Ofis Ziyaretleri İçin İlginç Hediyelikler

yeni iş hediyeleri
Günümüz dünyasında insanlar vakitlerinin büyük bir bölümünü evlerinden ziyade iş yerlerinde, çalışma ofislerinde geçirirler. Hal böyle olunca, sevdiğimiz ve bizim için önem arz eden kişilere hediye alacağımız vakit, onlara ev hediyesi veya kişisel hediyeler dışında, ofis hediyeleri de bakmak isteriz. Bugünkü yazımızın konusunu bu sebeple, sizin için özel olan kişilerin ofislerinde kullanabilecekleri güzel ve ilginç ofis-büro hediyelerine ayırmak istedik. Önermiş olduğumuz hediyeler, ofislerde masaüstü ihtiyaç duyulan küçük eşyalardan tutun da, duvarda süs olarak kullanılabilecek tablo ve duvar saatlerine kadar çeşitlilik göstermektedir. Tavsiye edilen ofis-büro hediyeleri daha çok ilginç hediyeler içermektedir. Bu hediyelikler, özel doktor muayenehanelerine alınabilecek ilginç hediyelikler, Mühendislik büroları için ilginç ofis hediyeleri, hukuk büroları için hediyeler, muhasebe büroları için ilginç hediyelikler veya öğretmen çalışma odaları için hediye olarak düşünülebilir.

Ofis ve İş Yerleri İçin İlginç Hediye Önerileri


ilginç ofis hediyeleri

Eyfel Kulesi Şeklinde Kalemler

Herkesin böyle havalı kalemleri olsun! Ofislerin olmaz ise olmazıdır kalemler. Madem kalemler ofisler için bu kadar hayati bir öneme sahip, o halde şöyle havalı ve prestijli birşeyler olsun öyle değil mi? Ofis ziyaretlerinizde sevdiklerinize küçük ancak, son derece güzel hediyelikler almayı düşünüyorsanız, Eyfel Kulesi şeklinde tasarlanmış olan bu rengarenk kalemlerden armağan edebilirsiniz. Düny’nın en romantik şehirlerinden biri olan Paris’in simgesi Eyfel Kulesi, orijinal görünümüyle şıkır şıkır rengarenk kalemlere dönüştü. Bu özel tasarım kalemleri ister okuyan çocuğunuza armağan edin, ister mesai arkadaşlarınıza.


Ofis Hediyeleri

Küçük Ofis Hediyesi & Objektif Kalem Kutusu

Yarım elma gönül alma derler ya atalarımız, siz de sevgililer günü için veya bir arkadaşınıza ev veya ofis hediyesi olarak, ucuz fiyatlı ama ilginç bir hediye düşünüyorsanız, şimdi tavsiye edeceğim hediye dikkatinizi çekebilir. Profesyonel Fotoğraf makinesinin objektiflerini bilirsiniz, adamlar bunu kalemlik halinde tasarlamışlar ve bence de oldukça başarılı bir iş çıkartmışlar. Objektif şeklindeki bu kalemlik sevgilinizin eminim çok hoşuna gidecektir. Ucuz ve şık olan bu hediye için, iyi bir hediye tercihi olabilir diyebilirim. Sıkıcı kalemlikler her an karşımızdadır ve hiçbir etkileyici yönleri yoktur. Şimdi siz diyeceksiniz ki, alt tarafı bir kalemlik bunun şatafatlı bir şey olmasına ne gerek var diye. Ancak herkes sizin gibi düşünmeyebilir. Çünkü mutluluk dediğimiz şey ufak tefek detayların bir araya gelmesi ile sağlanan bir histir.

ilgin hediyeler

İlginç Duvar Saati & Dekoratif Kare Cam Duvar Saati

İlginç ve mükemmel bir tasarıma sahip, ev ve iş yerlerine dekoratif bir hava katacak harika bir duvar saati önereceğim. Kare şeklinde cam, beyaz, pembe ve siyah olmak üzere üç farklı renge sahip, bu ilginç duvar saatinin bazı rakamları (10-12-2-3-5-7) boş ve asılı olduğu duvarın rengini alacak şekilde tasarlanmış. Asimetrik yapısı ile görenleri hayran bırakacak kare cam duvar saati, modern ortamlara dekoratif bir görünüm kazandıracak! Bu ilginç duvar saatini gönül rahatlığı ile herkese hediye edebilirsiniz. En başta sevgilinize doğum günü hediyesi olarak düşünebilirsiniz mesela! Sonra Annelere, babalara, öğretmenlere ve yakın arkadaşlarınıza doğum günleri için veya özel günlerde hediye edebilirsiniz.

Farklı ve orijinal hediyeler

Ofis-Büro için İlginç Hediye Fikirleri & Çöp Kovası Kalemlik

İlginç ve orijinal bir hediye almak için bir ton para ödemenize gerek yok. Ucuz fiyata da pekala orijinal hediye alınabilir. Mesela, gördüğünüz bu çöp kovası şeklindeki kalemlik gibi. Öğrenci çocuklara, masalarına çeki düzen vermeleri açısından doğum günü hediyesi olarak düşünülebilir bence. Ya da ucuz fiyata ofis ve büro hediyesi almak isteyenler, bu ürünü düşünebilir. Yediğimiz içtiğimiz her şeyin artığını, kağıtları, ambalaj kağıtlarını kısaca çöpleri attığımız çöp kutularını bilirsiniz. Çöp kovası kalemlik aynı bu çöp kutuları gibi ama birazcık minik. Her şeyin ufağı daha sevimli olur ya çöp Kutusu kalemlik de sokaktaki pis kokulu çöp kutularının aksine oldukça sevimli ve ter temiz.

erkeklere hediye

Farklı Ofis Hediyeleri & Tetris Alarm Saat

Sevgiliniz için klasik hediyelerden sıkılıp, farklı ve değişik hediye almayı düşünüyorsanız, size önerebileceğim farklı hediyelerden biri de, Tetris oyununun alarm saatine dönüşmüş hali olani bu masa saati. Gerçekten de her sene sevgilinize birbirinin benzeri olan hediyeler almak, sizi de sıkmaz mı? Hediye konusuna yeni bir soluk getirmek lazım artık değil mi? Denenmemişi denemek lazım. Tetris oyununu hatırlıyorsunuzdur sanırım, hem bir tetris oyunu hem de, sevgilinizin çok işine yarayacağını düşündüğüm şık bir masa saati.

ilginç duvar saatleri

İlginç Ofis Hediyesi & Antika Dekoratif Duvar Saati

Evinde veya ofisinde, antika eşya sever bir dostunuz için, biraz paraya kıyıp, bu muhteşem roma rakamlarından hazırlanmış ahşap dekoratif antika duvar saatini hediye etmeye ne dersiniz? Saatin içerisinde antika havası katmak için dişlilerden oluşmuş bir mekanizma bulunmakta ve bu mekanizma duvar saatinin antika görüntüsünü desteklemektedir. Bütçenize uymayabilir ama ilgilenen de çıkabilir diye düşünerek eklemeyi uygun buldum.

Ofis Hediyeleri

Orjinal Ofis Hediye Fikirleri-Konserve Alarm Saat

Tasarım konusunda insanların hayal gücü engel ve sınır tanımıyor. Gördüğünüz bu üründe aslında sıradan bir saat ama tasarımcısı bunu konserve bir ürün şeklinde, o kadar güzel ve ilginç bir hale sokmuş ki, gel de böyle bir ürüne sahip olma şimdi. İlginç ve dekoratif hediye arayanlar için bence kesinlikle alınması gereken bir ürün. Özellikle ev için hediye arıyorsanız, evlerin mutfaklar için ideal sayılabilir. Bu ürün buzdolabı magneti olarak rahatlıkla kullanılabilir. Mutfaklarda özellikle yemek pişirme ile alakalı zamanlayıcı olarak da kullanılabilir. İlginç ve enteresan ürünlere meraklı olanlara tavsiye ederim. Sürpriz Ofis Hediyesi arıyorsanız bence kaçırmayın. Konserve kapağını açacak kişi, içinden çıkan saati görünce surat ifadesi nasıl olur acaba?:)

ilginç ofis hediyeleri

İlginç Hediyeler- Kağıt Uçak Kalemlik

Yukarıdaki açıklamamı aynen bu Uçak kalemlik için de yapıyorum. Çocukken ne kadar çok severek yaptığımı unutamam, bu kağıt gemilerden. Hatta Defter sayfalarından uçaklar filan yapardık. Hey gidi günler heey! Ama ben daha çok harita metod defterlerini kullanırdım. Onunla daha rahat kıvırma yeri belirlenebiliyordu:) Çünkü yapacağınız kağıt uçağın, her iki kanadının eşit olması lazım ki, düzgün uçabilsin.:))) Bu gördüğünüz ilginç ürün bir kalemlik. Bir ofise sıra dışı kalemlik almayı düşünüyorsanız öneririm.Not: Bu ürün Sert bir plastikten yapılmıştır.

ilginç hediyeler

İlginç Hediyeler-Kum Saati Şeklinde Dekoratif Masa Saati

İş yerinizde veya ofisinizde bulunan çalışma masasının daha dikkat çekici olmasını ister miydiniz? İnsanların yüzyıllardır kullandığı kum saatinin modern versiyonu, bu gördüğünüz üründe birleşti. Ofis ve Büro için ilginç ve dikkat çekici hediye arayanlara enuygunhediye gururla sunar:)

ofis hediyeleri

İlginç Hediyeler-LED Işıklı Anahtarlık

Evinizin, iş yerinizin, Otomobilinizin anahtarlarını, bir yerde toplayacak ve aynı zamanda karanlıkta kapı açarken size güçlü LED ışıkları ile kapı deliğini gösterecek bir anahtarlık sizce de iyi bir ürün sayılmaz mı? Üstelik birbirinden sevimli hayvan figürleri veya beğendiğiniz tarzda bir cisim ile birlikte ve uygun fiyata. Bir anahtarlıktan başka ne bekleyebilirsiniz ki? 🙂

Tabanca Selo Bantlık

İlginç Ofis Hediyeleri & Tabanca Şeklinde Bantlık

Ofislerde gün boyu iş güç derken, insanların gözü eğlenceli bir şeyler arar. Bu ürün de hem işlevsel açıdan, hem de eğlence açısından bu ihtiyaçlara cevap verir nitelikte. Ofisinizde işiniz olduğunda tabanca bantlık emrinize amade, yok boş vaktiniz var biraz eğlenmek istiyorsunuz, o zaman yine tabanca bantlık emrinize amade. İlginç bir hediye ürün olacaktır.:)


ilginç ofis hediyeleri

İlginç Ofis Hediyeleri- Dekoratif Metal Dosyalık

Büro ve ofislerde masa başı iş yapanların en ciddi sıkıntıları, önemli ve önemsiz belge ve dosyaların gelişi güzel üst üste konması ve masalarının gün içerisinde dağınık ve düzensiz durmasıdır. Önemli bir belgeyi bu sebepten dolayı bazen saatlerce aramak zorunda kalırlar. Bunun için benim çözümüm; gördüğünüz bu şık dekoratif dosyalık. Özellikle bayanlar bulundukları ortamın, çalıştıkları masanın kısacası hayatlarının her alanında şıklık isterler. Bu dekoratif metal dosyalığı, mesleği avukat, mimar veya muhasebeci evraklarla fazlası ile ilgili bayanlara hediye edebilirsiniz.


ilginç hediye

Orijinal ve Sürpriz Ofis Hediyeleri & Ctrl+Alt+Del Tuş Takımı Bardakları

Windows işletim sistemi içerisinde meşhur Ctrl+Alt+Del tuş kombinasyonunu bilirsiniz, sistem kararsızlığı, ekran donması, hatalı bir uygulamanın sonlandırılması için, bu tuşlara aynı anda basarsınız ve görev yöneticisi penceresi karşınıza gelir, bu şekilde kapatmak istediğiniz tüm uygulamaları sonlandırabilirsiniz. Ctrl+Alt+Del tuş kombinasyonu, kötü gidişe, hatalı uygulamalara, son veren bir çözümdür. Yani bilgisayar kullanıcısı için bir şanstır.:))) Sözü fazla uzatmadan, dahi tasarımcılar, bilgisayar klavyelerimizde yer alan, Ctrl+Alt+Del tuşlarından, harika bir çay, kahve kupası seti yapmışlar. İster içinde salep için, ister köpüklü nescafe’nizi, isterseniz tavşan kanı çayınızı:))) Sevgilisine ve dostlarına ilginç ve orjinal hediye arayanlara duyurulur.


ilginç ve orijinal hediyeler

İlginç Ofis Hediyeleri & USB Kupa bardak Isıtıcı ve USB çoklayıcı

Ofis ve bürolarda en fazla tüketilen içecekler, sıcak içecekler olup, mesela çay kahve gibi, bunlar da gelen telefonlar, iş görüşmeleri v.s. derken bulundukları masalarda buz gibi olurlar ve soğudukları zaman da içilmez olurlar. Birileri işte bu duruma pratik ve bence dahiyane bir çözüm bulmuş. Yani adamlar yine yapmış :)))) Efendim, bu ürün de USB kablosu ile bilgisayarınıza veya USB çıkışına bağlantı yapıyorsunuz ve ilgili aparat üzerinde bardağınız bulunduğu sürece çayınız ve kahveniz sıcacık kalmaya devam ediyor ve siz çayınızı kesintisiz bir keyif ile içmeye devam ediyorsunuz. Nasıl bir fikir ama? Bitmedi, Çayınız sıcak kalırken, aynı zamanda 4 tane daha USB çoklayıcınız oluyor.


Seramik Not Defteri

Değişik Ofis Hediye Fikirleri & Seramikten Not Defteri

Unutmak istemediğimiz şeyleri not kağıtlarına yazarız, işimiz bittikten sonrada bu not kağıtlarını yerlerinden kopartıp, çöp kovalarına fırlatırız. Şimdi bahsedeceğim Not Defteri ürününü öyle kolay kolay buruşturamayacağınızı hemen belirtemeliyim. Çünkü Bu not Defteri seramikten yapılmış:))) Sizin için önemli ve hatırlamanız gereken durumları bu mükemmel şekilde tasarlanmış seramik Not Defterine kaydedebilirsiniz. İsterseniz ofisinize, isterseniz mutfağınıza asın. Özel kalemi ile gelen ürün evinizin ve ofisinizin vazgeçilmezi olacak. Sevdikleriniz için ilginç ve özel hediye arıyorsanız önemle duyurulur:)

değişik hediyeler

Ofis Hediye Seçenekleri & LED’li Lazer, Tükenmez, Sunum Kalemi

Bir kalem düşünün ki, içerisinde bir çok fonksiyon bir arada bulunsun. Neler mi? Mesela kapak kısmından led ışıkları olsun ve bir nevi bu kalemi fener olarak kullanabilesiniz, ikincisi tükenmez kalem yazma özelliği olsun, üçüncüsü mesela bir öğretmensiniz ve tahtada kaleminizi uzatarak bir nevi sunum çubuğuna dönüştürsün, dördüncüsü ise, kırmızı lazer ışıkları olsun! Bunlardan ziyade bir de şık bir kalem olsun! Çok oluyoruz Artık:))) Şaka bir tarafa da, Yaklaşan 14 Şubat Sevgililer Günü için veya erkek arkadaşınızın doğum günü için ucuz fiyatlı ama gösterişli şık, kullanışlı bir hediye düşünüyorsanız bence böyle bir hediye için doğru bir başlığı okuyorsunuz… Erkek arkadaşınızın bu kalemi çok beğeneceğini düşünüyorum ve sürekli cebinde taşıyacağını da garanti ediyorum. Çünkü belirttiğim gibi bir çok özellik bu kalemde toplanmış durumda.

sevgiliye hediye,

Sevgiliye Değişik Ofis Hediyeleri & iPad Kitap Şeklinde Kılıf

Gördüğünüz bu ürün iPad, eski bir kitap görünümünde, el yapımı, benzersiz bir iPad kılıfıdır. Deriden üretilmiştir ve sert kapaklıdır. Kitap Görünümlü iPad Kılıfı, iPad’inizi iki türlü korumaktadır: Birincisi; Sert kapağı ve iskeleti sayesinde çarpmalara, çizilmelere karşı etkin koruma sağlar. İkincisi ise; kıymetli iPad’inizi hırsızların gözlerinden uzak tutar. Yurt dışında iPad Kitap kılıf satın alan birçok kişi, evlerine ya da arabalarına giren hırsızların, eski bir kitap zannettikleri iPad’lerine dokunmadan gittiğini belirtmiştir. Kitap Görünümlü iPad Kılıfı, iPad’iniz için stand görevi de görmektedir. Kitap ayracına öykünen aparatı sayesinde iPad’inizin görüş açısı kolaylıkla ayarlanabilir. Birinci sınıf malzemeden üretilmiş son derece kullanışlı ve kaliteli, bir o kadar da estetik bu iPad kılıfı, teknolojiyle nostaljiyi buluşturuyor.

değişik hediyeler

Ofis için Değişik Hediyeler & USB Kablosu

İşinize yarayacağını düşündüğüm USB transfer ve şarj kablosu, fotoğraflarınızı veya excel, word dökümanlarınızı iki cihaz arasında kolaylıkla transfer ve veri alış verişi yapabileceksiniz. Micro Cables Monster And Owl. Blackberry’niz, akıllı telefonunuz ve fotoğraf makinenizi Baykuş ve Canavar USB Kablosu’nun güvenilir ve eğlenceli kollarına bırakın. Micro Cables Monster And Owl’un Micro USB ucunu elektronik cihazınıza, USB ucunu da bilgisayarınıza takın; şarj edin, dosya transfer edin. Baykuş ve Canavar USB Kablosu sayesinde şarj kablonuz kimselerinkine karışmayacak, kolay kolay kaybolmayacak. Baykuş mu canavar mı tercih sizin.

Sevgiliye orijinal hediye

Orijinal Büro Hediyeleri & Masa üzeri Düzenleyicisi Ağaç

Bazı insanlar için, bulunduğu ortamın dağınık olması durumu psikolojilerini ciddi bir biçimde olumsuz etkiler. Özellikle masa başı iş yapan insanlar için, düzgün ve verimli bir çalışma için olmazsa olmaz şey, düzenli ve derli toplu bir masa düzenidir. Yoksa ciddi şekilde, iş performanslarında düşüşler yaşarlar. Düzenli olmayı ve tertipli bir çalışma şeklini benimseyen insanlara, çalışma masalarını bir düzene sokabilmeleri için hediye olarak önereceğim bu ürün, bir ağaç şeklinde ve içerisine kalem koyabileceğiniz gibi, yine ağacın dallarına sizin için önemli hatırlatıcı notlarınızı ekleyebilirsiniz. Aynı zamanda ağaç şekli ile, masa üstü için çok güzel bir dekoratif ürün! İlginç ve güzel bir büro hediyesi düşünenler için bu hediyeyi tavsiye ediyorum.

Dijital Resimli TV Anahtarlık

Ofis-Büro için ilginç Hediye & Dijital Resimli TV Anahtarlık

Dijital Resimli TV Anahtarlık, harika bir dijital fotoğraf çerçevesi olmasının yanında, eski tip tüplü Televizyon görünümündedir. 100 resme kadar resim yükleyebileceğiniz ve dahili belleği ve 1.1 inçlik full LCD ekranı ile en gözde resimlerinizi retro tarzda döndürüp durabilir. TV Digital Photo Keyringi şarj etmek çok kolay. Onu USB kablosuyla Bilgisayarınıza bağlayarak kolaylıkla şarj edebilir, istediğiniz resimleri yükleyip silebilirsiniz. Üç saatlik batarya süresi ile en güzel resimlerinizi kesintisiz olarak izleyebilirsiniz. Oto-uyuma özelliği sayesinde hareketsiz kaldığında kendi kendine kapanması özelliği ile resimlerinizi izlerken uyuya kalsanız bile, şarjınız bitmeden kendini kapatabilir.


Mr. P Anahtarlık

İlginç Hediyeler & Mr.P Anahtarlık

Valla ben elçiyim, elçiye zeval olmaz derler. Yoksa aklıma böyle munzurluklar gelmez. İlginç bir anahtarlık düşünüyorsanız ve bu anahtarlığı, ulu orta masa üzerine koymakta bir sakınca görmüyorsanız,:))) bu anahtarlık da, sizin için enteresan bir ürün olabilir.


Mini Parmak Basketbolu

İlginç Hediyeler & Parmak Basketbolu

Masanızda yoğun bir çalışma içerisindesiniz, belki de sonraki gün önemli bir sınavınız var, bir yerlere gidip eğlenmek veya kafa dağıtmak için fazla bir vaktiniz de yok! Kısa da olsa biraz dinlenmek ve kafanızı rahatlatma ihtiyacı duyuyorsunuz ama nasıl? Şimdi bahsedeceğim ürün ile masa başı işlerinize eskisinden daha çok konsantre olabileceksiniz, hem de basketbol oynayarak! Hayır! bunun için basketbol salonuna gitmenize gerek yok! Bu basket potası sizin masanızda olacak ve siz ne zaman kafa dağıtmak isterseniz, parmağınızla basket atmaya çalışacaksınız. Dikkatinizi bu oyuna yoğunlaştıracağınız için, kafanıza takılan sorun veya sıkıntıdan o an için kurtulmuş olacaksınız. Bence sırf bunun için bile harika bir ürün. Bu ürünü, lise ve üniversite öğrencilerine, yoğun çalışma temposu içerisindeki arkadaşlarınıza doğum günü hediyesi olarak da düşünebilirsiniz.

hediye

CEVAP VER