Hediye Kara Kalem Portre Resim

Yepyeni bir hediye fikirleri ile herkese merhabalar. bugünkü hediye önerim; kara kalem portre resim. Eminim sevdikleriniz özellikle güzel bir çerçeve ile sunulmuş bu hediyeyi aldıklarında, hem çok mutlu olacaklar; Hem de onlar için oldukça anlamlı ve kıymetli bir hediye olacaktır. Evlerinin veya iş yerlerinin en güzel yerindeki duvarda asılı olacak olan bu hediye, sizi uzun yıllar unutulmaz kılacaktır… Portre kara kalem resim hediye ederken, sürprizin bozulmaması için, mümkünse Kara kalem çizdireceğiniz fotoğrafı, değer verdiğiniz kişinin haberi olmadan, bir şekilde temin etmeye çalışın. Albümlerinizi bi karıştırın bakalım, belki de sizde çizilmeye müsait bir fotoğrafı vardır… Çizdirmeye müsait fotoğraf sözünü özellikle söyledim; çünkü resim çizdireceğiniz ressama, şayet gareziniz yoksa, fotoğrafın net ve çizilmesi uygun bir fotoğraf olması gerekiyor. Uzaktan çekilmiş fulü bir resim, ressam arkadaşın gözlerini bozmaya fazlası ile yeter:)

karakalem resim

Kara kalem resmin şöyle bir güzelliği vardır, sanırım bu konuda kimsenin itirazı olmaz; Bu bir insan eli ile çizildiği ve üzerinde yoğun bir emek olduğu için, kısacası makine gözü ile değil; insan gözü ile ortaya çıkan bir sanat eseri olduğu için, bence daha samimi ve daha değerlidir… Bu yüzden kara kelem portre resim çizdirmenizi özellikle tavsiye ediyorum…

Karakalem Portre Resim Sipariş

Hediye Kara Kalem Portre Resim. Babanıza, Annenize, çocuklarınıza, Sevgilinize ve en yakın arkadaşlarınıza özel günlerde verebileceğiniz en uygun hediyelerden biri… Çocuğunuzun en güzel fotoğrafını aşağıdaki iletişim kısmından ulaştırın, işinin ehli ressam tarafından mükemmel bir Kara kalem Portre resim haline dönüşsün. Özel çerçevesi ile birlikte ve en fazla fotoğraf elimize ulaştıktan sonra 2-3 iş günü içerisinde hazırlanıp, adresinize kargo yapılacaktır. Aile albümünüzden sevdikleriniz ile çektirdiğiniz bir fotoğrafı da kara kalem olarak çizdirebilirsiniz. Ancak böyle bir resim için 3-4 gün kadar beklemeniz gerekebilir. Çünkü bir kişinin resminin çizilmesi ile 2-3 kişinin birlikte resminin çizilmesi farklı olmaktadır.

karakalem sipariş

Sevgiliniz ile birlikte geçirdiğiniz en güzel anlara ait fotoğrafı , ya da ona ait en güzel gülüşü de, kara kalem resminin büyüsüne teslim edebilirsiniz. İnanılmaz özel bir hediye olacaktır. Hatta dilerseniz onun doğum gününde veya sevgililer gününde böyle bir sürpriz ile Onu mutlu edebilirsiniz… Portre Resim çizdirmek istiyorsanız doğru yerdesiniz… Bildiğiniz gibi kara kalem resmin apayrı bir havası vardır. Gerçekten de hediyelerin en özeli en kıymetlisi de diyebiliriz. Çünkü, yukarıda bahsettiğim gibi yetenekli bir insan elinden ve saatlerce bir emek neticesinde hayat bulur. Kalem darbesini veya ışığı biraz abarttığınızda ucube bir şey ortaya çıkabilir:))) Siz de sevdiklerinize Doğum günlerinde sürpriz bir hediye almak istiyorsanız, Kara Kalem Portre resim hediye etmeyi düşünebilirsiniz.

portre resim siparişi
Kara Kalem ile çizilmiş harika bir aile resmi daha. Eşinizin ve çocuklarınızın olduğu mutlu bir anınıza ait fotoğrafı, siz de kara kalem olarak çizdirebilirsiniz.. Not: Kara kalem resim çiziminde ağırlıklı olarak, ince uçlu kalem kullanıldığından daha fazla emek ve daha fazla detay bulunmaktadır. Mutlaka görmüşsünüzdür özellikle tatil yerlerinde çizilen resimlerde geniş uçlu kalemler ile yarım saatte resim teslim edilmektedir. Örneğini yukarıda gördüğünüz kara kalem resimlerin tamamı 0.5 kalem ve HB2 HB4 ince uçlu resim kalemleri ile tüm yüz detayları ve saç detayları ile ilgilenilerek çizilmiştir.
portre resim sipariş

CEVAP VER