İlginç Gece Lambaları

hediyelik ilginç gece lambaları
Gece lambaları yalnızca aydınlatıcı olarak değil, dekoratif anlamda da tercih edilmektedir. Bir çok kişi karanlıkta uyumayı tercih eder ancak, gece kalktığında da hafif bir ışık eşliğinde hareket etmek ister. İşte bu durumda gece lambaları hem ışıkta uyuyanlar için hem de karanlıkta uyumayı tercih edenler için de kullanışlı bir ürün haline geliyor. Gece lambası çeşitleri, kişilerin tarzına ve odanın dekorasyonuna bağlı olarak seçilmektedir. Bir çok tasarıma sahip gece lambaları satışa sunulmaktadır. Gece lambası seçimi yaparken kendi zevkinize uygun olarak sade veya ilginç gece lambaları arasından tercihinizi kullanabilirsiniz. Dekoratif gece lambaları genellikle yetişkin yatak odalarında tercih edilmektedir. Yatak odası dekorasyonu ile tam bir uyum sağlayacak tasarımda bir çok gece lambası mevcuttur. Bu gece lambaları, tasarım ve renkler olarak yüzlerce seçenek imkanı sunmaktadır. Gece lambası seçimi yaparken zorlanabilirsiniz ancak, ne istediğinizi ve tarzınızı biliyorsanız bu seçim oldukça kolay geçecektir. Dekoratif gece lambası tasarımlarından en çok satışı yapılan ay gece lambası tasarımıdır. Ay şeklinde üretilmiş olan bu gece lambası, odanızda çok dikkat çekici bir görünüme sahip olur. Tamamen bir ay görünümüne sahip olan ay gece lambası hem yetişkin yatak odasında hem de çocuk odalarında rahatlıkla kullanılabilir.
ilginç gece lambaları
Gece lambası yapımı genellikle güncel trendlere uygun tasarımlar göz önünde bulundurularak gerçekleşir. Özellikle ilginç tasarıma sahip, dikkat çekici gece lambaları sıkça üretilmektedir. Gece lambaları modelleri ve fiyatları da tasarımlarına bağlı olarak değişmektedir. Sade gece lambalarının fiyatları ile ilginç tasarıma sahip gece lambalarının fiyatları oldukça farklıdır. Gece lambası seçimi yaparken fiyatını göz önünde bulunduracağınız gibi kalitesi ve tasarımını da göz ardı etmemelisiniz. Bir çok özel tasarıma sahip gece lambalarından bütçenize uygun olanı seçebilirsiniz.
değişik gece lambaları
Gece lambaları ayrıca, çok iyi bir hediye alternatifi olarak tercih edilmektedir. İlginç tasarıma sahip gece lambaları en çok gençlere hediye olarak satılmaktadır. Dekoratif gece lambaları ise bayanlara özel hediyelik olarak tercih edilmektedir. Gece lambası seçimi yapabilmeniz için sizlere sunduğumuz model ve fiyat örneklerini inceleyebilirsiniz. Hem hediyelik hem de kendi kullanımınız için bu modeller arasında seçim yapabilirsiniz. Bayanlar, erkekler ve çocuklar için birbirinden farklı tasarımların yer aldığı gece lambası modellerini inceleyebilir ve hediye alacağınız yakınınız için en uygun olanı seçebilirsiniz.

Hediyelik En İlginç Gece Lambaları


ilginç gece lambası modelleri

Projeksiyonlu Romantik Gece Lambası

Üzerindeki projeksiyon mekanizması sayesinde, odanıza aşk dolu sözler, kalpler ve yıldızlar saçarak romantik bir ortam yaratan bu gece lambası, sevgiliye hediye olarak çok iyi bir seçenek. Yatak odasında romantik dekorasyonu tercih eden kişiler için de oldukça iyi bir tasarıma sahip. Dekoratif görüntüsü ve projeksiyon özelliği ile yatak odalarının en dikkat çekici aksesuarı diyebiliriz.

Projeksiyonlu Okyanus Dalgaları Gece Lambası

Projeksiyonlu Okyanus Dalgaları Gece Lambası

Okyanus dalgaları eşliğinde uyumak veya kitap okumak pozitif duygularınızı en üst sınırlara çıkaracak. Okyanus dalgası desenlerinin ışık yöntemi ile odanızın duvarlarına aktarıldı bu gece lambası, dekoratif tasarımı sayesinde de oldukça modern bir görünüm oluşturuyor. Genç ve yetişkin yatak odalarında rahatlıkla tercih edilebilen bu gece lambasını sevdiklerinize hediye olarak da satın alabilirsiniz.

Gökkuşağı Gece Lambası

Gökkuşağı Gece Lambası

Gökkuşağı, her zaman mutluluğun sembolü olmuştur. Yağmurdan sonra oluşan dinginliğin, gökkuşağı renkleriyle romantik bir ortama dönüşmesini sevmeyen yoktur. Siz de odanızda gökkuşağı enerjisini yaşamak istiyorsanız, gökkuşağı yansımalı gece lambasını tercih edebilirsiniz. Gençler ve yetişkinler için rahatlıkla tercih edilebilen gökkuşağı tasarımındaki bu gece lambasını özel günler için hediye alternatifi olarak düşünebilirsiniz.

Odamdaki Ay Kumandalı Gece Lambası

Odamdaki Ay Kumandalı Gece Lambası

Ay şeklinin birebir aynısını odanızın duvarında görmek ister misiniz? O halde sizin gibi tarz sahibi kişiler için üretilen ay tasarımlı gece lambasını incelemenizi öneriyoruz. Yansıttığı ay ışığı eşliğinde kitap okumanın keyfini düşünmenizi de özellikle tavsiye ediyoruz. Ay şeklindeki gece lambası, özellikle gençlerin yoğun ilgi gösterdiği dekoratif ürünler arasında yer alıyor.

Sihirli Plazma Küre

Plasma Light – Sihirli Plazma Küre

Sıra dışı tasarımları sevenler için oldukça dikkat çekici bir ürün olarak sihirli plazma küreyi önerebiliriz. Sihirli küre içinde hareket eden elektrik akımları sayesinde mor, pembe ve mavi renkteki ışıklar, yatak odanızın duvarlarında muhteşem bir efekt oluşturacak. Gençlere hediye olarak düşünebileceğiniz en iyi alternatiflerden biri diyebiliriz. Oldukça ilgi çekici bir tasarıma sahip olan sihirli küre ile kendinizi sinema filmi içinde hissetmeniz mümkün.

dekoatif gece lambaları

Sun Jar – Güneş Kavanozu

Bir kavanoz içine hapsedilmiş güneş görüntüsü, yatak odanızda çok şık bir dekoratif görünüm yansıtacaktır. Güneş kavanozu, yaydığı soft ışık sayesinde odanızda loş ve çok hoş bir ışık oluşturuyor. Gün boyunca güneşten depoladığı enerjiyi gece ışık olarak sunan bu güneş kavanozu pil kullanılmadığı için doğa dostu bir üründür. Hem yatak odalarında hem de bahçenizde rahatlıkla kullanabileceğiniz çok hoş bir tasarıma sahiptir.

Dökülen Kahve Görünümlü Masa Lambası

Dökülen Kahve Görünümlü Masa Lambası

Yine yaratıcı bir tasarım karşınıza geliyor. Dökülen kahve görüntüsü verilen bu masa lambası, görenleri kendisine hayran bırakacak bir tasarıma sahip. Dekoratif ürünlere önem veren kişilerin yatak odalarında çok şık bir görünüm oluşturulmasına yardımcı oluyor. Bayanlar için çok iyi bir hediye seçeneği olarak düşünülebilecek bir tasarıma sahiptir. Dekorasyonu seven bayanların bu masa lambasına ilgi göstereceğinden eminiz.

Telefon Klübesi Dokunmatik Gece Lambası

Telefon Kulübesi Dokunmatik Gece Lambası

İngiliz telefon kulübeleri hayatımızın her alanında yer buluyor. Çeşitli dekoratif ürünler üzerinde kullanılan telefon kulübeleri, gece lambası olarak da karşımıza çıkıyor. Kırmızı rengi ve nostaljik görünümü ile yatak odalarında çok şık ve bir o kadar ilgi çekici bir görünüm sunuyor. Dokunmatik özelliği sayesinde oldukça kullanışlı bir yapıya sahip olan gece lambasını, sevdikleriniz için hediye olarak satın alabilirsiniz.

Kalp Şeklinde Solar Dekor LED Lambalar

Kalp Şeklinde Solar Dekor LED Lambalar 12’li

Kalp şeklinde üretilen LED lambalar çok şık bir dekor ürünü çeşitli amaçlarla kullanılmaktadır. Evinizin her alanına yerleştirebileceğiniz bu LED lambalar ile hoş ve romantik bir ortam yaratabilirsiniz. Yatak odalarında makyaj aynası etrafına ve yatak başlığı üzerinde sıkça tercih edilen kalp şeklindeki lambaları, siz de hayal ettiğiniz bir dekorasyonda kullanabilirsiniz. Kalp şeklinde tasarlanmış olan LED lambalar, solar özelliği sayesinde ekonomik ve doğa dostudur.

Güneş Enerjili Dekoratif Gece Lambası

Güneş Enerjili Dekoratif Gece Lambası

Güneş enerjili özelliği ile doğa dostu bir kullanım imkanı sunan gece lambası, yatak odalarda çok şık bir dekoratif etki yaratacak. Beyaz renk tasarımlarının pembe, mavi ve sarı iç detaya sahip olmasıyla, tarzınıza uygun seçim yapabilme imkanına sahip olursunuz. Özellikle bayanların çok beğeneceği sade bir tasarımdan oluşan bu gece lambasını, özel günlerde hediyelik olarak tercih edebilirsiniz.

İstiridye LED Gece Lambası

İstiridye LED Gece Lambası

Pembe, mavi, yeşil ve sarı renk seçeneklerine sahip olan bu zarif tasarıma sahip gece lambası hem yetişkin yatak odaları için hem de çocuk odalarında kullanılabilir. Bayanların ilgisini çekecek tasarıma sahip olan gece lambasını bayan sevdiklerinize hediye olarak düşünebilirsiniz. Led ışığı ile odaya çok hoş bir ışık yansıtan istiridye gece lambası eşliğinde kitap okumak oldukça keyifli olacaktır.

Sevimli Asker Gece Lambası Mr LAMP

Sevimli Asker Gece Lambası Mr LAMP

Çok şirin bir görünüme sahip olan Mr LAMP gece lambası, gençlerin ve çocukların odalarında oldukça ilgi çekecek bir görünüm oluşturacaktır. USB girişli özelliği sayesinde, çalışma masanızda bilgisayarınıza takarak kullanabilirsiniz. Ayrıca, kalem pil ile çalışma özelliğinden dolayı da komodin üzerinde rahatlıkla kullanabilirsiniz. Gençlerin ve çocukların odalarına pozitif enerji veren bu gece lambasını, hediye olarak da düşünebilirsiniz.

LED Işıklı Mumlar

LED Işıklı Mumlar

LED ışıklı mumlar ile evinizin her alanında romantik bir atmosfer oluşturabilirsiniz. Tealight mumların tasarımını birebir olarak yansıtan LED ışıklı mumlar, açma kapama düğmesi ile çalıştırılmaktadır. Evinizin her alanını duman kokusuna maruz kalmadan aydınlatabilme imkanına sahip olursunuz. Gerçek mum şeklinde dalgalı ışık bölümü kısa aralıklarla yanıp söner bu da muhteşem bir mum ambiyansı yaratmanızı sağlar.

değişik gece lambaları

Star Master Projeksiyonlu Gece Lambası

Odanızı yıldız galaksisine çevirmeye hazır mısınız? Projeksiyonlu gece lambası ile odanızın duvarlarını yüzlerce yıldız kaplayacak. Bu gece lambası sayesinde romantik ve büyüleyici bir atmosfere sahip olacaksınız. Oldukça fazla ilgi çeken özelliği sayesinde çocuk odalarında da tercih edilebilmektedir. Yetişkinlerin, gençlerin veya çocukların odalarında rahatlıkla kullanılabilen projeksiyonlu gece lambasını, özel günlerde hediyelik olarak tercih edebilirsiniz.

Müzikli ve Işıklı Kaplumbağa

Twilight Turtle – Müzikli ve Işıklı Kaplumbağa

Hem müzikli olması hem de odanın duvarlarına ışık saçması özelliği ile çocukların ilgi odağı olan bu sevimli kaplumbağ, çok iyi bir hediye seçeneği olarak karşımıza çıkıyor. Sevimli bir kaplumbağ tasarımına sahip olan bu gece lambası, çeşitli renklerdeki ışıkları sayesinde çocuğunuzun rahat ve kolay uyumasını sağlayacaktır. Çocuğunuz, odanın duvarlarındaki ışıkları izleyip, dinlendirici müziği dinlerken mışıl mışıl uykuya dalacaktır.

Mini USB Ampül

BULB USB LIGHT – Mini USB Ampül

USB özellikli mini ampul, geceleri rahat çalışabilmeniz için çok iyi bir ürün. Yüksek ışıkta çalışmak istemeyenler için sadece çalışma masasını aydınlatacak özelliğe sahip mini ampul eşliğinde oldukça verimli çalışacaksınız. Gençler ve yetişkinler için özellikle çalışma masalarında kullanılmak üzere tasarlanmıştır. Arkadaşlarınıza veya çocuğunuza hediye olarak da satın alabilme imkanına sahipsiniz.

USB Şişe Lambası - Şarj Edilebilir Şişe Işığı

USB Şişe Lambası – Şarj Edilebilir Şişe Işığı

Sıradışı bir tasarıma sahip olan bu şişe lambası hem ilginizi çekecek hem de kullanışlılığıyla vazgeçilmeziniz olacak. Şarj edilebilen bir yapıya sahip olan bu şişe ışığı, 2,5 saate kadar kullanabilme imkanı sağlıyor. Şişenin ağzına takacağınız mantar şeklindeki yapısıyla, odanızda çok şık bir dekoratif görünüm yansıtacak. Bayanlar ve erkekler için hediye alternatifleri arasında düşünülebilir özelliktedir.

USB LED Bilgisayar Lambası

USB LED Bilgisayar Lambası

Gençlerin daha verimli çalışmaları için enerji verici bir ambiyans oluşan LED özellikli bilgisayar lambası, son zamanların en çok tercih edilen ürünleri arasında yer almaktadır. Kullanışlı yapısı ile fazla yer kaplamak bu bilgisayar lambası, ders çalışırken masa lambası olarak çok rahat kullanılabilir. Bazı bilgisayarların klavyeleri aydınlatmalı olmadığından bu lamba sayesinde aydınlatarak karanlıkta da bilgisayarda çalışabilme imkanı sunar.

ilginç lambalar

Kalpli LED Mum

Kalpli LED mum, genç kız odaları ve yetişkin odalarında çok şık bir görünüme sahip olarak kullanılabilir. LED ışıklı yapısı ile gece lambası görevi üstlenen ve şık tasarımı ile dekoratif bir havaya sahip olan bu mumu, hediye olarak da tercih edebilirsiniz. Kalpli LED mum, bayanlar için hem uygun fiyatlı hem de beğenilecek hoş tasarıma sahip bir hediye olarak karşımıza çıkmaktadır.

CEVAP VER