Akıl Donduran En Çılgın Hediyeler

Hediye vermek, insanoğlunun en eski geleneklerinden bir tanesidir. Bu gelenek ile insanlar, yüzyıllar boyunca birbirlerine olan muhabbetlerini pekiştirmek istemişlerdir. Bu yüzden, çok farklı türde hediyeler ile birbirlerini sevindirmişlerdir. Hediye, bir insanın bir insana karşı olan muhabbetini daha etkili bir biçimde ifade etmenin maddî yollarından biridir. Bir insana ilgi duyduğu alanda bir hediye vermek, o insanın mutlu olmasını ve size karşı derin muhabbet beslemesini sağlamaktadır. Tarihi kaynakların bizlere gösterdiği bilgilere göre eski İskandinav ve Akdeniz kültürlerinde hediye verme alışkanlığı bugün bile ‘’Noel Baba’’ kavramı ile karşımıza çıkmaktadır. Bununla birlikte farklı toplumlarda ve farklı kültürlerde de hediye alışkanlığının birbirine değer veren insanlar arasında önemli bir yeri vardır.  Bugün de hediye kültürü o denli gelişmiştir ki, insanlar artık hediye seçimlerinde farklı yollar ve yöntemler aramaktadırlar. Sevgililer günü, bayramlar, anneler günü, babalar günü ve benzeri bütün günlerde insanlar hediye arayışı içerisine girmektedir. Her yıl bu süreç, insanların özgün hediyeler bulma ihtiyacını da beraberinde getirmiştir. Bunun için birbirinden farklı ve kişiye özgü hediye tasarımı da gelişmiştir. nehediyealinir.com hediye sitesinde yer alan birbirinden ilginç hediyeler ile siz de farklı ve özgün bir hediyeye sahip olabilirsiniz. Sitemizin sunmuş olduğu yenilikçi ve kişiye özel tasarımlar, farklı türde hediye ihtiyacını karşılayacak potansiyeldedir. Şimdi ağırlıklı olarak hediyemen, ETSY ve Bikolihediye adlı sitelerdeki bazı hediyeler ile ilgili bilgiler vereceğiz. Bu hediyeler şöyledir:

Roma Rakamlı 2’li Sevgili Bileklikleri

çılgın hediyeler

Roma rakamlı sevgiliye özel 2’li bileklik, sevgililer gününe özel olarak veya yıl dönümünüze özel olarak alabileceğiniz özgün hediyelerden bir tanesidir. Romen rakamları genel itibari ile akademik makalelerde ve bazı kitaplarda yer alan tarihi bir rakam sistemidir. Bu rakamlar ile sevgililer gününde, üzerine sizin için önemli tarihleri yazarak sevgilinize hediye edebilirsiniz. Şık tasarımı sayesinde günlük kullanıma uygundur.

çılgın hediyeler

Paslanmaz çelikten imal edilen bu ürün, size özel tarihleri, sizin anlayacağınız şekilde bileğinizde taşımanızı sağlar. Siz de sevgilinize güzel bir sürpriz yapmak istiyorsanız, bu ürüne Hediyemen.com adresi üzerinden sahip olabilirsiniz.

Dilek Tohumları

çılgın hediyeler

İnsan hayatında âdet haline gelmiş alışkanlıklara ritüel denir. Ritüeller, yaşanılan coğrafyaya ve toplumun inanış şekillerine göre değişiklik gösterir. Dilek dilemek de insanoğlunun en bilinen ritüelleri arasındadır. Bugün hâlâ Anadolu’da ritüel örneklerini görmemiz mümkündür. Örnek vermek gerekirse, bir ağaç üzerine bir mendil bağlamak ve iyi dilekler dilemek bir ritüeldir. Siz de karşıdaki kişiye iyi dileklerinizi sunmak için bu ilginç yolu tercih edebilir, hediye verdiğiniz kişiyi şaşırtarak mutlu edebilirsiniz. İçerisinde gerçek tohumlar bulunan bu ürün, aşk, sağlık, mutluluk, para, şans ve başarı gibi güzel dilekler sunmaktadır. Bu ilginç hediyeye Hediyemen.com adresinden ulaşabilir, sevdiklerinize karşı iyi dileklerinizi bu ilginç yöntem ile sunabilirsiniz.

Çiftlere Özel Bize Dair Her şey Kitabı

çılgın hediyeler

Söz unutulur, yazı kalır. Bu söz gerçekten de bize bunu gösteriyor. Geçmişte olup biten birçok şey, bizlere yazı sayesinde ulaşmıştır. İşte siz de ilişkinizdeki detayları harika bir defterde toplamak istiyorsanız, bu defter sizin için güzel bir tercih olacaktır. Siz de hayatınızın aşkı ile bu defteri kendi yazılarınız aracılığıyla kitaplaştırabilirsiniz. Bu kitap, sizin hayatınızın kitabı olacaktır.

çılgın hediyeler

Mevlana’nın güzel bir sözü ile başlayan bu defterde birbirinden farklı sorular bulunmaktadır. Bu sorular, ilişkinizde temel teşkil eden sorulardır. Bu sorulara vereceğiniz cevaplar sayesinde ilişkinizi güzel bir kitap haline getirmeniz mümkün. Bu deftere sahip olmak için Hediyemen.com adresini ziyaret edebilirsiniz.

Kişiye Özel Kalpli 3 Boyutlu LED Lamba

çılgın hediyeler

Farklı bir ışıklandırma kullanmayı hepimiz isteriz. Bunun için birbirinden farklı ve şık LED lambalar ararız. Çoğu zaman kafamıza uygun olan bir LED lamba bulamayabiliriz. Özellikle kişiye özel LED lamba bulmak çok zordur. Bu zorlukların aksine Hediyemen.com adlı sitenin bizlere önermiş olduğu kişiye özel, 3 boyutlu ve kalpli LED lambaya bakalım.

çılgın hediyeler

Bu lamba, kişiye özel isim seçeneği ile farkını ortaya koymaktadır. Aynı zamanda 3 boyutlu olması da, piyasadaki birçok modelden ayrılan özelliğidir. Bu lambaya sahip olmak için Hediyemen.com adresine girebilirsiniz. Orada bulunan bilgilendirme kutucukları ile size özel olmasını istediğiniz bilgileri girerek bu ürüne sahip olabilirsiniz.

Kişiye Özel Fotoğraflı Plaka Anahtarlık

çılgın hediyeler

Yakınlarınız için ilginç bir hediye arıyor ve bulamıyor musunuz? O halde Hediyemen.com adresinin sizlere sunmuş olduğu kişiye özel fotoğraflı plaka anahtarlık, aradığınız hediye olabilir. Bu hediye ile araba sahibi olan herhangi bir yakınınızı sevindirebilir ve ona farklı bir hediye deneyimi yaşatabilirsiniz. Herkesin hayali güzel bir arabaya sahip olmaktır.

sevgiliye çılgın hediyeler

Bu arabaya sahip olduğumuzda ise arabamızı birbirinden güzel süslerle süsler, ona gözümüz gibi bakarız. Özellikle bu hediye arabası ile arasında gerçek bir dostluk ilişkisi bulunan kişiler için ideal bir tercih olacaktır. Bu güzel hediye ile siz de bir yakınınızı sevindirmek istiyorsanız, Hediyemen.com adresini ziyaret edebilirsiniz.

Kişiye Özel Sinema Klaketi Taş Bardak Altlığı

çılgın hediyeler

Hepimiz filmlerde veya dizilerin arka planlarında yönetmenin elinde bir klaket görmüşüzdür. Bu klaket, filmlerde veya dizilerde herhangi bir sahnenin çekimine başlanması için uyarı veren bir levhadır. Herkesin, hayatında sevdiği bir film veya dizi vardır. Sizin de hayatınızın içerisinde sevdiğiniz bir kesit varsa, bunu taş bir bardak altlığına taşıyabilirsiniz. Kendinize özel güzel bir hatırayı bu bardak altlığına taşıyarak ölümsüz bir hale getirebilirsiniz.

sevgiliye çılgın hediyeler

Kendinize özel bir anın bir klakette bulunması, klakete yüklenen anlamı da pekiştirir. Sizin de hayatınızda değerli ve anlamlı bulduğunuz, film kesiti olarak adlandırdığınız herhangi bir ânınız varsa, Hediyemen.com adresi üzerinden sahip olabileceğiniz bu klaket ile ölümsüzleştirebilirsiniz.

Objektif Görünümlü Kupa Bardak

çılgın hediyeler

İlginç bir hediye mi arıyorsunuz? O halde size, objektif görünümlü bu kupa bardağı önerebiliriz. Fotoğraf çekmek, birçok insan için eğlenceli ve rahatlatıcı bir iştir. Bunun için de güzel bir fotoğraf makinesi olmazsa olmazlardan bir tanesidir. Fotoğraf makinelerinde asıl işlevi gören kısım ise objektif kısmıdır. Bu kısım, fotoğraf makinesinin gövdesinden daha pahalıdır. Bu bilgiler ışığında, çevrenizde fotoğraf çekmeyi seven veya fotoğraf makinelerine karşı ilgi duyan birisi varsa, bu hediye ideal bir tercih olacaktır.

sevgiliye çılgın hediyeler

Bu hediye sayesinde, fotoğraf makinesi düşkünlerini çok sevindireceksiniz. Çaylarını veya kahvelerini yudumlarken her an yanlarında bulunduracakları bu güzel hediyeye Hediyemen.com adresi üzerinden sahip olabilirsiniz.

Yılın En Kazması Oscar Ödülü

çılgın hediyeler

Hayatımızda çok sevdiğimiz ve şakalarımızla kırıp geçirdiğimiz birçok arkadaşımız bulunmaktadır. Bu arkadaşlarımız kendilerine neler yaparsak yapalım, hiçbir şekilde seslerini çıkartmayan arkadaşlarımızdır. Her fırsatta onlara birbirinden kötü şakalar yaparak sinirlendiririz. Buna rağmen onlar bizlere kızsalar da her zaman yanımız da olurlar. İşte siz de yakın bir arkadaşınız için muziplik peşindeyseniz, bu hediye sizin için güzel bir tercih olacaktır. Hediye üzerine hediyeyi vermek istediğiniz kişinin ismini yazarak, yılın en kazması ödülünü ona takdim edebilirsiniz. Bu ödülle en sevdiğiniz ve şaka yapmak istediğiniz arkadaşınızı güldürebilirsiniz. Hediyeye ulaşmak için Hediyemen.com adresini ziyaret etmeniz yeterlidir.

CEVAP VER