Uzaktaki Sevgiliye Yılbaşı Sürprizleri

uzaktaki sevgiliye sürprizler
Yeni yıl kutlamaları yaklaştıkça sevgililerin birbirlerine ne hediye alabilecekleri telaşı başladı, sevgiliye ne hediye alınır sorusu pek çok kişinin akıllarını kurcalamakta. Bizler de sizin için kız veya erkek sevgiliye ne hediye alınabilir opsiyonlarını düşündük ve hediye tavsiyesi yazısında sizlere yol göstermeye çalıştık.


Sevgiliye Yılbaşı Hediyesi

sevgiliye yılbaşı sürprizleri
Sevgiliye yılbaşı hediyeleri araştırıyorsanız sizleri en ucuz ve masrafsız yol ile gezintimize çıkarmak istiyoruz. Pek çok online hediye internet sitesi, yılbaşı konseptinin gelmesi ile maddi olarak ucuz fakat birbirinizi hatırladığınızı gösteren hediyeler ile gün yüzüne çıktı. Bunlardan en çok tercih edilenleri klasik olarak fotoğraflarınızın bulunduğu bardaklar, fotoğraf baskılı kalp şeklindeki yastıklar ve sevgililerin fotoğrafını barındıran yeni yıl takvimleri. Diğer hediyeler ile kıyaslandığında, maddi sınırları aşmak istemeyen birisi için uygun fiyatlı hediyeler kapsamına giren bu seçenekler, her ne kadar klasik ve olumsuz gözle bakılsa da bir kesimin hala tercih ettiği unisex hediye olarak görülmekte.
sevgiliye yılbaşı sürprizi
Uzaktaki sevgiliye ne sürpriz yapılabilir opsiyonlarına ucuz ve klasik hediyeler ile devam edelim; yukarıdaki hediye örneklerinden farklı olarak iki sevgilinin fotoğrafının bulunacağı duvar saati, ya da uykudan uyandıktan sonra ilk sizi görebileceği yılbaşı konseptli masa saati biraz daha pahalı hediyeler olarak göze çarpıyor. Uzaktaki erkek sevgiliye sürpriz konusunda, özellikle sevgiliniz iş veya okul saatlerinde uyanmakta zorlanıyor ise masa saati çeşitli varyantları ve kaliteleri ile uygun bir tercih olabilir. Uzaktaki kız sevgiliye sürpriz basit ve ucuz hediyesi de belki sevimli bir puf yastık ya da buzdolabı magnet şeklinde düşünülebilir. Bütçe olarak nispeten daha kısıtlı bir parayı cebinde bulunduran fakat sevgiliye hatırlandığını hissettirmek için bu seçenekler ucuz fiyatlı kategorisine girmekte.

Uzaktaki Erkek Sevgiliye Sürpriz

Uzaktaki Erkek Sevgiliye Yılbaşı Sürprizi
Uygun fiyatlı yılbaşı hediyelerinden daha pahalı fakat elle tutulur hediyelerden erkek için hediye kısmımıza geçiyoruz. Uzaktaki Erkek Sevgiliye Sürpriz yapmak isteyen kızlar buraya! Oldukça renkli fikirler ve kıskandıracak hediyeler sizler için araştırıldı. Kaliteli kol saati bir erkeğin makyajlarından bir tanesidir, özellikle soğuk kış günlerinde iş yerinde veya üniversitede, okulda kullanılabilecek şık erkek kol saatleri bir erkeğin kalbini heyecan ile çarptırabilir. Online hediyelik alışveriş siteleri, pahalı ve kaliteli erkek kol saati bulmak için araştırma yapabileceğiniz sitelerdir. Kaliteli erkek kol saati için ayıracağınız para ise minimum 250 lira civarında olmalıdır, bunun dışındaki hediye kol saatlerini önermiyoruz. Fark yaratan ve şık duran marka kol saatleri son yaptığımız araştırmaya göre bu fiyattan başlıyor ve 4 haneli rakamlar ile devam ediyor.
sevgiliye yılbaşı sürpriz
Hangi marka kol saatleri kaliteli sorusuna gelecek olursak, eğer daha uygun fiyatlı erkek kol saati düşünüyorsanız Pierre Cardin, Casio, Beverly Hills, Puma erkek saat markalarına bakılabilir. Fakat Erkek saatleri konusunda sınırları zorlamak isterseniz sizlere tavsiye edeceğimiz markalar Guess, Diesel, Emporio Armani erkek kol saatleridir. Bunlar için 400-1500 lira arası bir hediye bütçesi oluşturmanız sizler için uygun olacaktır. Eğer erkek sevgiliniz tütün ve tütün ürünlerine meraklı birisi ise Uzaktaki Erkek Sevgiliye Hediye seçenekleri çoğalıyor bununla ilgili kaliteli iki örnek verilebilir, birincisi elbette sigara kullanan her elit erkeğin elinde bulunan orijinal zippo çakmak, bunların orijinal olanları sahte zippo fiyatlarına göre yüksek ve üzerinde çeşitli semboller bulunmakta. Orijinal zippo çakmak fiyatları 150 liradan başlıyor. Tütün kullanan erkek sevgiliye bununla birlikte pipo takımı da alınabilir, kaliteli bir pipo takımı fiyatı yaklaşık 100 liradan başlamaktadır.
erkeğe yılbaşı sürprizleri
Her erkeğin klasik hediyesi olarak adlandırılan fakat ne olursa olsun erkeği mutlu eden hediyelerden birisi de genel olarak erkek parfümü. Özellikle bakımına düşkün ve parfüm kullanmaktan hoşlanan erkekler için mağaza gezmenize de gerek yok, yılbaşı alışverişleri internet üzerinde de tüm hızıyla sürüyor, zamanınız yoksa parfüm ve benzeri hediyelerinizi kargo ile uğraşmadan tam adresine gönderme şansınız bulunmaktadır. Erkek parfümü hediye alınırken dikkat edilmesi gereken tek konu, marka erkek parfüm olması ve cilde zarar vermemesidir. Ayrıca sevgililerinizin ne tarz kokulardan hoşlandığını da iyi şekilde etüt etmelisiniz. Yılbaşı Erkek parfüm tavsiyeleri isteyen kızlar için güzel bir liste hazırladık. Kaliteli bir parfüm almak için öncelikle 100 lira civarında bir parayı gözden çıkarmak gerekiyor. Calvin Klein, Michael Kors, Versace Blue Jeans, Burberry erkek parfümlerinin bazı varyantları sizler için 100 lira ve civarı fiyatlar ile satın alınabilecek yılbaşı hediye erkek parfümleri arasında gösterilebilir. Bunlar hem kokusu hem de fiyatı ile tercih edilen markalardır. Fakat daha kaliteli erkek hediye parfüm arıyor iseniz online yılbaşı internet hediyesi sitelerden arama yapacağınız parfüm markaları Davidoff, Bvlgari, Armani ve Diesel erkek parfüm markaları olmaktadır.
yılbaşı hediyeleri
Aynı zamanda orta seviye kalite olarak Calvin Klein çeşitli şekillerdeki parfümleri de tercih edilebilir. Her birinin ayrı kokusu ve cazibesi bulunmaktadır. Erkek ayakkabı hediyeleri de erkek sevgiliye alınabilecek özel hediyelerdendir, ister spor ayakkabı ister soğuk kış günlerine özel bot alabilirsiniz. Spor ayakkabı olarak Nike, Adidas ya da New Balance en fazla tercih edilen ayakkabılardan fakat daha resmi bir şeyler düşünüyorsanız Kemal Tanca ayakkabı düşünebilirsiniz. Bot için ise Dockers Bot bakmanız tavsiye edilir. Erkek hediye konusunda cüzdan da önemli bir yere sahiptir, özellikle Lumberjack deri cüzdan hem pahalı hem de kalite yönüyle pek çok erkeği cezbedebilir. Yine kravat, kol düğmesi gibi seçenekler de erkek için düşünülebilir.

Uzaktaki Kız Sevgiliye Sürpriz

Uzaktaki Kız Sevgiliye Sürpriz
Eğer kız sevgilinize kaliteli yılbaşı hediye almak istiyorsanız bunun için pek çok şansınız var. Öncelikle giyim kuşam konusuna girecek olursak; kızlar için ya da unisex pek çok yılbaşı kış konseptinde hediye bulmanız mümkün. Örnek verecek olursak oldukça kaliteli bere, atkı ve eldiven kombinler bulunmakta ve bunlar paket olarak satılıyor. Unisex kullanıma sahip oldukları için hem kendinize hem de sevgilinize birer adet alarak soğuk kış günlerini birlikte atlatabilirsiniz. Diğer giyim hediyelerine göre daha hoş görüntü verdiği gibi aynı zamanda fiyat olarak da sizleri zorlayacak bir durumu yoktur. Bununla birlikte şimdiye kadar gördüğünüz çanta şekillerine bakıp deri çanta alabilirsiniz. Bu çantalar hediyelik el çantası ya da nispeten büyük çantalar olabilir. Yine birbirinden güzel duran cüzdanlar da Uzaktaki Kız Sevgiliye Sürpriz Hediye olarak değerlendirilebilir.
Soğuk kış günlerinde sevgilinizin ayaklarının üşümesine razı olmuyorsanız hem erkek hem de kız için botlar bulunmakta, bir bot alana ikincisinin indirim ile verildiği internet siteleri ve mağazalar yılbaşı kampanyası yapmış durumdalar ve bot hediye satın almak için aynı model tercih edilebilir. Böylece sevgiliniz ile tüm kış boyu aynı model botlarla yürürsünüz, hoş bir hediye opsiyonu gibi duruyor. Yılbaşı hediyesi olarak yine kadınların aklını başından alacak hediye paketlerinden birisi de kozmetik ürünleri, herhangi bir mağaza veya internet hediye alışveriş sitesinden kaliteli kozmetik ürünlerinin bulunduğu pahalı yılbaşı paketleri tercih edilebilir. Bunlar son zamanlarda ülkeyi saran makyaj furyasına özenen sevgilileriniz için uygun hediye olacaktır. Sevgiliniz kadın parfümden hoşlanıyor ve koku konusunda dikkatli bir yapıya mı sahip, oldukça kaliteli şekilleri ile ona kadın parfümü alabilirsiniz. Kaliteli kadın parfümlerine örnek markaları verecek olursak Guess, Versace, Calvin Klein, Burberry, Chloe Love, Hugo Boss parfüm markalarını sıralayabiliriz. Bu markaların tüm kokuları, internet üzerinden kolaylıkla ulaşılabilecek markalardır. Hem şişe görüntüsü hem de koku kalitesi ile pek çok kadının hayalleri altında yatan hediye olabilir. Hediyelik Kadın Kol saatleri de 300 liradan başlayarak 1500 liraya kadar uzanan ve pek çok ünlü markayı bulabileceğiniz seçenekler arasındadır. Özellikle kadınlar için kol saati bakan erkekler; Michael Kors, Guess, Armani gibi markalar arasında seçim yaparken zorlanabilir. Zira bu markalar oldukça hoş ve güzel duran saatler üretmektedir.

Yılbaşı Hediye Takı

kız sevgiliye yılbaşı sürpriz hediyesi
Kadınlar için hiçbir şekilde şaşmayacak ve onları mutlu edecek pahalı hediyelerin başında takılar geliyor, tek taşımı kendim aldım özgüvenindeki kadınları mutlu etmek istiyorsanız onlara takı hediye edebilirsiniz. Yılbaşı hediyesi olarak 4 haneli bir ödeme yapmanızı gerektirecek özel ve küçük tek taş seçenekleri bulunmakta. Takı alırken karat hesabına göre fiyat yükselebilir ya da düşebilir. Bunun için çeşitli internet sitelerinden tek taş hediye araştırması yapmanız tavsiye edilir. Bir siteye ya da kuyumcuya bağlı kalmadan yapacağınız araştırmalar hem fiyat hem de kalite anlamında sizlere kolaylık sağlayacaktır. Bunun yanında takı olarak Safir Beyaz Altın, Kolye hediyesi ile hem estetik bir duruş hem de kaliteyi sağlayabilirsiniz. Bu beyaz altın ihtişamlı kolyelere sahip olmanız için 700 lira gibi bir parayı gözden çıkarmanız gerekiyor, zira beyaz altının en estetik duruşu bu kolye altında yatmakta. Yine 14 ayar altın kolyeler ve nispeten daha mütevazı duran gümüş kolye veya yüzükler de az tercih edilmesine rağmen, uzaktaki kız sevgiliye sürpriz seçenekleri aklınızda tutmak adına değerlendirilebilir. Yukarıda yer alan yaşayan kolye modelleri ile de sevgilinize harikulade bir yılbaşı sürprizi yapabilirsiniz.

Unisex Yılbaşı Hediyeleri

uzaktaki sevgiliye yılbaşı sürprizleri
Kız ve erkek sevgililer için hediye konusunu yavaşça kaparken daha eğlenceli ve her iki cinsiyet için alınabilecek hediyeler konusunda birazcık ufuk açmak istedik, bu sene online alışveriş sitelerinde yılbaşı için alınacak hediyelerde trend daha çok elektronik eşyalarda bulunuyor. Oldukça özel tasarım sevimli telefon kulaklıkları, özel tasarım akıllı telefon kapları veya şarj aletleri yılbaşı konsepti ile karşınıza çıkıyor. Yine sevgilinizin telefonunun miadını doldurduğunu düşünüyor ve ona akıllı telefon satın almak istiyorsanız, markası ne olursa olsun telefon şirketlerinin ya da perakende teknoloji marketlerinin yılbaşı hediye indirimlerinden yararlanmak için tam uygun zamanlardan geçiyorsunuz. Mutlaka bu indirimlerden yararlanın.
Yine sevgiliniz online oyunlara ilgi duyuyor ise ya da oyun konsolları ile haddinden fazla zaman geçiriyor ise laptop ya da play station, Xbox gibi yardımcı olabilecek elektronik eşyalar uygun fiyatları ve indirimleri ile birlikte tercih olarak düşünülebilir. Elektronik yılbaşı hediyelerine bir diğer örnekler ise kamera ya da fotoğraf makinesi olabilir. Geçtiğimiz yıllarda furya haline dönüşen fotoğraf makineleri bu yıllarda GoPro aksiyon kameralar tarafından ele geçirildi. Özellikle anı yaşa şeklinde pazarlanan aksiyon kameralar aparatlar ile baş bölgesine bağlanıyor ve erkekler için önemli bir hobi kaynağı olmuş durumda. Yine teknoloji ile ilgilendiğinizi düşündüğünüz sevgilinize drone hediye alabilirsiniz. Drone kameralar uçabilen ve yukarıdan görüntü almaya yarayan kameralardır. Son zamanlarda fiyatı düştüğü için, 300 lira ile 5000 lira arası çeşit çeşit kalitede, drone kamera seçebilirsiniz. Şimdilik en uygun ve dikkat çekebilir yılbaşı hediyelerimizin sonuna gelmiş bulunuyoruz.

CEVAP VER