Erkekler İçin Hediye Önerileri

erkeklere hediye

Erkeğe hediye fikirleri ve erkek için doğru hediyeler seçmek başlıklı yeni makalemiz ile herkese merhaba. Erkeğe hediye almak, hem çok zor, hem de çok kolaydır. Birbiri ile çelişen bir cümle kurduğumuzun farkındayız. Şöyle izah edelim; Bir bayan için erkeğe, tüm özel günler için, orijinal ve her defasında etkileyici, romantik bir hediye almak çok kolay değildir. Çünkü erkek için çok fazla hediye seçenekleri maalesef yok. Kolay olan tarafı ise, hangi hediyeyi alırsanız alın, erkek bu hediyeden dolayı çok mutlu olacaktır. Hediyenin kişi psikolojisi üzerindeki etkisi ile ilgili yazılarımızı okuduysanız, gerçekten de erkekler, kendileri için bir hediye alınsın ya da alınmasın, bunu çok fazla umursamazlar! Sevdiklerine karşı bu yüzden de alınganlık yapmazlar. Hangi hediyeyi seçerseniz seçin, erkek için önemli olan şey, hediyelik ürünün ne olduğundan ziyade, kendisinin hatırlanmış olduğunu bilmektir. Elbette ki, bu görüşümüz tüm erkeklerin genelini kapsamıyor! Kapsam dışında olanlar için de, istisnalar kaideyi bozmaz diye düşünüyoruz.

Sizlere, erkek arkadaşınıza, babanıza, sevgilinize doğum günü, sevgililer günü, yılbaşı, yıl dönümü ve diğer tüm özel günlerde erkeklere alınabilecek hediye fikirleri vermeye çalışacağız. Aşağıda öneri olarak sunduğumuz hediyelerin üzerine tıkladığınızda, ürün ile ilgili detaylı fiyat ve özelliklere ulaşabileceksiniz. Sitenin görsel kalitesini arttırmak için mümkün mertebe en iyi çözünürlükte resimler bulmaya çalıştım. Şayet hangi hediyeyi satın almaya karar verdiyseniz, İnternet’ten o ürün ile ilgili fiyat araştırması yapın ve güvenilir sitelerden alış veriş yapmaya dikkat edin. Kişilere hediye fikirleri sunmayı amaçlayan En uygun hediye sitesi olarak, sunmuş olduğumuz ilgili linklerdeki ürünlerin, en uygun fiyata veya en güvenilir İnternet siteleri olduğunu garanti etmiyoruz.


erkekler için hediye fikirleriKonserve Kutuda Fotoğraflı Çikolatalar Sürprizi

Bir erkeğe, Onu ne kadar çok sevildiğini anlatmanın en etkili yolu midesine hitap eden hediyelerden geçer:) Eğer siz de bizimle aynı görüşe sahipseniz, erkek arkadaşınıza hediyelerin en tatlısı olan çikolatalar ile sevginizi gösterebilirsiniz! Bu çikolatalar diğer sıradan çikolatalardan farklı yalnız! Çünkü sürpriz konserve kutu içerisinde yer alan 24 adet çikolataların tamamının ambalajı üzerinde sizin göndereceğiniz fotoğraflar yer alıyor! Etkileyici konserve kutusu sunumuyla erkek arkadaşınızı özel günlerde bir hayli şaşırtacaksınız.


erkeğe hediye ne alınırİsim Yazılı Plaka Anahtarlık

Kişiye özel hediye önerilerimden biri, hayal gücünüz ile hayat bulacak olan bu muhteşem tasarımlı Kişiye özel İsim Yazılı ve Fotoğraf Baskılı Plaka Anahtarlık… Düşünebiliyor musunuz, günlük hayatımızda en sık kullandığımız ufak tefek araçlardan biri olan anahtarlık, üzerine fotoğraf baskınız ile size özel hale geliyor. Haliyle çok severek kullanacağınız özel bir anahtarlığınız oluyor. Arabası olan erkek arkadaşınıza, sürekli sizi hatırlatacak küçük bir armağan vermek isterseniz, plakaya özel olarak hazırlanan bu anahtarlık modelini tavsiye ediyoruz.


erkeğe esprili doğum günü hediyesiSenin Hakkında Hissettiğim Şeyler Konserve Kutusu

Erkek Arkadaşınız ya da eşinize duyduğunuz güzel hisleri sıra dışı bir konserve kutusuyla göstermeye ne dersiniz? İçerisinde birbirinden romantik 30 adet etkileyici aşk mesajları ve resimlerle hazırlanmış Senin Hakkında Hissettiğim Şeyler Konserve Kutusuyla. Bu harika kartlarla tüm özel günlerde sevdiğiniz bir erkeğe unutamayacağı sürprizler yapabilirsiniz. Özel konserve kutusu ile şaşırtıcı, aşk mesajlarıyla da hisli bir hediye alternatifi olan Sürpriz Konserve Kutusu sevgilinize oldukça romantik bir Doğum Günü Hediyesi olacaktır.


Kişiye Özel Karikatür

Erkeğe ne hediye alınabilir? En güzel erkek hediyeleri neler? Erkeklere hediye konusunda, arama motorlarına en fazla sorulan, en popüler hediye arama kelimeleri bunlar. Demek ki sevgili bayanlar, erkeğe hediye seçme ve beğenme konusunda başkalarının da ne düşündüğünü bilmek istiyorlar. Ya da farklı bir değişle, erkeğe hediye fikirlerine ihtiyaç duyuyorlar. O halde ne kadar çok hediye önerirsek, o kadar çok yardımcı oluruz.  Esprili, yaratıcı ve son derece orijinal bir hediye seçeneği olan kişiye özel karikatür yaptırarak, eşinize, babanıza veya erkek arkadaşınıza büyüleyici bir hediye verebilirsiniz.


Erkeğe özel hediyelerKalpli Kutuda Kalpli Çikolatalar

Çikolatasız bir hayatın tatsız tuzsuz olacağını, hediye kültürünün çikolata olmadan eksik kalacağını düşünenlere müjdeli bir haberimiz var. Kalpli Kutuda Kalpli Çikolatalar ile, tüm sevdiklerinize çikolatanın kralını hediye olarak vereceksiniz. Neden mi? Galiba yan tarafta resmini gördüğünüz üzeri kurdele ile süslü püslü kalp çikolata kutusu bu sorunun cevabını kendiliğinden vermiş oluyor. Üstelik sadece kutusu da değil, içindeki çikolatalar da kalp şeklinde. 15 adet dolgulu kalp çikolatadan oluşan Kalpli Kutuda Kalpli Çikolatalar, erkeğe sevgililer günü hediyesi olarak verilebilecek en güzel hediye alternatifi.


Erkeklere HediyeKişiye Özel Karakalem Portre Resim

İnsan emeği ile yapılmış hediyeler her zaman ilgimi en çok çeken hediyeler olmuştur. İşte karşınızda 100% işinin ehli profesyonel ressamlar tarafından hazırlanacak Kişiye Özel Karakalem Portre Resim! Erkek arkadaşınıza, babanıza, eşinize veya sevgilinize özel olarak TEK kişilik veya İKi Kişilik Olarak hazırlatabileceğiniz karakalem portre resim, hem El yapımı, hem de oldukça değerli bir hediye seçeneği.

Erkeğe alınabilecek hediyelerKalbimin İçi Kare Yastık

Kırmızı zemini üzerine kalp figürü ve onun da içerisine aşkınızın en güzel fotoğrafı gelse ne romantik olurdu öyle değil mi? İşte size hayatınızda görüp görebileceğiniz en romantik yastık! Kalbimin İçi Kare Yastık ile, erkek arkadaşınıza romantizmin sınırlarını zorlayacak en güzel hediyelerden birini verebilirsiniz. Üzerine hem fotoğrafınızı, hem isimlerinizi hem de kalbinizden geçen en romantik aşk mesajlarınızı yansıtabileceğiniz bu yastık seti, bir erkeğe verilebilecek dolu dolu romantik armağanlardan biri.


Kişiye Özel Mesajlı Kalp KutuKişiye Özel Mesajlı Kalp Kutu

Belki de günler boyunca, erkek arkadaşınıza özel el emeği göz nuru bir hediye yaptınız! Belki kendi elleriniz ile sevgilinize bir kazak veya çorap ördünüz! Belki de içerisinde en güzel hatıralarınızın olduğu fotoğraflı bir anı defteri hazırladınız! Şimdi bu el yapımı hediyeyi içerisine koyabileceğiniz ve sunumunu daha romantik bir şekilde gerçekleştirebileceğiniz hediye kutusuna geldi. İşte o özel hediye kutusu tam da burada! Üzerine istediğiniz sevgi dolu mesajı yazdırabileceğiniz Kişiye Özel Mesajlı Kalp Kutu ile, sevdiklerinize vereceğiniz hediyeler artık çok daha etkileyici bir hale geliyor.


Fotoğraflı İsim ve Mesaj Baskılı Mouse PadKişiye Özel Fotoğraflı Mousepad

Teknolojinin hüküm sürdüğü bir çağda, anlam dolu romantik hediyeler bulmak zor mu diyorsunuz? Aslında bir bakıma da haksız sayılmazsınız. Fotoğraf makineleri, cep telefonları, USB Bellekler v.s. derken, yavaş yavaş insanlar o eski romantik hediye alışkanlıklarından sıyrılıp, bilgisayar ve bilgisayarlarla ilişkili hediyelik eşyalara yöneliyorlar. İşte karşınızda, erkek arkadaşınızın, babanızın veya eşinizin bilgisayar karşısındayken severek kullanabileceği, mesajınız, fotoğrafınıza ve isminize özel bir Mousepad!


Fotoğraflı En Yakışıklı Erkek MadalyonuKişiye Özel En Yakışıklı Erkek Madalyonu

İşte şimdi sıkı durun! Sevgilinize, ne kadar yakışıklı biri olduğunu çarpıcı bir biçimde gösterebileceğiniz kişiye özel en yakışıklı erkek madalyonu var karşınızda. Spor müsabakalarında veya herhangi bir başarı neticesinde verilen ödüller gii Siz de erkek arkadaşınıza Kişiye Özel En Yakışıklı Erkek Madalyonu ile çok özel bir armağan vereceksiniz. Kişiye özel olarak hazırlanan Madalyon üzerine ister en sevgi dolu mesajınızı yazdırın, ister doğum günü kutlama mesajınızı, isterseniz de yıldönümü hediyesi olarak hazırlatabilirsiniz. Göndereceğiniz fotoğraf, kendi mesajınız ve size özel bir tarihin yer alacağı Kişiye Özel Madalyon, erkeğe en güzel hediye seçeneklerinden biri.

Erkeğe Özel Karizmatik ve Havalı YastıkYakışıklı ve Karizmatik Erkeğe Hediye

Erkek arkadaşınıza, eşinize vaya babanıza, hem esprili, hem de göz kamaştırıcı özel bir hediye vermeyi ister misiniz? İşte Dünyanın en yakışıklı erkeğini çok mutlu edecek özel bir yastık modeli var karşınızda! Fotoğraf baskılı bir yastık modeli olan Karizmatik erkeklere özel yastık üzerine dilediğiniz mesajlarınızı (Esprili, eğlenceli, başarılı, havalı, karizmatik) yazarak, tamamen sevdiğiniz kişiye özel bir yastık hazırlatabilirsiniz.

erkeğe ne hediye alınırİşte Benim Mükemmel Sevgilim Hediye Seti

Bir şeyleri başarma, engelleri aşma, iyi bir şeyler yapma duygusu insanı en fazla mutlu eden şeylerdendir. Bununla birlikte, bu başarının değer verilen birileri tarafından fark edilebiliyor olması, takdir ediliyor olması ise başarının anlamını daha da arttırır ve mutlu eder. Siz de sevdiklerinize iyi oldukları konularda onları takdir ederek mutlu kılabilirsiniz. Nasıl mı? Bildiğiniz gibi plaketler, herhangi bir alanda başarı göstermiş olan insanlara verilir. Neden siz de sevgilinize, erkek arkadaşınız, eşinize iyi olduğu bir konuda plaket vermeyesiniz ki? Oscar, kupa bardak ve plaketten oluşan bu şahane hediye seti ile sevgilinize veya eşinize en anlamlı armağanlardan birini verebilirsiniz.

Doğum Gününe Özel Kanvas TabloDoğum Gününe Özel Kanvas Tablo

Çocukluğunuzdan beri O’nu acı tatlı her anınızda yanınızda buldunuz! O sizinle aynı kanı taşıyan, aynı Anne-Babadan dünyaya gelmiş bir kardeş olmasından ziyade çok daha özel biri! O belki de hayatınızdaki en büyük sırdaşınız, en büyük dostunuz! Canınız kadar sevdiğiniz, O’na bir şey olmasından her zaman korktuğunuz biricik Erkek Kardeşinize etkileyici ve anlamlı bir doğum günü hediyesi düşünüyorsanız, içerisinde ikinizin de mutlu tebessümlerle yer aldığı en güzel fotoğraf karesini “Canım Kardeşim” yazılı Ahşap Fotoğraf Çerçevesi içerisine koyup, üzerine doğum günü mesajınızı yazdırarak armağan edebilirsiniz! Kişiye Özel Canım Kardeşim Yazılı Ahşap Çerçeve, sevgi mesajlarınız ile Erkek kardeşinize verebileceğiniz en anlamlı hediyelerden biri!


Erkeğe hediyelerEl Yapımı Nostaljik Çivili Futbol Sahası

Erkeklerin futbola olan ilgisi daha çocuk yaşlarda başlar! Şimdiki hediye önerimiz ise, internetin, sosyal medyanın hiç olmadığı eski günlere ait özel bir eğlence! Özellikle erkekler, çocukluklarında bu oyunu mutlaka oynamışlardır! Çividen yapılmış bir futbol sahası ve parayla oynanan çekişmeli futbol maçları! İşte bu nostaljik oyun %100 el yapımı ile bir kez daha aramızda! Erkeklerin çocukluk yıllarında derin izler taşıyan ve başına bir oturanın saatlerce kalkmadığı metal para ile oynanan çivili futbol sahası; babanıza, patronunuza, erkek kardeşinize veya ağabeyinize doğum gününde unutamayacağı en güzel nostaljik hediyelerden biri!

erkeğe hediyeAşkın Çekim Gücü Sevgili Tişörtleri

Kim olursa olsun birine kıyafet hediye etmek tam bir baş belası durumdur! Ama çiftlere özel tişörtleri bu sözün dışında tutmak lazım! Çünkü bu t-shirtler hem üzerinize çok yakışacak hem de sevgilinizle birlikte giyinebileceğiniz bir kıyafet! Aşk hayatınıza en eğlenceli kıyafetler; sevgili tişörtleri! Birbirinden renkli modellere sahip çiftlere özel tişörtlerle erkek arkadaşınıza şahane bir armağan verebilirsiniz! Esprili tasarımları, kişiye özel modelleri ve birbiri ile uyum gösteren sevgililere çok yakışacak moda tişörtlerle bu yazın en gözde çifti siz olabilirsiniz! Evde, dışarada, tatilde veya hafta sonu gezmelerinizde giyinebileceğiniz sevgili tişörtleri, aynı gün kargo ve kapıda ödeme seçenekleri ile sizi bekliyor! “V Yaka”, “Bisiklet Yaka” Small, Midium, Large bedenleri ile sevgili tişörtleri aşk hayatınıza renk katın!

Erkeğe ne hediye alınırKişiye Özel Fotoblog Duvar Saati

Şıklığı ve romantik tasarımıyla, her erkeğin severek kullanacağı Kişiye özel fotoblog duvar saati!’ Tüm özel günler için bir erkeğe sunabileceğiniz en kullanışlı ve en anlamlı hediyelerden biri! Siyah kayışı, metal gövdesi ve dijital ve analog iç dizaynı ile, spor giyimden hoşlanan erkeğe en prestijli aksesuar hediyelerinden biri. Üstelik kol saati söz konusu olduğunda dünyanın en prestijli markalarından biri olan Casio güvencesiyle. Dahası bu ürünün şu günlerde kampanyalı olduğunu ve oldukça uygun fiyata satışta olduğunu söyleyebiliriz. Erkek Kol Saatini, erkek arkadaşınıza doğum günü hediyesi olarak gönül rahatlığıyla verebilirsiniz. Sitemiz içerisinde yer alan ve erkek arkadaşınıza alabileceğiniz diğer hediyelere göz atmak isterseniz lütfen tıklayın; Erkek Arkadaşa Hediye


Kalp Kutuda Kişiye Özel ÇikolatalarErkeğe Kalp Kutuda Kişiye Özel Çikolatala

Son derece romantik bir kutu tasarımına (Üzerine sevgi mesajınızı yazdırabileceğiniz Kalp Hediye Kutusu) sahip Kalp Kutuda Kişiye Özel Çikolatalar, lezzeti ve sevgiyi aynı anda erkeğe yaşatacak özel bir hediye! Kutu içerisinde yer alan çikolatalar kaliteli Mabel Marka Sütlü Çikolatalar olup, oda ısısında muhafaza edildiği takdirde uzun süre bozulmadan korunabiliyor!


Başıma Gelen En Güzel Şeysin YastıkSen Başıma Gelen En Güzel Şeysin Yastık

Hani siz erkek arkadaşınızayıldönümünüz için romantik bir hediye aramıştınız ya, bu özel hediyenizin üzerinde bir de erkek sevgilinizin isminin yazılı olmasını yani hediyenizin kişiye özel bir hediye olmasını istemiştiniz! İşte buyurun sevgiliniz için aradığınız o kişiye özel hediye karşınızda! Üzerinde kız-erkek çizgi karakterler bulunan ve  isimlerinizle birlikte mesajınıza özel olarak hazırlanacak bu romantik yastıkla, erkek sevgilinize oldukça etkileyici bir hediye verebilirsiniz.


Seni Çok Seviyorum Çikolata KulesiErkeğe Seni Çok Seviyorum Çikolata Kulesi

Seni Seviyorum demenin tartışmasız en kestirme ve en tatlı yolu Seni Çok Seviyorum Çikolata Kulesi ile, erkek arkadaşınıza ne kadar özel biri olduğunu en derinden hissettirmeniz mümkün! Kırmızı tüllerle süslenmiş 4 özel kalp kutu içerisinde birbirinden romantik hediyeler bulunuyor! Birinci kalp kutuda renkli ve lezzetli draje şekerlemeler, ikinci kalp kutuda kalp şeklinde tasarlanmış çikolatalar, üçüncü kalp kutuda, üzerinde “Seni Seviyorum” etiketli 20 adet çikolata ve dördüncü kalp kutuda ise kalp şeklindeki kağıtlara yazılı 365 adet sevgi mesajı yer alıyor! Bütün kalp kutular üzerinde ise “Seni Her şeyden Çok Seviyorum” yazısı bulunuyor! Erkeğe romantik hediye arayan sevgili bayanların kaçırmaması gereken son derece özel bir armağan!


Kişiye Özel Cüzdan - Harfli ve İsimliErkeğe Harf ve İsim Yazılı Kişiye Özel Cüzdan

Türk Erkeği hakkında en çarpıcı gerçeği açıklıyoruz: Türk erkeği aşık olduğu kadına asla hesap ödetmez! Türk Erkeğinin kafası “Almancı Usulü” gibi hesap kitap işlerini ise asla almaz! Eğer sizin de sevgiliniz böyle biriyse, yaklaşan doğum günü için O’na bir ömür boyu kullanabileceği şık bir deri cüzdan armağan edebilirsiniz! Kaliteli ve yumuşak deriya sahip bu özel cüzdan, isim baş harf ve ismin tamamına özel olarak hazırlanıyor! Bu deri cüzdanı ayrıca kocasına hediye arayışında olan evli hanımlara da şiddetle öneriyoruz! her zaman mutluluğu olduğunuzu görmek için kesinlikle hiçbir harcamadan kaçınmayan biricik kocanıza da kendi ismine özel bu deri cüzdanı hediye edebilirsiniz!


Kişiye Özel Deri Hediye SetiKişiye Özel Erkek Deri Hediye Seti

Modern yaşamda erkek, giyimine ve görünümüne son derece dikkat etmelidir! Aslında belki de bunun modern yaşam ile ilgisi yoktur, şık görünme, temiz ve düzgün görünme durumu ata sözlerimize, değimlere bile konu olmuştur. Örneğin, “Ye kürküm ye dünyası” gibi. Şıklığına ve görünümüne dikkat eden erkeğe, doğum gününde, sevgililer gününde şık bir hediye vermek isterseniz, tamamen erkek aksesuar ürünlerinden oluşan ve daha hediye kutusu ile bile fark yaratan Kişiye Özel Deri Hediye Seti, erkeğe armağan edebilirsiniz. Zenga marka bu hediye seti içerisinde, gerçek deriden %100 deriden yapılmış bir adet siyah deri kemer ve bir adet de siyah kişiye özel deri cüzdan bulunuyor! Bu şahane aksesuar seti eşinize mükemmel bir yılbaşı hediyesi olacaktır!


erkeğe özel sevimli hediyelerKişiye Özel Vosvos

Erkeklerin Dünyasında arabalar için çok ayrı bir parantez açmak gerekiyor. Çünkü otomobiller erkek için hem bir tutku, hem de en büyük hayallerinden biridir. Dolayısı ile erkeklerin nezdinde klasik ve spor arabalar çok ama çok özeldir. O halde bir erkeğin bu en fazla mutlu edecek hediye seçeneği de arabalarla ilgili şeyler olabilir. Üzerinde isimlerinizin yazılı olacağı son derece sevimli pembe ve lacivert renklerdeki Hediye Vosvos oyuncak arabalar erkeğe en güzel hediyelerinden bir tanesi olacaktır. Kişiye Özel Vosvos’ların plakasına isim yazarak tamamen Size özel hale getirebiliyorsunuz. Oyuncak Vosvos arabaları sevgilinize hediye ederek,i Onu çok mutlu edeceğinize kuşkumuz yok!


erkeğe romantik hediye100 Dilde Seni Seviyorum Kavanozu

Sevgilinize O’nu ne kadar sevdiğinizi hep aynı lisanda söylediniz. Sizden duyduğunda sevgilinizi en mutlu eden söz elbette ki “Seni Seviyorum” sözüdür. Gelin bu sefer bu kudretli sözü bambaşka bir şekilde ve tam 100 farklı dilde, 100 farklı şekilde bambaşka ifade edin. İngilizceden İspanyolcaya, Fransızcadan Japoncaya kadar tam 100 farklı dilde sevgilinize “Seni Seviyorum” diyeceksiniz.


Fotoğraflı Sihirli Kupa Bardak

Son derece güzel bir şekilde tasarlanmış olan bu sihirli kupa bardağın bir yüzüne dilerseniz erkek arkadaşınızın fotoğrafını, diğer yüzüne ise kendi fotoğrafınızı ekleterek Ona unutamayacağı çok özel bir sürpriz yapabilirsiniz. Tamamen kişiye özel olarak hazırlanan Sihirli Kupa Bardak, sevgilinizin çay ya da kahve içmek istediğinde sizin O’nu ne kadar çok sevdiğinizi görecek ve kahvesini daha bir keyifle yudumlayacak. Ucuz ve ve her zaman için kullanışlı olan bu kupa bardak, erkeklere hediye edilebilecek en romantik hediyelerden biri.


Kişiye Özel Siyah Kartvizitlik CüzdanKişiye Özel Deri Kartvizitlik

Dış dünyaya karşı, yapmış olduğunuz işin ne kadar iyi ve kaliteli olduğunu anlatmak kadar, cebinizde taşıdığınız kartvizitler de sizi insanlara anlatır ve oldukça önemlidir. Cepten veya cüzdan içerisinden çıkartılarak uzatılmış eğri büğrü bir kartvizit yerine, çok sade ve bir o kadar da şık Kişiye Özel Metal Kartvizitlik içerisinden çıkan kartvizitin yaratacağı etki takdir edersiniz ki çok daha başka olacaktır. Sevdiklerinize, eşinize, erkek arkadaşınıza, sevgilinize, patronunuza kısacası iş yapan ve cebinde kartviziti olan herkese Kişiye Özel Metal Kartvizitlik hediye edebilirsiniz. Kişiye Özel Metal Kartvizitlik hem kullanışlı, hem de sürekli sizi hatırlatan çok özel hediyelerden biri olacaktır.


Erkeğe hediye sepetiErkeğe Özel Prestijli Hediye Sepeti

İşiniz ne kadar mükemmel bir iş olursa olsun veya iş yerindeki göreviniz ne kadar fiyakalı olursa olsun, cebinizden çıkartıp karşınızdaki kişiye uzattığınız Kartvizitiniz eğer, eğri büğrü ise bu iyi özelliklerin pek bir anlamı kalmaz! Kişiye Özel Kartvizitlik ile cebinizde adeta zulüm gören kartlarınız, bundan böyle şekilden şekle girmekten kurtulacak. Üzerinde sadece sizin isminizin yazılı olduğu Kişiye Özel Kartvizitlik sayesinde daha elinizi kartvizitinize uzatmadan sizin kim olduğunuzu herkes görecek. Çok kaliteli ve havalı bir görünüme sahip olan Kişiye Özel Kartvizitlik ile orası burası eğilmiş veya bükülmüş kartvizit taşımak zorunda kalmayacaksınız. Kupa bardak, kartvizitlik, çakmak ve metal sigara tabakasından oluşan Erkeğe Prestijli Hediye Seti ile, sevdiğiniz bir erkeğe son derece şık bir hediye verebilirsiniz.


Erkeğe sürpriz hediyelerSihirli Yumurta

Erkek arkadaşınıza, muhteşem bir sürpriz hediye hazırlamak ister misiniz? İşte size bunun harika yöntemlerinden birini gösterelim. Nasıl yapacağız diye merak ediyorsanız, yan tarafta resmini görmekte olduğunuz sihirli yumurtadan başkasıyla değil elbette. Şöyle ki; Bu yumurtanın tepesini hafifçe kırıp çıkartıyorsunuz, bir kaç gün suladıktan sonra ise yapraklarının aşk dolu sözler filizleniyor. İnanılacak gibi değil ama gerçek! Rengarenk sihirli yumurtalar ile ister erkek arkadaşınıza, ister babanıza, isterseniz de eşinize küçük ancak, etkileyici sürprizler yapabilirsiniz benden söylemesi:)


erkekler için hediyeKişiye Özel Yıldönümü Kanvas Tablo

Üzerine istediğiniz mesajı ve 5 fotoğrafınızı ekletebileceğiniz Kişiye Özel Kanvas Tablo ile değer verdiğiniz erkeğe, kalbinizde ne kadar özel olduğunu şık bir yolla ifade edebilirsiniz. Kişiye Özel Yıldönümü Kanvas hediye etmek için bir sürü özel nedeniniz olabilir. Mesela sırf belki de sadece sizin hayatınızda yer aldığı için, hayatınıza bir anlam ve değer kazandırdığı için bile O’na Kanvas Hediye edip, mutlu edebilirsiniz. İster bu özel kanvas tablo üzerine yıldönüm mesajınız, isterseniz de sevginizi romantik bir dil ile ifade edecek mesajlarınızı yazdırabilirsiniz. Kişiye Özel 5 Fotoğraflı Kanvas üzerine yazılacak her söz, sadece ama sadece size ait olacak. Bunun yanında bir de bu kanvas üzerine en güzel 5 fotoğrafınızı da eklediniz mi, sevdiğiniz erkeğe en değerli hediyeyi hazırlamış olacaksınız.


Erkeğe hediye fikirleriSon Derece Tatlı Bir Hediye Kavanoz

Erkek arkadaşınıza kendi elleriniz ile özel bir kavanoz hazırlamış olsaydınız, belki de ancak bu kadar tatlı bir şey olabilirdi. Çok mu iddialı bir laf sarf ettim? Bana göre hayır! Bir kere En Tatlı Aşıklar Çikolata Kavanozu daha ilk gördüğünde bile, bir erkeğin aklını başından alabilecek güzellikte! Çok şık bir kavanoz içerisine 24 adet kalp çikolatalardan hazırlanmış ve kavanozun çevresi tamamen size özel olarak etiketlenmiş. Sonrasında ise üzeri kurdele ile sarılarak şahane bir hediye kutusu içerisinde yer alıyor. En Tatlı Aşıklar Çikolata Kavanozu kişiye özel hale getirilebiliyor!


Doğum Günü hediyeleriKişiye Özel Resimli ve Mesajlı Duvar Saati

Doğum Günü hediyelerinden bir diğeri, sevgilinizin ve sizin isimlerinize özel ve yine sizin anlamlı ve özel mesajınızı taşıyacak olan şık bir duvar saati. Kişiye özel hediyelere şahsen bayılıyorum ve çok önemli buluyorum. Gerçekten de isme özel veya kişiye özel bir hediye, diğer klasik hediyelerin yanında açık ara önde ve özel oluyor. Çünkü adı üzerinde, kişiye özel hediye! Kişiye özel hediye, hediye alacak kişiyi inanılmaz derecede özel hissettirir. Kişiye özel hediye, üzerinde size ve sevgilinize dair izler taşıdığı için daha kıymetli hediye türüdür. Yıllar da geçse, ömür de bitse bu aşk bitmez diyecek kadar iddialıysanız Özel bir malzemeye sahip Kişiye Özel Fotoğraf ve Mesaj Baskılı Duvar Saatinin üzerine sevgiliniz ile mutlu bir fotoğrafınızı, üzerine de sevginizi ifade eden cümlenizi bastırın. Ortaya resimlerdeki gibi çarpıcı, bir o kadar da anlamlı bir hediye çıksın. Sitemiz içerisinde yer alan diğer romantik hediyelere göz atmak isterseniz lütfen tıklayın: Sevgiliye Romantik Hediyeler


Erkeklere Özel İsim Yazılı Mutfak ÖnlüğüErkeğe Kişiye Özel Mutfak Önlüğü

Özellikle evli eşler arasında hanımlar, erkek eşin mutfakta pek yardımcı olmadığından yakınırlar. Bunun için belkide erkeği mutfağa çekecek motive edici bir şeylere ihtiyaç vardır. Mesela bu gördüğünüz hem esprili hem de Kişiye özel Mutfak Önlüğü gibi. Görün bakın, Erkeğe Özel Mutfak Önlüğü ile eşiniz, sevgiliniz veya babanız mutfakta nasıl harikalar yaratıyor! O daha önce hiç mutfağa uğramaz dediğiniz kişi bundan böyle mutfaktan çıkmak istemeyecek. Oldukça güzel ve esprili bir dil ile hazırlanmış olan Erkeğe Özel Mutfak Önlüğü üzerine eşinizin, sevgilinizin ya da babanızın adını ve soy adını belirttikten sonra, O’nun mutfakta ne kadar yetenekli veya güzel işler çıkardığını övecek türden dilediğiniz esprili sözü yazdırabilirsiniz. Erkekler için son derece keyifli bir hediye olacağı kesin! Bildiğiniz gibi bayanlar, erkeklere kazak, gömlek türü bir hediye verdiklerinde, bu hediyeyi 7/24 sürekli erkeğin üzerinde görmek isterler! Belki bu Erkeğe Özel Mutfak Önlüğünün akıbeti de tıpkı diğer hediyeler gibi olur. Artık her gün “Sana aldığım önlüğü giymiyorsun hiç?” türden sözler evden hiç eksik olmayacaktır.


Sevgiliye Özel Fotoğraf Baskılı Mousepad

Fotoğraf Baskılı Mousepad

Üzerine ister tatildeyken çektirdiğiniz fotoğrafları, ister unutamadığınız özel bir hafta sonuna ait fotoğrafınızı, isterseniz de doğum gününde çektirdiğiniz fotoğrafları bastırabileceğiniz Sevgiliye Özel Fotoğraflı Mouse Pad, erkekler için düşünülebilecek en romantik ve kullanışlı hediyelerden biri! Bazen geçmişte yaşadığımız en unutulmaz ve en mutlu anları fotoğraflarımıza bakıp yeniden yad ederiz. İşte Sevgiliye Özel Fotoğraflı Mouse Pad, bu mutluluğu size günün 24 saati tekrar tekrar yaşatmaya geliyor. Üzerine 1 adet en beğendiğiniz fotoğrafınızı yansıtabileceğiniz bu özel mouse pad, sevgilinize doğum gününde armağan edip, O’na her an bakabileceği ve her baktığında da sizi hatırlayabileceği çok özel bir armağan verebilirsiniz.


Kişiye Özel Mesaj ve Fotoğraf Baskılı ÇakmakKişiye Özel Mesaj ve Fotoğraf Baskılı Çakmak

Kişiye Özel Mesaj ve Fotoğraf Baskılı Çakmak hediyesi, bir erkeğin hayatında neleri etkiler? Birincisi, bu özel çakmak, yemek yenilen veya çay içilen masalarda asla unutulmaz! İkincisi, “Pardon! Ateşiniz var mı?” sorusu yöneltildiğinde, hiç tanımadığı birine bu çakmağı teslim etmeyi aklından bile geçirmez! Üçüncüsü ise, bu özel çakmak ile yakılan her hangi bir sigara tanesi ile erkeğin aklına sadece siz gelirsiniz! Gördüğünüz gibi Kişiye Özel Mesaj ve Fotoğraf Baskılı Çakmak nelere kadir! Nasıl çok etkileyici değil mi? Erkeğe sıra dışı ve çok orijinal bir hediye vermek isterseniz, doğum günü ve sevgililer günü gibi özel günlerde Kişiye Özel Mesaj ve Fotoğraf Baskılı Çakmak hediye edebilirsiniz!


babalar Günü HediyesiKişiye Özel Matara Seti

Üstelik bu özel matara seti tamamen kişiye özel! vermiş olduğum linkte Sepete Ekle butonu üzerinde yer alan kutucuğa Erkek Sevgilinizin adını ve soy adını ekleterek bu ürünü tamamen sevgilinize özel bir hale getirebilirsiniz. Kişiye Özel Matara Seti içerisinde neler var? Sevgilinizin adına düzenlenmiş olan paslanmaz çelikten bir adet matara, 2 adet yine paslanmaz çelikten bardak ve 1 adet de doldurma hunisi. Hepsi şık bir hediye kutusu içerisinde sizleri bekliyor. Doğum Gününde, sevgiliniz farklı, ilginç ve tamamen kişiye özel bir hediye düşünüyorsanız Kişiye Özel Matara Seti dikkatinizi çekebilir.


Kişiye Özel Futbol Topu Duvar SaatiKişiye Özel Futbol Topu Duvar Saati

Sizler için seçtiğim erkeğe hediye fikirleri içerisinde çok fazla sayıda duvar saati tavsiye ettiğimin farkındayım. Ancak, özellikle futbolu çok seven, futbolla yatıp, futbolla kalkan gerçek takım taraftarı erkek arkadaşına hediye arayışında olan bayanlar için bu duvar saatinden bahsetmeden geçemezdim. İsimleriniz ve kendi özel mesajınızı üzerine yazdırabileceğiniz, Futbol Topu Şeklinde özel bir duvar saati. Bazı arkadaşlarımız için şunu belirtmek istiyorum; Yaşadığımız toplumun gelenek ve göreneklerini de göz önünde bulundurursak, sevgilinize alacağınız hediyenin, sevgilinizi ailesi içerisinde sıkıntıya sokmayacak türden bir hediye olması gerektiği kanısındayım.


Kişiye Özel İsim ve Mesaj Yazılı Duvar SaatiKişiye Özel İsim ve Mesajlı Yazılı Duvar Saati

Bir çok aile, sevgililik ilişkisi söz veya nişan gibi bir resmiyete dökülmedikçe sevgiliniz ile aranızdaki ilişkiyi tasvip etmeyebilir. Bu yüzden Doğum Gününde sevgilinize alacağınız hediye üzerinde, belki özel bir sözünüz veya aşk mesajınızın bulunması kız arkadaşınızı ailesine karşı zor duruma düşürebilir. Özellikle buna çok dikkat etmeniz gerektiğini düşünüyorum. Mesela görmüş olduğunuz bu şık duvar saati, sizin ve sevgiliniz için bu anlamda iyi bir hediye seçeneği olabilir. Bu ürünü de Doğum Günü için hediye tavsiyelerim arasına büyük bir zevkle ekliyorum.


erkek hediyeleriKişiye Özel Metal Sigara Tabakası

Özellikle sigara içen erkekler için düşünülebilecek bir hediye olan sigara tabakası sıradan sigara tabakasından çok farklı, çünkü tamamen isme özel olarak hazırlanıyor. Kişiye Özel Metal Sigara Tabakası ile sigara kullanıcıları artık sigara dallarını bu özel tabaka içerisine yerleştirecek ve bu hediyenizi asla yanlarından ayırmak istemeyecekler. İsmine özel olarak hazırlanmış olan bu özel tabakayı armağan ettiğinizde sevgiliniz ya da sigara içen yakınlarınız bu ürünü çok sevecekler. Üzerine hediye edeceğiniz kişinin isim ve soy ismini yazdırarak bu tabakayı kişiye özel hale getirebilir uzun yıllark kullanılabilecek çok özel bir hediye verebilirsiniz. Bu ürünü kişiye özel hale getirmek için ilgili kutucuğa ismi girmeniz gerekmekte. Şık görünümlü ve paslanmaz sacdan üretilen Kişiye Özel Metal Sigara Tabakası standart 1 paket sigarayı içerisinde kırılmadan bükülmeden muhafaza edebiliyor. Değişik doğum günü hediyesi düşünenler, fiyatı ile de oldukça uygun olan Kişiye Özel Metal Sigara Tabakasını düşünebilirler.


İsme Özel Ayıcıklı 2'li Kupa Bardak Setiİsme Özel ve Mutlu Çiftler Romantik Kupa Bardak

Zannedersem Erkek sevgilinizin yaklaşan doğum Günü için bu sihirli kupalar çok ses getirecek. O yüzden farklı tasarımlardaki sihirli kupalardan bol miktarda eklemek istedim. Bu seferki sihirli kupa üzerinde, romantik bir tasarıma sahip özel bir kupa! Alın sevgilinizle çayınızı akşam vakti bankta oturup bu kupa bardaklardan gökyüzündeki yıldızları seyre koyulun! İşte size bu keyfi yaşatacak olan Kalp kulplu isim yazılı kişiye özel kupa bardak! Bu sihirli kupa da yine, isme özel bir kupadır. Sizin ve sevgilinizin ismi ve sizin Doğum Günü için sevgilinize içinizden gelen, en güzel duygularınızın yer aldığı özel mesajınızı taşıyacak olan bu şık kupa, Doğum Günü için çok güzel bir erkek veya bayan hediyesi…


Erkeğe ne hediye alınırKendi Tasarımınız Kalpli Fotoğraflı Anahtarlık

Kişiye özel anahtarlığı en sevdiğiniz fotoğrafla tasarlamak tamamen tercihlerinize ve yaratıcılığınıza bağlı. Bir hediyenin kişiselleştirilebiliyor olması bile tek başına o hediyenin güzel bir hediye olduğunun göstergesidir. Bu kol saati de bu anlamda çok özel bir kol saatidir. Bu hediyeyi özel ve güzel kılan diğer bir neden ise, hediyenin kendisi kadar, hediyenin içerisinde olduğu hediye kutusu da çok önemlidir. Bu anahtarlığın kendine özel bir çekiciliği ve cazibesi bulunmaktadır ve hediye bu anlamda da çok özel ve güzel bir hediye.


Erkeğe ne hediye alınabilirKişiye Özel Mesajlı Masa Saati

İsme özel olarak hazırlanmış ve kendi mesajınızdan oluşan hediyeler, her zaman benim dikkatimi çekmiştir ve bana göre bu tip hediyeler inanılmaz güzel hediyelerdir. Özelleştirilmiş hediyeler üzerinde size ait izler bulunmaktadır ve bu, o hediyeyi değerli kılmaya yeter bir nedendir. Doğum Gününde veya sevgilinizin doğum gününde, Sevgiliniz ile en çok dinlediğiniz bir şarkının sözleri veya sevgiliniz için yazdığınız bir şiir, sevgiliniz ile aranızdaki belkide kimsenin anlamını çözemeyeceği şifreli ve esprili sözler. Bunların hepsi ne kadar değerli ve güzel değil mi? Söz uçar yazı kalır demiş atalarımız. Siz de en güzel sözlerinizi ve en güzel mesajlarınızı, kalp şeklindeki içerisinde saati de bulunan bu zarif ve şeffaf cam üzerine yazdırabilirsiniz Aşkınız ve sözleriniz ölümsüzleşmiş olsun…


erkeğe hediye fikirleriKişiye Özel Kitap Ayracı Modelleri

Birbirinden özel tasarımlara sahip kitap okuma ayracı modelleri içerisinden seçeceğiniz ayıraçla, kitap okumayı seven bir erkeğe verilebilecek en anlamlı armağanlardan birini hazırlatabilirsiniz. Sevdiğiniz kişinin ismine ve mesajınıza özel kitap okuma ayracı ile doğum dününde erkek arkadaşınıza, öyle bir hediye vereceksiniz ki, bu hem onun adına özel düzenlenecek; hem de sevgilinize kitap okurken sizi hatırlatıp eşlik edecek!


Kişiye Özel Hediye SetiKişiye Özel İsim Yazılı Hediye Seti

Kişiye özel kalem, kartvizitlik ve anahtarlık, Doğum Gününün en çok konuşulacak hediyesi olacak. Yaş günü için bir erkeğe alınabilecek en güzel hediyelerden biri. Erkek için Doğum Günü hediyesi almak, kadınlara hediye almaktan daha zordur. Çünkü kadınlar birçok aksesuar kullanırken erkeklerin kullandığı aksesuar sayısı maalesef çok sınırlıdır. Bunların en başında gelenleri kaliteli ve şık bir kalem, iş ilişkisinden dolayı temin ettiği kartvizitleri saklayacağı bir kartvizitlik; ev, araba ve ofisinin anahtarlarına bir arada ulaşabileceği şık bir anahtarlıktır. Kişiye Özel Hediye Seti tüm bu aksesuarları içermekle kalmıyor, her birinin üzerinde sahibinin isim ve soy ismini içeriyor. Dolayısıyla Kişiye Özel Hediye Setinin içindeki kalemi, anahtarlığı ve kartvizitliği kullanan beyefendinin prestiji tavan yapıyor.


Kişiye Özel Basketbol Topu Duvar SaatiBasketbol Topu Duvar Saati

Basketbol taraftarı bir erkeğe ne hediye alınabilir? Üzerinde isim ve mesaj yazılabilen Kişiye Özel Basketbol Topu Duvar Saati ile erkek arkadaşınıza kendisini çok özel hissettirecek değişik bir armağan verebilirsiniz. Şık ve orijinal bir basketbol topu tasarımına sahip Kişiye Özel Basket Duvar Saatini siz nasıl istiyorsanız öyle hazırlatabilirsiniz. Çünkü bu duvar saati tamamen kişiye özel hazırlanıyor. Sevdiklerinize armağan edeceğiniz bu özel duvar saati ile hem saati öğrenebilecekleri kullanışlı bir hediyeleri olacak, hem de her baktıklarında dudaklarında mutlu bir tebessüm oluşacak.

kişiye özel hediyeKişiye Özel %100 Hakiki Deriden Şık Cüzdan

Erkek sevgilinize yaklaşan doğum Günü için kalıcı ve çok özel bir hediye vermek ister misiniz? Kişiye yani isme özel olarak hazırlanacak bu şık deri cüzdan erkek arkadaşınızın, yani biricik sevgilinizin en vazgeçilmez özel eşyası olacaktır. Malumunuz üzere, bayanlara kıyasla, erkeklere takı aksesuar hediye yelpazesi oldukça zayıf olduğu için, şayet doğum günü için bir erkek aksesuarı düşünüyorsanız, bence kişiselleştirilmiş olan ve erkek sevgilinizin üzerinde ismini ve isminin baş harflerini taşıyan bu şık deri cüzdanı, doğum günü hediyesi olarak düşünebilirsiniz. Oldukça şık ve çok güzel bir hediye olacağı düşüncesindeyim.


Tekerlek Tasarımlı Duvar SaatTekerlek Tasarımlı Duvar Saati

Otomobillere meraklı erkek erkeklere eşinize harika bir sürpriz hediye hazırlayabilirsiniz. Nasıl mı? Spor bir arabanın çelik jant ve tekerleğine %100 benzerlik gösteren Duvar Saati ile. Tekerlek Tasarımlı Saat oldukça orijinal bu duvar saatidir. Ayrıca Plak Saatte ilginizi çekebilir. Belki de sevgiliniz, yıllarca bir albüm çıkarma hayali kurdu, güzel bir sese sahipti ancak, hayat onu farklı bir kulvarda yürümeye zorladı. Şimdi ise, sizin hazırlayacağınız bu özel sürpriz hediye ile hem kullanışlı bir hediyeye sahip olacak; hem de o hayalini kurduğu albüme kavuşacak.

Erotik Görevler İçeren KavanozErotik Görevler İçeren Kavanoz

İçerisinde 100’den fazla erotik görev ve 2 adet de karanlıkta parlayan Kamasutra Pozisyon zarları içeren bu Erotik Kavanoz, sıra dışı bir hediye arayışında olanların beklentilerine fazlasıyla cevap veriyor. Erkeğe özel günlerde armağan edilebilecek yüzlerce hediye önerisi arasında gezip durdunuz ve nihayet aslında en başta yapmanız gereken şeyi satın almaya karar verdiniz! Ne mi? Pek tabi ki, erkeğe kişiye özel gömlek hediye etmeye! Kadınlar için takı ve aksesuarlar nasıl vazgeçilmez hediyeler arasında ise, erkeğe gömlek hediye etmek de o kadar popüler ve etkileyici hediyelerdendir. Aslında bu bir yerde de kaçınılmaz bir şey! Çünkü ısrarla vurguladığımız gibi, erkeğe maalesef bol hediye seçenekleri çok fazla yok!


Kişiye Özel Mesaj Nakışlı Gömlek Kişiye Özel İsim Yazılı Gömlek

Erkeğe doğum günü hediyesi, sevgililer günü hediyesi, erkeğe yılbaşı hediyeleri denildiğinde ilk akla gelen klasik hediyelerden biridir gömlek! Ancak görmekte olduğunuz gömlek, klasik gömleklerden çok daha farklı ve çok daha özel! Bu gömleğin yakasına istediğiniz özel mesajınızı ekleyebiliyorsunuz! Mesela doğum günü için hediye edecekseniz, gömlek yaka içerisine, “doğum günü kutlama mesajınızı” yazdırabilirsiniz. Yılbaşı hediyesi olarak düşünüyorsanız, “Mutlu yıllar”,”Nice Senelere Kocacığım”,”Seni Seviyorum” gibi özel ve etkileyici mesajlarınızı ekleyebilirsiniz.


Erkeğe hediyeMini Mesaj Şişeleri

Yaşadığımız çağda her şey görsellik, daha doğrusu iyi görünme ve iyi bir imaj oluşturma üzerine kuruludur. Bu durum hediye sunumlarında da kendisini hissettirir. Güzel ve şık bir hediye sunumu ile hediyenizin değerini ve anlamını 2’ye katlayabilirsiniz. İşte karşınızda, içerisine dilediğiniz sürpriz mesajlarınızı yazabileceğiniz 3 farklı modelde Mini Mesaj Şişeleri. Kalpli, Nazar Boncuklu ve Uğur Böceği modelleri ile Mini Mesaj Şişeleri, tüm hediyelerinize anlam ve şıklık katacak!


Erkek için ne hediye alınabilirDockers Spor Erkek Çantası

Türkiye’nin en kaliteli alış veriş sitelerinden biri olan “Markafoni” sitesinden sizler için beğendiğimiz güzel bir erkek hediyesi! Malumunuz üzere, artık sıcak yaz günlerine girmek üzereyiz! Yaz ayları, üzerimize hafif kıyafetler giyindiğimiz dönemler! Bu tip kıyafetlerin en büyük handikapı ise, cep sayılarının az olmasıdır. Hal böyle olunca, yanımızda bulundurmak zorunda kaldığımız kişisel eşyalarımızı elimizde taşımak zorunda kalıyoruz! Mevsim yaz olsa da, sıcak günler yaşansa da, üzerimizde yine araba anahtarları, cep telefonu, güneş gözlüğü, cüzdan gibi kişisel eşyalarımızı taşıyoruz! İşte bu güzel omuz çantası, bu soruna en şık ve en pratik çözüm! Spor giyinmekten hoşlanan erkeğe “Dockers” kalitesi ile erkek omuz çantası… Omuz askısı sayesinde rahatlıkla taşınabilir.


erkek hediyeleriKişiye Özel Hakiki Deri Erkek El Çantası

Kişiye Özel ve Hakiki Deriden imal edilmiş olan Erkek El Çantası ile erkek sevgilinize, eşinize yıllarca kullanabileceği ve sadece onun ismine özel bir deri erkek çanta hediye edin. Günümüzde bayanlar için olduğu kadar erkekler için de çanta taşımak artık ciddi bir gereksinim haline gelmiştir. Bir taraftan cep telefonu, cep telefonu şarj aleti, araba anahtarı, ev anahtarı, cüzdan, içiyorsa sigara paketi derken, artık tüm bunları içine koyabileceği şık bir çanta alma vakti geldi demektir. Üzerinde sevgilinizin, eşinizin adı ve soyadının yazılı olduğu Kişiye Özel Hakiki Deri Erkek El Çantası ile sevgilinizi çok özel hissettirebilirsiniz. Sevgiliniz, Kişiye Özel Hakiki Deri Erkek El Çantasını asla yanından ayırmak istemeyecek, gittiği her yerde sizin bu özel hediyenizi gururla omuzunda taşıyacak. Sevgilinize doğum gününde ne hediye alacağınıza henüz karar veremediyseniz Kişiye Özel Hakiki Deri Erkek El Çantası gerçekten de bir erkeğe alınabilecek en ideal ve kullanışlı hediyelerden biridir.

Kişiye Özel Deri Kılıfında Kalem SetiKişiye Özel Deri Kılıfında Kalem Seti

Erkeğe prestijli ve şık bir hediye almayı aklından geçirenlerin kesinlikle kaçırmaması gereken çok özel bir kalem hediye seti ile karşı karşıyasınız! Kurşun kalem, Pilota kalem ve Tükenmez kalemden oluşan, deri hediye kutusu içerisinde ise görüntüsüne dahiyane bir şıklık kazandıran isme özel hazırlanan 3 adet zarif kalem! Üçü de birbirinden şık ve zarif! Kağıt üzerinde adeta destansı bir performans sergiliyorlar. Patronunuza, erkek arkadaşınıza, babanıza veya sevgilinize anlamlı olduğu kadar özel bir doğum günü hediyesi isterseniz Kişiye Özel Deri Kılıfında Kalem Seti tam size göre! Ayrıca sitemiz içerisinde yer alan diğer kalem modellerine buradan bakabilirsiniz: Kişiye Özel Kalem


Kişiye Özel Kadife Sigara TabakasıKişiye Özel Kadife Sigara Tabakası

Sigara kullanan erkeklerin en çok nefret ettiği şey, “Otlakçı” diye tabir edilen ve her fırsatta “Dostum Bi Sigaranı alabilir miyim?” diye pişkinlik sergileyen arkadaşlarının bedavacı geçinme tutumudur! Ne var ki, sigara tiryakisi bir erkekten borç para isteyebilirsiniz, dostluğunu sonuna kadar isteyebilirsiniz ama O’nun sigarasından kesinlikle yararlanmayı düşünmemelisiniz! Kişiye Özel Kadife Kaplı Sigara Tabakası, mükemmel tasarımı ve üzerinde isim yazısı ile her dal sigaranızı emniyet altına alıyor! Kimse sizde sigara paketi olduğunu anlamıyor. Erkek arkadaşınıza, patronunuza, arkadaşınıza özel günlerde armağan edebileceğiniz Kişiye Özel Kadife Sigara Tabakası, erkeğe en farklı hediye seçeneklerinden biri!

Kişiye Özel Plak MousepadKişiye Özel Plak Mousepad

Teknolojide her geçen gün devrim niteliğinde yenilikler yaşanıyor! Yeni keşiflerin bir bölümü ise, günlük yaşamımızı direkt ilgilendiren şeyler! Örneğin, müzik alanında yaşanan gelişmeler gibi. Daha düne kadar arabamızda sadece radyo ve kaset çalar varken, şimdi USB girişli müzik çalarlar, Bluetooth bağlantılı olanlar, CD’ler ve internet bu alanda devrim niteliğinde gelişmeler yaşanıyor! Ancak, özellikle nostalji tutkunları için Plakların yeri hep daha özeli hep daha anlamlı olmuştur. Eğer müzik tutkunu bir erkek arkadaşınız varsa ve O’na ilginç bir hediye arayışınız varsa, Kişiye Özel Plak Mouse Pad arkadaşınızı çok mutlu edecek hediyelerden biri olacaktır! Kendi ismine özel olarak hazırlanacak Kişiye Özel Plak Mousepad, mavi, sarı, yeşil ve kırmızı renk seçenekleri ile sizlerle.

erkek için kişiye özel hediyeKişiye Özel Ahşap Kaplama Kartvizitlik

İş hayatında yer alan insanlar için de durum aynen markalaşma çabalarındaki gibidir. İnsanlar da bir nevi markalaşmaya çaba gösterirler. Mesela bir iş yeri ile, herhangi bir pozisyon için iş görüşmesine gittiğinizde, söz konusu iş yeri, sizi konuşmanızdan tutun da, kılık kıyafetinize varıncaya kadar, hatta kullandığınız cep telefonu, kullandığınız parfüme kadar, bir çok özelliğiniz ile puanlamaya çalışır. Bu durum için ben koca bir maalesef demek istiyorum. Erkek arkadaşınıza yaklaşan doğum günü için, kendi ismine özel ahşap bir kartvizitlik hediye edebilirsiniz. Sevgiliniz iş yaşamında artık, cüzdanından buruş buruş olan kartvizitini çıkarmak yerine, özel kutusu içerisinde, gıcır gıcır kartvizitini taşıyabilecek. Doğum günü için erkek hediyesi arayanlara ve kişiye özel hediye düşünenlere bu ürünü tavsiye ediyorum.


Erkeklere HediyeKişiye Özel Bira Bardağı

Sıcak yaz günleri yaklaşıyor! Hava sıcak ve güneşliyse, yapacak en güzel şey yanından sal buz gibi içeceğini eksik etmemektir. Bira içmeyi seven ve bira eşliğinde arkadaşlarıyla en alengirli sohbetlerin belini kıran bir erkeğe hediye ne alınabilir? büyük keyfi soğuk birasını ve çerezini yanına alıp, heyecan dolu futbol maçlarını izlemek olan erkek arkadaşınıza, kendi ismine özel bir bira bardağı hediye edebilirsiniz!


Erkeğe Hediye fikirleriElse Silver Tuğra Savina Erkek Yüzük

Çapkın erkeklerin büyük bir bölümü, yüzüklere karşı antipatiktirler. Hatta buna kılıfları da hazırdır; “Parmağımı terletiyor ya da kaşındırıyor” derler. Oysa ki, bazı erkeklerin yüzüklere karşı çok ilgili olduklarını biliyoruz! İşte bu hediyelik ürün tamamen bu kategoride yer alan erkekler için:) Yüzüklerden hoşlanan, hatta hoşlanmakla kalmayıp yüzük koleksiyonu yapan erkek sevdiklerinize, üzerinde Osmanlı Tuğrası yer alan bu şık yüzüğü armağan edebilirsiniz. Son derece şık ve güzel bir hediye kutusu içerisinde paketlenmiş olan Osmanlı Tuğrası yüzük, 925 ayar gümüşten üretilmiştir.

Erkeğe hediyeKahverengi eJOYA Kravat & Mendil 

Bir erkeğin şıklığını en iyi tamamlayan, modern dünyanın en özel aksesuarlarından biridir kravat! Erkek arkadaşınıza, babanıza, sevgilinize ya da eşinize, doğum günü hediyesi olarak Kahverengi eJOYA Kravat & Mendil armağan etmeye ne dersiniz? Şık hediye kutusu içerisinde yer alan bu zarif kravat, tüm özel günlerde erkeğe verilebilecek en klasik, ancak en şık armağanlardan biri. Aynı renk tonlarına sahip kravat ve mendil aynı hediye kutusu içerisinde sizi bekliyor.

Erkeğe hediye fikirleriKişiye Özel Viski Şişesi

Türklerin milli içeceği her ne kadar ayran olsa da, içki kullanan tüketicilerin sayısının da çok az olmadığı bir gerçek! İçki içmeyi bir yaşam biçimi ve özel bir keyif haline getirmiş sevgili erkeklere, sıra dışı bir hediye hazırlamak ister misiniz? Üzerine isim ve mesaj yazılabilen viski şişesi ile, göze çok hoş görünen bir içki şişesi tasarlayabilirsiniz! İki farklı modeli bulunan Kişiye Özel Viski Şişesini kişiye özel hale getirebilmeniz için bu modellerden birini seçmeniz ve gerekli alanları doldurmanız gerekiyor! Kişiye Özel Viski Şişesi, erkeğe verilebilecek en güzel hediyelerden biri!


Erkeğe HediyelerSiyah Deri Spor Erkek El Çantası

Sevgilinize, eşinize, erkek arkadaşınıza, babanıza ya da patronunuza her an yanında taşıyabileceği ve her kullandığında da sizi hatırlatacak özel bir hediye isterseniz Deri Spor Erkek El Çantası tam size göre. İçerisine tüm özel eşyalarını koyabileceği (Anahtarlık, Araba Ruhsatı, Cüzdan, Şarj Aleti, Parfüm, Cep Telefonu) Deri Spor Erkek El Çantası, bir erkeğin günlük hayatını kolaylaştıracak en güzel hediyelerden biri.

Toshiba Store Plus 1TB 2,5'' USB 3.0 Siyah Taşınabilir DiskToshiba Store Plus Siyah Taşınabilir Disk

Dijital çağda yaşadığınız için kendinizi şanslı hissedenlerden misiniz? Ancak, bu çağın nimetlerinden yararlanmak kadar, yaşanabilecek sinir bozucu gelişmelerini de göze almak gerekiyor! Örneğin, bin bir zahmetle çektiğiniz fotoğraflarınızın, bilgisayarınızın göçmesi veya virüs bulaşması neticesinde uçup gitmesi gibi! Hele hele bu fotoğraflar içerisinde sizin için çok önemli ve anlamı olan fotoğraflar varsa, acınız daha da büyük olur! Kayıplar sadece fotoğraflarla da sınırlı kalmayabilir. Örneğin, aylarca süren bir projenizin yok olup gitmesi, gecelerce uykusuz kalıp hazırladığınız çizimlerinizin gitmesi de söz konusu olabilir! Şu var ki, teknolojiden kurtulmamız imkansız! Teknoloji ile iç içe yaşamak kaçınılmazsa, o halde bunun getireceği riskleri de en aza indirgemek gerekiyor! Örneğin Toshiba Harici Bellek gibi! İçerisine 1 TeraBayt veri kaydedebileceğiniz bu önemli araç ile, tüm verileriniz olabilecek tehlikelerden uzak kalıyor! Bankacı, mimar, avukat, muhasebeci bir erkeğe en güzel ne hediye edilebilir derseniz, Bu ürünü şiddetle tavsiye ediyoruz!

Kişiye Özel Mavi Damat Tween GömlekKişiye Özel Mavi Damat Tween Gömlek

Yukarıda yer alan gömleğe ek olarak, erkeğe hediye edilebilecek bir diğer kaliteli gömlekle devam edelim. Kalitesini Dünya’nın kabul ettiği ve erkeklerin çok beğendiği bir marka olan Damat-Tween’e ait Kişiye Özel Mavi Erkek Gömlek! Bu şahane gömlek, yukarıdaki klasik kesim gömleğe nispeten, spor giyinmeyi seven erkeklere alınabilecek bir gömlek. Dar kesim olan, Damat-Tween gömlek, erkeğin vücuduna daha yapışık ve daha spor! Bu harika ürünü de dilerseniz cüzi bir fark ödeyerek erkeğin ismine özel düzenleyebiliyorsunuz.


Erkek İçin HediyeErkeğe Kişiye Özel Aksesuar Seti

Görmekte olduğunuz aksesuar seti, erklerin en fazla gereksinim duydukları ürünlerden oluşuyor. Dahası, bu ürünlerin yer aldığı set, çok özel hediyelik bir deri kutuya sahip! Aksesuar Hediye Seti içerisinde gerçek deriden çok şık TABA kemer, Mükemmel şıklıkta orijinal bir TABA deri cüzdan ve deri anahtarlık. Bu şahane aksesuar seti, Damat hediyesi olarak idealdir. aynı şekilde eşinize evlilik yıl dönümü hediyesi ile, sevgilinize mükemmel bir sevgililer günü hediyesi.


Erkeğe Kişiye Özel Aksesuar Seti 2Erkeğe Kişiye Özel Aksesuar Seti 2

Bayanlara şu soruyu sorsak ve bir tahmin yürütmelerini istesek, acaba cevapları ne olurdu? Sorumuz şu; Sevgiliniz cebinden küçük bir kadife kutu çıkartsa ve önünüzde diz çökse, aklınıza ilk gelen şey ne olurdu? Bize göre, bu soruyu 100 bayana sorsak, hepsinin düşüncesi ve cevabı şu olurdu; “Kutu içerisinde kesin bir yüzük vardır ve hemen sonrasında ise sevgilim bana evlenme teklif edecek” Gerçekten de toplumda böyle bir klişe var! Bir hediye kutusu hem kadife, hem de kırmızı ise, ambiyans da romantik ve erkek diz çökmüşse sonuç hemen “Evlenme teklifi”! Böyle bir anda evlenme teklifi değil de, başka bir şey olsa zaten, diz çöken erkek, kız arkadaşı tarafından çantayı kafasına yer! Demek ki, öyle gelişi güzel, emin olmadan cepte kırmızı hediye kutusu filan taşımamak lazım:) Bu söylediklerimizin yukarıdaki ürün ile ne alakası var diyebilirsiniz! Gördüğünüz erkek için aksesuar seti, çok şık deri kutusu içerisinde:) Kişiye özel deri cüzdan ve 1 adet deri kemerden oluşuyor. Orijinal ve şık bir erkek aksesuar seti.


Erkeğe hediyeErkeğe Özel Tıraş Hediye Seti

Tıraş bıçağından, tıraş jeline, el havlusundan deodoranta ve tıraş kolonyasına kadar bakımlı bir erkeğe lazım olan her şeyin içerisine konulduğu bu hediye setini beğenmeyecek erkek yok! Özellikle her sabah sinek kaydı tıraş olup, iş hayatında bakımlı olmaya gayret gösteren erkeklere bu hediye seti mükemmel bir hediye alternatifi. Bir dünya markası olan Gillette!nin enfes tıraş ürünlerinlerinden oluşan bu set, göze de hitap etsin diye hasır sepet içerisinde sunuluyor. Bir erkeğe özel her hangi bir günde ne hediye alabilirim diye düşünüyorsanız, Erkeğe Özel Tıraş Hediye Seti sizin için biçilmiş kaftan!


kişiye özel hediyeKişiye Özel Kare Kol Düğmeleri

Erkeklerin hele hele çalışan erkeklerin, gömlek dışında maalesef başkaca bir giyim alternatifleri olmadığı için, erkeklere hediye aksesuar olarak, ya kravat iğnesi, ya kemer ya da görmüş olduğunuz bu şık gömlek düğmeleri hediye olarak alınabilir. Yalnız belirtmekte yarar görüyorum, görmüş olduğunuz bu şık kol düğmeleri hem gümüş, hem de tamamen isme özel hazırlanabilen bir ürün. Biraz ukalalık olacak ama hediye iyi çok güzel de, isme özel hediye tabiri ne demek? Sadece sevgilinizin isminin yer aldığı ve sevgilinizin kendini daha da özel hissettiği hediye türüdür. Hediye çeşitleri içerisinde kesinlikle en özel olanları, kişiye özel hediyelerdir. Siz de, Doğum Günü için ,sevgiliniz erkeğe güzel bir hediye düşünüyorsanız, bu şık kol düğmeleri ilginizi çekebilir.


erkek için kişiye özel hediyeErkeğe İsme Özel Zarif Kravat İğnesi

Doğum gününde erkek sevgilinize alabileceğiniz çok özel ve romantik bir hediye önerim daha var. Ne mi? Hemen hediyenin detaylarını vereyim: Sevgiliniz kravat kullanan birisi mi? Eğer cevabınız evet ise, bu hediye, Doğum Günü için erkek sevgilinize alınabilecek en güzel hediye. Hediyenin çok özel olmasının nedeni ise, erkek arkadaşınızın isminin baş harfleri kravat iğnesine işleniyor. İnanın erkek arkadaşınız veya eşini,z bu kişiye özel hediye olan kravat iğnesini alınca ve kendi isminin baş harfini gördüğünde çok duygulanacak ve çok mutlu olacaktır. Erkekler için doğum günü hediyesi ne alınır diye günlerdir arama tarama çalışması yapıyorsanız buna artık bir son verin çünkü güzel bir erkek hediyesi görüyorsunuz şu an!


Erkek için Doğum Günü hediyesiKöstekli Cep Saat

Her ne kadar günümüzde çok fazla kullanılmasa da, köstekli saat hala eski cazibesini ve şıklığını koruyor. Zamanı öğrenmek için kolumuzda saat taşımamıza bile artık hiç ihtiyaç yok, çünkü cep telefonları, bilgisayarlar, araç içi dijital saatler, televizyonlar zamanı bize haber veriyor. Ancak yine de nostaljiden vazgeçemeyenler için, özel kutusu içerisinde Köstekli Saati, Doğum Gününde erkek sevgiliniz için hediye edebileceğiniz bir ürün. Sevgiliniz bu saati hem bir aksesuar olarak kullanacak hem de yıllar yılı bu hediyenizi asla unutmayacaktır. Bu ürünü aynı zamanda erkek sevgilinizin doğum gününde de hediye edebilirsiniz. Krom kaplı ve özel kutusu içerisinde Köstekli Saat Doğum Gününün dikkat çekici hediyelerinden.


Kişiye Özel Dore Kutulu Kalemİsme Özel Dore Kutulu Kalem

Özel altın sarısı kutusunda ve oldukça zarif kişiye özel bir tükenmez kalem. Size armağan edilmiş olan özel bir kalemin kaybolma derdi artık tarih oluyor. Kişiye Özel kutusu içerisindeki bu şık kalem üzerinde yazan isminiz sayesinde, artık kimse sizin kaleminizi almaya cesaret edemeyecek. Dore kutusunda Kişiye Özel Kalem, yalnız ve yalnız size özel olacak ve sizin hizmetinizde olacak. Bu kişiye özel ürünü özel günlerde ve  resmi günlerde kullanışlı bir hediye vermek isterseniz rahatlıkla düşünebilirsiniz. Kişiye Özel Dore Kutulu Kalem ise hem resmi, hem kullanışlı hem de kişiye özel olması nedeni ile, diğer sıradan kalemleri gölgede bırakıyor. Bu harika kalemi, patronunuza, öğretmeninize, babanıza hiç düşünmeden hediye edebilirsiniz.


Şık Beylere Hediye SepetiŞık Beylere Hediye Sepeti

Erkek arkadaşınıza, babanıza veya eşinize özel günler için bir hediye almayı düşünüyorsanız, bu işi son dakikaya bırakmayın derim! Çünkü erkek hediyeleri, tıpkı ekonomideki kıt kaynaklar sorunu gibidir! Eğer zamanınız varken bir hediye araştırmadıysanız, son anlara bıraktığınız hediye beğenme çabaları, hiç arzulamadığınız psikolojik bir gerginliklerle sonuçlanabilir. Çünkü erkeğe hediye, çok fazla hediye alternatifinin bulunmadığı bir dünyadır! Şimdi ürün tanıtımına geçebiliriz. Şık Beylere Hediye Sepeti, erkeğe sevgililer günü hediyesi olarak düşünülebilecek ideal hediyelerden biri! Kahverengi ve son derece şık bir hasır sepet içerisinde, erkeğin çok beğenebileceği hediyeliklerden oluşuyor. Kişiye özel gömlek, gerçek deriden hazırlanmış kredi kartlık, kaliteli bir deri anahtarlık ve kendine özel kokusu ile AXE Deodorant! Bu özel 4 ürün, aynı hediye sepeti içerisinde!


sevgiliye doğum günü hediyesi

2 YORUMLAR

    • Selamlar, Sormuş olduğunuz (Erkeğe Özel Tıraş Hediye Seti) ürünün resimi üzerine tıklayarak ilgili hediye sitesine ulaşabilir ve fiyatını öğrenip, dilerseniz satın alabilirsiniz. Ancak, sorduğunuz için cevapsız bırakmayalım yine de

      Erkeğe Özel Tıraş Hediye Seti = 99,90 TL'dir

      İyi günler dileriz.

CEVAP VER