Erkek Öğretmene Hediyeler

Erkek öğretmene ne hediye alınırÖğretmenime Hediyelerin En Güzeli…Hepimiz üzerinde emeği bulunan, bizleri her zaman gözeten, başarılarımızla gurur duyan saygı değer öğretmenlerimizin Öğretmenler Gününü kutluyoruz. Tüm öğretmenlerimize, bizler tarafından hatırlandıklarını hissettirmek ve bizlerle gurur duymalarını sağlamak, bunun yanında iyi bir öğrenci olduğumuzu göstermek için, birbirinden güzel, etkileyici ve kullanışlı öğretmenler günü hediyelerini sizler için seçmeye çalıştık. Umarız, öğretmenlerimiz için önerdiğimiz hediyeler ile “Erkek Öğretmene ne hediye alınır?” sıkıntısını bir nebze de olsa gidermiş oluruz. Öğretmene hediye fikirleri içerisinde mümkün olduğunca, öğretmenlerimizin günlük yaşamlarında rahatlıkla kullanabileceği türden hediyeler seçmeye çalıştık. Ayrıca ilginç sayılabilecek ve öğretmenlerinizi şaşırtacak hediyelere de yer vermeye özen gösterdik. Size de bu durumda Erkek öğretmeniniz için en güzel öğretmenler günü hediyesini seçmek düşüyor. Hepimizin kafasında, öğretmen için hediye dendiğinde, akla gelen hediyeler, öğretmenimiz erkek ise; kravat, kemer, kalem veya erkek gömlek, öğretmenimiz bayan ise; parfüm, takı veya çanta hediyesidir. Fakat biz bu sefer bir değişiklik yapacak ve artık geleneksel hale gelmiş öğretmenler günü hediyeleri konusunda biraz sıradanlıktan uzaklaşıp farklı, şaşırtıcı ve daha çok erkek öğretmene özel hediyeler üzerine de dikkatinizi çekmeye çalışacağız.

Erkek Öğretmene Hediye Önerileri


öğretmene özel madalyon

Kişiye Özel Madalyon Hediyesi

Başarılı, zeki, çalışkan ve en önemlisi sizin gerçek bilgi ışığınız! İşte bu mukaddes mesleği (Öğretmenliği) layıkıyla yerine getiren öğretmeninize anlamlı bir hediye vermek isterseniz, Kişiye Özel Madalyon tam size göre. Piyasada satılan modellerinin aksine bu madalyon üzerine hem mesajınızı (Örneğin Yılın en iyi Türkçe Öğretmeni) hem öğretmeninizin ismini, hem de yakışıklı bir fotoğrafını taşıyabiliyorsunuz! Şık bir hediye kutusu içerisinde satışa sunulan Kişiye Özel Fotoğraf ve Mesaj Baskılı Madalyon erkek öğretmene verilebilecek en anlamlı armağanlardan biri.


erkek öğretmene hediyeYılın Öğretmenine Özel Hediye Kutusu

Görmekte olduğunuz konsept hediye kutusu son derece kalitesi ile dikkat çeken ürünlerden biri. Üstelik bu harika hediye kutusu erkek Öğretmeninizin kendisine özel olarak hazırlanıyor. Dolayısı ile ortaya kusursuz ve öğretmeninizin uzun yıllar, kullanabileceği manevi değeri yüksek bir öğretmenler günü hediyesi çıkıyor. Oscar ödülü, termos, frensPress gibi harika ürünlerden oluşan bu güzel hediye kutusu en şık şekilde gönderilir. Sizi uzun yıllar öğretmeninize hatırlatabilecek şık ve özel bir hediye düşünüyorsanız, öğretmeninize özel olarak hazırlanacak bu harika hediye kutusunu düşünebilirsiniz.


Kişiye Özel Öğretmenler Günü ÇikolatasıKişiye Özel Öğretmenler Günü Çikolatası

Öğretmeninizin hem ağzını tatlandıracak, hem de fiziki görüntüsünü veya ruh güzelliğini övecek bir çikolata hediye etmek kesinlikle iyi bir fikir olacaktır. Öğretmenler Günü için Anlamlı ve özel hediye arıyorsanız, bu özel çikolata Öğretmeninizi mutlu edecektir. Ayrıca çikolatanın insanların mutluluğunu arttırdığı yönde bir çok bilimsel makale olduğunu da anımsarsak, çikolata hediye etmenin iyi bir fikir olduğu düşünülebilir. Örnek olarak “En Güzel Öğretmen” çikolatasını gösterdim ama, bunun yanında, “En iyi Öğretmen” Çikolatası, “Canım Öğretmenim” Çikolatası ve “İyi ki varsın Öğretmenim” Çikolatalarının olduğunu da hatırlatmak isterim.


erkek öğretmene hediyeYılın En İyi Öğretmeni Hediye Sepeti

Şimdi hep birlikte bir empati yapalım mı? Mesela kendinizi bir öğretmenin yerine koyun! Sınıfınızda 50 öğrencinin olduğunu varsayın ve öğretmenler günü geldiğinde, öğretmen masanızın üzerinde sürpriz diye konan hediyelerin hepsinin içerisinde ya bir dolma kalem vardır, ya da hediyeyi alan kişinin ne hakkında yazıldığını dahi önsözünden okumadığı bir kitap! Bu sizi bir öğretmen olarak heyecanlandırır mıydı? Elbeteki öğretmenler, illa da bir hediye beklentisi içinde değillerdir. Hediye gönülden gelen bir şeydir. Ama dediğim gibi öğretmenlerin de, bizler gibi bir insan olduğunu, onların da hediyeler konusunda sürprizler ile sevinebileceğini veya mutlu olabileceğini sanırım unutuyoruz.

Yılın En iyi Öğretmeni Sertifikası

Kişiye Özel Google Sertifika

Bir tanecik öğretmeninize “Kişiye Özel Google Sertifika” ile inanılmaz etkileyicilikte güzel bir sürpriz yapabilirsiniz. Google’a “Yılın En İyi Öğretmeni Kim?”,”En Mükemmel Matematik Öğretmeni?”, “İstanbul’un en yakışıklı öğretmeni?”, “En Sevecen Sınıf Öğretmeni” gibi en yaratıcı mesajlarınızla hazırlatabileceğiniz, öğretmeninizin ismini ve 6 adet göndereceğiniz fotoğraflarla öğretmeninize özel hale getirebileceğiniz Kişiye Özel Google Sertifika, öğretmeniniz için yıllar yılı unutulmayacak en güzel sürpriz hediyelerden biri!

Öğretmene Hediye

Öğretmeninize Nostaljik Ahşap Radyo Hediye Edebilirsiniz

Öğretmeninize son derece klasik sayılabilecek kravat, kalem, kupa bardak veya akrilik ödüller gibi geleneksel hediyelerin ötesinde farklı bir hediye vermeyi düşünüyorsanız, Nostaljik Ahşap Radyo ilginizi çekebilir. Olağanüstü güzellikte, şık olduğu kadar dikkat çekici, dekoratif ve nostaljik Nostaljik Ahşap Radyo en ilginç öğretmenler günü hediyesi olmaya aday! Öğretmenler odasında, evinde keyifle kullanabileceği, nostaljik ve son derece şık Nostaljik Ahşap Radyo, 4 adet kalem pille çalışıyor ve 70’li yıllardaki orijinal radyoları aratmayacak tarzda hazırlanmış.

Öğretmene hediye

Öğretmenlere Özel Fotoğraf ve Mesajlı Plaket

Görevinde başarılı bir erkek öğretmene ne hediye alınır? Elbette ki en başta başarı ödüllendirilmelidir diyelim ve sonra da armağan önerimize geçelim. İçinde bulunduğumuz eğitim ve öğretim yılında gösterdiği olağanüstü öğretmenlik performansla yılın en iyi öğretmenini bu özel plaketle seçebilirsiniz. Öğretmeninize özel yılın en anlamlı hediyesi işte karşınızda. Öğretmeninizin fotoğrafına ve kişisel mesajınıza özel olarak hazırlanacak Plaket, öğretmeniniz için en gurur verici bir armağana dönüşüyor!


erkek öğretmene ne hediye alınırErkek Öğretmen Karikatürlü Kupa Bardak

Öğretmenler için hediye konusunda bir diğer detay ise şudur; genelde öğretmenlerimizin diğer insanlardan farklı bir konumda olduğunu düşündüğümüzden, onların da bir yerde bizim gibi insanlar olduğunu unutup, aslında işin kolayına kaçıp kendimizin bile kullanmayacağı türden, sıradan hediyeler seçmeye çalışıyoruz. Bu durumda öğretmenler gününü değil ama öğretmenler günü hediyesini maalesef oldukça sıradanlaşmış bir hale getiriyoruz. Hatta alacağımız hediye konusunda, araştırma bile yapmaya üşenip, bizlere en yakın mağazadan hediye alış verişimizi yapmaya çalışıyoruz.

kimya öğretmenine hediye

Periyodik Cetvel Kupa Bardak

Lisedeyken Periyodik Cetveli ezberleyeyim derken ne çektiğimi bir ben bir de Allah bilir. Bir çok öğrenci sırf belki de periyodik cetveldeki elementleri ve bu terimlere karşılık gelen kısaltmaları ezberleyememe sorunu yüzünden bu dersten soğumuştur. Kim çıkarttıysa bu cetveli Allah’ından bulsun:) Şaka bir yana da, o derslerde başınızı ağrıtan Periyodik Cetvel şimdi çok şık bir kupa bardak üzerinde yeniden tasarlandı. Elinizde çayınız ya da kahveniz varken, canınız Periyodik cetvel üzerinde yer alan hangi elementi tekrar etmek ve yeniden öğrenmek isterse, kupa bardağın üzerine bakmanız kafi. Bu son derece zekice kurgulanmış ve tasarlanmış olan kupa bardağı, Kimyager arkadaşlarınıza, Kimya Öğretmeninize hediye edebilirsiniz. Bundan böyle tüm elementleri ezberlemek ve öğrenmek Periyodik Cetvel Kupa Bardak ile size atıştırmalık leblebi gibi gelecek:)

erkek öğretmene hediyeCanım Öğretmenim Hediye Kutusu

Cripton gezegeninden Dünyamıza gelen ve insan üstü, özel güçleri olan, Süpermen’i bilmeyenimiz yoktur. Bildiğiniz gibi, Dünya’nın başı ne zaman bir belaya girse, özel güçlerini gizlemek için, sıradan bir insan imajı çizen ve bu sebeple, iri siyah çerçeve gözlükleri ile gazeteci kimliğine bürünen Clark Kent, bir telefon kulübesine veya gizli bir odada Süpermen’e dönüşür. Süpermen kısacası Dünyayı kurtaran en meşhur çizgi film karakteridir.

Dünyanın En Süper Öğretmeni Kupası

Öğretmenler de aslında baktığınızda, sembolik anlamda Dünyayı kurtaran kişilerdir. Çünkü onlar, Dünyayı cehaletten kurtaran insanlardır. Öğretmeninizi tıpkı Süpermen gibi özel güçleri olduğunu düşünüyorsanız veya en azından siz öğretmeninize böyle bir anlam yüklemek istiyorsanız buyurun size Süpermen kupası. Şayet bu şekilde bir hediye alacaksanız, Erkek öğretmeninizin Adını ve Soyadını Kupa Bardağa ekletmeyi unutmayın.

öğretmene özel hediyeler

Öğretmenler Günü Hatırası Duvar Saati

Kara tahtayı andıran bir siyah zemin üzerinde, öğretmenlik mesleği ile yakından ilgili figürlerin (Kalem, deney tüpü, Dünya Küre, Not defteri) yer aldığı şık bir duvar saatine ne dersiniz? 24 Kasım Öğretmenler Günü için hatırası olan bir hediye ile öğretmeninize hiç kimsede olmayan çok farklı bir hediye ile de gösterebilirsiniz. Dilediğiniz mesajlarla hazırlanacak bu şık saat, sevgili öğretmeninizin duvarında asılı olduğu sürece Sizden öğretmeninize bir hatıra olacak! Öğretmenler Günü Hatırası Duvar Saati, erkek öğretmene verilebilecek en anlamlı hediyelerden biri!

erkek öğretmene hediye

Klasik Öğretmen Sözleri Kupa Bardak

Esprili bir öğretmeniniz varsa, işte bu kupa bardak da Onun için! Ders aralarında hem keyifle çayını yudumlasın, hem de üzerinde kendi sözlerinin yer aldığı bu kupa bardakla yüzünden tebessüm eksik olmasın! Kişiye özel öğretmenimin klasik sözleri kupa bardak, tamamen yazacağınız mesajlara özel olarak hazırlanıyor. Hafta içi her gün Sevgili Öğretmeninizden duyduğunuz “Arka taraf kesin sesinizi…”,”Oğlum kendini neden unutmadın?”,”Yarın Velin gelsin..” şeklindeki sözlerini bu kupa bardakla esprili bir hediyeye dönüştürebilirsiniz.

erkek öğretmene ne hediye alınır

Minik Kitap Okuma Lambası

İşte şimdi kitap okumak daha keyifli! Öğretmenler Gününde öğretmeninize kişiye özel kitap okuma ayracı hediye etmeye ne dersiniz? Öğretmeninize hediye edeceğiniz ayraç ile ile artık cevap kağıtları daha pür dikkat okunacak. Okumaya meraklı öğretmeninize çok güzel ve anlamlı hediye ancak bu şekilde verilir:) Hem şık hem de mesajlarınıza özel kitap okuma ayracı ile öğretmeniniz okuduğu kitapların etkisine daha iyi girecek! Kitap okumayı, ders çalışmayı daha keyifli hale getirecek öğretmene özel kitap okuma ayracı öğretmeninizin en önemli vazgeçilmezi olacak!

Öğretmene özel hediye fikirleri

Kişiye Özel Öğretmen Sertifikası

İyi bir eğitim almanız için, hiçbir fedakarlığı sizlerden esirgemeyen sevgili öğretmeninize en Kral hediyeyi vermeye ne dersiniz? En Kral Öğretmen Sertifikası, erkek öğretmeninize özel düzenleniyor. Bu çok orijinal sertifika üzerinde ise aynı zamanda öğretmeninizin fotoğrafı yer alıyor. Halden anlayan yapısı ve babacan tavırları ile sizlere adeta örnek olan, gerçek Kral Öğretmeninize özel bir öğretmenler günü hediyesi düşünüyorsanız, masa üzerinde gururla sergileyebileceği En Kral Öğretmen Sertifikası iyi bir hediye tercihi olabilir.


öğretmene özel hediyeler

Yılın En iyi Öğretmeni Oscarı

Sevdiğimiz kişilere hediye seçmek çoğu zaman insanları sıkıntıya sokan bir durumdur. Ne alsak diye günlerce düşünürüz, hediye alma işini ise çoğu zaman son güne bırakırız ve aldığımız hediyeyi ise biraz mahcup bir şekilde uzatırız… Şimdi önereceğim hediye kesinlikle sizi sevdiğiniz kişi karşısında mahcup bırakmayacak bir hediye, ona sizin parmaklarınızdan çıkmış bir yazı ile ÖDÜL KUPASI hediye edin. Bence uzun yıllar kitaplığında veya evinin en güzel köşesinde bu hediyenizi saklayacaktır. Bu hediyeyi öğretmenize doğum gününde veya öğretmenler gününde de alabilirsiniz…

Öğretmene Hediye

Kişiye Özel Ödül Kupası

Kupanın üzerine bakıp, Yılın en iyi Annesi yazısını görüp de, bu hediye öğretmene alınmaz demeyin, Çünkü bu kupa kişiye özel yani istediğiniz şeyi siz kendiniz yazdırabilirsiniz. Yılın en iyi öğretmeni ödülünü öğretmeninize hediye etmek sizce de iyi bir fikir değil mi? Kupanın üzerinde istediğiniz yazıyı ekleyebilirsiniz. Öğretmeniniz için oldukça anlamlı ve özel bir hediye olacaktır… Öğretmeninize En iyi olduğu konularda, yılın enleri kupasını verebilirsiniz. Mesela; Yılın en iyi matematik öğretmeni, edebiyat öğretmeni, veya en iyi müzik öğretmeni, En başarılı coğrafya öğretmeni, Tarihin en başarılı tarih öğretmeni gibi… İnanın bu hediye öğretmeninizi fazlası ile onurlandıracak ve mutlu edecektir.


öğretmene özel hediye

Türk Bayrağı Anahtarlık

İşte karşınızda bayrakların en güzeli. Ay Yıldızlı Bayrağımızın üzerinde yer aldığı ve dalgalanma efekti verilen bu şık anahtarlıkla erkek öğretmeninize en anlamlı 24 Kasım Öğretmenler Günü Hediyelerinden birini verebilirsiniz. Anahtarlık, belki öğretmenler günü için çok iddialı bir hediye olmayabilir ama, kesinlikle öğretmeninizin en sık kullanacağı kişisel eşyalarından biri olacaktır. farklı ve değişik bir öğretmenler günü hediyesi için Bayrağımız Anahtarlık hediye seçenekleri arasında düşünülmesi gereken bir armağan!

erkek öğretmen için hediye

Fotoğraf Ve Mesaj Baskılı Kalp Anahtarlık

Kişiye Özel hazırlanan ve üzerinde yer alan yazılar ve fotoğrafın öğretmeninize özel olarak hazırlanacağı bu kalp anahtarlık, öğretmenler günü için düşünülebilecek ekonomik ve ucuz hediyelerden biri. Öğretmeninizin yanında taşıdığı araba, ev, ofis, sınıf, çalışma odası ve daha bir çok anahtarı kendi ismine özel bu anahtarlıkta bir araya toplanacak! Fotoğra ve mesaj baskılı anahtarlığın orjinalliği ise muhteşem! Bu anahtarlık içerisinde Öğretmeninizin adı ve soyadı hat sanatı ile işlenecek ve ürün öğretmeninize özel hale gelecek!

öğretmenler için hediyeler

Canım Öğretmenim Resim Çerçevesi

Muhteşem şıklığı ile bu çok özel çerçevenin üzerindeki tüm yazıları siz düşünüp ekletiyorsunuz. Kara tahta backround’a sahipo Öğretmenlere Özel Çerçevenin üst ve alt kısmında yer almasını istediğiniz mesajınızı, öğretmeninizin ismini ve doğum günü tarihi veya istediğiniz tarihi yazdırabilirsiniz. Ya da öğretmenlere Özel Hediyelik Çerçeveniz elinize ulaştığında, kendiniz çerçevenin içine öğretmeninizle birlikte çektirdiğiniz güzel bir fotoğrafınızı ekleyin ve öğretmeninize bu harika hediyeyi vererek onu çok mutlu edin!

Öğretmene Kişiye Özel Resim Çerçevesi

Öğretmene Özel Çerçeve

Özel öğretmeninize özel bir hediye vermeye hazır mısınız? Önereceğim ürün tamamen öğretmenlerimiz için özel bir hediyelik eşyadır. Öğretmenlere Özel Hediyelik Çerçevenin üzerine saygı değer öğretmeninize hitaben, kendi özel bir mesajınızı yazdırabileceğiniz harika bir hediye! Öğretmeninizi ismine özel bu hediyeyle çok mutlu edeceksiniz çok! Taba ve lame deri renk seçeneklerinden istediğinizi seçin, Öğretmenlere Özel Hediyelik Çerçeveniz sizin istediğiniz şekilde hazırlansın. Öğretmeninize layık bir hediye arıyorsanız, Öğretmenlere Özel Hediyelik Çerçeve tam da aradığınız hediye.

erkek öğretmene hediye fikirleri

Yüzyılın En iyi Öğretmeni Sertifikası

Sadece öğretmekle kalmayıp aynı zamanda bize hayatımız boyunca rehberlik eden, biricik öğretmenlerimiz, bize her eğitim dönemi sonunda başarılıysak teşekkür, takdir belgeleri verirler. Bu Öğretmenler günü döneminde de, tüm yıllardaki başarısından dolayı siz de ona şükranlarınızı gösteren bir sertifika verin. Öğretmenlik mesleğinin ne kadar kutsal bir meslek olduğundan, artık bahsetmeye sanırım gerek yoktur. Bir öğretmenin ise, en büyük onur kaynağı; emek verdikleri öğrencilerinin hayattaki başarıları ve düzgün insanlar olarak yetişmeleridir. Şimdi öğretmeninizi mutlu etme ve onurlandırma sırası siz öğrencilerde. Öğretmeninize Yüz yılın en iyi öğretmeni sertifikası hediye etmek sizce de öğretmeninizi duygulandırmaz mı? Bence 24 Kasım öğretmenler Günü için çok uygun bir hediye.


erkek öğretmene hediyeSüper Öğretmenim Mousepad

Sevdiğiniz bir arkadaşınızın doğum günü için veya Öğretmeninize öğretmenler günü için size ait bir tasarımla hazırlanmış bir MousePad sizce de orjinal ve özel bir hediye olmaz mı? Hazır Öğretmenler Günü de yaklaşıyor siz de zaman kaybetmeden öğretmeninize kendi tasarımınız olan MousePad’i hediye edin. Bence kesinlikle çok güzel bir hediye olacaktır. Sürekli bir şekilde bilgisayarla haşır neşir olan sevdiklerinize, dinlenmek için bir mola verdiklerinde, sizin kendisi ile çektirdiğiniz bir fotoğrafa gözünün ilişmesi ile yüzlerinde tatlı bir tebessüm oluşturmak için kişiye özel bir mousepad hediye edebilirsiniz.


Hediye Fikirleri

Kişiye özel Fotoğraflı Mousepad

Sürekli bilgisayar ekranına bakmaktan göz pınarları buharlaşan ve yorulan gözler sevdiklerinizin fotoğraflarının basılı olduğu Kişiye Özel Fotoğraflı Mousepad ile dinlensin. Siz de vaktinin çoğunu bilgisayar başında geçirenlerden misiniz? Sevdiklerinizin, sizi görmeye pek vakti kalmıyor mu? O’na her zaman çok yakın olabileceğiniz bir çözümüm önerimiz var, Kişiye Özel Fotoğraflı Mousepad! Üzerine fotoğraflarınızı bastırın, eli ne zaman mause’yi tumak için uzansa bakıp sizi hatırlasın. Bu şekilde ne aklından çıkın ne gönlünden. Bu ürünü öğretmenlerinize hediye edebilirsiniz, babanıza iş yerinde kullanmak üzere hediye edebilirsiniz. Hatta çalışan ve bilgisayar başında olan belki bir bankacı veya muhasebeci annenize, bu kişiye özel ürünü hediye edebilirsiniz.


Öğretmenler Günü Hediyesi

Erkek Öğretmene Kullanışlı Hediye Seti

Erkek Öğretmeninize 24 Kasım Öğretmenler Günü için acayip derecede kullanışlı bir armağan vererek, sınıf arkadaşlarınız arasında farkınızı ortaya koyun! Üzeri deri kaplı şık hediye kutusu içerisinde 1 adet son derece zarif bir metal tükenmez kalem, 1 adet üzeri deri ile kaplanmış anahtarlık ve 1 adet kaliteli deriden imal edilmiş erkek cüzdan yer alıyor. Bu 3 şık ürün lüks hediye kutusu içerisinde sunuluyor.

Erkek Öğretmene Şık Siyah Deri Kutuda Hediye Seti

Birbiri ile mükemmel kombine edilmiş ve son derece de şık bir hediye kutusu içerisinde yer alan bu aksesuarları öğretmeniniz çok beğenecek! Aksesuar Seti içerisinde 1 adet erkek kemer ve 1 adet de, deri cüzdan yer alıyor. Her ikisi de son derece şık ve kaliteli! %100 dana derisinden üretilmiş olan bu set, erkek öğretmene doğum gününde ya da öğretmenler gününde şahane bir hediye olabilir. Kaliteli deriden imal edilmiş cüzdan ile öğretmeninizin tüm kredi kartları, kağıt para, sim kart ve benzeri taşınacak! Aynı zamanda yine son derece kaliteli ve şık deri kemer de öğretmeninizin şıklığına şıklık katacak!


Öğretmene hediyeler

Kişiye Özel Lüks Kalem Seti

Şık Siyah deri hediye kutusu içerisinde yer alan Kişiye Özel Lüks Kalem Seti ile imzalar da, yazılar da çok daha havalı ve karizmatik olacak! İçerisinde yer alan iki adet siyah renk tükenmez kalem tamamen kişiye özel. Yani üzerinde hediye edeceğiniz kişinin ismi yazacak şekilde hazırlanıyor! Sevdiklerinize, özel kalem hediye etmek istiyorsanız, bu kalemlere neden daha değerli olmasın ya da daha özel görünmesin ki? Kişiye Özel Lüks Kalem Seti içerisinden çıkan kişiye özel kalemler artık daha keyifle ve gururla kullanılacak! Bu son derece şık kalemleri kişiye özel hale getirebilmeniz için ilgili alanları doldurmayı ihmal etmeyin! Ayrıca bu noktada hatırlatmamız gereken en önemli şey; Kalem üzerine yazılacak isim ve soy isim 16 harf karakteri ile sınırlı! Kişiye Özel Lüks Kalem Seti Öğretmenler gününde öğretmeninize, Babalar gününde babanıza ya da iş yerinde Patronunuza hediye edebileceğiniz yıllar yılı unutulmayacak özel bir hediye seçimi.

Kişiye Özel Erkek Deri Cüzdan

Kişiye Özel Erkek Deri Cüzdan

Farkınızı, farklı bir hediye ile hissettirin! Öğretmenler günü için sınıf arkadaşlarınız öğretmeninize, kalem, hatıra defteri, not defteri veya kitap hediye ederken, siz daha farklı ve erkek öğretmenizin günlük yaşamında da kullanabileceği bir hediye vermek ister misiniz? Görmekte olduğunu erkek deri cüzdan, son derece kaliteli deriden imal edilmiş olup, sevgili öğretmeninizin ismini üzerinde taşıyacak! Zenga Marka İsim Yazılı Deri Cüzdan, öğretmenler günü için erkek öğretmeninize takdim edebileceğiniz en şık ve orijinal hediyelerden biri. İçerisinde, kağıt para bölmesi, kredi kartlarını rahatlıkla koyabileceği 8 adet bölme, sürücü belgesi, fotoğraf, kimlik ve cüzdana sığa bilecek aklınıza ne gelirse, her şey bu şık cüzdan içerisinde yer alacak! Sizi yıllarca öğretmeninize anımsatacak özel bir hediye için, Kişiye Özel İsim Yazılı Erkek Deri Cüzdan güzel bir hediye tercihi olacaktır.

LED Uçlu Tükenmez Kalem

LED Tükenmez Kalem

Öğretmeniniz için harika bir öğretmenler günü hediyesi… Belki de karne notunuzu bu kalemle dolduracak ve size kıyak geçecektir kim bilir. Karanlıkta kaldığınızda bulmaca çözmeye devam etmek veya kör karanlıkta yazı yazmaya devam etmek istiyorsanız, LED Uçlu Tükenmez Kalem tam size göre! Uç kısmında LED ışık bulunan Pen With 2 LED, çalışma masanızın veya çantanızın en vazgeçilmez üyesi olacak.


Öğretmene hediye

Öğretmenime Benim Karnem

Öğretmenler Gününde veya öğretmeninizin doğum gününde, öğretmeninize asla unutamayacağı bir karne vermeye ne dersiniz? Karneyi düzenlemek tamamen sizin yaratıcılığınıza ve hayal gücünüze kalmış. İstediğiniz konuda öğretmeninize not verebilirsiniz. Örneğin; Öğretmeninizin kıyafeti 100 Puan, ders anlatma başarısı; 100 puan, Espri yapma yönü;100 puan gibi. Vereceğiniz karnede muziplikler yapıp, örneğin, Dersin kaynamasına izin verme; 100 Puan gibi, öğretmeninizi kahkahaya da boğabilirsiniz. Özel çerçevesi içerisinde vereceğiniz bu hediye kesinlikle, oldukça şık ve orijinal bir hediye.

Öğretmene Özel Ahşap Kutulu Kalem

İsme Özel Ahşap Kutulu Kalem

Okula adımımızı attığımızda kalemin nasıl tutulduğunu dahi tam bilemiyorduk! O ise, kalemin doğru olarak nasıl tutulması gerektiğini bize öğreten ilk kişi! Daha sonra okul yaşamımız boyunca, tebeşir ile tahtaya nasıl yazı yazılır, kalem nasıl tutulur, harfler nasıl yazılır, hep O’nu örnek almaya çalışırız. Hemen hemen herkesin yazı stilinde öğretmenlerimizin izleri vardır. Öğretmenimiz “a”,”z”,”y” harfini nasıl yazdı ise, bizde de öyle bir yazı yazma alışkanlığı oluşur. Ama şurası kesin ki, kalem, en çok öğretmenimizin eline yakışıyor! 24 Kasım Öğretmenler günü için değerli öğretmeninize özel bir kalem hediye etmeyi düşünüyorsanız, Öğretmene Özel Ahşap Kutulu Kalem beklentilerinize cevap verecek harika bir armağandır. Öğretmene Özel Ahşap Kutulu Kalem, üzerine öğretmeninizin okumasını istediğiniz özel mesajınızı ekleyebiliyorsunuz! Kendi ismine düzenlenmiş olan bu kalemi öğretmeniniz gururla yanında taşıyacaktır.

Ev Hediyesi

İnsan eli Kitap Tutucu

Öğretmenler Günü için yine anlamlı bir hediye. Öğretmeninizin raflardaki kitapları düzensiz kalmasın. Bence oldukça güzel bir hediye; Kitap tutucu… Hediyenin gideceği yerde artık kitaplar daha düzenli, ve kitap rafları daha havalı görünecek. Ayrıca anlamlı bir ev hediyesi olmaya aday ve okumaya meraklı arkadaşlarınıza verebileceğiniz güzel bir hediye; Heykel EL Kitap tutucu… Hediyenin gideceği yerde artık kitaplar bu hediyeniz ile daha düzenli ve kitap rafları daha havalı duracak. Bu hediyeyi öğretmenlere de öğretmenler günü için hediye edebilirsiniz. Heykel El Kitap Tutucu ile tüm kitap dağınıklarınıza son verin. Heykel El Kitap Tutucu ile düşen, devrilen, darmadağınık duran kitaplara artık dur deme zamanı! İnsan eli şeklindeki kitap tutucular Heykel El Kitap Tutucu ile evinizi şık bir ortama çevirmek artık çok kolay. Çocuk odalarındaki dağınık kitap rafları da yine bu şık eller tarafından kontrol ve düzen altına alınacak.

ilginç hediye

Altın Külçesi USB Bellek

Belki hayatımız boyunca gerçek anlamda merkez bankalarındaki gibi bir altın külçesi görmemiş olabiliriz ama altın külçesi şeklinde bir USB sahibi olabiliriz öyle değil mi? Sevgiliz ve sevdikleriniz için harika bir özel gün hediyesi olmaya aday olan bu külçe altın USB Bellek 4 GB kapasitede bir bellek! Zaten size ancak bir Altın Külçesi USB Bellek yakışır. Altın Külçesi USB Bellek ile gözleri kamaştıracak görenleri kendisine hayran bırakacaksınız. Altın Külçesi USB Bellek üzerinde Bellek Bankası damgası bulunuyor. Dikkatli bakıldığında bu külçenin 1000 gram ağırlığında olduğuna dair ifade görülebilir. Şöyle bir basit hesap yapalım mı? 1 Gram Altının 94 TL. kadar olduğu günümüzde 1000 gram altın 95.000 TL değerinde. Ciddi bir servet eden 1.000 Gram altınımız olmaya bilir ama içerisinde taşıdığımız bilgileri para satın alabilir miydi acaba? Örneğin sevgiliniz ile en özel anlarınızın olduğu bir foto albüm! Ya da çocuğunuzun her yaşına ait fotoğraflarının olduğu bir albüm! Özel ve kişisel verilerinizi artık 4 GB boyutunda tüm verilerinizin Altın Külçesi USB Bellek içinde güvenle taşınacağından emin olabilirsiniz. Altın Külçesi USB Bellek’in gövdesinin alt kısmında kızaklı USB girişi bulunmaktadır. Özel kutusundaki bu göz alıcı bellek, sevdiklerinizin sizin gözünüzde ne kadar değerli olduğunu göstermek için inanılmaz güzel bir hediye olacaktır.

Altın Kaplama Oval Metal Kol Düğmesi

Oval Metal Kol Düğmesi

Herkese kıyafet serbestliğinin tanındığı şu günlerde, erkek öğretmenlerin hala takım elbise, kravat ve gömlek dışında maalesef başka bir kıyafet giyinme şansları yok! Öğrencilere kıyafet özgürlüğü var ama, Onları eğiten eğitimciye ancak belirli şablonlar dahilinde kıyafet zorunluluğu getiriliyor. Bunu anlamakta işin açıkçası zorlanıyorum. Madem erkek öğretmenler gömlek, kravat giyinmek veya takmak zorundalar, o halde resmi kıyafetlerini süsleyecek harika bir aksesuar hediye edebiliriz. Erkek öğretmeninize, hem doğum günü hediyesi, hem de öğretmenler günü hediyesi olarak alabileceğiniz şık bir kol düğmesi önereceğim.

Kişiye Özel Gümüş Kaplama Harfli Kol Düğmesi

Kişiye Özel Gümüş Kaplama Harfli Kol Düğmesi

Yukarıda sevgili Öğretmeniniz için güzel ve son derece şık bir kol düğmelerinden bir modeli önermiştik. Daha Farklı modelde Kol düğmesi isteyenler için yukarıdakinden farklı olarak harf şeklinde tasarlanmış olan Kişiye Özel Gümüş Kaplama Harfli Kol Düğmesi öneriyoruz. Sipariş edilmesi halinde bu harika kol düğmeleri özel kadife kutusunda gönderilmektedir. Erkek öğretmeninize, hem doğum günü hediyesi, hem de öğretmenler günü hediyesi olarak düşünülebilir. Görmekte olduğunuz Kişiye Özel Gümüş Kaplama Harfli Kol Düğmesi, de son derece ucuz fiyatı ile dikkat çeken ürünlerden biri. Üstelik bu harika kol düğmeleri üzerine Erkek Öğretmeninizin isminin baş harfleri işleniyor. Dolayısı ile ortaya kusursuz ve öğretmeninizin uzun yıllar, gömlek kolunda aksesuar olarak taşıyabileceği çok özel bir öğretmenler günü hediyesi çıkıyor. Sizi uzun yıllar öğretmeninize hatırlatabilecek şık ve özel bir hediye düşünüyorsanız, üzerinde isim baş harfleri yazılı bulunan Kişiye Özel Gümüş Kaplama Harfli Kol Düğmesi hediyesi düşünebilirsiniz.

En İyi Öğretmen Sertifikası

En iyi Öğretmen Sertifikası

Ne kravat, ne gömlek, ne kalem, ne de bir erkek cüzdan! Hiçbir hediyeyi öğretmeninize duyduğunuz sevgi yansıtmayacağı görüşündeyseniz, o halde bir de En İyi Öğretmen Sertifikasını incelemenizi tavsiye ederiz! Bu sertifika tamamen öğretmeninize özel olarak hazırlanıyor! ister üzerine kısa bir şiir dörtlüğü yazdırın, isterseniz öğretmeninizi ne kadar sevdiğinizi veya ne kadar başarılı bulduğunuzu yazın! Arka ayakları sayesinde masa üzerinde sergilenebilen En İyi Öğretmen Sertifikası 24 Kasım Öğretmenler günü için düşünülebilecek en anlamlı hediyelerden biri! Ürün siparişi verirken, Öğretmeninizin ismini ve O’na hitaben yazacağınız özel metni eklemeyi unutmamalısıınız!

Öğretmene Hediye

En Güzel Öğretmen Çikolatası

Öğretmenler Gününe özel olarak imal edilmiş bu çikolata, Öğretmenler Gününde çok konuşulacak. Enfes tadı ve Sadece Öğretmenler Günü için hazırlanmış olması, bu çikolatayı diğer hediyelerin önünde tutuyor.


erkek öğretmene hediye

Kişiye özel Mesajlı Masa saati

İsme özel olarak hazırlanmış ve kendi mesajınızdan oluşan hediyeler, her zaman benim dikkatimi çekmiştir ve bana göre bu tip hediyeler inanılmaz güzel hediyelerdir. Özelleştirilmiş hediyeler üzerinde size ait izler bulunmaktadır ve bu, o hediyeyi değerli kılmaya yeter bir nedendir. Ofis-Büro hediyesi olarak hediye veya sevgilinizin doğum gününde, Sevgiliniz ile en çok dinlediğiniz bir şarkının sözleri veya sevgiliniz için yazdığınız bir şiir, sevgiliniz ile aranızdaki belkide kimsenin anlamını çözemeyeceği şifreli ve esprili sözler. Bunların hepsi ne kadar değerli ve güzel değil mi? Söz uçar yazı kalır demiş atalarımız. Siz de en güzel sözlerinizi ve en güzel mesajlarınızı, kalp şeklindeki içerisinde saati de bulunan bu zarif ve şeffaf cam üzerine yazdırabilirsiniz Aşkınız ve sözleriniz ölümsüzleşmiş olsun… Bu ürünü aynı zamanda Erkek veya bayan öğretmen için düşünülebilecek en güzel hediyelerden.


Öğretmene Hediye

Özel Tasarımlı Not Defteri

Öğretmenlerin kalem ve kağıt ile çok fazla haşır neşir olduklarından daha evvel bahsetmiştim. Şimdi bahsedeceğim hediye yine öğretmeninizin işine yarayacak türden bir hediye. Öğretmeniniz günlük hayatı ile ilgili alabileceği önemli notları, bu deftere kaydedecek. Siz de hediye edeceğiniz Not Defterinin girişine “Öğretmenim, seni çok seviyorum…” şeklinde bir cümle ekleyip öyle hediye edebilirsiniz. Hem şıklığı, hem de kullanımı açısından çok faydalı bir hediye olacaktır. Ayrıca Bayan ve Erkek öğretmene göre ayrı ayrı not defteri modelleri var…


ilginç hediyeler

Karekök Cam Duvar Saati

Ülkemizde öğrencilerin büyük bölümü sayısal derslerden çok sosyal derslerde başarılıdır. Bu belki de, hocalarımızın sorgulaması gereken bir şey! Acaba matematik, fizik, kimya gibi dersleri çok mu soyut anlatıyorlar acaba? Sayısal dersleri sevdirmek için biraz daha mı hayatın içine girmek gerekiyor? Örneğin lise yıllarından integral, türev gibi konular öğrenciye acaba daha mı somut ve gözle görülür bir şekilde anlatılmalı? Bunun takdirini sayın öğretmenlerimizin bilgilerine sunuyorum. Şimdi sizlere burada matematik dersi verecek halim yok ama size matematiği seven dostlarınıza verebileceğiniz bir hediyeden bahsedebilirim mesela! Örneğin bu karekök duvar saatini! Matematik öğretmeninize alabileceğiniz çok ilginç ve konu ile alakalı bir duvar saati! Öğretmenler günü için bu ürünü düşünebileceğiniz gibi, sınıf arkadaşınıza veya bir ev ya da ofise hediye olarak düşünülebilir.


ilginç Hediyeler

Ucu Kopmuş Gibi Duran USB Bellek

USB belleğiniz en az sizin kadar ilgi çekici olacak! Parkta, plajda, vapurda veya iş yerinde herkes pür dikkat sizin USB belleğinize kilitlenecek! Nasıl mı? Gördüğünüz USB Belleğin kablolu tarafı sanki kesilmiş gibi duruyor! Görenlerin şaşkınlıkla bakacağı bu USB bellek, diğer usb belleklerden çok farklı. Harika tasarımı ile sanki kopmuş izlenimi veren bu USB’yi taşımaya da kullanmaya da emin olun doyamayacaksınız! Klasik USB belleklerden sıkılıp, bıktıysanız ve kimseden olmayan ve görenleri şaşkına çeviren bir USB bellek arıyorsanız sıkı durun! O zaman Kopuk USB Bellek Hacked tam size göre. Dünyaca ünlü tasarım firması tarafından dizayn edilen Hacked tüm görenleri şok edecek. Sanki ucu kopmuş gibi duran bu USB bellek ile türünün tek örneği usb belleğe sahip olacaksınız. 2 GB hafızası ile 500 şarkı ve binlerce resmi içinde kolaylıkla kaydedebilir. Bu ürünü erkeklere hediye olarak düşünebilirsiniz. Baba, erkek sevgili, Erkek öğretmen!


Bizler üzerinde çok fazla emekleri olan öğretmenlerimize öğretmenler gününde alabileceğimiz hediyeler ile ilgili hediye önerilerimiz aşağıdadır. Bu sayfada yer alan hediye öneri ağırlıklı olarak, erkek öğretmenlere yönelik hediyelerdir. Ancak bazı hediyeler hem erkek öğretmenlere alınabilecek hediye, hem de kadın/bayan öğretmenlere alınabilecek hediyelerdir. Umarız Erkek öğretmenler için hediye seçeneklerini beğenirsiniz. Önerilmiş olan öğretmenler için hediyeler, aynı zamanda öğretmenlerimize doğum günüleri için de düşünülebilecek hediyelerdir. Güzel ve keyifli bir vakit geçirmeniz dileği ile…
öğretmenler günü hediyesi

CEVAP VER