Çikolatalı Çiçek Buketi Nasıl Yapılır?

el yapımı çiçek çikolata buketi
Yine çok güzel ve sevgilinizi inanılmaz derecede özel hissettirecek bir el yapımı hediye projesi ile karşınızdayız! Sevgiliye çikolata toplarından oluşan el yapımı çikolatalı çiçek buketi ile sürpriz yapmaya ne dersiniz? Yapacağınız bu harika sürpriz sevgilinizin gözüne, gölüne ve damağına kesinlikle hitap edeceğinizden eminiz. Öyle ki böylesi harika bir sürprizden etkilenmeyecek, hoşnut olmayacak sevgili olamaz. Görselden de göründüğü gibi dışarıdan bakıldığında tıpatıp güllere benzediğinden dolayı özelikle de bayanların bu sürprizden daha fazla etkileneceği aşikar. Sadece gerçek güllere benzediği için etkilenmeyeceği de kesin. Zira içinden en az güller kadar etkileyici ikinci bir sürpriz daha çıkıyor. Bu sürprizde tabii ki bütün bayanların uğruna ayılıp bayıldıkları çikolata topları oluyor. Ne kadar diyet yaparlarsa yapsınlar bu sürprizden sonra diyet programlarına bir müddet ara verecekleri kesin . Şaka bir yana göze ve damağa hitap eden bu harika sevgiliye sürprizi kesinlikle yapmanızı ve sevgilinize hediye etmenizi öneririz. Şunu gönül rahatlığıyla söylemeliyiz ki bu sevgiliye yapılacak böylesi fantastik bir sürprizin etkisi uzun yıllar süreceğini ve unutulmayacağını garanti edebiliriz. Bu kadar da emin ve net yazıyoruz.
el yapımı çikolata buketi çiçeklerden
Nasıl bu kadar emin oluyoruz diye soranlar şu resme bir bakın! Bu resimde gördüğünüz harika çiçekleri o hale getirmek başlı başına taktir edilesi bir olaydır. Gerçekten oldukça sabır, zaman ve emek isteyen bir uğraş olacağı kesin. İşte bu muhteşem ve zahmetli bir sürprizi yapmak isteyenler lütfen el kaldırsın. Bu yazıyı kaleme alan kişinin ön görüsü şu dur ki. Böylesi olağan üsttü bir sürprizi sadece bayanlar yapmayı göze alabilirler. Erkekleri suçlamak niyetinde elbette değiliz ancak doğrusunu isterseniz bu kadar zahmetli bir sürpriz için erkekler pek uğraşmak istemezler. Böylesi zahmetli bir sürprizin içinden ancak bayanlar çıkabilirler. Hatta bazı bayan okuyucularımız sevgilisine yılın en güzel sürprizini yapmak için kolları sıvadılar bile. Sevgilisine hediye etmek için kolları sıvadılar bile. Şimdiden Bravo bayanlara. Sevgiliye el yapımı sürprizler, hediyeler yazılarımızı takip eden okuyucularımızın ezici çoğunluğunu bayanların oluşturması da düşüncelerimizi haklı çıkarır nitelikte. Evet, sözü daha fazla uzatmadan bu harika sürprizi resimler eşliğinde nasıl kapılabileceğinizi yazalım. Resimleri adım izlediğinizde bu fantastik çiçekli çikolata buketini yapabileceksiniz. Kabul etmek gerekiyor ki biraz el becerisi de gerektiriyor. Hadi bakalım sevgili için çiğ tavuk bile yeniyorsa bu çikolatalar hayli hayli yapılır. Öyle of çekmeyin hadi iş başına…
yapma çiçeklerden çikolata buketi

El Yapımı Çikolata Çiçek Buketi İçin Gereken Malzemeler

  • Büyük ve küçük makas
  • Kraft kağıt
  • Altın sarısı ip
  • Kaliteli çikolata topları
  • Altın sarısı folyo 
  • İnce ahşap şişler
  • Silokon tabancası
  • Biraz da hayal gücü ve sabır
Durun bakalım Daha bitmedi… Şimdi ikinci bir modelimiz daha var. Daha. Gerçekten en az ilki kadar harika ve güzel görünümlü… İlkini yapmayı başaran ziyaretçilerimiz bu modeli çok daha rahat yapacaktır. Var mısınız sevgiliye iki sürpriz birden yapmaya. Şaka tabi Hangi model çikolata buketi hoşunuza gittiyse yapabilirsiniz.
el yapımı çikolata buketi
Ama isteyen ilk çikolata buketini sevgililer gününde sevgiliye hediye eder. Diğer çikolata buketini de sevgilinin doğum gününde veya özel başka bir günde hediye edebilir. Şimdi diğer çikolata modelimiz inceleyebilirsiniz.
el yapımı hediyeler
Evet, Sevgili ziyaretçimiz. Bugün son zamanların en güzel en tatlı sürprizlerinden birini sizlerle buluşturduk. Sevgiliye hediye olarak hazırlanabilecek en güzel en ilginç hediyeler ve sürprizleri sizlerle paylaşmaya devam edeceğiz.
çiçek çikolata buketi
Amacımız sevgiliye ve sevdiklerinize çok fazla maliyet harcamadan hazırlayabileceğiniz en özel ve en güzel hediyeler hazırlamanıza yardımcı olmak. Umarız bu yazı sizler için faydalı olmuştur. Tekrar görüşmek dileğiyle hoş çakalın.
çiçek çikolata buketi yapımı
el yapımı çikolata bukleti

CEVAP VER