Sevgiliye Romantik Hediyeler

Romantik Hediye Fikirleri
Bu yazımızda sizlere, romantizmden ve sevgilinize sizi romantik bir sevgili olarak lanse edecek romantik hediye fikirlerinden bahsedeceğiz. Konuya ilk önce “Romantizm nedir?” sorusu ile başlamanın daha doğru olacağı düşüncesindeyim. Romantizm; Aşkla bağlı olduğunuz sevgilinizin, herhangi bir eyleminiz veya davranışınız neticesinde kendisini özel ve değerli hissetmesidir. Romantik hediye ise, bu özel duygunun oluşması için bir araç veya yöntemdir. Peki o zaman, gönül duygularının fitilini ateşleyecek romantik hediyeler nasıl seçilmelidir? Bunun için birinci kural; Seçeceğiniz hediyenin sevgilinizi çok özel ve önemli hissettirmesi gerekmektedir. İkinci önemli kural ise; hediyenizin sevgilinize özel bir duyguyu aktarması, O’na söylemek istediklerinizi iletmesi ve özelde “Seni Çok Seviyorum” duygusunu göstermesi gerekmektedir. Sevgiliye romantik bir hediye seçerken dikkat etmemiz gereken 2 önemli özelliği belirttikten sonra, hangi hediyelerin romantik olabileceğini, hangilerinin olamayacağını bu şekilde daha net bir şekilde kavramış oluruz. Belirttiğim kriterleri göz önüne alarak, aşağıda sizler için bazı hediye fikirleri oluşturmaya çalıştım. Umarım beğenirsiniz. Erkek ve bayan sevgiliye, romantik doğum günü hediyesi, romantik sevgililer günü hediyesi fikirlerine aşağıdan ulaşabilirsiniz.

Sevgiliye Romantik Hediye Fikirleri


romantik hediyeler

Sevgilime Özel Aşk Dolu Hediye Sepeti

Kalbiniz kıpır kıpır heyecanla çarpıyor mu? Çünkü Ona aşkınızı gösterecek romantik bir hediye arıyorsunuz! O halde sizi aradığınız şeyle tanıştırmanın tam sırası! Sevgilime Özel Aşk Dolu Hediye Sepeti içerisinde duygularınıza net ve açık bir şekilde karşılık alabileceğiniz özel bir hediye sepeti ile sizi tanıştıralım! “Seni Çok Seviyorum” yazılı rengarenk bir kupa bardak 925 ayar sonsuzluk gümüş kolye, şirin sevimli ayıcık anahtarlık ve Seni Seviyorum yazılı kalp yastık! İşte bu armağana biz Sevgilime Özel Aşk Dolu Hediye Sepeti diyoruz! Şıklık deseniz var, romantizm arıyorsanız o da var! O halde daha ne duruyorsunuz?:)


Romantik Hediye fikilreri

Sevgililere Özel Aşk Defteri

Bazen, kendi kendinize önünüzdeki beyaz kağıda aşkınızı karalamaya çalışırsınız. İsminizin baş harfi ve sevgilinizin isminin baş harfi, iki harfin ortasına da güzel bir kalp figürü! Hüzünlü anlarınızda bu kalbin ortasından zikzaklar geçer ve bu ayrılığın sembolüdür. Bazen de bu kalbe bir ok saplanmıştır bu da sevgilinizi ne kadar çok sevdiğinizi ifade eder. Aşkınıza özel defterle, sevgilinize en özel duygularınızı anlatabilir, aşkınıza özel en hatıra dolu hediyelerden birini Ona verebilirsiniz. Üzerinde sevgili figürleri yer alan aşk defteri, fotoğraflarınız, mesajlarınız ve romantik sözlerinizle en kalıcı hediye seçeneklerinden biri.


Kalbimde Bir Tek Sen Varsın Taş Baskı

Kalbimde Bir Tek Sen Varsın Taş Baskı

Sevginizi, son derece romantik bir tasarıma sahip olan kare taş baskı ile sevginize Ona sunabilirsiniz. Kalp semboller içerisine isimlerinizin yazılacağı ve fotoğrafınıza özel olarak hazırlanacak Taş Baskı, Size özel! Üzerinde isimlerinizi taşıyan ve tam ortasında fotoğrafınızın son derece zarif şekilde yer alacağı Fotoğraflı taş bayan sevgilinize veya eşinize hediye edebileceğiniz çok romantik bir model

Sevgilime Mutluluğun Tablosu Kanvas

Fotoğraflarınıza Özel Romantik Kanvas Tablo

Sizce en değerli ve en anlamlı hediye hangi hediyedir? Bana göre Kişiye özel hediye, diğer klasik tüm hediyeler içerisinde en anlamlı ve en özelidir. Başka hangi şey, bir kişinin adına veya fotoğraflarına özel olarak düzenlenmiş hediyeden daha değerli olabilir ki? İşte karşınızda, sevgilinizle birlikte en güzel fotoğrafları üzerinde taşıyacak olan, sadece size özel bir kanvas tablo! 7 fotoğrafla hazırlanan bu özel kanvas tablo, sevgilinize aşkınızı her zaman hatırlacak en romantik hediye seçeneklerinden biri.

Yıldönümümüz Kutlu Olsun Aşkım Yastık

Yıldönümüne Özel Mesajlı ve Fotoğraflı Yastık

Birine aşık olursunuz, o saatten sonra kalbiniz daha önce hiç yaşamadığı duygulara ev sahipliği yapar! Yeri gelir üzülürsünüz, yeri gelir dünyanın en mutlu kişisi olursunuz! Ve hatta, yeri geldiğinde, en amansız kıskançlıkların esiri olursunuz! İşte Aşk adama ne duyguları yaşatıyor, ne hallere sokuyor! Ama her şeye rağmen, her insanın yaşamak istediği ve tatmak istediği bir duygudur aşk! O saatten sonra aşık olan kişi, hayatında hiç olmadığı kadar romantik olmaya başlar! Çünkü, aşkını sevgilisine en güzel şekilde ifade etme gereği duyar! Bu ihtiyaç da kişileri hiç olmadığı kadar romantik kılar!


İstiridye İçinde Gerçek İnci Kolye

Kız Arkadaşınıza En Romantik Kolye

Kız arkadaşımıza hediyelerin en güzelini seçmeye çalışırız öyle değil mi? İsteriz ki hediyemiz unutulmaz olsun, etkileyici olsun, özel olsun ve değerli bir hediye olsun! Çünkü biz aşkımızı da, sevgimizi de, saygımızı da hediyemiz üzerine yükler ve bu şekilde sevdiklerimize veririz. Ama hediyeleri biraz da değerli kılan şey; heyecan uyandırması ve içerisinde sürprizler barındırmasıdır. Şimdi sevgiliye sürpriz hediye olarak önereceğim hediyelik, içerisinde hem romantizm, hem aşk, hem de müthiş bir sürpriz barındırıyor. İşte karşınızda İnci tanesi sevgilinize hediye edebileceğiniz en romantik kolye modeli.


Kişiye Özel 2'li Vosvos Araba

Sevgilinize Hediye Sevimli Vosvos’lar

Plakasına isimlerinizin yazılmasıyla hazılanacak Sevgili Vosvos’ları, erkek arkadaşınıza başta yıldönümüz olmak üzere tüm özel günler için en romantik hediye seçeneği. O’nunla ilk tanışma anınızda kim bilir ne kadar heyecanlandınız! “İşte bu” dediniz, “Aradığım kişi!” Sonra O’nun kalbini kazanmak için maddi ya da manevi ne fedakarlık gerekiyorsa hepsini göğüslemeye çalıştınız! Zaman harcadınız ve emek verdiniz. Şimdi ise? O artık sizin sevgiliniz! Hayatınızdaki belkide eksik olan yanınızı kapatan, büyük boşluğu örten kişi. Çok mu romantik oldu bu sözler? Bence hiç de değil!

Sevgiliye romantik hediyeler

Magic Egg – Sihirli Yumurta

Top 10 hediyeler içerisinde fiyatı ile ucuz ve sevgililer tarafından en çok tercih edilen Magic Egg – Sihirli Yumurta ile tanışın! Bu yumurtanın yapraklarında aşk filizleniyor! İnanmıyorsanız kendi elleriniz ile deneyip bizzat görebilirsiniz! İddia ediyoruz ki Sevgilinize bu güne kadar hiç bu kadar ilginç ve romantik bir armağan vermemiştiniz.  Sihirli Yumurta nedir ve ne işe yarar? Bu yumurtanın tepesini hafifçe kırıp sulamaya başlıyorsunuz ve bir kaç gün içerisinde mucizenin alası gerçekleşiyor! Magic Egg – Sihirli Yumurtanın filizlenen yaprakları üzerinde aşk mesajı yazıyor! Oldukça ucuz fiyata satışta olan Sihirli Yumurta, sevgilinize tüm özel günlerde en romantik hediye olmaya aday!


romantik hediyeler sevgiliye

Kişiye Özel Fotobaskılı Saten Yastık

Sesini soluğunu bir an bile olsun kaybetmek istemediğiniz, tüm gelecek planlarınız içerisinde en baş sırada yazdığınız sevgilinize, Kişiye Özel Fotobaskılı Saten Yastık armağan edin! Üzerine göndereceğiniz fotoğrafın baskısının ve kendi aşk mesajınızın basılacağı Kişiye Özel Fotobaskılı Saten Yastık, Pembe Panjurlu ev hayalinize sizi bir adım daha yaklaştırıyor. Olağanüstü romantik bir tasarımı bulunan  bu özel yastık ile, geceleri de sevgilinizin yanında olduğunuzu O’na en derinden hissettirmiş olacaksınız!


Sevimli Ayıcığın Sana 100 Aşk Mesajı Var

Kucağında Aşk Mesajları Taşıyan Sevimli Ayıcık Oyuncak

Üretiminde birinci sınıf malzeme kullanılan, son derece sağlıklı Sevimli Ayıcık Peluş Oyuncak, sevgilinize hem romantik, hem de en şirin armağanlardan biri! Ellerinde kalp kutu bulunan bu şirin ayı, aşkı en sevimli haliyle tarif ediyorlar! Sevgiliye romantik hediyeler başlığı altında ne alınabilir? sorusuna en şirin ve en tarafsız cevabı Sevimli Ayı Peluş Oyuncaklar veriyor. Kız arkadaşınızın yatak odasındaki en özel yeri kapacak olan bu şirin köpekler, sizden sevgilinize en güzel hatıra olacak!


Tüm Yollar Sana Çıkıyor Yastık

Tüm Yollar Sana Çıkıyor Yastık

Bir kere aşık oldunuz mu, gözünüz O’dan başkasını görmez! Gecenizde gündüzünüzde hep sevgiliniz vardır! Sevgilinizi düşünmeden bir dakikanız bile geçmez! Film izlerken, birileriyle sohbet ederken, müzik dinlerken, arabada, parkta, okulda, işte sadece ama sadece aklınızda sevgiliniz vardır! Eğer sizin için zaten hayatın kendisi bile başlı başına sevgilinizden ibaretse, O’na Tüm Yollar Sana Çıkıyor Yastık hediye etmek için ne bekliyorsunuz ki? Üzerinde labirent şekli bulunan, isim yazılı çöp adam (Kız-erkek) figürleri bulunan Tüm Yollar Sana Çıkıyor Yastık, tüm özel günler için sevgilinize hediye edebileceğiniz en romantik hediyelerden biri!


Kişiye Özel Fotoğraflı Puzzle Çikolata

Kişiye Özel Puzzle Çikolata Sürprizi 

Sevgilinize güzel bir doğum günü sürprizi hazırlamak ister misiniz? “Nasıl yapabilirim?” dediğiniz duyar gibiyim! Hemen izah edeyim; Son derece şık ve özel kutusu içerisinde tam 20 parçadan oluşan Puzzle Çikolata ile. Adım adım sürprizimiz şöyle gerçekleşecek; 1. Adım: Öncelikle bilgisayarınız içerisinde sakladığınız, gözünüz gibi baktığınız, size ve sevgilinize ait en güzel fotoğraf karesini seçerek işe başlayın. 2. Adım; “Resim Ekle” yazısı üzerine tıklayarak karşınıza gelen pencereye seçtiğiniz fotoğrafı yükleyin. Son adım ise; Bu özel hediyeniz tarafınıza kargo ulaştığında, en güzel ve en romantik şekli ile sevgilinize takdim edin.


130 Parça Kişiye Özel Foto Baskılı Puzzle

130 Parça Kişiye Özel Foto Baskılı Puzzle

Sevgiliniz ilk etapta kendisine kırmızı ve son derece şık bu hediye kutusu içerisinde yer alan parçaların ne ile ilgili olduğunu tahmin edecek ama tam olarak da bir anlam veremeyecektir. Bu hediyeyi sabırsız sevgiliniz varsa vermeyin derim:) Çünkü 130 Parça Kişiye Özel Foto Baskılı Puzzle biraz eğlenceli ama daha çok sabır gerektiren bir hediye. Ama tüm parçalar bir araya gelip de anlam bütünlüğü oluşturduğunda ise ortaya tam bir şaheser çıkacak. Gerçekten de romantizmin alası 130 Parça Kişiye Özel Foto Baskılı Puzzle hediye üründe. Sevgililer gününde, doğum gününde ya da yıl dönümünde sürpriz ve romantik bir hediye düşünüyorsanız bu harika ürünü kaçırmamanızı tavsiye ediyorum.

Kişiye Özel Aşkımı Bulutlara Yazdım

Kişiye Özel Aşkımı Bulutlara Yazdım

Kalbinize yaşattığı tatlı heyecanlar, mutluluklarla sizi bulutların üzerine taşıyan ve gönlünüze altın harflerle kazınmış olan biricik sevgilinize şirin bir hediye vermeye var mısınız? Kişiye Özel Aşkımı Bulutlara Yazdım Duvar Saati isminiz ve mesajınız ile oldukça sevimli ve son derece romantik bir hediye! Üzerine merdivenle bulutlara tırmanmış ve “Aşkını Bulutlara Yazmış” bir erkek figürü, hemen karşısında ise bu romantik hareketten son derece mutlu bir kız figürü bulunan Kişiye Özel Aşkımı Bulutlara Yazdım Duvar Saati, zamanı en romantik hali ile gösteren özel bir ürün!


Kişiye Özel Çikolata Damlalı Kupa

Çikolata Damlalı Kupa Bardak

Dünyanın en tatlı sevgilisi, benim sevgilim diyorsanız, sevgilinizi bitter çikolataya benzetiyorsanız veya O’na her seslendiğinizde “Tatlım” diye hitap ediyorsanız, elimizde sizin için tatlı mı tatlı bir hediye ürün var! Kenarlarından çikolata akıyormuş gibi özel bir efekte sahip olan Kişiye Özel Çikolata Damlalı Kupa, sizin ve sevgilinizin ismleri ve tatlı mesajınız ile anlamını ikiye katlıyor! Sevgilinize Kişiye Özel Çikolata Damlalı Kupa hediye ederek öyle güzel bir armağan seçiminde bulunuyorsunuz ki, günün neredeyse 24 saati, çay ve kahve içtiğinde aklına gelmenizi sağlıyorsunuz!


Sevgiliye Özel Aşk Fermanı Plaketi

Sevgiliye Özel Aşk Fermanı Plaketi 

Sevgilinize olan duygularınızı ilk defa O’na açmak istiyor (İlan-ı Aşk) fakat bunun en etkileyici nasıl olabileceğinin yollarını arıyorsanız, sizin için oldukça romantik bir hediye önerimiz var! Sevgiliye Özel Aşk Fermanı Plaketi ile, sevgilinize unutamayacağı ve iliklerine kadar etkileneceği özel bir sürpriz hazırlayabilirsiniz! Bu farmanla ister sevgilinize aşkınızı ilan edin, ister evlilik teklifinde bulunun! Kişiye özel olarak hazırlanan, içerisine 150 karakter sınırı ile istediğiniz mesajınızı yazabileceğiniz Aşk Fermanı, sevginin en nostaljik ancak en romantik sunumu! Masa üzerinde, vitrinde, kitaplıkta Sevgiliye Özel Aşk Fermanı Plaketi var oldukça, romantik teklifiniz asla unutulmayacak!


karakalem portre resim

Doğum Gününe Özel Karakalem Hediye Seti

Sevgilinize doğum günüde kalıcı ve romantik bir hediye vermek isterseniz, bu karakalem hediye seti tam size göre. El yapımı hediyeler her zaman manevi değeri en güçlü olan hediyelerdendir. Mesela Yine Kütahya Çinisi ve üzerine yazılan Hat Sanatı Yazılar bu kez sevgilinize romantik bir hediyeye verebilirsiniz! Yerli ve yabancı turistlerin Türkiye’ye geldiklerinde mutlaka bir tane satın aldıkları, memleketlerinde sevdiklerine övüne övüne gösterdikleri Kütahya Çinisi, şimdi sevgilinizi mutlu edecek kendi kültürümüzden çok özel bir armağan! Dünya’nın hayranlık duyduğu Hat Sanatı ile isimlerinizi ve göz kamaştırıcı Çini desenleri birleştiriyor! Sevgilinize orijinal, kalıcı ve oldukça estetik bir hediye vermeyi düşünüyorsanız Hat Yazılı El Yapımı Lale Desenli Kütahya Çinisi mükemmel bir hediye seçimi olacaktır!


Kişiye Özel Beni Böyle Sev Çay & Kahve Kupası

Kişiye Özel Beni Böyle Sev Çay & Kahve Kupası

Sizi her halinizle seven, her anınızda yanınızda olmayı arzulayan kız arkadaşınıza, üzerinde ipe serilmiş, mandalla tutturulmuş fotoğraf efekti bulunan fotoğraf baskılı kişiye özel şirin kupa bardaklardan hediye edebilirsiniz! Size özel fotoğrafların üzerine yer alacağı Kişiye Özel Beni Böyle Sev Çay & Kahve Kupası, hem kullanışlı, hem de oldukça şirin! Ofiste, evde, piknikte, parkta, balkonda kısacası kahve ve çay içtiği tüm yerlerde her zaman yanında olmasını isteyeceği bu şirin kupa bardaklar, sevgilinize en güzel hatıralardan biri!


Yılın En İyi Sevgilisi Oscarı ve Mutlu Çiftler Kolye

Yılın En İyi Sevgilisi Oscarı ve Mutlu Çiftler Kolye

Tüm Dünya’nın nefesini tutarak izlediği göz kamaştırıcı Oscar Töreni ve bu törende dağıtılan Altın Sarısı Oscar’lar her yıl büyük bir ilgi odağı olmaya devam ediyor! Peki bu Oscar’lara tıpa tıp benzeyen, en az onun kadar ışıl ışıl bir Oscar’ı kendi elinizle sevgilinize vermek, O’nu gururlandırmak ister misiniz? Oscar’lar bu kez sevgilinizi heyecanlandıracak, belki de mutluluk göz yaşlarına boğacak güzel bir sürprize dönüşüyor! İçerisinde 24 ayar altın kaplama kolyenin de bulunduğu Yılın En İyi Sevgilisi Oscarı ve Mutlu Çiftler Kolye seti sevgilinize tüm zamanlar için alabileceğiniz en romantik hediyelerden biri!


Romantik hediyeler

Kişiye Özel Mutlu Çiftler Duvar Saati

O’nun yanınızdaki varlığı bile kalbinizin küt küt atması için yeterli bir neden ise, size bu güzel heyecanı yaşatan sevgilinize son derece sevimli ve tamamen size özel bir duvar saati hediye edin! Kişiye Özel Mutlu Çiftler Saati, tüm şirinliği ile aşkınıza kul köle olmaya geliyor. Kırmızı bir zemin üzerinde birbirine dolanmış, üzeri kalemle çizili iki parmak, aşkınızın en sevimli timsali! Erkek sevgiliye romantik ne hediye alınabilir sorusuna en sevimli cevabı Kişiye Özel Mutlu Çiftler Duvar Saati veriyor. Biricik erkek arkadaşınıza unutamayacağı romantiklikte özel bir hediye vermek isterseniz, Kişiye Özel Mutlu Çiftler Saat üzerine isimlerinizi yazdırarak O’na unutamayacağı bir armağan verebilirsiniz. Sitemiz içerisinde erkek arkadaşınıza alabileceğiniz diğer romantik hediyelere bakmak isterseniz lütfen tıklayın: Erkek Arkadaşa Hediye

Seni Bu Kadar Çok Seviyorum Hediye Kutusu

Seni Bu Kadar Çok Seviyorum Hediye Kutusu

Süslü püslü kelimelerin yapamadığını Seni Bu Kadar Çok Seviyorum Hediye Kutusu ile yapmak pek ala mümkün! Çünkü bu romantik hediye kutusu içerisinde sadece ama sadece “Aşk” tarif edilmeye çalışılmış! Romantizm anlamında tesir gücü yüksek bir hediye arayışınız varsa, sevgilinize sevgililer günü hediyesi olarak Seni Bu Kadar Çok Seviyorum Hediye Kutusu armağan edin! Kırmızı deri kutu içerisinde sevimli ayıcık oyuncak, üzerinde “Seni Seviyorum” yazılı nakışlı el havlusu, esprili butik kurabiyeler yer alıyor! Bu şahane ürün ile ilgili detaylı bilgi almak ve fiyatını öğrenmek için resim üzerine tıklamanız yeterli.


romantik hediyeler

Sevgiliye Romantik Hediye Sepeti

Bazen aşkınızı anlatmaya kelimeler bulamazsınız. Sadece “Seni seviyorum” demek, içinizdeki büyük aşkı, tarif etmeye, sevginizi ifade etmeye yetmeyebiliyor. Ama meraklanmayın! Şimdi size, içerisinde sevgi temasının yoğun şekilde işlendiği mükemmel bir hediye sepetinden bahsedeceğiz. Bu son derece romantik hediye sepeti ile, sevginizi sadece sözlerlerde bırakmayıp, hediyeleriniz ile dolu dolu sevgilinize hissettirebileceksiniz. Şık bir hediye sepeti içerisinde tamamen sevgiliye özel hediyeler yer alıyor. Sevgiliye Romantik Hediye Sepeti ile, kız arkadaşınıza ne kadar romantik biri olduğunuzu en mükemmel şekli ile göstereceksiniz. Sevgilisine sadece bir tek hediye ile yetinmeyip, hediye sepeti almayı düşünenler için Sevgiliye Romantik Hediye Sepeti birebir, mükemmel bir hediyelik ürün. Sevgiliye özel hediye sepeti içerisinde; Üzerinde farklı dillerde seni seviyorum yazılı beyaz kupa, Orijinal elinde kabini sunan peluş, Kırmızı Kalp Foto çerçeve, 2 Adet kalp dekor çikolata, Mum ve Kadife kalp kuru içerisinde 100 dilde seni seviyorum sözleri bulunmaktadır.


romantik hediyeler

Seni Sevme Nedenlerim Hediye Sepeti

Sevgilinize doğum günü hediyesi ya da sevgililer günü hediyesi olarak, romantik mi romantik, çok şirin bir hediye önereceğim. Ama daha öncesinde; Sizce aşk nasıl resmedilebilir? Muhtemelen ya kırmızı renkler ile oluşturulmuş bir kalp figürü çizilir, ya da bir kırmızı gül çizilir öyle değil mi? Bu saydığım iki özellik, son derece şık, kalp şeklindeki ‘Seni Seviyorum Çünkü Bir Sürü Nedenim Var’ Hediye Sepetinde bir arada. Üzeri yumuşacık kadife ile kaplanmış bu hediye sepeti, sevgilinize iletilmek üzere dolu dolu aşkınızı işliyor. Aşk zaten mantığın tasavvur edemeyeceği bir şey ve aşka illa da bir neden aranmaz! Ancak siz yine de, sevgilinize O’nu neden bu kadar çok sevdiğinizi izah etmeye çalışacaksanız, bu hediye sepeti içerisinde 100 tane aşkın nedeni anlatılıyor. 100 adet sevgi mesajına örnek olarak; “Sensiz olmaz çünkü Mücadelelerle dolu bu hayatta sen benim güç kaynağımsın…” Bitmedi! Bu çok zarif hediye sepeti içerisinde 100 adet sevme nedenlerim mesajlarının yanında ayrıca, 1 adet gül, 2 adet kalp şeklinde tasarlanmış olan, ağzınızı tatlandıracak çikolata yer alıyor. Romantik bir hediye için “Seni Seviyorum Çünkü Bir Sürü Nedenim Var” Hediye Sepeti size yeter.


Dolu Dolu Aşk Hediye Sepeti

Kalbimin İçi Hediye Sepeti

Tasarımı ile, renkleri ile, içindeki ürünlerle ve son derece şık kutusu ile sevgilinize dolu dolu romantik bir hediye vermek ister misiniz? Kalbimin İçi Hediye Sepeti özel günler için sevgilinize alınabilecek en romantik hediyelerden biri. Bu hediye sepeti içerisinde aşka dair en özel şeyler bir araya toplandı ve ortaya inanılmaz güzel bir hediye sepeti çıktı. İçerisinde Sevgi sözcüklerinden tutun da, birbirinden enfes lezzetlerden oluşan çikolatalara, güllere kadar aşk için dolu dolu her şey var. Renk olarak kırmızının her tonu taşıyan bu özel hediye sepeti, sevgilinize çok romantik bir doğum günü hediyesi olacaktır. Kalbimin İçi Hediye Sepeti içerisinde birbirinden romantik 30 adet sevgi sözcüklerinin yazılı olduğu kalpler, Ateşli aşkları ifade eden 1 adet kırmızı gül, 2 adet de, kilitli ve kalpli çikolata yer alıyor. Sadece aşkı ifade eden özel bir hediye düşünüyorsanız, Kalbimin İçi Hediye Sepeti tam size göre bir ürün.


erkek sevgiliye romantik hediye

Yılın En İyi Sevgilisi Sertifikası

Erkek sevgiliye romantik ne hediye alınır? Erkek arkadaşınız için eğer romantik bir şiir yazdıysanız, o şiirin en can alıcı dörtlüğünü Yılın En İyi Sevgilisi Sertifikası üzerine taşıyabilirsiniz! Kişiye özel hazırlanan ve üzerine istediğiniz sevgi mesajlarını yazdırabileceğiniz En İyi Sevgili Sertifikası ile erkek sevgilinize kalıcı ve yıllarca sizden hatıra olacak çok romantik bir hediye hazırlayabilirsiniz!

romantik hediyeler

Kalbimin Tapu Senedi

Sevgilinize oldukça romantik bir sevgililer günü hediyesi vermeye hazır mısınız? Sizin hazırlayacağınız özel çerçevesi içerisinde aşk gazetesi. Gazetenin manşetinde de siz varsınız. bu romantik gazete bir sayfadan oluşuyor ve laminant çerçevesinde hediye paketi yapılmış şekilde sevgilinize hediye edilmeye hazır şekilde size gönderilir. Tamamı ile kişiye özel olan bu gazete sayfası üzerindeki fotoğraflar ve yazıların tamını siz yazıyorsunuz. Aşk gazetesi 4 bölümden oluşmaktadır. İlk.bölüm, 1 adet resim, yazı başlığı ve sizin yazıdan oluşmaktadır. İkinci bölüm; 1 adet resim, gazete başlığı ve tarihten oluşmaktadır. Üçüncü bölüm; 2 adet resim, yazı ve yazı başlığından oluşmaktadır. Dördüncü ve son bölümde ise, 1 adet resim, yazı ve yazı başlığından oluşmaktadır. Sevgililer günü için inanılmaz etkileyici ve romantik bir hediye hazırlığında olduğunuzu söylemek isterim.


Seni Her Şeyden Çok Seviyorum Aşk Kulesi

Kalpli Aşk Kulesi Çikolatalar

Sevgililer gününde biricik aşkınıza, hem güzel bir sevgililer günü sürprizi yapıp, hem de sevgilinize duyduğunuz o büyük aşkınızı, tatlı bir şekilde ifade etmek ister misiniz? Tatlı dedim, çünkü şimdi tavsiye edeceğim sevgililer günü hediyesi büyükten küçüğe doğru sıralanmış 4 adet kırmızı şık kalp kutusundan oluşan ve içerisindeki çikolataların üzerinde “Seni Seviyorum” şeklinde romantik yazıların olduğu bir çikolata aşk kulesi. Bu hediye tavsiyemin de, bayan sevgiliniz tarafından çok beğenileceğini düşünüyorum. Sizce nasıl? Çok güzel bir sevgililer günü hediyesi değil mi?


sevgiliye romantik hediyeler

Kalpli Kutuda Hediyelik Kalpli Çikolatalar

Çikolatanın o eşsiz lezzeti şık ve son derece romantik hediyelik kalp kutuda bir araya geldi. Sevgilinize olan aşkınızı bir de bu enfes çikolatalar ile dillendirin. Sevginin ve aşkın en mükemmel sembolü olan, kırmızı kalp figürü hediyelik bu özel çikolata ile yeniden yorumlandı ve ortaya eşsiz güzellikte hediyelik çikolata çıktı. Kalpli Kutu içerisinde yer alan yine kalp şeklindeki çikolatalar, sevdiklerinize dugularınızı en tatlı şekilde ifade edebilmeniz için tasarlandı. Mükemmel bir hediyelik kutu içerisinde yer alan bu özel çikolatalar ile, sevgilinize ilan-ı aşkta bulunabilirsiniz. Çok şık bir  kadife kalp kutu içerisinde yer alan 15 adet kalp madlen çikolata, hediye edilmek üzere sizi bekliyor. Kadife Kalp Kutusunda satışa sunulan bu ürün 13x11x6 cm ölçülerindedir. Kalp şeklindeki çikolata, Mabel markadır ve sütlü dolgulu çikolatalardır.


romantik hediye fikirleri

Sevgililere Özel Aşk Dolu Kare Yastık

Aşkınızın ateşi hiç sönmesin diye, tıpkı ilişkinize ilk başladığınız yıllarda olduğu gibi heyecan dolu bir hediyeye var mısınız? Üzerinde sizin için en özel tarihin yer alacağı, sevgilinizin her an okumasını istediğiniz romantik mesajınızla hayat vereceğiniz ve son olarak da isimlerinizle anlam kazanacak olan Sevgililere Özel Aşk Dolu Kare Yastık huzurlarınızda. Mutlulukla, aşkla, muhabbetle geçen günlerinizi böylesine romantik bir hediye ile taçlandırabilirsiniz. Tasarımında şirinlik, romantiklik ve aşk bulunan bu yastık tamamen aşkınıza özel hazırlanıyor. Bu harika hediyelik ürünü ister sevgililer gününde sevgilinize,
ister evlilik yıl dönümünüzde eşinize armağan edebilirsiniz.


kız arkadaşa romantik ne hediye alınır

Bayan için Romantik Hediyeler & Kişiye Özel Masa Saati

En tatlı gülüş kız arkadaşınızda! En tatlı bakış ve en tatlı konuşma O’nda! O halde bu kadar tatlı bir sevgiliye hediye olarak olsa olsa Kişiye Özel Cup Cake Saatleri armağan edilir! Bu romantik masa saatinde saat rakamları yerine rengarenk Cupe Cake modelleri bulunuyor! Sevgilinizin ne kadar tatlı ve sevimli bir insan olduğunu Ona ifade edecek bir armağan arıyorsanız, Kişiye Özel Cup Cake Masa ve Duvar Saatleri düşünebileceğiniz en iyi hediyelerden biri! Benzer kategoride kız arkadaşınıza alabileceğiniz daha fazla hediye fikirleri görmek isterseniz bu linkteki ürünler ilginizi çekebilir; Bayan Sevgiliye Hediyeler


Sevgiliniz için romantik hediyeler

Ayıcıklı Hediye Sepeti

Özel günlerde bayan sevgilinize yönelik tamamen sevginizi O’na en romantik şekilde ifade edebileceğiniz özel bir hediye sepeti ile karşınızdayız. Üstelik bazı hanımların peluş oyuncaklara ne kadar düşkün olduklarını düşünecek olursak, bu hediye sepetinin diğer hediyelik ürünler arasında en azından birkaç adım daha önde olacağını rahatlıkla söyleyebiliriz İçerisinde yer alan sevimli peluş oyuncak ayıcıklar sevgilinizi mutluluktan bulutların üzerine taşıyacak! Şayet kız arkadaşınız, sevimli hayvan oyuncaklarına meraklı biriyse, bu hediye sepeti içerisinde yer alan ayıcığı çok beğenecek! Özel hasır sepet içerisinde yer alan dolu dolu romantik ürünler ile sevgilinize en güzel aşk mesajlarınızı verebileceksiniz. Sipariş vermeniz halinde tüm bu romantik hediyeler, saflığın rengi olan beyazlar içerisinde üzeri kırmızı tül ile paketlenerek sevgilinize hediye edilmek üzere adresinize gönderilmektedir.


sevgili için romantik hediyeler

Seni Neden bu kadar çok seviyorum mesajlı Aşk Kavanozu

İçerisinde 365 adet aşk dolu mesajların yer aldığı romantik aşk kavanozu ile sevgilinizi mutluluktan havalara uçlurabilirsiniz. Onu çok sevmişsinizdir ama, en çok hangi yönünü, neden sevmişsinizdir? Gelin bu sevgililer gününde eşinizi veya sevgilinizi şaşırtacak bir hediyeye birlikte imza atalım. Gördüğünüz bu aşk kavanozuna kendi yazınız ile 15 tane seni seviyorum çünkü diye başlayan sevgilinizi övecek ve onu mutlu edecek nedenlerinizi sıralayın. Eminim sevgililer gününde eşiniz veya sevgiliniz mutluluktan bulutlarda gezinecektir… Sevgililer günü için en romantik, sürpriz hediyelerden biri.


romantik hediyeler

Romantik Çikolata Kavanozu

Bazen sevgilinize duyduğunuz o müthiş sevgi için nedenler bulmaya kalkışırsınız, onu çok sevmişsinizdir ama neden onu bu kadar büyük bir aşkla sevmişsinizdir, bunun sebeplerini araştırırsınız. Aslında sevgilinize ait düşüneceğiniz her şey sizi mutlu eden şeylerdir. mesela onun harika bir insan olduğu için çok sevmiş olabilir misiniz?, Veya çok güzel gülümsediği için? Çok zeki olduğu için? Çok anlayışlı olduğu için? Belki de onu bu kadar sevmenizin nedeni upuzun dalgalı saçlarıdır? Ya da gözleri mavimsi bir deniz tazeliğidir de, o yüzden onu aklınızdan çıkartamıyorsunuz. Daha bir sürü neden düşünebilirsiniz. İşte bu çikolata kavanozu da, romantik aşıklara özel


Kalp Kutuda Fotoğraflı Çikolatalar

Kalp Kutuda Fotoğraflı Çikolatalar

Aşkı, insanoğlunun belkide keşfettiği en enfes tatlardan biri olan çikolatalar ile anlatmak bence inanılmaz heyecan verici bir şey! Çikolata zaten başlı başına bayanların asla karşı koyamayacağı bir tat, bir de bu eşsiz lezzeti şık ve kişiye özel bir hediye kutusu haline getirdiniz mi, ortaya unutulmaz güzellikte özel bir hediye çıkıyor! Kalp Kutuda Fotoğraflı Çikolatalar ile hem tek tek çikolatalar üzerinde, hem de yumuşacık kadife ile bezenmiş kalp kutusu üzerinde kendi fotoğrafınız olacak. Atalarımız “Tatlı yiyelim tatlı konuşalım” derler ya hani, işte bu söz tam anlamı ile hayat buluyor. Sevgiliniz ile birlikte hem ağzınız tatlanacak hem de, o kocaman aşkınızı pekiştirmiş olacaksınız. Enfes lezzetteki bu çikolatayı yedikten sonra, kağıdını asla atmak istemeyeceksiniz. Zira, çikolata kağıtları üzerinde sevgiliniz ve size ait fotoğraf baskısı yer alıyor! Hediye kutusu içerisinde ışıl ışıl 24 Adet çikolata üzerine yine çok romantik bir şekilde “Seni Seviyorum” yazısı yer alıyor. Kalp Kutuda Fotoğraflı Çikolatalar, son derece romantik ve son derece özel bir hediye.


Kişiye Özel Kadife Kalp Kutuda 99 Parça Puzzle

Kişiye Özel Kadife Kalp Kutuda 99 Parça Puzzle

Tam 99 parçadan oluşan bir Puzzle. Kişiye Özel Kadife Kalp Kutuda 99 Parça Puzzle ile sevgilinize unutamayacağı bir doğum günü hediyesi ya da diğer özel günler için müthiş sürpriz bir hediye hazırlayabilirsiniz. Özel Kalp Şeklindeki kutusunda satışa sunulan Kişiye Özel Kadife Kalp Kutuda 99 Parça Puzzlei’nin tüm parçalarını sevgiliniz ve sizin içerisinde yer aldığınız fotoğraf karesi oluşturuyor. Hediye olarak bundan daha iyi nasıl sürpriz olabilirdi ki? Kişiye Özel Kadife Kalp Kutuda 99 Parça Puzzle sadece sevgilinize yönelik hazırlanan bir hediye olabileceği gibi, eşiniz, aile fertleriniz, kardeşiniz, anneniz babanız ya da sevgili öğretmeniniz için de armağan edebileceğiniz çok özel bir hediyedir. Sevdikleriniz, bulmacanın parçalarını bir araya getirmeye çalıştıklarında, elbette ki hangi fotoğraf karesi ile karşılaşabileceklerini ilk anda kestiremeyecek ve müthiş bir sabırsızlıkla bu yapbozun diğer parçalarını bir araya getirmeye çalışacaklardır. Sonuçta yapboz tamamlandığında, ortaya yıllarca saklayabilecekleri ve üzerine titreyecekleri çok kıymetli bir hediyeleri olmuş olacak!


sevgiliye romantik ne hediye alınabilir

Kişiye Özel Ahşap Kaplama Özel Makyaj Aynası

Kız arkadaşınıza özel bir doğum günü hediyesi arayanlar, Annesine Anneler günü için ucuz fiyatlı ama çok anlamlı bir hediye arayanların ilgisini çekebilecek çok şık görünümlü ve üzerinde, değer verdiğiniz bayanın isminin yazılı olduğu bu ayna kesinlikle bir kadına alınabilecek en ideal hediyelerden biridir. Bildiğiniz gibi hanımların asla yanlarından ayırmayacakları eşyaları, telefon, deodorant, makyaj malzemesi, anahtarlar, cüzdan ve Aynadır. Bu ayna bir de kişiye özel bir ayna ise ve bu aynayı o bayan için çok değerli olan siz hediye etmişseniz, çantasındaki en değerli eşya işte bu kişiye özel makyaj aynası olacaktır.


Kişiye Özel Zenga Erkek Deri Cüzdan

Kişiye Özel Cüzdan

Erkek arkadaşınıza hediye almak için karış karış mağazaları dolaşırsınız ve en sonunda artık pes etme noktasına gelirsiniz! Bunun nedeni, erkeklere yönelik fazlaca bir hediye seçeneği olmamasıdır! İyisi mi siz eğer kafanıza uygun romantik bir hediye bulamadıysanız, kadınların %75 gibi siz de sevgilinize her zaman rahatlıkla kullanabileceği ve her kullandığında da sizi hatırlayabileceği yukarıdaki cüdan modellerinden birini armağan edin! Üzerine isim yazılabilen deri cüzdan ile, erkek arkadaşınızın tüm alış verişlerinde her zaman aklında bulunacaksınız!


Senden Daha Tatlısını Bulamadım Mesajlı Çikolata Kutusu

Senden Daha Tatlısını Bulamadım Mesajlı- Çikolata Kutusu

Herhangi bir nedenle kız arkadaşınızın kalbini incittiyseniz, sevgilinizin kırılan kalbini onarmak için son derece romantik ve aynı zamanda lezzetli bir hediye önerimiz olacak! Sevgilinize etkileyici bir biçimde “Özür” dileklerinizi sunmak için, kırmızı kalp kutu içerisinde enfes lezzetlere sahip “Senden Daha Tatlısını Bulamadım…” Mesajlı Çikolata Kutusu! Kırmızı Kalp kutu içerisinde 6 adet yine kalp şeklinde tasarlanmış olan özel kılıflar ve içerisinde çikolata kalplı drajeler! Bu enfes lezzetlere ek olarak “Senden Daha Tatlısını Bulamadım…” şeklinde romantik bir not! Nasıl sizce de soğuk kalpleri ısıtmak ve yumuşatmak için ideal değil mi?


Sevgiliye romantik hediyeler

Aşıklara Özel Kurdeleli Ürünler

Şimdi önereceğimiz hediyelik eşya da, romantik bir adamın sevgilisine özel günlerde armağan edebileceği türden çok romantik bir ürün! Ürünümüzün adı: Aşıklara Özel Kurdeleli Ürünler! Bildiğiniz gibi kırmızı kurdele, insanlarda heyecan yaşatan, açılışlarda veya törenlerde kesilen, söz ve nişanlarda kullanılan bir şey! Siyah kurdele ise, bu saydığımız şeylerin tam tersi olarak, ölüm, yas gibi acılı günlerde kullanılır! Ama biz bugün, güzelliklerden ve romantizmden bahsediyoruz! Aşıklara Özel Kurdeleli Ürünler, 7 farklı modeli ile üzerinde şirin mi şirin, romantik mi romantik çok özel hediyelik ürünlerden oluşuyor! Bu 7 model ürünler; masa Saat, duvar saati, yapboz, kupa bardak, magnet ve mousepad gibi ürünlerden oluşuyor! Üzerine sevgilinizin ve sizin fotoğrafınızın yer alacağı Aşıklara Özel Kurdeleli Ürünler üzerine, sevgilinizin okumasını istediğiniz en güzel romantik aşk mesajlarınızı yazdırabilirsiniz!


Sevgiliye romantik hediyeler

Sevgilinize Özel Fotoğraf Baskılı 99 Parça Love Puzzle

Tam 99 parçadan oluşan Sevgilinize Özel Fotoğraf Baskılı “Love” Puzzle, bir hediyeden çok daha fazlasını vaat ediyor! Romantik bir armağan olmasının yanı sıra aynı zamanda muhteşem de bir sürpriz içeriyor olması bu ürünü bir kaç adım öne çıkartıyor! Bulmaca gibi bir armağan demek daha uygun! Doğum Gününde, Sevgililer Gününde şaşırtıcı ve sürpriz bir armağan isterseniz Sevgilinize Özel Fotoğraf Baskılı 99 Parça Love Puzzle tavsiyemizdir. Kalp şeklindeki tasarımı ve destek bölümü ile dekoratif ögeler de taşıyor. Düz olabilecek tüm yüzeylerde sergilenebilen bu romantik armağan ile, sevgilinizin kalbini bir kez daha çalacaksınız!


Romantik hediyeler

Birbirine Aşık Mutlu Çiftler Saat

İçinizdeki aşk fırtınasına tercüman olabilecek özel bir hediye arıyorsanız, yakından bakmanız gereken bir armağanımız var! Sevgilinize aşkınızı sıra dışı ve oldukça romantik bir üslupla dile getirecek olan Birbirine Aşık Mutlu Çiftler Saat, hem sevgilinizin kalbine işliyor, hem de uzun yıllar kullanabileceği dekoratif bir duvar saati oluyor! Aşk, içinde romantizm olmadan yaşanabilecek bir duygu değil! Sevgilinize elinizden geldiğince, özel olduğunu ve sevildiğini hissettirmeniz gerekiyor! Sevgilinizin doğum gününde, üzerine isimlerinizin yer aldığı, çizgi adamlarla romantizm serpiştirilmiş Birbirine Aşık Mutlu Çiftler Saat armağan ederek, hem ne çok sevildiğini, hem de ne kadar özel olduğunu hissettirebilirsiniz!


Pırlanta Gümüş Harf Kolye

Pırlanta Gümüş Kalpler Harf Kolye

O’nu ne kadar çok sevdiğinizi ve değer verdiğinizi ifade etmek için, yan yana, alt alta, üstü üste binlerce kalp figürü çizip, içerisinde de ikinizin isimlerini yazmak, bu kadar büyük bir sevgiyi tarif etmeye kafi gelmiyorsa, siz bir de Pırlanta Gümüş Harf Kolyeyi deneyin derim. İç içe geçmiş kalp sembolü bulunan ve her iki tarafına da isimlerinizin baş harflerinin yer alacağı Pırlanta Gümüş Harf Kolye, sevginin en romantik ve en güzel tarifi! Bu özel kolyeyi kendinize özel hale getirerek, sevgilinize sevgililer gününde hediye edebileceğiniz gibi, doğum günü hediyesi ya da evlilik yıl dönümü hediyesi olarak da uygun görebilirsiniz!


Kişiye Özel Pırlantalı 925 Ayar Gümüş Kol Düğmesi

İsim Baş Harfli Pırlantalı 925 Ayar Gümüş Kol Düğmesi

Erkek arkadaşınıza, içinize sinen özel bir hediye araştırıyor ama bulmakta zorlanıyorsanız, o halde bir de sizin için öneri olarak seçtiğimiz Kişiye Özel Pırlantalı 925 Ayar Gümüş Kol Düğmesine bakın! Son derece zarif, üzerindeki pırlantasıyla değerli ve bir aksesuar olarak oldukça göz alıcı! Bu değerli kol düğmelerini erkek arkadaşınız her kullandığında, aklında fikrinde yalnızca siz olacaksınız! Erkeğe doğum günü hediyesi, sevgililer günü hediyes, veya yıl dönümü hediyesi olarak Kişiye Özel Pırlantalı 925 Ayar Gümüş Kol Düğmesi hem kullanışlı, hem de isabetli bir hediye seçimi olacaktır!


Romantik sevgililer günü hediyesi

İsme Özel Kolye 14 Ayar Altın

İnsan birine aşık oldu mu, veya onu çok sevdi mi, ona benzeyen veya onu çağrıştıran her şeyi çok fazla önemsiyor veya daha fazla dikkat kesiliyor. Örneğin, sevgilinizin ismi “Sinem” ise, çevrenizde ismi, Sinem olan herkes sizin için sıradan diğer insanlara göre bir adım önde oluyor. Haberlerde veya bir dizi filmde ismi Sinem olan biri sizin daha fazla dikkatinizi çekiyor veya daha sempatik gelebiliyor size. Konuyu çok uzatmadan, sevgilinize alınabilecek en güzel hediyelerden biri de, şüphesiz onun isminin yazılı olduğu bu altın kolyedir. Sevgiliniz, şu an sizin artık eşiniz ise, eşinizi bu sevgililer gününde bu hediye ile onurlandırın! Elbette bütçeniz elverdiği ölçüde…


Erkeklere Romantik Hediye

İsme Özel Deri Cüzdan, Kemer

Erkeklerin aksesuar olarak en fazla kullandıkları, deri kemer ve deri cüzdan seti de, yine isme özel bir şekilde en güzel sevgililer günü hediyesi olabilir. Erkek Arkadaşınıza sevgililer günü için Özel bir hediye düşünüyorsanız, bu ürün de romantik bir sevgililer günü hediye seçeneği olarak aklınızda bulunmalı. Seçeceğiniz bu ürün lazer işleme teknolojisi ile kişiselleştirilebiliyor. Yani bu ürün Erkek sevgilinizin ismini taşıyor olacak. Eminim sevgililer günü için erkek arkadaşınız bu hediyeye bayılacak. Çünkü kişiye özel hediye, bünyesinde daha derin ve özel anlamlar içeren, sadece sevgilinizi adına düzenlenmiş hediye türüdür. Sevgililer arasında hediyeleşmenin amacı, ona duyduğunuz özel hisleri, en içten ve kalbi duyguları hediye yolu ile sevgiliye anlatmaya çalışmaktır. Sevgilinize bir hediye seçecekseniz her zaman olmaya bilir ancak, mutlaka kişiye özel bir hediye vermenizi tavsiye ederim.


Erkeklere hediye

İsme Özel Deri Cüzdan

Sevgiliniz cüzdanından her kredi kartını çıkardığında veya cüzdanına her eli gittiğinde sizi hatırlayacak! Üstelik bu cüzdan sıradan bir cüzdan da değil! Bu şık deri cüzdanın da üzerinde sevgilinizin ismi yazılacak. Erkek sevgiliye, Sevgililer günü hediyesi ne alınır diye, google veya başka bir arama motorundan arama yapıp heyecanla ne hediyeler karşınıza çıkacak diye beklediniz ya! İşte sizin bu sorunuzun cevabı bu hediye! Gerçekten de çok güzel bir sevgililer günü hediyesi olacağı kanaatindeyim. Çünkü kişiye özel hediye, bünyesinde daha derin ve özel anlamlar içeren, sadece sevgilinizi adına düzenlenmiş hediye türüdür. Sevgililer arasında hediyeleşmenin amacı, ona duyduğunuz özel hisleri, en içten ve kalbi duyguları hediye yolu ile sevgiliye anlatmaya çalışmaktır. Sevgilinize bir hediye seçecekseniz her zaman olmaya bilir ancak, mutlaka kişiye özel bir hediye vermenizi tavsiye ederim.


Sevgiliye Romantik Hediyeler

Pırlanta LOVE Yüzük

Kalbinize taht kurmuş sevgilinize özel günler için anlamlı ve şık bir hediye düşünüyorsanız, görselini gördüğünüz bu ürünü kaçırmayın deriz. Çünkü tasarlanışıyla, zarafeti ile, kusursuzluğu ile bir kadını kendisine hayran bıraktıracak bir ürün! Pırlanta LOVE Yüzük aşkınızın en somut hali! Bir bayanın ise hayallerini süsleyen gerçek bir sanat eseri! Siz, Sevgilinize romantik hediye fikirleri istediniz, benim de naçizane size en özel hediye önerim; “Love” Pırlanta Yüzük! Gümüş ve Altın Modelleri bulunan Pırlanta LOVE Yüzük, özel hediye kutusu içerisinde adresinize gönderilir! Bu özel yüzük, kız arkadaşına doğum gününde romantik bir hediye arayan erkeğe özel tavsiyemdir! Sitemiz içerisinde yer alan diğer doğum günü armağanlarına ulaşmak için şu linke göz atabilirsiniz; Sevgiliye doğum günü hediyesi


Mutluluk Yağmuru Çiçek Buketi

Mutluluk Yağmuru Çiçek Buketi

Tüm özel günler için bir kadına verilebilecek en önemli ve en romantik hediye Çiçektir! Çiçek sadece bugünün değil, yüzlerce yıllık geleneğin bir ürünüdür! Bayan sevgiliye romantik hediye fikirlerimizin birinci sırasına çiçeği ekliyoruz! Diğer hediyeler çiçekten sonra gelir. Çiçek, bir kadına verilen değerin, sevginin en güzel, en somut göstergesidir. Bu yüzden, sevgililer tarafından en fazla tercih edilen hediyelerin başında gelir. Sevgilinize yılın 365 günü, sebepli ya da sebepsiz yere her an, çiçek almayı aklınızdan hiç çıkarmamalısınız! Gül, lale, papatya sevgiliniz hangi çiçeği beğeniyorsa, üzerine romantik notunuzu ekleyerek Ona armağan edin! Bu hem aşkınızı en şık hali ile kız arkadaşınıza göstermenizi sağlayacak, hem de ona ne kadar özel olduğunu iliklerine kadar hissettirmiş olacaksınız!

My Name is - İki Harfli Kalp Yüzük

Kişiye Özel İki Harfli Kalp Yüzük

Kişiye Özel İki Harfli Kalp Yüzükteki halka ise, sizi birbirinize sımsıkı ve aşk ile bağlayan bir yüzük halkası. Sevgilinizin parmağında son derece zarif duracak ve isim baş harflerinizi taşıyacak olan bu yüzük ile, aşkınızı yedi düvele ilan etmiş olacaksınız. Sevgilinize, eşinize doğum günü hediyesi olarak romantik bir hediye düşünüyorsanız, 14 ayar altından yapılmış olan ve kesinlikle altın suyu içermeyen Kişiye Özel İki Harfli Kalp Yüzük şimdi, hemen karşınızda sizi bekliyor. Bu son derece romantik ürünü sipariş etmeniz halinde özel kutusu içerisinde ve ürün sertifikası ile birlikte gönderildiğini de hatırlatmak isterim.


Kişiye Özel Dünyanın En Büyük Aşkları Akrilik Ödül

Kişiye Özel Dünyanın En Büyük Aşıkları Akrilik Ödülü

Günün 24 saati aklınızda sadece o varsa, aşkları şiirlere, şarkılara ve öykülere konu olmuş Dünyaca ünlü aşıklardan ne eksiğiniz var ki? Türkiye’de herkesçe bilinen ve aşkları efsane olmuş Ferhat ile Şirin, Kerem ile Aslı’nın aşkları ve dünyaca ünlü klasikler arasında yer alan Romeo ve Juliet aşkları gibi, sizin de isimleriniz bu aşıkların arasında yer alsın ister misiniz? Kişiye Özel olarak hazırlanan Dünyanın En Büyük Aşkları Akrilik Ödülü içerisindeki tanınmış aşıklar listesinde, artık sevgilinizin ve sizin de isimleriniz bulunuyor! Sevgilinize sevgililer gününde ya da doğum gününde romantik bir sürpriz yapmak isterseniz, pırıl pırıl parlak görüntüsü ile Kişiye Özel Dünyanın En Büyük Aşkları Akrilik Ödülü harika bir tercih olacaktır! Bu şahane ve son derece romantik ödül, bir yandan masa üzerinde dekoratif bir süs eşyası, bir yandan aşkınızın sembolü! Kişiye Özel Dünyanın En Büyük Aşkları Akrilik Ödülüne hangi isimlerin yazılmasını isterseniz, o isimler geliyor! Dilerseniz bu harika ödülü, Anne ve Babanıza özel olarak hazırlatıp, Onlara unutamayacakları özel bir hediye de hazırlayabilirsiniz!


İki Harf Yazılı Sonsuzluk Kolye

İki Harf Yazılı Sonsuzluk Kolye

Aşkınızı sonsuzlukta buluşturan, sonsuz aşkı simgeleyen ve isminizin baş harflerinden oluşan Sonsuzluk Kolye şimdi burada… İki Harf Yazılı Sonsuzluk Kolye isimlerinizin baş harflerine özel olarak tasarlanan çok özel bir hediyedir. Sevgilinize böylesine şık ve anlamlı bir kolyeyi boynunda gururla taşıyacak.


sevgiliye romantik hediye fikirleri

3 Parça Kanvas Tablo

3 Parçadan oluşan Kişiye özel kanvas tablo ile sevgilinize romantik bir sürpriz yapabilirsiniz. Sevgiliniz ile mutlu giden ilişkinizi finalde evlilikle bağlamayı düşünüyorsanız, hayatınızın aşkını buldunuz demektir. Şu an kısmen, ancak evlendiğiniz takdirde devamlı olacak şekilde isimleriniz hep yan yana yazılmaya, konuşmalarda ise birlikte anılır olmaya başlayacak! Evlendiğinizde isimleriniz nüfus cüzdanınıza birlikte yazılacak, benzer şekilde evlilik cüzdanınıza yan yana olacak, devletle tüm münasebetlerinizde hep bir arada, ve hatta size şu an tuhaf gelecek ama, sevgiliniz ile isimleriniz kapı zili üzerinde bile birlikte yazılacak! .

My name is Kalpli İki İsimli Kolye

Kalpli İki İsimli Kolye

Şimdilik sevgiliniz olan ama gelecekte müstakbel eşiniz olacak olan kız arkadaşınızla isimlerinizin yan yana yazılı olmasını görmeye alışmalısınız! Hatta gelin bunu biraz daha erkene alalım ve isimlerinizi son derece zarif ve şık Kalpli İki İsimli Kolye üzerine yazdıralım! Kalpli İki İsimli Kolye, mutluluktan sevgilinizin ayaklarını yerden kesecek inanılmaz romantik bir doğum günü hediyesi! Üzerinde her ikinizin isimlerinin birlikte yer alacağı Kalpli İki İsimli Kolye ile, herkes siz aşıkları bir arada zarif bir kolye üzerinde görecek! Bir romantik hediye vardır, bir de gerçekten romantik hediye vardır! Kalpli İki İsimli Kolye, romantizmi doruklara taşıyacak son derece özel bir kolye!


Kuş Tüyü Gül 24’lü Set

Kuş Tüyü Gül 24’lü Set

Bayanların önüne hediye olarak dünyaları serseniz, Ona hediye edeceğiniz bir Kırmızı Gülün yaratacağı mutluluğu asla veremez! Duyguları en romantik şekilde hissettiren hediyeler, hiç şüphesiz ki en başta Çiçeklerdir. Çiçekler içerisinde kırmızı gül ise bambaşka ve çok özel bir yere sahiptir. Gül, sevgiyi anlatır, sevgilinize duyduğunuz aşkı sembolize eder. Edebiyatta, müzikte, resimde, kısacası sanatın her dalında, kırmızı gül kadınlar ile bir anılır ve kadınlara özeldir! Ancak, ne kadar ilgilenilirse ilgilenilsin, gülün ömrü maalesef ki çok kısadır. Tazeliğini ve ömrünü sonsuza kadar devam ettiremez ve kısa zamanda kurumaya, solmaya başlar! Sevgilinize hiç solmayacak ve adeta ilk günkü gibi, görüntüsünden hiçbir şey kaybetmeyecek özel güllerden hediye etmek isterseniz, gerçek bir gül tanesi şeklindeki Kuş Tüyü Gül ideal bir hediye seçimi olacaktır! Özel kutusu içerisinde tam 24 adet organik kuş tüyü gül bulunan bu romantik ürün, bayana sevgililer günü hediyesi olarak da düşünülebilecek en güzel hediyelerden biri!


Kalpli İsimli Sonsuzluk Kolye

Kalpli Altın Kaplama İsim Yazılı Sonsuzluk Kolye

Ömrünüzün son nefesinde bile dudaklarınızdan yalnızca O’nun isminin dökülmesini arzuluyorsanız, Bu sevginizi sevgilinize anlatacak oldukça romantik bir hediyemiz var! Zinciri ucunda sonsuzluk sembolü bulunan ve aynı zamanda üzerinde isim yazılı kalp şekli bulunan Kalpli İsimli Sonsuzluk Kolye, aradığınız o özel romantik hediye olabilir! Hayal edebileceğiniz en romantik kolyeler arasında ilk 5’e rahatlıkla girebilecek Kalpli İsimli Sonsuzluk Kolye, özel hediye kutusu ve içerisinde mücevher sertifikası ile birlikte satışa sunulmakta! Gümüş üzeri 14 ayar altın kaplama olan bu anlamlı yüzük ile, sevgilinize doğum gününde çok tatlı bir romantik hediye sürprizi yapabilirsiniz!


İsme Özel Deri Kılıflı 2'li Kalem Seti‏

İsme Özel Deri Kılıflı 2’li Kalem Seti‏

Romantik bir erkek arkadaşınız mı var? Sizi bir an bile olsun, mesajsız telefonsuz bırakmayan biri mi? Belki de siz ne onun yakışıklılığına, ne de karizmasına, yalnızca kalbinizden en iyi anlayan romantik biri olmasına vuruldunuz! Eminiz ki sevgilinizden size her zaman aşk dolu güzel şiirler geliyordur! Şimdi önereceğimiz özel hediye ile bu şiirleri kendi ismine özel kalemleri ile yazacak! Özel hediye kutusu içerisinde yer alan üzerinde sevgilinizin isminin yer alacağı, son derece zarif ikili kalem seti erkek arkadaşınıza armağan edilmek üzere sizi bekliyor! Şiire meraklı, romantizm kalbine işlemiş biricik erkek arkadaşınıza, size anlamlı, aşk dolu şiirler yazması için İsme Özel Deri Kılıflı 2’li Kalem Seti‏ni ona hediye edebilirsiniz!

Fotoğraf Baskılı Love You Masa Üstü Tablo

Kişiye Özel Romantik Resim Çerçevesi

Aşkın anatomisi üzerine, ne olduğu, ne olmadığı üzerine binlerce yıldır bir çok insan kafa patlattı. Ancak hala bu büyüleyici ve değim yerindeyse insana sarhoşluk verici duygunun gizemi çözülemedi. Bırakalım sonsuza kadar çözülmesin! Neden derseniz, aşk bu! Ondan daha güzel, daha mutluluk verici ne var ki bu hayatta! Önemli olan, sevmek ve sevilmek! Sizi bir mutluluktan diğer mutluluğa sürükleyen, her an yaşamınıza lezzet katan, sevince boğan kız arkadaşınıza romantik bir hediye arayışınız varsa, size çok güzel bir armağan önereceğiz! Sevgilinize, içerisinde en güzel hatıranızın olduğu şık bir fotoğrafı armağan edeceksiniz! Ama bunu üzerinde isimlerinizin yer alacağı acayip derecede şık Kişiye Özel Resim Çerçevesi ile… Masasının üzerinde her an karşısında bulunacak olan Fotoğraflı Kişiye Özel Love Çerçeve ile, sizi ne kadar sevdiğini tekrar tekrar hatırlatmış olacaksınız!

Romantik Hediyeler

Kişiye Özel İsimli Kalp Bileklik

Kalbinizde gururla ve büyük bir heyecanla taşıdığınız en özel isim, Kişiye Özel İsimli Kalp Bileklik üzerine işlensin. Hayata bin kere gelsem, yine bin kere O’na aşık olurdum diyorsanız, sevgilinize olan bu büyük sevgilinizi son derece romantik İsimli Kalp Bileklik ile gösterebilirsiniz! 14 Ayar altın kaplama hazırlanan İsimli Kalp Bileklik üzerine kız arkadaşınızın ismi yazılıyor! O’na yıllarca kullanabileceği, her sabah bileklerine taktığında, her akşam çıkarttığında sizi hatırlatabilecek romantik bir hediye arayışınız varsa, İsimli Kalp Bileklik aradığınız o özel hediye! Ürün sipariş etmeniz halinde son derece şık bir hediye kutusu içerisinde gönderiliyor.

Aşk Kadehleri Model 1

Çiftlere Özel Aşk Kadehleri

Belki de son derece romantik bir hediyelikten bahsedeceğim için ben de gaza geldim! Gördüğünüz bu şahane hediyelik, sevgilinize sevgililer günü hediyesi veya doğum günü hediyesi olarak alınabilecek en şirin ve romantik hediyelerden biri. Eşinizle romantik bir akşam yemeğinde masanızda mum ışıkları eşliğinde isimlerinize özel aşk kadehleri olsun! Üzerinde aşkla bağlı olduğunuz sevgilinizin isimlerinin yazılı olacağı ikili aşk kadehleri kırmızı ve siyah renk seçenekleri ile karşınızda. Siz Romantik hediye fikirleri arıyordunuz, buyurun son derece anlamlı ve bir o kadar da özel hissettirecek aşk kadehleri.


Sevgiliye Özel Metal Kutuda Çikolatalı Bonbonlar

Sevgiliye Özel Romantik Metal Kutuda Çikolatalı Bonbonlar

Ellerinde kırmızı kalpli balonlar ile, mutluluktan havalara uçan gelin-damat çifti ve üzerinde “Benimle Evlenir misin?” yazılı mesaj Metal Kutuda Çikolata Bonbon modellerinden sadece bir tanesi! Biricik aşkınıza olan kocaman sevginizi tatlı tatlı anlatmak isterseniz, duygularınıza tercüman bir model ile muhakkak vardır! Bu şahane metal kutuların içerisinde enfes çikolata lezzetleri var, üzerinde ise “Beni Affet”,”Seni Seviyorum”,”Benimle Evlenir misin?”  mesajları ile sevgi figürleri var! Sevgilinize romantik olduğu kadar tatlı bir hediye düşünürseniz, ucuz fiyatı ile Sevgiliye Özel Metal Kutuda Çikolatalı Bonbonlar tam size göre!

Sevgilinize Romantik Hediyeler Seçerken 

Romantizm

Sevgiliniz ile aranızdaki o güçlü bağ, ilk olarak belki küçük bir göz teması ile başladı… Ne güzel gülüyordu, ne güzel bakıyordu, ne güzel konuşuyordu… Allah, yeryüzünde güzel olan her şeyi sadece O’na bahşetmişti sanki! O’nu gördükten sonra, aklınızda fikrinizde sadece O vardı! “Ya ret edilirsem?” korkusu ile baş başa buluşma teklifinizi hep sonraya ertelediniz! Bir taraftan da sürekli O’nunla vakit geçirmek ve o ilk temasında, size yerle bir eden bakışları görmek istediniz. Bu özel duyguyu içinizde tutmak size ağır geliyordu artık! Bu durumu en yakın arkadaşınız ile paylaşmak istediniz… Arkadaşınıza hislerinizi anlatırken, O’ndan bahsederken farkında değildiniz ama, gözlerinizin içi parlıyordu. Kankanızdan aldığınız cesaret ile, “ret” edilme korkunuzu bir tarafa atıp, O’na buluşma teklifini yaptınız. Bu, sevgilinizin günlerdir sizden beklediği ama sizin cesaretsizliğiniz yüzünden ertelenmiş bir hareketi. Derken hayatınız boyunca asla unutamayacağınız mekanlardan birine yani “ilk buluşma yerine” O’na dair yüzlerce soruyu da cebinize koyarak gittiniz. Kimdi acaba bu kız? Aklınızda bitmek tükenmek bilmeyen “O’nu keşfetme merakı”! Günün sonunda ne konuştuğunuzu, nelerden bahsettiğinizi bile tam hatırlayamadan evinize geri döndünüz. Yine ona dair bakışlar ve mükemmel gülüşler aklınızda kalarak…

Görüşmelerin sayısı arttıkça, birbirinize olan duygular da çoğalmaya başladı! “Hoşlanıyorum” dediğiniz duygu, “Seviyorum” duygusu ile yer değiştirmeye başladı! Belki de o güçlü duygu “Aşktı” kim bilir? Gerçek olan şu ki, siz günden güne O’na daha fazla bağlanmaya başladınız. Bunu sevgiliniz ile paylaşma ihtiyacını duydunuz ve o mucize iki kelime dudaklarınızdan dökülü verdi, “Seni Seviyorum…” Evet! Siz artık gerçek anlamda bir sevgiliydiniz! Artık hayatınızın her alanına sevgilinizi koymaya başladınız. O’nun için saçınızı tarayıp, hangi takımı tutuyorsa o takıma sempati duymaya başladınız. O’nun esprileri siz de arkadaşlarınıza yapmaya başladınız! Farkında olmadan onun gibi gülmeye çalıştınız, başınıza gelen bir şeyi ilk O’nunla paylaşmak istediniz. Hayat sizin için daha sevimli ve daha çekilir bir şey olmaya başladı. Çünkü onunla artık bir hedefiniz olmuştu.
Sevgili olmak, aşk işte böyle bir şey! O varsa hayat daha güzel. O gülüyorsa, o mutluysa siz de mutluydunuz. Şimdi sizin için bu kadar özel ve önemli birini mutlu görmek sizi herkesten daha çok mutlu edecektir. Bilmem kaçıncı sevgililer gününü birlikte geçireceksiniz ama, sizi bu denli mutlu eden sevgilinizi, sevgililer gününde mutlaka onurlandırın derim. Onun sizin hayatınızda ne denli özel biri olduğunu ona hissettirin.
Sevgilinize, o kıymetli biricik aşkınıza, Romantik hediye belirlemeye çalışıyorsanız, sevgilinizin kişilik özelliklerini, beğenilerini, hayat felsefesini göz önünde tutun! Sevgiliye hediye ile ilgili, blogumda bir çok yazı görebilirsiniz, bu yazılarımın ortak özelliği şuydu; Bence sevgilinize alacağınız hediye konusunda klasik hediyelere takılıp kalmayın derim. Daha yaratıcı, daha orijinal ve ilginç hediyeler düşünün derim.
Erkeğe Yapılabilecek Sürprizler

2 YORUMLAR

  1. Gerçekten hem çok romantik, hem de çok harika hediyeler! Bu arada bu sitede miydi, yoksa başka sitede miydi tam olarak hatılamıyorum ama, portre resim de çiziliyordu galiba? Yanlış mı hatırlıyorum? Bence portreresim en güzel ve en romantik hediye seçeneği….

  2. Merhaba! Yorum yazmışsınız ama keşke isminizi de belirtseydiniz! Sağlık olsun! Umarız bir dahaki sefere yorumunuzu isminizi de belirterek yaparsınız! Enuygunhediye blog sitesinde yüzlerce hediye önerisi var! Bunlardan biri de karakalem portre resim! Sevgiliye Sürpriz Hediyeler başlıklı yazımızda portre resim ile ilgili bir sürpriz hediye önerimiz var oradan hatırlıyorsunuzdur:))) Ancak resim siparişlerinizi http://www.portreresim.com sitesinden rahatlıkla verebilirsiniz.

    KALIN MUTLULUKLA…

CEVAP VER