya kravat iğnesi, ya kemer ya da görmüş olduğunuz bu şık gömlek düğmeleri hediye olarak alınabilir. Yalnız belirtmekte yarar görüyorum, görmüş olduğunuz bu şık kol düğmeleri hem gümüş, hem de tamamen isme özel hazırlanabilen bir ürün. Biraz ukalalık olacak ama hediye iyi çok güzel de, isme özel hediye tabiri ne demek? Sadece sevgilinizin isminin yer aldığı ve sevgilinizin kendini daha da özel hissettiği hediye türüdür. Hediye çeşitleri içerisinde kesinlikle en özel olanları, kişiye özel hediyelerdir. Siz de, sevgililer günü için ,sevgiliniz erkeğe güzel bir hediye düşünüyorsanız, bu şık kol düğmeleri ilginizi çekebilir.


Kişiye Özel Çifte Kumrular Çerçeve

Kişiye Özel Çifte Kumrular Çerçeve

Özellikle aşk ilişkisinde aynı dili konuşmak için, aynı lisanı biliyor olmak gerekmez! Önemli olan gönül uyumudur, kalp uyumudur! İşte bu mükemmel uyumu yakalayıp Nirvana’ya ulaşan sevgili çiftler için “Çifte Kumrular” benzetmesinin yapılması son derece isabetli bir benzetmedir! Mükemmel derecede uyum sağladığınız, O’ndan bir dakika bile ayrı kalmaya razı olamadığınız ruh eşiniz kız arkadaşınıza, anlamlı bir hediye arıyorsanız Kişiye Özel Çifte Kumrular Çerçeve güzel bir hediye seçimi olacaktır. Bu özel çerçeve içerisinde yer alan kumrular adeta sizi temsil ediyor! Üzerine aşk mesajınızı işleyebileceğiniz, tarih ve isimleriniz ile daha fazla anlam kazanacak olan Kişiye Özel Çifte Kumrular Çerçeve, sevgilinize özel günlerde alabileceğiniz en anlamlı hediyelerden biri!


Sevgiliye Anlamlı Hediyeler

En İyi Sevgili Sertifikası

Onu tanımadan önce, belki de çok rutin ve sıradan bir hayatınız vardı! Her gün, bir önceki günün adeta kopyası! Etrafınızdaki kişiler, işler, baktığınız gördüğünüz her şey aynı! Benzer olan şeyler içerisine hislerinizi de katabiliriz! Stabilize duygular yaşıyordunuz! Ama ne zaman ki, hayatınıza sevgiliniz girdi! İşte o zaman hayat daha anlamlı ve çekilebilir bir duruma geldi! Mutluluğu sevgiliniz ile yeninden tarif etmeye başladınız! Belki de o unuttuğunuz “heyecan” duygusunu Onunla  yeniden yaşamaya başladınız! Çünkü artık yalnız değildiniz. Her anınızda sevgiliniz vardı! Hayatınızı yeniden yazdıran sevgilinize, tüm size tattırdığı özel duygular için şık bir teşekkür etmek isterseniz, mükemmel bir hediye önerimiz olacak! Şık Çerçevesi içerisinde ve kişiye özel hazırlanan Yılın En İyi Sertifikası, Sevgiliye En Anlamlı Hediyelerden biri!


Sevgiliye Anlamlı Hediyeler

925 Ayar Gümüş İçine Foto Konulan Kalp Kolye

Bayan sevgilinizin doğum günü veya sevgililer günü için alınabilecek özel hediyelerden bir diğeri de, içerisine sevgilinizin ve sizin fotoğraflarının eklenebildiği, bu çok şık ve zarif gümüş kolyedir. Sevgililer günü için pahalı veya ucuz hiç fark etmez, sıradan yüzlerce kolye alabilirsiniz, ama bu kolyeyi özel kılan şey, içerisinde, hem de aşkın en önemli sembolü olan kalp kapağı içerisinde, size ve sevgilinize ait fotoğraf içeriyor olmasıdır. Sevgilinizi, yaklaşan 14 Şubat Sevgililer Gününde Romantizmin zirvesine taşıyacak bu hediye, çok anlamlı bir sevgililer günü hediyesi olacaktır. Sevdiğiniz birine, kişiye özel hediye aldığınızda, Bu hediyenin bir eşi benzeri daha olmaz. Çünkü kişiye özel hediyeniz sadece hediye ettiğiniz kişiye özel hazırlanmıştır. Hediyeler içerisinde en çok beğenilenler isme veya kişiye özel hazırlanmış olanlardır. Kişiye özel hediyeler hediyeyi alan kişi tarafından ömür boyu hatıra olarak saklanır ve çok anlamlı ve farklı hediyelerdir. Bayan ya da erkek sevgilinize orijinal, ilginç ve sıra dışı bir doğum günü hediyesi vermek istiyorsanız Kişiye Özel Hediye tam size göre olacaktır. Seçtiğiniz ürüne sevdiğinizin resmini, adını, istediğiniz bir yazıyı aldığınız hediyenizin üzerine ekleterek, hediyenizi daha güzel ve özel bir hale getirebilirsiniz.


Bayana hediye

Ayetel Kursi Yazılı Altın Kaplama Kolye

Bildiğiniz gibi, din yönü güçlü insanlar, Ayetel Kursi duasının okunmaları halinde, yüce Allah’ın bu duayı okuyan kişinin yardımına koşacağı ve o kişiyi her türlü kazadan ve beladan koruyacağına inanırlar. Her türlü hastalık veya sıkıntı durumunda bu duayı okuyup, sıkıntılarından ve hastalıklarından kurtarması için Allah’a yalvarırlar. Bu anlamda dinimizce okunması en fazla tavsiye edilen dualardandır. Bir çok müslüman, bu duayı arabalarında veya iş yerlerinin özel bir bölümünde yazılı olarak asarlar. Lafı uzatmadan bu kadar önemli bir dua şimdi şık ve altın kaplama bir kolye ile karşınızda. Dindarlık yönü güçlü, muhafazakar bir eşiniz varsa, sevgililer günü için onu çok duygulandıracak ve eminim çok beğeneceği, Ayetel Kursi’nin yazılı olduğu, altın kaplama oval kolye, sevgili eşinize, sevgililer günü için alınabilecek en iyi hediyelerden biri.


Kişiye Özel Hediyeler

Erkeğe Anlamlı ve Özel Bir Hediye & İsme Özel Kalem

Kişiye özel hediye tavsiyelerim arasında yine erkekler için isme özel bir hediye tavsiyesinde bulunacağım. Erkek sevgilinize 14 Şubat sevgililer gününde, onun doğum gününde veya yıl dönümünüzde alabileceğiniz çok güzel ve özel bir hediye. Kişiye özel kalem seti. Bu ikili kalem setine, sizin ve sevgilinizin ismini yazdırabiliyorsunuz. Bu şekilde hediyeniz de kişiye özel bir hediye oluyor:) Sevdiğiniz birine, kişiye özel hediye aldığınızda, Bu hediyenin bir eşi benzeri daha olmaz. Çünkü kişiye özel hediyeniz sadece hediye ettiğiniz kişiye özel hazırlanmıştır. Hediyeler içerisinde en çok beğenilenler isme veya kişiye özel hazırlanmış olanlardır. Kişiye özel hediyeler hediyeyi alan kişi tarafından ömür boyu hatıra olarak saklanır ve çok anlamlı ve farklı hediyelerdir. Bayan ya da erkek sevgilinize orijinal, ilginç ve sıra dışı bir doğum günü hediyesi vermek istiyorsanız Kişiye Özel Hediye tam size göre olacaktır. Seçtiğiniz ürüne sevdiğinizin resmini, adını, istediğiniz bir yazıyı aldığınız hediyenizin üzerine ekleterek, hediyenizi daha güzel ve özel bir hale getirebilirsiniz.


isme özel hediye sevgili için

Bayana Anlamlı Hediyeler & İsme Özel Kolye 14 Ayar Altın

İnsan birine aşık oldu mu, veya onu çok sevdi mi, ona benzeyen veya onu çağrıştıran her şeyi çok fazla önemsiyor veya daha fazla dikkat kesiliyor. Örneğin, sevgilinizin ismi “Sinem” ise, çevrenizde ismi, Sinem olan herkes sizin için sıradan diğer insanlara göre bir adım önde oluyor. Haberlerde veya bir dizi filmde ismi Sinem olan biri sizin daha fazla dikkatinizi çekiyor veya daha sempatik gelebiliyor size. Konuyu çok uzatmadan:) Sevgilinize alınabilecek en güzel hediyelerden biri de, şüphesiz onun isminin yazılı olduğu bu altın kolyedir. Sevgiliniz, şu an sizin artık eşiniz ise, eşinizi bu sevgililer gününde bu hediye ile onurlandırın! Elbette bütçeniz elverdiği ölçüde… Sevdiğiniz birine, kişiye özel hediye aldığınızda, Bu hediyenin bir eşi benzeri daha olmaz. Çünkü kişiye özel hediyeniz sadece hediye ettiğiniz kişiye özel hazırlanmıştır. Hediyeler içerisinde en çok beğenilenler isme veya kişiye özel hazırlanmış olanlardır. Kişiye özel hediyeler hediyeyi alan kişi tarafından ömür boyu hatıra olarak saklanır ve çok anlamlı ve farklı hediyelerdir. Bayan ya da erkek sevgilinize orijinal, ilginç ve sıra dışı bir doğum günü hediyesi vermek istiyorsanız Kişiye Özel Hediye tam size göre olacaktır. Seçtiğiniz ürüne sevdiğinizin resmini, adını, istediğiniz bir yazıyı aldığınız hediyenizin üzerine ekleterek, hediyenizi daha güzel ve özel bir hale getirebilirsiniz.


erkek sevgili için isme özel hediye

Erkeğe Özel Hediye & İsme Özel Deri Cüzdan, Kemer

Erkeklerin aksesuar olarak en fazla kullandıkları, deri kemer ve deri cüzdan seti de, yine isme özel bir şekilde en güzel sevgililer günü hediyesi olabilir. Erkek Arkadaşınıza sevgililer günü için Özel bir hediye düşünüyorsanız, bu ürün de iyi bir sevgililer günü hediye seçeneği olarak aklınızda bulunmalı. Seçeceğiniz bu ürün lazer işleme teknolojisi ile kişiselleştirilebiliyor. Yani bu ürün Erkek sevgilinizin ismini taşıyor olacak. Eminim sevgililer günü için erkek arkadaşınız bu hediyeye bayılacak. Sevdiğiniz birine, kişiye özel hediye aldığınızda, Bu hediyenin bir eşi benzeri daha olmaz. Çünkü kişiye özel hediyeniz sadece hediye ettiğiniz kişiye özel hazırlanmıştır. Hediyeler içerisinde en çok beğenilenler isme veya kişiye özel hazırlanmış olanlardır. Kişiye özel hediyeler hediyeyi alan kişi tarafından ömür boyu hatıra olarak saklanır ve çok anlamlı ve farklı hediyelerdir. Bayan ya da erkek sevgilinize orijinal, ilginç ve sıra dışı bir doğum günü hediyesi vermek istiyorsanız Kişiye Özel Hediye tam size göre olacaktır. Seçtiğiniz ürüne sevdiğinizin resmini, adını, istediğiniz bir yazıyı aldığınız hediyenizin üzerine ekleterek, hediyenizi daha güzel ve özel bir hale getirebilirsiniz.


kişiye özel hediye

Sevgiliye Anlamlı Hediye Fikirleri & Kişiye Özel Dekoratif Kalpli Ayna

Görmüş olduğunuz kalp şeklindeki dekoratif ayna sizin ve sevgilinizin adını üzerinde taşıyacak. Sevginiz ve aşkınız devam ettiği sürece, o ayna evinizin en güzel eşyası olacak. Sevgililer günü için özel ve çok güzel bir hediye bakıyorsanız, bence inanılmaz etkileyici ve romantik bir sevgililer günü hediyesi olabilir. Sevdiğiniz birine, kişiye özel hediye aldığınızda, Bu hediyenin bir eşi benzeri daha olmaz. Çünkü kişiye özel hediyeniz sadece hediye ettiğiniz kişiye özel hazırlanmıştır. Hediyeler içerisinde en çok beğenilenler isme veya kişiye özel hazırlanmış olanlardır. Kişiye özel hediyeler hediyeyi alan kişi tarafından ömür boyu hatıra olarak saklanır ve çok anlamlı ve farklı hediyelerdir. Bayan ya da erkek sevgilinize orijinal, ilginç ve sıra dışı bir doğum günü hediyesi vermek istiyorsanız Kişiye Özel Hediye tam size göre olacaktır. Seçtiğiniz ürüne sevdiğinizin resmini, adını, istediğiniz bir yazıyı aldığınız hediyenizin üzerine ekleterek, hediyenizi daha güzel ve özel bir hale getirebilirsiniz.


Kişiye Özel Bambu İkili Kalem

Anlamlı Hediye Önerileri & Kişiye Özel Bambu İkili Kalem

Sevgilinizin ismine özel alabileceğiniz bir diğer hediye, görmüş olduğunuz bu şık ve zarif ahşap tükenmez kalem. Özel lazer teknolojisi ile, yıllar yılı hiç silinmeyecek ahşap tükenmez kalem, sevgilinizin vazgeçilmezleri arasında olacak. Kalem ile ne zaman bir işi olsa, sizi hep bir tebessüm ve sevgi ile anacaktır. Sevgililer günü için özel bir hediye düşünüyorsanız, fiyatı da uygun olan, isim yazdırabileceğiniz bu ürünü en güzel sevgililer günü hediye tavsiyelerim arasına ekliyorum. Sevdiğiniz birine, kişiye özel hediye aldığınızda, Bu hediyenin bir eşi benzeri daha olmaz. Çünkü kişiye özel hediyeniz sadece hediye ettiğiniz kişiye özel hazırlanmıştır. Hediyeler içerisinde en çok beğenilenler isme veya kişiye özel hazırlanmış olanlardır. Kişiye özel hediyeler hediyeyi alan kişi tarafından ömür boyu hatıra olarak saklanır ve çok anlamlı ve farklı hediyelerdir. Bayan ya da erkek sevgilinize orijinal, ilginç ve sıra dışı bir doğum günü hediyesi vermek istiyorsanız Kişiye Özel Hediye tam size göre olacaktır. Seçtiğiniz ürüne sevdiğinizin resmini, adını, istediğiniz bir yazıyı aldığınız hediyenizin üzerine ekleterek, hediyenizi daha güzel ve özel bir hale getirebilirsiniz.


isme özel hediyeler

Sevgililere Anlamlı Hediye Önerileri & İsme özel Hayatımın Bir Tanesi Plaketi

Bir rakamı şeklindeki bu ödül de, vermiş olduğu o müthiş anlamı ile çok güzel bir doğum günü hediyesi olacaktır. Hayatınızda sizin için en önemli sırada yer alan, yani birinci sıradaki eşinize veya sevgilinize sevgililer günü için orijinal bir hediye düşünenler için, kesinlikle düşünülebilecek en güzel hediyelerden biri. Kristal cam şeklindeki 1 numara üzerine de istediğiniz mesajınızı yazdırabilirsiniz. Sevdiğiniz birine, kişiye özel hediye aldığınızda, Bu hediyenin bir eşi benzeri daha olmaz. Çünkü kişiye özel hediyeniz sadece hediye ettiğiniz kişiye özel hazırlanmıştır. Hediyeler içerisinde en çok beğenilenler isme veya kişiye özel hazırlanmış olanlardır. Kişiye özel hediyeler hediyeyi alan kişi tarafından ömür boyu hatıra olarak saklanır ve çok anlamlı ve farklı hediyelerdir. Bayan ya da erkek sevgilinize orijinal, ilginç ve sıra dışı bir doğum günü hediyesi vermek istiyorsanız Kişiye Özel Hediye tam size göre olacaktır. Seçtiğiniz ürüne sevdiğinizin resmini, adını, istediğiniz bir yazıyı aldığınız hediyenizin üzerine ekleterek, hediyenizi daha güzel ve özel bir hale getirebilirsiniz. Erkek arkadaşa yılbaşı hediyesi satın almayı düşünüyorsanız, bundan üründen daha etkileyici bir armağan düşünemiyoruz.


İsme özel hediyeler

Erkeğe Özel Hediye & Fotoğraflı Kristal Küp

Yılbaşı hediyeleri içerisinden sevgiliye en güzel ve en özel hediye hangisidir? Bu şekilde google’ın başının etini yediniz günlerdir:) Buyurun size sevgililer günü için en güzel hediye! Lazer işlemesi ile bu küpün içerisine sizin ve eşinizin resminin yerleştirildiği bu cam küp ile, yılbaşında harikalar yaratacaksınız. Sürpriz yılbaşı hediyesi böyle bir şey olsa gerek! Cam, madde olarak zaten insanoğlunun en büyük buluşlarından biri. Şeffaf olması sebebi ile suyun sert hali de diyebiliriz. Şimdi siz aslında sevgiliniz ile kendinizi sert bir su içerisine yazdıracaksınız. Bence sevgililer gününde en güzel fotoğrafınızı bu cam küp içerisine yerleştirip, sevgilinize bu ürünü hediye edin. Kesinlikle çok güzel bir hediye olacaktır. Sevdiğiniz birine, kişiye özel hediye aldığınızda, Bu hediyenin bir eşi benzeri daha olmaz. Çünkü kişiye özel hediyeniz sadece hediye ettiğiniz kişiye özel hazırlanmıştır. Hediyeler içerisinde en çok beğenilenler isme veya kişiye özel hazırlanmış olanlardır. Kişiye özel hediyeler hediyeyi alan kişi tarafından ömür boyu hatıra olarak saklanır ve çok anlamlı ve farklı hediyelerdir. Bayan ya da erkek sevgilinize orijinal, ilginç ve sıra dışı bir doğum günü hediyesi vermek istiyorsanız Kişiye Özel Hediye tam size göre olacaktır. Seçtiğiniz ürüne sevdiğinizin resmini, adını, istediğiniz bir yazıyı aldığınız hediyenizin üzerine ekleterek, hediyenizi daha güzel ve özel bir hale getirebilirsiniz.

Kişiye Özel Kalbimin Anahtarı Plaket

Kişiye Özel Kalbimin Anahtarı Plaket

Gerçekten de sevgilinizin kalbini bir kilide, sizin kalbinizi ise bir anahtara benzetecek olursak, bu kilidi açabilecek tek anahtarın sizin kalbiniz olabileceği kuşkusuz! Sevgilinize doğum günü hediyesi olarak Kişiye Özel Kalbimin Anahtarı Plaket armağan ettiğinizde O’na koşulsuz ve şartsız olarak kalbinizi sonuna kadar açtığınız mesajını iletebilir ve O’nu doğum gününde yeryüzünün en mutlu insanı kılabilirsiniz! Aşkınızı ifade etmek için tasarlanmış, üzerinde kalp ve anahtar simgesi bulunan ve isimleriniz ile daha da anlamlı hale gelen Kişiye Özel Kalbimin Anahtarı Plaket, sevgiliye özel günlerde verilebilecek en romantik hediye.. Bu özel Plaket cam malzemeden üretilmiştir. Arkasında yer alan siyah film sayesinde, ön cepheden bakıldığında siyah bir zemin gözükür. Plaket üzerine yazılacak mesaj lazer ile işlendiğinden tamamen kalıcı olma özelliğine sahiptir. Arkasındaki destek ayağı sayesinde, sehpa,  masa, vitrin gibi düz zeminlerde sergilenebileceği gibi, askı deliği sayesinde de duvara asılarak kullanılabilir.

Sevgililer Günü Hediyeleri

Pırlanta Aşk Sonsuza Kadar Yüzük

İnsanın aklını sonsuzluk gibi bir kavram almıyor ama, aşık olan insanlar için, sonsuzluk kavramı sevgi veya aşk ile ifade edilebiliyor. Sevgilimize duyduğumuz o yüce ve kutsal, özel hissin bir sınırının olduğunu hiç düşünmeyiz. Her gün, her saniye tüm zerrelerimiz ile sevgilimize olan aşkımızı içimizde besler ve onu büyütmeye çalışırız. Sevgilinize sevgililer gününde, ona duyduğunuz sonsuz sevginin bir simgesi olarak, özel bir sevgililer günü hediyesi vermeye ne dersiniz? Sonsuzluk sembolü olan, sade ve tasarımı ile ön plana çıkan, bu pırlanta altın yüzük, sevgililer gününün en güzel hediyesi olacaktır. Pırlanta ve altın bir yüzük için, fiyatının da çok yüksek olmadığını hatırlatmak isterim.


Kişiye özel hediyeler

Kalpli Yılın en iyi Sevgilisi Oscarı

Hediyenin temel amacı; hediye alan kişiyi mutlu etmek, özel olduğunu hissettirmek ve ona çok değer verdiğimizi hediyemiz ile belli etmektir. Bazen hediyemiz ile duygularımızı, düşüncelerimizi, heyecanımızı, temennilerimizi, hediyemizi vereceğimiz o özel kişiye anlatmaya çalışırız. Seçeceğiniz hediyeyi iyi belirlemeniz lazım. Çünkü hediyelerin aslında anlamları çok büyüktür. Hayatınızda sizin için en özel kişi olan, sevgilinize onu çok sevdiğinizi sözcüklerle söylemeden, bunu ona objelerle veya eşyalarla nasıl anlatırdınız? Bence ya, bir gül alırdınız, ya da üzerinde kalp figürü olan bir eşya ile anlatırdınız. Romantik bir sevgili iseniz ve sevgililer gününde, sevgilinize olan aşkınızı daha güçlü bir şekilde ilan etmek istiyorsanız, bunun en etkili yolu ona kalbinizi vermek olacaktır. Gelin sevgilinize aşkınızı, kalbinizle sunun. Sevgilinize en iyi ve en romantik hediyelerden birini vermiş olacaksınız çünkü! Bu kadar bahsettiğim en iyi romantik hediye hangisi peki? Üst tarafta gördüğünüz, kalbinin kapılarını sevgilisi için, sonuna ve sonsuza kadar aralamaya çalışan, altın sarısı ve parıltılı oscar heykelciği… Sevgilinize en romantik Sevgililer Günü hediyesi…

Sevgililer günü hediyeleri

Anlamlı Sevgililer Günü Hediyeleri & Aşk izi Pırlanta Yüzük

Sevgililer günü için alınabilecek en güzel ve en özel hediyelerden biri olmaya aday, pırlanta aşk izi yüzüğü, sevgililer gününde bayan sevgilinizin aklını başından alacaktır. Bildiğiniz gibi yüzük, sevgiliye duyulan aşkın itirafıdır. Geçmişte olduğu gibi günümüzde de yüzük, aşkı temsil eden, en özel ve en değerli nesnedir. Sevgililer günü hediyesi olarak, sevgilinize bir yüzük almayı ve ona duyduğunuz o büyük aşkınızı, pırlanta yüzük ile taçlandırmayı düşünüyorsanız, sadeliği ile göz dolduran 0,02 karat pırlantası ile, bu gümüş yüzüğü sizlere tavsiye ederim. Bu yüzüğün diğer romantik ve özel yanı, parmağınızdan çıkartmak isteseniz bile, içerisinde “LOVE” yazan baskı dövmesi ile sizin yüzük parmağınıza love yazısının işlenmiş olmasıdır. Yani elinizi yıkamak için bile yüzüğü çıkarmak isteseniz, love yazısı parmağınıza işlenmiş olacaktır. Sevgililer günü için kesinlikle unutulmayacak ve çok özel bir sevgililer günü hediyelerinden.


Anlamlı Hediyeler & Nazar Suresi ve İsimli 925 Ayar Gümüş Kolye

Nazara hiç inanmıyorum diyen kişilerin bile, ufak tefek aksilikler yaşadıktan sonra “Nazara Geldik!” şeklinde konuşmalar yaptıklarına, eminim ki bir sizler de benim gibi şahit olmuşsunuzdur! Hele hele bu aksilik çıkmadan önce, etrafınızdan mavi gözlü birilerine denk gelmişseniz, kesinlikle nazar sahibinin o olduğuna kanaat getirmişsinizdir. Sözün özü, bundan sonra nazarlardan korkmaya gerek yok! Çünkü üzerinde Nazar Suresi yer alan 925 Ayar Gümüş Kolye ile,tüm kem gözlerden korunmuş olacaksınız! Bu kolyenin diğer yüzüne ise sizin belirleyeceğiniz iki isim yazılıyor! Evliyseniz üzerine eşinizin, değilseniz ve hayatınızda bir sevgiliniz varsa ikinizin isimlerinizi yazdırabilirsiniz! Ya da Annenize bu kolye ile anlamlı bir hediye sürprizi yapabilirsiniz! Bu ürünü sevdiklerinize armağan etmeyi düşünüyorsanız, hemen hatırlatmakta yarar görüyorum; Üzerinde Nazar Suresi ve İsimlerinizin Yazılı olduğu parlak bir yüzeye sahip 925 Ayar Gümüş Kolye, özel hediye kutusuna sahiptir…


Sevgililer günü hediye tavsiyeleri

Seni Her Şeyden Çok Seviyorum Kalpli Aşk Kulesi

Sevgililer gününde biricik aşkınıza, hem güzel bir sevgililer günü sürprizi yapıp, hem de sevgilinize duyduğunuz o büyük aşkınızı, tatlı bir şekilde ifade etmek ister misiniz? Tatlı dedim, çünkü şimdi tavsiye edeceğim sevgililer günü hediyesi büyükten küçüğe doğru sıralanmış 4 adet kırmızı şık kalp kutusundan oluşan ve içerisindeki çikolataların üzerinde “Seni Seviyorum” şeklinde romantik yazıların olduğu bir çikolata aşk kulesi. Bu hediye tavsiyemin de, bayan sevgiliniz tarafından çok beğenileceğini düşünüyorum. Sizce nasıl? Çok güzel bir sevgililer günü hediyesi değil mi?


Bir Hediye Nasıl Daha Anlamlı ve Özel Bir Hale Getirilebilir?

Bir hediyenin anlamlı olması için o hediyenin sizin tarafınızdan kişiselleştirilmiş olması gerekir. Bu cümle ile anlatmak istediğim, hediye edeceğiniz objede size ait bir takım özellikler olmalı, örneğin söz gibi, yazı gibi, koku gibi, size ait bir fotoğraf, ikiniz için anlam ifade eden bir an, bir melodi, bir espiri gibi… Bu şekilde içinde size ait bir takım özelliklere taşıyan bir hediye, yine karşı taraf için bir anlam, manevi bir değer ifade edecektir.

Hediye konusunda işi psikopatlığa götürmek de bazen hediyenin manevi değerini ve anlamını güçlendirebilir. Bu arada psikopatlık derken, bunu negatif anlamda söylemedim, hediyenin abartılması anlamında söyledim! Bundan kastım şu: Mesela işi abartıp bir kamyon dolusu gül hediye etmek gibi, veya üzerinde binlerce sevgi sözlerinin yazılı olduğu not kağıtlarından oluşan kavanozların hediye edilmesi gibi, yine vücudunuzun bir çok yerine ona ait dövme yaptırmak gibi…( Dövme belki bazıları için bir hediye sayılmayabilir ancak ben özel kişiler için yapılan dövmeleri hediye kategorisinde değerlendiriyorum.. Bir billboard’un kiralanması ile bir duygunun ifade edilmesi, yine gökyüzünde uçaktan açılan bir sevginizi, aşkınızı, teklifinizi anlatan afiş gibi.
Hediyenin sürpriz içermesi, şok edici etkisi de yine hediyeyi anlamlı ve unutulmaz kılabilir. Bu madde de bence bir önceki madde ile paralel bir madde. Yani almayı düşündüğünüz bir hediye veya yapmayı düşündüğünüz bir eylem, ne kadar beklenmedik bir anda gerçekleşirse veya karşı taraf için öngörülemez bir anda gerçekleşirse, o kadar etkili ve anlamlı olur. Örnek vermek gerekirse; Eşinizin uzun zamandır almayı düşündüğü ve bir türlü bütçesini denkleştirip satın alamadığı, sizin ise belki de mutfak masraflarınız dan arttırıp satın aldığınız bir fotoğraf makinesi, eşinizi hem çok mutlu edecek, hem de fazlası ile duygulandıracaktır. Yine örnek vermek gerekirse, müziğe meraklı çocuğunuza beklemediği bir anda alacağınız bir gitar , o hediyenin değerini bir kaç kat daha arttıracaktır. Çünkü siz bir beklentiyi, beklenmedik bir anda gerçekleştirmiş oluyorsunuz.
*Hediyenin anlamlı kılan bir diğer özellik, o hediyeyi size ulaştırmak için verilen emek, çaba veya fedakarlıktır. Sadece size yazılmış ve sizi anlatan özel bir şiir de, oldukça anlamlı ve değerlidir. Yine belki, ilk duyduğunuzda kahkaha atacağınız ama sonrasında sizi duygulandıran, sizin için bestelenmiş bir şarkı da öyle! Saatlerce yüzünüze bakarak çizilmiş kara kelem bir resim veya sizin için örülmüş bir kazak, bir eldiven, bir çorap, sizi özleyerek yazılmış hasret dolu bir mektup, Maddi imkansızlıklar içerisinde sizin için biriktirilmiş bir miktar paradan, ihtiyacınız olan bir şeyin size hediye edilmiş olduğunu bilmek, sizin için de anlamlı olmaz mı? O hediye sizin için unutulmaz olmaz mı?
Hediyenin anlamlı kılan bir diğer özellik, o hediyeyi sunarken gösterdiğiniz içtenlik ve samimiyettir. Dünyanın en değerli hediyesini bile alsanız, bu hediyeyi gönülsüz takdim ettiğinizde veya samimiyetten uzak verdiğinizde o hediyenin artık bir önemi yoktur… Gerçekten bir bebek bile kendisine olan sevginin samimiyetini anlayabilir. Hediyenizi sunduğunuzda samimi olmalısınız ki, hediyeniz de unutulmaz ve anlamlı olsun.
Hediye, kişinin manevi dünyasına, inanışlarına, değer yargılarına, bağımlılıklarına, meraklarına, ihtiyaçlarına yönelik olursa yine anlamlı ve unutulmaz olur. Çünkü bu şekilde aslında hediye alacağınız kişiye bir şekilde saygınızı da göstermiş oluyorsunuz. Eşiniz, sevgiliniz fanatik bir futbol meraklısı ise, ona taraftarlığını pekiştirecek bir hediye anlamlı olacaktır. Yine eşinizin örneğin ihtiyaç duyduğu bir cep telefonu onun için oldukça anlamlı olacaktır. Kız arkadaşınız, erkek arkadaşınız, eşiniz, anneniz, şayet dindar biriyse, kendisine hediye edeceğiniz bir seccade oldukça etkili ve anlamlı olacaktır.
Hediyenin yaşı ve tarihsel derinliği de, o hediyenin anlamı ve değeri üzerinde etkilidir. Rahmetli babanızdan size kalan yıllanmış bir saat, cüzdan , not defteri, kalem v.s. Böyle bir hediyeyi siz belli bir olgunluğa erişmiş çocuğunuza verdiğinizde, onun için de muhtemelen manevi değeri yüksek bir hediye olacaktır, yine ilkokul döneminizden kalma bir kalem veya hikaye kitabı , o dönemde kullandığınız silgi, okul çantası v.s. de anlamlı bir hediye olacaktır.
Hediyenin verildiği ortam ve zamanlama da yine o hediyeye yüklenen anlam ve mana üzerinde etkilidir. Hangi hediyeyi almayı düşünürsünüz bunu kestiremem ama ne alırsanız veya ne yaparsanız yapın, zamanlama konusunda ve hediyenin verileceği ortam konusunda dikkatli ve seçici davranın. Örneğin, hediyeyi vereceğiniz kişinin stresli, gergin veya bir problemin tam ortasında bulunduğu bir anda , bin bir zahmetle hazırladığınız hediye veya sürpriz kendisine yapmanız o hediyenin etkisini azaltabilir. Bunun tersi de mümkün tabi ki… Böyle bir sürpriz kendisini bu sıkıntılardan da uzaklaştırabilir.
Bir hediyenin unutulmaz olmasını sağlamak için, o hediye ile mutlu bir anın kesişmesi gerekir. Bu cümleyi biraz açmakta yarar var, şöyle ki; Örneğin, sevgililerin kendi aralarında taktıkları içerisine isim ve tarih yazılı olan söz yüzüğünü ele alalım. Şimdi Hem objenin kendisi yani yüzük, başlı başına bir anlam ifade ediyor , hem de yüzüğün, hediye edildiği o an, kişiler için zaten çok özel bir andır. Bu durumda hem hediye, hem de o an zaten çok özel ve anlamlı hale geliyor… Dolayısı ile bu yüzük kişiler için inanılmaz bir anlam ifade ediyor, ve manevi değeri çok yüksek bir hediye oluyor.
Bu paragrafa kadar anlamlı bir hediye nasıl olur, sorusuna kendimce cevap aradım, bu yüzden şimdi sizlere şu hediyeyi alırsanız çok makbule geçer veya şu hediye inanılmaz etkili ve anlamlı olur demek, bence bu noktadan sonra anlamsız olacaktır. Kaldı ki haddim de değil. Siz kendi üslubunuz ve kendi doğallığınızla bir hediye aldığınızda, inanın bu hediye karşı taraf için zaten anlamlı bir hediyedir. Yeter ki kendiniz gibi olun, kendinize inanın ve doğal olun.
Sevgiliye romantik hediye fikirleri

CEVAP VER