Plakaya Özel Anahtarlık

plaka yazılı anaktarlık
Arabası olan sevdiklerinize acayip şekilde sevebilecekleri şık bir anahtarlık hediye etmek ister misiniz? Ancak bi dakika! Kendiniz için veya sevdiklerinize hediyelik olarak önereceğim bu anahtarlığı klasik anahtarlık modeller ile hiç karıştırmayın! Çok bu anahtarlık çok özel, ve kesinlikle akıl dolu! Bayanlar ve baylar, işte karşınızda üzerine aracınızın plakasını yazdırabileceğiniz ve  otomobilinizin fotoğrafına özel olarak dizayn edilecek PLAKA ANAHTARLIK! Piyasada Kişiye Özel Plaka Anahtarlık modellerinden tonlarca bulabilirsiniz. Ancak bu anahtarlık modeli özel süblimasyon baskısına uygun, deforme olmayan dayanıklı bir malzemeden yapılmış ve her iki tarafı da kişiye özel olarak hazırlanabiliyor. Yani özetlemek gerekirse kişiye özel plaka yazılı anahtarlığın bir tarafına otomobilinizin resmi, diğer tarafına ise arabanızın plakası ve kendi isminizi sipariş etmeniz halinde yazdırabiliyorsunuz. Plakaya Özel anahtarlıklar mükemmel bir araba hediyesi olmasının yanı sıra, özellikle de benim gibi İstanbul veya Ankara, İzmir, Bursa, Adana, Trabzon, gibi büyük şehirlerde yaşayan ve otoparklarla haşır neşir olan araç sahiplerini çok memnun edeceğine inanıyorum. Çünkü büyük şehirlerde yaşayan biz zavallılar, arabamızla gittiğimiz her yere bi ton park parası ödemek zorunda kaldığımız için Valelerle filan pek içli dışlı oluyoruz.
Plaka anahtarlık
fiyat

Tabi her zaman bu hal hatır sormayla sınırlı kalmıyor:) Park ücreti yüksek bulunduğunda ücret konusunda münakaşalarımız da çok oluyor. Şimdi İsim ve Plaka Yazılı Fotoğraflı Anahtarlık ile Otoparklar arasında nasıl bir ilişki kurdum? Hemen izah edeyim; açık veya kapalı otoparklarda aracımızı otoparka bıraktığımızda ve işimiz bittikten sonra arabamızı geri almak istediğimizde her defasında arabamızın plakasını, modelini, rengini ve kendi ismimizi söylemek zorunda kalıyoruz.

plaka anahtarlık
fiyat
Oysa ki Kişiye Özel Fotoğraflı Plaka Anahtarlık ile bu durum artık tarih oluyor. Otomobilinizin resmi, plakanız ve kendi adınızın yazılı olduğu bu özel anahtarlıkla otoparkçı “Şak” diye anahtarlarınızı sırasından çekip size teslime edecek.
plakaya özel anahtarlık
fiyat
Erkeklerin iç dünyasında araba bir güç, prestij ve hiç dinmeyen büyük bir sevdadır. Bu nedenle de erkek hayal ettiği arabaya sahip olmak için hayatı boyunca çok çalışır ve bir hayli emek verir. Ancak ne zaman ki arabanın anahtarlarına artık kavuşur, işte o zaman değmeyin keyfine. Özellikle yeni araba alan mutlu erkeğe değişik ve orijinal sürpriz hediye vermek istiyorsanız siz de, Kişiye Özel İsimli Plaka Anahtarlık hazırlatarak sevdiklerinize harika bir araba hediyesi verebilirsiniz. Bunun için tek yapmanız gereken arabanın plakasını, resmini ve hediye edeceğiniz arkadaşınızın, dostunuzun ismini yazmak

CEVAP VER