El Yapımı İplik Ponpon

İpliklerden Kolay Şekilde Ponpon Yapımı. İplikleri sevmeyen kadın çok azdır diyebiliriz. Hemen hemen her yaş grubu tarafından sevilen ipler özellikle şirin hallere bürününce çok daha tatlı oluyorlar. Bu kez herkesin çok merak ettiği ve nasıl yapıldığını bir türlü bilemediği pon pon yapımlarına değineceğiz. Sadece pon pon yapımını mı? Elbette değil. Bunun yanı sıra pon ponlar ile neler yapabilirsiniz ve nerelerde kullanabilirsiniz ona da biraz değinelim istedik. Dolayısı o halde buyurun el emeğiniz ile pon pon yapımına.

ÇATAL İLE KOLAY PON PON YAPIMI

el yapımı ponpon

Çatal ile kolayca pon pon yapabileceğinizi biliyor musunuz? Evet evet evinizde yemek için kullandığınız çatallardan 😊 görselden de bakarak çok kolay kavrayabileceğiniz pon pon yapımı ile kısa sürede çok fazla pon pon yapabilirsiniz.

el yapımı ponpon

İsterseniz tek renk, isterseniz birçok farklı renkte dilediğiniz kadar pon pon yapabilirsiniz.

el yapımı ponpon

KASNAK İLE PON PON YAPIMI

el yapımı ponpon

Dilerseniz yuvarlak küçük bir kasnak ile de pon pon yapabilirsiniz. Kasnak ile yaparak pon pon boyutunu ayarlayabilmeniz daha kolay olacaktır. Hatta satılan büyük boy kasnaklar ile devasa bir pon pon bile yapabilirsiniz. Kocamanı ne yapayım diye merak edebilirsiniz ama inanın o kadar tatlı duruyor ki çocuklar için bir oyuncak görevi bile görebilir. Sonuçta sunması bizden yapması size kalmış öyle değil mi?

PON PON İLE DEKORASYON

el yapımı ponpon

Pon pon la ne gibi dekorasyonlar yapılır diye merak mı ediyorsunuz? Dışarıdan bulacağınız birkaç dalı olan bir kurumuş ağaç dalı ile neler yapabileceğinizi görebileceksiniz. Bir vazoya koyarak uçlarına pon pon saplayarak hoş ve şirin bir dekor elde edebilirsiniz. Sergileyeceğiniz odaya göre renkli ya da düz renklerde pon ponlar yaparak gelişi güzel dallara takabilirsiniz. Özellikle dalı öncelikle beyaz bir boya ile kaplarsanız çok daha hoş duracaktır. Odanızın rengine göre istediğiniz renge boyayabilir ya da tamamen doğal rengi ile bırakabilirsiniz.

ÇOCUK ODALARINA PON PON DEKORASYON

el yapımı ponpon

Size çocuklarınız ile yapabileceğiniz ve harika vakit geçirebileceğiniz bir aktive sunmak istiyoruz. Onlar ile beraber renk renk pon pon yapabilir ve onu bir çembere yerleştirip tavana süs olarak asabilirsiniz. Hem çok hoş bir dekorasyon olarak duracak hem de el emeğiniz ile yapabileceğiniz harika bir eğlence olacak. Dolayısı ile bizce bunu mutlaka yapılacaklarınızın listesine koymalısınız.

el yapımı ponpon

Özellikle pon ponların arasında beyaz ve şeffaf bir ip geçirirseniz uzaktan duruşu çok daha güzel duracaktır. Renkli çocuk odaları için harika bir alternatif diyebiliriz.

CEVAP VER