Kurumsal Hediye Fikirleri

Kurumsal Hediyeler
Firmalar tarafından tercih edilebilen bir çok kurumsal hediye alternatifleri vardır. Firmalara özel hediye seçimi yapmak için öncelikle hitap edeceğiniz kitle önemlidir. Bir çok firma, müşterilerine karşı hoşluk yaratmak amacıyla üzerinde firmalarının logosunun basılı olduğu hediyeler hazırlatmaktadır. Bu hediyeleri müşterilerine sunarak hem akılda kalmayı hem de müşterilerin kendilerini özel hissetmelerini sağlamaktadırlar. Müşteriye verilecek hediyeler genellikle kullanılabilir ürünlerden oluşmaktadır. Bu ürünler bazen bir duvar saati, bazen de bir kupa bardak olabilir. Firmalar için özel olarak hazırlanan hediyeler, çok çeşitli ürün gruplarından oluşmaktadır. En çok tercih edilen ürün grupları, promosyon hediyeleri olarak hazırlanan ürünlerdir. Bu hediyelikler günlük yaşamda kullanılabilir ürünlerden tercih edilmektedir. Potansiyel müşterilere hediye edilen promosyon ürünler ile markanın akılda kalıcılığı hedeflenmektedir. Markanın akılda kalıcılığını sağlamak için potansiyel müşterilerin günlük yaşamında sıkça kullanabileceği ürünler özel olarak hazırlanmaktadır.

En Çok Tercih Edilen Kurumsal Hediye Seçenekleri

Kurumsal hediye seçenekleri genellikle logo baskılı kişisel ürünler ve dekoratif ürünlerden oluşmaktadır. Kişisel kullanıma özel olan kurumsal hediyelikler, kupa bardak, kitap ayracı, kalem, tişört, makyaj aynası, anahtarlık, çakmak gibi ürün gruplarından oluşmaktadır. Kurumsal hediye kataloğu üzerinden seçilen ürünler özel logo ve yazı baskısı yapılarak istenilen adette hazırlanmaktadır. Firmalar genellikle özel günlerde hediye dağıtımı yapmaktadırlar. Firmaların en çok hediye dağıttığı dönem yılbaşıdır. Yeni yıl için özel olarak tasarlanan yılbaşı kurumsal hediye alternatiflerinden ürünler seçilir ve müşterilere ya da firmanın çalışanlarına dağıtılmak üzere hazırlanır. Kurumsal hediyeler promosyon amaçlı hazırlandığından dolayı hediye üzerinde firmanın logosu ve sloganı ile birlikte iletişim bilgileri de yer almaktadır.


Açılış ve Kutlamalar için Kurumsal Kurabiyeler

Kurumsal Hediyeler
Açılış ve kutlama gibi önemli günler için firmalara özel olarak hazırlanan kurumsal kurabiye tasarımları vardır. Kurumsal kurabiyeler, hem tüketilebilir olarak hazırlanır hem de kurabiye üzerindeki firma logosu ile marka tanıtımı yapılır. Kurumsal kurabiyeler firmaların ziyaretçileri için de çok iyi bir ikram seçeneği olarak tercih edilebilmektedir. Kurumsal hediye seçenekleri için akılda kalıcı ürünleri tercih etmenizde her zaman fayda vardır. Yaratıcı tasarıma sahip kurumsal hediyelikler her zaman markanın daha fazla akılda kalmasını sağlamaktadır.

Eczacılara Özel İsim Yazılı Kupa Bardak

Eczacılara Özel İsim Yazılı Kupa Bardak
incele
Eczacı bir yakınınız için kurumsal hediye alternatifi arayışındaysanız, kupa bardak en kullanışlı ürünler arasında tavsiye edilmektedir. Kupa bardaklar, özellikle çalışırken en çok kullandığımız ürünlerin başında gelmektedir. Yoğun iş temposunda stresi azaltmak ve kendimizi daha iyi hissetmek için sürekli çay, kahve türü içecekler tüketmekteyiz. Bu içecekleri tüketirken de kendimize özel olarak hazırlanmış bir barağı kullanmak çok hoş bir an yaşatacaktır. Bu yüzden hem kendimiz için hem de sevdiklerimiz için özel isim yazılı kupa bardak hediyesini tercih edebiliriz. Eğer bir eczane işletmecisiyseniz, ekip arkadaşlarınıza çok iyi bir hediye alternatifi olarak isme özel kupa bardak hazırlatabilirsiniz.

Firmalara Özel Logolu Oto Cam Gölgeliği

Firmalara Özel Logolu Oto Cam Gölgeliği
incele
Hedef kitlenize markanızı duyurmanın çok çeşitli yöntemleri vardır. En ideal yöntem, trafikteki bir araç üzerinde yer verilen promosyon tanıtımlarıdır. Araç giydirme, logo baskısı gibi işlemler için bir çok yerden gerekli izinleri almanız gerekir bu da uzun uğraş ve masraflar çıkarır. Ama biz size az maliyetli ve çok etkili bir tanıtım ürününden söz etmek istiyoruz. Bu ürün araç camlarına takılabilecek bir cam gölgeliğidir. Cam gölgeliği üzerine firmanızın logosu, sloganı ve iletişim bilgileri gibi dilediğiniz detayda baskı yapılabiliyor. Gölgeliği kullanan araç sayesinde de bir çok kişiye firma isminizi tanıtmış oluyorsunuz. Müşterileriniz için de oldukça kullanışlı bir hediye olarak bu ürünü sunabilirsiniz.

Doktorlara Özel İsimli Kitap Ayracı

Doktorlara Özel İsimli Kitap Ayracı
incele
Doktor tanıdığınız için özel bir hediye düşünüyorsanız, sizin için vereceğimiz tavsiyelerden birini tercih edebilirsiniz. Doktorlar için bir çok özel hediye seçeneği vardır. Bunlardan en kullanışlılarından biri de kitap ayracıdır. Doktorların bolca kitap okuduğunu hepimiz biliyoruz. Bu yüzden bir doktor için hazırlanabilecek en güzel ve az maliyetli bir hediye olarak kişiye özel kitap ayracını düşünebilirsiniz. Kitap ayracı kişiye özel olarak hazırlandığı için üzerinde doktorun ismi ve yazmak istediğiniz herhangi bir cümle yer alabilir. Bu hediye ile doktorunuzu mutlu edebilme imkanına sahip olursunuz. Küçük ve mütevazi bir hediye olarak düşünebileceğiniz kitap ayracını

Firmalara Özel Buzdolabı Magneti

Firmalara Özel Buzdolabı Magneti
incele
Firmalar için marka tanıtımı ve reklamı büyük önem taşımaktadır. Firmalar için özel olarak hazırlanan çeşitli promosyon ürünleri ile tanıtım yapılabilmektedir. Bu ürünlerden en etkililerinden biri de buzdolabı magnetleridir. Bir çok firma buzdolabı magneti ile müşterilerinin aklında yer edinmeyi hedefler bu hedeflerinde de başarılı olurlar. Özellikle eve sipariş verilen firmalar için en iyi tanıtım aracıdır magnetler. Firmanızın logosunu, sloganını ve iletişim bilgilerinizi baskı yaptırabildiğiniz magnetler ile müşterileriniz tarafından hatırlanmanızı sağlayabilirsiniz. Sürekli görünebilir bir noktada kullanılan magnetler sayesinde ulaşmak istediğiniz hedef kitleden, sabit müşteriler elde edebilirsiniz.


Firmalar İçin Logo Baskılı Kupa Bardak

kurumsal hediye
incele
Firmalar, çeşitli hediyelik ürünlerle hem ekip arkadaşlarını hem de müşterilerini mutlu edebilmektedir. Bu ürünlerden en çok tercih edileni firmalar için hazırlanan logo baskılı kupa bardaklardır. Kupa bardaklar, günlük yaşamımızda sıkça kullandığımız bir ürün olduğu için promosyon ve reklam tanıtımında da büyük rol oynamaktadır. Kupa bardak üzerine yaptırabileceğiniz firma logosu, sloganı ve iletişim bilgileriniz ile markanızın akılda kalıcı olmasını sağlayabilirsiniz. Müşterilerine hediye olarak da sunabileceğiniz bu ürün ile müşterilerinizi memnun ederken, yeni müşterilere ulaşmanız için bir araç olarak kullanabilirsiniz. Kupa bardaklar, kurumsal hediyelikler arasında en etkili ve en çok tercih edilen ürünlerden biridir.

Firmalara Özel Logolu Bardak Altlığı

Firmalara Özel Logolu Bardak Altlığı
incele
Çay ve kahve tüketiminin oldukça yaygın olduğu ülkemizde, reklam tanıtımları için de bu alışkanlığımızdan faydalanabilirsiniz. Firmalar için oldukça etkili olan bu tanıtım ürünleri sayesinde markanızın bilinirliğini arttırabilirsiniz. Firmanızı ziyarete gelen müşterilerinize sunacağınız içecek ikramlarını bu bardak altlıkları ile yaparak, dikkat çekici bir detay oluşturabilirsiniz. Hem şık görünen hem de kurumsallığın bir simgesi olarak kullanılabilen bardak altlıklarını, müşterilerinize hediye olarak da verebilirsiniz. Müşterileriniz bu bardak altlıklarını kullandıkça markanızın hatırlanabilirliği artar ve yeni müşteriler bulmanıza imkan oluşturulur.

Firmalara Özel Logolu Dekoratif Taş Baskı

Firmalara Özel Logolu Dekoratif Taş Baskı
incele
Dekoratif ürünlerle oluşturulan promosyon tanıtımları çok şık ve kullanışlı olmaktadır. Dekoratif ürünler kolay kolay yıpranmadığı için uzun yıllarca kullanılabilir ve marka tanıtımızın daha etkili yapılmasını sağlar. Bununla birlikte firma sahibi bir yakınınız için hediye arayışı içindeyseniz, firmalara özel olarak hazırlanan dekoratif ürünlerden tercih yapabilirsiniz. Firmalara özel olarak hazırlanan logolu dekoratif taş baskı, çok şık bir hediye alternatifi olarak değerlendirilebilir. Firma sahibi yakınınız için açılış hediyesi, iş yıl dönümü hediyesi gibi özel günler için tercih edilebilir bir ürün.

Firmalara Özel Tişört

Firmalara Özel Tişört
incele
Firmalar tarafından düzenlenen grup organizasyonlarında çalışanların giyebileceği özel firma logolu tişörtler son zamanlarda çok tercih edilir oldu. Bununla birlikte, müşterileriniz için de kullanılabilecek şık bir hediye olarak da düşünebilirsiniz. Tişört üzerine yapılan logo, slogan ve iletişim bilgisi baskılarıyla, markanızın tanıtımını gerçekleştirebilirsiniz. Özellikle cafe, restoran gibi firmalarda çalışan ekibin giymesi için çok tercih edilmektedirler. Firmalara özel olarak üretilen logo baskılı tişörtler, istediğiniz adette hazırlanabilmektedir. İnternet üzerinden de kolayca sipariş verebileceğiniz bu tişörtlerle markanızın tanıtımı profesyonel bir görünümle gerçekleştirebilirsiniz.


Firmalara Özel Logo Baskılı Duvar Saati

Firmalara Özel Logo Baskılı Duvar Saati
incele
Kurumsal firmaların müşterilerine sunduğu hediyelerden en çok tercih edilen ve kullanışlı olanlardan biri de duvar saatleridir. Hemen hemen her ofis ve evde bulunan duvar saatleri ile markanızın tanıtımını gerçekleştirmek çok kolay olacaktır. Duvar saati üzerine yaptırabileceğiniz logo, slogan ve iletişim bilgisi baskısı ile markanızın akılda kalmasını sağlayabilir ve yeni müşterilere ulaşabilirsiniz. Kullanışlı bir hediye olmasıyla birlikte uzun yıllar kullanılabilirliği de marka tanıtımını etkili kılan detaylardan biridir. Etkili bir reklam tanıtımı yapmak istiyorsanız, kullanışlı promosyon ürünlerinden tercih edebilir ve müşterilerinize hediye edebilirsiniz.

Firmalara Özel Logo Baskılı Mutfak Önlüğü

Firmalara Özel Logo Baskılı Mutfak Önlüğü
incele
Ev hanımlarına hitap eden logo baskılı mutfak önlüğü, hem kullanışlıdır hem de reklam amacını çok etkili biçimde gerçekleştirmektedir. Ev hanımlarının sürekli olarak kullandığı mutfak önlüğü sayesinde, markanızın hatırlanmasını sağlayabilir ve yeni müşteri hedeflerine ulaşabilirsiniz. Logo baskılı mutfak önlüğü, hediyelik olarak tercih edilmesi dışında firmanızda çalışan ekip arkadaşlarınızın kullanma amacıyla da tercih edilebilir. Firmanızda kurumsal bir görünüm oluşturmak istiyorsanız bu tür detaylara dikkat etmelisiniz. Mutfak ve servis bölümünde çalışan ekibinizin kullanabileceği logo baskılı önlükler ile iş yerinizde profesyonel bir görünüme sahip olabilirsiniz.


Firmalara Özel Logolu Promosyon Çakmak

Kurumlara Özel Logolu Promosyon Çakmak
incele
Firmaların tanıtım amacıyla tercih ettiği promosyon ürünlerinden en çok kullanılanıdır çakmaklar. Sigara kullanımı olsun olmasın hemen hemen herkes çantasında ve cebinde çakmak taşımaktadır. Ev ve ofislerde de sıkça kullanılan çakmaklar ile markanızın tanıtımını kolayca gerçekleştirebilirsiniz. Müşterilerinize hediye olarak sunabileceğiniz çakmaklar sayesinde firmanızın akılda kalmasını, hatırlanmasını ve yeni müşteri kitlelerine ulaşmasını sağlayabilirsiniz.

Kurumsal Firmalara Özel Anahtarlık

kurumsal hediyeler
incele
Şık bir tasarıma sahip olan anahtarlıklar, hemen hemen tüm firmalar için uygun bir promosyon ürünüdür. Müşterilerinizin veya potansiyel müşteri kitlelerinin günlük yaşamında rahatlıkla kullanabileceği bir üründür. Uygun maliyetleri nedeniyle de oldukça ekonomik bir kurumsal hediyedir. Toplu olarak sipariş verip, müşterilerinize dağıtımını gerçekleştirebilirsiniz. Kurumsal firmalar için özel hazırlanan bu anahtarlıklara logonuzu, sloganınızı ve iletişim bilgilerinizi baskı yaptırabilirsiniz.

Kurumsal Firmalara Özel Makyaj Aynası

Kurumsal Firmalara Özel Makyaj Aynası
incele
Bayanların çantasından eksik etmediği aynaların üzerine markanızın logosu ve iletişim bilgilerinin yer alması oldukça etkili bir reklam tanıtımı olacaktır. Bayanlara hediye olarak sunabileceğiniz makyaj aynaları sayesinde markanızın bilinirliği artar ve yeni müşterilere ulaşmanızı sağlar. Özellikle kozmetik firmaları, kuaförler, kişisel bakım salonları gibi bayanlara hitap eden firmalar için çok etkili bir hediye olarak tavsiye edebiliriz. Oldukça şık bir tasarıma sahip olan makyaj aynası üzerine firma logonuzu ve iletişim bilgilerinizi baskı yaptırabilirsiniz. Firmanızı ziyaret eden bayan müşterilerinize bu hediyeyi sunarak onları memnun edebilir ve tekrar tercih edilmenizi sağlayabilirsiniz.


Bayrak ve Atatürk Resimli Duvar Saati

kurumsal hediye
incele
Ülkemizin kurucusu olan Atatürk’ü her zaman saygı ve sevgiyle anmak istiyorsanız, ofisinizin en güzel köşesinde yer almasını sağlayabilirsiniz. Milli duyguların güçlü olduğu firmalar, her zaman daha büyük bir güven duygusu hissettirmektedir. Bu yüzden firmanızın duvarında Atatürk resimli duvar saatine yer vermenizi tavsiye etmekteyiz. Ayrıca, özel müşterileriniz için de çok şık bir hediye olarak bu ürünü sunabilirsiniz. Firma sahibi bir tanıdığınız için hediye araştırması yapıyorsanız, en yüksek duyguya sahip bir hediye olarak Atatürk resimli duvar saatini tercih edebilirsiniz.

CEVAP VER