El Yapımı Püskül Aksesuarlar

Püskülünüzü Kendiniz Yapın Ve Değerlendirin… Tane tane satın almak istediğinizde oldukça yüksek bir ücret karşınıza çıkabilir. Şu kadarcık şeye ve bu kadar basit yapılan şeye neden o kadar para vereyim ki diyebilirsiniz? İşte biz de tam size noktada yardımcı oluyoruz ve evde püskül yapımını en detaylı şekilde anlatarak birçok şeyde kullanabileceğiniz püsküller yapmanıza olanak kılıyoruz.

PÜSKÜL YAPIMI

el yapımı püskül

Püskül yapımı için sizlere gerekli olan bir adet makas, küçük bir karton parçası ve tabi ki el emeğiniz. Görsel zaten detaylı bir şekilde sizlere püskül yapımını anlatıyor. Yapmanız gereken sadece bir iki dakikada püskülünüzü yapmak olacak. İsterseniz tek renk, isterseniz farklı renkler ile harika püsküller yapabilirsiniz. Eğer güzel bir işçilik çıkarmak istiyorsanız, ipinizi kaliteli seçerek ve biraz da dolgun yaparak ortaya güzel bir işçilik çıkarabilirsiniz.

el yapımı püskülPÜSKÜLDEN KOLYE YAPMA

el yapımı püskül

Yapacağınız el emeği püsküllerinizden çok kolay bir şekilde kolye yapabilirsiniz. İster kendinize, isterseniz çocuklarınıza günlük hayatınızda takabileceğiniz kolyeler yapabilirsiniz. Üstelik dilerseniz taşlar ile süsleyebilir ya da birçok farklılık katabilirsiniz.

el yapımı püskül

KAZAK ÜZERİNE KOLYE ALTERNATİFİ

el yapımı püskül

Kazak üzerine güzel bir takı arıyorsanız özellikle püskül kolyeleri tercih edin deriz. Hem kendiniz renk renk yapabilir hem de tam istediğiniz gibi yapabilirsiniz. Kazak üzerine daha sade bir püskül kolye yapmaya özen gösterin tabi ki. Bunun için ince halat ip tercih edebilir ve onun ucuna yapacağınız püskülleri takarak acayip havalı bir kolye elde edebilirsiniz.

PERDE PÜSKÜLLERİ

el yapımı püskül

İşte geldik en zor kısma. Özellikle perde uçlarında olan püskülleri çok sık görüyor olabilir ve yapmak istiyor olabilirsiniz. İlk bakışta zor gibi görünebilir ama neden olmasın ki? azmin elinden ne kurtulmuş ki öyle değil mi? Dolayısı il perde püskülü yapmak istiyorsanız sadece ona uygun ip almalı ve biraz daha profesyonelce çalışıp daha büyük boyutlarda yapmaya gayret ediniz. Perde püsküllerini genellikle krem rengi olarak tercih edebilir ya da perde renginize göre farklı renklerde tercih edebilirsiniz. Her durumda ortaya çok para vermekten kurtulduğunuz harika bir el emeği ile ortaya çıkmış perde püskülü olacak.

el yapımı püskül

CEVAP VER