Sevgiliye El Yapımı Sürpriz Hediyeler

sevgiliye elde hazırlanan hediyeler
Sevgilinizi ne kadar çok sevdiğinizi göstermenin en romantik yolunu mu arıyorsunuz? Bize göre sevginizi O’na belli etmenin en güzel yolu, sürprizlerle dolu el yapımı hediyelerden geçer! Eğer “Sevgilim için her şeyi yapabilirim. Çünkü, O her şeye değer” diyorsanız, burada sizin için önerilen el yapımı hediyeleri siz de sevgiliniz de çok sevecek! Bu sevimli hediyeleri hazırlarken hem çok keyif alacak, hem de sevgilinize şaşırtıcı ve finalde mutluluk verici sürprizler yapacaksınız! “Sakın, acaba ben de yapabilir miyim?” diye endişelenmeyin! Çünkü biraz sonra sizin de göreceğiniz üzere, önerilen el yapımı hediyelerin hazırlanması çok kolay! Ayrıca, tüm bu emekleriniz sonucunda sevgilinizden alacağınız romantik bir öpücük her şeye değer öyle değil mi? Bu hayatta kim sevgilisini mutlu görmek istemez ki? Çünkü O’nun mutluluğu aynı zamanda kendi mutluluğumuzdur! Ama herkesin sevgilisinde tatmak istediği mutluluk, öyle çiçeklere su vermek gibi kendiliğinden gelişen veya oluşan bir şey de değil! Bunun için fazlaca bir emek, yoğun şekilde bir çaba ve en fazla da romantik sürprizler gerekiyor. Sevgiliye sürpriz yapmak söz konusu olduğunda ise, akıllara ilk gelen şey; sevgiliye hediye almak oluyor! Hediye, aşk hayatımızı canlı tutan, heyecan katan en özel şeylerden biri! Gerçekten de, yaşamımızda aşk olunca,  sevgili olunca, hediye almak da vermek de kaçınılmaz oluyor! Ama hediyelerin de kendi içerisinde kategorileri vardır! Mesela; Görüp beğenebileceğiniz, parayla satın alabileceğiniz hediyeler seçeneklerden biri! Diğer bir seçenek ise, tamamen el emeği ile hazırlanan, çaba gösterilen, üzerinde kafa yorulan romantik El Yapımı hediyeler! Lakin, bu iki seçenekten hangisi daha değerli ya da anlamlıdır derseniz, hiç tartışmaya bile gerek bile bırakmadan cevabımız; Tabi ki de tamamen kendi yeteneklerinizle sevgilinize özel hazırlayacağınız el yapımı hediyelerdir.

Sevgiliye Romantik El Yapımı Hediyeler

Sevgilimiz için romantik ve sürprizlerle dolu el yapımı hediyeler hazırlamak istiyoruz iyi güzel de, aşmamız gereken çok önemli bir konu var! O da; sevgiliye el yapımı hediyeler hazırlayabilmek için, hem parlak bir hediye fikrine, hem de sağlam bir el becerisine ihtiyacımız var! Hadi diyelim ki, güzel bir hediye önerisi bulduk! Bunu evde kendi başımıza nasıl hazırlayabiliriz? Çünkü, herkesin kendine göre yetenekleri var. Bu noktada size çok güzel bir haberimiz var. Çünkü vereceğimiz romantik hediye önerileri ile sevgilinize kendi başınıza hediye yapma hevesinizi kursağınızda bırakmayacağız. Bu yazımızda, siz değerli takipçilerimize, evde makas, iğne, iplik, uhu gibi bir kaç basit araçla rahatlıkla hazırlayabileceğiniz el yapımı hediye önerileri sunuyoruz! Eminiz ki, romantizmin sınırlarını zorlayacak el yapımı hediyelerle, ilişkinize renk ve heyecan katacak, sevgilinizin kalbini tam on ikiden vuracaksınız!

Aşkınızı Kağıda Kaleme Dökün! Kalp Mektup

Kalp Şeklinde Mektup Hazırlamak
Erkek arkadaşınıza, içerisinde sevgi mesajınızı taşıyan şirin ve de romantik bir kalp mektup hazırlamak ister misiniz? Bunun için 1 adet Beyaz Zarfa ve 1 adet A4 kağıdına ihtiyaç var! Aslına bakarsanız, zarfı kendiniz de hazırlayabilirsiniz! Zarfın 4 bir kenarını kırmızı kalemle süsledikten sonra üzerine Sevgilinizin ismini ya da kısa mesajınızı yazabilirsiniz! A4 kağıdını kalp şeklinde kestikten sonra üzerine yine kağıtlardan süs yapabilirsiniz! Kalp şeklinde kesmiş olduğunuz kağıdın üzerine ise hangi romantik mesajları yazacağınız size kalmış:)

Ahşap Çerçevede Mandala Asılmış Fotoğraf Albümü

Ahşap Çerçevede Mandala Asılmış Fotoğraf Albümü
Doğum Gününde ya da sevgililer gününde, bayan sevgilinize hiçbir hediyeyi layık görmüyor ve daha romantik daha orijinal ve daha etkileyici bir hediye araştırıyorsanız, iş başa düştü demektir! Ahşap Çerçeve içerisinde Mandala Asılmış Fotoğraf Albümü, tabiri caizse sevgilinizin aklını başından alacak derecede acayip güzel bir hediye! Peki bu özel hediye nasıl hazırlanacak? İhtiyacımız olan malzemeler; Ahşap eskitilmiş çerçeve. (Çerçevenin boyutlarını seçeceğiniz fotoğraf sayısına göre siz belirleyin! Eğer eskitilmiş ahşap çerçeveyi nereden bulabilirim diyorsanız, Bauhaus‘a bakabilirsiniz!) Ahşap mandallar, sicim, ve ahşap çerçevenin arkasına fon olarak geçireceğimiz sarı kese kağıdı! Eğer bu el yapımı sürpriz hediyeyi çok beğenip de tek başınıza yapamayacağınız düşünüyorsanız, malzemelerinizi Bauhaus veya benzeri bir yere götürüp orada da hazırlanmasını sağlayabilirsinz! Neden sevgilinizi bu kadar anlamlı ve muhteşem bir hediyeden mahrum bırakasınız ki?

Sevgiliye El Yapımı Kitap & Senin Sevdiğim Yönlerin

el yapımı hediyeler
Sevgilinizin sizi etkileyen en önemli özelliklerini, en hoş bulduğunu yönlerini, en büyük hayallerinizi veya en değerli anınızı kitaplaştırmak ister misiniz? Sevgilinize bir kitap dolusu mutluluk hediye edebilirsiniz. Şöyle ki; Senin Hakkında Sevdiğim Şeyler Kitabı birbirinden eğlenceli ve duygu yüklü sorularla kurgulanmış olan hem romantik, hem de sevgilinize büyük bir sürpriz yapabileceğiniz özel bir kitap! Bu kitaptaki sorulara el yazınızla cevaplar yazıyor ve boşlukları dolduruyorsunuz. 96 sayfadan oluşan Senin Hakkında Sevdiğim Şeyler Kitabını doldururken sevgilinizle romantik anlarınızı, hatıralarınızı, onun en etkileyici bulduğunuz yanlarını ve güzel paylaşımlarınızı yeniden hatırlayacaksınız. Tamamladığınızda sevgilinize harikulade bir sürpriz hediyeye dönüşecek olan Senin Hakkında Sevdiğim Şeyler Kitabını yıldönümünüzde veya sevgililer gününde sevgilinize hediye edebilirsiniz. Senin Hakkında Sevdiğim Şeyler Kitabını Sipariş vermek için TIKLAYIN

Sevgiliye El Yapımı Romantik Sürprizler & Kahve Kupası

Sevgiliye El Yapımı Hediyeler
Çay&kahve içmek hiç bu kadar keyifli ve romantik olmamıştı! Kendi elleriniz ile, sevgilinizin gün içerisinde en çok kullandığı eşyalardan biri olan kupa bardak ile harika bir sürpriz hazırlayabilirsiniz! Biraz çiziminize veya kaleminize güveniyorsanız, 2 adet beyaz porselen kupa bardak üzerine, sevgilinizin her an okuyabileceği romantik şekiller ve romantik mesajlar yazabilirsiniz! Bu el yapımı hediyeyi hazırlayabilmek için, kırtasiyeden yazısı silinmeyen (çıkmayan) kalemlerden bir tane almanız gerekiyor!

Keçe Kumaştan El Yapımı Romantik Kalp Anahtarlık

Keçe kumaştan kalp anahtarlık
Erkek arkadaşınızın her an yanında taşıyacağı ve sevginizi bir an olsun aklından çıkartmayacağı romantik bir kalp anahtarlık yapabilirsiniz! Elinizden dikiş nakış işleri geliyorsa, bu romantik hediyeyi bir an bile beklemeden hemen hazırlamaya başlayın! Kalp Anahtarlık yapmak için keçe kumaştan yararlanabilirsiniz…

O’na Seven Kalbinizi Hediye Edin & Kalp Tablo

Sevgiliye el yapımı sürprizler
Sevgilisine Romantik Hediye düşünenler için harika bir fikrimiz var! İçerisinde kırmızı gül yapraklarının yer aldığı beyaz çerçeveli romantik ahşap tablo! Sevginizi her an hatırlasın diye, aklından hiç çıkarmasın diye bu emeğe fazlasıyla değer! Kendiniz yapabilirseniz ne ala ama bu sürpriz el yapımı hediyeyi hazırlamak için, usta birilerinden yardım almanızda fayda var diye düşünüyoruz!

Sevgiliye El Yapımı Romantik Dekoratif Hediyeler

Sevgiliye el yapmı romantik hediyeler
Erkek arkadaşınıza sevginizi en romantik hali ile göstermenizin en dekoratif yolu! İstediğiniz cam ürünleri kullanabileceğiniz, içerisine deniz kumu, deniz kabukları koyabileceğiniz, üzerini de mesajlı kalplerle süsleyebileceğiniz harika el yapımı bir hediye!

El Yapımı Şirin Gömlek Yastıklar

Sevgiliye Sürpriz El Yapımı Hediyeler
Erkek arkadaşınıza, şirin bir hediye vermek isterseniz, üzeri gömlekle kaplanmış olan bu yastıklar da yine en güzel el yapımı hediyelerden biri! Üzerine aksesuar olarak kravat da bağlayabileceğiniz Gömlek yastıklar, sevgilinize en sevimli hediyelerden biri olacaktır!

Romantik Mesajlardan Aşk Kutusu

Ev yapımı hediyeler
Şirin bir pasta kutusunu andırsa da, bu kutu esasen bir pasta kutusu değil:) İçerisine kendi el yazınızla hazırlayacağınız ve istediğiniz sayıda romantik mesaj sığdırabileceğiniz özel bir aşk kutusu! Sevgilinize doğum günü hediyesi olarak düşünülebilecek, her an kutu içerisinden bir tanesini çekip okuyabileceği ve kendisini daima mutlu hissedebileceği çok anlamlı bir hediye! Bu el yapımı hediye ile eşinize de güzel ve aynı zamanda adrenalin dolu şahane bir sürpriz yapabilirsiniz! Nasıl mı? Örneğin kutunun içerisine ikinizin de kayıtsız şartız uyacağı çeşitli erotik görevler içeren mesajlar doldurabilirsiniz! El yapımı romantik mesajlardan aşk kutusunun hazırlanması son derece kolay. Aşağıda bu kutunun nasıl hazırlanabileceğini gösteren bir şekil bulunuyor!
sevgiliye sürpriz el yapımı hediyeler
Romantik aşk kutusunu hazırladıktan sonra, üzerini süslü bir şerit ile kapatabilir, ön yüzüne de kurdele şeklinde bir süs koyabilirsiniz! Romantik aşk kağıtlarını ister aşağıda örneğini gördüğünüz gibi kalp şeklinde de hazırlayabilirsiniz, de isterseniz yukarıda yer alan şeritler şeklinde de kesip ucunu kıvırarak kutu içerisine koyabilirsiniz! Üzerine doğum günü mesajı, sevgililer günü mesajları ya da yıl dönümü için romantik mesajlar yazılabilir! Hadi bakalım şimdi kolları sıvayın! Çünkü  bu kadar romantik bir hediyeyi hazırlamak sizin için de zor olmasa gerek!

Sevgiliye sürpriz hediyelerÖzel Kutuda Truffles

Sevgiliye hediye
Sevgilinizin doğum günü için kendi ellerinizle lezzetli mi lezzetli Truffles yapıp, özel kutusunda hediye etmeye ne dersiniz? Hangi erkek bu kadar lezzetli bir hediyeye karşı koyabilir ki? Sevgilinizi hem çikolatanın dayanılmaz lezzetine boğacaksınız, hem de hamaratlığınıza olan hayranlığını bir kat daha arttırmış olacaksınız! Truffles’in nasıl yapıldığını bilmiyorsanız, kolay hazırlanan bir tatlı olduğunu ve tarifini Google‘dan kolaylıkla bulabileceğinizi söyleyelim.

Kalpli Kese İçinde Çikolatalar

El yapımı hediyeler
Sevgilinize, doğum günü hediyesi olarak, keçe kumaşlardan keseler oluşturup içerisine en sevdiği çikolatalardan koyabilirsiniz! Bu ürün de yine hazırlanması en kolay el yapmı hediyelerden biri! Hem sevgilinizin ağzını tatlandıracak, hem de kalbini fazlasıyla ısıtacaksınız!

Sevgilinizin Sevdiği Çikolatalar-Şekerler için Kravatlı Kavanoz

Sürpriz tatlı hediyeler
Hayat, ancak tatlı sürprizlerle güzel! Önemli olan sevgilinize ne hediye ettiğiniz değil, nasıl ve ne şekilde hediye ettiğinizdir. Hediyenize kendinizden küçük dokunuşlar katarak, daha anlamlı ve özel kılmanız mümkün! Örneğin yukarıda yer alan draje dolu kağıtla kravat-gömlek takılmış şirin kavanoz gibi!

Bisiklet Tekerleği Dekoratif Süs

Bisiklet Tekerleği Dekoratif Süs
Eğer kullanılmayan bir bisikletiniz varsa, şimdi hazırlayacağımız el yapımı hediyede çok işimize yarayacak! Bisikletinizin jantından dekoratif bir duvar süsü elde edebiliriz! Erkek arkadaşınıza doğum günü için sıra dışı ve ilginç bir hediye düşünüyorsanız, sevgilinizde yaratacağı büyük mutluluğu göz önüne alarak bu el yapımı hediyenin meşakkatine katlanmalısınız! Dilerseniz bu hediyeyi hazırlamak için erkek bir dostunuzdan yardım isteyebilirsiniz! Çelik jantın üzeri anti pas ile kaplandıktan sonra istediğiniz boya ile renklendirebilirsiniz! Daha sonra ortasında da saat efekti vermek için yine demir profillerden yararlanabilirsiniz! Unutmayın v ebir daha düşünün; El Yapımı Bisiklet Tekerleği Dekoratif Süs Erkek sevgilinize verebileceğiniz en hatırı sayılır hediyelerden biri!

Şişelerden Atıştırmalık Çerez ve Çikolatalar

sürpriz el yapımı hediyeler
Eşinize, sevgilinize ya da Babanıza el yapımı sürpriz ve güzel bir hediye hazırlamak isterseniz, evdeki şişelerden harika bir el yapımı hediye hazırlayabilirsiniz! Aynı boyutlarda 6 adet şişe içerisine çekirdek, baden, fındık, fıstık, çikolata, draje canınız ne koymak istiyorsa doldurup, kutusuna da sevgi mesajınızı yapıştırarak çok güzel bir armağan verebilirsiniz!

Sevgiliye Sürpriz Hediyeler & Tablo Stranç

El Yapımı Hediyeler
Siz çok romantik deli dolu, O ise her şeyde mantıklı hareket etmeyi seven bir sevgili! Mantıklı sevgilinizi mat edecek el yapımı bir hediyeye ne dersiniz? Kabul etmek gerekirse, böyle bir hediyeyi hazırlamak pek de kolay sayılmaz! Bunu yapsa yapsa ancak tanıdığınız bir marangoz veya usta birisi hazırlar! Ancak neler yapılabilir konusunda fikir vermesi açısından tablo şeklinde Satranç tahtasını göstermek istedik.

İplikten Anahtarlık

İplikten Anahtarlık

Eğer yapmayı başarabilirseniz, yukarıda yer alan iplikle anahtarlık erkek arkadaşınıza son derece güzel bir hediye olacaktır. İhtiyacımız olan malzemeler; Yaklaşık 4 metre uzunluğunda bot ipi, cetvel, bant, lastik, makas, çakmak ve satın alacağınız anahtarlık başı. Eğer evde kullanmadığınız bir anahtarlık varsa, onun üzerinde de uygulama yapabilirsiniz! Bu anahtarlığı hazırlarken dikkat edilmesi gereken en önemli şey, ipliklerin sarım aralıklarına dikkat etmek ve ahengi bozmamak! Fikir olması açısından bu el yapımı hediyeyi sizlere sunmak istedik!

Romantik hediyeler

CEVAP VER