Nedime El Bileklikleri

Artık nedime bileklikleri çok moda biliyorsunuz. Hatta nedimeniz yoksa vay halinize. Hadi nedimeniz oldu diyelim. E, peki nedime bilekliksiz olur mu? Olmaz hatta aklınızdan bile geçirmeyin deriz. Peki ne yapacağız? Tanesi 20 lira olan nedime bilekliklerinden bir sürü alıp bütçemizi sarsacak mıyız? Hayır elbette hayır! Gelin hep beraber nedime bilekliği nasıl yapılır birlikte bakalım. Hatta detaylı örnekleri ile nedime bileği yapımının en kolay hallerine ulaşalım. Yapamam demeyin çünkü hem çok kolay hem de bizler anlatımlı görselli nedime bileklikleri ile sizlere en kolayını sunuyor olacağız. Peki pahalı olan zaten yapma çiçek onu nereden ucuza alacağız diyorsanız hadi o konuda da yardımcı olalım değil mi? Dilerseniz Aliexpress sitesinden çok uygun fiyatlara yapma çiçek siparişi verebilisiniz. Dikkat etmeniz gereken tek ayrıntı ise en az 2 ay öncesinden hatta 3 ay öncesinden sipariş vermeyi ihmal etmemeniz. Çünkü maalesef çok uzaklardan gelen bu siparişlerin ulaşması oldukça zaman alıyor. Eğer son zamanlara bırakırsanız, sizler evlenirsiniz cicim aylarınız bile geçer bir bakarsanız verdiğinizi siparişiniz yeni elinize gelmiş. Dolayısı ile dar zamanlara bırakmadan nedime bileklik yapımı malzemelerinizi temin edebilirsiniz.

İncili nedime bilekliği

el yapımı nedime bilekliği

sade ama etkili bir nedime bilekliği istiyorsanız incili nedime bilekliği tercih edebilirsiniz. üstelik bunun yapımı çok daha basit. Yapmanız gereken toplu olarak inci bileklik satın alıp üzerine sadece istediğiniz yapma çiçeği yapıştırarak uçlarına da kurdele ekleyerek hoş bir nedime bilekliği ortaya çıkarabilirsiniz.

el yapımı nedime bilekliği

el yapımı nedime bilekliği

Abartılı nedime bileklikleri

el yapımı nedime bilekliği

Şimdi size örneklerini göstereceğimiz nedime el çiçekleri biraz abartı. Hatta bileklikten çıkmış kola doğru devam etmiş. Ben gösterişi seviyorum ve biraz abartı olsun istiyorsanız bu örneklere göz atabilirsiniz. Şahsen bunu yapılışı da oldukça zor gibi duruyor. Ben her işin üstesinden gelirim diyorsanız o halde örnekleri inceleyerek yapmaya karar verebilirsiniz.

Kolay nedime çiçeği

el yapımı nedime bilekliği

Kolay nedime çiçek yapımı diyorsanız onu da duyduk ve cevaplıyoruz. Bir kalın kurdele, bir adet kuru yapay çiçek, bir tel ve yapıştırıcı. Örnekte olduğu gibi çok kolay bir şekilde temiz bir el işçiliği ile nedim bilekliğinizi el emeğiniz ile yapabilirsiniz.

Nedime yüzükleri

el yapımı nedime bilekliği

Nedime bileklikleri bitti şimdi de nedime yüzükleri çıktı. Gelinin de kınasında kullanabileceği nedime yüzükleri de oldukça kolay yapılabilir. Bir yüzüğün üzerine yapıştırıcı kullanarak ince kurdele ve yapay çiçek yapıştırarak kullanım yapabilirsiniz. Bu da farklı ve özel bir çalışma oluyor olacak. hatta nedimelerinizin bir kısmına bileklik takabilir bir kısmına da yüzük taktırabilirsiniz.

En güzel nedime çiçekleri

el yapımı gelin yüzüğü

Kısaca en güzel nedime çiçekleri yapmanız için öyle çok uğraşmanıza gerek yok. Biraz el becereniz var ise harikalar bile yaratabilirsiniz. Sonuçta bu denli özel bir günde kendi el emeğinizin olması çok daha hoş bir anı olacak. Yaparken bir adette size anı kalması için fazla yapmayı unutmayın olur mu?

Yayınladığımız nedime bileklikleri ve yüzük örnekleri sizlere fazlası ile yardımcı oluyor olacak. Birkaç malzeme temini ile kolayca yapabileceğinizi artık anladınız. O halde bir an önce malzeme temin ederek şimdiden hazırlık yapmaya başlayabilirsiniz.

CEVAP VER