Taze İlişkide Kız Arkadaşa Hediye

yeni bir ilişkide kız arkadaşa ne hediye alınır

Yeni bir ilişkide kız arkadaşa hediye ne alınır? İlişkisine yeni başlayan ve kız arkadaşına hediye almak isteyen ama bir türlü işin içinden çıkamayan beyler buraya. Size özel olarak hazırladığımız tüyolar ile kız arkadaşa hediye seçiminizi kolaylaştırabileceğimizi umuyoruz. Bu tüyolardan yararlanırken dikkat etmeniz gereken bir hususu da hatırlatmak gerekiyor. Kız arkadaşınız yani sevgiliniz ile olan ilişkinin boyutu, süresi ve yine aranızdaki samimiyetin seviyesi, hediye seçiminde dikkat edilecek hususlar arasındadır.

1 Ay ile 6 Aylık İlişkide Kız Arkadaşa Hediye

İlişkiniz ilk 6 aylık dönem içerisindeyse yeni bir ilişkiniz var demektir. Hediye seçiminde en dikkatli olmanız gereken dönem içerisinde bulunuyorsunuz. Çünkü karşınızdaki bayanı ne kadar tanıyorum deseniz de tanıdığınız kadar, bir de tanımadığınız tarafları var. Örneğin kız arkadaşıma hediye alayım diye düşündüğünüz çok şık bir iç çamaşır takımı ile onu tahmin edemeyeceğiniz kadar kızdırabilirsiniz. Veya alıngan bir sevgiliye sahipseniz ve ona bir parfüm hediye ettiyseniz, onun ‘ben kötü mü kokuyorum da bana parfüm hediye etti’ gibi olumsuz düşüncesine sebebiyet verebilirsiniz. Siz, siz olun asla ama asla kız arkadaşınızın tepkisinden emin olamayacağınız bir hediye seçiminde bulunmayın.

yeni kız arkadaşa hediye

fiyat

Gümüş ya da altın bileklik, kolye veya küpeyi tereddütsüz satın alabilirsiniz. Ama ‘Nasıl olsa yüzük de bir takı değil mi?’ diye düşünmeden hemen satın almayın. Henüz sizinle ciddi bir birlikteliğe hazır olmayan kız arkadaşınıza bu hediyeyi vererek olumsuz tepki ye maruz kalabileceğinizi unutmayın.

6 Ay ile 1 Yıl Arası Bir İlişki İçin Kız Arkadaşa Hediye

yeni kız arkadaşa hediye

fiyat

6 ayı geçmiş bir birliktelikte, kız arkadaşınızın üç aşağı beş yukarı zevkini, huyunu biliyor olmanız gerekir. Daha önce sunmuş olduğunuz hediyeler karşısındaki tepkilerini hatırlayarak ona uygun hediye seçiminde bulunmayı çalışın. Her zaman aldığınız hediyelerin dışına çıkmak isterseniz günü birlik de olsa bir tatil planı yapabilirsiniz.

1 Yıldan Uzun İlişkilerde Kız Arkadaşa Hediye

yeni kız arkadaşa ne hediye alınır

fiyat

İlişkiniz 1 yılı aşkın süredir devam ediyorsa, kız arkadaşınızı oldukça yakından tanıyor olmanız lazım. Uzun süreli bu ilişkiyi ciddi bir birlikteliğe kim bilir belki de evliliğe dönüştürmenin zamanı gelmiştir. Uzun süren bu ilişkinin arkasından kız arkadaşınızın sizden beklediği hediye, muhtemelen tek taş pırlanta bir yüzük olacaktır. Ancak elbette ki kuru kuruya değil. Arkasından da bir teklif de bulunmanız gerekir.

• Benimle evlenir misin?
• Benimle acısı ile tatlısı ile bir ömür yaşamaya var mısın?
• Hayatımın her anını seninle yaşamak istiyorum. Ömrünün kalanının da bana da yer var mı?

Gibi cümleleri kurmanın zamanı gelmiş olabilir. Kız arkadaşa hediye düşüncenizde buna da yer vermeniz gerekebilir.  Sevdiğiniz ve seveniniz ile birlikte; sağlıklı, huzurlu ve mesut olarak bir ömür geçirmenizi dileyerek, bu günkü yazımızı sonlandırıyoruz. Kız arkadaşınıza sunduğunuz hediye anlarında yaşamış olduğunuz deneyimleri bizler ile paylaşırsanız seviniriz. Sağlıcakla kalın sevgili dostlar.

CEVAP VER