Seni Seviyorum Kibrit Kutusu Sürprizi

Sevgiliye Romantik Kibrit Kutusu Sürprizi

Aşk sürprizlere gebedir. Hayatınıza anlamlandıran bi tanecik sevgilinizi bu sürprizlerden uzak tutmak istemiyorsanız en az bir zamanda kendi parmaklarınızla yapabileceğiniz sürpriz hediye önerilerimizi mutlaka inceleyin. Unutulmamalıdır ki hazırlayacağınız sürprizler sevgiliniz için onu ne kadar çok sevdiğinizi dile getirmenizden çok daha tesirlidir. Sevgiliniz onu sevindirmek için emek verdiğinizi hissettiğinde aranızdaki sevgi bağı daha da kuvvetli olacak. Sevgiliye hediye edilebilecek yapılması bir hayli pratik ve kolay olan bu hediye alternatiflerimizle sevgiliniz için onu ne kadar çok sevdiğinizi hissettirmek için gecikmeyin. Aşk emek gerektirir. Her şeyden çok değer verdiğiniz kişiye sürpriz hazırlamak için özel günlerin beklenmesi gerekiyor mu hakikaten? yoksa gönlünüzden geçtiği vakit onun modunun son zamanlarda biraz daha düşük olduğunu duyduğunuz vakit veya ilişkinizi biraz daha canlandırmayı düşündüğünüz vakit da sürpriz hazırlamak ister misiniz? Şayet sizler de sevgiliye sürpriz hazırlamak için bahaneye gereksinim duymayanlardansanız bu yazımız sizi ilgilendirecek anlamına gelir.

Sevgiliye Romantik Kibrit Kutusu Sürprizi

Gönlünüzden geçtiği her zaman sürpriz yapmayı ve karşınızdakini mutlu etmeyi seviyorsanız ne mutlu sevgilinize… Sevgiliye sürpriz hazırlamak için bahaneye ister duymayan insanlar çok daha mutludurlar ve çevresindekileri de mutlu etmeyi başarırlar. Onlar için her şey sevgiliye sürpriz fikirleri haline dönüşebilir zira bu bağlamda fikirlere bir hayli açıktırlar ve üretkendirler. Bayıla bayıla yapacakları sevgiliye enteresan sürprizler ile sevgilisinin kalbini birçok kere art arda çalabilirler. Sevgiliye sürpriz seçenekleri sizlerin araştırmanıza ve yaratıcılığınıza yönelik olarak değişecektir. Şayet sizler de beklenmeyen anlarda sevgiliye özel sürprizler yapmayı planlıyorsanız ara sıra araştırmalarınızı genişletemniz gerekebilir. Sevgiliye etkileyici sürprizler yaparak duygulu bir sevgili olmak isterseniz bunu başarmak sizlerin elinizde. Herkes doğuştan duygulu bir insan olarak dünyaya gelmiyor.

Sevgiliye Romantik Kibrit Kutusu Sürprizi

Şayet sizler de gereğince duygulu bir kişi olduğunuzu düşünmüyorsanız ve “benim aklıma sürpriz gelmez” düşünüyorsanız bunun yalnızca bir kaçamak olduğunu bilmenizde yarar var zira bunu sahiden arzuluyorsanız sevgiliye küçük sürprizler yapmak size özel hiç de problem olmayacaktır. Sevgiliye sürpriz hazırlama konularında internetten de yardım almayı düşünebilirsiniz. Sevgiliniz için yapacağınız ufak sürprizlerle aşk hayatınıza büyük mutluluklar katabilirsiniz. Bu makalemizde bahsedeceğimiz ufak sürpriz önerisi ise işte aynen bunun delili özelliğinde. Bu etkileyici sürpriz nasıl mı olacaktır? kırk yıl bile oturup düşünseniz inanıyorum ki aklınıza hiç gelmeyecek kolay bir şeyle.

Sevgiliye Romantik Kibrit Kutusu Sürprizi

Tamam, hemen belirteyim özelliksiz bir kibrit kutusu ile olacaktır. Hem üzerini hem de içerisindeki çekmecesini desenli kağıtlarla donatarak hazırlayacağınız kibrit kutusu sürprizi olağanüstü şirin ve duygulu. Sürpriz ise şu biçimde gerçekleşecek sevgiliniz kibrit kutusunun çekmecesini çektiğinde içindeki yay fırlayacak ve romantik mesajınızla karşılaşacak. Yani bu etkileyici sürpriz için bir başka değişle pandora’nın duygulu kibrit kutusu da söyleyebiliriz. Sevgililer gününde aşkınızın yıl dönümünde ya da sırf sevgiliniz için “seni seviyorum” demek dilediğiniz duygulu anlarınızda el emeği duygulu kibrit kutusu harika bir sürpriz olacak.

Sevgiliye Romantik Kibrit Kutusu Sürprizi

Bu Şirin Proje İçin Hangi Malzemelere İhtiyacınız Var?

** Dekoratif kağıt. Cetvel.
** Maket bıçağı.
** Sıcak yapıştırıcı tabancası.
** Yuvarlak plastik ucu ile + dikiş pim.
** Tel makası.
** 3 adet boş kibrit kutusu.
** Kalp kâğıt.
** 3 adet ufak helezon yaylar.
** Ve makas.

Sevgiliye Romantik Kibrit Kutusu Sürprizi

Kibrit kutusu ve iç çekmecesini kaplayacağınız motif kâğıtlarını değişik motiflerde seçin. Kutunun üst kaplaması ve iç çekmecesinin kaplaması için aynı genişlikte ters motiflerde şerit kâğıtlar kesin. Resimde de görüleceği üzere kibrit kutusunu ve iç çekmecesini kaplayacağınız şeritleri birbirlerine çapraz olacaktır biçimde masanıza yerleştirin ve merkez noktasına boş kibrit kutusunu koyun. En başta iç çekmecesinin şerit kaplamasını yapmakla işe harekete geçelim.

Sevgiliye Romantik Kibrit Kutusu Sürprizi

Desenli şerit kâğıdı güzelce kutunun duvarlarına doğru kıvıralım ve yapıştıralım. Hoş bir görüntü elde etmek için yapıştırdığınız şerit kâğıdın üzerinden sert bir cisimle bastırarak iyice yapıştırın ve parmaklarınızla basınç uygulayarak kıvrım yerlerini düzleştirin. Aynı motif kâğıdını kullanarak kibrit kutusunun içini de tutkal ile yapıştırın. Şerit kağıdı iç çekmecenin bütününü kaplayacak biçimde olması gerekir. Hedefimiz yapacağımız sürpriz kutusunun bir kibrit kutusu olmadığını duygusunu verdirmek. Kutu kaplama işlemine bu aşamada da devam ediyoruz.

Sevgiliye Romantik Kibrit Kutusu Sürprizi

Bu sefer de zıt istikamette değişik desendeki kâğıdımızı kut çekmecesine yapıştırıyoruz. Kibrit kutusunun kapağının uzunluğuna uygun bir biçimde dekoratif kâğıt şerit kesin. Kağıt şeridin uzunluğu en az 12-13 cm uzunluğunda olması gerekir. Kibrit kutusunun taşıyıcısı olan ana gövdesini motif kağıdı ile kaplıyoruz. En başta kutuyu zıt bir biçimde sen kâğıdının üstüne yerleştiriyoruz ve üstüne yapıştırıcı sürerek sabitliyoruz. Sonra topuzlu bir dikiş iğnesi ile kibrit kutusu çekmecenin ön merkezinde mini bir delik açıyoruz.

Sevgiliye Romantik Kibrit Kutusu Sürprizi

İğnenin çekmeceyi tutması için ise bir pense suretiyle kutunun içinde büküyoruz. Alt yanda bulunan resimde bunun örneğini görebilirsiniz. An itibariyle işin en neşeli ve en duygulu aşamasına geldik. Sevgiliniz için söylemek dilediğiniz en özel sözlerinizi kalp şeklindeki bayrak üstüne flama şeklinde işleyin. Bunun için beyaz renkte bir kâğıt üstüne mesajınızı yazın ve uç noktasını içeri doğru 2 üçgen oluşturacak biçimde kesin. Yani kâğıda bayrak havası verin. Mesajınız sevgililer günü ile alakalı olabilir yıl dönümü mesajı olabilir özetle kalbinizden sevgiliniz için gitmesini dilediğiniz en sevgi dolu sözlerinizi kibrit kutusu içerisine saklayabilirsiniz.

Sevgiliye Romantik Kibrit Kutusu Sürprizi

Bu noktada da kibrit kutusu içinde yay yerleştirmeye geldi. Aynen bu aşamada size şahane bir önerim olacaktır. Mürekkebi bitmiş tükenmez kaleminiz içerisindeki metal yayı söküp çıkartarak da bu sürpriziniz için değerlendirebilirsiniz. Veya sevgilinize ağzına kadar mürekkebi dolu yeni bir tükenmez kaleminizi de feda edebilirsiniz:)

Sevgiliye Romantik Kibrit Kutusu Sürprizi

Metal yay ile kalp şeklindeki kâğıt arasındaki sabitleme mesleğini sıcak yapıştırıcı tabancası ile yapabilirsiniz. Önce kalp kâğıt üstüne sıcak yapıştırıcı damlatın ardından da yay içerisine bir kalem geçirerek kağıt üstüne yapıştırma işlemini yapın. Bu aşamada ise yazmış olduğunuz duygulu mesajla kalp şeklindeki kâğıdı resimde gördüğünüz biçimde yapıştırmanız gerekecek.

Sevgiliye Romantik Kibrit Kutusu Sürprizi

Tutkalın kuruması için 2-3 dakika kadar bekletin.

Sevgiliye Romantik Kibrit Kutusu Sürprizi

Ve final. Bundan böyle kutu içerisindeki yayı içeri doğru bastırıp çekmeceyi kibrit kutusu içerisine yerleştirmeye geldi. Bu işlemi de yaptıktan sonra müthiş ufak sürpriziniz bundan böyle hazır anlamına gelir.

Sevgiliye Romantik Kibrit Kutusu Sürprizi

CEVAP VER