Erkeğe Hediye Aksesuar Modelleri

erkek hediyeleri
Aksesuar denilince genelde takı, toka ve bijuteri ürünleri akla gelmektedir ve tabi bunların çoğunluğu erkeğe hediye edilemeyecek şeylerdir. Ama hâlbuki aksesuar denilince akla sadece bu ürünlerin gelmesi çok yanlış. Aksesuar; atkı, bere, çanta, cüzdan ve benzeri eşyaları da kapsamaktadır. Yani bir erkeğe hediye arayışı içerisindeyseniz, aksesuarlar da tercihleriniz arasında olabilir. Erkek aksesuarları olarak çorap, atkı, kravat, cüzdan sayılabilir. Bu tür aksesuar hediyeleri ile çevrenizdeki erkekleri oldukça mutlu etmiş olacaksınız. İster babanıza ister abinize isterseniz de erkek arkadaşınıza tercih edebileceğiniz bu harika aksesuarları bu sayfada görebilirsiniz. Hediyelik erkek aksesuarları çok çeşitli olmasa da yeteri kadar piyasada bulunmaktadır. Zaten erkekler hediyeleri genelde dar kapsamlı olmakta ve basmakalıp şeyler olmaktadır. Erkek hediyeleri bayan hediyelerine göre oldukça sönük kalmaktadır. Zaten çoğu erkek bu basmakalıp şeylerden hoşlanmakta ve tarzını hep korumaktadır. Belki de erkeklere hediye almak bu sebeple daha kolay hale gelmektedir. Eğer yılbaşı için hala sevdiklerinize hediye almadıysanız bu yazımızı sonuna kadar takip edip, en güzel yılbaşı hediyelerini seçebilirsiniz. Şimdiden iyi seneler.

ERKEKLERE HEDİYE EDİLEBİLECEK AKSESUARLAR


Örgü Kravat

BORDO ÖRGÜ KRAVAT

Erkeklerin istemese de sık kullanmak zorunda kaldığı aksesuarlardan biri kravat. Bu yüzden de kravat, bir erkeğe hediye edilebilecek en güzel hediyelerden biri. Ama bu kravat diğer kravatlardan oldukça farklı! Normallerinin aksine bu kravat örgüden yapılmıştır. Bordo rengi ile güzelliğine güzellik katan bu kravat, eminiz ki hediye edeceğiniz kişiyi çok ama çok mutlu edecektir. İster abinize ister sevgilinize isterseniz de eşinize… Her yaşa ve her tarza hitap eden bu örgü kravat çok dikkat çekici! Özellikle kış aylarında tercih edilebilecek güzel bir hediye olan bu örgü kravatı sizler de sevdikleriniz için mutlaka tercih etmelisiniz. İster doğum gününde ister yılbaşında tercih edebileceğiniz bu harika kravat Koton farkı ile sizlerle!

Örgü Bere

LACİVERT ÖRGÜ BERE

Kış aylarının vazgeçilmez aksesuarlarından biri de beredir. Kulaklarımızı ve başımızı soğuktan koruyan bu harika aksesuar, belki de yılbaşının en güzel hediyelerinden biri olacak! Abinize, eşinize, babanıza veya sevgilinize alabileceğiniz bu harika bere örgüden yapılmıştır. Mavi rengin hâkim olduğu bu berede çok az bordo rengi de mevcut. Hem çok şık hem de çok kullanışlı olan bu örgü bereyi sevdikleriniz için mutlaka tercih etmelisiniz. İster hediye edeceğiniz kişinin doğum gününde, isterseniz de bu yılbaşında tercih edebileceğiniz lacivert örgü bere, hediye edeceğiniz kişi tarafından oldukça beğenilecek. Bu bere sayesinde sevdikleriniz soğuktan korunurken, sizler de onları mutlu etmenin sevincini yaşayacaksınız.

erkeğe hediye

PONPON DETAYLI BERE

Bu senenin bere modasında ponponlar yer almakta! Kadın erkek fark etmeksizin 2016-2017 bere modasında bu ponponları sıklıkla görebilirsiniz. Sevdiklerinizin de bu modadan geri kalmasını istemiyorsanız ponpon detaylı bereyi hediye olarak tercih edebilirsiniz. İster yılbaşında ister doğum gününde tercih edebileceğiniz bu hediye hem çok şık hem de çok kullanışlı. İster sevgilinize ister eşinize alabileceğiniz bu yumuşacık bere, hediye ettiğiniz kişiyi çok mutlu edecek! Siyah ve beyaz renklerin karışımından olan ponponlu bere bir erkeğe hediye edilebilecek en güzel hediyelerden biri. Sizler de çevrenizdeki erkekler için hediye arayışındaysanız ponpon detaylı bereyi mutlaka tercihleriniz arasına eklemelisiniz. Uygun fiyatı ile de dikkatleri üzerine çeken bu harika bere kaçırılmayacak bir fırsat!

ERKEK İÇİN HEDİYE ELDİVEN

ERKEK İÇİN HEDİYE ELDİVEN

Sevgiliniz veya eşiniz için hediye arıyor fakat bir türlü ne alacağınıza karar veremiyor musunuz? O zaman artık endişelenmenize hiç gerek yok! Sevdikleriniz için güzel bir aksesuar hediye ederek onları oldukça sevindirebilirsiniz. Hele ki bu hediye bir eldiven ise o zaman çok daha sevindirici olacaktır. Çünkü kış aylarının en gerekli aksesuarlarından biri eldivenlerdir. Peki, bir eldivenden daha iyi ne vardır? İki eldiven tabi ki. Sevdikleriniz için hediye edeceğiniz bu paketin içinde iki adet eldiven bulunmakta. Biri parmaksız biri ise normal eldiven modelindedir. Her türlü özel günde tercih edebileceğiniz bu eldiven hediyesi sevdiklerinizi çok ama çok mutlu edeceksiniz. Uygun fiyatı ile daha da cezbedici olan bu hediyeyi sakın kaçırmayın!

erkeğe hediye

KİŞİYE ÖZEL İSİM YAZILI ERKEK CÜZDAN

Nasıl bir bayan için çanta vazgeçilmez ise, erkekler için de cüzdan öyledir. Erkeklerin olmazsa olmazları cüzdan, hediye olarak tercih edilebilecek en güzel ve iyi aksesuarlardandır. Deri görünümü ile şıklığına şıklık katan bu harika cüzdan, hediye edeceğiniz kişiyi çok mutlu edecek. Oldukça kolay ve rahat kullanıma sahip bu cüzdanı ister abinize ister sevgilinize isterseniz de eşinize hediye olarak tercih edebilirsiniz. Her yaşa ve her zevke hitap eden deri görünümlü cüzdan, en iyi erkek hediyelerinden biri. Her türlü özel günde tercih edebileceğiniz bu deri görünümlü cüzdan gören herkesin beğenisini kazanacaktır. O halde sevdiğiniz erkeği mutlu etmek için daha ne bekliyorsunuz?

erkeğe hediye

FERMUAR DETAYLI ÇANTA

Eşiniz veya sevgiliniz için hediye arayışındasınız ve hala en iyi hediyeyi bulamadınız mı? O zaman sizler için harika bir hediye önerimiz var. Fermuar detaylı bir çanta, erkek için tercih edilebilecek en güzel aksesuarlardan biri. Şık tasarımının yanı sıra oldukça kullanışlı bir çanta. Abiniz, babanız, eşiniz veya erkek arkadaşlarınız için tercih edilebileceğiniz bu hediye her yaşa ve her zevke hitap etmekte. Üstelik oldukça uygun fiyatlı! Herhangi özel bir günde tercih edebileceğiniz bu harika çanta, hediye vereceğiniz kişiyi çok sevindirecektir. Çantayı her kullandığında sizleri anımsayacak ve sizler de birileri tarafından anımsanmanın mutluluğunu yaşayacaksınız. Fermuar detaylı çanta gerçekten kaçırılmayacak bir hediye!

Tokalı Kemer

VİZON TOKALI KEMER

Çok harika bir hediye ile karşınızdayız. Erkek arkadaşınız veya erkek aile bireyleriniz için hediye arıyor fakat bir türlü doğru hediyeyi bulamıyorsanız, sakın endişelenmeyin. Çünkü size önereceğimiz bu hediye gerçekten çok hoşunuza gidecek. Tokalı kemer, bir erkeğe hediye edilebilecek en güzel aksesuarlardan bir tanesi. Vizon rengi ile oldukça modern ve şık duran bu kemer, hediye edeceğiniz kişiyi çok sevindirecektir. Her yaşa ve her zevke hitap eden bu kemer, hem çok kullanışlı hem de çok güzel! Her türlü özel günde tercih edilebilecek bir hediye olan bu kemer, gören herkesin beğenisini kazanacak. Uygun fiyatı ile de dikkatleri üzerine çekmeyi başlayan bu tokalı kemeri sakın sevdiklerinizden esirgemeyin!

erkeklere ne hediye alınır

FOTOĞRAFLI ERKEK KOL SAATİ

Yine çok harika bir hediye önerisi ile karşınızdayız. Şık tasarıma sahip bir erkek saati, erkek için hediye edilebilecek en güzel aksesuarlardan biridir. Ayrıca kol saati, bir erkeğin şıklığını tamamlayan en önemli aksesuarlardan biridir. Kahve renkli erkek saati, gören herkesin beğenisini kazanmayı başaracak. Her türlü özel günde tercih edilebilecek şık tasarımlı erkek saati, Koton farkı ile sizlerle! Uygun fiyata sahip bu güzel aksesuarı sevdiklerinizden sakın esirgemeyin!

erkeklere hediye

BORDO DESENLİ ERKEK KRAVAT

Erkek arkadaşınız veya erkek aile bireyleriniz için harika bir hediye almak istemez misiniz? Desenli erkek kravat sayesinde sevdiklerinize en güzel hediyeyi vermiş olacaksınız. Her türlü özel günde tercih edilebilecek bordo renkli erkek kravat, hediye edeceğiniz kişiyi çok ama çok mutlu edecek. Kaliteli kumaşa sahip bu kravat, gören herkesin beğenisini kazanacaktır. Sizler de sevdiklerinizi mutlu etmek ve onları hoş bir sürpriz ile şaşırtmak istiyorsanız daha ne bekliyorsunuz? Uygun fiyata sahip bu şık kravat sizleri bekliyor! Sakın kaçırmayın!

erkeğe hediye çorap

GRİ ERKEK 5’Lİ ÇORAP

Bu soğuk kış aylarında hediye edilebilecek en güzel şeylerden biri tabi ki de çoraplardır. Soğuk günlerde ayakları ısıtacak bu harika erkek çorapları, tercih edilebilecek en iyi kış hediyelerinden biri. Üstelik bir paketin içinde tam 5 adet çorap bulunmakta. Gri tonları hakim olsa da aslında her bir çorabın rengi farklı. Mavi, bordo, turkuaz renklerinde bulunan bu erkek çorabını ister abinize ister eşinize hediye olarak tercih edebilirsiniz. Sevdikleriniz ayaklarını sıcacık tutarak mutlu olurken, sizler de onları mutlu etmenin gururunu yaşayacaksınız.

erkek hediyeleri

LACİVERT ERKEK ŞAPKA

Erkek aile bireyleriniz için veya erkek arkadaşlarınız için hediye arıyor ve bir türlü bulamıyor musunuz? O zaman işte karşınızda gönüllere su serpecek bir hediye! Erkek şapkası, bir erkeğe hediye edilebilecek en iyi aksesuarlardan bir tanesi. Güneşten korumaya yardımcı olan bu erkek şapkasını sevdiklerinize hediye ederek onları ne kadar önemsediğinizi ve değer gösterdiğinizi de anlatmanız mümkün. Lacivert renkli erkek şapkasını her türlü özel günde sevdikleriniz için tercih edebilirsiniz. Bu hediye şapka karşısında sevdikleriniz oldukça şaşıracak ve mutlu olacaktır. Uygun fiyatı ile de dikkatleri üzerine çeken bu şapkayı sakın kaçırmayın!

erkekler için aksesuar hediyeleri

GRİ ERKEK ÖRGÜ ATKI

Sevgiliniz veya eşiniz için hediye almak istiyor fakat bir türlü doğru hediyeye karar veremiyor musunuz? O zaman sizler için harika bir hediye önerimiz var. Bu soğuk kış aylarında alınabilecek en güzel hediyelerden biri de atkıdır. Boynumuzu soğuktan koruyup hasta olmamızı bir nebze de olsa engelleyen bu atkılar hem çok kullanışlı hem de çok şık! Ayrıca sevdiklerinize atkı hediye ederek onları ne kadar önemsediğinizi ve değer verdiğinizi belli edebilirsiniz. Gri renkli bu harika atkı örgüden yapılmıştır. Yumuşacık yapısı ile rahatsız etmeyen özelikte olan bu örgü atkıyı sevdikleriniz için mutlaka tercih etmelisiniz!

erkeklere aksesuar hediyesi,

GRİ ERKEK DESENLİ ATKI

Sevdiklerinizi kendisini önemli hissettirmek ister misiniz? Ufak ama anlamlı bir hediye alarak bunu gerçekleştirmeniz mümkün. Eğer ne hediye alacağınıza karar veremeyenlerdenseniz, sizin için güzel bir hediye önerimiz var. Erkek arkadaşınız veya erkek aile bireyleriniz için tercih edebileceğiniz desenli atkı, en güzel kış hediyelerinden biri olacaktır. Gri renkli yumuşacık erkek atkısı örgüden yapışmıştır. Rahatlıkla kullanabileceği bu atkıyı sevdiklerinize hediye ettiğinizde çok mutlu olacaklardır. Uygun fiyatlı bu harika atkıyı sakın kaçırmayın!

GRİ ERKEK CEP DETAYLI ÇANTA

GRİ ERKEK CEP DETAYLI ÇANTA

Yine harika bir hediye ile karşınızdayız. Erkek arkadaşınız veya sevgiliniz için hem çok güzel hem de çok kullanışlı bir hediye arıyorsanız o zaman tam da doğru adrestesiniz! Cep detaylı erkek çantası, erkek için tercih edilebilecek en güzel hediyelerden bir tanesi. Kullanım kolaylığı ve uygun boyutu ile her yere rahatlıkla götürülebilen bu çanta, hediye edeceğiniz kişiyi çok mutlu edecek. Gri renkli oldukça şık tasarıma sahip bu çanta, gören herkesin beğenisini kazanacak. Uygun fiyatı ile oldukça cezbedici olan bu erkek sırt çantasını sevdiklerinizden sakın esirgemeyin. Başka hiçbir yerde bulamayacağınız bu çanta Koton farkı ile sizlerle!

CEVAP VER