Sevgiliye Romantik Hediye Sepetleri

Hediye Sepetleri
Aşk, sevgi, hoşlanma, beğenme gibi hisler kalbimizde yaşadığımız ve sadece bizim anlayabileceğimiz soyut duygular. Peki bu bizim için değerli ve soyut duyguları somut ve belirgin bir şekilde sevgilimize nasıl gösterebiliriz? Mesela ilk adım olarak sözlerimizle, bakışlarımızla ya da hareketlerimizle Ona gösterebiliriz. Bir diğer yol ise, Ona vereceğimiz romantik hediyeler. Evet, bu şekilde de sevgilimize olan özlemimizi, sevgimizi, aşkımızı hatta özrümüzü göstermek mümkün. Peki ama bir çok romantik unsuru bir arada taşıyan hediyeler hangileri? Eğer bu konuda sağlam hediye fikirleri istiyorsanız, tam da yerinde olduğunuzu büyük bir mutlulukla söylemek isteriz. Çünkü sizlere bu yazımızda sevgilinize romantizmi üst seviyelerde yaşatacak, O’nu ne kadar çok sevdiğinizi sizin adınıza en mükemmel şekilde gösterecek, son derece şık sevgililere özel romantik hediye sepeti modelleri göstereceğiz. Sevgilinize hem duygu yüklü, hem kalbini okşayacak, hem de gözlerinin pasını silecek hediye sepetlerinin neler olduğunu merak ediyorsanız, fotoğraflı örnekleri ile bu yazımızı sonuna kadar okumanızı tavsiye ediyoruz. Öyle ki bu hediye sepetleri hem çok romantik, hem de sevgilinize olan güzel hislerinize en iyi şekilde tercüman olacak hediyeliklerden oluşuyor. Romantik bir hediyede olmasını istediğiniz tüm özelliklere sahip olan, anlamlı derecesi yüksek romantik hediye sepetleri ile, sevgilinize özel günlerde harika sürprizler yapabileceksiniz.

Sevgiliye Alınabilecek Romantik Hediye Sepetleri


Sevgiliye hediye sepeti

Sevimli Ayıcıklar-Kırmızı Beyaz Hediye Sepeti

Sevgiliye hediye almak hakikaten de bazen deveye hendek atlatmaktan zor olabiliyor. Yani nihayetinde bu kişi, elini tuttuğunuz, beline sarıldığınız, zaman geçirmekten inanılmaz keyif aldığınız, belki de gelecek hayalleri kurduğunuz ve en önemlisi de aşık olduğunuz kişi. Şimdi tutup da sıradan bir hediye ile karşısına geçmek, doğum gününü kutlamak ya da sevgililer gününüzü kutlamak olmaz. Bu yüzden bütçeniz ölçüsünde alabileceğiniz en güzel, en iyi hediyeyi almanız lazım.

Sevgiliye Şirin ve Romantik Hediye Sepeti

Sevgiliye Şirin ve Romantik Hediye Sepeti

Çünkü ancak bu şekilde vicdanınızı rahatlatabilir ve sevgilinize layıkıyla bir hediye seçtiğinize kendinizi inandırabilirsiniz. İşte gönül rahatlığı ile seçebileceğiniz romantik hediye sepetlerinden biri. İçerisinde iki pelüş ayı, kırmızı kalp üzerinde “Seni seviyorum” yazılı kalp, şişe içerisinde son derece lezzetli şekerler, üzerine aşk mesajlarınızı yazabileceğiniz kırmızı mektup yer alıyor. Aşkımıza Ayılar Şahit Hediye Sepeti dolu dolu romantik hediyeliklerden oluşan şahane bir hediye alternatifi.

sevgiliye alınabilecek hediye sepetleri

Sevgiliye Doğum Günü Kavanozu

Bir kere sevgilinize hediye sepeti armağan ettiğiniz için asla pişmanlık duymayacaksınız. Neden mi? Çünkü birincisi, hediye sepetinin içerisinde yer alan ve kesin kez sevgilinizin çok beğeneceği romantik ürünler ile sevgilinizin kalbini mest edeceksiniz. İkincisi ise, hediye sepetleri sadece kuru kuruya sepet içerisine konan bir kaç hediyelik üründen ibaret değil. İçerisine birbirini mükemmel şekilde tamamlayan hediyelikler konuyor ve finalde bu sepet, olabilecek en süslü, en şık ve en havalı hediye sepeti haline getiriliyor.

Bayan Sevgiliye Doğum Günü Hediye Sepeti

Sevgiliye Doğum Günü İçin Romantik Hediye Sepeti

Bu yüzden sepet hazırlandıktan sonra, kırmızı tüllerle, kurdelelerle, hediye notları ile ve şık ambalajlarla muhteşem bir hediye formatı haline sokuluyor. Bu yüzden diyoruz ki, sevgilinize romantik bir hediye sepeti seçtiğiniz için asla hayıflanmayacaksınız. Eğer hazırsanız, erkek ve bayan sevgililerin birbirlerine doğum günü, sevgililer günü, yılbaşı ve yıl dönümlerinde armağan edebileceği, birbirinden güzel hediye sepetlerine birlikte göz atalım.

Erkeğe Özel Prestijli Hediye Seti

Erkek Sevgiliye Özel Prestijli Hediye Seti

Erkek arkadaşınıza, hem prestijli, hem de kişiye özel (Yani sevgilinizin ismine özel olarak hazırlanacak) bir hediye seti sipariş vermeyi düşünüyorsanız, bu hediye sepeti tam size göre. Göz kamaştıran şıklıktaki prestijli ürünlerle bu hediye sepeti sevgilinize kendisini son derece özel hissettirecek! Kişiye özel ürünlerden oluşan bu hediye sepeti içerisinde sevgilinizin uzun yıllar sıkılmadan kullanabileceği harika deri aksesuar ve metal ürünler var. Kişiye özel kartvizitlik, metal sigara tabakası, ismine özel çakmak, ismine özel kupa bardaktan oluşan bu hediye sepetini sevgilinize yıldönümünüzde armağan edebilirsiniz.

sevgiliye özel hediye sepetleri

Güzeller Güzeli Sevgilime Hediye Sepeti

Kız Arkadaşınıza 14 Şubat Sevgililer Gününde ya da ilişkinizin yıl dönümü için benzersiz ve romantik bir hediye bulma telaşı yaşıyorsanız, tüm sıkıntılarınıza son verecek Güzeller Güzeli Sevgilime Hediye Sepeti ile tanışma vakti. Bayan sevgilinize tüm özel günlerde verebileceğiniz şıkır şıkır ve göz kamaştırıcı güzellikteki en anlamlı hediye alternatifi. Kız Arkadaşınıza “Seni seviyorum” demek hiç bu kadar romantik ve anlamlı olmamıştı. Kalbinizi mutluluk diyarlarına sürükleyen sevgilinize o en özel iki kelimeyi yani bu romantik hediye sepeti ile en etkileyici şekilde göstermeniz mümkün.

Bayan sevgiliye hediye sepeti

Bayan Sevgiliye Altın Kolyeli Hediye Sepeti

Altın Kolyeli Sevgili Sepeti içerisinde kadife kalp kutusunda yer alan altın kaplama kolye bulunuyor. Zarif tasarımlı kolye ile birlikte üzerinde kalp baskılı kupa bardak, “Seni seviyorum” yazılı kalp yastık, 2 adet yine kalp şeklinde tasarlanmış enfes lezzette çikolata ve elinde kalp taşıyan ayı oyuncak bulunuyor. Sepet kırmızı tülle sarılıp çubuk süsle süslenerek en muhteşem şekilde adresinize gönderiliyor.

Özür Dilerim Hediye Sepeti

Sevgiliye Özür Dilerim Hediye Sepeti

Sevgilinizin kırılan kalbini onarmak ve ondan özür dilemenizi sağlamak için etkileyici bir hediye sepeti arıyorsanız, Eşeklik Ettim Özür Dilerim Hediyesi tam Size göre. Sepet içerisinde yer alan mor renkli mektuba ister sevgilinizden sizi affetmesi için etkileyici bir mektup yazın; ister esprili ve yüzünü gülümsetecek sözler yazın; isterseniz Ona “Seni Seviyorum” sözlerini O’na bu romantik hediye ile söyleyin. Mektubunuza hangi romantik sözleri yazacağınız tamamen size kalmış durumda. Ürün şık hasır sepet içerisinde ve üzeri tülle tüllenerek gönderilmektedir.

Sevgiliye romantik hediye sepeti

Aşkımın Notası Hediye Şişesi

Bu mektupla ister sevgilinize sürpriz bir şekilde evlenme teklifinde bulunun, isterseniz de doğum gününü kutlayın, isterseniz ilk kez söyleyeceğiniz “Seni Seviyorum” sözlerini O’na bu romantik hediye ile söyleyin. Mektubunuza hangi romantik sözleri yazacağınız tamamen size kalmış durumda. Ürün şık kırmızı karton kutusu ile birlikte gönderilmektedir.

sevgiliye güzel hediye sepetleri

Özür Dilerim Sevgilim Hediye Sepeti

Sevgilinize sevimli mi sevimli, yüzünde gülücük tomurcuklanmasına yol açacak şirin bir hediye sepeti vermeye ne dersiniz? Gülümse Hayata Hediye Sepeti, içerisinde insana pozitiflik katacak hem kullanışlı, hem de şirin hediyelikler yer alıyor. Dünya’da iki tip insan vardır. Birincisi bardağın boş tarafından bakanlardır. Ki bu kategoride yer alan kişiler hep asık yüzülü ve somurtkandırlar. İkincisi ise bardağın dolu tarafını görmeye çalışanlardır. Yani karşılaştığı olumsuzluklarda bile hayatı kendisine zindan etmeyip, pozitif düşünmeyi başarabilenler.

Sevgiliye Hediye Sepeti

Gülümse Hayata Hediye Sepeti

Siz hangi taraftasınız? Lütfen her zaman ve her koşulda bir de pozitif düşünmeyi ya da gülmeyi deneyin! Çünkü, bu hayat ancak o zaman çekilebilir hale gelir. Hem gülmenin size ne zararı olacak? Gülümse Hayata Hediye Sepeti içerisinde; 1 adet gülen yüz kupa bardak, 1 adet gülen yüz kitap ayracı, 1 adet gülen yüz anahtarlık, 1 adet gülen yüz kavanoz ve içerisinde kalp çikolatlar, 3 adet gülen yüz stres topu yer alıyor. Sevgilinize de verebileceğiniz en mutluluk verici hediyelerden biri.


Bayan sevgiliye hediye sepeti

Kız Arkadaşa Aşıklara Özel Ayılı Kova Hediye Sepeti

Kızların oyuncak ayıcıklara, köpek ve kedilere ne kadar sempati ile yaklaştıkları düşünüldüğünde Aşıklara Özel Ayılı Kovanın bayan sevgiliniz için ne kadar isabetli bir armağan olacağı kendiliğinden ortaya çıkıveriyor. İçerisinde 100 dilse seni seviyorum mesajları yer alan Aşıklara Özel Ayılı Kova, biricik kız arkadaşınıza verebileceğiniz en şirin hediyelerden biri. Üzerinde “Love” yazılı bembeyaz bir kova ve bu kovanın içerisinde enfes lezzetlere sahip kalp şekerler, bir de sevimli oyuncak ayıcık anahtarlık yer alıyor. Eğer çocuk ruhlu bir kız arkadaşınıza varsa, O’nu bir hediye ile mutlu etmenin en sevimli hali Aşıklara Özel Ayılı Kovadan geçer.

Sevgiliye doğum günü hediye sepeti

Sevimli Ayıcığın Doğum Günü Mesajı Hediye Sepeti

Eğer yukarıda yer alan, üzerinde “Love” yazılı beyaz renk kova ve içerinde yer alan romantik hediyelikler  hoşunuza gittiyse, bu ürünü de beğeneceğinizi düşünüyoruz. Sevimli Ayıcığın Doğum Günü Mesajı, sevgilinize yaş günü için verebileceğiniz fiyatı ile son derece ucuz hediye sepetlerinden biri. Klasik doğum günü hediyelerinden sıkılanlara en romantik doğum günü hediyesi karşınızda duruyor. Sevimli Ayıcığın Doğum Günü Mesajı hem çok lezzetli hem de çok anlamlı bir doğum günü hediye alternatifi. İçerisinde 100 dilde seni seviyorum mesajları yer alan hediye sepeti ile sevgilinize bugüne kader ki, en farklı doğum günü hediyelerinizden birini verebilirsiniz. Bu hediye sepetini sipariş etmek ya da fiyat ve detaylı  bilgi almak için, resim üzerine tıklayabilirsiniz.

Erkeğe hediye sepeti

Erkeğe Kişiye Özel Aksesuar Hediye Sepeti

Erkek arkadaşınıza, erkek sevgilinize, babanıza, kocanıza ya da iş arkadaşlarınıza, hem erkeğin aksesuar ihtiyaçlarına cevap verecek, hem de sizi uzun yıllar kendisine hatırlatacak güzel bir hediye sepeti satın almayı düşünüyorsanız, yan tarafta resmini gördüğünüz bu hediye sepeti tam size göre. Çakmak, anahtarlık, kalem ve kol düğmelerinden oluşan bu hediye seti, tüm ürünleri ile kişiye özel olarak hazırlanıyor. Bildiğiniz gibi yıl olmuş 2014 ancak erkekler için hediye seçeneklerinde hala önemli bir değişim yaşanmıyor. Bir erkeğe hediye arayışında olan bayanlar için hep aynı tarzda hediyeler dayatılıyor. İşte Kişiye Özel Aksesuar Seti, erkek için hediye bulma sıkıntısı çeken bayanlar için değim yerindeyse Hızır gibi imdatlarına yetişiyor. Üzerine hediye edeceğiniz erkeğin ismini yazdırarak tamamen kişiye özel hale getirebileceğiniz bu set, erkek sevgilinize en güzel hediyelerden biri olmaya aday.

Erkeğe hediye sepeti

Erkek Sevgiliye Özel Prestijli Hediye Seti

İçinde isim yazılı çakmaktan gömleğe, son derece havalı kalemden, en özel notlarını kaydedebileceği deftere en özel aksesuarların bulunduğu şık bir hediye seti. Erkeğe Özel Prestijli Set, iş yaşamında başarıyı amaç edinmiş sevgilinize alabileceğiniz en prestijli armağan. İçerisinde 1 adet mavi gömleğin de bulunduğu Erkeğe Özel Prestijli Set kişiye özel 2 adet kalem, çakmak ve defterden oluşuyor. Renk açısından(Lacivert) birbiri ile mükemmel derecede iyi kombine edilmiş aksesuar ürünlerden oluşan Erkeğe Özel Prestijli Seti, erkek arkadaşınızın hem kalbini, hem de gözlerini okşayacak şıklıkta.

Kalpli hediye sepeti

Sevgiliye Kalbimden Gelen Mesaj Hediye Sepeti

İsimlerin hayatımızda ne kadar büyük bir önemi var öyle değil mi? En nefret ettiğimiz ya da en çok sevdiğimiz insanların isimlerini asla unutmayız! Ancak isimlerin karakter oluşumunda da etkisi olduğu da söylenir. Eğer siz de bu düşünceye kapılanlardan biriyseniz, işte huzurlarınızda Kişiye Özel İsim Analizi Hediye Kutusu! Sevgilinize ya da sevdiklerinize hoş bir sürpriz yapabileceğiniz, hem romantik, hem de çok şaşırtıcı bir hediye ile karşınızdayız! Şık kırmızı kalp kutu içerisinde çikolatalar eşliğinde sevdiğiniz insanın isminden karakter/kişilik analizi yaptırmak ister misiniz? O halde buyurun Kişiye Özel İsim Analizi Hediye Kutusu ile tanışın! Kalp şeklinde tasarlanmış olan hediye kutusu içerisinde 2 adet kalp çikolata ve isim analiz sonucu yer almaktadır.

Sevgiline Sandık Dolusu Sevgi Hediyesi

Sevgiline Sandık Dolusu Sevgi Hediyesi

Sevgilinizin hem kalbine, hem de gözlerine hitap edecek, bir sandık dolusu romantik hediye sepetine ne dersiniz? Ona olan aşkınızı yeniden tazelemek ve sevginizi en belirgin şekilde sunmak için bir dolu romantik hediyelikler sandık dolusu hediye sepeti içerisine doluşturuldu! Kız arkadaşınız hediye sepetini aldığında, bir yanda içindeki enfes çikolataları yerken, diğer yandan da kutu içerisinde yazılı olan aşk mesajları ile kendinden geçecek! Bu özel hediye sepeti içerisinde nelerin yer aldığını öğrenmek istiyorsanız, ürün üzerine tıklayabilirsiniz.

sevgiliye hediye sepeti

Sevgiliye Kalpli Asorti Hediye Sepeti

Yanlışlıkla söylenmeyecek tek söz varsa, o da “Seni Seviyorum” sözleridir. Birinin bize bu mucizevi sözü söyletmesi için, ona kalbimizde çok özel bir yer ayırmamız gerekiyor. Kalbinizde adeta bir bebek gibi büyüttüğünüz sevgilinize “Seni Seviyorum” demenin romantik yollarını düşünüyorsanız, işte size “Aşkıma Sevgilerimi Sunuyorum Hediye Sepeti”. Üzeri kalp desenlerle süslenmiş olan rengarenk kalp hediye kutusu içerisinde “Seni çoook seviyorum” yazılı kupa bardak ve buna ek olarak da 2 adet kalp şeklinde leziz çikolatalar bulunuyor. Bu romantik ürünü ister sevgilinize sevgililer gününde hediye edin, isterseniz ona doğum günü hediyesi olarak verebilirsiniz!

sevgiliye özel hediyeler

Ayıcıklı Romantik Bayan Hediye Sepeti

Bir kadını etkilemenin en romantik yolu nedir? İçerisinde sevimli pembe oyuncak ayıcıkların olduğu bir hediye sepeti, sevginizi adadığınız o özel kadının kalbini kazanmak için değim yerindeyse birebir. Pembe renklerin hakim olduğu son derece zarif ve göze hoş görünen bir hediye sepeti içerisinde bir dolu sevimli oyuncak bu hediye sepeti içerisinde. Bu romantik ürün ile ilgili.

Benimle Evlenir misin? Evlilik Teklifi Hediyesi

Benimle Evlenir misin? Evlilik Teklifi Hediyesi

Şıkır şıkır görünümüyle, bu hediye sepeti gönülleri fethetmeye geliyor. Aşkın en çekici rengi olan kırmızı kadife sepet içinde, bir sürü sevimli hediyelik eşya sevgilinizi bekliyor. İçerisinde gelin-damat tuzluk karabiberlik, kalp dekorlu mum, kırmızı lavanta kesesi, üzerinde “Aşkıma” yazılı el işçiliği ile hazırlanmış nar süslük bulunuyor. Tüm hediyelikler özenle hediye sepeti içerisine yerleştirildikten sonra da, üzeri kırmızı tüle sarılarak muhteşem bir hediye formuna getiriliyor.


erkeğe hediye

CEVAP VER