Erkek Öğretmene Hediye Fikirleri

 erkek öğretmene hediye
Erkek Öğretmene Hediye Fikirlerimize devam ediyoruz. Tüm Öğretmenlerimizin Öğretmenler Gününü bir kez daha kutluyoruz. Gerçekten de en az anne ve babamız kadar üzerimizde hak sahibi olan, saygı ve sevgiyi sonuna kadar hak eden öğretmenlerimize, her yılın 24 Kasım günü adanmış olan Öğretmenler gününde, alacağımız ufak hediyelerle bile olsa, onları mutlu etmemiz gerekir. Tüm öğretmenlerimize, bizler tarafından hatırlandıklarını hissettirmek ve bizlerle gurur duymalarını sağlamak, bunun yanında iyi bir öğrenci olduğumuzu göstermek için birbirinden güzel, etkileyici ve kullanışlı öğretmenler günü hediyelerini sizler için seçmeye çalıştık. Umarız, öğretmenlerimiz için önerdiğimiz hediyeler ile öğretmenime ne alacağım sıkıntınızı bir nebze de olsa gidermiş oluruz. Öğretmene hediye fikirlerimiz içerisinde mümkün olduğunca, öğretmenlerimizin günlük yaşamlarında rahatlıkla kullanabileceği türden hediyeler seçmeye çalıştık. Ayrıca ilginç sayılabilecek ve öğretmenlerimizi şaşırtacak hediyelere de yer vermeye özen gösterdik. Size de bu durumda en güzel öğretmenler günü hediyelerini incelemek düşüyor.

Erkek Öğretmene Hediye Önerileri


erkek hediyesi

Kitap Şeklinde Laptop Kılıfı

Değişik ve dikkat çekici bir hediye önerisi ile başlayalım. yan tarafta fotoğrafını gördüğünüz bilgisayar kılıfı oldukça başarılı tasarlanmış bir ürün. Yani çevrenizdeki herkes basma kalıp ve çoğu zaman siyah laptop çantası ile gezinirken, bu kılıfı hediye ettiğiniz kişiler, sıradışı bir laptop kılıfına sahip olacaklar. Eski, tarihi bir kitap görüntüsündeki bu çanta aslında özel ve işle ilgili birçok bilgiyi sakladığınız değerli dizüstü bilgisayarınızı muhafaza ediyor. Sert kapağı ve kuvvetlendirilmiş köşeleri ile koruyucu özelliği arttırılmış durumda. Bunların yanı sıra dizüstü bilgisayarınızı tamamen kamufle etmesi ve masada duran eski bir kitap gibi görünmesi sayesinde çalınma olasılığını da azaltıyor. Kitap görüntüsünün bütünselliğini sağlamak için fermuarı da bir sayfa ayracı gibi tasarlanmış. Çevrenizdeki herkes basma kalıp ve çoğu zaman siyah laptop çantası ile gezinirken, bu kılıfı hediye ettiğiniz Öğretmeniniz, sıra dışı bir laptop kılıfına sahip olacak.

Film Şeridi Resim Çerçevesi

Film Şeridi Resim Çerçevesi

Öğretmeninize bir çok siteden hediye baktınız ama genelde fiyatını yüksek bulduğunuz için, belkide almaktan vaz geçtiniz. o zaman Öğretmeninize alabileceğiniz ve bütçenizi fazla zorlamayacak uygun fiyatlı bir hediye önerisi ben buradan vereyim. Sınıf Arkadaşınıza bir hediye mi arıyorsunuz buyurun uygun fiyatlı bir hediye…Sevdiklerinizle geçirdiğiniz en güzel anların fotoğraflarını bir film şeridi gibi ölümsüzleştirmek isterseniz Roll of Film Photo Frame tam size göre! İki farklı boy seçeneğiyle evinizin veya ofisinizin baş köşesinden ayıramayacağınız Film Şeridi Resim Çerçevesi’ni çok seveceksiniz.

iBook - Cüzdanlı iPhone Kılıfı

Cüzdanlı iPhone Kılıf

Yanınızda bir çanta taşımıyorsanız şayet, muhtemelen cebinizde, araba, ev, işyeri anahtarları, cüzdan, telefon v.s. taşımak zorunda kalırsınız. Bunlardan en azından cüzdan ve telefonu aynı ürün içerisinde birleştirebilirsiniz. Evet! Şimdi bahsedeceğim ürün şık bir cüzdan ve aynı zamanda iPhone Telefon ile uyumlu bir kılıf. Üzerinizdeki yükü hafifletin. Bu kılıf, eskitilmiş bir deridan yapılmış. Telefonunuzu, kredi kartınızı, ehliyetinizi aynı cüzdan içerisinde taşımak bence oldukça mantıklı olacaktır. Çok sevdiğiniz öğretmeninizin iphone telefonu varsa hediye edeceğiniz bu iphone kılıf cüzdan ile öğretmeninizin hem iphone nunu korumasını sağlayacaksınız; hem de o na bir şık bir cüzdan hediye etmiş olacaksınız.

Sıra dışı hediyeler

Benim Duvar Saatim

Öğretmeninize Öğretmenler Gününde bir ev hediyesi daha… Duvar Saatleri de, yine öğretmenlere alınabilecek ideal ev hediyelerindendir… Yukarıda gördüğünüz duvar saati, kendinden yapışkanlı ve özellikle dekoratif duvar kağıtlarının döşeli olduğu salonlarda çok şık durur düşüncesindeyim. Çünkü rakamların aralıkları, saatin çapı v.s. tamamen ayarlanabilir durumda ve ne şeklide durmasını istiyorsanız o şekilde konumlandırılabilecek bir saat. Yani istenildiği gibi ayarlama yapılabilir… Ev hediyesi arıyorsanız bence bu ürün de iyi bir tercih olur… Duvar Saatleri de, yine alınabilecek ideal ev hediyelerindendir. Yan tarafta gördüğünüz duvar saati kendinden yapışkanlı ve özellikle dekoratif duvar kağıtlarının döşeli olduğu salonlara çok şık olur düşüncesindeyim. Çünkü rakamların aralıkları saatin çapı v.s. tamamen kendi tasarrufunuzda. Yani istenildiği gibi ayarlama yapılabilir… Ev hediyesi arıyorsanız bence bu da iyi bir tercih olur…

EQUALIZER T-SHIRT

Equalizer T-Shirt

Genç veya kendini genç hisseden sevdiklerinizi şaşırtacak, mutlu edecek bir hediye önerisi daha. Sevgilinize sevgililer gününde de gönül rahatlığı ile de hediye edebilirsiniz… Eminim oldukça da beğenilecektir. Bence oldukça sıradışı ilnginç bir hediye.. Kısaca üzerinde sese duyarlı bir equalizer olan bu şık t-shirt sizi bir müzik setine dönüştürüyor. Emin olun, tüm gözler bu t-shirti hediye ettiğiniz kişinin üzerinizde olacak. Herkes üzerindeki modası geçmiş t-shirt’leri çıkarsın bakalım. Buyurun size bu yılın en moda t-shirt’ü. Kısaca üzerinde sese duyarlı bir equalizer olan bu şık t-shirt, sizi bir müzik setine dönüştürüyor adeta. İlginç olan bu tişörtün göğüs kısmında sabit bir equalizer resmi buylunmuyor. Tamamen Hareketli! T-shirt’ün arkasında gizli ses sensörleri ve tabi ki bataryası var. Bu bataryadan aldığı güç ile önündeki LED ekranı çalıştırıyor. Ekran’da müziğin ritmine göre hareket ediyor. Nasıl çok zekice değil mi? Özellikle müzik öğretmeninize öğretmenler gününde böyle bir hediye vermeye ne dersiniz? Eminim oldukça da beğenilecektir. Sizin hediyeniz en farklı öğretmenler gününe damgasını vuran bir hediye olacaktır. Zaten hediyenin kendisi başlı başına sıra dışı ilginç bir hediye.. Kısaca üzerinde sese duyarlı bir equalizer olan bu şık t-shirt sizi bir müzik setine dönüştürüyor. Emin olun, tüm gözler bu t-shirti hediye ettiğiniz kişinin üzerinizde olacak.

Sevgililer günü için ilginç hediye

LED’li Kitap Okuma Büyüteci

Sizin de başınıza gelmiş midir acaba, özellikle aynı odada uyumak zorunda olan öğrenciler ve karı kocalar için, belli bir saatten sonra kitap okumak, uyuyan kişi yada kişilere rahatsızlık veren bir durum olduğu için, en sevdiğiniz kitabı okuyamadan uyumak zorunda kalırsınız. Bu oldukça sinir bozucu bir durumdur. Tam da okuduğunuz kitabın en heyecanlı yerinde, eşinizin “Sen hala uyumadın mı?” ya da “artık kapatsan şu ışığı, uyuyamıyorum” şeklinde sitemkar ve biraz da sinirli sözlerini duyarsınız. Şimdi size güzel bir üründen bahsedeceğim. Hem güzel, hem de çok faydalı. Artık karanlıkta köşe bucak kitap okumak zorunda kalmayacaksınız! Bahsedeceğim ürün, led ışıkları ve büyüteci ile kitap okuyan gözlerinize çok iyi bakacak! Led ışıkları ve büyüteç özelliği sayesinde, kitaptaki en küçük detayları bile rahatlıkla yatağınızda okuyabileceksiniz. Yoğun bir şekilde rapor hazırlayan, veya bir sonraki güne sunum yapmak zorunda olan , örneğin; doktor, muhasebeci, öğretmen, avukat gibi meslekteki arkadaşlarınıza alabileceğiniz en güzel ve en ucuz hediyelerden biri… Doğum Günü için ilginç bir hediye arayanlar için, tavsiye edebilirim.

Pacman Duvar Saati

Pac-Man Duvar Saati

Çocuk odası için veya çocuklara doğum günü hediyesi için önerilebilecek bir hediye; Pac-Men duvar saati. Satıcının açıklaması: Zamanı geri sarıp, 30 yıl öncesine geri dönsek herkesin ağız birliği etmişçesine vazgeçemediği bir tek oyun vardır: Pac-Man! Belki 30 yıl öncesi sizin için çok eski olabilir, ama bu şirin mi şirin sarı Pac-Men’i bilmeyenimiz var mı? 80’lerin mükemmel oyunu Pacman’i duvar saati olarak sizlere sunmaktan gurur duyuyoruz! Pacman Duvar Saati, retro tarzı ve minimalist dizaynıyla evinizin veya ofisinizin en baş karakteri olmaya aday. Şimdinin modern telefon oyunlarından bile daha çok sevilen Pacman’in saat versiyonun klasik sarı siyah görüntüsü ve rakamsız yüzeyiyle artık dakikaları saymak çok zevkli olacak.

Yasak Elma Hoparlör

Elma Şeklinde Hoparlör

Öğretmeninize Elma Şeklinde bir hoparlör hediye etmeye ne dersiniz? Çantada taşınabilen, evde, ofiste, yolculukta doya doya müzik keyfi yapılabilecek bir hediye. Bu hediye de bence oldukça orjinal ve güzel bir hediye. İphone nu yanından ayırmayanlar için ideal bir hediye olur… Sizin öğretmeninizin de bir iphone telefonu varsa muhtemelen bu hediye vazgeçemeyeceği sürekli kullanacağı bir ürün olur…

Bilgisayar İkonu Magnetleri

Buzdolabı Magneti

Öğretmenler gününde öğretmeninize verebileceğiniz sıra dışı ilginç bir hediye daha. Bilgisayar ile haşır neşir olanların yakından bildiği simgeleri hediye etmeye ne dersiniz? Mıknatıs özellikli bu dijital ikonlar ile sevdikleriniz not kağıtlarını buz dolaplarına iliştirebilir… Bence bu da hem fiyatı uygun hem de orjinal bir hediye. Eviniz de minik de olsa farklılık yaratacak ve Buzdolaplarınızı teknolojinin vazgeçilmez parçaları Bilgisayar İkonu Magnetleri ile süslemek eminiz sizin de çok hoşunuza gidecek! Bilgisayarlardan aşina olduğumuz Mouse oku, kum saati ve yüklüyor ikonu gibi pek çok farklı ikonları Magnetleri kaçırmayın. Buzdolaplarının o klasik görüntüsü canınızı yeterince sıkmaya başladıysa, Bilgisayar İkonu Magnetler’e bayılacaksınız! Bilgisayarlamızın vazgeçilmez ikonlarından olan mouse oku, kumsaati, tıklama ikonu, yüklüyor işareti ve benzerleri Bilgisayar İkonu Magnetlerinin içinde. İster buzdolabınızın üzerine astığınız ödenmemiş elektirrik, telefon, su, faturalara mouse oku ile dikkat çekin, isterseniz de bomboş olan buzdolabınızı esprili bir şeklide yüklüyor işaretiyle süsleyin, sevdikleriniz. Bilgisayar İkonu Magnet Seti’nin içinde 7 farklı magnet bulunur.

Gömlek Yastık

Gömlek Yastık

Çok enteresan ve bir o kadar da güzel bir üründen bahsedeceğim. Bu ürün, özellikle erkek öğretmenlere yönelik bir hediye. Bu ürünü öğretmeninize bir ev hediyesi olarak da düşünebiliriz. Babanız sürekli iş seyahatlerine mi çıkıyor? Ya da eşiniz? Evde onların yokluğunu hissettiğiniz zamanlarda da hasretlerini biraz olsun dindirmek için size müthiş bir önerimiz var! Gömlek Yastık ile koltuğunuzda her zaman onların yokluğunu biraz da olsa, giderecek ve sımsıkı sarılacağınız harika bir yastığınız olacak. Gömlek Yastık ile artık evde yalnız kalmaktan da korkmayacaksınız, karanlıktan da. Kendimizi yalnız hissettiğiniz zaman, sarılabileceğiniz yumuşacık gömlek yastığınız, yanı başınızda sizi bekliyor olacak. Üstelik Gömlek Yastık erkek gömlekli bir nesne olmasına rağmen, ne miskin miskin yatıyor, ne de sürekli maç seyretmek istiyor. Onunla tüm gün en romantik aşk filmlerini ve TV deki tüm kadın programlarını canınız dilediğinde seyredebilirsiniz. O ise çıtını bile çıkarmadan size eşlik ediyor. Bunun dışında Gömlek yastığı, rengarenk yastıklarda yatmak istemeyen, eşinize ya da babanıza da hediye edebilirsiniz. Bu erkek gömlekli karizmatik yastık tam onlara göre olacak! Gömlek Yastık gerçek bir gömlek kullanarak özel olarak üretilmiştir.

Televizyon Saat

Kumandalı TV Saat Alarm

Erkek öğretmeninize, doğum günü hediyesi, öğretmenler günü hediyesi ya da Ev hediyesi, veya doğum günü hediyesi olarak düşünebileceğimiz güzel bir hediye. Televizyon Saati görenler gözlerine inanamayacak! Buna televizyon kılığına girmiş bir alarmlı saati mi desek ya da kendini saat zanneden uzaktan kumandalı bir televizyon mu desek bilemiyoruz. Aslında her ikisi! Televizyon Saat ile sabahları uyanamamak imkansız olacak.

Erkek sevgiliye İlginç hediye fikirleri

Bilardo Topları Duvar Saati

Sevdiklerinize hediye edebileceğiniz, ilginç ama bir o kadar de şık bir duvar saati. Hatta hediyeyi vereceğiniz kişi şayet bir de bilardo meraklısı biriyse o zaman hediyenin anlamı bir kat daha artacaktır. Kesinlikle almanızı önerdiğim bir hediye… Üzerindeki bilardo topları manyetik yeşil çuha üzerinde dönerek zamanı bildiriyor daha ne olsun? İlginç hediye arayanlar için çok isabetli bir hediye… Bilardo sevenlerin vazgeçilmezi olacak bu ürün ile, evinizin veya ofisinizin duvarlarını alışılmışın dışında bir aksesuar ile tamamlayabilirsiniz. Manyetik Bilardo Saat’teki topların sihirli dönüşünü izlerken zamanın nasıl geçtiğini asla anlayamayacaksınız. Ürün hakkında: 1 adet AA pil ile çalışır. Paketin içine pil dahil değildir.

Sevgiliye Hediye

Heykel El Kalemlik

Çalışma masamızda bazen o kadar çok ıvır zıvır oluyor ki, mesela cetvel, makas, maket bıçağı, fosforlu kalem, tükenmez kalem, kurşun kalem daha neler neler… Bunların hepsini bir arada tutmak için kalemlik kullanmak neredeyse kaçınılmaz oluyor. Bir de en lazım olan anlarda, mesela yaptığınız işi için makas lazım, ama makas ortada yok! Nereye koymuştunuz acaba? Ee! o an tamda işinize konsantre olmuşsunuz ne olacak şimdi? Hadi bakalım, kalk da makas bul şimdi! Bütün buna benzer sorunları çözmek için yumruğunuzu masaya vurmanın zamanı geldi! Hem de bu heykel el kalemlik ile. Lafı fazla uzatmadan, dağınık bir çalışma masası olan erkek sevgilinize Öğretmeniniz için ilginç bir hediye arıyorsanız, size bu şık kalemliği tavsiye edebilirim.

İlginç ofis hediyeleri

Eposta Bildirim Cihazı

Her ofiste veya büroda bilgisayar vardır, şayet bilgisayar başında sürekli zaman geçiren bir sevdiğinize hediye arıyorsanız ve sevdiğiniz kişi sürekli e-postalarla iş yapan biriyse bu hediye tam ONA göre. Bu ürün USB ara kablosu ile bilgisayara bağlanıyor ve e-postalar geldiğinde ışık yanıyor ve kullanıcıyı uyarıyor. Nasıl parlak bir fikir değil mi? Belki de çok hayati bir e-postadır kim bilir? Bu ürün de oldukça orjinal ve güzel bir Ofis hediyesi.

CEVAP VER