Erkek Sevgiliye İlk Hediye

Hayatta en sevilen kişiye, sevgiliye hediye almak kadar güzel bir eylem yoktur. Hem ona olan sevginiz ile onu mutlu edecek, hem de o mutlu oldu diye siz de sevineceksiniz. Sevgilinin kıymetini bilen her insan onu özel ve değerli olduğunu hissettirmek ister. Ona alınacak ilk hediyenin ise ayrı bir önemi vardır. İlk hediye olarak neler alınabileceği ya da ne tarz bir şey alınması gerektiği pek de bilinmeyen bir şeydir. Ancak sizler için büyük bir özenle bu ihtiyacınızı karşılamaya çabaladık. Birbirinden güzel ve değerli hissettirecek çok sayıdaki ürünümüz ile sevgilinizi çok mutlu edebilirsiniz.

Erkek Sevgiliye İlk Hediye

erkek sevgiliye ilk hediyesi

Belki de ilerde çocuklarınızın babası olacak bu adama acaba ne alabilirsiniz? Abartılı mı yoksa ufak şeyler mi tercih edilmeli? Fiyatı ya da gösterişi olması ne kadar önemlidir? İşte bu tarz soruların hepsine cevap verecek türden hediyelerimiz sizleri bekliyor. Sitemizde istediğiniz fiyat aralığında, şık, zarif, kendine has ürünlerimiz ile sevginizi anlatmanın en güzel yollarından birini seçmeye ne dersiniz? İster yıldönümünüzde isterseniz diğer önemli günlerde verebileceğiniz bu ilk hediyeye en az sizler kadar önem vererek araştırma yaptık. Bu bilinç ile birlikte ürünlerimizi sizler için tasarladık. Aralarından seçmiş olduğumuz bu ürünlerden daha fazlasına bakmak isterseniz sizleri sitemize davet ediyoruz. İşte sizler için hazırladığımız erkek sevgiliye ile hediye seçeneklerimiz:

Senin Hakkında Hissettiğim Şeyler Kartları

erkek sevgiliye ilk hediye

Sevgilinize ilk hediye almanın sevinci çok güzeldir. Genellikle hem özel hem de çok abartılı olmamasına özen gösterilir. Sizler için derlediğimiz ürünlerimiz arasındaki Senin Hakkında Hissettiğim Şeyler Kartları adlı hediye seçeneği tam size göre! İçerisinde 50 adet özel tasarımlı sevgi kartları bulunan bu hediyeye çok uygun fiyata sahip olabilirsiniz. İçerisinde “bana sarıldığın an her şeyi unutuyorum”, “seninleyken kendimi mutluluğun zirvesinde hissediyorum” şeklinde cümleler vardır. “gördüğüm en güzel dünya, senin gözlerinde saklı” gibi romantik ifadeler de yer almaktadır. Kutu ölçüleri ise 11 x 8 x 2 cm ebatlarındadır. Kartlar parlak ve kaliteli kuşe kâğıt ile hazırlanmıştır. Bu ürüne Hediyemen.com adresinden ulaşabilirsiniz.

Yıldönümümüz Kutlu Olsun Aşkım Yastık

erkek sevgiliye ilk hediyesi

Sevgilinize alabileceğiniz ilk yıldönümü hediyelerinden birisi Yıldönümümüz Kutlu Olsun Aşkım Yastık adlı ürünümüz olabilir. İçerisinde yıldönümü tarihiniz, istediğiniz bir mesaj ve beş adet resimden oluşan yalnızca size özel tasarlanan bir yastıktır. Eğer bu ürünü sevip almak isterseniz, sipariş esnasında bu bilgileri eksiksiz doldurmaya özen gösteriniz. Bu yastık 40 x 40 cm boyutlarındadır. İçi ise yumuşacık elyaf ile doldurulmuştur. Bu hediye ile hem romantikliğin hem rahatlığın keyfini sürün. Sitemizde çok uygun fiyata satılan bu ürünü kaçırmamanızı tavsiye ederiz. 3 gün içinde kargo aracılığı ile istediğiniz adrese göndermekteyiz. Bu ürüne Hediyemen.com adresinden ulaşabilirsiniz.

Bizimkisi Bir Aşk Hikayesi Foto Kitap Albüm

erkek sevgiliye ilk hediyesi

İlk sevgili olmaya başladığınızdan bu yana eminiz ki birçok fotoğraf çekilmiştir. Ancak bu güzel hatıraları olan fotoğrafları herhangi bir albüme koymak istemiyor olabilirsiniz. Yalnızca siz ve sevgilinize özel olacak Bizimkisi Bir Aşk Hikâyesi Foto Kitap Albüm adlı ürünümüzü çok beğeneceksiniz. İçerisinde 17 fotoğrafı koymak için yer bulunmaktadır. Bu albüm siyah renkte kalın ve kaliteli sayfalardan oluşmaktadır. Kapağı ise sarı renkte cilt ile kaplıdır. Ayrıca bir adet isimlerinizin yazılı olduğu fotoğrafınız yerleştirilecektir. Kitap ölçüleri 15 x 15 cm boyutlarındadır. Sipariş ederken 17 tane resim yüklemeniz gerekmektedir. Ayrıca isimlerinizi de belirtmeniz gerekmektedir. Bu ürüne Hediyemen.com adresinden ulaşabilirsiniz.

Sevgilime Mutluluğun Tablosu Kanvas

erkek sevgiliye ilk hediyesi

Size özel 7 tane resim ile hazırlanan Sevgilime Mutluluğun Tablosu Kanvas adlı ürünümüze bayılacaksınız. Evinizin en güzel köşesine koyup her baktığınızda sevgimiz depreşecektir. İlk hediye olarak gayet naif ve sıradan olmayan bu hediyeye uygun fiyata sitemizden ulaşabilirsiniz. Kargo sistemimiz sayesinde de siparişiniz ile birlikte 3 gün içerisinde istediğiniz adrese teslim etmekteyiz. Ona verebileceğiniz hediyeler arasında güzel bir başlangıç yapacak bu ürün ile sevgilinizi mutlu edebilirsiniz. Bu ve buna benzer hediye seçeneklerini görmek isterseniz sitemize bir göz atmayı ihmal etmeyin. Güzel günlerin devamına vesile edecek bu ürünü kaçırmamanızı tavsiye ederiz. Bu ürüne Hediyemen.com adresinden ulaşabilirsiniz.

Hayat Seninle Güzel Romantik Hediye Kutusu

erkek sevgiliye ilk hediyesi

Ahşap hediye kutusu içerisinde özel illüstrasyonlarla hazırlanmış bu kitap tam size göre! Âşık Emoji karakter ikonlu “Smile” kupa bardak, dilek tohumu, Emoji mini kar küresi, Emoji anahtarlık ve Emoji stres topundan oluşmaktadır. Sevgiliye verilebilecek ilk hediye türleri arasında sevimliliği ile dikkatleri üzerine çekmektedir. Üzeri kırmızı renk tül ile sarılı bir şekilde sunulan bu ürüne sitemiz üzerinden sahip olabilirsiniz. Hem çok uygun bir fiyata! Hayat Seninle Güzel Romantik Hediye Kutusu adlı hediye seçeneği ile romantik ve eğlenceli biri olduğunuzu göstermiş olursunuz. Bunun gibi olan diğer hediyeler için de sitemize bakabilirsiniz. Bu ürüne Hediyemen.com adresinden ulaşabilirsiniz.

Kişiye Özel Oscar Heykelciği Hediyesi

erkek sevgiliye ilk hediyesi

Kişiye özel tasarımı yapılan bu hediye ile yılın sevgilisini siz seçin! Sevginizin ne kadar değerli ve önemli olduğunu göstermenin esprili bir yöntemi ile karşı karşıyasınız. Sevgiliyi hem güldürecek hem de değerli hissettirecek bu hediye tam da ilk hediyelerden biri olmaya adaydır. Buna benzer “yılın en iyi aşığı” yazısını da ekletebilirsiniz. Buna benzer ürünlerimiz sitemiz içerisinde bulunmaktadır. Eğer bu ürünü beğenip sipariş edecekseniz gerekli olan isim ve soy isim, mesaj içeriği gibi kısımları eksiksiz ve doğru doldurmaya özen gösteriniz. Kalbinizin sahibi ve en özeli olan insana verebileceğiniz bu hediye seçeneğini asla kaçırmayın deriz. Bu ürüne Hediyemen.com adresinden ulaşabilirsiniz.

Fotoğraflı Erkek Yüzüğü

Fotoğraflı Erkek Yüzüğü

Sevgilinize özel, kimsede olmayan bir yüzük yaptırmak istiyorsanız bu ürün tam size göre! Fotoğraflı Erkek Yüzüğü adlı ürünümüz ile zevkli sevgilinize zevkli bir hediye vermiş olun. Üzeri ışığı yansıtmayan mat kaplama ile hazırlanmıştır. 9, 10, 11, 12 yüzük ölçülerinde hazırlanmıştır. Sevgilinize alabileceğiniz ilk hediyelerden biri olabilecek bu ürüne çok uygun bir fiyata sitemiz üzerinden ulaşabilirsiniz. Sipariş esnasında hangi yüzük boyunu istediğinizi ve kişiselleştirme için hangi fotoğrafı istediyseniz onu yüklemeyi veya yazmayı unutmayınız. Yüzüğün üzerindeki resim lazer kazıma yöntemi ile yapıldığından görselin silinme riski yoktur. Bu ürüne Hediyemen.com adresinden ulaşabilirsiniz.

Başıma Gelen En Güzel Şeysin Bardak Altlığı

erkek sevgiliye ilk hediyesi

Yaratıcı ve kullanışlı bir ilk hediyeye ne dersiniz? Sevimliliği ve kişiye özel olarak tasarlanması ile can alıcı bir özelliğe sahip olmaktadır. Aşkın güzel görselleri ile hayat verilen resimler ile süslenmiş bu bardak altlarını hemen kullanmak isteyeceksiniz. Her bir bardak altlığında size ait olacak kişisel bir bilgi ile donatılan bu ürüne çok uygun bir fiyata sitemiz üzerinden sahip olabilirsiniz. Üzerinde sevimli ve romantik karakterlerin çizildiği Başıma Gelen En Güzel Şeysin Bardak Altlığı adlı ürün ile sevgilinizi mutlu edebilirsiniz. Bardak altlıklarının her biri 10 x 10 cm ölçülerindedir. Her bir hediye kutusu içinde 4 adet bulunmaktadır. Bu ürüne Hediyemen.com adresinden ulaşabilirsiniz.

CEVAP VER